אביזי ~
אתה נכנס לרכב מעוצבן והוא מוציא את המחשב הנייד שלו ומכניס את הכונן הנייד. הכל שם, ניירת הוכחות לתכנון ומידע רפואי על בנו החולה. הוא לפתע פורץ בבכי ואוק מלטף לו את הראש בזמן שהוא נוהג. "למה גיר היה חייב למות ככה? למה זה הגיע לו?!"
Printable View
אביזי ~
אתה נכנס לרכב מעוצבן והוא מוציא את המחשב הנייד שלו ומכניס את הכונן הנייד. הכל שם, ניירת הוכחות לתכנון ומידע רפואי על בנו החולה. הוא לפתע פורץ בבכי ואוק מלטף לו את הראש בזמן שהוא נוהג. "למה גיר היה חייב למות ככה? למה זה הגיע לו?!"
[QUOTE=The Charmander;1483549]אביזי ~
אתה נכנס לרכב מעוצבן והוא מוציא את המחשב הנייד שלו ומכניס את הכונן הנייד. הכל שם, ניירת הוכחות לתכנון ומידע רפואי על בנו החולה. הוא לפתע פורץ בבכי ואוק מלטף לו את הראש בזמן שהוא נוהג. "למה גיר היה חייב למות ככה? למה זה הגיע לו?!"[/QUOTE]
אני אתעלם כליל מהאיש הבוכה.
"טוב זה פותר רק חצי מהבעיה. יש לנו מסמכים שמעידים על זה שכריס אכן תכנן קצת את הפוקגיר, אבל יש גם שלושה עדי ראייה לזה שהיינו היום במפעל, ובטח יש גם תיעוד מצלמות. תקוותינו היא שהתחפושות שלבשנו מונעות זיהוי ב-100% ברמה המשפטית. אבל עדיין, אסור לנו שיקשרו אותנו אל המפעל היום בלילה. צריך לגרום לפוקגיר למצוא מישהו אחר להאשים אותו בזה. יש לי רעיון, אך אני חושש שזה עלול להיות לי יקר לעשות את זה. בכל מקרה, אם יש לכם רעיון תאמרו אותו עכשיו, כי אנחנו חייבים לפעול עוד הלילה אם אנחנו רוצים לגרום לזה להיראות כמו עבודה של מישהו אחר.
[QUOTE=The Charmander;1483547]אלון ~
סורי התבלבלתי בהמשכון...
~
טוטודייל לא נרגע וארוין החליט לבכות עוד טיפה מרוב שזה יפה. שיניו של טוטודייל בהקו והוא ניסה נואשות לנשוך את מגנמייט שריחף בלגלוג לפני הקיר...
[/QUOTE]
סולח. אבל בחייאת אדמ'קה תהיה ברור
---------
"טוטודייל, זוכר שדיברנו על זה? אם אתה רוצה לנצח, תקשיב לי! אנחנו נצמיד את המגנט הזה למקרר שלנו! תשתמש באקדח מים!" אורה לו, בתקווה שזה ירטיב את מגנמייט וימנע ממנו להשתמש במתקפות חשמל מבלי לפגוע בעצמו. תוך כדי, אביע עניין בארוין, "למה אתה חרמן על קירות גרפיטי?" אשאל אותו.
אליסה ~
את מביטה בגופו והוא מחייך לעברך. את מרגישה את הלב שלך רץ במהירות והוא לוחש לך שהוא בסדר. "רק כמה שריטות, אני אהיה בסדר אליסה." הוא מביט בך במבט חודר. את ממהרת לנסות ללכוד את הבידריל כי יש בידך חמישה פוקדורים ריקים, אך הבידריל כבר הסתלק בזמן שהיית עסוקה בלהביט בהיפנוט בסטן.
