-
[quote=nivX10;913450]
[COLOR=olive][U][B]בנג'מין:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=olive]אחי, יש לך עוד עדכון אחד עד שתוכל להשתמש בפינסיר (צריך 4 עדכונים עד שפוקימון פצוע נרפא..)[/COLOR]
[COLOR=olive]- - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=olive]"וואוו איזה כבוד, ללמוד מפורפסור אוק בכבודו ובעצמו!" אתה אומר ומחייך עליו.[/COLOR]
[COLOR=olive]לפתע כאשר הוא מסתכל לך על הכיסים והתיק אתה מתחיל קצת לחשוש... אך אז קולינס מיד מתנצל,[/COLOR]
[COLOR=olive]הוא רוצה מאוד לערוך עמך קרב פוקימונים![/COLOR]
[COLOR=olive]אתה חושב כמה שניות, סקווירטל נשמע נלהב מאוד... אתה מסכים לזה ושואל אותו באיזה פוקימון הוא ישתמש.[/COLOR]
[COLOR=olive]הוא מסתכל על סביב ואז אומר לפתע "אוקיי מכוון שאין פה אגם קרוב באיזור לא אוכל להתמש בלאנטורן[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lflwomdlodjh.png[/IMG][/URL].. לכן אשתמש בצ'רמיליון!"[/COLOR]
[COLOR=olive][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
אחלה לא ידעתי שכך זה עובד : ) ושכחתי להחזיר את סקוירטל לפוכדור אבל נחמד שהוא בחוץ חח D :.
--------------------------
'צ'ארמיליון?' אני חושב לעצמי,'הוא סוג אש וסקוירטל סוג מים,היתרון הברור הוא שלי' אני חושב לעצמי בחשדנות ותוהה האם יש לו תוכנית.
"אוקיי סקוירטל אתה מוכן לקרב?" אני פונה לסקוירטל שלידי לאחר כמה רגעי מחשבה.
-
[QUOTE=nivX10;913450][COLOR=Red][U][SIZE=5][B][/B][/SIZE][/U][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה מסתכל על לוקאס ומעלה חיוך על פניך, "בשמחה, אלחם נגדך!" אתה אומר לו.. הוא מחייך חזרה ומביא לך כיף.
"אז קבענו.. בוא נזוז לרשום את השמות שלנו!" הוא מציא את מהכיס, שם את הפקק בפיו ורושם את שמך ואת שמו בקרב 3 נגד 3.
אתה קצת נרגש, "בוא נחכה פה בנתיים ונראה קרבות עד שיגיע טורנו.. יש בזירת הקרב הרשמי שתי מאמנים חזקים מאוד, כרגע זה אבסול[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=8087125.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/8087125.png[/IMG][/URL]נגד דרפיון[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=82958693.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/82958693.png[/IMG][/URL]!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"בוא תצפה בקרב המדהים הזה.בקרוב היה תורנו להילחם" אני צופה בקרב ביחד עם צ'ימצ'אר
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אוקיי אתה קורא בעז לעבר קיובון "זה עכשיו או לעולם לא!", המילים הללו מחדירות בוא מוטיבציה אדירה והוא קם ומוכן לפעולה.
אתה קורא לו להשתמש במתקפת בומרנג היישר על ישבנו של פוליטוד, הוא עוצם עין אחד בשביל ריכוז, מרים את ידו ומחשב בזריזות לפי הרוח..
הזינוק של פוליטוד נעצר, פוליטוד עכשיו מתחיל לחזור על הקרעקע, הוא מטיל את משקלו כלפי מטה בשביל לנחות על קיובון בעצמה!
לפתע הבומראנג של קיובון מצליח ופוגע היישר במטרה, פוליטוד כואב מאוד משפשף את ישבנו ואינו מרוכז כלל.. ואז הוא מתהפך באוויר, הוא עומד לנחות על קיובון.. אך קיובון על רגליו הקנות רץ משם מהר ככל שיוכל.
הוא גולש על הקרקע, ומצליח להתחמק, פוליטוד מתרסק חזק בקרקע...
קיובון מלא אבק משופשף ושרוט קם על רגליו ומתנשף ומרים את ידו.. הבומראנג חוזר עליו היישר לידו ואז פוליטוד נראה מעולף.
ניצחת!
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color] [/quote]"כל הבכבוד קיובון היית מצויין!"אומר לו ואסמן לו לעלות על כתפי.
אגש אל מקס והושיט לו יד ואומר לו:"זה היה הקרב הטוב ביותר מימי!"אומר לו בחיוך קטן.
-
[QUOTE=nivX10;913450][COLOR=Red][U][SIZE=5][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אחי יש לך עוד אחד.. אל תשכח גם שאתה עם שותף *רמז*.
- - - - - - - - - - - - -
אתה נראה ממש נלהב מן הפוקימונים הללו, זה פשוט מרגש אותך ואתה מחליט לחפור מאוחר יותר..
"אני חייב לתפוס אחד!" אתה חושב לעצמך וחיוך עולה לפניך, אתה שולף את הפוקדע ובודק על גיבל, פאנפי ולאודאד:
"גיבל, פוקימון כריש היבשתי, יש לו לסתות גדולות ושניים חזקות מאוד באמצעותן הוא תוקף את אויביו ומפרק את המזון שלו, מכונה גם השרפידו היבשתי."
[U]מתקפות:[/U]
שיסוע
חפירה
לעיסה
זעם דרקון
נגיחת ראש
"פאנפני, פוקימון הפילון המתגלגל, כמו דונפן הוא מתכנס לתוך כדור בכדי לנוע מהר יותר ממקום למקום ולהתחמק מסכנות."
נהמה
פצצת בוץ
גלגול
סחרור מהיר
בלימה
הפלה
"לאודרד פוקימון הטיקי (עם אתה לא יודע מזה טיקי פנה עליי לפרטי), פיו הגדול מאפשר לו לצבור אוויר רב לריאותיו המפותחות, ניזון מסיבים תזונתיים הנמצים בסלעים לכן דרוש הפה בכדי לפרק אותם היטב!"
זרוע פטיש
לעיסה
בום על קולי
זריקת אבנים
פיהוק
זה מה שאומר הפוקידע, ספייק בנתיים חפר ומצא אבן אור[/COLOR][COLOR=Black][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/umm2ymzrmz4d.png[/IMG][/URL][/SIZE]!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני אתפוס את גיבל" אקרא ואוציא את טריקו מהפוכדור "אוקיי טריקו תתקיף את גיבל בקליע זרעים וחבטה,תיזהר מהמהירות שלו" אומר לו ואוציא את טורקול "אוקיי טורקול תתקיף את לאודרד בסיחרור מהיר ואחר כך להביור" אומר לו 'את גיבל אני תופס,נראה אם לאודרד מספיק קשוח' אחשוב לעצמי ותוך כדי אתחיל לחפור במהירות
-
[QUOTE=nivX10;913450]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
"טרטוייג, למדת מתקפה חדש! אני גאה בך מאוד.." אתה אומר וממשיך להרעיף עליו מחמאות.
טרטוויג מסמיק, ואז הוא רץ לעברך וקופץ לך לידיים, אתה מחבק אותו ולאחר מכן לוקח אותו על ידך והולך לעבר יאנמה!
אתה לוקח את היד לכיס האחורי ושולף משם פוקדור, אתה מסתכל מאית שנייה אולי על יאנמה וזורק עליו את הפוקדור בעדינות.
הפוקדור מסתובב 4 סיבובים ואז הכפתור שבמרכזו פוגע בדיוק במצחו האדום של יאנמה, הפוקדור נפתח וממנו יוצאת קרן אדומה זוהרת ששואבת את יאנמה לפוקדור!
הפוקדור נסגר, נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד..שוב ושוב ושוב.. אתה וטרטוייג ומסתכלים במטח..
ולפתע נשמע "טווו..", הפוקדור נעצר ויאנמה עדיין בפנים, טרטוייג מחייך עליך.
תפסת יאנמה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"יש!!!, תפסתי ינמה עוד פוקימון מהיר לחבורה אני השתמש בוא הרבה מאוד, עכשיו צא ובוא נכיר קצת" אגיד ואזרוק את הפוכדור של ינמה באוויר ויחכה שיצא.
שיצא העשה איתו הכרות קצרה, ולאחר מכן הוציא את הפוקדע ואבדוק את המתקפות שלו ואת המידע עליו.
תוך כדי אזרוק את הפוכדור של טרטוייג ואגיד: "קדימה טרטוייג צא ותכיר את חברך החדש ינמה, מעכשיו טרטוייג שנסתובב, מה דעתך להיות על הקטף שלי ולא בפוכדור שלך, מה אתה אומר?"
-
[COLOR=Red][B][SIZE=3]תשמעו, אני מאוד מצטער על עדכונים המועטים והאיטיים יש לי הרבה מבחנים, אני מתאמן לאליפות הארץ בהישרדות שתיהיה בחנוכה, ויש לי גם חברה שאני מבלה איתה הרבה!
מקווה שתבינו אותי ולא תפרשו.. אתם קבוצת שחקנים נהדרים, עם אתה לא תפרשו המשחק יגיע באמת רחוק כי אני נהנה מכם מאוד![/SIZE][/B][/COLOR]
אתה מחייך חיוך של בטחון ומחליט "אני יתפוס גיבל!", אתה מוציא את גיבל מהפוקדור וקורא לו לתקוף בקליע זרעים!
"טרי!" הוא אומר בזריזות ושולח מטח חזק ומדוייק של קליע זרעים, גיבל נרתע, הוא נכנס לתוך האדמה ומתחיל לנוע לעבר בזריזות!
טריקו מנסה לתקוף את האדמה אך זה לא מצליח, רק הסנפיר שלו בולט החוצה.
בנתיים אתה מוציא גם את טורקול וקורא לו לתקוף את בלהביור את לאודרד, לאודרד מרוכז מאוד בחפירה ולא סם לב להתקפה שמתקרבת עליו..
הלהביור פוגע בוא בעצמה רבה ישירות בגבו ומפיל אותו על הקרקע, הוא קם מתחיל לצעוק בקולי קולות המרעידים את המערה!
הוא עצבני מאוד וצועק בעצמה רבה, זו היכולת המיוחדת שלו, צרחה מהדהדת!
גלי קול גדולים נעים לעבר טורקול ומשגעים את אוזניו.. טורקול יורד על הרצפה, הוא משטח ומכסה את אוזניו.. בנתיים לאודרד מפסיק וקופץ ולפתע ידו זוהרת וכוח רב מורגש ממנה, זה זרוע פטיש.
אתה מנסה תוך כדי לשלב את הקרב עם העבודה ועוזר לספייק לחפור.. קצת, אתה לא מספיק יותר מידי הפוקימונים שלך חייבית פקודות ובמהירות!
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U][spoiler]אחי תשמע, שחכתי להגיד.. מהרגע שאתה תופס פוקימון אי אפשר להשתמש בוא 4 עדכונים.. כי הוא תשוש מאוד ומעולף. לך נשאר עוד 3.. בנתיים אני ישנה את זה טיפה כדי שתכיר אותו.[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -
אתה מסתכל על הפוקדור עליז ומאושר "ישש תפסתי יאנמה!" אתה ממש מת להכיר בוא כבר אך אתה מודע לזה שהוא תשוש וחייב מנוחה כרגע.
אתה מנסה לחפש דרך להכיר אותו קצת, ואז נזכר בפוקדע, אתה שולף אותו בזריזות מהכיר וקו אור רחב עובר על הפוקדור של יאנמה מימין לשמאל.. למטה למעלה..
ואז הוא נעצר, מחשב לשנייה או שתיים ואומר:
"יאנמה, פוקימון השפרירית, כנפיו המהירות מסייעות לו בטבע לתקיפה ולבריחה זריזה מאויביו.. דרכם הוא קולט חום. הוא ניזון בעיקר מגרגרי דוב-דיב."
"מתקפות: נהמה, בום על קולי, מתקפת כנף, צוות כפול."
מסיים הפוקידע לדבר ואתה נשמע נרגש, כבר מתחיל לחשוב על הקרבות ועל המהלכים שתעשו יחד, אתה ממשיך להתקדם ולפתע אתה מבחין בירידה תלולה!
"פיווו כמעט נפלתי!" אתה אומר שאתה מנגב את מצחך, אתה מסתכל לאורך ורואה נווה מדבר ענקי יפייפה! ממש פלאי הטבע..
לפי המפה זוהי דרך 002!
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה קורא לעבר קיובון בשמחה "ההית מצויין!" ומסמן לו לעלות על כתפך, קיובון מחייך עלך ומגרד עם העצם את גבו מתוך ביישנות!
הוא עובר לריצה על ארבע, עושה כמה דילוגים וקופץ עליך... אתה ניגש אל מקס ואומר לו שזה היה קרב מצויין הכי טוב שהיה לך.
הוא מסתכל עליך בחיוך ומחזק את לחיצת ידו "תדע לך שפעם ההיתי מאמן, השגתי את כל התגים אך אף פעם לא העזתי להשתתף בליגה.. ועכשיו אחריי 10 שנים הקרב שלך גרם לי לחליט שאני יחזור, אני יתאמן ואתה תפגוש אותי בליגה!"
