[QUOTE=Amitlv;1353438]גיא אולי אני עושה את הסיפור שלי על דוקטור הו
יש לי כבר כמה דברים[/QUOTE]
אבל אתה לא רואה את הסדרה.
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1353438]גיא אולי אני עושה את הסיפור שלי על דוקטור הו
יש לי כבר כמה דברים[/QUOTE]
אבל אתה לא רואה את הסדרה.
[QUOTE=Doctor Who;1353440]אבל אתה לא רואה את הסדרה.[/QUOTE]
אני סיימתי היום לראות את כל הסדרה החדשה ואני מתכיל לראות את הישנה למרות שהיא ממש משעממת
מי פה?
אני חצי פה, אני באותו זמן גם מאבד את הבתולין שלי..
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/579909_10150896304142965_1589796887_n.jpg[/IMG]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1353443]אני חצי פה, אני באותו זמן גם מאבד את הבתולין שלי..[/QUOTE]
איתי :embarrassed: :love: :wink: :punch: :D :sunglasses:
תתעלמו מזה, יש לי שינויי מצב רוח קיצווניים.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1353443]אני חצי פה, אני באותו זמן גם מאבד את הבתולין שלי..[/QUOTE]
בוויזל מענג אותך מינית מאחורה?
היי מגל.. להתחיל לצחוק עכשיו או אחר כך?.. עידן לי לא אכפת יש לי את אדם שיאבד לי את הבתולין. חוץ מזה אני זכיתי בשחר וויתרתי בשבילך מה שמוציא אותי פיצה. KNIFE ואז נחתכת על ידי סכין מעופף כמו בanoying orange
[QUOTE=FIupy;1353446]בוויזל מענג אותך מינית מאחורה?[/QUOTE]
הוא מביא אותי לאורגזמות הכי טובות..
[QUOTE=♣Trunks♣;1353445]איתי :embarrassed: :love: :wink: :punch: :D :sunglasses:
תתעלמו מזה, יש לי שינויי מצב רוח קיצווניים.[/QUOTE]
מגל קוראים לזה גיל ההתבגרות אל תדעג יום אחד תגיע לשם
דברים שרואים מכאן לא רואים משם.. צריך משקפיים.
[QUOTE=Amitlv;1353449]מגל קוראים לזה גיל ההתבגרות אל תדעג יום אחד תגיע לשם[/QUOTE]
SHUT UP YOU ASS HOLE
זה (^^) לא גיל ההתבגרות, זה סאות'פארק.
[QUOTE=♣Trunks♣;1353452]SHUT UP YOU ASS HOLE
זה (^^) לא גיל ההתבגרות, זה סאות'פארק.[/QUOTE]
XD
מושפע מתוכניות מצוירות שכמוך
לא שמים על ותיקים ממכם אה? אהה?! אחרי שעזרתי לך עמית..
[QUOTE=Amitlv;1353453]XD
מושפע מתוכניות מצוירות שכמוך[/QUOTE]
סאות'פארק זה לא תוכנית מצוירת, זו דרך חיים.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1353448]הוא מביא אותי לאורגזמות הכי טובות..[/QUOTE]
אני בטוח.
[QUOTE=♣Trunks♣;1353455]סאות'פארק זה לא תוכנית מצוירת, זו דרך חיים.[/QUOTE]
XDD
אזוב תשטויות האלה תעבור לאיש משפחה זה כמו תנ"ך
נדב, תן לי טיפים איך להנג את בן הזוג. אתה מבין בזה.
איש משפחה?.. יענו family guy?
עומר מה אתה אומר על סיפור על דוקטור הו?
[QUOTE=Amitlv;1353457]XDD
אזוב תשטויות האלה תעבור לאיש משפחה זה כמו תנ"ך[/QUOTE]
בסאות'פארק צוחקים על איש משפחה, זה אומר שאיש משפחה זה גרוע.