אתם ממשיכים בדרכם וקלפה מטפסת על ראשך ושרה שיר נעים שלא גורם לכם להרדם, אתם ממשיכים והמסלול מדהים, סטן לא מפסיק להביט בך במבטים מוזרים ונראה שהוא רוצה להגיד לך משהו...[/quote]
"אממ... אתה רוצה להגיד משהו?" אשאל את סטן ואצחק מהמבטים המוזרים שלו. תוך כדי אמשיך ללכת ואנסה לחפש בעניי את המשרדים שאליהם אנחנו אמורים ללכת. 'מקווה שיקבלו אותנו' אחשוב בשקט בראשי
[QUOTE=The Charmander;1483542]אביזי ~
(סורי כפרות)
אמולגה נעמד, הוא מרגיש את הכעס שלך וזה זורם בעורקיו. אתה פתאום קולט משהו מוזר, לא רק שהוא לא היה מעולף, נראה שהמתקפה לא השפיעה עליו בכלל. אמולגה נראה לפתע ממוקד יותר, הוא זינק ובמהירות הרבה יותר גבוהה הוא שיחרר מכה חשמלית יוצאת דופן, זה נראה כמו מעין ניצוץ חשמלי שהעיף את אמולגה השניה לאחור אל תוך מחשב נוסף שהתפוצץ. אמולגה שהיתה כה טעוננ בחשמל איבדה שליטה וממש יצרה פיצוץ עצום שפוצץ את הקיר מאחור.
אמולגה גררה את עצמה החוצה ואצולגה שלך, ללא רחם, עף במהירות מרהיבה לעברה וירה ניצוץ נוסף שעילף אותה סופית.
"אני לא מבינה... איך הוא לא התעלף מהמתקפה הזאת?!" אמרה זיידי והחזירה את אמולגה לפוקדור. "פשוט תסתלק מכאן! אנחנו כהר ניפגש בבית המשפט, במידה ותייצג אותו."
אלון ~
"שמנ ארוין." אמר לך ופשוט פרץ בבכי, הוא הביט בקיר מלא בגראפיטי. אתה שואל אותו מה קרה שוב והוא אוצר לך "אני בוכה מרוב שזה יפה... ואז הוא מתנער ואומר לך שפה הקרב התרחש, הוא זוכר אץ שמו של המאמן. "קראו לו סטיבן, הוא במקור מג׳וטו איפהשהו. אני זוכר שאני לא עשיתי לו שום דבר, פשוט ניצחתי בקרב. מצד שני, אני לא זוכר שנינקדה התעורר לאחר שהתעלף..."
איתי תתקן את הטופס, הוא לא מסתדר עם העלילה של המשחק אחי. תבדוק א העמוד הראשי...
בל ~
"אני מקשיבה לך." אוצרת לפתע השופטת. "אתה מבסס את טענתך על מידע מקצועי, על חיובו בתור פרופסור להיות אחראי ליידע את הציבור."
"גברתי!" התערב עורך דינם של טלפוקימון, "הוא לא פנה לבעלים לפני שהוא פרסם את החומר! יש לי הוכחה!"
"זה שקר!" הזדעק פתאום אוק "פניתי אליו כמה וכמה פעמים!"
"אדוני, אל תתפרץ בבית המשפט! אני מכריזה על הפסקה של חמש דקות. נראה שקו ההגנה מבולבלת מעט!" צביטה חדה מורגשת בחזה שלך כשהשופטת מעליבה אותך כך.
אליסה ~
את מביטה בגופו והוא מחייך לעברך. את מרגישה את הלב שלך רץ במהירות והוא לוחש לך שהוא בסדר. "רק כמה שריטות, אני אהיה בסדר אליסה." הוא מביט בך במבט חודר. את ממהרת לנסות ללכוד את הבידריל כי יש בידך חמישה פוקדורים ריקים, אך הבידריל כבר הסתלק בזמן שהיית עסוקה בלהביט בהיפנוט בסטן.