אתה מרגיש טוב עם עצמך..
לאחר מכן עולה בך הזיכרון ואתה חושב לעצמך "היי, מעניין מה עם טוטודייל שבמרכז!"
[/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]בנג'מין:[/B][/U]
"ממ.. צ'רמליון? הוא סוג אש לכן סקווירטל יהיה מצויין נגדו, אלה עם כן יש לו משהוא בשרוול" אתה חושב לעצמך ומסתקרן מאוד..
אתה מסתכל על סקווירטל בחיוך, מתכופף עליו ואומר לו "נו סקווירטל מוכן לקרב?!" המילים שלך מחדירות בוא מוטיבציה רבה, "סקוולו סקוול!" הוא אומר וידיו קומצות אגרוף.
הוא נראה נרגש מאוד.
אתה וסקווירטל, קולינס וצ'רמליון כל אחד בצד.. אתה מבי על הזירה אתה בקרחת יער דשא בלבד ועצים בסידור מעגלה סביב.. ושני שיחים מהצדדים.
קולינס מתחיל, עולה בוא לפתע חיוך זדוני.. לא ממש מתאר את ההגתנהגות ופחדנית והחששנית שלו!
"צרמיליון עכשיו ציפורן ברזל בכל המהירות, תקוף ללא חדל ואל תתן לסקווירטל להתגונן!"
-
[QUOTE=nivX10;914824]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U][spoiler]אחי תשמע, שחכתי להגיד.. מהרגע שאתה תופס פוקימון אי אפשר להשתמש בוא 4 עדכונים.. כי הוא תשוש מאוד ומעולף. לך נשאר עוד 3.. בנתיים אני ישנה את זה טיפה כדי שתכיר אותו.[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -
אתה מסתכל על הפוקדור עליז ומאושר "ישש תפסתי יאנמה!" אתה ממש מת להכיר בוא כבר אך אתה מודע לזה שהוא תשוש וחייב מנוחה כרגע.
אתה מנסה לחפש דרך להכיר אותו קצת, ואז נזכר בפוקדע, אתה שולף אותו בזריזות מהכיר וקו אור רחב עובר על הפוקדור של יאנמה מימין לשמאל.. למטה למעלה..
ואז הוא נעצר, מחשב לשנייה או שתיים ואומר:
"יאנמה, פוקימון השפרירית, כנפיו המהירות מסייעות לו בטבע לתקיפה ולבריחה זריזה מאויביו.. דרכם הוא קולט חום. הוא ניזון בעיקר מגרגרי דוב-דיב."
"מתקפות: נהמה, בום על קולי, מתקפת כנף, צוות כפול."
מסיים הפוקידע לדבר ואתה נשמע נרגש, כבר מתחיל לחשוב על הקרבות ועל המהלכים שתעשו יחד, אתה ממשיך להתקדם ולפתע אתה מבחין בירידה תלולה!
"פיווו כמעט נפלתי!" אתה אומר שאתה מנגב את מצחך, אתה מסתכל לאורך ורואה נווה מדבר ענקי יפייפה! ממש פלאי הטבע..
לפי המפה זוהי דרך 002!
[/QUOTE]
אגיד לעצמי: "אני חייב לעבור את הדרך הזו מהר כדי להגיע למרכז הפוקימונים כי הפוקימונים שלי תשושים מאוד, אני מקווה שלא אפגוש במשך הדרך הזו כמה פוקימונים או מאמנים מאיימים" וארוץ לכיוון סטון ויל.
- - - - - - - - -
שובב.... סתם סתם הקצב שלך מעולה לדעתי אתה עושה עידכונים בכמה שאתה יכול לדעתי מעולה המשך כך!.
-
[quote=nivX10;914824][COLOR=red][B][SIZE=3]תשמעו, אני מאוד מצטער על עדכונים המועטים והאיטיים יש לי הרבה מבחנים, אני מתאמן לאליפות הארץ בהישרדות שתיהיה בחנוכה, ויש לי גם חברה שאני מבלה איתה הרבה![/SIZE][/B][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=red]מקווה שתבינו אותי ולא תפרשו.. אתם קבוצת שחקנים נהדרים, עם אתה לא תפרשו המשחק יגיע באמת רחוק כי אני נהנה מכם מאוד![/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=olive]"ממ.. צ'רמליון? הוא סוג אש לכן סקווירטל יהיה מצויין נגדו, אלה עם כן יש לו משהוא בשרוול" אתה חושב לעצמך ומסתקרן מאוד..[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מסתכל על סקווירטל בחיוך, מתכופף עליו ואומר לו "נו סקווירטל מוכן לקרב?!" המילים שלך מחדירות בוא מוטיבציה רבה, "סקוולו סקוול!" הוא אומר וידיו קומצות אגרוף.[/COLOR]
[COLOR=olive]הוא נראה נרגש מאוד.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה וסקווירטל, קולינס וצ'רמליון כל אחד בצד.. אתה מבי על הזירה אתה בקרחת יער דשא בלבד ועצים בסידור מעגלה סביב.. ושני שיחים מהצדדים.[/COLOR]
[COLOR=olive]קולינס מתחיל, עולה בוא לפתע חיוך זדוני.. לא ממש מתאר את ההגתנהגות ופחדנית והחששנית שלו![/COLOR]
[COLOR=olive]"צרמיליון עכשיו ציפורן ברזל בכל המהירות, תקוף ללא חדל ואל תתן לסקווירטל להתגונן!" [/COLOR]
[COLOR=olive][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
תהנה מהחיים אחי ואל תדאג,בהצלחה בכל מה שרשמת פה : )
--------------------------
המתקפה מתחילה ואני רואה את צארמיליון נע לכיוונו של סקוירטל.
אני מנסה לחשוב מה לעשות בכדי ללמנוע מסקוירטל להפגע ובאותו הזמן שיצא למתקפה.
"סקוירטל מהר כנס לשריון שלך!" אני צועק לו במהירות ומקווה שאכן יספיק להכנס ולהגן על עצמו.
-
[/u][/b]אתה קורא לעבר קיובון בשמחה "ההית מצויין!" ומסמן לו לעלות על כתפך, קיובון מחייך עלך ומגרד עם העצם את גבו מתוך ביישנות!
הוא עובר לריצה על ארבע, עושה כמה דילוגים וקופץ עליך... אתה ניגש אל מקס ואומר לו שזה היה קרב מצויין הכי טוב שהיה לך.
הוא מסתכל עליך בחיוך ומחזק את לחיצת ידו "תדע לך שפעם ההיתי מאמן, השגתי את כל התגים אך אף פעם לא העזתי להשתתף בליגה.. ועכשיו אחריי 10 שנים הקרב שלך גרם לי לחליט שאני יחזור, אני יתאמן ואתה תפגוש אותי בליגה!"
אתה מרגיש טוב עם עצמך..
לאחר מכן עולה בך הזיכרון ואתה חושב לעצמך "היי, מעניין מה עם טוטודייל שבמרכז!"
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color]
[/quote]
סתם שתדע בדרך ככלל מסמנים זככרון ככה..'זיכרון'
---------------
"מה אתה אומר קרה עם טוטודייל שלו"אומר לקיובון כשאני הולך בצעדים איטטיםאל מרכז הפוקימונים.
"אתה לא מבין איך הייתי גאה לראות אותך נלחם שם מול פוקימון מים!ועוד לנצח!"אומר לו בגאוה.
-
[QUOTE=nivX10;914824][COLOR=Red][B][SIZE=3]
אתה מחייך חיוך של בטחון ומחליט "אני יתפוס גיבל!", אתה מוציא את גיבל מהפוקדור וקורא לו לתקוף בקליע זרעים!
"טרי!" הוא אומר בזריזות ושולח מטח חזק ומדוייק של קליע זרעים, גיבל נרתע, הוא נכנס לתוך האדמה ומתחיל לנוע לעבר בזריזות!
טריקו מנסה לתקוף את האדמה אך זה לא מצליח, רק הסנפיר שלו בולט החוצה.
בנתיים אתה מוציא גם את טורקול וקורא לו לתקוף את בלהביור את לאודרד, לאודרד מרוכז מאוד בחפירה ולא סם לב להתקפה שמתקרבת עליו..
הלהביור פוגע בוא בעצמה רבה ישירות בגבו ומפיל אותו על הקרקע, הוא קם מתחיל לצעוק בקולי קולות המרעידים את המערה!
הוא עצבני מאוד וצועק בעצמה רבה, זו היכולת המיוחדת שלו, צרחה מהדהדת!
גלי קול גדולים נעים לעבר טורקול ומשגעים את אוזניו.. טורקול יורד על הרצפה, הוא משטח ומכסה את אוזניו.. בנתיים לאודרד מפסיק וקופץ ולפתע ידו זוהרת וכוח רב מורגש ממנה, זה זרוע פטיש.
אתה מנסה תוך כדי לשלב את הקרב עם העבודה ועוזר לספייק לחפור.. קצת, אתה לא מספיק יותר מידי הפוקימונים שלך חייבית פקודות ובמהירות!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו תתחמק מהר בעזרת סיחרור מהיר! תגיע למאחוריו ותתקיף מהר בלהביור! טריקו תשתמש בזריזות ותנסה להתחמק מהפגיעות של גיבל,תחכה לרגע שייצא ותתקיף בקליע זרעים" אומר לו ואמשיך לחפור
-
[SIZE=4][U][B][COLOR=Red]עוד כמה דקות יהיה עדכון לכולם אני חייב אחד ללי כי שכחתי!![/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Yellow][B]***[/B][/COLOR]זה נשמע כמו רעיון מצויין, אתה מוציא את צ'ימצ'אר מסתכל עליו בחיוך ואומר לו "קדימה צ'ימצ'אר בוא נלך לראות קרב מדהים, אולי נלמד כמה דברים!"
"צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא בחיוך ומרים את ידו למעלה, אתה רצים לשם במהירות וצופים בקרב:[/SIZE]
"דרפיון תקוף נעיצת רעל עכשיו!" אומר מאמן 1, דרפיון מנסה לתקפוף, "אבסול חיזוי!" קורא מאמן 2 לפתע עיניו של אבסול זוהרות בכחול.
הוא חוז כל תנועה של דרפיון ודרפיון פשוט אינו פוגע בוא, לפתע אבסול מנזק בכיוון השעות מסביב לדרפיון...
דרפיון מביט בוא שוב שוב, הוא מתרכז ואז מנחית על ראשו נזב ברזל חזק ומטיח אותו רצפה!
"דרפיון אחיזה צוות מהר!" קורא מאמן 1, "אבסול הגנה!" קורא מאמן שתיים ההגנה מעיפה לאחור קצת את דרפיון..
"שיסוע לילה קורא מאמן 2 לאבסול!" אבסול פוגע היישר בפניו של דרפיון.
שוב ושוב ושוב ואז לפתע דרפיון תופס את הקרן של אבסול ונושך אותה בניב אש. לפתע ניב האש מתפוצץ.. אבסול עף לאחור.
"חזור אבסול, צא פליווארט!" אומר מאמן 2.. פוליוואט תוקף באגרוף מאך! אך לפתע דרפיון נכרך סביבו הוא חונק ומוחץ את פלויוואט!
אך לפתע פוליווראט תוקף פעימת מים היישר לפניו ומעיף אותו, "דרפיון חזור, צא קאמרפט!" קורא מאמן 1, "אבסול צא1" קורא מאמן 2..
כאמרפט משתמש בכוח אדמה, לפתע באדמה נעשם רעידות וסדקים רבים זוהר חזק.
אבסול מזנק בין הלסעים הוא קופץ גבוהה ומשתמש רוח משסעת! הוא מעיף דברים הזראים כמו סכינים גדולים בשיתוף של רוח חזקה שפוגעת ברגליו של כאמרפט והוא נופל, "עכשיו אבסול ריקוד חרבות ואז מספריי!" קורא משתמש2, מספרי האקס מתחזקים הרבה יותר ופוגעים במדוייק בראשו של כפאמרט ומעלפים אותו!
נשאר לו רק דרפיון, אבסול חוזר פוליוורט נכנס, הוא תוקף בגלישה, אך דרפיון משתמש בחפירה ומתחמק ברגע האחרון.הוא יוצא מהאדמה עם אגרוף שמעיף את פולייווראט באוויר, אך פוליראט מתעורר במהירות מתהפך משתמש באגרוף מאך.. בום בום בום בום בום בום!! אגרוף אחר אגרוף, הוא מעיף את דרפיון אך לפתע הוא משתמש שוב באחיזת צוות תופס את רגלו של פוליווראט וזורק אותו על האדמה!
ואז הוא נושך אותו בניב רעם שמחשמל את פוליווראט בעצמה ומעלף אותו, מאמן 2 מחזיר אותו ומוציא את אבסול.
אבסול משתמש במתקפה מהירה, הוא חג סביב דרפיון ומבלבל אותו לפתע הוא קופץ ומנחיט מכה הגונה של שיסוע לילה על ראשו!
הוא דופק מן סלטה באוויר, ואז לפתע יוצר מן עיגול קטן כתום וזוהר.. העיגול גודל ומתפתח וריכוז הכוח בוא ניהיה ממש גדול! הוא משחחר לפתע קרן על חזקה שמביסה את דרפיון קליל!
