[QUOTE=AquaDesign;1122726]מה הבעיה למצא סרבר..:doubt:
ד"א ניצחתי את כל הפורום המתחרה :)[/QUOTE]
לא כל כך התמקדתי בזה בעיקר אני משחק נגד גיסי בעלה של אחותי ואחי הגדול גם אנחנו עושים טורנירים בכיף:)
Printable View
[QUOTE=AquaDesign;1122726]מה הבעיה למצא סרבר..:doubt:
ד"א ניצחתי את כל הפורום המתחרה :)[/QUOTE]
לא כל כך התמקדתי בזה בעיקר אני משחק נגד גיסי בעלה של אחותי ואחי הגדול גם אנחנו עושים טורנירים בכיף:)
[QUOTE=white_angel;1122727]לא כל כך התמקדתי בזה בעיקר אני משחק נגד גיסי בעלה של אחותי ואחי הגדול גם אנחנו עושים טורנירים בכיף:)[/QUOTE]
חח אני אוהב לשחק 2 על 2
[QUOTE=AquaDesign;1122730]חח אני אוהב לשחק 2 על 2[/QUOTE]
באונליין או ברגיל?
[QUOTE=white_angel;1122731]באונליין או ברגיל?[/QUOTE]
גם וגם
אבל מעדיף עם חברים יותר קל..
[QUOTE=AquaDesign;1122734]גם וגם
אבל מעדיף עם חברים יותר קל..[/QUOTE]
אני מת לשחק 2 על 2 ברגיל אבל יש לי שתי שלטים:(
[QUOTE=white_angel;1122736]אני מת לשחק 2 על 2 ברגיל אבל יש לי שתי שלטים:([/QUOTE]
תעשה 2-2 מול הסוני..
זזתי להכין שיעורים עוד מעט חוזר..
[QUOTE=AquaDesign;1122740]תעשה 2-2 מול הסוני..
זזתי להכין שיעורים עוד מעט חוזר..[/QUOTE]
תיהנה:)
חזרתי
היי על מה בא לך לדבר?
אתה אוהד רומא?
[QUOTE=AquaDesign;1122755]אתה אוהד רומא?[/QUOTE]
כן:)
[QUOTE=white_angel;1122757]כן:)[/QUOTE]
איך?
[QUOTE=AquaDesign;1122761]איך?[/QUOTE]
את האמת הכל התחיל בזכות טוטי אני אוהד נבחרת איטליה והוא השחקן שאני הכי אוהב בעולם וטוטי הוא הקיסר הרומאי והסמל אולי הכי גדול בתולדות רומא ובכדורגל האיטלקי בכלל.
וואוו איזה יום
איך הלכה הבגרות
היה ממש קשה ,אבל לפחות סיימנו את זה.
זכיתי פרס אוסקר על הסרט במגמת התקשורת , הכי טוב בחולון.
מקום שני . אבל גם טוב
כבוד אחי
איזה כיף לך אתה עוד מעט מסיים עם כל זה אני שנה הבאה רק מתחיל
יש לי עוד שנה :o
אבל יב' זה בחפיף
חח כה אבל עברת כבר שנתיים : P
שנתיים של סבל ,אני חייב לציין
חח תודה על העידוד ^ ^
שלוש שנים נותר לי... : P
כמה זה 179 דולר?
סורי על ההודעה הזאת!פשוט נכנסתי לפה בשביל לבדוק משהו וזה בטעות שלח איזה שיר שכתבתי,אז תתעלמו מהתגובה הזאת!
בוקר..
[U][U]ד[/U][/U]ניס צועק וכולנו עונים,
Sparta What is your Proffesioni?!
עריכה: זה לא עובד אז כנסו לזה:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=gI6sARmxEuc[/url]
הלכתי
ביי דניס! אהוו!
ג'ללו [או ג'לאהווו! Xd]
גללאהווו גם לך המנהיג!
וספרטה מה המקצוע שלכם?!