[QUOTE=I♥Alon;1353458]נדב, תן לי טיפים איך להנג את בן הזוג. אתה מבין בזה.[/QUOTE]
כשיש לך חיה מפלצתית כזאת במכנסיים כמו אצלי אתה לא צריך שום טיפ או שטיק ):
אה ואם אתה תאונן הרבה זה גם יעזור לך להאריך את הזמן שאתה תחזיק מעמד בלי לגמור
אבל זה תלוי גם בתכלס בטעם שלך ושל בן/בת הזוג, לכל אחד יש את הסטיות שלו )):
עוד פעם אחת מישהו אומר איש משפחהבמןם פמילי גאי יעופו פה ראשים.
עמית, שאלה אם סיימת את דוטור הו, תוכל לפרט על המלאכים הבוכים בשבילי ?
[QUOTE=♣Trunks♣;1353460]בסאות'פארק צוחקים על איש משפחה, זה אומר שאיש משפחה זה גרוע.[/QUOTE]
ממש לא זה אומר שבסאות'פארק אין כבר מה לאשות אז יורדים על התנ"ך
[QUOTE=I♥Alon;1353458]נדב, תן לי טיפים איך להנג את בן הזוג. אתה מבין בזה.
איש משפחה?.. יענו family guy?[/QUOTE]
כן איש משפחה = family guy
ועומר אם אתה באמת רוצה לענג אותו תביא לו עוד גבר שהוא לא אתה ותשב בצד
עמית, על זה נאמר איה. ואדם לא מעדיף גבר אחר על פני.. נכון אדם?
[QUOTE=I♥Alon;1353464]עמית, על זה נאמר איה. ואדם לא מעדיף גבר אחר על פני.. נכון אדם?[/QUOTE]
תלוי איזה אדם. אני בטוח שאדם הראשון מעדיף את הנחש על פניך.
[QUOTE=I♥Alon;1353464]עמית, על זה נאמר איה. ואדם לא מעדיף גבר אחר על פני.. נכון אדם?[/QUOTE]
זה כל מה שאפשר לדעת אל המלאכים הבוכים [url]http://he.doctorpedia.wikia.com/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%9B%D7%99%D7%9D_%D7%94%D7%91%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D[/url]
[QUOTE=♣Trunks♣;1353465]תלוי איזה אדם. אני בטוח שאדם הראשון מעדיף את הנחש על פניך.[/QUOTE]
מגל שובב קטן ההורמונים משתוללים האא
[QUOTE=Amitlv;1353466]זה כל מה שאפשר לדעת אל המלאכים הבוכים [url]http://he.doctorpedia.wikia.com/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%9B%D7%99%D7%9D_%D7%94%D7%91%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D[/url]
מגל שובב קטן ההורמונים משתוללים האא[/QUOTE]
כן ההורמנים לרצות להיות שמן, גזען ואנטישמי בשם אריק קרטמן.
אני מדבר על אדם מנהל ספרות.. טמבלול אחד.
כחסלבממלבמכחג סתם כי בא לי למרבד באייפון ולראות אם זה מציע תיקונים.
אם כבר סאות'פארק
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_71MzuSP0Vo[/YOUTUBE]
זה בערך הדבר הכי מגניב אי פעם ):
אתם לא מדברים אנשים..
[QUOTE=I♥Alon;1353472]אתם לא מדברים אנשים..[/QUOTE]
כי אני מחפס ציטוטים שאני יוכל להשתמש בסיפור שלי אבל הבעיה היא שרובם לא עובדים בעברית
שפר עברית אחי.. מחפש. שורש חפש. דרך אגב חבר שלי אמר לי שיש לדוקטור אויבים לא זוכר את השם שמתי שאתה רואה אותם ואז מפסיק אתה שוכח שראית אותם והדוקטר סימן על היד וזה.
