-
[QUOTE=ttrrtte;1354571][b]קווין[/b]
אין עוד זמן אז אתה חוזר לקו ההתחלה
''במקםו השלישי זוכה לין עם וולפיקס! במקום השני זוכה תומר עם פוינטה, ובמקום הראשון קווין עם האנדואר!''
אתה זוכה לשמור אך הפוקימון ובאבן שמש
[b]דן[/b]
״וולפיקס מהר תשתמש במערבולת אש על שני הזובאטים ותתחמק מהבום העל קולי טורצ׳יק תשתמש בגחלת על שני הזובאטים ותתחמק מהבום העל קולי ונידורינה תשתמשי בחצי רעל וגם תתחמקי!״
וולפיקס משתמש במערבולת אש שפוגעת אבל נפגע מהבום העל קולי, טורצ'יק תוקף בגחלת ושני הזובאטים מתחמקים, נידורינה משתמשת בחצי רעל שפוגעם אבל נפגעת, מנהיג המכון מצווה על הניינטלס שלו לתקוף בלהביור שפוגע בזובאטים ומעלף אותם
''תודה רבה!'' אומר מנהיג המכון וצוות הרס הולכים
[b]ריי[/b]
לא היית שכתבתי את תקרא מה שבספויילר-
[SPOILER]
חשבתי שיהיה נחמד לחשוף מידי פעם פרטים חדשים על צוות הרס.
אז הנה (חשוב שתקראו זה מאוד חשוב להמשך המ''ת)
''...אז..רגע אתה אומר שהצלחתם בניסוי המעורבים?'' אמר האיש בלבוש השחור
''כן אדוני!'' אמר המדען
''זה נהדר מעולה, עם איזה פוקימונים הצלחתם עד עכשיו?'' אמר שוב האיש בשחור
''וולפיקס, איווי, ריולו, סקווירטל פוצ'יאנה ופיקאצ'ו'' אמר המדען
''יפה מאוד! יש לך תצלומים של מעורבים?'' שאל האיש בשחור
''אמ..כן כמובן אדוני.1'' אמר המדען והושיט למפקדו כמה תצלומים
בתצלום הראשון הופיע נערה בעלת שיער חום שופע, היא נראתה אבודה ובדדה, היא הייתה כלואה בתוך ריבוע זכוכית גדול, אבל מה שהדהים את האיש בשחור הייתה העובדה שהיו לה אוזניי וולפיקס וזנב וולפיקס, על ידיה היא לבשה כפפות חומות ולבשה בכללי שמלה כחולה עם הכתובית ''ניסוי 546797''.
בתמונה שאחריה הופיע נער בעל אוזני וזנב פוצ'יאינה וכך הלאה..
ואז נשמעה האזעקה.
''אדוני! כמה מהמעורבים הצליחו לברוח, הם למדו איך להשתמש בכוחות שלהם!'' אמר מדען שנכנס מתנשם במהירות לחדר
''מה?!'' כעס המפקד.
[/SPOILER]
אתה יוא מהמכון מאושר, והולך קצת לטייל באחת הדרכים, שלפתע אתה שומע רחש, אתה מתחבא מאחוריי אחד השיחים ורואה פרצוף של נערה מביט החוצה, היא מוודאת שאין אף אחד בדרך ולא רואה אותך, היא חוצה במהירות את השביל לצידו השני של היער, אתה קולט לפתע שיש לה אוזני וזנב פוצ'יאינה!!! היא נראת פצועה אתה שם לב שעל עורפה מקועקע ''רכוש של צוות הרס''
[B]נתן[/B]
"סינדקוויל, תשתמש בלהביור! אם צ'יקוריטה שלהם מתחמקת תשמש שוב בלהביור! בלבזור וצ'יקוריטה, עלי תער פעם נוספת!" סינדקויל משתמש בלהביור שפוגע אבל בצ'יקוריטה קשוחה ומצליחה להחזיק מעמד, צ'יקוריטה ובאלבאזור תוקפים בעלי תער, זה כבר יותר מידי וצ'יקוריטה מתעלפת, צוות הרס בורח[/QUOTE]
עריכה : יש פתחתי את עמוד 25 ! קיבלתי פוקימון התפחות שנייה?
