-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 01:01 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
"כמובן" אתה שומע את קולו ומיד נכנס לחדר שלך ג'יימס ומשאיר את ג'ני .
"תודה" הוא אומר ונעלם . ג'ני מיד קופצת עליך ומחבקת אותך חזק "תודה שעשית את זה בשבילי ג'ק" היא אומרת ומנשק את שפתיך .
מיד אחר-כך מגיע אחד השומרים ואומר "ג'ק ? מה אתה עושה פה ? עכשיו אתה מלך , אתה ובת זוגך יכולים לגור בבית המלכות של קייסי שבקומה האחרונה , עכשיו אתה אוחז בענני האש שבשליטה שלך אתה יכול לחסל כל אחד מכאן , לא יהיו לך מתנגדים , תהיה בטוח שאתה מחליט מה קורה ." השומר אומר ומביא לך את המפתח לחדר של קייסי . ג'ני לא מבינה מה קורה כאן ואומרת "מה ? מלך ? קייסי ? מה קורה כאן ג'ק ?"[/color] [/b][/quote]
"את מדברת עם שליט הממלכה.
קייסי רימה את כולם, הוא לקח את הנשמה של מי שידע ענני אש. בעזרת אייסברג נכנסתי לגופו, שחררתי את נשמת האיש והוא נתן לי את כח ענני האש." אגיד לה.
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אתה רוצה להגיד לי שאתה שליט הממלכה עכשיו ואתה לא רץ לחדר המלוכה ?"
היא תופסת את ידך ואומרת "בוא נרוווווווץ !!!!" ומושכת אותך לכיוון המעלית[/color]
-
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"בכל מקרה התכוונו ללכת " אומרות הבנות .
כולם מתחילים להתפזר ואתה נמצא מחוץ לחדר של ג'יימס עם ג'וליט רוברטה והינאמורי . ג'ולייט מחייכת ואומרת "אז עכשיו אתה מלך , לא תזמין אותנו לחדר שלך ?" במבט חושני וסקסי .[/color] [/b][/quote]
אתה לא תהיה כאן יומיים?
---
''בטח..'' אומר במבט סקסי.
אזמין אותן לחדר שלי, אנעל את הדלת, אתפשט ואקפוץ למיטה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 02:15 PM
"אתה רוצה להגיד לי שאתה שליט הממלכה עכשיו ואתה לא רץ לחדר המלוכה ?"
היא תופסת את ידך ואומרת "בוא נרוווווווץ !!!!" ומושכת אותך לכיוון המעלית[/color] [/b][/quote]
"אני עדיין לא מעכל שאני השליט." אגיד ואלחץ על הכפתור של הקומה האחרונה.
אחרי זה אקח את המפתח שהשומר נתן לי ואפתח את חדר המלוכה.
-
[b]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
"אההה אז ככה עשית את זה" ג'ולייט אומרת ומיד יוצרת קרן אופל חזק , רוברטה קצת הסתבכה אבל ג'ולייט עזרה לה ."תודה ג'ו" הן אומרות ומחבקות אותך .[/color]
[/b][/quote]
אחבק אתשתיהן ואז אומר :"טוב אני לא רוצה שתיהיו בפיגור עם הקבוצה אז אני ילמד אתכן את מה שלמדתי עד עכשיו בנוד A, אזללמד אתכן עכשיו או אחר כך?"
-
[b][SIZE=3]הודעה חשובה לכולם !
מחר בבוקר אני נוסע לירושליים אז לא אהיה פה , ובחמישי יש לי יום עמוס אני יתחבר רק בערב . מצטער , תשרדו בלי המשחק ל-30 שעות בערך ? נקווה שכן :D[/SIZE][/b]
"אחר כך " הן אומרות בצחקוק וקורצות לך .
