תשאל כל אדם אחר ותבין שאתה טועה לגמרי
בהמון קרבות אחרים בהם אני מנצח אני מזמן המון סינכרואים חזקים ומניאקים, פשוט בשתי הקרבות האלו לא נתתם לי להתקדם...
Printable View
תשאל כל אדם אחר ותבין שאתה טועה לגמרי
בהמון קרבות אחרים בהם אני מנצח אני מזמן המון סינכרואים חזקים ומניאקים, פשוט בשתי הקרבות האלו לא נתתם לי להתקדם...
[quote=alonsiro;1231547]תשאל כל אדם אחר ותבין שאתה טועה לגמרי
בהמון קרבות אחרים בהם אני מנצח אני מזמן המון סינכרואים חזקים ומניאקים, פשוט בשתי הקרבות האלו לא נתתם לי להתקדם...[/quote]
באמת?!?! לא יודע.. פשוט לא הצלחת לעשות כלום. אבל כלום!
אז חשבתי... אני צריך לראות עוד קרבות שלך.
מצטער אם נפגעת:big_wink:
מצויין ניב באמת מרשים, אלון אתה חייב להבין משו כשאתה משתמש בדק כל כך הגנתית ולא דינאמית, האוייב בסופו של דבר מצליח להביא הרבה מפלצות לזירה
[QUOTE=accelerator;1231553]מצויין ניב באמת מרשים, אלון אתה חייב להבין משו כשאתה משתמש בדק כל כך הגנתית ולא דינאמית, האוייב בסופו של דבר מצליח להביא הרבה מפלצות לזירה[/QUOTE]
פשוט לא
לא נקודה. זה שלא הצלחתי לעשות הרבה בקרבות שלי איתכם כי אתם מניאקים (מניאקים=טובים) לא אומר שכל החפיסה שלי בנויה על זה, הקטע שלה זה ליהיות הגנתית ותמיד להשאיר לפחות קלף אחד על הזירה ואז לעשות סינכרואים ממש טובים... (לא כל כך -_-)
מצטער אם פגעתי בכם כשקראתי לכם מניאקים, וניב זה בסדר לא פגעת בי:sunglasses:
[quote=alonsiro;1231557]פשוט לא
לא נקודה. זה שלא הצלחתי לעשות הרבה בקרבות שלי איתכם כי אתם מניאקים (מניאקים=טובים) לא אומר שכל החפיסה שלי בנויה על זה, הקטע שלה זה ליהיות הגנתית ותמיד להשאיר לפחות קלף אחד על הזירה ואז לעשות סינכרואים ממש טובים... (לא כל כך -_-)
מצטער אם פגעתי בכם כשקראתי לכם מניאקים, וניב זה בסדר לא פגעת בי:sunglasses:[/quote]
חחחחח אל תדאג לא פגעת, אבל זה הקטע ז"א אם הדק שלך בנויה רק נגד אנשים לא מניאקים XD אתה תפסיד בחצי מהקרבות ותנצח בחצי
וכן הבנתי את העיקרון אבל הבעיה היא שכל הקלפים ככה ולכן אין לך זמן בכלל נגד מנאיקים כביכול לעשות זימון סינכרו...
[quote=alonsiro;1231557]פשוט לא
מצטער אם פגעתי בכם כשקראתי לכם מניאקים, וניב זה בסדר לא פגעת בי:sunglasses:[/quote]
חחחחחחחח אני רחוק מלהיות טוב ואף אחד לא ישנה את דעתי!
אני לא מסוגל לבנות חבילה ולהכניס בא את כל האני שלי.
אני יודע לבנות חפיסות, נכון, אבל לא מאפס. אני קודם כל קורא על המנוע של כל חפיסה שאני מכין ואז מתחיל להכין!
בחיים לא הצלחתי להמציא חפיסה מ-0 ועוד שתיהיה טובה ולא תקועה!
[U][B]
אבל עזוב אותי... לגביי החפיסה שלך:[/B][/U]
בדיוק כמו שמור מעליי אמר, אתה צריך לשפר אותה בשביל שלשחקנים חזקים לא יהיה את האפשרות לשחק מולך ככה!