״בבקשה, אני ראיתי שהפוקימון שלך מאוד חזק, ואני כבר מכיר את הצוות הטיפשי הזה, הם ניסו לחטוף לי את וולפיקס לפני כמה זמן״ אני אגיד לו ואז אזכר ואומר ״ אבל עכשיו שהכל בסדר, אני מזמין אותך לקרב!״ אני אומר בהתרגשות כי זה אולי קרב המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1354571]
[B]נתן[/B]
"סינדקוויל, תשתמש בלהביור! אם צ'יקוריטה שלהם מתחמקת תשמש שוב בלהביור! בלבזור וצ'יקוריטה, עלי תער פעם נוספת!" סינדקויל משתמש בלהביור שפוגע אבל בצ'יקוריטה קשוחה ומצליחה להחזיק מעמד, צ'יקוריטה ובאלבאזור תוקפים בעלי תער, זה כבר יותר מידי וצ'יקוריטה מתעלפת, צוות הרס בורח[/QUOTE]
"אמרתי לך שאני אצליח!" אני אומר לאיווי. "עכשיו כמו שביקשת, הולכים לעיר הבאה! יפה מאוד כולם, נלחמתם מעולה. תחזרו", אומר לפוקימונים שלי ואחזיר אותם, ואז אלך לעיר הבאה.
-
[quote=ttrrtte;1354571][B]קווין[/B]
אין עוד זמן אז אתה חוזר לקו ההתחלה
''במקםו השלישי זוכה לין עם וולפיקס! במקום השני זוכה תומר עם פוינטה, ובמקום הראשון קווין עם האנדואר!''
אתה זוכה לשמור אך הפוקימון ובאבן שמש
[/quote]
אבן שמש?!
"יש!" אני צוהל ומוציא את הונדום "הונדום תכיר אני קווין ואני המאמן שלך אם אתה רוצה אתה יכול להשאר בחוץ בינתיים" אני יוצא מהאולם אל עבר טליה וריאלו ומחזיר את ריאלו שלי אל הפוקדור (להזכירך השארתי אותו איתם) "תראי את ההונדום שתפסתי" אני מחייך לטליה ומרצין שוב(רציני^^) "אז הבנתי שאת החלטת להישאר איתנו" אני פונה לריאלו "אז אנחנו צריכים לדון באסטרטגיות שלנו עכשיו, לדעתי כדאי להתחפף מפה כמה שיותר מהר אל עבר העיר הבאה כי כל הפעילות של צוות הרס באזור בכלל לא מוצאת חן בעיני"
-
[b]דן[/b]
כן לבחירתי, אני אבחר ואז יאמר לך מיxd
[b]נתן[/b]
אתם מתחילים ללכת לעבר העיר הבאה, אתה רואה שהדרך לשם לא ארוכה יותר מידי
מתחיל כבר להחשיך, אתם מחליטים לעצור ללילה, אתה מכין את המחנה ופותח שק שינה נוסף לאיווי, איווי לא מוכנה לישון בשק שינה ומטפשת על עץ, היא נרדמת על אחד הענפים.
[b]קווין[/b]
אכןd:
ריאלו מסכימה עם טליה ואתם נעצרים
טליה מאמנת את הפוקימונים שלה בצד, וריאלו הולכת הצידה ומשגרת כדורי הילה על אחד העצים, אתה רואה שקצת קשה לה ליצור את כדורי ההילה, שכלוקח לה קצת זמן להכין ולשגר אותם.
הפוקימונים שלך, בעיקר הונדום מצפים להתאמן איתך
-
[QUOTE=ttrrtte;1354591][b]דן[/b]
[b]נתן[/b]
מתחיל כבר להחשיך, אתם מחליטים לעצור ללילה, אתה מכין את המחנה ופותח שק שינה נוסף לאיווי, איווי לא מוכנה לישון בשק שינה ומטפשת על עץ, היא נרדמת על אחד הענפים.