(כמות הזרע שלך התחילה לרדת ><)[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
הן מתרהבות מהחדר שלך ויושבות על המיטה , אתה נכנס להשתין ושאתה יוצא אתה מגלה להפעתך שהן מתחרמנות אחת על השנייה , הן רואות אותך ואומרות "אדוארד , מה נישמע O: ?" אתה מתפשט וקופץ עליהם .
עכשיו פרט מה אתה עושה :D ?[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה נכנס לחדר וממש מופתע מהריהוט היוקרתי , המשרתים , ממש כמו חדר של מלך , הרי אתה שליט הממלכה , ג'ני כמעט מתעלפת ושואלת "עם מי תגור בארמון הזה ?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 03:31 PM
אתה נכנס לחדר וממש מופתע מהריהוט היוקרתי , המשרתים , ממש כמו חדר של מלך , הרי אתה שליט הממלכה , ג'ני כמעט מתעלפת ושואלת "עם מי תגור בארמון הזה ?"[/color] [/b][/quote]
אז תעשה טובה לכולנו ותגיב הרבה,וגם תערוך אותי במקום קייסי,אני שליט הממלכה.
----------------------------------------------------
"ברור שאני אגור איתך במקום המדהים הזה. חשבתי על רעיון.
אפשר לנדות את קובי, הוא מבחינתי סכנה לממלכה בגלל שאני מלך."
אגיד לה.
"שומרים!" אגיד ואחכה שהם יבואו.
כשהם באים אגיד:"יש אזרח בממלכתנו ושמו קובי,יש לו צלקת כזאת בעין,
אני דורש שתגרשו אותו מהממלכה הזו,הוא סכנה לממלכה."
-
[color=red][b]ג'ק -[/b]
ג'ני מחבקת אותך ואומרת " אני אוהבת אותך , ג'ק "
השומרים באים ואתה מצווה עליהם לנדות את קובי , הם מביאים אותו אליך לחדר ואומרים "הוא כאן , לא תוכל לנדות אותו בלי להגיד לו למה אתה מנדה אותו !"[/color]
-
[b]
"אחר כך " הן אומרות בצחקוק וקורצות לך .
(כמות הזרע שלך התחילה לרדת ><)[/color]
[/b][/quote]
תהנהD=
~~~~~
אני אתקרב אליהן ואומר :"היום יוםהמנוחה של מר,נקניק גרמני חחח אולי הפעם אני יעשה לכן כיייף" ואביט עליהן במבט חושני .
רגע איך ה לבושות??
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 03:49 PM
[b] [color=red][b]ג'ק -[/b]
ג'ני מחבקת אותך ואומרת " אני אוהבת אותך , ג'ק "
השומרים באים ואתה מצווה עליהם לנדות את קובי , הם מביאים אותו אליך לחדר ואומרים "הוא כאן , לא תוכל לנדות אותו בלי להגיד לו למה אתה מנדה אותו !"[/color] [/b][/quote]
"הוא כבר בגד בי ובכנופיית ארמגדון בעבר, אני לא רואה סיבה למה הוא לא יבגוד בממלכה כשאני מולך בה."
-
מיד שאמרת את זה הן התפשטו (אז לא חשוב איך הן לבושות חח)[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אוקיי , הרוג אותו" הוא אומר .
"רק שנייה " ג'ני מתערבת .
"רק היום הוא קיבל את המלוכה , אני יהרוג אותו " היא אומרת ומחכה לסימן שלך שאתה מאשר את ההריגה .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 03:55 PM
"אוקיי , הרוג אותו" הוא אומר .
"רק שנייה " ג'ני מתערבת .
"רק היום הוא קיבל את המלוכה , אני יהרוג אותו " היא אומרת ומחכה לסימן שלך שאתה מאשר את ההריגה .[/color] [/b][/quote]
"תני לי להרוג אותו." אגיד לה ואז אהפוך לאביר אש ואז אגע בידי במקום על גופו שהלב שלו נמצא בו ואז אתן מכה די חזקה בדיוק שם.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 03:55 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
מיד שאמרת את זה הן התפשטו (אז לא חשוב איך הן לבושות חח)[/color]
[/b][/quote]
אני אתכופף ואז אדחוף לאחת מהן אצבעות ולשנייה לשון ואז הפוך...
