-
ניתאי
וורמפל נפגע מאקדח המים.
"קלפייבל תתפסי את החוט לפני העיניים!" אומר פול מורפי. בסצנה שמזכירה להחריד את הסוף של מלך העקרבים, רק שהפעם קלפייבל תופסת את יריית החוט, וקורעת את החוט.
מקס
"חכה שהוא ייתקרב והשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי עושה סיבוב, ורטיקייט קופץ ופוגע בו, וגם סטארלי פוגע ברטיקייט. רטקייט נראה עייף יותר מסטארלי, ושניהם די עייפים.
דודי
אל תדאג, אני לא עד כדי כך משועמם.
--
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל בורחת מהעלים, אך לבסוף נפגעת מכמה מהם, ועדיין פוגעת בטורטוויג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 09:41 PM
[b] ניתאי
וורמפל נפגע מאקדח המים.
"קלפייבל תתפסי את החוט לפני העיניים!" אומר פול מורפי. בסצנה שמזכירה להחריד את הסוף של מלך העקרבים, רק שהפעם קלפייבל תופסת את יריית החוט, וקורעת את החוט. [/b][/quote]
חבל שלא ראיתי O:
-----------------------
"דחיפה וורמפל!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 09:54 PM
[b] תמיר
להקדים תרופה למכה, אתה מנסה שהבועות גם ייצרו חורים קטנים באדמה?
--
"אני מבין את החיבה שלך לתורת הכאוס, אבל לדעתי יש יותר סיכוי שתפגע עם תכוון" אומר פול מורפי. "רטיקייט, השתמש במהירות!" רטיקייט מתחיל לרוץ, נתקע באחד החורים באדמה, מתהפך, אבל קם מיד "אז אני מניח שנצטרך לעוף! רטיקייט חסל סדר עכבר, עבור למצב קנגורו!" רטיקייט מתחיל לקפץ לכיוון פוליואג. [/b][/quote]
גם,אבל גם יגרמו לה להיות בוצית...
אבל אתה כל כך מתעקש שזה לא הולך לעזור לי שאתה ממציא דברים שלא נראה לי שיכולים לקרות...אז אני כנראה ארד מזה
------------------------------------------------------------------------------
"קנגורו?בוא נראה לו שהוא לא יכול להיות משהו שהוא לא!תשתמש באקדח מים לכל מקום!תגרום לאדמה להיות בוצית!" אני קורא לו
אני חושב לרגע,ומוסיף:"ואם הוא מתקרב אליך,תשתמש באקדח מים כדי להעיף אותו!ואם זה לא מצליח אז הצלפת זנב!"
-
[b] דודי
אל תדאג, אני לא עד כדי כך משועמם.
--
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל בורחת מהעלים, אך לבסוף נפגעת מכמה מהם, ועדיין פוגעת בטורטוויג. [/b][/quote]
"עלי טער ודחיפה!"
-
[b] מקס
"חכה שהוא ייתקרב והשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי עושה סיבוב, ורטיקייט קופץ ופוגע בו, וגם סטארלי פוגע ברטיקייט. רטקייט נראה עייף יותר מסטארלי, ושניהם די עייפים.
[/b][/quote]
"סטארלי, מהר, תאיץ אליו בניקור"
-
ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, וכמובן שהנזק הגדול יותר הוא לוורמפל.
תמיר
אני בשום פנים ואופן לא מנסה לדכא אנשים. מה לעשות שיש לו רטיקייט מיוחד ביותר. על הקיפיצה הגובה של רטיקייט חשבתי עוד מתישהו נגד מקס, אז לא המצאתי את זה נגדך, אז אם הוא קופץ קצת פה ושם, אז הוא הופך לסוג של קנגורו.
ותזכור שהרצפה לא רק מורכבת מאדמה, אלא מרצפה מלאכותית.
--
"רטיקייט, קדימה המשך בקפיצות שלך עד שאתה מגיע, ואז תבלע את המים!" אומר פול מורפי. רטיקייט ממשיך לקפוץ לעבר פוליוואג, שבינתיים מפזר מים באקראיות, ולאחר מכן כשרטיקייט מגיע אליו, אז פוליוואג יורה אליו מים, ורטיקייט שותה אותם, אבל כשיש יותר מדי, הוא בורח ובסוף נושך את פוליווואג. יכול להיות שהמים האלה יגרמו לו לבחילה/לאיטיות. נחשוב על זה.