[b]קווין[/b]
אכןd:
טליה מאמנת את הפוקימונים שלה בצד, וריאלו הולכת הצידה ומשגרת כדורי הילה על אחד העצים, אתה רואה שקצת קשה לה ליצור את כדורי ההילה, שכלוקח לה קצת זמן להכין ולשגר אותם.
הפוקימונים שלך, בעיקר הונדום מצפים להתאמן איתך[/QUOTE]
בדקתי בסרבי ומתקפות אדמה חזקות על אש לא?
[b]נתן[/b]
[/QUOTE]
אני עולה על העץ עם הדברים שלי כדי להשגיח על איווי (ממתי איווים ישנים על עצים?) ומשגיח שאף אחד לא יראה אותה (כי היא בטח ישנה בלי כובע ושמלה...).
-
[b]דן[/b]
לא מדוייק, בדקתי גם בסרבי על ניינטלס, הנה הדרגות 0.5-חלש מאודף אין כמעט אפקט, 1-רגיל 2-סופר אפקטיבי
____________________________________________________________________--
נידורינה נעלמת מד בחפירה, ''חה חה חה אתה חושב שככה תפיל אותנו?'' צוחק מנהיג המכון, ניינטלס עוצם עיינים ולפתע קופץ הצידה, בשנייה שבא הוא קקפץ נידורינה יצאה מהאדמה!
''רואה?w' אומר מנהיג המכון בחיוך, ''ניינטלס סחרור אש!'' ניינטלס תוקפת את נידורינה בסחרור אש, נידורינה נורא קרובה כך שמקבלת את מלוא העוצמה
[b]נתן[/b]
ממתי לא? ם:
-
[QUOTE]לא מדוייק, בדקתי גם בסרבי על ניינטלס, הנה הדרגות 0.5-חלש מאודף אין כמעט אפקט, 1-רגיל 2-סופר אפקטיבי
__________________________________________________ __________________--
נידורינה נעלמת מד בחפירה, ''חה חה חה אתה חושב שככה תפיל אותנו?'' צוחק מנהיג המכון, ניינטלס עוצם עיינים ולפתע קופץ הצידה, בשנייה שבא הוא קקפץ נידורינה יצאה מהאדמה!
''רואה?w' אומר מנהיג המכון בחיוך, ''ניינטלס סחרור אש!'' ניינטלס תוקפת את נידורינה בסחרור אש, נידורינה נורא קרובה כך שמקבלת את מלוא העוצמה[/QUOTE]
״אין מצב!״ אני אגיד ואז אומר לנידורינה ״ מהר תקפצי על ניינטלס ותשתמשי בניב רעל מהר!״ אני אומר בתקווה שנידורינה תצליח.
-
[quote=ttrrtte;1354591][B]דן[/B]
[B]נתן[/B]
[B]קווין[/B]
אכןd:
הפוקימונים שלך, בעיקר הונדור מצפים להתאמן איתך[/quote]
oooooooo
"טוב!" אני אוסף את הפוקימונים שלי סביבי "הונדור וטורצ'יק - תתאמנו ביחד בלעשות גחלת אבל תנתבו אותה בצורת סיבוב כזה כך שיצא לכם מערבולת אש. סוואבלו - תנסה לדחוף רק עם המקור כך שתלמד ניקור וטורצ'יק יצטרף אליך אח"כ ריאלו - בוא איתי!"
אני מעיף מבט מודאג לעבר הריאלואית ואז עולה לי רעיון, אני מתקרב אליה יחד עם ריאלו ואומר "היי, שמתי לב שאת יודעת לעשות כדור הילה, יש מצב שאולי תנסי ללמד גם את ריאלו שלי לעשות את זה? אני מתכוון, שניכם ריאלואים ואני בטוח שאת תצליחי ללמד אותו יותר טוב ממני" אני מצחקק בעצבנות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1354571][b]
[b]ריי[/b]
לא היית שכתבתי את תקרא מה שבספויילר-
[SPOILER]
חשבתי שיהיה נחמד לחשוף מידי פעם פרטים חדשים על צוות הרס.
