-
[QUOTE=Snivy Boy;1488960][B]אייס;[/B]
אתה מנסה להתקרב אל עבר סטיבן, אך רואה שזה לא הולך, וכנראה לא אפשרי.
מעריצות בנות טיפש עשרה מקיפות אותו, ועוד כמה דושים שמאתגרים אותו לקרב ומקנאים.
אתה מאבד את התקווה בלדבר איתו
[B]
רון;[/B]
שתוק כבר רונקיפליץ
--
סנטרט מצייץ בחזקה, נראה שהוא לא בדיוק יכול להבין מה אתה רוצה.
הוא תופס עם אצבעותיו הקטנות בקיר, כשלפתע מתחיל ליפול ועומד להתרסק על הקרקע לצדך.
[B]לוקאס;[/B]
טורצ'יק מסתכל עליך בדאגה, נראה כי הוא לא בטוח ברעיון שלך.
לא ברור אם הוא מפחד להיכשל, או אם מדובר על סייטר החזק. אתה מבחין בקבוצת מאמנים עוברת לצידכם, כשלפתע עינך נתקלות בעיניה של מאמנת אחרת, שממהרת להציע. "טורצ'יק נחמד יש לך שם. תרצה לערוך קרב פוקימונים?"
[B]מייק;[/B]
שלחתי לך את התגובה בה"פ... ועוד לא ענית לה. כל הכבוד אדם
בכל אופן, מחקתי אותה בגלל שלא היה לי מקום (אופס), ולא אכתוב את כל זה מחדש
אז פשוט צטט אותה לאשכול או משהו.
[B]לילי;[/B]
"נידוקווין, פוקימון המקדחה והצורה המפותחת של נידורינה.
הגוף של נידוקווין עטוף בקשקשים קשים ביותר. היא מיומנת בהעפת אויבים הרחק בעזרת בלימות חזקות ביותר. פוקימון זה חזקה ביותר כאשר מגנה על ילדיה" מסביר הפוקדקס, בעוד הנורה זוהרת בירוק.
[IMG]https://j.gifs.com/ml5ZlP.gif[/IMG]
את מוציאה את ספיל מהפוכדור, שמוחא מעט כפיים וקורא בקול. הוא מביט בנידוקווין הזעופה, ובמאמנת הזעופה גם כן, ומבין שהקרב הולך להיות רציני. "תשתמש באקדח מים!" את מורה לו.
ספיל שואף מעט אוויר, ואז מכווץ את פיו ושולח אקדח מים ישיר אל עבר נידוקווין.
"נעיצת רעל." מורה אמא של שון, וכפותיה של הנידוקווין זוהרות באור סגול אפל, היא מתחילה לחבוט ולהעיף הצידה את אקדח המים שנשלח אליה. בקושי חוטפת נזק. "בלימה." מורה אמא של שון, ונידוקווין מתחילה לשאוג.
[B]
סטיבן;[/B]
אתה מורה למרקרוו לתקוף במתקפת כנף, והוא שועט אל עבר הפוקימון השובב.
פאנטאמפ מספיק להתאושש ומתחמק מהמתקפה במהירות, עיניו זוהרות באור רפאים מנצנץ, והוא שולח כדור אור אפל אל עבר מרקרוו. הכדור מתחיל להסתובב סחור סחור, ואתה שם לב כיצד מרקרוו מתחיל 'לאבד את זה' ולהתבלבל.
הוא מתחיל ללכת בצורה מוזרה, כאילו הוא שיכור. לא שם לב שהוא בקרב
פאנטאמפ מצחקק, ואז מביט בך עם פרצוף כעוס.
[B]
מליפאן;[/B]
סרסקיט תוקף במתקפה מהירה, פוגע בג'יודוד וממשיך אל כיוונה של רוקסן, הוא עוצר לשנייה ורץ במהרה חזרה, כשהוא דואג ל'עבור' אצל ג'יודוד בדרך. "ג'יודוד, תפוס אותו!" קוראת רוקסן.