דודי
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעתמ עלי הטער, ולאחר מכן משתמשת במטרונום שהופך לרסיסי קרח שפוגעים בטורטוויג. טורטוויג ממשיך ופוגע בקלפייבל, אבל קלפייבל גם דוחפת את קלפייבל.
מקס
"רטיקייט, חכה אותו, תאיץ אליו והשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. שניהם נפגעים ונוחתים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 24 2009, 09:18 AM
[b]
תמיר
אני בשום פנים ואופן לא מנסה לדכא אנשים. מה לעשות שיש לו רטיקייט מיוחד ביותר. על הקיפיצה הגובה של רטיקייט חשבתי עוד מתישהו נגד מקס, אז לא המצאתי את זה נגדך, אז אם הוא קופץ קצת פה ושם, אז הוא הופך לסוג של קנגורו.
ותזכור שהרצפה לא רק מורכבת מאדמה, אלא מרצפה מלאכותית.
--
"רטיקייט, קדימה המשך בקפיצות שלך עד שאתה מגיע, ואז תבלע את המים!" אומר פול מורפי. רטיקייט ממשיך לקפוץ לעבר פוליוואג, שבינתיים מפזר מים באקראיות, ולאחר מכן כשרטיקייט מגיע אליו, אז פוליוואג יורה אליו מים, ורטיקייט שותה אותם, אבל כשיש יותר מדי, הוא בורח ובסוף נושך את פוליווואג. יכול להיות שהמים האלה יגרמו לו לבחילה/לאיטיות. נחשוב על זה. [/b][/quote]
נראה לי שאקדח מים חזק מכדי שיכולו לבלוע אותו,אבל לא משנה...
---------------------------------------------------------------
"תשתמש במכת זנב פוליאג!עכשיו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 24 2009, 08:18 AM
[b] ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, וכמובן שהנזק הגדול יותר הוא לוורמפל. [/b][/quote]
קלפייבל לא מתעייפת?
-------------------------
"קשור לה את הרגליים עם יריית חוט ואז דחיפה שוב!"
-
תמיר
ולכן הוא הפסיק לבלוע בשלב מסויים, כי הוא לא יכל לבלוע מרוב החוזק של זה, אבל בהתחלה הוא עוד הצליח.
--
מכת הזנב פוגעת ברטיקייט.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ, לא באותו מרץ כמו קודם, לכיוון פוליוואג
ניתאי
ממה היא תתעייף מוורמפל שלא אימנת בכלל?
--
וורמפל יורה חוט אל קלפייבל, אבל קלפייבל קופצת הצידה ומתחמקת, אך היד שלה נפגעת.
"קלפייבל כעת אגרוף ממוקד!" קלפייבל רצה לעבר וורמפל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 24 2009, 02:21 PM
[b] ניתאי
ממה היא תתעייף מוורמפל שלא אימנת בכלל?
--
וורמפל יורה חוט אל קלפייבל, אבל קלפייבל קופצת הצידה ומתחמקת, אך היד שלה נפגעת.
"קלפייבל כעת אגרוף ממוקד!" קלפייבל רצה לעבר וורמפל. [/b][/quote]
"תשתמש בדחיפה על היד שלה שנפגעה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 24 2009, 03:21 PM
[b] תמיר
ולכן הוא הפסיק לבלוע בשלב מסויים, כי הוא לא יכל לבלוע מרוב החוזק של זה, אבל בהתחלה הוא עוד הצליח.
--
מכת הזנב פוגעת ברטיקייט.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ, לא באותו מרץ כמו קודם, לכיוון פוליוואג [/b][/quote]
"אקדח מים!"
-
[b] מקס
"רטיקייט, חכה אותו, תאיץ אליו והשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. שניהם נפגעים ונוחתים. [/b][/quote]
"סטארלי, עוף למעלה ותחזור בדחיפה!"
--
חח לא המשכתם הרבה היום(בשישי אני בעבודה..)
-
[b] דודי
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעתמ עלי הטער, ולאחר מכן משתמשת במטרונום שהופך לרסיסי קרח שפוגעים בטורטוויג. טורטוויג ממשיך ופוגע בקלפייבל, אבל קלפייבל גם דוחפת את קלפייבל.
