רועי, תראה מה בנחמדותי שלחתי לך(אל תאמר) אבל צאמר תודה
Printable View
רועי, תראה מה בנחמדותי שלחתי לך(אל תאמר) אבל צאמר תודה
[quote=LordAbizi;1304110]ולי מחר יש מפגש בפונקציות מרוכבות. איזה אושר. (המפגש כנראה יהיה על יחידות 9-10, וככל הנראה הוא יתלהב מפונקציות גמא וזטא וכל האלה. מפגשים של מרוכבות זה תמיד כיף)
מצחיק שאתם אומרים שמתמטיקה לא עוזרת בחיים, ובכל זאת משתמשים במחשב. (חלוצי הדרך בתחום מדעי המחשב היו מתמטיקאים!)[/quote]
למה אתם לא מגיבים על זה ולא מנסים לסתור אותי?!
אני מכין פה נאום שלם על זה שמתמטיקה זה הדבר הכי שימושי בעולם!!!
[QUOTE=LordAbizi;1304114]למה אתם לא מגיבים על זה ולא מנסים לסתור אותי?!
אני מכין פה נאום שלם על זה שמתמטיקה זה הדבר הכי שימושי בעולם!!![/QUOTE]
כי לאף אחד אין כוח ואתה דווקא צודק
[quote=מאסטר ליאון;1304115]כי לאף אחד אין כוח ואתה דווקא צודק[/quote]
ברור שאני צודק, אבל מה זה עוזר לעץ לנפול ביער שבו אין אף אחד? מי ישמע את קול הנפילה?
[QUOTE=LordAbizi;1304116]ברור שאני צודק, אבל מה זה עוזר לעץ לנפול ביער שבו אין אף אחד? מי ישמע את קול הנפילה?[/QUOTE]
החרקים
על מה מדברים?
[quote=Kaiser;1304118]על מה מדברים?[/quote]
כל זה שמתמטיקה זה הדבר הכי משמעותי של העולם שבלעדיו אי אפשר בכלל לדמיין את החיים בימינו.
[QUOTE=LordAbizi;1304119]כל זה שמתמטיקה זה הדבר הכי משמעותי של העולם שבלעדיו אי אפשר בכלל לדמיין את החיים בימינו.[/QUOTE]
בשבילך, מטמתיקה זה הדבר הכי נורא שקיים וצריך להרוג את הממציא.
[quote=ACMilaneZi;1304121]בשבילך, מטמתיקה זה הדבר הכי נורא שקיים וצריך להרוג את הממציא.[/quote]
קודם כל, אין ממציא למתמטיקה. מתמטיקה התפתחה באופן טבעי כשאנשים התחילו לחשוב. אם אנשים לא היו חושבים, אז היינו נתקעים במערות, או לחילופין, נרדפים למוות על ידי הכנסייה הקתולית.
ואין לי כל כך מה להגיב על "נורא", כי "נורא" זה בסך הכל משהו ש"יראים" ממנו (הסיבה לכך לשונית, והקורא החרוץ יוכל לאמת בקלות שהמילים האלו מאותו שורש). אז אם מפחדים מהקדושה של המתמטיקה, אז זה בסדר גמור וזה טבעי.
אני מניח שמה שאתה כן רצית לאמר זה שהמתמטיקה חסרת תועלת. ואז זה בטח לא נכון. קודם כל יש תחומים מתמטיקה שהם שימושיים כל כך הרבה בתחומים אחרים, שאי אפשר להסתדר בלעדיהם. למשל המתמטיקה הדיפרנציאלית. בלי זה לא היה אפשר להעיף שום דבר לחלל להטיס דברים, ואפילו כל מיני דברים בחשמל שאני לא יודע מספיק בהם כדי להסביר איפה המתמטיקה הדיפרנציאלית נכנסת בהם כדי שיהיה אפשר לבנות אותם כמו שצריך.
וגם אם יש תחום במתמטיקה שנראה תאורטי לגמרי, זה לא אומר שיום אחד ימצאו לו יישום, והדוגמא הנהדרת לכך היא תורת המספרים. לפני 100 שנה תורת המספרים היה תחום שבו מנסחים השערות בקלות יחסית, ולא מצליחים להוכיח אותם. (דוגמא מפורסמת לכך היא השערת GOLDBACH: כל מספר זוגי גדול מ-2 ניתן לכתיבה כסכום של שני מספרים ראשוניים. הטענה הזו נראית כל כך פשוטה, וגם לא מצאו לה דוגמא נגדית, ואף על פי כן היא כבר עומדת שנים רבות ללא הוכחה!!)
אבל היום, בדרך שאני לא כל כך מבין בעצמי, משתמשים בפירוק של מספר למספרים ראשוניים באבטחה של דברים באינטרנט. אין לי מושג כל כך איזה עובד אבל זה עובד.
ומה שעוד נאמר לי, הוא שכל פעולה מסובכת של תורת המספרים תמיד כרוכה בחישוב אינטגרל של פונקציה מרוכבות. אז הנה, תחום תאורטי לגמרי לכאורה, כמו מספרים מרוכבים, ופעולה שאף בן תמותה רגיל לא כל כך מבין, כמו אינטגרל, באות לידי ביטוי באחד הדברים השימושיים ביותר. אז שלושה תחומים לא קשורים למציאות לכאורה, מספרים מרוכבים, אינטגרלים, ותורת המספרים, נפגשים ביחד כדי להניב משהו מאוד שימושי.
יגעתי.
(תודה על ההזדמנות לשפוך את הנאום!)