ניב אף אחד לא יכול לבנות דק ממש מאפס כולם דבר ראשון לומדים תמנוע ותרעיון אחרי זה לבנות תדק זאת הגדולה
מישהו רוצה דואל?
[QUOTE=Tigraro;1231574]מישהו רוצה דואל?[/QUOTE]
אני רוצה.:)
מישהו רוצה קרב?
ניב הצליח לחזור לך ה-dnt?
[QUOTE=Astral;1231604]מישהו רוצה קרב?
ניב הצליח לחזור לך ה-dnt?[/QUOTE]
שיהיה, לא איכפת לי נגד מי. אני רוצה. תהיה הוסט בירוק?
פתחתי
[QUOTE=Astral;1231609]פתחתי[/QUOTE]
זה היה חתיכת קרב!!!!!!!!!!!! עשיתי [B]מלא[/B] טעיות קטנות כאלה, אבל בסוף ניצחתי :D. כל הכבוד גם לך שיחקת ממש יפה, חייב להודות! איך ה AGENTS? יצא טוב?
יצא מעולה,אם לא היית דופק לי את הזימונים המיוחדים הייתי יכול לנצח!
הקרב היה טוב
משהוא קרב?
לפעמים, הרשימה של המשתמשים שיש בצד ימין למטה, יש כאלו שהשם שלהם בצבע ירוק או זהב.
מה מיוחד בהם?
זה אומר שהם מנהלים או משהו בסגנון הזה.
ואגב דוד,אתה [b]חייב [/b]להילחם נגד דניס ומור במאץ' בגלל הטורניר
[QUOTE=Astral;1232314]זה אומר שהם מנהלים או משהו בסגנון הזה.
ואגב דוד,אתה [b]חייב [/b]להילחם נגד דניס ומור במאץ' בגלל הטורניר[/QUOTE]
אם אנ ילא טועה, נלחמתי נגד דניס... אבל לא בטוח...
נגד מור התחלתי קרב היום, אבל הייתי חייב לעוף. זה תמיד קורה לי...
קרב ??? :p
רק שתדע שאם פורשים באמצע קרב אמיתי ולא משנה מאיזו סיבה אתה מקבל הפסד זה אומר שבשביל מור זה 1-0 אתה צריך להשלים איתו את המאץ' ואת דניס אתה חייב להילחם פעמיים.
[SIZE=3][B]למה אף אחד לא מחובר כאשר אני כן....
קרב מישהו???[/B][/SIZE]
[B]
[SIZE=5][COLOR=Red][U]Atrist Ninja -[/U][/COLOR][/SIZE][/B] [B] תרשם בבקשה לטורניר סוכות שלנו!!! אנחנו צריכים שחקנים, זה לא טורניר לתותחים.. לכל מי שרוצה.
הקישור להרשמה בסוף ההודעה! [COLOR=Red][U]
[SIZE=5]Red dd -[/SIZE][/U][/COLOR][/B][B] תרשם בבקשה לטורניר סוכות שלנו!!! אנחנו צריכים שחקנים.
הקישור להרשמה בסוף ההודעה!
[/B] [SIZE=3][COLOR=Red][U][B]
הינה הקישור:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Navy][B][I][URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=45072[/URL][/I][/B][/COLOR]
ניב איך הצלחת להפעיל את זה?
[לא שיש לי בעיה פשוט זה מעניין]
[quote=Astral;1232415]ניב איך הצלחת להפעיל את זה?
[לא שיש לי בעיה פשוט זה מעניין][/quote]
לא יודע... עדיין יש לי הרבה לוסט, פשוט בלילה זה עובד חלק!
זה עובד הפוך על הפוך אצלך,יש כאלה שזה עובד רק בבוקר ואצלך זה הפוך איזה Lol
רוצה מולי? אצלי הוא עובד 24\7 בלי שכר [אני מעביד אותו קשה Xd]
[quote=Astral;1232564]זה עובד הפוך על הפוך אצלך,יש כאלה שזה עובד רק בבוקר ואצלך זה הפוך איזה Lol
רוצה מולי? אצלי הוא עובד 24\7 בלי שכר [אני מעביד אותו קשה Xd][/quote]
כן בכיף רק.. איזה דק אתה משתמש? שלא ניהיה שנינו אם אותו דבר!