[/b][/quote]
"שוב עלי טער!"
-
ניתאי
"יופי, זה מצב מצויין! תן אגרוף ממוקד עם היד השנייה כשהוא פוגע בזאתי הפגועה!" אומר פול מורפי, וקלפייבל משתמש באגרוף הממוקד על וורמפל, כשהוא דוחף את היד עם הקורים.
תמיר
אקדח המים מעקב מעט את רטיקייט באוויר, אבל לבסוף רטיקייט נוחת על פוליוואג. רטיקייט מתחיל להתעייף, ורואים כאב בטן נוראי בעיניים שלו.
"רטיקייט, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
מקס
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי עולה למעלה, ומתנגש עם רטיקייט, מה שגורם לסטארלי להפגע קצת יותר. רטיקייט נראה די עייף.
דודי
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. עלי התער פוגעים בקלפייבל, אבל קלפייבל פוגעת בטורטוויג. קלפייבל מתחילה להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 07:52 AM
[b] דודי
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. עלי התער פוגעים בקלפייבל, אבל קלפייבל פוגעת בטורטוויג. קלפייבל מתחילה להתעייף. [/b][/quote]
"נשיכה ודחיפה!"
-
[b] ניתאי
"יופי, זה מצב מצויין! תן אגרוף ממוקד עם היד השנייה כשהוא פוגע בזאתי הפגועה!" אומר פול מורפי, וקלפייבל משתמש באגרוף הממוקד על וורמפל, כשהוא דוחף את היד עם הקורים. [/b][/quote]
"וורמפל,אתה רוצה להמשיך?" אני שואל את וורמפל בדאגה
-
[b] מקס
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי עולה למעלה, ומתנגש עם רטיקייט, מה שגורם לסטארלי להפגע קצת יותר. רטיקייט נראה די עייף. [/b][/quote]
"סטארלי, תאיץ אליו שוב ובניקור!"
-
דודי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך ללהביור, שפוגע בחזקה בשינקס לפני שהוא מצליח להגיע לקלפייבל, והלהביור עוצר את שינקס.
ניתאי
וורמפל כותב על הרצפה עם קורים
"תעשה מה שאתה רוצה".
"בפעם הבאה אני לא אחכה לתשובה" אומר פול מורפי "קלפייבל, דחיפה!"
מקס
"קדימה רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וסטארלי מתנגשים שוב, ושניהם נפגעים. סטארלי נראה די עייף, אך רטיקייט מעט יותר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 05:37 PM
[b] ניתאי
וורמפל כותב על הרצפה עם קורים
"תעשה מה שאתה רוצה".
"בפעם הבאה אני לא אחכה לתשובה" אומר פול מורפי "קלפייבל, דחיפה!" [/b][/quote]
"טוב,חזור!" אני אומר לוורמפל "צא! וויזמיר!,תשתמש בהצלפה כפולה!"
-
[b] מקס
"קדימה רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט וסטארלי מתנגשים שוב, ושניהם נפגעים. סטארלי נראה די עייף, אך רטיקייט מעט יותר. [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף למעלה, קח תנופה ואז ניקור!"
-
[b] דודי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך ללהביור, שפוגע בחזקה בשינקס לפני שהוא מצליח להגיע לקלפייבל, והלהביור עוצר את שינקס. [/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
ניתאי
הדחיפה של קלפייבל מחטיאה בגלל ההחלפה.
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר מצליף בקלפייבל, אבל קלפייבל פוגעת בוויזמיר. יש שמץ של עייפות בקלפייבל.
מקס
"רטיקייט, נשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי מסתובב, ופוגע ברטיקייט, ואז נלכד בשיניים של רטיקייט והוא נושך אותו, ועוזב אותו.
דודי
טעות שלי, זה לא שינקס זה טורטוויג. אני צריך להקפיד יותר כשאני כותב ולא לתת לידיים שלי לכתוב לבד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 06:50 PM
[b] דודי
טעות שלי, זה לא שינקס זה טורטוויג. אני צריך להקפיד יותר כשאני כותב ולא לתת לידיים שלי לכתוב לבד. [/b][/quote]
אה נכון חח
-------------
"עלי טער!"