-
[color=purple][b]ג'ו -[/b]
הן ממש שמחות שאתה עושה את זה ומתחילות להשמיע קולות שנעימים לגופך..
הן מצטרפתות איתך ואז מורחות את הציצים שלהם על הפנים שלך :D[/color]
[color=red][b]ג'ק -[/b]
קובי צורח לעזרה , וברגע שאתה נותן את המכה על ליבו הוא צורח מכאבים , ומתחיל לבכות , הוא משתטח על הרצפה , מדמם , איבד כמות נדירה של דם , מאבד את ההכרה ומת בו בזמן . השומרים מפנים אותו וזורקים אותו כאוכל לדרקונים . המנקה מיד באה ומנקה את הדם שנשפך .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 04:03 PM
[b] [color=red][b]ג'ק -[/b]
קובי צורח לעזרה , וברגע שאתה נותן את המכה על ליבו הוא צורח מכאבים , ומתחיל לבכות , הוא משתטח על הרצפה , מדמם , איבד כמות נדירה של דם , מאבד את ההכרה ומת בו בזמן . השומרים מפנים אותו וזורקים אותו כאוכל לדרקונים . המנקה מיד באה ומנקה את הדם שנשפך .[/color] [/b][/quote]
"תראו, כנראה מתברר שקייסי אינו בעל כח אש. או בעל כח אש אבל רמאי.
והבגידה שלו עמוקה, אני סבור כי עונש בצינוק אינו מספיק.
מבחינתי אני שולט ביד ברזל, בוגדים=אוכל לדרקונים.
הביאו את קייסי לפה, אני רוצה להסתכל לו בעיניים בשניה האחרונה של חייו."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 04:03 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו -[/b]
הן ממש שמחות שאתה עושה את זה ומתחילות להשמיע קולות שנעימים לגופך..
הן מצטרפתות איתך ואז מורחות את הציצים שלהם על הפנים שלך :D[/color]
[/b][/quote]
אתחיל ללקת להן תפיטמות ולהמשיך עם האצבעות....
אחרי שהן יגיעו לאורגזמה מלאה אני אגיד להן:"בערב נמשיך ,עכשיו אני רוצה ללמד אותכן את כדור הצל וקרן הצל".
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
השומרים לא מסרבים ומיד מביאים את קייסי כבול בשלשלאות .
"נוכל !" הוא צועק לעברך ויורק על פניך .[/color]
רואים שאתה עוד בתול >< .
-------
אחרי שהן גומרות (משפריצות) וניראותת מאושרות אתה אומר להן שצריך לחזור לאימונים , הן לא מסרבות כי הרי - איך אפשר לסרב אחרי עינוג כזה ?
"אז עוד כמה דברים נישאר לך ללמד אותנו ?" רוברטה שואלת .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 04:10 PM
השומרים לא מסרבים ומיד מביאים את קייסי כבול בשלשלאות .
"נוכל !" הוא צועק לעברך ויורק על פניך .[/color]
[/b][/quote]
"הנוכל היחידי פה הוא אתה." אירק לו על הפנים יריקת אש ואז אהפך לאביר ושוב אכה את ליבו כמו שעשיתי לקובי "תהנה מהמוות,אני בטוח שהוא לא יהנה ממך נוכל." אגיד ואצחק בקול מרושע.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 04:10 PM
[b]
רואים שאתה עוד בתול >< .
-------
אחרי שהן גומרות (משפריצות) וניראותת מאושרות אתה אומר להן שצריך לחזור לאימונים , הן לא מסרבות כי הרי - איך אפשר לסרב אחרי עינוג כזה ?
