-
[b]פלינט~[/b]
רק תזכור שאתה לא יודע איזה פוקימונים באמת יש לה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מניחה שאתה צודק" תמי אומרת בחיוך ואתם מתחילים לחפש מאמנים בעיר. אתם עוברים ליד המרכז פוקימונים, ואז ליד שדרת חנויות המתמחות בדברים כאלה ואחרים ולבסוף אתם רואים תור ארוך של אנשים זועמים "איפה המנהיג?" אתה שומע איש אחד צורח "כן, אני מחכה פה כבר שעות!" אתה שומע אחר.
אתה מתקרב לאחד מהם ושואל מה קרה "המנהיג מכון שוב נעלם לאנשהו ואנחנו רוצים להלחם!" עונה לך בחור גבוה "אנחנו מחכים פה מהבוקר והוא עדיין לא חזר הטיפש הזה" הוא אומר ומאגרף את ידו.
[b]דארן~[/b]
שובב P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את דאסקול ומחזיר אותו לפוקדור ואז בוחן את ישבנה של דון, המענטזת קלות. אתם הולכים שעה קלה ומדברים שיחת חולין ידידותית ומגלה שדון מגיעה מהעיר נאמור, שזאת העיר אחרי ג'נטה ושהיא התחילה את מסעה בגלל רצון להוכיח את עצמה לעולם, הדברים הרגילים.
בשעת הצהריים המאוחרות אתה מבחין במרכז קטן לצד הדרך וריח טוב נישא באוויר מכיוונו "וואי אני מורעבת!" מכריזה דון בהחלטיות ומתחילה לרוץ לעבר המרכז "רוצה לבוא?" היא שואלת בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333300][b]פלינט~[/b]
רק תזכור שאתה לא יודע איזה פוקימונים באמת יש לה ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מניחה שאתה צודק" תמי אומרת בחיוך ואתם מתחילים לחפש מאמנים בעיר. אתם עוברים ליד המרכז פוקימונים, ואז ליד שדרת חנויות המתמחות בדברים כאלה ואחרים ולבסוף אתם רואים תור ארוך של אנשים זועמים "איפה המנהיג?" אתה שומע איש אחד צורח "כן, אני מחכה פה כבר שעות!" אתה שומע אחר.
אתה מתקרב לאחד מהם ושואל מה קרה "המנהיג מכון שוב נעלם לאנשהו ואנחנו רוצים להלחם!" עונה לך בחור גבוה "אנחנו מחכים פה מהבוקר והוא עדיין לא חזר הטיפש הזה" הוא אומר ומאגרף את ידו.
[/QUOTE]
"לא צריך לדבר ככה,אני מבין את הכעס שלך אבל אולי קרה לו משהו? הוא לא היה סתם נעלם לכולם" אומר לאנשים ואנסה להרגיע אותם,אחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333300][
[b]דארן~[/b]
שובב P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח את דאסקול ומחזיר אותו לפוקדור ואז בוחן את ישבנה של דון, המענטזת קלות. אתם הולכים שעה קלה ומדברים שיחת חולין ידידותית ומגלה שדון מגיעה מהעיר נאמור, שזאת העיר אחרי ג'נטה ושהיא התחילה את מסעה בגלל רצון להוכיח את עצמה לעולם, הדברים הרגילים.
בשעת הצהריים המאוחרות אתה מבחין במרכז קטן לצד הדרך וריח טוב נישא באוויר מכיוונו "וואי אני מורעבת!" מכריזה דון בהחלטיות ומתחילה לרוץ לעבר המרכז "רוצה לבוא?" היא שואלת בחיוך.[/QUOTE]
מכחיש כל קשר לפרשה :ם
-----
'אממ... היא כוסית... אז כן!' אני חושב לעצמי ומחייך, משתדל שהחיוך לא יראה סוטה מידי, "כן, אני אשמח." אני משיב והולך אחריה למרכז.
-
[B]פלינט~[/B]
"הטיפש הזה כנראה שוב במרכז הרבייה!" אומר אחד אחר ששמע את השיחה שלכם "כן!" אתה שומע כמה קולות מתוך הקהל הגדול "בואו נלך לגרור אותו משם!" מציע אחד וחלק גדול מהחבורה מסכים והם מתחילים להתפזר משם משאירים אותך ואת תמי לבד מול המכון. "פססססססט" אתה שומע לפתע וקולט בין כמה מהשיחים מסתתר בחור נמוך עם שיער שחור קצר [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG] והוא מסמן לכם להתקרב אליו.