-
[b] מקס
"רטיקייט, נשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי מסתובב, ופוגע ברטיקייט, ואז נלכד בשיניים של רטיקייט והוא נושך אותו, ועוזב אותו. [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף מעל רטיקייט ותעשה צלילה(ירידה) עד אליו בניקור!"
-
[b] ניתאי
הדחיפה של קלפייבל מחטיאה בגלל ההחלפה.
"קלפייבל השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר מצליף בקלפייבל, אבל קלפייבל פוגעת בוויזמיר. יש שמץ של עייפות בקלפייבל. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסי להשתמש גם את באגרוף ממוקד,ואז הצלפה כפולה!"
-
דודי
"קלפייב, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת מעלי התער ולבסוף פוגעת בטורטוויג. נראה כי טורטוויג מתעייף (בכל זאת ספג מכה ישירה מלהביור).
מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מחטיא את מקס, ונפגע בחזקה מהניקור. רטיקייט נופל על הרצפה.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט זמן מה ולאחר מכן ממשיך "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הגיע הזמן שנתחיל לסיים עם משחקי התרנגולות האלה, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. האגרוף הממוקד הדי חלש של וויזמיר לא עומד מול הגוף המאסיבי של קלפייבל וקלפייבל פוגעת בוויזמיר. לאחר מכן וויזמיר משתמש בהצלפה כפולה ופוגע בוויזמיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 07:20 PM
[b] דודי
"קלפייב, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת מעלי התער ולבסוף פוגעת בטורטוויג. נראה כי טורטוויג מתעייף (בכל זאת ספג מכה ישירה מלהביור).
[/b][/quote]
"עלי טער"
-
[b] ניתאי
"קלפייבל חבטת גוף!" אומר פול מורפי. האגרוף הממוקד הדי חלש של וויזמיר לא עומד מול הגוף המאסיבי של קלפייבל וקלפייבל פוגעת בוויזמיר. לאחר מכן וויזמיר משתמש בהצלפה כפולה ופוגע בוויזמיר. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסה להצמיד את שתי אוזנייך זצורת איקס ואז לפתוח אותם כדי להעיף את קלפייבל!"
-----------------------
מקווה שהבנתה O:
-
[b] מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מחטיא את מקס, ונפגע בחזקה מהניקור. רטיקייט נופל על הרצפה.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מתבונן ברטיקייט זמן מה ולאחר מכן ממשיך "רטיקייט לא יכול להלחם, 3-1 למאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"הגיע הזמן שנתחיל לסיים עם משחקי התרנגולות האלה, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
[/b][/quote]
"כל הכבוד סטארלי, חזור!"
"ספירו, תורך!" אני אומר ומוציא את ספירו
"השתמש ברוח!"
-
דודי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מעלי התער, ואז המטרונום הופך למתקפת רוח שמעיפה את טורטוויג ופוגעת בו.
ניתאי
אהא
--
קלפייבל נהדפת בצורה זניחה אחורה, אבל נזק יותר מדי ממש לא נגרם.
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי.
מקס
יש לך צ'ארמנדר אתה יודע, אתה לא חייב להשתמש בשני העופות האלה כל הזמן. ניסיתי לרמוז לכך דרך פול מורפי, אבל כנראה שפרשת את זה כמוזרות שלי, כי אכן יש לי אובססיה לתרנגולות.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל לא מושפעת ממש מהרוח, והמטרונום הופך לזריקת אבנים, שפוגעת בספירו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 08:55 PM
[b] דודי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מעלי התער, ואז המטרונום הופך למתקפת רוח שמעיפה את טורטוויג ופוגעת בו.
[/b][/quote]
אין לי כוח כבר לקרב הזה
----------------------
"שוב עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 25 2009, 08:52 AM
[b] תמיר
אקדח המים מעקב מעט את רטיקייט באוויר, אבל לבסוף רטיקייט נוחת על פוליוואג. רטיקייט מתחיל להתעייף, ורואים כאב בטן נוראי בעיניים שלו.
"רטיקייט, השתמש בניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תשתמש באקדח מים ותמלא אותו במים!"
-
[b] מקס
יש לך צ'ארמנדר אתה יודע, אתה לא חייב להשתמש בשני העופות האלה כל הזמן. ניסיתי לרמוז לכך דרך פול מורפי, אבל כנראה שפרשת את זה כמוזרות שלי, כי אכן יש לי אובססיה לתרנגולות.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל לא מושפעת ממש מהרוח, והמטרונום הופך לזריקת אבנים, שפוגעת בספירו. [/b][/quote]
חחח יאללה בשבילך
--
"חזור ספירו!"