יודע מה אני ינסה נגדך את הדק שהכנתי, הכנתי משלי מאפס!
בירוק?
עריכה:
יש לי בעיה עכשיו אני מוריד משחק אז זה יהיה לי איטי,אז עזוב
שמעו אני בwtf אחד ענק!
אז ככה הרכבתי דק ice barrier שמתמקדת עצם בשלושת הגנרלים(בעיקר בgrunard) ובעצם בעזרת magic tringale אני כביכול יספים את הזירה בגנרלים ועוד אייס ברייארים שיביאו ביטדאון די שבור....
עכשיו בהתחלה הייתי קצת סקפטי זאת הייתה די פאן דק כזאת אבל רק כשהתחלתי לשחק קלטתי תגדולה xd
דבר ראשון magic tringale זה קלף אדיר!!
הקרב הראשון של הדק שלי היה נגד סיקס סמוראי קיבלתי שליפה די טובה ולכן ניצחתי את הקרב כבר בתור השני(היו לי סולמן ובוק אוף מון הפוכים שמנעו זימון של שיאן והצפה של סיקס סמוראי ומיד לאחר מכן קיבלתי את מג'יק טרינגל בזמן וזימנתי את grunard שעזר לי להביא עוד אייס ברריארים) הנחתי שזה היה די פוקס אבל אחרי זה הגיע הקרב השני, נגד גרייבקיפרס!!!! הבנתי שהמזל שלי מתעלל בי אבל הבאתי שליפה די טובה אפילו יותר מהקודמת השמדתי לו נקרובאלי ומיד לאחר מכן בעזרת gantala הבאתי עוד grunard ושוב משם הדרך לניצחון הייתה קלה....
כבר אז התבהר לי שהדק הזאת היא בעצם טובה מכשחשבתי אם כי מיד לאחר מכן הגיע הדואל השלישי, אתם מנחשים נגד מי? גלאדיאטור ביסט! בהתחלה קיבלתי די שליפה מתה שלחתי בעזרת טרייד אין גראנארד לבית קברות ושלפתי שתי קלפים בסיום התור היו לי שתי rockless greed הפוכים, סולמן אחד וblizzed בתור מפלצת הפוכה, בעיקר ציפיתי לכוח שליפה הוא פתח עם פאקינג 4 קלפים הפוכים ולאניסטה במצב התקפה! אבל אז הגיע הנס, שלפתי 5 קלפים בסה"כ(4 מגריד ואחד בשליפה רגילה) ניטרלתי לו וואבאקו בעזרת סולמן.
והוא בעצם הגיע למצב כשהיד שלו ריקה ולי יש 2 magic tringale ביד! שתי גראנארד ביד! ראיהו ביד! ודאנס ביד! בסיום היו לי שתי גראנארד על המגרש בליזד, דאנס, וראיהו! הוא ברח עוד לפני שהתחלתי לתקוף!
וזהו קיצר סליחה על החפירה אבל אני די המום כאן רק חסר לי עכשיו להילחם נגד dw וסגרתי תסרייה xdd
[SIZE=5][U][B]סלחו לי, אני ואלון ערכנו קרב, כמה שאלות:[/B][/U][/SIZE]
[B][FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Red]1.[/COLOR][/SIZE][/FONT] נכון את ה-pahalanx אפשר להצמיד למפלצת פעם בתור???
[FONT=Arial Black][COLOR=Red]2.[/COLOR][/FONT] והוא יכול להשתמש של באפקט של dragon ravine???
[/B]
הוא פשוט בטוח שאני טועה כי הוא עשה את זה למלא ילדים שלא אמרו לו כלום...
[QUOTE=NivX10;1232823]סלחו לי, אני ואלון ערכנו קרב, כמה שאלות:
נכון את ה-pahalanx אפשר להצמיד למפלצת פעם בתור???