אתם ממשיכים בדרכם וקלפה מטפסת על ראשך ושרה שיר נעים שלא גורם לכם להרדם, אתם ממשיכים והמסלול מדהים, סטן לא מפסיק להביט בך במבטים מוזרים ונראה שהוא רוצה להגיד לך משהו...[/QUOTE]
'למה שהיא חושבת שאני מבולל?!' אתעצבן 'גם כן שופטת...' אחשוב. "אוק אתה חייב להרגע" אגיד לו בהפסקה. "לא משנה כמה שפעמים סיפרת לי כבר, אני חייב לדעת הכל כולל, ה-כ-ל" אסביר לו "ורק אני מדבר במשפט" אבהיר.
אביזי ~
אתה מתעלם מהקטע הרגשי ואתם מגיעים לבסוף למעבדה, שם אתם מתחילים לתכנן איך למעשה תטשטשו עקבות. "אני מציע שבכלל לא נדבר על זה, ככה שלא יקשרו את זה אלינו בשום צורה." הציע כריס. הוא עילעל בדפים שמעידים כי הוא זה שכתב את התכנונים והכל שייך לו.
אלון ~
טוטודייל לא נרגע, מסרב להקשיב וממש מתחיל לסבול. הוא יורה אקדח מים שמטיח את מגנמייט לקיר אך הוא לא מרפה, אקדח המים הפסיק רק כשהקיר ממש נסדק. מגנמייט צנח מעולף.
אליסה ~
סטן מביט לך בעיניים ומתקרב. את מריחה את הריח של הבושם שלו והוא מקרב את שפתיו אל שפתייך. "רציתי רק להגיד לך שאני מרגיש בר מזל שפגשתי אותך. הוא מרכז את מבטך אליו ודואג שלא תתרכזי במשהו אחר. הוא ממש קרוב אליך, כאילו עומד לגעת בך.
בל ~
"אני לא מסתיר ממך כלום. לא השמטתי דבר." מתגונן אוק.
[QUOTE=The Charmander;1484063]אביזי ~
אתה מתעלם מהקטע הרגשי ואתם מגיעים לבסוף למעבדה, שם אתם מתחילים לתכנן איך למעשה תטשטשו עקבות. "אני מציע שבכלל לא נדבר על זה, ככה שלא יקשרו את זה אלינו בשום צורה." הציע כריס. הוא עילעל בדפים שמעידים כי הוא זה שכתב את התכנונים והכל שייך לו.
[/QUOTE]
"טוב נו אני מניח שזה די אבוד לנו בכל מקרה. אותך היא זיהתה מבעד לתחפושת, והיא בטח תטען שגם אני הייתי שם כי אני עורך דין, ומי שפרץ גם היה עורך דין כי הוא רצה לתבוע אותך. אני והרעיונות הגאוניים שלי. אני עדיין חושב שיש לנו דרך למנוע וודאות של 100% בזיהוי, אבל אם אתה, שזוהה על ידיה ישירות, חושב שאין צורך, אז שיהיה. אז מה עושים עכשיו?"
אביזי ~
"אם ככה אני מציע שכולנו נלך לישון וניפגש מחר בבית המשפט, אני מאמין שהכל יהיה בסדר. אתה לא חושב שתוכל להגיע איתם לאיזהשהו הסדר, ככה ששני הצדדים יהיו מרוצים? הם יודעים שיש לנו קייס מנצח." אומר אוק ומתיישב מולך. "עסקאות זה דבר בלתי נפרד מעריכת דין אתה יודע... אתה חייב לדבר עם זיידי."
