-
[quote][i]Originally posted by The King Dratini[/i]@Jun 23 2009, 08:21 PM
[b] אולי הם עקבו אחריהם...
כלומר, ראיתם שארבוק וויזינג בכו (לפי מה שאני זוכר) כשג'סי וג'יימס שיחררו אותם כי הם גידלו אותם...
אולי היה קשה להם להתרחק והם עקבו אחרי צוות רוקט [/b][/quote]
אם יהיו להם התפתחויות בדור 5 אז הם יחזרו.
אבל יש את עונת פארק הקרב, בעונה זו אנו פוגשים המון פוקימונים לשעבר של אש. לכן ייתכן שיהיה פרק מפגש של צוות רוקט ווויזינג וארבוק
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 02:19 AM
[b] אם יהיו להם התפתחויות בדור 5 אז הם יחזרו.
אבל יש את עונת פארק הקרב, בעונה זו אנו פוגשים המון פוקימונים לשעבר של אש. לכן ייתכן שיהיה פרק מפגש של צוות רוקט ווויזינג וארבוק [/b][/quote]
הם לא לשעבר, הם עדיין של אש, פשוט הוא ביקר אותם שוב.
והללואי וויזינג וארבוק יחזרו, אבל שלא יתפתחו! X:
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 24 2009, 03:24 AM
[b] הם לא לשעבר, הם עדיין של אש, פשוט הוא ביקר אותם שוב.
והללואי וויזינג וארבוק יחזרו, אבל שלא יתפתחו! X: [/b][/quote]
לבינתיים אין להם היתפתחות. אני נורא אהבתי את הפרק שבו קקניה עזב-זה היה די מרגש-ואני מת על הדמות של ג'יימס. לדעתכם קקניה יחזור? אם יהיה בשביל זה פרק מרגש נוסף אז אני מסכים
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 02:30 AM
[b] לבינתיים אין להם היתפתחות. אני נורא אהבתי את הפרק שבו קקניה עזב-זה היה די מרגש-ואני מת על הדמות של ג'יימס. לדעתכם קקניה יחזור? אם יהיה בשביל זה פרק מרגש נוסף אז אני מסכים [/b][/quote]
אני יודע שאין להם, אבל אם יצאו שלא יתפתחו.
ואני בעד שקקניה יחזור - אבל בתור קקטורן.
לדעתי זה יהיה ממש מגניב, ואז כשהוא יחבק את ג'יימס עם כל הגוף שלו זה ממש יכאב D:
וכשהוא יחזור הוא ידע לשלוט באגרוף שאיבה והוא יהיה ממש חזק ואז אולי צוות רוקט יתחילו להוות אתגר לאש.
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 24 2009, 04:01 AM
[b] אני יודע שאין להם, אבל אם יצאו שלא יתפתחו.
ואני בעד שקקניה יחזור - אבל בתור קקטורן.
לדעתי זה יהיה ממש מגניב, ואז כשהוא יחבק את ג'יימס עם כל הגוף שלו זה ממש יכאב D:
וכשהוא יחזור הוא ידע לשלוט באגרוף שאיבה והוא יהיה ממש חזק ואז אולי צוות רוקט יתחילו להוות אתגר לאש. [/b][/quote]
אני אמרתי שאם יהיה פרק חזרה מרגש כמו העזיבה אז אני מסכים. הפרק בו קקניה עזב היה נורא יפה-ג'ימס הוא הכי תמים מכל צוות רוקט
-
הלוואי שג'יימס ילכוד קקטורן ואחרי כמה פרקים יגלו שזה הקקניה שלו...
-
[quote][i]Originally posted by The King Dratini[/i]@Jun 24 2009, 10:18 AM
[b] הלוואי שג'יימס ילכוד קקטורן ואחרי כמה פרקים יגלו שזה הקקניה שלו... [/b][/quote]
איך? קקניה בשמירה אצל גארדיניה-היא לא תשחרר אותו.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 09:23 AM
[b] איך? קקניה בשמירה אצל גארדיניה-היא לא תשחרר אותו. [/b][/quote]
אבל היא כן יכולה להחזיר אותו.
אבל כשחושבים על זה, רוב הפוקימונים שהם "בשמירה" לא חזרו אף פעם...
הלוואי ואש ישחרר את סטארפטור ופידג'יוט יחזור אליו, זה יהיה כזה מגניב!
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 24 2009, 09:30 AM
[b] אבל היא כן יכולה להחזיר אותו.
אבל כשחושבים על זה, רוב הפוקימונים שהם "בשמירה" לא חזרו אף פעם...
הלוואי ואש ישחרר את סטארפטור ופידג'יוט יחזור אליו, זה יהיה כזה מגניב! [/b][/quote]
אש לא חייב לשחרר את סטארפטור בשביל שפידג'יוט יחזור, הוא יכול פשוט להשאיר את סטארפטור אצל פרופ' אוק, ביחד עם נוקטאול וכל שאר הפוקימונים שלו.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 24 2009, 12:11 PM
[b] אש לא חייב לשחרר את סטארפטור בשביל שפידג'יוט יחזור, הוא יכול פשוט להשאיר את סטארפטור אצל פרופ' אוק, ביחד עם נוקטאול וכל שאר הפוקימונים שלו. [/b][/quote]
אני יודע, אבל כאילו...
שהוא ישחרר את סטארפטור כמו שהיה עם פידג'יוט, כשהייתה להקה של סיפאואים שתקפה את הלהקה של הפידג'ים/פידג'יוטואים ם:
לזה התכוונתי, אבל שכחתי לציין את זה.
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 24 2009, 01:28 PM
[b] אני יודע, אבל כאילו...
שהוא ישחרר את סטארפטור כמו שהיה עם פידג'יוט, כשהייתה להקה של סיפאואים שתקפה את הלהקה של הפידג'ים/פידג'יוטואים ם:
לזה התכוונתי, אבל שכחתי לציין את זה. [/b][/quote]
הבנתי שלזה התכוונתי, רק התכוונתי שיכול להיות שפידג'יוט יחזור גם עם סטארפטור לא יעזוב.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 24 2009, 02:30 PM
[b] הבנתי שלזה התכוונתי, רק התכוונתי שיכול להיות שפידג'יוט יחזור גם עם סטארפטור לא יעזוב. [/b][/quote]
לא צריך את פידג'יוט
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 24 2009, 01:30 PM
[b] הבנתי שלזה התכוונתי, רק התכוונתי שיכול להיות שפידג'יוט יחזור גם עם סטארפטור לא יעזוב. [/b][/quote]
אה, אוקיי...
ושי, פידג'יוט שולט הרבה יותר מסטארפטור.
ותחשוב כבר איזה חזק הוא אחרי כל הזמן הזה O:
-
אבל השקיעו בסטארפטור מאוד!! ולא יחזירו פוקימון אחרי 500 פרקים...
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 24 2009, 02:33 PM
[b] אה, אוקיי...
ושי, פידג'יוט שולט הרבה יותר מסטארפטור.
ותחשוב כבר איזה חזק הוא אחרי כל הזמן הזה O: [/b][/quote]
ההפך הוא הנכון, הוא לא היתאמן וחיי בחופשיות-הוא נחלש. וסטראפטור הרבה יותר שולט! יש לו פוני וצבעים מגניבים