-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 12:25 PM
[b] [b]אביב~[/b]
הבידרילים לא מקשיבים לך ותוקפים שוב את פאר עם מתקפת מחטים הפעם, ופוצעים אותו קשה מאוד. לפתע, ניצוצות עפים ופוגעים בבידרילים שעפים מהמקום "אתה בסדר?" אתה שומע קול מאחוריך. אתה מסתובב ומבחין בילד עם משקפיים ושינקס לידו.
[/b][/quote]
אסתכל על הילד והשינקס כאילו עומדים להם מלאכים מנגד לעיניי, אזעק לעזרה!
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 02:25 PM
[b]
[b]שי~[/b]
אתה רץ בעקבות גרואולייט ואתם יוצאים אל מחוץ לעיר. אתה מבחין בו עוצר ליד עץ, ונובח. עליו אתה מבחין באברה! :ph34r: [/b][/quote]
'אוקי מה אני עושה עכשיו?' אני חושב לעצמי..
"אברה אנחנו צריכים לחזור ביחד לפרופסור, מעכשיו אני המאמן שלך ואני מקווה שתחזור איתי ברצון" אני אומר ומקווה שלא אהי'ה צריך לפגוע בו
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 02:25 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
הולך לישון ב10 בבוקר? :huh:
[/b][/quote]
''כן , שאני אתעורר מוקדם מאוד , ואז אוכל לאמן את מונאפרו שלי .''
אני אומר והולך לישון .
-
[b]יוסי~[/b]
שיהיה..
אתה עולה חזרה לחדר אך לא מצליח להירדם.
[b]שי~[/b]
אברה ממשיך להיות על העץ ואתה רואה שהוא מנמנם XP
[b]אביב~[/b]
רק אש לבניין עם ביטחון ושלום...
רק אש או שנבוא עם לום
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הבידרילים כבר נעלמו 00
~~~~~~~~
"מזל שעברתי בסביבה, הם פגעו קשה בפארפדג' שלך?" הוא שואל אותך "אגב, אני מקס" הוא אומר לך
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 03:10 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
רק אש לבניין עם ביטחון ושלום...
רק אש או שנבוא עם לום
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הבידרילים כבר נעלמו 00
~~~~~~~~
"מזל שעברתי בסביבה, הם פגעו קשה בפארפדג' שלך?" הוא שואל אותך "אגב, אני מקס" הוא אומר לך [/b][/quote]
"כן האמת שהסמכן נפגע קשה, הוא לא יכל להילחם בעודו היה רעב ועייף" אומר ואודה עד מאוד למקס!
אנסה לתת לפאר את הברים וולטף אותו, להגיד לו שהוא יכל לכסח כל אחד מהם מבלי למצמץ אם לא היה רעב, אקרוץ לו.
-
[b]אביב~[/b]
אתה רואה שפאר לא מסוגל לפתוח את פיו ולנוע "חייבים להביא אותו למרכז פוקימונים" אומר לך מקס.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 03:17 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה רואה שפאר לא מסוגל לפתוח את פיו ולנוע "חייבים להביא אותו למרכז פוקימונים" אומר לך מקס. [/b][/quote]
"כן אתה צודק" אומר לו וארוץ כנראה ביחד עם מקס, אל עבר מרכז הפוקימונים הקרוב, הוא זקוק לטיפול דחוף!
-
[b]אביב~[/b]
אתם רצים במהירות חזרה לעיר צארינגרו'ב ונכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים. האחות גו'י נבהלת למראה פאר "מה קרה לו?" היא שואלת אותכם "הוא נפגע מבידרילים פראיים" מסביר מקס. האחות גו'י לוקחת מהר את פאר ומכניסה אותו אל חדר הטיפולים.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 03:23 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתם רצים במהירות חזרה לעיר צארינגרו'ב ונכנסים אל תוך מרכז הפוקימונים. האחות גו'י נבהלת למראה פאר "מה קרה לו?" היא שואלת אותכם "הוא נפגע מבידרילים פראיים" מסביר מקס. האחות גו'י לוקחת מהר את פאר ומכניסה אותו אל חדר הטיפולים. [/b][/quote]
אהיה עצוב עד מאוד, אחשוב על מר גורלו של פארפדג' שלי, אודה למקס ואומר לו שאינו חייב להשיאר לצדי, אני אהיה חזק, העיקר שפאר יהיה חזק.
-
[b]אביב~[/b]
אתה ממתין מחוץ לחדר הטיפולים, וכעבור כ3 שעות האחות גו'י יוצאת "הצלחנו לנקות ממנו את הרעל שהתפשט בגוף. הוא יהיה בסדר מחר" היא אומרת לך. אתה נכנס איתה פנימה ורואה אותו יושן במיטה כאשר הכנפיים שלו חבושות.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 03:27 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה ממתין מחוץ לחדר הטיפולים, וכעבור כ3 שעות האחות גו'י יוצאת "הצלחנו לנקות ממנו את הרעל שהתפשט בגוף. הוא יהיה בסדר מחר" היא אומרת לך. אתה נכנס איתה פנימה ורואה אותו יושן במיטה כאשר הכנפיים שלו חבושות. [/b][/quote]
"פאר מסכן שלי" אומר ואחליט לא ללטף אותו, וודאי רק אכאיב לו.
אשב שם כל הלילה!
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 05:10 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
שיהיה..
אתה עולה חזרה לחדר אך לא מצליח להירדם.
[/b][/quote]
אני מדליק את הטלוויזיה ורואה עד שאני נירדם .
-
[b]יוסי~[/b]
אתה מתחיל להעביר ערוצים במטרה לראות משהו מעניין, ואתה נעצר על שידור ישיר של קרב מליגת שינו - קרב 6 נגד 6.
[b]אביב~[/b]
אתה יושב לידו שם, ומלטף אותו. לבסוף אתה נרדם.
אתה מתעורר בבוקר ומבחין שפאר נעלם!
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 05:42 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה מתחיל להעביר ערוצים במטרה לראות משהו מעניין, ואתה נעצר על שידור ישיר של קרב מליגת שינו - קרב 6 נגד 6.
[/b][/quote]
''מגניב !''
אני אומר ומביט בזה בפליאה .
*לא ערכת לי בתגים את זה שזכיתי בתג הספיר אחי ..*
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 05:10 PM
[b]
[b]שי~[/b]
אברה ממשיך להיות על העץ ואתה רואה שהוא מנמנם XP
[/b][/quote]
"גרואוליי'ט תשתמש בדחיפה על העץ בישביל שאברה יפול" מצווה עליו ומסביר לו