"צ'ארמנדר, תורך!"
"רוץ ודחיפה!"
-
כולם
בגלל כל התלונות על המכון, אני אסביר עכשיו את קו המחשבה שלי:
כל מכון אי זוגי, הוא קצת יותר חלש מזה שאחריו.
כל מכון זוגי, הוא חלש בצורה משמעותית מזה שאחריו. לכן המכון הראשון הוא קשה משני סיבות:
הוא אחרי המכון ה0, שהוא קל לאין ערוך, ולכן המכון הראשון צריך להיות די קשה. והמכון ההראשון צריך להיות חזק כמו השני, ולכן השני לא יהיה קשה אם תעברו את הראשון.
דודי
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. עלי התער פוגעים בקלפייבל, ולבסוף היא פוגעת בטורטוויג. שניהם כבר נראים די עייפים.
תמיר
"רטיקייט הפעם תברח, אל תשתה את המים!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח מאקדח המים, אבל נפגע ממנו לפעמים, "כעת השתמש בנשיכה!" רטיקייט רץ לעבר פוליוואג.
מקס
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, והנזק על צ'ארמנדר חזק יותר מהנזק על קלפייבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:07 AM
[b] כולם
בגלל כל התלונות על המכון, אני אסביר עכשיו את קו המחשבה שלי:
כל מכון אי זוגי, הוא קצת יותר חלש מזה שאחריו.
כל מכון זוגי, הוא חלש בצורה משמעותית מזה שאחריו. לכן המכון הראשון הוא קשה משני סיבות:
הוא אחרי המכון ה0, שהוא קל לאין ערוך, ולכן המכון הראשון צריך להיות די קשה. והמכון ההראשון צריך להיות חזק כמו השני, ולכן השני לא יהיה קשה אם תעברו את הראשון.
תמיר
"רטיקייט הפעם תברח, אל תשתה את המים!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח מאקדח המים, אבל נפגע ממנו לפעמים, "כעת השתמש בנשיכה!" רטיקייט רץ לעבר פוליוואג. [/b][/quote]
"תשמש בבועות פוליאג!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 08:07 AM
[b] דודי
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. עלי התער פוגעים בקלפייבל, ולבסוף היא פוגעת בטורטוויג. שניהם כבר נראים די עייפים. [/b][/quote]
"דחיפה ונשיכה"
-
[b] ניתאי
אהא
--
קלפייבל נהדפת בצורה זניחה אחורה, אבל נזק יותר מדי ממש לא נגרם.
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
היא כבר שולטת בהצלפה כפולה,נכון?
-------------------------------
"וויזמיר,תשתמשי בדחיפה ואז בהצלפה כפולה!"
עריכה:הרגע בדקתי,ואני בקרב המכון הזה מעמוד 40 -_____-
-
תמיר
"השתמש בניב על כדי לחתוך את הבועות!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ וחותך כמה בועות, אבל נפגע מהשאר. רטקייט נראה די עייף.
דודי
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, ולאחר מכן טורטוויג נושך את קלפייבל.
ניתאי
אולי, זה לא כל כך מהותי בשבילי, אבל אם אתה רוצה אז כן, אבל כמובן שככל שמשתמשים בהתקפה יותר היא מתחזקת יותר.
--
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לאגרוף אש, ופוגעת בוויזמיר, שגם הוא פוגע בקלפייבל אם האגרוף הממוקד. לאחר מכן ההצלפה הכפולה פוגעת בקלפייבל.
אוקיי אז אני אוסיף לאור העריכה שלך: קלפייבל נראית די עייפה. וכך גם וויזמיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 09:59 AM
[b] דודי
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, ולאחר מכן טורטוויג נושך את קלפייבל. [/b][/quote]
"עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 26 2009, 10:59 AM
[b] תמיר
"השתמש בניב על כדי לחתוך את הבועות!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ וחותך כמה בועות, אבל נפגע מהשאר. רטקייט נראה די עייף. [/b][/quote]
"כל הכבוד פוליאג!עכשיו הצלפת זנב!"