"אז עוד כמה דברים נישאר לך ללמד אותנו ?" רוברטה שואלת .[/color] [/b][/quote]
מה אתה מצפה ממיני להיות כוכב פורנו?
אבל עברתי כמה כעינוגים בחייםD=
~~~~~~~~~~~~~~~;
מה למדתי בנוק A?חוץ ממתקפות הצל?
~~~~~~~~~~~~;
"את אנרגיית ההצל" אומר לה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 14 2009, 10:40 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי ~[/b]
זה היה ממש חזק והוא עף רחוק . הוא זוחל אליך במהירות ותופס אותך , מנסה לחנוק אותך עד למוות ![/color] [/b][/quote]
השלח עליך אגרוף חשמלי
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
הוא צורח מכאבים והופך גם הוא לאביר אש , השומרים עפים אחורה וקייסי משתמש בדרקון אש , ג'ני מייד עוצרת את זה ונפגעת קלות .[/color]
שום דבר חוץ מאנרגיית הצל .
-------------
"תוכל ללמד אותנו " הן שואלות בנימוס .
מיד אחרי האימון שלהן תצטרך ללכת לאימון של נוק B אליו אתה מצטרף היום.[/color]
[color=orange][b]ג'ו ~[/b]
כולם נלחמים בצלופח ולבסוף לאחר אגרוף החשמל שלך הוא נהרג , אתה לוקח את המפתח והמאמן שואל אותך "ג'ו , יש לך קשר אל המפלצת הזאת ?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 04:20 PM
הוא צורח מכאבים והופך גם הוא לאביר אש , השומרים עפים אחורה וקייסי משתמש בדרקון אש , ג'ני מייד עוצרת את זה ונפגעת קלות .[/color]
[/b][/quote]
אהיה גם אני אביר אש ואז אשים להבות עם הידיים ואז ארוץ אליו ואתקע לו את האגרוף הכי חזק שאני יכול בבטן שלו.
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה רץ אליו בשיא המרץ ותוקע לו אגרוף בבטן שקורע את איבריו הפנימיים והיד שלך יוצאת מהצד השני . הוא מת . במקום . המנקה באה לנקות את הדם וקייסי הושלח לדרקונים . מיד אחר-כך ג'ני אמרה שמספיק מכות ליום אחד והביאה לך את השריון שהיה תלוי בחדר הבגדים של קייסי . "תלבש אותו" היא אמרה .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 04:46 PM
אתה רץ אליו בשיא המרץ ותוקע לו אגרוף בבטן שקורע את איבריו הפנימיים והיד שלך יוצאת מהצד השני . הוא מת . במקום . המנקה באה לנקות את הדם וקייסי הושלח לדרקונים . מיד אחר-כך ג'ני אמרה שמספיק מכות ליום אחד והביאה לך את השריון שהיה תלוי בחדר הבגדים של קייסי . "תלבש אותו" היא אמרה .[/color] [/b][/quote]
אלבש את השיריון.
"נו מה את אומרת עכשיו אני נראה כמו שליט זוקאדו,[b]מלכתי[/b]?" אגיד ואדגיש את המילה האחרונה
-
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"אתה ניראה כמו שליט זינון , מלכי " היא אומרת וגם מדגישה את המילה האחרונה , אתם מתקרבים זה לזה ומתנשקים .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 04:56 PM
"אתה ניראה כמו שליט זינון , מלכי " היא אומרת וגם מדגישה את המילה האחרונה , אתם מתקרבים זה לזה ומתנשקים .[/color] [/b][/quote]
אתנשק איתה ואחרי זה אגיד:
"את המלכה של אומת האש" אגיד לה בשמחה ואחבק אותה.
-
[b] [b][SIZE=3]הודעה חשובה לכולם !
