[QUOTE=~prinny;1323275]ליאור אני עדיין אוהב את הא נימה? מישהו פה קורא את המנגה של פוקימון? (ספיישל)[/QUOTE]
על מה זה?
Printable View
[QUOTE=~prinny;1323275]ליאור אני עדיין אוהב את הא נימה? מישהו פה קורא את המנגה של פוקימון? (ספיישל)[/QUOTE]
על מה זה?
על אחותך
המנגה של פוקימון פי 1000 יותר טובה מהאנימה...
אני כניראה מחזיר את המגזין.. מישהו מתנדב לעזור? אני אנסה לתגמל את הכותבים. אבל אני לא רוצה שתיכנסו רק בשביל זה. יאללה בבקשה חברים.
[QUOTE=I♥Alon;1323284]אני כניראה מחזיר את המגזין.. מישהו מתנדב לעזור? אני אנסה לתגמל את הכותבים. אבל אני לא רוצה שתיכנסו רק בשביל זה. יאללה בבקשה חברים.[/QUOTE]
איזה מגזין
ואני מוכן לכחת חלק בזה
[QUOTE=I♥Alon;1323284]אני כניראה מחזיר את המגזין.. מישהו מתנדב לעזור? אני אנסה לתגמל את הכותבים. אבל אני לא רוצה שתיכנסו רק בשביל זה. יאללה בבקשה חברים.[/QUOTE]
אני מוכן
[QUOTE=Amitlv;1323285]איזה מגזין
ואני מוכן לכחת חלק בזה[/QUOTE]
מגזין פוקימונס
[quote=מאסטר ליאון;1323287][COLOR=red]אני מוכן[/COLOR]
[COLOR=blue]מגזין פוקימונס[/COLOR][/quote]
[מה שבאדום מתייחס למה שבציטוט האדום ומה שבכחול לכחול]
[COLOR=red]עומר,טיפ שלי,אל תיקח אותו[/COLOR]
[COLOR=blue]איפה אתה רואה פוקימונ'ס?פוקימונ'ס לא קיים יותר
[/COLOR]
[QUOTE=Death The Kid;1323288][מה שבאדום מתייחס למה שבציטוט האדום ומה שבכחול לכחול]
[COLOR=red]עומר,טיפ שלי,אל תיקח אותו[/COLOR]
[COLOR=blue]איפה אתה רואה פוקימונ'ס?פוקימונ'ס לא קיים יותר
[/COLOR][/QUOTE]
הפורום היה פוקימונס פעם,ואז היה המגזין
[b]פעם [/b]הוא היה פוקימונס [b]פעם[/b],עכשיו הוא פוקימונס?
לא,בגלל זה זה לא מגזין פוקימונס
[QUOTE=Death The Kid;1323291][b]פעם [/b]הוא היה פוקימונס [b]פעם[/b],עכשיו הוא פוקימונס?
לא,בגלל זה זה לא מגזין פוקימונס[/QUOTE]
זה [B]היה[/B] המגזין,עכשו זה מגזין myFORUM
[quote=מאסטר ליאון;1323292]זה [B]היה[/B] המגזין,עכשו זה מגזין myFORUM[/quote]
מחיאות כפיים לליאונוב!הוא סופסוף הבין!
עומר אתה רוצה להצטרף או לא?.. עמית תתקן את השגיאת כתיב.. זה נותן קצת רושם רע ^^" [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49738"]כנסו בבקשה[/URL]
[QUOTE=I♥Alon;1323296]עומר אתה רוצה להצטרף או לא?.. עמית תתקן את השגיאת כתיב.. זה נותן קצת רושם רע ^^" [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49738"]כנסו בבקשה[/URL][/QUOTE]
אני התקבלתי?
שמע עומר,אני לא ממש אחד שמקשור לפוקימון,אם יהיה מדור יוגי הו,בכיף הייתי עוזר
מה זה המגזין הזה?