והוא יכול להשתמש של באפקט של dragon ravine???[/QUOTE]
הוא לא יכול להשתמש באפקט של הזירה כל עוד היא שלך. כי כתוב you can send. רק בעל הזירה יכול להשתמש.
לגבי phalanx הסתכלתי ב wikia ושם כתוב שב OCG הוא כן יכול אבל לא כתוב כלום על TCG. שאלתי בפבליק צ'אט ואמרו לי שכן וגם לדעתי זה הגיוני כי הוא מסולק מהזירה ואז חוזר. אבל לגבי זה אני לא בטוח.
[quote=Ace Ventura;1232839]הוא לא יכול להשתמש באפקט של הזירה כל עוד היא שלך. כי כתוב you can send. רק בעל הזירה יכול להשתמש.
לגבי phalanx הסתכלתי ב wikia ושם כתוב שב OCG הוא כן יכול אבל לא כתוב כלום על TCG. שאלתי בפבליק צ'אט ואמרו לי שכן וגם לדעתי זה הגיוני כי הוא מסולק מהזירה ואז חוזר. אבל לגבי זה אני לא בטוח.[/quote]
אוקיי תודה, לגביי ה-pahalanx זה הכי מעניין אותי!
גם אני הייתי עושה זאת פעם, הרבה, תשאלו כאן את כל אלה ששיחקתי מולם...
עד שהתחילו להעיר לי אנשים... ואני לא מדבר על 1-2 אלה על 10-12 אנשים...
אז הפסקתי פתאום אני רואה שהוא עושה אז זה ועוד מספר שהוא עושה את זה!
מעניין אותי לדעת אם זה חוקי. כי האפקט אומר משהו אחד אבל עושה משהו אחר...
ואני משחק בדרגוניטי מעל שנה.
[quote=accelerator;1232709]שמעו אני בwtf אחד ענק!
אז ככה הרכבתי דק ice barrier שמתמקדת עצם בשלושת הגנרלים(בעיקר בgrunard) ובעצם בעזרת magic tringale אני כביכול יספים את הזירה בגנרלים ועוד אייס ברייארים שיביאו ביטדאון די שבור....
עכשיו בהתחלה הייתי קצת סקפטי זאת הייתה די פאן דק כזאת אבל רק כשהתחלתי לשחק קלטתי תגדולה xd
דבר ראשון magic tringale זה קלף אדיר!!
הקרב הראשון של הדק שלי היה נגד סיקס סמוראי קיבלתי שליפה די טובה ולכן ניצחתי את הקרב כבר בתור השני(היו לי סולמן ובוק אוף מון הפוכים שמנעו זימון של שיאן והצפה של סיקס סמוראי ומיד לאחר מכן קיבלתי את מג'יק טרינגל בזמן וזימנתי את grunard שעזר לי להביא עוד אייס ברריארים) הנחתי שזה היה די פוקס אבל אחרי זה הגיע הקרב השני, נגד גרייבקיפרס!!!! הבנתי שהמזל שלי מתעלל בי אבל הבאתי שליפה די טובה אפילו יותר מהקודמת השמדתי לו נקרובאלי ומיד לאחר מכן בעזרת gantala הבאתי עוד grunard ושוב משם הדרך לניצחון הייתה קלה....
כבר אז התבהר לי שהדק הזאת היא בעצם טובה מכשחשבתי אם כי מיד לאחר מכן הגיע הדואל השלישי, אתם מנחשים נגד מי? גלאדיאטור ביסט! בהתחלה קיבלתי די שליפה מתה שלחתי בעזרת טרייד אין גראנארד לבית קברות ושלפתי שתי קלפים בסיום התור היו לי שתי rockless greed הפוכים, סולמן אחד וblizzed בתור מפלצת הפוכה, בעיקר ציפיתי לכוח שליפה הוא פתח עם פאקינג 4 קלפים הפוכים ולאניסטה במצב התקפה! אבל אז הגיע הנס, שלפתי 5 קלפים בסה"כ(4 מגריד ואחד בשליפה רגילה) ניטרלתי לו וואבאקו בעזרת סולמן.