מחר בבוקר אני נוסע לירושליים אז לא אהיה פה , ובחמישי יש לי יום עמוס אני יתחבר רק בערב . מצטער , תשרדו בלי המשחק ל-30 שעות בערך ? נקווה שכן :D[/SIZE][/b]
הן מתרהבות מהחדר שלך ויושבות על המיטה , אתה נכנס להשתין ושאתה יוצא אתה מגלה להפעתך שהן מתחרמנות אחת על השנייה , הן רואות אותך ואומרות "אדוארד , מה נישמע O: ?" אתה מתפשט וקופץ עליהם .
עכשיו פרט מה אתה עושה :D ?[/color] [/b][/quote]
אני מכניס להן בכל חור, נותן להן בפה וכל מיני דברים.
*לא בא לי לפרט /=
-
[b][
שום דבר חוץ מאנרגיית הצל .
-------------
"תוכל ללמד אותנו " הן שואלות בנימוס .
מיד אחרי האימון שלהן תצטרך ללכת לאימון של נוק B אליו אתה מצטרף היום.[/color]
[/b][/quote]
איך אני יסביר להן אי עושים אנרגיית צל??
-
אנרגית הצל היא בעצם אופל שיוצא בצורה רכה אבל בריכוז של כוח גדול .
תגיד שאתה מרכז את כל הכוח ומוציא אותו בבום אחד , אבל מנסה לשלוט עליו .[/color]
אוקיי סליחה אם הכרחתי אותך .
אתה נהנה איתם שעות על גבי שעות , הן גומרות 7 פעמים (סה"כ שלושתן)
ואתה מרגיש בעננים "כמה טוב להיות מלך הא?" ג'ולייט אומרת ...
אתה ממשיך בעינוג ולפתע אחרי שגמרת כבר 3 פעמים אתה שומע קולות מהדלת
"אדוארד , מצטער אם אני מפריע לך אבל לא יצאת כבר כמה שעות מהחדר .. קרה משהו ?" אתה שומע את המשרת הפרטי שלך שהציג את עצמו ברגע שנכנסת לחדר , שמו ארווין .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
"תודה ג'ק , תודה על הכל , אתה לא מבין כמה אני שמחה שיש לי אותך" היא אומרת וממשיכה לחבק אותך .
אתה שומע דפיקות בדלת "שלום ג'ק , זה אני המשרת הפרטי שלך , תפתח כדי שאציג את עצמי" המשרת אומר בקור רוח אך בנימוס .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 06:27 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו ~[/b]
אנרגית הצל היא בעצם אופל שיוצא בצורה רכה אבל בריכוז של כוח גדול .
תגיד שאתה מרכז את כל הכוח ומוציא אותו בבום אחד , אבל מנסה לשלוט עליו .[/color]
[/b][/quote]
"טוב כוח הוא בעצם כוח האופל רק בצורה רכה יותר אך חזקה בהרבה ששולט באלמנטים חמים, כדי ליצור אותו תוציאו הרבה כוח אופל במכה ותנסו לישלוט עליו ככה" אומר והראה להן כדור צל וקרן צל.
-
"תודה ג'ק , תודה על הכל , אתה לא מבין כמה אני שמחה שיש לי אותך" היא אומרת וממשיכה לחבק אותך .
אתה שומע דפיקות בדלת "שלום ג'ק , זה אני המשרת הפרטי שלך , תפתח כדי שאציג את עצמי" המשרת אומר בקור רוח אך בנימוס .[/color] [/b][/quote]
בשקט אהפוך לאביר אש ואז בזהירות אפתח את הדלת לראות מי זה.
-
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
אוקיי סליחה אם הכרחתי אותך .
אתה נהנה איתם שעות על גבי שעות , הן גומרות 7 פעמים (סה"כ שלושתן)
ואתה מרגיש בעננים "כמה טוב להיות מלך הא?" ג'ולייט אומרת ...