משתמש 2 הוא המנצח!
[SIZE=2][COLOR=Yellow][B]***[/B][/COLOR]"איזה קרב אדיר זה היה!" אומר לוקאס בהתרגשות רבה מאוד.. אתה מסכים איתו.
לפתע אתם שומעים בכרוז "לי ולוקאס, התמודדות בזירה מס'2!" אתם מבינים שזה הסימן שלכם ואתה נגשים לשם..
אתם עומדים כל אחד בצד מסתכלים זה על זה בחיוך, כל אחד בטוח בעצמו![/SIZE]
-
[QUOTE=nivX10;915274][SIZE=4][U][B][COLOR=Red]עוד כמה דקות יהיה עדכון לכולם אני חייב אחד ללי כי שכחתי!![/COLOR][/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=Yellow][B]***[/B][/COLOR]זה נשמע כמו רעיון מצויין, אתה מוציא את צ'ימצ'אר מסתכל עליו בחיוך ואומר לו "קדימה צ'ימצ'אר בוא נלך לראות קרב מדהים, אולי נלמד כמה דברים!"
"צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא בחיוך ומרים את ידו למעלה, אתה רצים לשם במהירות וצופים בקרב:[/SIZE]
"דרפיון תקוף נעיצת רעל עכשיו!" אומר מאמן 1, דרפיון מנסה לתקפוף, "אבסול חיזוי!" קורא מאמן 2 לפתע עיניו של אבסול זוהרות בכחול.
הוא חוז כל תנועה של דרפיון ודרפיון פשוט אינו פוגע בוא, לפתע אבסול מנזק בכיוון השעות מסביב לדרפיון...
דרפיון מביט בוא שוב שוב, הוא מתרכז ואז מנחית על ראשו נזב ברזל חזק ומטיח אותו רצפה!
"דרפיון אחיזה צוות מהר!" קורא מאמן 1, "אבסול הגנה!" קורא מאמן שתיים ההגנה מעיפה לאחור קצת את דרפיון..
"שיסוע לילה קורא מאמן 2 לאבסול!" אבסול פוגע היישר בפניו של דרפיון.
שוב ושוב ושוב ואז לפתע דרפיון תופס את הקרן של אבסול ונושך אותה בניב אש. לפתע ניב האש מתפוצץ.. אבסול עף לאחור.
"חזור אבסול, צא פליווארט!" אומר מאמן 2.. פוליוואט תוקף באגרוף מאך! אך לפתע דרפיון נכרך סביבו הוא חונק ומוחץ את פלויוואט!
אך לפתע פוליווראט תוקף פעימת מים היישר לפניו ומעיף אותו, "דרפיון חזור, צא קאמרפט!" קורא מאמן 1, "אבסול צא1" קורא מאמן 2..
כאמרפט משתמש בכוח אדמה, לפתע באדמה נעשם רעידות וסדקים רבים זוהר חזק.
אבסול מזנק בין הלסעים הוא קופץ גבוהה ומשתמש רוח משסעת! הוא מעיף דברים הזראים כמו סכינים גדולים בשיתוף של רוח חזקה שפוגעת ברגליו של כאמרפט והוא נופל, "עכשיו אבסול ריקוד חרבות ואז מספריי!" קורא משתמש2, מספרי האקס מתחזקים הרבה יותר ופוגעים במדוייק בראשו של כפאמרט ומעלפים אותו!
נשאר לו רק דרפיון, אבסול חוזר פוליוורט נכנס, הוא תוקף בגלישה, אך דרפיון משתמש בחפירה ומתחמק ברגע האחרון.הוא יוצא מהאדמה עם אגרוף שמעיף את פולייווראט באוויר, אך פוליראט מתעורר במהירות מתהפך משתמש באגרוף מאך.. בום בום בום בום בום בום!! אגרוף אחר אגרוף, הוא מעיף את דרפיון אך לפתע הוא משתמש שוב באחיזת צוות תופס את רגלו של פוליווראט וזורק אותו על האדמה!
ואז הוא נושך אותו בניב רעם שמחשמל את פוליווראט בעצמה ומעלף אותו, מאמן 2 מחזיר אותו ומוציא את אבסול.
אבסול משתמש במתקפה מהירה, הוא חג סביב דרפיון ומבלבל אותו לפתע הוא קופץ ומנחיט מכה הגונה של שיסוע לילה על ראשו!
הוא דופק מן סלטה באוויר, ואז לפתע יוצר מן עיגול קטן כתום וזוהר.. העיגול גודל ומתפתח וריכוז הכוח בוא ניהיה ממש גדול! הוא משחחר לפתע קרן על חזקה שמביסה את דרפיון קליל!
משתמש 2 הוא המנצח!
[SIZE=2][COLOR=Yellow][B]***[/B][/COLOR]"איזה קרב אדיר זה היה!" אומר לוקאס בהתרגשות רבה מאוד.. אתה מסכים איתו.
לפתע אתם שומעים בכרוז "לי ולוקאס, התמודדות בזירה מס'2!" אתם מבינים שזה הסימן שלכם ואתה נגשים לשם..
אתם עומדים כל אחד בצד מסתכלים זה על זה בחיוך, כל אחד בטוח בעצמו![/SIZE]
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
קראתי הכל
אני אומר ללוקאס"בהצלחה שהטוב ביותר ינצח" אני מוציא את גולבט לקרב ואומר לו"זה הקרב ה1 שלך אז תן את עול כולך"
-
[QUOTE=nivX10;908695][COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
מה סתומרת למה?! הוא היה ישן.. הוא לא יודע מה מתרחש ושמקסים העיר אותו בבהלה הוא נבהל וחשב שהוא רוצה להזיק לו..
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לפרסיאן להשתמש בחבטות זעם, לפתע אישוניו של פרסיאן נעשים דקים יותר, הוא חושף ניבים, שולף ציפורניים.
ואז הוא חובט ושורט בחזקה את קקנייה, שוב שוב ושוב, שורט אותו חזק יותר ומיותר ומכאיב לו מאוד!
קקנייה שוכב על הרצפה מנסה להגן על עצמו, מתכנן לרחמים..
בנתיים נאמל נראה מאוד מבוהל בידיו של מקסים, הוא מפוחד מאוד מנסה לבעוט בוא ולברוח, הוא לא הבין מה מתרחש וחושב שמקסים ואתה מתכננים להזיק לו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב...
"נאמל, אנחנו רוצים להציל אותך!" אני מנסה לצעוק אליו.
ואז עולה לי רעיון בראש.
"מקסים תניח את נאמל ותן לבלטויי ו/או קקניה להגיע אליו כדי שיראה מה הם רוצים לעשות לו".
"פרסיאן תהיה מוכן לתקוף את בלטויי ו/או קקניה בגל הלם ולשתק אותם מיד כשנאמל יבין שהם חורשים רעה!"
-
בר, אני יתן לך להגיע ישירות לעיר סטון-וויל, אבל אתה תיהיה צריך לחזור עליה שוב.. מחכה לך שם קרב חשוב ואתה צריך לבלות שם ולפגוש איזה פוקימון או שתיים!
אתה מסתכל על הדרך ונראה קצת חושש... הפוקימונים שלך תשושים ואתה חייב להגיע לעיר סטון-וויל ומהר.
לפתע אתה רואה אדם גבוה, לבוש כתום עם חבל על גבו וחבל לחגרתו[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70882021.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70882021.png[/IMG][/URL], רכוב על ארקניין[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=12111501.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/12111501.png[/IMG][/URL]...
הוא דוהר עליך במהירות וברגע האחרון עוצר, אתה נופל לאחור על ישבנך, מבוהל ומתפאל מהארקניין הגדול והעצמתי!
"ההיייי, שלום לך ילד קטן, מה אתה עושה כאן באיזור, צריך עזרה?!" הוא שואל בסקרנות.. ליפני שאתה מספיק לדבר הוא אומר "תרשה לי להציג את עצמי, שמי הארי ואני שומר יערות!"
יפה לך, כל הכבוד על ההשקעה! תמשיך להשקיע בתגובות אתה ניהיה שחקן ממש טוב אני מאוד מרוצה ממך!
- - - - - - - - - - - - - -
אתם מסתכלים זה על זה בחיוך, מלאי בטחון ומרוכזים כל אחד שולף פוקדור האיטיות, לפתע אתה זורק הערה "בהצלחה, ושהטוב ביותר מנצח!"...
הוא קורץ לך ואומר "צודק בהחלט, בהצלחה גם לך!", כל הקהל מסתכל עליכם, יש שם הרבה אנשים.
אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו ראשון, אתה מוציא את גולבט ומעודד אותו שיתן את הכל, הוא מסובב את ראשו עליך ומחייך "גולבט!" אומר ואז זיו פניו משתנה לרציני...
לוקאס אינו בוחן את גולבט ומיד מוציא את קומבסקין[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=42545471.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/42545471.png[/IMG][/URL]!
הוא שולח את קומבסקין עם חיתוך שמיים, לפתע ידו של קומבסקין זוהרת באור בוהק ולבן וקצת כחלחל טיפה וכמה ברקים קטנים..
הוא רץ במהירות רבה ושם את ידו באדמה, המהירות שלו גוברת מצעד לצעד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
לא עם שלו עם שלך ימבול.. זה שפצוע במרכז עם שכחת..
- - - - - - - - - - - -
אתה מזדרז ללכת למרכז, לבדוק מה קורא עם טוטודייל, בדרך הקצרה למרכז את אומר לקיובון שעל כתפך "אתה לא מתאר לעצמך עד כמה אני גאה בך על הניצחון שלך!".
"קיובון קיובון!" אומר קיובון ומסמיק, ממש שימחת אותו.. אתה נכנס למרכז ולפתע אתה רואה את האחות ג'וי היא מבחינה בך ומחייכת עליך...
"שלום לך, נו איך הלך הקרב עם מקס?! הוא מאמן וותיק זה בטח היה קשה!" היא אומרת בחיוך, "הינה טוטודייל!" היא אומרת ומגישה לך אותו בידה העדינה.
הופלה, אהבתי את האסטרטגיה, קבל "לייק!"..ההית יכול לשלב גם איזה מכה בסוף, מכת זנב היה מגניב!
- - - - - - - - - - - -
צרמיליון מסתער אל סקווירטל ואתה חושב איך לצאת מבלאגן.. אתה חושב וחושב ובנתיים צ'רמיליון מתקרב.
לפתע עולה לך הרעיון, אתה קורא לסקווירטל להסתכנס בתוך השריון שלו!
צ'רמיליון חובט בשיריון ומרים אותו לגובה עיניו, הוא חובט שוב ושוב ושוב.. אך לסקווירטל זה לא מזיז...
צ'רמיליון מתחיל קצת להתייאש.. הוא מסתכל על קולינס המאמן שלו ומחכה למשהוא לעשות כדי לשנות את המצב!
קולינס מרגיע את צ'רמיליון, "צ'רמיליון תתקוף החצלפת זנב בכל הכוח על השיריון של סקווירטל!" אומר קולינס בבטחון.
לפתע צ'רמיליון חובט בעצמה עם זנבו הקשיח והעבה בשריון של קסווירטל, הלחץ שנוצר בעקבות האדמה מתחכת מרעיד את השריון של סקווירטל ופוגע בוא בעצמה!
סקווירטל מוציא את ראשו עם לשון בחוץ.. ראשו מסוחרר.. צרמיליון מנצל את המצב הוא מרים את ידו שוב והיא זוהרת בלבן עוד ציפורן מתכת, אתה חייב להגיב מהר!
הבנתי כבר שהתכנוות לטורקול.. אל תדאג!
- - - - - - - - - - -
אתה מבחין במתרחש ופועל בזריזות בהתאם, אתה קורה לטורקול להשתמש בסחרור מהיר.. הוא קופץ כדי ליהיות באוויר נכנס בזריזות לשריון ומסתובב מהר לעבר לאודרד!
לאודרד לא מפחד הוא מתקדם יותר מהר מוכן כבר להנחיט את היד, ואז לפתע טורקול משנה כיוון לימין ועוקף את לאודרד..
הוא יוצא מאחוריו וגיצים ושלהבות קטנות של אש נפלטים אט אט מפיו.. הוא מתכוון כבר לתקוף בלהביור, אך האגרוף של לאודרד היה חזק כל-כך והוא מרעיד את כל המערה!
הדבר מזיז את טורקול וגורם לו להתיח את הלהביור בתקרה, מעט מאוד פוגע בלאודרד וזה לא מזיז לו.. הלהביור פוגע בלהקת הזובטים שישנה של על התקרה במהופך.
זה מבהיל אותם מאוד והם מתחילים לתקוף ולהציר לטורקול וללאודרד..
בנתיים גיבל קופץ מהאדמה עם לעיסה, ברק (לא ממש ברק כאילו ברק של שיניים נוצצות!) נוצץ משיניו החדות, הוא מנסה לנשוך אך טריקו מתחמק עם זריזות!
שוב ושוב, גיבל עקשן מאוד.. וגם טריקו עקשן לא קטן, גיבל מזנק כמו פירנה ולא מרפא!