[QUOTE=The Charmander;1484067]אביזי ~
"אם ככה אני מציע שכולנו נלך לישון וניפגש מחר בבית המשפט, אני מאמין שהכל יהיה בסדר. אתה לא חושב שתוכל להגיע איתם לאיזהשהו הסדר, ככה ששני הצדדים יהיו מרוצים? הם יודעים שיש לנו קייס מנצח." אומר אוק ומתיישב מולך. "עסקאות זה דבר בלתי נפרד מעריכת דין אתה יודע... אתה חייב לדבר עם זיידי."[/QUOTE]
"מה? מי זו זיידי? הבחורה ממקודם? היא אמרה שהיא טכנאית. בכל מקרה, אילו היה לנו זמן לדבר איתם אז אולי היה אפשר לעבוד על איזשהי עסקה, במיוחד עכשיו כשיש לנו קלף מיקוח די חזק בצד שלנו. אם המשפט... מחר?!?!... אני לא חושב שנספיק כל כך לדון במשהו. . . חוץ מזה, חשבתי שלוקח הרבה זמן עד שמשיגים משפט, לא? או שזה רק במקום מרוחק ונידח שקוראים לו ישראל?"
אביזי ~
"ישראל? זה לא במרחק התיכון?" שואל אותך כריס וצוחק. "המשפט נקבע די ממזמן. פשוט חיפשנו עורך דין טוב. וזול." אמר כריס. "יש לך מלא זמן לדבר עם זיידי. היא לא רק טכנאית, היא ראש אגף תוכנה היא הגוף הנתבע למעשה כי הם שגנבו לי את הקבצים!"
[QUOTE=The Charmander;1484063]
אלון ~
טוטודייל לא נרגע, מסרב להקשיב וממש מתחיל לסבול. הוא יורה אקדח מים שמטיח את מגנמייט לקיר אך הוא לא מרפה, אקדח המים הפסיק רק כשהקיר ממש נסדק. מגנמייט צנח מעולף.
י[/QUOTE]
"פוכדור, צא!" אומר ואזרוק פוכדור על מגנמייט.
"טוטודייל, ילד רע." אומר לו.
"פעם הבאה תקשיב לי, החלטנו שמנצחים ביחד, או שמא עליי להשתמש רק במגנמייט לקרבות? ואתה תישאר בצד ותצפה?" אשאל אותו במבט בוחן, "בכל אופן, אתה מקשיב לי, בטוב וברע. אנחנו נפנצ'ר את כולם ביחד"
אלון ~
הפוקדור מתנדנד ולבסוף הוא נתפס. טוטודייל נרגע ונראה שהוא נלחץ מהאיום שלך. הוא לראשונה מביט בך בצייתנות ומהנהן בראשו.
"אין לי שום קטע עם הקיר, אבל אין לי מושג איך נמצא את המאמן עם הנינקדה." אומר ארוין.
[QUOTE=The Charmander;1484084]אלון ~
הפוקדור מתנדנד ולבסוף הוא נתפס. טוטודייל נרגע ונראה שהוא נלחץ מהאיום שלך. הוא לראשונה מביט בך בצייתנות ומהנהן בראשו.
"אין לי שום קטע עם הקיר, אבל אין לי מושג איך נמצא את המאמן עם הנינקדה." אומר ארוין.[/QUOTE]
"יש לך איזה רדאר נינקדות במקרה?" אשאל אותו
[QUOTE=The Charmander;1484063]אביזי ~
אלון ~
אליסה ~
סטן מביט לך בעיניים ומתקרב. את מריחה את הריח של הבושם שלו והוא מקרב את שפתיו אל שפתייך. "רציתי רק להגיד לך שאני מרגיש בר מזל שפגשתי אותך. הוא מרכז את מבטך אליו ודואג שלא תתרכזי במשהו אחר. הוא ממש קרוב אליך, כאילו עומד לגעת בך.
בל ~
"אני לא מסתיר ממך כלום. לא השמטתי דבר." מתגונן אוק.[/QUOTE]
"בטוח? שום פעילות לא חוקית? בכאל זאת תרענן את זיכרוני אין לנו הרבה זמן" אסביר לו "ורק אני מדבר במשפט"
חברים יקרים. בלב כבד אני מחליט לנעול את המשחק הזה. הוא לא רץ לי וקצת מסורבל...
החלטתי לאמץ את המשחק של ניב, אתם מוזמנים לנסות ולהרשם, ניפגש כבר שם!