[quote=Uzumaki Naruto;1392994]יש לי יס..[/quote]
מה חבל.
Printable View
[quote=Uzumaki Naruto;1392994]יש לי יס..[/quote]
מה חבל.
פעמיים הצלחתי להוריד את הדרקון בסמונר ריפט היום (:
אביזי מה מספר ערוץ ההיסטוריה? Xd
עומר, לבד? יפה D:
רוצה משחק? נגד בוטים? לנסות דמויות?
[quote=Ziggs;1392997]אביזי מה מספר ערוץ ההיסטוריה? Xd
עומר, לבד? יפה D:
רוצה משחק? נגד בוטים? לנסות דמויות?[/quote]
התשובה לחיים ולהכל.
42.
אבל יש גם ערוץ היסטוריה ביס.. אין את הסדרה הזאת שם?
[quote=Uzumaki Naruto;1393002]אבל יש גם ערוץ היסטוריה ביס.. אין את הסדרה הזאת שם?[/quote]
יכול להיות. מבין שנינו, אתה זה שיכול באמת לבדוק את זה...
לבד,פעם אחת עם ג'קס המעולה שנכנס לרשימת הקנייה שלי יחד עם קטרינה,וארוס,אזריאל,וויגר וקסרץ' [Xerath] ופעם שנייה עם MF שאני הדמות הכי טובה שיש לי בינתיים
חח.. אני עצלן..
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה..
מישהו קרא את הספר הרוזן ממונטה כריסטו?
[quote=Protgas D. Ace;1393004]לבד,פעם אחת עם ג'קס המעולה שנכנס לרשימת הקנייה שלי יחד עם קטרינה,וארוס,אזריאל,וויגר וקסרץ' [Xerath] ופעם שנייה עם MF שאני הדמות הכי טובה שיש לי בינתיים[/quote]
בוא כנס למשחק, אני אראה לך את קסראט'.
[QUOTE=Ziggs;1393007]בוא כנס למשחק, אני אראה לך את קסראט'.[/QUOTE]
לפי מה שידוע לי, אי אפשר לשים ׳ אחרי ט... זה עובד רק עם ת..
יענו Th.
כן, זה לא אפשרי עם ט..
[url]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269384_468095923200869_108876662_n.jpg[/url]
היפה הזה שלייי ((:
קנו אודיררר מה זה ג'קס יאמעפניםם
When Gotham Is Ashes, You Have My Permission To Die
ביין אהבת חיי ):
[quote=SeXy_DeViL;1393013]קנו אודיררר מה זה ג'קס יאמעפניםם[/quote]
מילים כדורבנות, מילים כדורבנות )):
[QUOTE=Ziggs;1393023]מילים כדורבנות, מילים כדורבנות )):[/QUOTE]
גאד אתה כזה וואנאבי, מתי תבין שאתה לא קשור בשיט ל): ושכל פעם שאתה כותב את זה זו כאילו אמירה שאתה רוצה להיות כמונו ):
[quote=אני בבאן.;1393024]גאד אתה כזה וואנאבי, מתי תבין שאתה לא קשור בשיט ל): ושכל פעם שאתה כותב את זה זו כאילו אמירה שאתה רוצה להיות כמונו ):[/quote]
אני מכיר אותך?
[QUOTE=Ziggs;1393026]אני מכיר אותך?[/QUOTE]
כה אחי שכחת שאני וגיא היינו יורדים עליך בסקייפ ואז בכית וחסמת אותי?????????????????
[quote=אני בבאן.;1393027]כה אחי שכחת שאני וגיא היינו יורדים עליך בסקייפ ואז בכית וחסמת אותי?????????????????[/quote]
וואלה. לא מכיר
תחזדור לחור שממנו יצאת
[QUOTE=Ziggs;1393029]וואלה. לא מכיר
תחזדור לחור שממנו יצאת[/QUOTE]
תחזדור?
מה זה
רבאק עזוב אותי כבר
ילדות חלאס לריב
[QUOTE=חתיכי;1393034]ילדות חלאס לריב[/QUOTE]
אהלן חתיכוש :love:
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1393037]אהלן חתיכוש :love:[/QUOTE]
*חתיכי אני מבקש (;
אני תמה מה הערך הספרותי של הרעיון הבא: יש כמה ארועים שאני מפרט מאוד וכותב שיחה כשיחה, אבל אז יש ארועים פחות חשובים שאני כאילו מדווח עליהם, ומסקר בקצרה מה קורה שם...
[QUOTE=LordAbizi;1393039]אני תמה מה הערך הספרותי של הרעיון הבא: יש כמה ארועים שאני מפרט מאוד וכותב שיחה כשיחה, אבל אז יש ארועים פחות חשובים שאני כאילו מדווח עליהם, ומסקר בקצרה מה קורה שם...[/QUOTE]
למה הכוונה ב׳תמה׳?