לפתע גיבל מאבד ריכוז ונופל, אתה מנצל את זה ושולח את טריקו למכה חזקה מקרוב של קליע זרעים.
טריקו מחייך.. לפתע יוצא במטווח לעבר גיבל שפוגע ומפוצץ אותו עוד הפעם ועוד הפעם..
מכה הגונה שהשפיע עליו היטב, עם כל הכאב פוקח את גיבל את עיניו הכועסות, מבט זועף לפניו מרים אבן גדולה עם פיו ומנחיט אותה על טריקו!
הוא מנסה לקום אך לא מצליח גיבל עולה על האבן קופץ על התקרע, נוגע בא עם הרגליים ונותן דחיפה למטה, והוא מתכוון לרסק את טריקו עם נגיחת ראש על הסלע!
[U][B]
[COLOR=Navy]ג'ון:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Navy]
לא נורא.. לפחות אתה מגיב ומשקיע, הכי חשוב לי!
אתה ומקסים מנסים להרגיע את נאמל ומנסים להסביר לו את המצב, הוא מזהה את אותם קקנייה ובלטוי ומחליט להקשיב לכם.
אך הוא ניגש בורח לעברך הוא מחליט לעזור, "נאמל נאמל!" הוא קורא בעז ומחייך חיוך בטוח!
את קורא בנתיים לקקנייה לתקוף את בלטוי וקקנייה בגל הלם, פריסאן יוצר סביבו עיגול, מעגל חשמלי חזקה שצמוד עליו...
לפתע הוא שואג בעז כמו אריה והעיגול עף לכל עבר, נאמל משתמש בהגנה ולכן לא נפגע..
קקנייה נראה משותק אך על בלטוי זה לא השפיע כי פוקימון אדמה, הוא תוקף בכדור ג'יירו ממש ממהיר וחובט לאחור את פרסיאן, הוא מתקרב עליו עם עוד אחד אך נאמל נעמד מלפניו ומשתמש בהגנה ומגן עליו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=Red][B][I][U]הודעה לכולם:[/U][/I]
[SIZE=3]כל אחד מכם קיבל תוספת של פוקדור!!!![/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=nivX10;916896][COLOR=DarkRed][U][B]
יפה לך, כל הכבוד על ההשקעה! תמשיך להשקיע בתגובות אתה ניהיה שחקן ממש טוב אני מאוד מרוצה ממך!
אתם מסתכלים זה על זה בחיוך, מלאי בטחון ומרוכזים כל אחד שולף פוקדור האיטיות, לפתע אתה זורק הערה "בהצלחה, ושהטוב ביותר מנצח!"...
הוא קורץ לך ואומר "צודק בהחלט, בהצלחה גם לך!", כל הקהל מסתכל עליכם, יש שם הרבה אנשים.
אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו ראשון, אתה מוציא את גולבט ומעודד אותו שיתן את הכל, הוא מסובב את ראשו עליך ומחייך "גולבט!" אומר ואז זיו פניו משתנה לרציני...
לוקאס אינו בוחן את גולבט ומיד מוציא את קומבסקין[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=42545471.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/42545471.png[/IMG][/URL]!
הוא שולח את קומבסקין עם חיתוך שמיים, לפתע ידו של קומבסקין זוהרת באור בוהק ולבן וקצת כחלחל טיפה וכמה ברקים קטנים..
הוא רץ במהירות רבה ושם את ידו באדמה, המהירות שלו גוברת מצעד לצעד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
תודה
אני אומר לגולבאט"תעוף גבוה לאויר וכך תתמחק מהחיותך השמיים של קומבסקין.ואז תשתמש בעל קולי ומתכת כנף על קומבסקין"
-
[i][size=5]הודעה לכולם כי מותר לי דאבל:
תסמנו 5 כוכבים בדירוג של המשחק, זה ממש חשוב לי!...
דרך אגב למי שמתעניין:
היום היו לנו קרבות דימוי למה שיהיה בתחרות נצחתי כמעט את כולם! (לא בתחרות עצמה, קרב מדומה כדי שנגע את החוקים העדכניים והכל, זה עם תדרוך של המאמן)
אתה לא מבינים איזה נוק אאוט הבאתי למישהוא, בעיטה אדירה לתוך האוזן![/size][/i]
-
שם בפורום: Dark killer
שם השחקן: ג'יימס
תיאור/ספרייט: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG]
רקע אישי: ג'ק היה ילד אומלל בילדותו.
הוריו הבילוגיים של ג'ק שלחו אותו לאימוץ בגלל
שלא היה להם תקציב לעוד ילד. (לג'ק היה אח בשם ברוק.)
בגיל 13 לג'ק נמאס מהוריו והוא ארז לו תיק וברח מהבית
בשביל למצוא את הוריו הביולגים.
בגיל 14 ג'ק מצא את הוריו האמיתים וגם גילה על אח שלו ברוק.
ברוק היה אח שחצן,רשע,מעצבן. ג'ק לא יכל לסבול את ברוק ולכן
הוא החליט לברוח גם מהם. כשהגיע לגיל 15 וחצי החליט
להגשים את חלומו ולהיות מאמן פוקימונים
פוקימונים:
אצל הפרופ': צ'אמנדר (התחלתי..)
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
כסף: 600$
הערות/בקשות מיוחדות:
להירשם.
זה ניסיון שני שלי..
-
הבנתי כבר שהתכנוות לטורקול.. אל תדאג!
- - - - - - - - - - -
אתה מבחין במתרחש ופועל בזריזות בהתאם, אתה קורה לטורקול להשתמש בסחרור מהיר.. הוא קופץ כדי ליהיות באוויר נכנס בזריזות לשריון ומסתובב מהר לעבר לאודרד!
לאודרד לא מפחד הוא מתקדם יותר מהר מוכן כבר להנחיט את היד, ואז לפתע טורקול משנה כיוון לימין ועוקף את לאודרד..
הוא יוצא מאחוריו וגיצים ושלהבות קטנות של אש נפלטים אט אט מפיו.. הוא מתכוון כבר לתקוף בלהביור, אך האגרוף של לאודרד היה חזק כל-כך והוא מרעיד את כל המערה!
הדבר מזיז את טורקול וגורם לו להתיח את הלהביור בתקרה, מעט מאוד פוגע בלאודרד וזה לא מזיז לו.. הלהביור פוגע בלהקת הזובטים שישנה של על התקרה במהופך.
זה מבהיל אותם מאוד והם מתחילים לתקוף ולהציר לטורקול וללאודרד..
בנתיים גיבל קופץ מהאדמה עם לעיסה, ברק (לא ממש ברק כאילו ברק של שיניים נוצצות!) נוצץ משיניו החדות, הוא מנסה לנשוך אך טריקו מתחמק עם זריזות!
שוב ושוב, גיבל עקשן מאוד.. וגם טריקו עקשן לא קטן, גיבל מזנק כמו פירנה ולא מרפא!
לפתע גיבל מאבד ריכוז ונופל, אתה מנצל את זה ושולח את טריקו למכה חזקה מקרוב של קליע זרעים.
טריקו מחייך.. לפתע יוצא במטווח לעבר גיבל שפוגע ומפוצץ אותו עוד הפעם ועוד הפעם..
מכה הגונה שהשפיע עליו היטב, עם כל הכאב פוקח את גיבל את עיניו הכועסות, מבט זועף לפניו מרים אבן גדולה עם פיו ומנחיט אותה על טריקו!
הוא מנסה לקום אך לא מצליח גיבל עולה על האבן קופץ על התקרע, נוגע בא עם הרגליים ונותן דחיפה למטה, והוא מתכוון לרסק את טריקו עם נגיחת ראש על הסלע!
[U][B]
[COLOR=Navy][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
טריקו! תשתמש בזריזות!" אקרא במהירות, "קדימה ואחר כך תפגע בגיבל עם קליע זרעים!" אומר לו ואפנה לטורקול , "אוקיי טורקול תשתמש מהר בסיחרור מהיר על הזובאטים! אחר כך להביור עליהם!" אומר להם ואוציא את סקורופי "אוקיי סקורופי תשתמש בחפירה ותנסה למצוא דברים במכרה" אומר לו
-
[/u][/b]לא עם שלו עם שלך ימבול.. זה שפצוע במרכז עם שכחת..
- - - - - - - - - - - -
אתה מזדרז ללכת למרכז, לבדוק מה קורא עם טוטודייל, בדרך הקצרה למרכז את אומר לקיובון שעל כתפך "אתה לא מתאר לעצמך עד כמה אני גאה בך על הניצחון שלך!".
"קיובון קיובון!" אומר קיובון ומסמיק, ממש שימחת אותו.. אתה נכנס למרכז ולפתע אתה רואה את האחות ג'וי היא מבחינה בך ומחייכת עליך...
"שלום לך, נו איך הלך הקרב עם מקס?! הוא מאמן וותיק זה בטח היה קשה!" היא אומרת בחיוך, "הינה טוטודייל!" היא אומרת ומגישה לך אותו בידה העדינה.
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color]
[/quote]"תודה!"אקחאת הפוקדור ואודה להבחיוך ובקידה קטנה.
"אני שמח שהתעניינת!דווקא הקרב היה מצויין!אפילו ניצחתי!"אומר לה בהתלהבות ומרץ.
אתקדם בציעדה עם פוקימוניי לעבר קרב המכון הראשון שלי.
-
[quote=nivX10;916896][COLOR=olive][U][B]בנג'מין:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=olive]הופלה, אהבתי את האסטרטגיה, קבל "לייק!"..ההית יכול לשלב גם איזה מכה בסוף, מכת זנב היה מגניב![/COLOR]
[COLOR=olive]- - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=olive]צרמיליון מסתער אל סקווירטל ואתה חושב איך לצאת מבלאגן.. אתה חושב וחושב ובנתיים צ'רמיליון מתקרב.[/COLOR]
[COLOR=olive]לפתע עולה לך הרעיון, אתה קורא לסקווירטל להסתכנס בתוך השריון שלו![/COLOR]
[COLOR=olive]צ'רמיליון חובט בשיריון ומרים אותו לגובה עיניו, הוא חובט שוב ושוב ושוב.. אך לסקווירטל זה לא מזיז...[/COLOR]
[COLOR=olive]צ'רמיליון מתחיל קצת להתייאש.. הוא מסתכל על קולינס המאמן שלו ומחכה למשהוא לעשות כדי לשנות את המצב![/COLOR]
[COLOR=olive]קולינס מרגיע את צ'רמיליון, "צ'רמיליון תתקוף החצלפת זנב בכל הכוח על השיריון של סקווירטל!" אומר קולינס בבטחון.[/COLOR]
[COLOR=olive]לפתע צ'רמיליון חובט בעצמה עם זנבו הקשיח והעבה בשריון של קסווירטל, הלחץ שנוצר בעקבות האדמה מתחכת מרעיד את השריון של סקווירטל ופוגע בוא בעצמה![/COLOR]
[COLOR=olive]סקווירטל מוציא את ראשו עם לשון בחוץ.. ראשו מסוחרר.. צרמיליון מנצל את המצב הוא מרים את ידו שוב והיא זוהרת בלבן עוד ציפורן מתכת, אתה חייב להגיב מהר![/COLOR]
[B][U][COLOR=#000000][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=5][COLOR=red][B][I][U]הודעה לכולם:[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=red][SIZE=3]כל אחד מכם קיבל תוספת של פוקדור!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
אני חושב במהירות ובמוחי צץ רעיון.
"סקוירטל מהר תשתמש בנגיחת ראש לעבר כיוון איזור החזה של צא'רמיליון" אני אומר לו במהירות.
בראשי אני מקווה שהרעיון יעבוד ובגלל שצ'ארמיליון מרים את ידו ומשאיר את עצמו ללא הגנה זה יפיל אותו לאחור.
-
[COLOR=Navy]ג'ון:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Navy]
לא נורא.. לפחות אתה מגיב ומשקיע, הכי חשוב לי!
אתה ומקסים מנסים להרגיע את נאמל ומנסים להסביר לו את המצב, הוא מזהה את אותם קקנייה ובלטוי ומחליט להקשיב לכם.
אך הוא ניגש בורח לעברך הוא מחליט לעזור, "נאמל נאמל!" הוא קורא בעז ומחייך חיוך בטוח!
את קורא בנתיים לקקנייה לתקוף את בלטוי וקקנייה בגל הלם, פריסאן יוצר סביבו עיגול, מעגל חשמלי חזקה שצמוד עליו...
לפתע הוא שואג בעז כמו אריה והעיגול עף לכל עבר, נאמל משתמש בהגנה ולכן לא נפגע..
קקנייה נראה משותק אך על בלטוי זה לא השפיע כי פוקימון אדמה, הוא תוקף בכדור ג'יירו ממש ממהיר וחובט לאחור את פרסיאן, הוא מתקרב עליו עם עוד אחד אך נאמל נעמד מלפניו ומשתמש בהגנה ומגן עליו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=Red][B][I][U]הודעה לכולם:[/U][/I]
[SIZE=3]כל אחד מכם קיבל תוספת של פוקדור!!!![/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"פרסיאן תקוף את בלטוי בכדור צל!" אני אומר ומקווה לטוב.