אתה ממשיך בעינוג ולפתע אחרי שגמרת כבר 3 פעמים אתה שומע קולות מהדלת
"אדוארד , מצטער אם אני מפריע לך אבל לא יצאת כבר כמה שעות מהחדר .. קרה משהו ?" אתה שומע את המשרת הפרטי שלך שהציג את עצמו ברגע שנכנסת לחדר , שמו ארווין .[/color] [/b][/quote]
''לא קרה כלום ארווין, אני פשוט עסוק.'' אומר ואשלח אותו משם, לאחר מכן אסמן להן להתלבש ואלך להתקלח, אתלבש יפה, אשים בושם ואעשה את עצמי מכובד ויפה.
אצא מהחדר ואומר לארווין, ''מאסטר נוק C יצא לממלכות?'' אומר ואפנה אליו.
-
[SIZE=3]הודעה חשובה : מהיום מתחילים להגביר את רמת המשחק ומתחילים לשתף פעולה , שתראו שצבע ההודעה שלכם זהה לצבע של משתמש אחר זה אומר שיש קשר בין שתי ההודעות ואתם צריכים לשתף פעולה ,תקראו גם את ההודעה של המשתמש האחר כדי שתבינו מה קורה במשחק .[/SIZE]
[color=green][b]אדוארד ~[/b]
"כן אדוני ,חברך ג'יימס מונה למאסטר נוק C לפי החלטת מאסטר נוק C הקודם שלטענתו ג'יימס חזק יותר וחכם יותר. ראשית הוא הלך לממלכת האש . הוא הגיע לפני כמה דקות "
אומר ארווין בנימוס ומגיש לך את האינטרקום המיוחד שמשמש לכל האומות כדי לתקשר . הוא לוחץ על הכפתור האדום שמסמל את אומת האש ואתה ממתין על הקו .
[b]ג'ק ~[/b]
אתה פותח את הדלת בחשש ונמצא שם המשרת שלך . " שלום ג'ק , אני הוא ארווין .ואני המשרת הפרטי שלך , מעביר מסרים ומבצע בקשות שלך . יש לי כאן את מאסטר נוק C מאומת הקרח, שמו ג'יימס . הוא נשלח ע"י שליט הממלכה החדש של ממלכת הקרח אדוארד , שהוא בנו של השליט הקודם - סטיב . ברצונו של אדוארד לכרות ברית שלום עם הממלכה שלנו ולשתף פעולה במלחמות ופעילויות . לטענתו ג'רוד מתכוון לתקוף בקרוב וצריכים להיות מוכנים , אני יכנס את ג'יימס ותדברו ביניכם ." מיד שאתה מכניס את ג'יימס הוא לוחץ את ידך והאינטרקום מצלצל . "זה המפקד שלי , אדוארד , ענה לו בבקשה " ג'יימס אומר ומחכה שתרים את הטלפון .[/color]
*אל תקנא :D בקרוב יגיע תורך .
אתה מלמד אותן את התרגיל מצוין והן מצליחות להשתמש בצללים טוב מאוד ..
אתה מסתכל על השעון ונזכר שיש לך אימון בנוק B[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 06:58 PM
[b] [SIZE=3]הודעה חשובה : מהיום מתחילים להגביר את רמת המשחק ומתחילים לשתף פעולה , שתראו שצבע ההודעה שלכם זהה לצבע של משתמש אחר זה אומר שיש קשר בין שתי ההודעות ואתם צריכים לשתף פעולה ,תקראו גם את ההודעה של המשתמש האחר כדי שתבינו מה קורה במשחק .[/SIZE]
"כן אדוני ,חברך ג'יימס מונה למאסטר נוק C לפי החלטת מאסטר נוק C הקודם שלטענתו ג'יימס חזק יותר וחכם יותר. ראשית הוא הלך לממלכת האש . הוא הגיע לפני כמה דקות "
אומר ארווין בנימוס ומגיש לך את האינטרקום המיוחד שמשמש לכל האומות כדי לתקשר . הוא לוחץ על הכפתור האדום שמסמל את אומת האש ואתה ממתין על הקו .