[quote=Naruto;1122644]אני לא הייתי קורא לזה כופה, אני כותב ארוך ומשתמש ברקע ובמיומנות כדי לכתוב לפי איך שבערך התנהגות השחקן..[/quote]
סלח לי על התגובה מלפני טריליארדתלאפים עמודים, אבל:
אבל אם השחקן משוגע? אם הוא היה חושב על לעשות משהו אחר? למה החירויות שלו צריכות להפגע מכך? אני בדרך כלל שואף לתת כמה שיותר חופש לשחקן. גם אם לכאורה אין חופש, הוא תמיד יכול להתנפל על הדמות הקרובה ביותר אליו ולצעוק "אני שונא אינפי!!!", ואין לי שום סיבה לעצור בעדו.
[QUOTE=ErWiN;1122780]שנתיים של סבל ,אני חייב לציין[/QUOTE]
לפעמים יש סבל...
כשמביאים לכם לראות סרטים משעממים...
בשאר הזמן החיים שלכם בתקשורת דבש...
אפרופו סרטים משעממים, מישהו ראה את החדש של קייטי הולמס?
בחצי הראשון של הסרט הם שותים לשכרה ובחצי השני הם חופרים על כך שהם לא שתו קצת יותר. [U][/U][URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%A1"]
[/URL]
[quote=LordAbizi;1122816]סלח לי על התגובה מלפני טריליארדתלאפים עמודים, אבל:
אבל אם השחקן משוגע? אם הוא היה חושב על לעשות משהו אחר? למה החירויות שלו צריכות להפגע מכך? אני בדרך כלל שואף לתת כמה שיותר חופש לשחקן. גם אם לכאורה אין חופש, הוא תמיד יכול להתנפל על הדמות הקרובה ביותר אליו ולצעוק "אני שונא אינפי!!!", ואין לי שום סיבה לעצור בעדו.[/quote]
אני בכלל לא עוצר בעדם, וזו רק ההתחלה, ההמשכים לתגובות שלהם שונים..
היטמן או מישהו אחר שמבין בחוקים,(נראה לי היטמן זוכר אותם בע"פ 0__0) זו מחמאה כן? :sorry: ,תגיד לי אם אני צודק או הוא:
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=41679[/url]
[quote=Hit Man;1122818]אפרופו סרטים משעממים, מישהו ראה את החדש של קייטי הולמס?
בחצי הראשון של הסרט הם שותים לשכרה ובחצי השני הם חופרים על כך שהם לא שתו קצת יותר. [URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%A1"]
[/URL][/quote]
יש סיבה מיוחדת שאתה מפריד את ההמשכים שלך לכל שחקן בנפרד?
@Naruto
אוקיי, אמנם לא קראתי בדיוק את אותה התגובה הארוכה, אבל אם אתה אומר שאתה לא פוגע בחירויות הפרט שלהם אז בסדר
@PikaRevolution
אני עם Imagine. אני מתקשה להבין מה הבעיה לבדוק שוב את המקור, להבין מה כתוב שם, ואז אם הוא צודק, לתקן, ואם לא, לנסות להסביר לו מדוע הוא טועה.
הכי טוב לעדכן את החתימה הסודית שלי וכך יותר אנשים יחשפו לדבר הזה שאני רוצה שהם יראו.
Xd
היט מן אתה יכול לענות לי?.. זה חשוב..
[quote=LordAbizi;1122825]יש סיבה מיוחדת שאתה מפריד את ההמשכים שלך לכל שחקן בנפרד?
@Naruto
אוקיי, אמנם לא קראתי בדיוק את אותה התגובה הארוכה, אבל אם אתה אומר שאתה לא פוגע בחירויות הפרט שלהם אז בסדר
@PikaRevolution
אני עם Imagine. אני מתקשה להבין מה הבעיה לבדוק שוב את המקור, להבין מה כתוב שם, ואז אם הוא צודק, לתקן, ואם לא, לנסות להסביר לו מדוע הוא טועה.[/quote]
ההמשכים הרבה יותר פתוחים מההתחלות, אתה תראה P:
היט מן ראיתי שקראתה תודה,אתה רושם עכשיו הודעה אני מחה ליראות מה תרשום ^^"
[quote=Naruto;1122829]ההמשכים הרבה יותר פתוחים מההתחלות, אתה תראה P:[/quote]
אני לא צריך לראות. אני סומך על מנהלי המשחק שיעשו את מה שירצה את השחקנים שלהם.