-
[QUOTE=nivX10;916896][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
בר, אני יתן לך להגיע ישירות לעיר סטון-וויל, אבל אתה תיהיה צריך לחזור עליה שוב.. מחכה לך שם קרב חשוב ואתה צריך לבלות שם ולפגוש איזה פוקימון או שתיים!
אתה מסתכל על הדרך ונראה קצת חושש... הפוקימונים שלך תשושים ואתה חייב להגיע לעיר סטון-וויל ומהר.
לפתע אתה רואה אדם גבוה, לבוש כתום עם חבל על גבו וחבל לחגרתו[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70882021.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70882021.png[/IMG][/URL], רכוב על ארקניין[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=12111501.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/12111501.png[/IMG][/URL]...
הוא דוהר עליך במהירות וברגע האחרון עוצר, אתה נופל לאחור על ישבנך, מבוהל ומתפאל מהארקניין הגדול והעצמתי!
"ההיייי, שלום לך ילד קטן, מה אתה עושה כאן באיזור, צריך עזרה?!" הוא שואל בסקרנות.. ליפני שאתה מספיק לדבר הוא אומר "תרשה לי להציג את עצמי, שמי הארי ואני שומר יערות!"
[/QUOTE]
"שלום הארי אני קצת ממהר כי כל הפוקימונים שלי תשושים ויש דרך ארוכה עד לעיר הקרובה, אוליי תוכל לעזור לי להגיע לעיר במהירות כי אם אני אפגוש מאמן או פוקימון אימתני אין לי איך להלחם, אהה וכן נעים להכיר אותך לי קוראים בר" אגיד להארי.
- - - - - -
מצטער זה מה שהיה לי אם זה קצת מידי
-
"שלום הארי, נעים להכיר אותך שמי בר" אתה אומר לו ומציג את עצמך בפניו, הוא מחייך עליך, אתה מסביר לו את הבעיה שלך והוא מסתכל על הארקניין שלו.
לאחר מכן הוא אומר "אין שום בעיה, קדימה קפצו על ארקניין ואני ירכיב אתכם!" אתה נראה קצת חושש...
אך הוא קורץ לך ורומז לך לדאוג, אתה עולה עם טרטוייג בקלות והוא עולה מלפניך.
"תפוס בידך האחת בטרטוייג וביד השנייה אחוז אותי!" הוא אומר במבט מאט רציני!
"תגיד רכבת פעם על כזה דבר?!" הוא שואל בגיחוך, אתה עונה לו שלא ואז הוא אומר "אז תיהיה מוכן, קדימה ארקניין!" הוא צועק ולפתע ארקניין רץ בהמהירות לעבר הירידה התלולה!
הוא מגיע לקצה וקופץ, "אההההה!!!!!!" אתה צועק בדאגה שלאט לאט הופכת לצחוק והתלהבות, ארקניין רץ במהירות רבה אתה המדבר..
אתה מבחין בדרך בנוף המדהים והפוקימונים ומסתכלים עליכם במבט חטוף ליפני שארקניין משאיר להם אבק.
אתה מגיע לכניסה ולפתע ארקניין עוצר, הארי יורד ומלטף את אקניין וארקניין מגרגר בחיוך "מעולה ארקניין, מהיר, חד וחזק, כמו שצריך!".
אתה רואה בבירור את העיר.
מעולה, יופי של מהלך, נסה על מיני שיטות הגנה, ולא רק להתחמק.. תסתכל על איך שגולבט נראה ומה יכול לעזור בזה.. לנסות להגן באמצעות התקפה, לא חסר שיטות, יאללה אחי!
קומבסקין רץ במהירות אדירה, שובר וחורש את האדמה כאילו הינה שלולית מים קטנה!
לפתע הוא מגיע לגולבט ומתחיל להעלות ידו למעלה, אתה מבחין בזה וקורא לגולבט לעוף במהירות רבה גבוה למעלה..
קומבסקין קופץ גבוה אחריו אך לא מצליח להגיע, והוא מתחיל ליפול, לפתע קורא עליו לוקאס "תתהפך לכיוות הרצפה וצלול אל הסלע ההוא שם בצד, ממנו כך תנופה ורוץ למרכז הזירה!"
קומבסקין מבצע את המהלך בהצלחה ולא נפגע כלל, גם גולבט בסדר גמור, לפתע קומבסין תוקף במטח גחלת חזק לעבר גולבט!
עוד כדור גחלת, עוד אחד ועוד אחד.. אחד אחריי השני הו נפגע ונהדף מהם לאחור נראה כאילו פצצות הגחלת משחקות איתו מסירות..
הוא צריך עזרה במהירות...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אחי על טריקו נמצאת אבן, הוא אינו מסוגל להזיז את הגוף ובטח שלו להשתמש במהירות..
טריקו נמצא שם מתחת לסלע, רק ראשו בחוץ, מביט חסר עונים על גיבל שעומד לרסק עליו את הסלע!
גיבל יורד בעצמה אל הסלע עם נגיחת ראש ושובר אותו, "טריקווווו!!!" זועק טריקו בכאב, הוא נפגע ממש חזק..
גיבל מתקרב עליו בצעדים איטיים הוא פותח את פיו, מתחילה להרגיש אנרגיעה ממנו, הוא פותח את פיו ואתה מביט לעט לעט באש אפלה שממלאה את פיו, הוא עומד להשתמש בזעם דרקון!
בנתיים טורקול ולאודרד שניהם חובטים בועטים מניסים להחריק אותם בעזרת השתוללות ודחיפות..
אתה קורא לטורקול להשתמש בסחרור מהיר הוא פוגע בהם ומנפא אותם זובאט אחר זובאט!
לאודרד תוקף בבום על קולי שפוגע בהם ואודף אותם לאחור ומכאיב באוזניהם הרגישות, טורקול מוסיף להביור והם בורחים במהירות אל תוך פנים המערה.
אתה מוציא את סקורפי ומבקש ממנו להשתמש בחפירה ולמצוא דברים רבים ככל שיוכל, הוא חופר וחופר.. מוצא בעיקר שורשי שיחים ישנים[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=77291482.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/77291482.png[/IMG][/URL], עצמות[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=24689105.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/24689105.png[/IMG][/URL], ופטריות[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=57316303.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/57316303.png[/IMG][/URL].
הוא ממשיך לחפור ולפתע מוצא פיסת פלדה נחמה וירוקה[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=27277288.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/27277288.png[/IMG][/URL]ואבן מים[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=4640117.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/4640117.png[/IMG][/URL]!
[/COLOR] [B][COLOR=Black]מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=Olive][U][B]בנג'מין:
[/B][/U]רעיון יפה, אך לרגליים היה הרבה יותר בטוח, כך הוא גם היה יכול ליפול ולהישאר חשוף 1000%...
אתה חושב ביהירות ותוך שניה וחצי מוצא רעיון בראשך, "סקווירטל, השתמש בנגיחת ראש לחזה של צ'רמיליון!"
"סקווו..לו!" אומר סקווירטל תוך כדי התקיפה, הוא דוחף לאחור את צ'רמיליון וכמעט מפיל אותו, אך לפתע צ'רמיליון בסחרור אש!
הוא שולח מעין להביור שמחג סביב סקווירטל כמו כלא מאש אשר צמוד מאוד לגופו, כל תנועה לאא נכונה יכולה להביא לכבייה רצינית!
[COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
אתה ממהר להמשיך, אפילו לא מודה לנאמל, פריסאן קופץ אל מעל נאמל היישר לכיוון בלטוי ותוקף בכדור צל!
בלטוי מגיב בסופת חול המגנה עליו מהעצמה ומפחיתה אותה, בלטוי סופג נזק קטן, הוא לפתע מתחיל להסתובב במהירות ונכנס לתוך האדמה כמו מקדחה.
הוא השתמש בחפירה ועכשיו קשה מאוד לראות אותו, קקנייה לעט לעט מתחיל להתאושש.. נאמל מסתכל עליך ועל מקסים..
"צריך עזרה?!" צועק מקסים, סופות חול ורוח מתגברות באיזור זה ניהיה מעצבן בעין קשה לראות, זה מעיק וחם נורא.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מודה לה, קד קידת כבוד קטנה, ומשתף אותה קצת במהלך הקרב שהתרחש..
"כל הכבוד לך!" אומרת ג'וי במאט הלתלהבות, אתה מחייך עליך בחזרה ולוקח את הפוקדור.
אתה חושב לעצמך קצת לאן תלך ומחליט שזה הזמן להתמודד סוף סוף על התג הראשון!
אתה צועק עם שלושת הפוקדורים בכיסך, בטחון והרבה מוטיבציה לעבר המכון.. הרבה מחשבות עוברות בראש..
אתה מגיע עליו מתקרב ממש קורב לדלות הכניסה הגדולות והסגורות, קורא את השלט עליו כתוב "מכון הסלע של העיר סטון וויל!"
אתה פותח ת הדלתות הכבדות עם דחיפה לא קטנה, אתה מסתכל על הגולד, רואה את המושבים מהצצדים, את האורך והגובה של המבנה.. ולפתע נדלקים פנסיי ענק המאירים את המכון כולו!
אתהה מבחין בזירת האבן הקשה, מלאת הסלעים, גדולים וקטנים.. זירה שמעולם לא נלחמת בא..
לפתע אל מולך ניצב אדם, גבוה, מבט רציני וקשוח לפניו, משלב ידיים ובוחן אותך עם עיניו..
זהוא ברוק[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Green][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Red][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=Black][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/xt2g20ozecty.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen], "באת לכן לאתגר אותי?!" הוא שואל בכל מעט רועם.
[U][B]Dark killer -[/B][/U] מצטער אך שוב לא התקבלת, אני יומאר שנית.. [U][B]אין מקום[/B][B]![/B][/U] והרקע שלך לא מושקע אל תיעלב אבל הוא מחופף.. קצת וחסר תוכן וקשר לעלילה.
אני בנאדם שמאוד מקפיד על השקעה ויצירתיות, ולפי הכתיבה שלך והכל אני רואה שזה לא מספיק לפה, נסה משחקים אחרים...
-
[QUOTE=nivX10;918408][COLOR=DarkRed][U][B]ב
מעולה, יופי של מהלך, נסה על מיני שיטות הגנה, ולא רק להתחמק.. תסתכל על איך שגולבט נראה ומה יכול לעזור בזה.. לנסות להגן באמצעות התקפה, לא חסר שיטות, יאללה אחי!
קומבסקין רץ במהירות אדירה, שובר וחורש את האדמה כאילו הינה שלולית מים קטנה!
לפתע הוא מגיע לגולבט ומתחיל להעלות ידו למעלה, אתה מבחין בזה וקורא לגולבט לעוף במהירות רבה גבוה למעלה..
קומבסקין קופץ גבוה אחריו אך לא מצליח להגיע, והוא מתחיל ליפול, לפתע קורא עליו לוקאס "תתהפך לכיוות הרצפה וצלול אל הסלע ההוא שם בצד, ממנו כך תנופה ורוץ למרכז הזירה!"
קומבסקין מבצע את המהלך בהצלחה ולא נפגע כלל, גם גולבט בסדר גמור, לפתע קומבסין תוקף במטח גחלת חזק לעבר גולבט!
עוד כדור גחלת, עוד אחד ועוד אחד.. אחד אחריי השני הו נפגע ונהדף מהם לאחור נראה כאילו פצצות הגחלת משחקות איתו מסירות..
הוא צריך עזרה במהירות...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לגולבט"תשתמש במתקפת כנף כדי להדוף את כדורי הגחלת בחזרה אל קומבסקין.שחק איתו טניס ואז על קולי על קומבסקין"
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]אתה מודה לה, קד קידת כבוד קטנה, ומשתף אותה קצת במהלך הקרב שהתרחש..
"כל הכבוד לך!" אומרת ג'וי במאט הלתלהבות, אתה מחייך עליך בחזרה ולוקח את הפוקדור.
אתה חושב לעצמך קצת לאן תלך ומחליט שזה הזמן להתמודד סוף סוף על התג הראשון!
אתה צועק עם שלושת הפוקדורים בכיסך, בטחון והרבה מוטיבציה לעבר המכון.. הרבה מחשבות עוברות בראש..
אתה מגיע עליו מתקרב ממש קורב לדלות הכניסה הגדולות והסגורות, קורא את השלט עליו כתוב "מכון הסלע של העיר סטון וויל!"
אתה פותח ת הדלתות הכבדות עם דחיפה לא קטנה, אתה מסתכל על הגולד, רואה את המושבים מהצצדים, את האורך והגובה של המבנה.. ולפתע נדלקים פנסיי ענק המאירים את המכון כולו!
אתהה מבחין בזירת האבן הקשה, מלאת הסלעים, גדולים וקטנים.. זירה שמעולם לא נלחמת בא..
לפתע אל מולך ניצב אדם, גבוה, מבט רציני וקשוח לפניו, משלב ידיים ובוחן אותך עם עיניו..
זהוא ברוק[SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/xt2g20ozecty.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE], "באת לכן לאתגר אותי?!" הוא שואל בכל מעט רועם.
[/QUOTE]
"כן!"אומר בנחישות כשאני שם את ידי על המותניים.