[b]ג'ק ~[/b]
אתה פותח את הדלת בחשש ונמצא שם המשרת שלך . " שלום ג'ק , אני הוא ארווין .ואני המשרת הפרטי שלך , מעביר מסרים ומבצע בקשות שלך . יש לי כאן את מאסטר נוק C מאומת הקרח, שמו ג'יימס . הוא נשלח ע"י שליט הממלכה החדש של ממלכת הקרח אדוארד , שהוא בנו של השליט הקודם - סטיב . ברצונו של אדוארד לכרות ברית שלום עם הממלכה שלנו ולשתף פעולה במלחמות ופעילויות . לטענתו ג'רוד מתכוון לתקוף בקרוב וצריכים להיות מוכנים , אני יכנס את ג'יימס ותדברו ביניכם ." מיד שאתה מכניס את ג'יימס הוא לוחץ את ידך והאינטרקום מצלצל . "זה המפקד שלי , אדוארד , ענה לו בבקשה " ג'יימס אומר ומחכה שתרים את הטלפון .[/color]
[/b][/quote]
"ובכן ג'יימס, אני אשמח לחתום הסכם שלום" אגיד ואענה לטלפון.
"אדוארד זה אתה? זה ג'ק, שליט ממלכת האש, אני מסכים לחתום ברית, תרצה לבוא לכאן ולחתום אותה?"
-
[b]
*אל תקנא :D בקרוב יגיע תורך .
אתה מלמד אותן את התרגיל מצוין והן מצליחות להשתמש בצללים טוב מאוד ..
אתה מסתכל על השעון ונזכר שיש לך אימון בנוק B[/color] [/b][/quote]
"טובנשמות שלי יש לי אימון נתראה בערב" אומרר להן ואצרפת כל אחת מהן לפני שאלך...
-
[b] [SIZE=3]הודעה חשובה : מהיום מתחילים להגביר את רמת המשחק ומתחילים לשתף פעולה , שתראו שצבע ההודעה שלכם זהה לצבע של משתמש אחר זה אומר שיש קשר בין שתי ההודעות ואתם צריכים לשתף פעולה ,תקראו גם את ההודעה של המשתמש האחר כדי שתבינו מה קורה במשחק .[/SIZE]
אומר ארווין בנימוס ומגיש לך את האינטרקום המיוחד שמשמש לכל האומות כדי לתקשר . הוא לוחץ על הכפתור האדום שמסמל את אומת האש ואתה ממתין על הקו . [/b][/quote]
יאללה רועי, בוא נחרוש אחי (:
----
אני מחכה על הקו בסבלנות ואז עונה על מה שג'ק אמר, באותו זמן אומר לארווין, המשרת שלי, להכין את השרשרת ואת ציוד הלחימה שלי, ולהגיד להינאמורי לחכות לי מחוץ לארמון, כי אני יוצא לאומת האש.
-
[b] [color=orange][b]ג'ו ~[/b]
כולם נלחמים בצלופח ולבסוף לאחר אגרוף החשמל שלך הוא נהרג , אתה לוקח את המפתח והמאמן שואל אותך "ג'ו , יש לך קשר אל המפלצת הזאת ?"[/color] [/b][/quote]
ג'יי כפרה, ג'יי
~~~~~~~~
" לא נישבע לך ! "
-
[b]*הלוואי ויכולתי לחרוש אני צריך לישון מוקדם כי מחר אני קם ב-6 יש לי טיול לירושליים .[/b]
ג'ק מסיים את השיחה איתך ושולח את מאסטר נוק C , ג'יימס בחזרה לארמון שלך . הוא נוחת בידיוק ליד תיבת הדואר של הארמון .