[quote=Uzumaki Naruto;1393040]למה הכוונה ב׳תמה׳?[/quote]
תמה, קרא: TAMEHA. מלשון, תמיהה, לתמוה. להרהר על משהו. באנגלית יש לזה ביטוי יפה - הפועל WONDER.
אהה אוקיי.. חשבתי שאומרים תוהה..
[QUOTE=LordAbizi;1393041]תמה, קרא: TAMEHA. מלשון, תמיהה, לתמוה. להרהר על משהו. באנגלית יש לזה ביטוי יפה - הפועל WONDER.[/QUOTE]
אביזי אולי תכתוב מילון?
[quote=Uzumaki Naruto;1393042]אהה אוקיי.. חשבתי שאומרים תוהה..[/quote]
אתה צודק. אומרים תוהה. אלו שתי מילים שונות.
שורש ת.ה.י/ה, ושורש ת.מ.ה, שניהם עם רעיונות דומים והבדלים קטנים במשמעות. תמיהה בדרך כלל משלבת קצת הפתעה, אבל WONDER מתרגם גם לתמה וגם לתוהה.
ככל שמתבגרים היצרתיות והדמיון מתפוגגים >:
סיימתי לשכתב את פרק 5. אני עוד רחוק מפרק 34 שבו הפסקתי לכתוב...
עומר למה יצאת
אתה יודע שאתה לא חייב ללחוץ איקס, בקאסטום גיים יש בצד כפתור Quit חחחח
אה Lol
אבל למה אתם עליי זה לא כוחות )):
איתי פה? בואו שניכם עליי ((:
חח הוא יותר טוב מדור נכון?
נקווה שכן, קרעת אותנו Lol
אני במלכוד. מצד אחד, בפרק 3 בשכתוב קבעתי שבמקדש השדים הזמן עובר אחרת מבעולם האמיתי, וקבעתי שהזמן שהם העבירו בו בפרקים 3-4 הוא שבוע במציאות. הערכתי כמה זמן הם הרגישו שעבר שם הוא כ-7-8 שעות. אבל בהמשך, בפרקים 16-20 הג'מוזה מתכנן לו"ז ביחס של 1:1 לפי הזמן בעולם האמיתי, אבל זה לא הגיוני. הפתרון היחיד שהמצאתי לבעיה הזו היא שהזמן בעולם השדים משתנה באורח בלתי צפוי ואי אפשר לחזות מראש איך הוא יתנהג. לכן לפעמים שעה בעולם השדים זה יום בחוץ, ולפעמים זה דקה וחצי בחוץ, ובמשך השבוע בחוץ הזמן יעבור אחרת ומוזר כך שבתוך העולם של הג'מוזה יעברו שלושה-ארבעה ימים לפחות.
האם למישהו יש פתרון יותר טוב מאשר "חוקי העולם מסובכים מדי מכדי שאני אוכל להסביר אותם, ולכן אתם צריכים לסמוך עליי כשאני אומר שמשהו הוא הגיוני לפי חוקי העולם הזה"?
באללי לשחק מיינקרפט
)))))):
[QUOTE=LordAbizi;1393052]אני במלכוד. מצד אחד, בפרק 3 בשכתוב קבעתי שבמקדש השדים הזמן עובר אחרת מבעולם האמיתי, וקבעתי שהזמן שהם העבירו בו בפרקים 3-4 הוא שבוע במציאות. הערכתי כמה זמן הם הרגישו שעבר שם הוא כ-7-8 שעות. אבל בהמשך, בפרקים 16-20 הג'מוזה מתכנן לו"ז ביחס של 1:1 לפי הזמן בעולם האמיתי, אבל זה לא הגיוני. הפתרון היחיד שהמצאתי לבעיה הזו היא שהזמן בעולם השדים משתנה באורח בלתי צפוי ואי אפשר לחזות מראש איך הוא יתנהג. לכן לפעמים שעה בעולם השדים זה יום בחוץ, ולפעמים זה דקה וחצי בחוץ, ובמשך השבוע בחוץ הזמן יעבור אחרת ומוזר כך שבתוך העולם של הג'מוזה יעברו שלושה-ארבעה ימים לפחות.
האם למישהו יש פתרון יותר טוב מאשר "חוקי העולם מסובכים מדי מכדי שאני אוכל להסביר אותם, ולכן אתם צריכים לסמוך עליי כשאני אומר שמשהו הוא הגיוני לפי חוקי העולם הזה"?[/QUOTE]
תמציא חוק שכל 3 חודשים החוקים משתנים וזה מעגלי (או כל שנה תלוי כמה זמן עבר) ואז תעשה שבחלק הראשון היחס הוא 1:21 ובחלק השני זה 1:14 בשלישי זה 1:7 וברביעי 1:1 כלומר כל שליש שנה היחס גדל ב 7 ובסוף זה מתאפס אם עברו 3 חודשים אז זה יעבוד לך.