והוא בעצם הגיע למצב כשהיד שלו ריקה ולי יש 2 magic tringale ביד! שתי גראנארד ביד! ראיהו ביד! ודאנס ביד! בסיום היו לי שתי גראנארד על המגרש בליזד, דאנס, וראיהו! הוא ברח עוד לפני שהתחלתי לתקוף!
וזהו קיצר סליחה על החפירה אבל אני די המום כאן רק חסר לי עכשיו להילחם נגד dw וסגרתי תסרייה xdd[/quote]
אהממ קצת יחס! xd
ואת האפקט של פאלנאקס הוא יכול להפעיל כמה שבא לו כל עוד הוא עוזב את הזירה וחוזר
תודה רבה לרן וגם למור, מור אני קראתי, זה מדהים באמת שכן, אבל לא היה לי ממש מה לכתוב. להגיד לך שאתה תותח אני הריי כבר לא צריך לא?! :)
אלון תקרא את השאלה שלי ואת התגובות, לגביי הפאלאנקס לא אתה רמית אלה אנשים רימו אותי!
אבל מצד שני את הפאלאנקס הבאת באמצעות האפקט של הרביין שלי והוא שלא היית יכול להפעיל בכלל..
אז אתה רמאי חבר! :d
ידעתי שזה חשוד... לא יכול להיות שהדרגוניטי מושלמים כל-כך.. לא חושב?
[QUOTE=accelerator;1232952]אהממ קצת יחס! xd
[/QUOTE]
מגניב! זה נראת חפיסה טובה. ניסיתי מזמן להכין ICE BARRIERS וזה היה רע. יש לי 2 שאלות: אתה שם בחפיסה הזאת את כל הקלפים המעצבנים שמונעים התקפות של רמה 4 ומעלה וכו'?
וגם, לא היית בקטע של DESTINY BARRIERS? או שזו אותה חפיסה?
[quote=Ace Ventura;1232980]מגניב! זה נראת חפיסה טובה. ניסיתי מזמן להכין ICE BARRIERS וזה היה רע. יש לי 2 שאלות: אתה שם בחפיסה הזאת את כל הקלפים המעצבנים שמונעים התקפות של רמה 4 ומעלה וכו'?
וגם, לא היית בקטע של DESTINY BARRIERS? או שזו אותה חפיסה?[/quote]
אני עדיין פשוט אני מעיץ תגנרלים יותר p: ועכשיו עשיתי לדק הזאת שדרוג ובמקום magic tringale שילבתי אותם עם דק פרוג p:
עריכה:הנה טעימה מהדק החדשה שלי(סייקיק):
[QUOTE][IMG]http://ufu.co.il/files/ir155x0sozo2hz35w283.png[/IMG][/QUOTE]
הוא ברח עוד לפני שהתור שלי הגיע! xddd וואו זאת דק עם פול פוטנציאל
יפה מור! גם לי יש אחת, בין האהובות עלי. הכנתי אותה מזמן אז היא כזאת טובה כמו שלך. וסתם מתוך התעניינות: כמה קלפי מיזוג ( polymerization) שמת בחפיסה?
כעיקרון 0 רגילים אבל שלוש של האלה בין בין סכרו לקלף רגיל(אלה שאם משמידים אותם כשהם הפוכים שולפים קלף)
[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/9389/yugioh1223243125346.png[/IMG]תמונה מדואל שלי עם ג'וליאן, השתמשתי בפאן דק של ג'וראק [טוב כל הדקים אצלי הם פאן דק XD חוץ מכמה בודדות]
השתמשתי במלכודת והעברתי 5 דינוזאורים לבאניש, מה שהוסיף לי 2000 חיים ונתן לטיראנו שלי 5000 התקפה, גם בלי המהלך הזה המצב שלי היה מעולה, תסתכלו.
P=
p: הבאתי לפני כמה זמן גם הייפר סייקיק בלסטר וגם ultimater axon kicker בתור הראשון!!!!!!!!!
יצא נחמד דניס,בחיים לא חשבתי שג'אנק יכול להיות שימושי כול כך
xd אני במקום 6825 מכל dn! וכן זה הישג!