אז הנה (חשוב שתקראו זה מאוד חשוב להמשך המ''ת)
''...אז..רגע אתה אומר שהצלחתם בניסוי המעורבים?'' אמר האיש בלבוש השחור
''כן אדוני!'' אמר המדען
''זה נהדר מעולה, עם איזה פוקימונים הצלחתם עד עכשיו?'' אמר שוב האיש בשחור
''וולפיקס, איווי, ריולו, סקווירטל פוצ'יאנה ופיקאצ'ו'' אמר המדען
''יפה מאוד! יש לך תצלומים של מעורבים?'' שאל האיש בשחור
''אמ..כן כמובן אדוני.1'' אמר המדען והושיט למפקדו כמה תצלומים
בתצלום הראשון הופיע נערה בעלת שיער חום שופע, היא נראתה אבודה ובדדה, היא הייתה כלואה בתוך ריבוע זכוכית גדול, אבל מה שהדהים את האיש בשחור הייתה העובדה שהיו לה אוזניי וולפיקס וזנב וולפיקס, על ידיה היא לבשה כפפות חומות ולבשה בכללי שמלה כחולה עם הכתובית ''ניסוי 546797''.
בתמונה שאחריה הופיע נער בעל אוזני וזנב פוצ'יאינה וכך הלאה..
ואז נשמעה האזעקה.
''אדוני! כמה מהמעורבים הצליחו לברוח, הם למדו איך להשתמש בכוחות שלהם!'' אמר מדען שנכנס מתנשם במהירות לחדר
''מה?!'' כעס המפקד.
[/SPOILER]
אתה יוא מהמכון מאושר, והולך קצת לטייל באחת הדרכים, שלפתע אתה שומע רחש, אתה מתחבא מאחוריי אחד השיחים ורואה פרצוף של נערה מביט החוצה, היא מוודאת שאין אף אחד בדרך ולא רואה אותך, היא חוצה במהירות את השביל לצידו השני של היער, אתה קולט לפתע שיש לה אוזני וזנב פוצ'יאינה!!! היא נראת פצועה אתה שם לב שעל עורפה מקועקע ''רכוש של צוות הרס''
[/QUOTE]
"שוב פעם צוות הרס , אני אהרוג אותם." אומר בכעס ואלך לעיר , לאחר מכן , אמשיך ליער שאחרי העיר ואחפש שם פוקימון עשב .
-
[QUOTE=ttrrtte;1354602]
[b]נתן[/b]
ממתי לא? ם:
ממתי כן?
"בלבזור, צא!" אקרא לבלבזור. "תוריד אותה מהעץ בהצלפת גפן, הכוונה שאל תצליף בה, פשוט תקשור אותה בעדינות ותוריד אותה. אם היא לא מתעוררת תדגדג אותה, ואם לא בכל זאת אז תכניס לה גפן לאף ותדגדג אותה שם". מוחעחעח', אחשוב בלבי. (:D)
-
[B]דן[/B]
נידורינה קופצת במהירות על ניינטלס ומשתמשת בניב רעל, ניינטלס זועק בכאב ומנער את נידורינה ממנו, ''ניינטלס ניב אש!'' אומר מנהיג המכון וניינטלס נושך את נידורינה במחוזקה
נידורינה חלשה מאוד אך עדיין יכולה להילחם
[B]קווין[/B]
היא מביטה בך ואז אומרת ''אני יכולה לנסות אבל בעיקרון רק לוקאריו יכולים ללמוד את ההתקפה הזאת'' היא אומרת
ריאלו מביט בא מעט בהערצה, הוא מיד מנסה תנועות יידים מוזרות והריאלו צוחקת.
אתה הולך הצידה ומביט בכולם מתאמנים, אתה צופה בריאלו מנסה ללמד את הריאלו שלך איך להשתמש בכדור הילה ללא כל הצלחה ביינתים.
לפתע אתה רואה משהו חולף על יד הפנים שלך, אתה שם לב לב לקרן זהובה מוזרה עפה ליד ראשך, היא פוגעת בריאלו(הבת) שהופכת למזוהבת וקופאת במקום!
אתה רואה מישהי על סלמנס, יש לה שיער אפור קצוץ, ''המשימה הושלמה'' היא אומרת,
[IMG]http://pokemon-il.co.il/Black_Star/Characters/Pic/J.jpg[/IMG]
משהו עף אל עבר ריאלו הקפואה, והיא מוכנסת לתוכו [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgEoaVH9GEQIZyRsHyBhZqU-cFM_KhuvsnbNsJUm2_edlCjZKV8Q[/IMG]
מה תעשה?