[QUOTE=LordAbizi;1304123]קודם כל, אין ממציא למתמטיקה. מתמטיקה התפתחה באופן טבעי כשאנשים התחילו לחשוב. אם אנשים לא היו חושבים, אז היינו נתקעים במערות, או לחילופין, נרדפים למוות על ידי הכנסייה הקתולית.
ואין לי כל כך מה להגיב על "נורא", כי "נורא" זה בסך הכל משהו ש"יראים" ממנו (הסיבה לכך לשונית, והקורא החרוץ יוכל לאמת בקלות שהמילים האלו מאותו שורש). אז אם מפחדים מהקדושה של המתמטיקה, אז זה בסדר גמור וזה טבעי.
אני מניח שמה שאתה כן רצית לאמר זה שהמתמטיקה חסרת תועלת. ואז זה בטח לא נכון. קודם כל יש תחומים מתמטיקה שהם שימושיים כל כך הרבה בתחומים אחרים, שאי אפשר להסתדר בלעדיהם. למשל המתמטיקה הדיפרנציאלית. בלי זה לא היה אפשר להעיף שום דבר לחלל להטיס דברים, ואפילו כל מיני דברים בחשמל שאני לא יודע מספיק בהם כדי להסביר איפה המתמטיקה הדיפרנציאלית נכנסת בהם כדי שיהיה אפשר לבנות אותם כמו שצריך.
וגם אם יש תחום במתמטיקה שנראה תאורטי לגמרי, זה לא אומר שיום אחד ימצאו לו יישום, והדוגמא הנהדרת לכך היא תורת המספרים. לפני 100 שנה תורת המספרים היה תחום שבו מנסחים השערות בקלות יחסית, ולא מצליחים להוכיח אותם. (דוגמא מפורסמת לכך היא השערת GOLDBACH: כל מספר זוגי גדול מ-2 ניתן לכתיבה כסכום של שני מספרים ראשוניים. הטענה הזו נראית כל כך פשוטה, וגם לא מצאו לה דוגמא נגדית, ואף על פי כן היא כבר עומדת שנים רבות ללא הוכחה!!)
אבל היום, בדרך שאני לא כל כך מבין בעצמי, משתמשים בפירוק של מספר למספרים ראשוניים באבטחה של דברים באינטרנט. אין לי מושג כל כך איזה עובד אבל זה עובד.
ומה שעוד נאמר לי, הוא שכל פעולה מסובכת של תורת המספרים תמיד כרוכה בחישוב אינטגרל של פונקציה מרוכבות. אז הנה, תחום תאורטי לגמרי לכאורה, כמו מספרים מרוכבים, ופעולה שאף בן תמותה רגיל לא כל כך מבין, כמו אינטגרל, באות לידי ביטוי באחד הדברים השימושיים ביותר. אז שלושה תחומים לא קשורים למציאות לכאורה, מספרים מרוכבים, אינטגרלים, ותורת המספרים, נפגשים ביחד כדי להניב משהו מאוד שימושי.
יגעתי.
(תודה על ההזדמנות לשפוך את הנאום!)[/QUOTE]
אנשים אומרים שזה נורא כי הם לא רוצים שיעורים לחופש
חזרתי
[QUOTE=LordAbizi;1304123]קודם כל, אין ממציא למתמטיקה. מתמטיקה התפתחה באופן טבעי כשאנשים התחילו לחשוב. אם אנשים לא היו חושבים, אז היינו נתקעים במערות, או לחילופין, נרדפים למוות על ידי הכנסייה הקתולית.
יגעתי.
(תודה על ההזדמנות לשפוך את הנאום!)[/QUOTE]
רגע,אז אם אני יודע אינטגרלים(לא שאני כזה טוב בהם :um_face:) אתה אומר שאני לא בן תמותה רגיל?
ביי!
[quote=מאסטר ליאון;1304136]ביי![/quote]
ביי..
אוף..
משעמם ואף אחד לא במסן..
אוףף אני יעשה 3 יחידות וזהו...
לא הגיוני /פתחתם נו"ד חדש וכל כך התקדמתם בזמן שלא הייתי.
היי גלעד
היי.. חזרתי..
היי
דניס, מבחינה חוקית, מותר לו להרוג אותך. הוא ביקש ממך משהו בשטח שלו ולא קיימת אותו.
אני לא יודע איך קוראים לי שמה חחחח
היי
היי אביב
אתה רוצה שנסיים את המשימת קלפים?
לילה טוב איתי
תגיד איזה פרק אתה בוואן פיס?(או שאתה קורא את המנגה?)
אני לא ממחשב..
ומחר אני לא אוכל עד הצהריים..
[quote=אלבזון;1304163]לילה טוב איתי
תגיד איזה פרק אתה בוואן פיס?(או שאתה קורא את המנגה?)[/quote]
אני גם וגם
פרק 149 באנימה, לא יודע איפה זה במנגה
אני פרק 17 ><"
חחח מתי התחלת?
בשישי..בעיה להוריד פרקים וראות בו זמנית..(אני רואה בדיבוב\תרגום לעברית)
אהה אני בתרגום אנגלית וביפנית
הלכתי
היי
בוקר, מתארגן לצאת לתיגבור.
איך אני מחכה שמאי תתחבר או שאביזי יבדוק לי סוף סוף
הלכתי לראות ואנגראד,אווסנצ'ר 2,דאד ג'נרלס,נארוטו ו-וואן פיס
ביי
[quote=מאסטר ליאון;1304187]איך אני מחכה שמאי תתחבר או שאביזי יבדוק לי סוף סוף[/quote]
על מה הנושא של המ"ת?
הלכתי לסיים את דאד ג'נרלס
עם קצת מזל עד ארבע אני מסיים את זה
בוקר.