"מה יהיו החוקים?"אשאל אותו בהיסוס
-
[quote=nivX10;918408]
[COLOR=olive]רעיון יפה, אך לרגליים היה הרבה יותר בטוח, כך הוא גם היה יכול ליפול ולהישאר חשוף 1000%...[/COLOR]
[COLOR=olive]- - - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה חושב ביהירות ותוך שניה וחצי מוצא רעיון בראשך, "סקווירטל, השתמש בנגיחת ראש לחזה של צ'רמיליון!"[/COLOR]
[COLOR=olive]"סקווו..לו!" אומר סקווירטל תוך כדי התקיפה, הוא דוחף לאחור את צ'רמיליון וכמעט מפיל אותו, אך לפתע צ'רמיליון בסחרור אש![/COLOR]
[COLOR=olive]הוא שולח מעין להביור שמחג סביב סקווירטל כמו כלא מאש אשר צמוד מאוד לגופו, כל תנועה לאא נכונה יכולה להביא לכבייה רצינית![/COLOR]
[/quote]
"מהר סקוירטל כנס לתוך השריון!" אני אומר לו במטרה שיהיה מוגן.
"מיד אחרי זה תצא ותתקוף אותו באקדח מים קטלני!"
-
[QUOTE=nivX10;918408][COLOR=DarkRed][U][B]
אחי על טריקו נמצאת אבן, הוא אינו מסוגל להזיז את הגוף ובטח שלו להשתמש במהירות..
טריקו נמצא שם מתחת לסלע, רק ראשו בחוץ, מביט חסר עונים על גיבל שעומד לרסק עליו את הסלע!
גיבל יורד בעצמה אל הסלע עם נגיחת ראש ושובר אותו, "טריקווווו!!!" זועק טריקו בכאב, הוא נפגע ממש חזק..
גיבל מתקרב עליו בצעדים איטיים הוא פותח את פיו, מתחילה להרגיש אנרגיעה ממנו, הוא פותח את פיו ואתה מביט לעט לעט באש אפלה שממלאה את פיו, הוא עומד להשתמש בזעם דרקון!
בנתיים טורקול ולאודרד שניהם חובטים בועטים מניסים להחריק אותם בעזרת השתוללות ודחיפות..
אתה קורא לטורקול להשתמש בסחרור מהיר הוא פוגע בהם ומנפא אותם זובאט אחר זובאט!
לאודרד תוקף בבום על קולי שפוגע בהם ואודף אותם לאחור ומכאיב באוזניהם הרגישות, טורקול מוסיף להביור והם בורחים במהירות אל תוך פנים המערה.
אתה מוציא את סקורפי ומבקש ממנו להשתמש בחפירה ולמצוא דברים רבים ככל שיוכל, הוא חופר וחופר.. מוצא בעיקר שורשי שיחים ישנים[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=77291482.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/77291482.png[/IMG][/URL], עצמות[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=24689105.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/24689105.png[/IMG][/URL], ופטריות[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=57316303.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/57316303.png[/IMG][/URL].
הוא ממשיך לחפור ולפתע מוצא פיסת פלדה נחמה וירוקה[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=27277288.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/27277288.png[/IMG][/URL]ואבן מים[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=4640117.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/4640117.png[/IMG][/URL]!
[/COLOR] [B][COLOR=Black]מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=Olive][U][B][/QUOTE]
"טורקול! תשתמש בסיחרור מהיר על גיבל ותחלץ את טריקו! אחר כך תשתמש בהגנה שאתה מגן על טריקו וטריקו תשתמש בסינטזה" אומר ואסתכל על לאודרד
-
[QUOTE=nivX10;918408][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
"שלום הארי, נעים להכיר אותך שמי בר" אתה אומר לו ומציג את עצמך בפניו, הוא מחייך עליך, אתה מסביר לו את הבעיה שלך והוא מסתכל על הארקניין שלו.
לאחר מכן הוא אומר "אין שום בעיה, קדימה קפצו על ארקניין ואני ירכיב אתכם!" אתה נראה קצת חושש...
אך הוא קורץ לך ורומז לך לדאוג, אתה עולה עם טרטוייג בקלות והוא עולה מלפניך.
"תפוס בידך האחת בטרטוייג וביד השנייה אחוז אותי!" הוא אומר במבט מאט רציני!
"תגיד רכבת פעם על כזה דבר?!" הוא שואל בגיחוך, אתה עונה לו שלא ואז הוא אומר "אז תיהיה מוכן, קדימה ארקניין!" הוא צועק ולפתע ארקניין רץ בהמהירות לעבר הירידה התלולה!
הוא מגיע לקצה וקופץ, "אההההה!!!!!!" אתה צועק בדאגה שלאט לאט הופכת לצחוק והתלהבות, ארקניין רץ במהירות רבה אתה המדבר..
אתה מבחין בדרך בנוף המדהים והפוקימונים ומסתכלים עליכם במבט חטוף ליפני שארקניין משאיר להם אבק.
אתה מגיע לכניסה ולפתע ארקניין עוצר, הארי יורד ומלטף את אקניין וארקניין מגרגר בחיוך "מעולה ארקניין, מהיר, חד וחזק, כמו שצריך!".
אתה רואה בבירור את העיר.
[/QUOTE]
אגיד להארי: "תודה רבה לך חבר בזכותך הגעתי למרכז הפוקימונים כמה שיותר מהר אני ממש מודה לך להתראות ואני בטוח שנתראה שוב" והלך לכיוון מרכז הפוקימונים.
"שלום האחות ג'וי אני בר נעים להכיר תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?" אגיד ואשאל את האחות ג'וי בנחמדות אחרי שהכנס למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=nivX10;918408][COLOR=DarkRed][U][B]
אתה ממהר להמשיך, אפילו לא מודה לנאמל, פריסאן קופץ אל מעל נאמל היישר לכיוון בלטוי ותוקף בכדור צל!
בלטוי מגיב בסופת חול המגנה עליו מהעצמה ומפחיתה אותה, בלטוי סופג נזק קטן, הוא לפתע מתחיל להסתובב במהירות ונכנס לתוך האדמה כמו מקדחה.
הוא השתמש בחפירה ועכשיו קשה מאוד לראות אותו, קקנייה לעט לעט מתחיל להתאושש.. נאמל מסתכל עליך ועל מקסים..
"צריך עזרה?!" צועק מקסים, סופות חול ורוח מתגברות באיזור זה ניהיה מעצבן בעין קשה לראות, זה מעיק וחם נורא.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"זה אפשרי" אני עונה למקסים.
"פרסיאן תהיה מוכן! ברגע שהוא יצא תתקוף אותו בזנב ברזל" אני אומר ותוך כדי מרים את נאמל מהאדמה. כדי שלא יפגע מבלטוי שיצא בהפתעה מתוך החול.
-
[COLOR=DarkGreen][I][B]אביב:[/B][/I]
ברוק מסתכל עליך בחיוך, חיוך מלא בטחון לאחר מכן הוא מצביע למימין לזירה ושם אתה רואה מסך פלזמה גדול.
"שם יופיעו הפוקימונים שלי ושלך!" לאחר מכן הוא חוזר לתנועה הרגילה שלו ומשלב ידיים..
"אוקיי החוקים הם כאלה, כל אחד ישתמש בשלושה פוקימונים כאשר רק האורח רשאי להחליף בזמן הקרב.. כאשר כל הפוקימונים של הירים לא מסוגלים להלחם יוכרע המנצח!"
אומר בקול רם, מבטך הופך רציני 'זהוא, הגיע הזמן לבחון את כל מה שעברתי עד לעכשיו.. במכון הראשון!'
לפתע הוא מוציא החוצה את גוידוד[/COLOR][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/mne32c4zmjnn.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]...
הוא קופץ במקום וצועק "ג'יוווווו!!.." בכל חזק ונותן כמה אגרופים באדמה.
"קדימה עכשיו עליך לבחור פוקימון ונתחיל את הקרב!" אומר ברוק בחיוך..
[COLOR=Olive][U][B]בנג'מיון:[/B][/U]
אתה קורא לסקווירטל להיכנס מהר לתוך השיריון, "סקוולווו.." הוא אומר קצת חושש ונעלם מהר לתוכו.
קולינס וצ'רמיליון מסתכלים בדבר וזה לא מדאיג אותם.. "צ'רמיליון, תגביר את האש!" הוא פוקד על צ'רמיליון באסרטיביות.
"צ'ררר.. צ'רמילייווןן!" שואג בעצמה רבה וכמות רבה יותר של אש יוצאת מפיו!
האש ממשיכה להסתחרר אך הפעם בכח רב יותר וחום מוגבר יותר סביב סקווירטל הקטן, אתה מבחין שהשיריון של מתחיל לרטוט..
סקווירטל הקטן סובל בפנים מחום אדיר, הוא לא עומד בלחץ ויוצא בצעקה קטנה "קסווולווו!" ומנדנד רת רגליו באוויר בעקבות החום!
אתה קורא לו להשתמש באקדח מים, ומתוך כל הלחץ שלו הוא עושה את זה בכוח אדיר, זה מתנגש בעמוד סחרור האש ובאיזור נוצר מסך אדים ענקי שמכסה את שטח הזירה ולא נותן לאף אחד מכם לראות דבר.
אתה נעשה קצת מטוח.. אתה לא רואה איפה סקווירטל ממוקם איפה צ'רמיליון ממוקם איפה ביחס אחד לשני.. שום דבר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
טוב מאוד!
אתה חושב קצת מה לעשות ואז מוצא לעצמך פיתרון, אתה קורא בעצמה לעבר גולבאט שנמצא בשמיים.. הואא מצליח לפקוח את עיניו ורואה אותך.
אתה קורא לו להשתמש במתקפה כנף ולהחזיר עליו את ההתקפה לקומבסקין, אתה מבחין שגולבאט עושה כן עם ראשו, ולפתע כנפיו מתחילות לזהור...
הוא חובט אותם מנסה כמה שיותר, יש רבים וזה עדיין פוגע בוא.. אך הוא עושה כל שביכולתו ומחזיר אותם לקומבסקין.
קומבסקין פוסק עם ההתקפה ומתחיל בהתחמק עם סלטות לאחור תוך כדי שאחריו נשלחים כדורי הגחלת שגולבאט מכה בהם!
הכדורים נגמרים, וגולבאט יוצא למתקפת על-קולי לבקשתך, הוא שולח צרחות המגיעות בגלים גדולים לקומבסקין..
הרעש מחריש אזניים, "מעולה גולבאט!" אתה מוסיף לומר לו.
לפתע לוקאס קורא לקומבסקין להשתמש בריכוז אנרגיה, לפתע מסביב קומבסקין נגלת אזרגייה זהובה וקורנת!
מבטו הופך מרוכז וכועס, "רוץ לעבר אחד הלסעים וקפוץ ממנו גבוהה לאוויר!" אומר לוקאס וקומבסקין עם כל הכאב קם ורץ במהירות אדירה!
הוא מזנק גבוהה ושולח סחרור אש, יוצא מפיו להביור חזק המסתחרר כמו ספירלה ומקיף את גולבאט.. לפתע גולבאט נשרף.
שניהם מתחיל ליפול, קומבסקין משתמש שוב בסחרור אש לקרקע כדי לנחות נחיתה רכה..
גולבאט מתרסק לרצפה, מתקשה לקום.. הוא נפל מגובה רב. קובסין עומד לסיים את זה עם בעיטה כפולה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
טריקו לא יכול להשתמש בסינטזה הוא צריך שמש..
- - - - - - - - - - - -
לאודרד עדיין נלחם בזובאטים שהתקיפו אותו.. אתה מנצל את זה וקורא לטורקול לעזור לטריקו,
גיבל כבר מוכן שנייה ליפני שהוא שולח את האש שחורה מזעם הדרקון טורקול פוגע בוא מימין עם סחרור מהיר ומעיף אותו בעצמה לקיר!
גיבל הולך אל טורקול ומוציא אוו משם, הם מחייכים זה לזה ואז טורקול משתמש בהגנה שמגנה על שניהם..
גיבל תוקף את ההגנה בזעם דרקון חזק במיוחד, יש לו המון כוח!
טורקול עודף את זה אך מתקשה מאוד, לפתע משום מקום מגיח לאודרד ודוחף אותם בעצמה זה מוציא אותם מההגנה!
לאודרד תוקף בעל-קולי וגיבל בנשימת דרקון אך לפתע מגיח ליקיליקי שתוקף את שניהם בגלגול ואז באגרופי קרח.
זה הליקיליקי של ספייק "ראיתי שאתה צריך עזרה שם.. קדימה בוא נסיים אותם!" הוא אומר וקורץ לך.
אתה מודה להארי וארקניין על העזרה ומלטף את ארקניין, ארקניין מחייך עליך ומתחכך בך קצת, אף על פי המראה והגדול הוא עדיין חמוד מאוד..
את מנופף להם לשלום ומבשר להם כי אתה מקווה שעוד תפגשו!
אתה ממשיך אל עבר העיר וחושב לך בהתרגשות "ווואוו סוף סוף העיר סטון-וויל, פה אלחם במכון הראשון שלי!"
