אחי אני עוד שניה בוכה מרוב שזה יפה='(
Printable View
אחי אני עוד שניה בוכה מרוב שזה יפה='(
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1324206]נדב לפורום שרשורים!![/QUOTE]
למה?
ועידן,אתה מרשה לי לשנות כינוי לSageMode?
[QUOTE=The Flupy;1324207]אחי אני עוד שניה בוכה מרוב שזה יפה='([/QUOTE]
XD
אבוי רק לא זה שוב
איזה התנהגות? לא הבנתי....
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid][B]כי לשמה הוא הכי מתאים! =][/B][/COLOR][/FONT]
[quote=~*DeXTeR*~;1324206][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple][SIZE=4][B]נדב לפורום שרשורים!![/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/quote]
הלוואי. אני מתמלא פחד נוכח המחשבה שמישהו אי פעם יבקש ממני משהו שקשור לפורום הזה...
טוב אני כנראה הולך בעוד כמה אפסילונים. OVER AND OUT.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1324211][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid][B]כי לשמה הוא הכי מתאים! =][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
איזה נדב? ולמה הוא הכי מתאים לשם?
חפלה אנשים הצטרפו עוד היום ל : [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49757[/URL]
סליחה ?הבנאדם היחיד שלא ראיתי אותו עובר על החוק בפורום הזה זה אדם.
[QUOTE=The Flupy;1324215]סליחה ?הבנאדם היחיד שלא ראיתי אותו עובר על החוק בפורום הזה זה אדם.[/QUOTE]
כי להיות קטן זה הכי כיף שבעולם? P:
[quote=The Flupy;1324215]סליחה ?הבנאדם היחיד שלא ראיתי אותו עובר על החוק בפורום הזה זה אדם.[/quote]
אהם אהם. :sunglasses:
[COLOR=Purple][I][B][FONT=Comic Sans MS]כי הוא מדבר כמו ערס ויכול לשרשר הרבה דברים...[/FONT][/B][/I][/COLOR]
כי להיות פיקאצו זה הדבר המחורבן בעולם :)
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1324218][COLOR=Purple][I][B][FONT=Comic Sans MS]כי הוא מדבר כמו ערס ויכול לשרשר הרבה דברים...[/FONT][/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
פחות מוצלח
קיצקץ אדם אם אתה הופך לראשי אני חוזר לפורום 3>
[QUOTE=The Flupy;1324221]קיצקץ אדם אם אתה הופך לראשי אני חוזר לפורום 3>[/QUOTE]
כנ"ל! D:
[COLOR=Purple][I][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]אדם לראשי! =][/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR]
ואני לא עושה יותר דאבלים.
ואתה גם לא מספאים?
זה נוד זה בריא זה אוסם
[quote=The Flupy;1324224]ואני לא עושה יותר דאבלים.[/quote]
חח....
אני רוצה שתסביר לי למה אדם עשה משהו רע.
[quote=The Flupy;1324227]זה נוד זה בריא זה אוסם[/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחרוש , בגללכם אני מספים
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Purple][I][B][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=4426"][COLOR=#6B8E23]The Flupy[/COLOR][/URL] עוד פעם אתה עושה דאבל פוסט,אתה מקבל אזהרה.[/B][/I][/COLOR][/FONT]
[QUOTE=The Flupy;1324229]אני רוצה שתסביר לי למה אדם עשה משהו רע.[/QUOTE]
אדם חצי מושלם!
יש לי דה זה וו
אני מעולם לא הייתי ראשי :-)
אלכס יאללה חזרה למנכל
[QUOTE=The Flupy;1324233]יש לי דה זה וו[/QUOTE]
כל הנו"ד הזה דה זה וו אחד ענק XD
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Purple][B][I]למה הוא חצי מושלם? =0[/I][/B][/COLOR][/FONT]
בגרות באנגלית היה בדיחה..
מה קורה?
[COLOR=Purple][I][B][FONT=Comic Sans MS]לדעתי אין כמו אדם! =][/FONT][/B][/I][/COLOR]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1324236][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Purple][B][I]למה הוא חצי מושלם? =0[/I][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
כי אני היחידי שבאמת מושלם
ואדם ממש קרוב :)
[quote=Pooh;1324237]בגרות באנגלית היה בדיחה..
מה קורה?[/quote]
רציתי ללכת בסוף לא היה לי כוח
אלכס?? אלכס החתול ??
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Purple][I][B]אדם אדם לשלטון אדם אדם לשלטון =][/B][/I][/COLOR][/FONT]
למה עמר בבאן(הזה שבטופ 3 )?
דא עדיין קים שמי שבבאן והוא בטופ 5 הוא נחמד מטופ 5? או שחוק זה בוטל.?
אוייש אני נבוך, אני מסמיק!
[COLOR=Purple][B][I][FONT=Comic Sans MS]כי הוא ירד על מאסטר ליאון וקילל את מאסטר ליאון.[/FONT][/I][/B][/COLOR]
אדם..
אה ! אוהד בארסה! בוא נצחק עליו!
חהחהחהחהחה ריאל אלופה חהחהחהחהחה ריאל ניצחה בסופרקלאסיקו חהחהחהחה