לאחר שביקשת מהינאמורי לחכות לך בחוץ היא יוצאת החוצה ..המשרת מכין תיק עם כל הציוד שלך ומביא לך את השריון החדש שלך שעשוי מפלאטיניום . אתה לובש את השריון יוצא מחוץ לארמון ופוגש את הינאמורי וג'יימס . ג'יימס שואל אם תרצה שישמור על הארמון בזמן שאתה באומת האש .
[b]ג'ק ~[/b]
"כמובן , אני יגיע " אדוארד אומר ומנתק את השיחה . ג'יימס מבין שאדוארד יגיע ואומר שהוא יחזור לאומת הקרח כדי לשמור על הארמון , אתה כמובן לא מסרב ומחכה עד שאדוארד יגיע .[/color]
הן מצרפתות אותך ונוגעות קצת בצינור הגרמני שלך..
אתה יוצא לאימון במצב רוח מצוין , ובדרך מוצא פתק עליו כתוב שמך .
[i]"ג'ו , תסיים את האימון ותחכה בחדר האימונים מס' 1 - חשמל ."[/i]
אתה זורק את הפתק לפח ונכנס לאימון . המאמן מזכיר את מה שקרה בשבוע שעבר בנוק A , ומברך אותך על קידומך לנוק B ולמאסטר נוק A .
30 סיבובים סביב המגרש ו-100 מתחיות תצטרכו לעשות .[/color]
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
סליחה אני כל הזמן מתבלבל גם הוא מתלונן על זה ..
--
"אוקיי .. תוכלו ללכת לחדריכים חוץ ממך ג'יי "
הוא אומר וניראה כועס .. כולם הולכים ורק אתה נישאר
"היית טוב היום ג'יי " הוא אומר ומרים חיוך קליל על פניו..
"לך תביא את המזוודה , אל תפתח אותה עדיין . תביא את המפתח ותגיע לכאן.. אעזור לך בקשר לזה ." הוא אומר ושולח אותך לחדר שלך .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 07:12 PM
[b]
הן מצרפתות אותך ונוגעות קצת בצינור הגרמני שלך..
אתה יוצא לאימון במצב רוח מצוין , ובדרך מוצא פתק עליו כתוב שמך .
[i]"ג'ו , תסיים את האימון ותחכה בחדר האימונים מס' 1 - חשמל ."[/i]
אתה זורק את הפתק לפח ונכנס לאימון . המאמן מזכיר את מה שקרה בשבוע שעבר בנוק A , ומברך אותך על קידומך לנוק B ולמאסטר נוק A .
30 סיבובים סביב המגרש ו-100 מתחיות תצטרכו לעשות .[/color] [/b][/quote]
אני רץ תשלושים סיבובים ואז עושה ת100 מתיחות..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 07:12 PM
[b] [b]*הלוואי ויכולתי לחרוש אני צריך לישון מוקדם כי מחר אני קם ב-6 יש לי טיול לירושליים .[/b]
ג'ק מסיים את השיחה איתך ושולח את מאסטר נוק C , ג'יימס בחזרה לארמון שלך . הוא נוחת בידיוק ליד תיבת הדואר של הארמון .
לאחר שביקשת מהינאמורי לחכות לך בחוץ היא יוצאת החוצה ..המשרת מכין תיק עם כל הציוד שלך ומביא לך את השריון החדש שלך שעשוי מפלאטיניום . אתה לובש את השריון יוצא מחוץ לארמון ופוגש את הינאמורי וג'יימס . ג'יימס שואל אם תרצה שישמור על הארמון בזמן שאתה באומת האש . [/b][/quote]
מה?! /= אז אתה לא בלילה הלבן?
---
''כן ג'יימס, תודה רבה.'' אומר ואחייך אליו, אלבש את השרשרת עם הכוחות המיוחדים ושעושה אותי בלתי פגיע (D:) את החרב, את השוריקנים, ואצא עם הינאמורי במהירות לאומת האש.