הנוף של סטון-וויל הוא כפרי ונחמד אין בתים מפוארים אך בהחלט יפים.. יש שם מוזיאון.. ומזנונות והרבה נוודים ומטיילים בין כל האוכלוסיה (כמוך).
אתה רץ לעבר המרכז והדלת האוטומטית נפתחת, אתה ניגש במהירות על האחות גו'י ושואל אותה "שלום לך האחות ג'וי, תוכלי בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי?!" אתה מסתכל עליך בציפייה.
היא מסתכלת עליך בחיוך רחב וחמים ואומר "בוודאי, זה יכח רק רגע!" ולוקחת את הפוקימונים שלך לחדר מאחורה..
"שב כאן בנתיים ותעשה משהוא.." היא אומרת מבפנים.
אתה מסתכל סביב, יש שם כורסא עם טלוויזיה, כמה אנשים.. ויש זירת קרב בחוץ!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
מצטער שאני מקפח... אבל אני חייב לעוף, אחזור בעוד 10 דקות ותקבל עדכון אישי![/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;921032][COLOR=DarkGreen][I][B]
טוב מאוד!
אתה חושב קצת מה לעשות ואז מוצא לעצמך פיתרון, אתה קורא בעצמה לעבר גולבאט שנמצא בשמיים.. הואא מצליח לפקוח את עיניו ורואה אותך.
אתה קורא לו להשתמש במתקפה כנף ולהחזיר עליו את ההתקפה לקומבסקין, אתה מבחין שגולבאט עושה כן עם ראשו, ולפתע כנפיו מתחילות לזהור...
הוא חובט אותם מנסה כמה שיותר, יש רבים וזה עדיין פוגע בוא.. אך הוא עושה כל שביכולתו ומחזיר אותם לקומבסקין.
קומבסקין פוסק עם ההתקפה ומתחיל בהתחמק עם סלטות לאחור תוך כדי שאחריו נשלחים כדורי הגחלת שגולבאט מכה בהם!
הכדורים נגמרים, וגולבאט יוצא למתקפת על-קולי לבקשתך, הוא שולח צרחות המגיעות בגלים גדולים לקומבסקין..
הרעש מחריש אזניים, "מעולה גולבאט!" אתה מוסיף לומר לו.
לפתע לוקאס קורא לקומבסקין להשתמש בריכוז אנרגיה, לפתע מסביב קומבסקין נגלת אזרגייה זהובה וקורנת!
מבטו הופך מרוכז וכועס, "רוץ לעבר אחד הלסעים וקפוץ ממנו גבוהה לאוויר!" אומר לוקאס וקומבסקין עם כל הכאב קם ורץ במהירות אדירה!
הוא מזנק גבוהה ושולח סחרור אש, יוצא מפיו להביור חזק המסתחרר כמו ספירלה ומקיף את גולבאט.. לפתע גולבאט נשרף.
שניהם מתחיל ליפול, קומבסקין משתמש שוב בסחרור אש לקרקע כדי לנחות נחיתה רכה..
גולבאט מתרסק לרצפה, מתקשה לקום.. הוא נפל מגובה רב. קובסין עומד לסיים את זה עם בעיטה כפולה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגולבאט"תתאוש מהר ואז תנשוך את הרגל של קומבסקין בנשיכה ואז טוס אליו באס אוירי"
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][I]אביב:
[/I][/B]ברוק מסתכל עליך בחיוך, חיוך מלא בטחון לאחר מכן הוא מצביע למימין לזירה ושם אתה רואה מסך פלזמה גדול.
"שם יופיעו הפוקימונים שלי ושלך!" לאחר מכן הוא חוזר לתנועה הרגילה שלו ומשלב ידיים..
"אוקיי החוקים הם כאלה, כל אחד ישתמש בשלושה פוקימונים כאשר רק האורח רשאי להחליף בזמן הקרב.. כאשר כל הפוקימונים של הירים לא מסוגלים להלחם יוכרע המנצח!"
אומר בקול רם, מבטך הופך רציני 'זהוא, הגיע הזמן לבחון את כל מה שעברתי עד לעכשיו.. במכון הראשון!'
לפתע הוא מוציא החוצה את גוידוד[SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/mne32c4zmjnn.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]...
הוא קופץ במקום וצועק "ג'יוווווו!!.." בכל חזק ונותן כמה אגרופים באדמה.
"קדימה עכשיו עליך לבחור פוקימון ונתחיל את הקרב!" אומר ברוק בחיוך..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]'טיילו לא יהיה יעיל במיוחד אחשוב לעצמי
"צא טוטודייל!"אומר בהחלטיות כשאני זורק את הפוקדורומביט בזרקור הלבן שבואק מן הפוקדור.
"קדימה קרן בועות לרצפה,החלק אותה!ואז שלב את קרן הבועות ואקדח המים לכיוון ג'יודוד!בזמן המתקפה נסה להחליק על הריצפה החלקה!"אומר אליו בנחישות ועוצמתיות!
-
[SIZE=5][COLOR=Red]סליחה מראש fakeboy פשוט היו לי התחייבויות שההיתי חייב לעשות וזה נפל על העדכון שלך!
[/COLOR][/SIZE]
"כן זה אפשרי.." אתה עונה לו בציניות מתוך כל הלחץ בקרב..
הוא מצחקק ומוציא החוצה את בלבאזור[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/1dvynk2rnymj.png[/IMG][/URL],אתם מסתכלים זה על זה בחיוך ומוכנים לקרב, גם נאמל עדיין מתעקש לעזור!
אתה מתכנן כבר את כדור צל ברגע שהוא יצא אך לפתע מקסים אומר לך "אל תתקוף ישר, הוא מהיר עם לא שמת לב.." ומחזיר לך על הציניות.
אתה לא מבין לאן הוא חוטר והוא מוסיף לומר "עם תתקוף הוא יחזור שוב למטה עם חפירה, בלבאזור יקשור אותו עם הצלפת גפן, ואז תתקוף!"
אתה מהנהן בראשך.. לפתע בלטוי יוצא החוצה, אתם מסתכלים עליו והוא לא מבין מה קורא, לפתע יוצאים עליו מן החול שני גפנים שקושרים אותו!
אתה לא מבין איך זה קרא ואז אתה מביט בבאלבאזור ששלח את הגפנים אל מתחת לתוך החול, הוא מרים את בלטוי קצת, בלטוי נאבק אך לשווא..
אתה מחליט שזה הזמן ושולח את פרסיאן עם כדור צל, נאמל מוסיף גחלת חזקה.
בלבאזור עוזב ברגע האחרון וההתקפות פוגעות בוא ישירות... הוא נופל לרצפה משתוק ומחוסר עקרה!
נאמל קופץ משמחה...
-
[QUOTE=nivX10;921032][COLOR=DarkGreen][I][B]
טריקו לא יכול להשתמש בסינטזה הוא צריך שמש..
- - - - - - - - - - - -
לאודרד עדיין נלחם בזובאטים שהתקיפו אותו.. אתה מנצל את זה וקורא לטורקול לעזור לטריקו,
גיבל כבר מוכן שנייה ליפני שהוא שולח את האש שחורה מזעם הדרקון טורקול פוגע בוא מימין עם סחרור מהיר ומעיף אותו בעצמה לקיר!
גיבל הולך אל טורקול ומוציא אוו משם, הם מחייכים זה לזה ואז טורקול משתמש בהגנה שמגנה על שניהם..
גיבל תוקף את ההגנה בזעם דרקון חזק במיוחד, יש לו המון כוח!
טורקול עודף את זה אך מתקשה מאוד, לפתע משום מקום מגיח לאודרד ודוחף אותם בעצמה זה מוציא אותם מההגנה!
לאודרד תוקף בעל-קולי וגיבל בנשימת דרקון אך לפתע מגיח ליקיליקי שתוקף את שניהם בגלגול ואז באגרופי קרח.
זה הליקיליקי של ספייק "ראיתי שאתה צריך עזרה שם.. קדימה בוא נסיים אותם!" הוא אומר וקורץ לך.
/COLOR][/QUOTE]
"קדימה!" אקרא, "אוקי טריקו תשתמש מהר בקליע זרעים על גיבל תוך כדי שאתה בתנועה,תוך כדי טורקול תתקיף בסיחרור מהיר את גיבל אם הוא מצליח להתחמק,אחר כך טורקול תתקיף בלהביור את לאודרד ומיד טריקו תתקיף בחבטה" אומר להם
-
[QUOTE=nivX10;921032]
אתה מודה להארי וארקניין על העזרה ומלטף את ארקניין, ארקניין מחייך עליך ומתחכך בך קצת, אף על פי המראה והגדול הוא עדיין חמוד מאוד..
את מנופף להם לשלום ומבשר להם כי אתה מקווה שעוד תפגשו!
אתה ממשיך אל עבר העיר וחושב לך בהתרגשות "ווואוו סוף סוף העיר סטון-וויל, פה אלחם במכון הראשון שלי!"
הנוף של סטון-וויל הוא כפרי ונחמד אין בתים מפוארים אך בהחלט יפים.. יש שם מוזיאון.. ומזנונות והרבה נוודים ומטיילים בין כל האוכלוסיה (כמוך).
אתה רץ לעבר המרכז והדלת האוטומטית נפתחת, אתה ניגש במהירות על האחות גו'י ושואל אותה "שלום לך האחות ג'וי, תוכלי בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי?!" אתה מסתכל עליך בציפייה.
היא מסתכלת עליך בחיוך רחב וחמים ואומר "בוודאי, זה יכח רק רגע!" ולוקחת את הפוקימונים שלך לחדר מאחורה..
"שב כאן בנתיים ותעשה משהוא.." היא אומרת מבפנים.
אתה מסתכל סביב, יש שם כורסא עם טלוויזיה, כמה אנשים.. ויש זירת קרב בחוץ!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד לאחות ג'וי: "תודה רבה לך, אני הצא עכשיו החוצה כדי לראות מה יש בזירת קרב תקראי לי שתסיימי טוב?"
אחשוב לעצמי: "מממ מעניין זה מקום אימונים טוב הזירה הזו אני יכול להתאמן נגד מאמנים עם טרטוייג וכמובן ינמה, כדיי שהלך לראות קרבות שם עד שהפוקימונים שלי יתרפאו בזמן שהראה אלמד טכניקות נגד המאמנים האלו שאני רוצה להלחם נגדם וכמובן אלמד גם זה מאוד יועיל" והלך לכיוון הזירה לראות עם יש שם קרבות או אנשים
-
[quote=nivX10;921032
[COLOR=olive][U][B]בנג'מיון:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=olive]אתה קורא לסקווירטל להיכנס מהר לתוך השיריון, "סקוולווו.." הוא אומר קצת חושש ונעלם מהר לתוכו.[/COLOR]
[COLOR=olive]קולינס וצ'רמיליון מסתכלים בדבר וזה לא מדאיג אותם.. "צ'רמיליון, תגביר את האש!" הוא פוקד על צ'רמיליון באסרטיביות.[/COLOR]
[COLOR=olive]"צ'ררר.. צ'רמילייווןן!" שואג בעצמה רבה וכמות רבה יותר של אש יוצאת מפיו![/COLOR]
[COLOR=olive]האש ממשיכה להסתחרר אך הפעם בכח רב יותר וחום מוגבר יותר סביב סקווירטל הקטן, אתה מבחין שהשיריון של מתחיל לרטוט..[/COLOR]
[COLOR=olive]סקווירטל הקטן סובל בפנים מחום אדיר, הוא לא עומד בלחץ ויוצא בצעקה קטנה "קסווולווו!" ומנדנד רת רגליו באוויר בעקבות החום![/COLOR]
[COLOR=olive]אתה קורא לו להשתמש באקדח מים, ומתוך כל הלחץ שלו הוא עושה את זה בכוח אדיר, זה מתנגש בעמוד סחרור האש ובאיזור נוצר מסך אדים ענקי שמכסה את שטח הזירה ולא נותן לאף אחד מכם לראות דבר.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה נעשה קצת מטוח.. אתה לא רואה איפה סקווירטל ממוקם איפה צ'רמיליון ממוקם איפה ביחס אחד לשני.. שום דבר![/COLOR]
[COLOR=olive][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'אוי לא מה אעשה' אני חושב בחשש
"סקוירטל!" אני צועק בכדי לבדוק לשלומו לאחר מכן אני מורה לו להשתמש באקדח מים לעבר כל כיוון אפשרי ומקווה שאולי יפגע בצ'ארמיליון.
-
[RIGHT][SIZE=4][COLOR=Red]מעכשיו יכולים מידי פעם (לא להגזים) שאתם במרכז הפוקימונים לבקש עצמאית מאדם שנמצא באיזור החלפה,
או להציע החלפה של פוקימון שלך תמורת אחד אחר![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Purple]
[/COLOR] [/RIGHT]
[COLOR=Purple][U][B] לי:[/B][/U][/COLOR][COLOR=Purple]
אחי זה נשמע קצת לא הגיוני.. איך אפשר להשתמש הנשיכה, (שזו התקפה מקרוב) ואז לעוף עליו עם אס אווירי.. אני ישנה לך את זה קצת כי אתה ממש משתפר!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
גולבאט שוכב שם.. ואתה מנסה לקרוא לו לקום, הוא מנסה.. אך לא מצליח..