[B]דארן~[/B]
ממש שובב XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחייך אליה, אבל טיפת ריר נופלת לך מהפה, למזלך דון לא שמה לב כי היא ממשיכה ללכת ספק לרוץ לעבר המרכז. אתם נכנסים פנימה ורואים שולחן ערוך ועליו יושבים מספר מאמנים ואחות ג'וי וצ'אנסי [IMG]http://i50.tinypic.com/fodt2a.png[/IMG] מגישות להם אוכל "גם אתם רוצים קצת" שואלת האחות ג'וי כשהיא מבחינה בכם נכנסים למרכז. "אני רוצה!" אומרת דון בהחלטיות ומתיישבת על כיסא פנוי בצד השולחן "ואתה?" שואלת האחות ג'וי בחיוך לבבי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333220]
[B]תומאס~[/B]
אלקיד נאבקת בכל כוחה בשיתוק של שרומיש ומצליחה להתרומם על רגליה, ומתחילה לרוץ לעברו של שרומיש, המשותק גם הוא, אבל שניות לפני שהיא פוגעת בו היא נופלת על הרצפה משותקת. למרות השיתוק אלקיד מצליחה לשלוח מכת ברק לעברו של שרומיש, הלא מצליח לזוז ונפגע ממלוא המתקפה.
שרומיש מתחיל לזהור באדום וקרן אור יוצאת מקצה ראשו ויוצאת לעברה של אלקיד, וקושרת אותה בה.
אלקיד מאבדת חיים בגלל מתקפת הספיגה של שרומיש.
[/QUOTE]
"אלקיד, נצלי את הספיגה לטובתך! מכת ברק בכל הכוח עכשיו שאת והוא מחוברים יחדיו! קדימה!" אני פוקד עליה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333304][B]פלינט~[/B]
"הטיפש הזה כנראה שוב במרכז הרבייה!" אומר אחד אחר ששמע את השיחה שלכם "כן!" אתה שומע כמה קולות מתוך הקהל הגדול "בואו נלך לגרור אותו משם!" מציע אחד וחלק גדול מהחבורה מסכים והם מתחילים להתפזר משם משאירים אותך ואת תמי לבד מול המכון. "פססססססט" אתה שומע לפתע וקולט בין כמה מהשיחים מסתתר בחור נמוך עם שיער שחור קצר [IMG]http://i50.tinypic.com/t5k5uh.png[/IMG] והוא מסמן לכם להתקרב אליו.[/QUOTE]
"מי אתה?" אלחש בשקט ואתקרב באיטיות,אהיה מוכן להחטיף לו אגרוף במידה ויהיה צורך
-
[b]תומאס~[/b]
אלקיד, בכוחות מרובים שולחת מכת ברק דרך הספיגה של שרומיש ומצליחה לפגוע בו בחוזקה.
שרומיש מתעלף.
[b]פלינט~[/b]
"אני דני" הבחור אומר בלחש "הם הלכו?" הוא שואל אתכם ומציץ מהשיחים לכל הכיוונים וכשתמי אומרת לו שכן הוא יוצא מהשיח ורץ לעבר המכון ומסמן לכם לבוא איתו. "מה דעתך?" שואלת אותך תמי ונראית מעט בחשש.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333304][
[B]דארן~[/B]
ממש שובב XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחייך אליה, אבל טיפת ריר נופלת לך מהפה, למזלך דון לא שמה לב כי היא ממשיכה ללכת ספק לרוץ לעבר המרכז. אתם נכנסים פנימה ורואים שולחן ערוך ועליו יושבים מספר מאמנים ואחות ג'וי וצ'אנסי [IMG]http://i50.tinypic.com/fodt2a.png[/IMG] מגישות להם אוכל "גם אתם רוצים קצת" שואלת האחות ג'וי כשהיא מבחינה בכם נכנסים למרכז. "אני רוצה!" אומרת דון בהחלטיות ומתיישבת על כיסא פנוי בצד השולחן "ואתה?" שואלת האחות ג'וי בחיוך לבבי.[/QUOTE]
"כן, תודה." אני משיב בחיוך מנומס, ומחכה בסבלנות שהאחות ג'וי תביא את האוכל.