[B]ריי[/B]
אתה לא מצליח להוציא את מראה
הנערה המוזרה הפצועה ולא יודע עם כדאי לך ללכת לחפש אותה
אתה ממשיך אחרי העיר ומחפש פוקימוני עשב, לצערך אתה לא מוצא אבל אתה שם לב שכבר נהייה מאוחר
[B]נתן[/B]
ממתי לא?
________________-
(איזה רשעXD)
באלבא\ור מוריד בעדינות את איווי מהעץ, איווי עדיין ישנה אז באבאזור מתחיל לדגדג אותה, איווי צוחקת וקמה בחיוך.
היא מפהקת ואומרת, ''לא יכולת לחשוב על דרך אחרת להעיר אותי?''
היא קמה מהרצפה ומלטפת את באלבאזור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1354624]
[B]נתן[/B]
ממתי לא?
________________-
(איזה רשעXD)
באלבא\ור מוריד בעדינות את איווי מהעץ, איווי עדיין ישנה אז באבאזור מתחיל לדגדג אותה, איווי צוחקת וקמה בחיוך.
היא מפהקת ואומרת, ''לא יכולת לחשוב על דרך אחרת להעיר אותי?''
היא קמה מהרצפה ומלטפת את באלבאזור.[/QUOTE]
איווי הוא ארנב, הוא לא ישן על עצים! וכן, אני רשע:)
נידורינה קופצת במהירות על ניינטלס ומשתמשת בניב רעל, ניינטלס זועק בכאב ומנער את נידורינה ממנו, ''ניינטלס ניב אש!'' אומר מנהיג המכון וניינטלס נושך את נידורינה במחוזקה
נידורינה חלשה מאוד אך עדיין יכולה להילחם
[B]קווין[/B]
היא מביטה בך ואז אומרת ''אני יכולה לנסות אבל בעיקרון רק לוקאריו יכולים ללמוד את ההתקפה הזאת'' היא אומרת
ריאלו מביט בא מעט בהערצה, הוא מיד מנסה תנועות יידים מוזרות והריאלו צוחקת.
אתה הולך הצידה ומביט בכולם מתאמנים, אתה צופה בריאלו מנסה ללמד את הריאלו שלך איך להשתמש בכדור הילה ללא כל הצלחה ביינתים.
לפתע אתה רואה משהו חולף על יד הפנים שלך, אתה שם לב לב לקרן זהובה מוזרה עפה ליד ראשך, היא פוגעת בריאלו(הבת) שהופכת למזוהבת וקופאת במקום!
אתה רואה מישהי על סלמנס, יש לה שיער אפור קצוץ, ''המשימה הושלמה'' היא אומרת,
[IMG]http://pokemon-il.co.il/Black_Star/Characters/Pic/J.jpg[/IMG]
משהו עף אל עבר ריאלו הקפואה, והיא מוכנסת לתוכו [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgEoaVH9GEQIZyRsHyBhZqU-cFM_KhuvsnbNsJUm2_edlCjZKV8Q[/IMG]
מה תעשה?
[B]ריי[/B]
אתה ממשיך אחרי העיר ומחפש פוקימוני עשב, לצערך אתה לא מוצא אבל אתה שם לב שכבר נהייה מאוחר[/QUOTE]
״אוקיי, עכשיו נידורינה תקפצי גבוה ואז תרדי לניינטלס במהירות תוך כדי שימוש בבעיטה כפולה !״ אני אגיד לנידורינה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1354624][B]
[B]ריי[/B]
אתה ממשיך אחרי העיר ומחפש פוקימוני עשב, לצערך אתה לא מוצא אבל אתה שם לב שכבר נהייה מאוחר[/QUOTE]
"טוב , צאו כולם." אומר ואוציא את כל הפוקימונים שלי , לאחר מכן אבנה מחנה , "כולם , לישון!" אומר ואכנס לאוהל ואתחיל לעצום את עיניי.