קומבסקין מתקרב עליו, מרים את רגלו ושולח בעיטה.. ולפתע גולבאט פוקח את עיניו, הוא תופס את הרגל של קומבסקין עם פיו ומשתמש בנשיכה!
הוא עף לאוויר וזורק אותו, ואז גולבאט עושה סיבוב אוויר ויוצא באס אווירי.
"קומבסקין מהר חיתוך שמיים!" קורא לוקאס לקומבסקין שנופל באוויר, ציפורני ידו של קומבסקין שוב זוהרות בזוהר הכחלכל הזה וקצת ברקים יוצאים מהם..
הוא מתנגשים זה בזה וחוצים אחת את השני, מגיעים לאדמה כאשר כל אחד עומד במקום ולא זז.. לא מזיז את מבטו אפילו!
אתה ולוקאס מסתכלים בציפייה מרוכזים לראות מה יקרה... לפתע קומבסקין מראה סימני כאב ונופל על ברכיו.
אך רגע לפתע גולבאט מפסיק לנופף בכנפיו ונופל ארצה, מעולף!
לא היה רעיון חכם..תארתי לך את הזירה, מים על זירת אדמה?! זה לא יחליק אותה, זה יעשה בוץ שיקשה עליך לזוז.
אתה מסתכל בפוקדורים שלך, שעדיין קטנים כי עוד לא לחצת כדי להגדיל אותם.. ואז אתה חושב לעצמך על טיילו.
'בעצם.. טיילו לא יהיה יעיל נגד פוקימון כמו ג'יודוד..' אתה חושב ומיד מתחרט, "נו?!.." קורא ברוק בציפייה וריכוז ליראות כבר מי תבחר...
אתה לוקח פוקדור לוחץ במרכזו ומגדיל אותו, לאחר מכן מכוון את ידך קדימה ומוציא את טוטודייל מבלי לזרוק את הפוקדור!
"טווווטווו טוטוטוטוטו.." הוא אומר וקופץ בעליזות ומתמתח, אתה קורא לא לתקוף את הרצפה בקרן בועות ובאקדח מים.
'זה יחליק את הזירה' אתה חושב לעצמך ומעלה חיוך, טוטודייל עושה כך ולאט לאט נוצר המון בוץ בחלק הזירה של טוטודייל!
לאחר מכן אתה קורא לטוטודייל להחליק על הזירה לעבר ג'יודוד.. טוטודייל קופץ וומנסה להתחיל לגלוש, אך טוטודייל ורגליו הקטנות לא מצליחים ושוקעים בתוך הבוץ שיצר!
"מממ.. מעניין.." אומר ברוק וחושב מה נסית לעשות.. "ג'יודוד כדור ג'יירו עכשיו!" קורא ברוק לג'יודוד.
ג'יודוד קופץ לאוויר ומסתחחר במהירות רבה במקום ולפתע שניו אגרופיו בוהקים ומסתחררים במהירות!
הוא עף במהירות רבה לעבר טוטודייל, טוטודייל מנסה לצאת אך לא מצליח, ג'יודוד נכנס לתוך הבוץ ומפלס את דרכו בזכות המהירות.
הוא חובט היישר בפניו של טוטודייל ומעיף אותו הוא עף למעלה ונוחט היישר על אבן גדולה שהייתה בזירה...
טוטודייל נעמד במהירות!
טריקו תוקף בקליע זרעים ומנסה לזוז כמה שיותר, הוא פוגע בגיבל היטב ודוחק אותו אחורה מכדור זרע לכדור זרע.
טורקול צופה בגיבל ורואה שטריקו מסתדר איתו, הוא פונה ללאודרד ותוקף בלהביור, דוחק אותו לאחור בעקבות החום גם הוא!
"יש לי רעיון!" קורא ספייק בעוד הוא משגיח על התנהלות הקרב, "תצמיד את גיבל ולאודרד במרכז.. זה לזה גב אל גב!" הוא מוסיף לומר בחיוך מלא בטחון ומחושב.
אתה מבין שיש רעיון במוחו ואתה עושה כדבריו, לפתע גיבל מתחיל להתנגד אך אז אתה קורא לטריקו לתקוף אותו בחבטה, שפוגעת היטב ומעיפה אותו לאחור...
כעט הם צמודים זה לזה גב על גב! טורקול וטירקו ממשיכים בשלהם ודואגים שלא יזוזו...
"עכשיו ליקיליקי!" קורא ספייק לליקיליקי, ליקיליקי מנפח את לחייו ומבטו נעשה מעט רציני וזועף, הוא קופץ לאוויר נוחת על הרצפה ומתחיל להתגלגל!
גיבל ולאודרד עוסקים בלהיפטר מטורקול וטירוק שהם לא שמים לב כלל, ליקיליקי פוגע בהם בעצמה ומעיף אותם כמו קנוסים של באולינג על קירות המערה..
הפגיעה הייתה חזקה מאוד, הקירות רעדו טיפה והם שניהם התעלפו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=DarkRed]בר:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]
אתה מודה לאחות ג'וי על העצה ויוצא החוצה..
אתה מחליט לבדוק את הזירה, ללכת לשם לבחון אותה לראות קרבות ואולי ללמוד משהוא, אתה הולך ושם יש זירה
מצד ימין ממש קרוב למרכז יש זירה, מסביבה שתי ספסלים ירוקים בכל צד וארבע עמודי תרואה ללילה.
זירה שחוקה ומוזנחת מעט..
יש שם שני ילדים בלבד שנלחמים בניהם:
ילד אחת עם חולצה כתומה וכובע כחול, נראה כבן ה-[/COLOR][COLOR=DarkRed]12[/COLOR][COLOR=DarkRed][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=35838352.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/35838352.png[/IMG][/URL][/COLOR][COLOR=DarkRed]משתמש בפוניטה[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93124796.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93124796.png[/IMG][/URL], נגד ילד לבוש כובע קש גופייה ורשת על גבו[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62915728.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62915728.png[/IMG][/URL]שמתמש בפארפדג'[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=43919224.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/43919224.png[/IMG][/URL].
הם בעיצמו של קרב!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
ההית יכול להגיד לו לשכב על הרצפה ולהתכופף מתחת למסך הערפל ולחפש את רגליו, יש לו אש בזנב (אש=מאיר) חפש אותו עם זה.., לא חסר.. נסה פעם הבאה לתת מחשבה יותר עמוקה, סומך עליך!
----------
"אוי לא.. מה אני יכול לעשות?!" אתה שואל את עצמך בפרצוף רציני ומודאג..
אתה קורא לקווירטל לתקוף באקדח מים לכל עבר, וכך הוא עושהה "סקווולולולולולול", "סקוולולולולולולו" שוב ושוב ושוב קורא זו תוך כדי אקדח המים!
לפתע מטח אחד אפילו פוגע בך, אך אז נשמעת קריאה "צ'רמיליווןןן!!!!" הוא קורא בכאב נראה שהוא חטף מכה הגונה מאחד מאקדחי המים.
הוא מתעצבן ולפתע מופעלת היכולת המיוחדת של צ'רמיליון "התמדה!".. הערפל מתפזר ואתה רואה את סקווירטל וצ'רמיליון..
הלהבה של צ'רמיליון נעשתה ממש גדולה והוא נראה הרבה יותר חזק, הוא שואג ורועם!
-
[QUOTE=nivX10;921548]
[U][B]
[COLOR=DarkRed]בר:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]
אתה מודה לאחות ג'וי על העצה ויוצא החוצה..
אתה מחליט לבדוק את הזירה, ללכת לשם לבחון אותה לראות קרבות ואולי ללמוד משהוא, אתה הולך ושם יש זירה
מצד ימין ממש קרוב למרכז יש זירה, מסביבה שתי ספסלים ירוקים בכל צד וארבע עמודי תרואה ללילה.
זירה שחוקה ומוזנחת מעט..
יש שם שני ילדים בלבד שנלחמים בניהם:
ילד אחת עם חולצה כתומה וכובע כחול, נראה כבן ה-12[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=12384585.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/12384585.png[/IMG][/URL]משתמש בפוניטה[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93124796.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93124796.png[/IMG][/URL], נגד ילד לבוש כובע קש גופייה ורשת על גבו[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62915728.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62915728.png[/IMG][/URL]שמתמש בפארפדג'[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=43919224.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/43919224.png[/IMG][/URL].
הם בעיצמו של קרב!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אסתכל על הקרב ואחשוב לעצמי: "ממ מעניין, שני פוקימונים מאוד חזקים כדי שהמשיך להתסכל על הקרב כדי לקבל מידע על אחד מהמאמנים האלו"
"היי חברה שלום קוראים לי בר מצטער שאני מפריע לקרב שלכם, תרצו שהמנצח בינכם ילחם מולי זה יהיה כמו טורניר כזה עד שהקרב שלכם יגמר הפוקימונים שלי יחזרו מהאחות ג'וי אז קדימה המשיכו בקרב" אגיד לשניי הילדים האלה.
"האחות ג'וי הפוקימונים שלי מוכנים?" אשאל את האחות ג'וי
-
[QUOTE=nivX10;921548][RIGHT][SIZE=4][COLOR=Red]מעכשיו יכולים מידי פעם (לא להגזים) שאתם במרכז הפוקימונים לבקש עצמאית מאדם שנמצא באיזור החלפה,
או להציע החלפה של פוקימון שלך תמורת אחד אחר![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Purple]
[/COLOR] [/RIGHT]
[COLOR=Purple][U][B] לי:[/B][/U][/COLOR][COLOR=Purple]
אחי זה נשמע קצת לא הגיוני.. איך אפשר להשתמש הנשיכה, (שזו התקפה מקרוב) ואז לעוף עליו עם אס אווירי.. אני ישנה לך את זה קצת כי אתה ממש משתפר!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
גולבאט שוכב שם.. ואתה מנסה לקרוא לו לקום, הוא מנסה.. אך לא מצליח..
קומבסקין מתקרב עליו, מרים את רגלו ושולח בעיטה.. ולפתע גולבאט פוקח את עיניו, הוא תופס את הרגל של קומבסקין עם פיו ומשתמש בנשיכה!
הוא עף לאוויר וזורק אותו, ואז גולבאט עושה סיבוב אוויר ויוצא באס אווירי.
"קומבסקין מהר חיתוך שמיים!" קורא לוקאס לקומבסקין שנופל באוויר, ציפורני ידו של קומבסקין שוב זוהרות בזוהר הכחלכל הזה וקצת ברקים יוצאים מהם..
הוא מתנגשים זה בזה וחוצים אחת את השני, מגיעים לאדמה כאשר כל אחד עומד במקום ולא זז.. לא מזיז את מבטו אפילו!
אתה ולוקאס מסתכלים בציפייה מרוכזים לראות מה יקרה... לפתע קומבסקין מראה סימני כאב ונופל על ברכיו.
אך רגע לפתע גולבאט מפסיק לנופף בכנפיו ונופל ארצה, מעולף!
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את גולבאט ואומר ללוקאס"קומבסקין שלך הפסיד? אז מי הפוקימון הבא שלך?אני יוצאי אחרי שתוציא"
-
[quote=nivX10;921548]
[COLOR=olive]ההית יכול להגיד לו לשכב על הרצפה ולהתכופף מתחת למסך הערפל ולחפש את רגליו, יש לו אש בזנב (אש=מאיר) חפש אותו עם זה.., לא חסר.. נסה פעם הבאה לתת מחשבה יותר עמוקה, סומך עליך![/COLOR]
[COLOR=olive]----------[/COLOR]
[COLOR=olive]"אוי לא.. מה אני יכול לעשות?!" אתה שואל את עצמך בפרצוף רציני ומודאג..[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה קורא לקווירטל לתקוף באקדח מים לכל עבר, וכך הוא עושהה "סקווולולולולולול", "סקוולולולולולולו" שוב ושוב ושוב קורא זו תוך כדי אקדח המים![/COLOR]
[COLOR=olive]לפתע מטח אחד אפילו פוגע בך, אך אז נשמעת קריאה "צ'רמיליווןןן!!!!" הוא קורא בכאב נראה שהוא חטף מכה הגונה מאחד מאקדחי המים.[/COLOR]
[COLOR=olive]הוא מתעצבן ולפתע מופעלת היכולת המיוחדת של צ'רמיליון "התמדה!".. הערפל מתפזר ואתה רואה את סקווירטל וצ'רמיליון..[/COLOR]
[COLOR=olive]הלהבה של צ'רמיליון נעשתה ממש גדולה והוא נראה הרבה יותר חזק, הוא שואג ורועם![/COLOR]
[COLOR=olive][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
תחשוב על זה ככה,אתה לא נתת לי את האינפורמציה שרואים את הזנב שלו אלא רשמת בפירוש לא רואים כלום,אז מאין לי : P חח אני אנסה להכניס יותר מחשבה.
----------------------
"סקוירטל תשאר במקומך ואל תזוז" אני אומר לו בפירוש.
"תנסה לכוון אל עבר הזנב שלו ותשתמש באקדח מים" אני אומר לאחר שאני מבין שהלהבה בזנבו היא מקור כוחו ואם סקוירטל יצליח לכבות אותה אז הוא יחלש.