'אם אני כבר במרכז אני ארפא את הפוקימונים שלי...' אני חושב לעצמי ולאחר שהאחות ג'וי תחזור אני אשאל אותה בנימוס אם היא תוכל לרפא את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333311][b]תומאס~[/b]
אלקיד, בכוחות מרובים שולחת מכת ברק דרך הספיגה של שרומיש ומצליחה לפגוע בו בחוזקה.
שרומיש מתעלף.
[/QUOTE]
"כל הכבוד אלקיד, הצלחת!" אני קורא ומחבק אותה בחוזקה "ועכשיו.... צא פוכדור!" אני קורא ומשליך פוכדור לעבר שרומיש המעולף 'הלוואי שהוא יתפס..' אני חושב לעצמי.
-
[b]דארן~[/b]
אתה מחכה עד שהאחות ג'וי תגיש לך את האוכל ומבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך "בוודאי," היא שואלת ולוקחת את הפוקימונים שלך ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
[b]תומאס~[/b]
אתה זורק פוקדור על שרומיש והפוקדור כולא אותו בתוכו, ואז נופלא על האדמה ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד עד שלבסוף נעצר.
שרומיש נלכד.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333237][b]אליסה+ניל~[/b]
"האממ צודקת" אומר קול לאליסה ואז מניח את ידו מתחת לסנטרו "בואו איתי" אומר לכם קול ומוביל אתכם למסדרון ארוך ולבסוף לחדר נוסף "כנסו ותבחרו מה שאתם רוצים" הוא אומר לשניכם וסוגר אחריו את הדלת.[/QUOTE]
בעע, אני עצלן מדי מכדי לערוך. מחר >:
----------------
אני פשוט מחפשת מדים רגילים במידה שלי, הולכת לתא מדידה להחליף בגדים ואז אומרת לניל "יאללה פלופי, בוא נלך לתפוס פוקימון נדיר"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333325][b]דארן~[/b]
אתה מחכה עד שהאחות ג'וי תגיש לך את האוכל ומבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך "בוודאי," היא שואלת ולוקחת את הפוקימונים שלך ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
[/QUOTE]
"לא תודה." אני משיב בנימוס, ומתחיל לאכול את האוכל שלי יחד עם דון.
"המכון בעיר הזו הוא קשה?" אני שואל את דון בחיוך קטן.
-
[quote]ניל~
אתה מחפש מסביב ולבסוף מוצא מעיל ארוך המזכיר את המעיל שלך, ובנוסף גם כובע שהולך יחד עם הגלימה שבחרת.
אתה מסתכל לעבר אליסה והיא עדיין מחטטת בין הדברים 'נשים' אתה חושב לעצמך.[/quote]
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333328]בעע, אני עצלן מדי מכדי לערוך. מחר >:
----------------
אני פשוט מחפשת מדים רגילים במידה שלי, הולכת לתא מדידה להחליף בגדים ואז אומרת לניל "יאללה פלופי, בוא נלך לתפוס פוקימון נדיר"[/quote]
נדב אנחנו הולכים לתפוס לנו קמע ולקרוא לו פלופי :@
-----------------------------
"טוב מכיוון שאין לי כוח לעשות עוד 20 שכיבות שמיכה עם הרגל של קול, כדאי שנתחיל לזוז"אומר לאליסה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333325]
[b]תומאס~[/b]
אתה זורק פוקדור על שרומיש והפוקדור כולא אותו בתוכו, ואז נופלא על האדמה ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד עד שלבסוף נעצר.
שרומיש נלכד.[/QUOTE]
"כל הכבוד אלקיד עשית את זה!" אני אומר באושר ומרים את הפוכדור של שרומיש מהקרקע "חזרי לפוכדור לנוח" אני אומר לאלקיד ומחזיר אותה. לאחר מכן אני ממשיך להתקדם בתוך היער.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333311]
[b]פלינט~[/b]
"אני דני" הבחור אומר בלחש "הם הלכו?" הוא שואל אתכם ומציץ מהשיחים לכל הכיוונים וכשתמי אומרת לו שכן הוא יוצא מהשיח ורץ לעבר המכון ומסמן לכם לבוא איתו. "מה דעתך?" שואלת אותך תמי ונראית מעט בחשש.[/QUOTE]
"תמי אל תדאגי,תכיני פוכדור של אחד הפוקימונים שלך למקרה שהוא מסוכן" אומר לה ואכין את הפוכדור של צ'ימצ'אר,אתקדם באיטיות ואנסה לעקוב אחר דני