[QUOTE=I♥Alon;1353474]שפר עברית אחי.. מחפש. שורש חפש. דרך אגב חבר שלי אמר לי שיש לדוקטור אויבים לא זוכר את השם שמתי שאתה רואה אותם ואז מפסיק אתה שוכח שראית אותם והדוקטר סימן על היד וזה.[/QUOTE]
אתה מדבר על הדממה
זה החייזר בין המגניבים
דממה
[SPOILER]הדממה הם מסדר דתי שתפקידו למנוע מהדוקטור לספר את סודו הגדול; "דוקטור מי" (דוקטור הו), כלומר מי הוא.) היצורים המובילים את הדממה חיים על כדור הארץ מאז ראשית האנושות. הם יצורים מיוחדים במינם. הם חסיני זיכרון, כלומר, כאשר מישהו מסיט מהם את ראשו הוא שוכח את קיומם. הדממה הופיעו לראשונה כמוטיב חוזר בעונה 5, אך הפעם הראשונה שהם הופיעו כדמויות ממשיות הייתה בפרקי הפתיחה של עונה 6. הם גרמו למותו של הדוקטור בתחילת העונה, אך לבסוף הוא הצליח להימלט. הם מנסים שוב ושוב להרוג אותו, עד כה ללא הצלחה. בנוסף, נראה כי הדממה יופיעו גם בעונה השביעית.
[/SPOILER]
וזה עוד מידע על המלאכים הבוכים
[SPOILER]גזע המלאכים הבוכים נחשב לאחד הגזעים האכזריים ביותר ביקום. למלאכים הבוכים מנגנון הגנה מיוחד המופעל ברגע שיצור תבוני מסתכל עליהם והופך אותם לאבן. למעשה הם אינם בוכים, אלא שמים את הידיים מול פניהם כדי שלא להיתקל בלולאה אין סופית כאשר הם מסתכלים אחד על השני שתשאיר אותם בצורת פסל האבן לנצח, בעונה שלוש הדוקטור יצר מלכודת לכמה מלאכים שנכלאו בכדור הארץ ולכד אותם בלולאה שכזאת. דבר חשוב על המלאכים: כל הנושא את צלם או תמונת המלאך הוא מלאך בעצמו. מלאכים בטבעם אינם הורגים, למעשה הם שולחים את ה"טרף" שלהם אל העבר, וניזונים מפוטנציאל החיים שהיה יכול להיות ל"טרף". אמנם, במפגש השני איתם בעונה החמישית, הם הורגים ע"י שבירת המפרקת והופכים את הנרצח למלאך. גזע המלאכים מופיע בסדרה בעונה 3 פרק 10 ובעונה 5 בסיפור מתמשך בפרקים 4-5, שם, הדוקטור מביס אותם ע"י זריקתם לתוך הסדק בקיר שמוחק אותם סופית. בעונה 6 פרק 10 הם מופיעים לזמן קצר אך הם לא יותר מהולוגרמה.
בפרקים "עת המלאכים" ו"אבן ובשר", מתברר לדוקטור כי מנגנון ההגנה של המלאכים, שאם תסתכל עליהם - הם יהפכו לאבן, הוא לא רק מנגנון הגנה, אלה גם כן כלי נשק. כיוון שהמלאכים הבוכים מהירים במיוחד, הם יהרגו אותך אם לא תוריד את עיניך מהם - וזה דורש שתסתכל עליהם ללא הפסקה כדי לחיות, אך כיוון שהוסבר בפרק "עת המלאכים" בעונה 5 - "כל הנושא צלם מלאך הוא מלאך בעצמו", צלם המלאך נחרט לקורבן בזיכרון. ולבסוף פורץ מראש הקורבן והורג אותו. המלאכים הבוכים יופיעו גם בפרק החמישי של העונה השביעית.[/SPOILER]
מאגניב.. אין לי מה לעשות עד שאצא שלי תסיים עם המחשב וגם שהיא תסיים אני אהיה בpo ואין אפ אחד מחובר שישחק איתי
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428434_421835411202511_785003997_n.jpg[/IMG]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא הבנתי.. םם
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/523771_338704049540562_1886889053_n.jpg[/IMG]
אחח 4צ'אן
חח את זה הבנתי.
לילה טוב שובבים רק אל תכתימו את המיטה זה לא יורד בכביסה
[QUOTE=Amitlv;1353484]לילה טוב שובבים רק אל תכתימו את המיטה זה לא יורד בכביסה[/QUOTE]
אבל אני אוהב להכניס את המיטה שלי למכונת כביסה ):