ג'יודוד מצליח לתפוס את סרסקיט בתזמון מושלם, ואוחז בו עם ידו הקשה והשרירית. "עכשיו, אגרוף חיזוק!"
היד של ג'יודוד זוהרת, בעוד בשנייה הוא תופס את סרסקיט מארבעת רגליו, מותיר את פניו חשופות.[/QUOTE]
"אוףףף מה אפשר לעשות אז?" אשאל בביאוס. "אמרתן יש פה תחרויות של קרבות נכון? הפוקימונים שלי רוצים קרב של 4 על 4.
-
[B]לילי;[/B]
"נידוקווין, פוקימון המקדחה והצורה המפותחת של נידורינה.
הגוף של נידוקווין עטוף בקשקשים קשים ביותר. היא מיומנת בהעפת אויבים הרחק בעזרת בלימות חזקות ביותר. פוקימון זה חזקה ביותר כאשר מגנה על ילדיה" מסביר הפוקדקס, בעוד הנורה זוהרת בירוק.
[IMG]https://j.gifs.com/ml5ZlP.gif[/IMG]
את מוציאה את ספיל מהפוכדור, שמוחא מעט כפיים וקורא בקול. הוא מביט בנידוקווין הזעופה, ובמאמנת הזעופה גם כן, ומבין שהקרב הולך להיות רציני. "תשתמש באקדח מים!" את מורה לו.
ספיל שואף מעט אוויר, ואז מכווץ את פיו ושולח אקדח מים ישיר אל עבר נידוקווין.
"נעיצת רעל." מורה אמא של שון, וכפותיה של הנידוקווין זוהרות באור סגול אפל, היא מתחילה לחבוט ולהעיף הצידה את אקדח המים שנשלח אליה. בקושי חוטפת נזק. "בלימה." מורה אמא של שון, ונידוקווין מתחילה לשאוג.
חח נראהלי אני אשתמש פה בטקטיקת מים בעיקר כי זה החולשה של נידוקווין
~~~~~
"ספל, תתחמק מהר! תשתמש שוב באקדח מים אחרי זה, תנסה לעשות זאת תוך כדי סיבובים ואז יהיה הרבה יותר קשה לעצור את האקדח מים!" אצעק לספל.
'בבקשה... זה למען שון' אחשוב במוחי
-
[B]סהר;[/B]
אתה רץ אל עבר השועל, "פנק.." היא ממלמלת, ומסיטה את ראשה בעודכם מתקרבים.
"אל תפחדי.." אתה ממלמל, ומתכופף לעברה בחיוך. היא מכווצת את ראשה תחת רגליה, ורועדת בפחד.
אתה ניגש אל החבל במטרה לשחרר אותה, והיא יוצרת חום דרך זוג אוזניה, שגורם לך במהרה להסיט את ידך.
עיניה דומעות, ונראה כי היא מפחדת.
[B]מליפאן;[/B]
סרסקיט שולח מטח בועות עוצמתי, ממוקד בהרבה יותר משהיה עד עכשיו. אתה מבין שהבועות השתפרו לקרן בועות
הבועות פוגעות בג'יאודוד, מתפוצצות בפניו אחת אחרי השנייה, כשלבסוף נוצר פיצוץ מלא אבק. אתה שומע שמשהו כבד נפל על הרצפה, ומחייך חיוך קטן. העשן מועף הצידה, ואתה רואה את סרסקיט עומד על ה'גופה' של ג'יודוד המועלף.
"ג'יודוד לא יכול להילחם יותר!" מורה מרטין, "תרצה להחליף את הפוקימון שלך לפני הפוקימון הבא של המנהיגה?" שואל.
רוקסן מחייך חיוך קטן, ומחפשת אחר הפוכדור של ג'יודוד בחגורתה.
[B]אייס;[/B]
"יש עוד הרבה דברים.." ממלמלת אליסון, "מלא דוכנים, משחקים, מופעים!" היא מוסיפה.
"לגבי התחרויות, מוטב שתלך לחפש, אולי יש כאן דוכן הרשמה" היא אומרת.
[B]לילי;[/B]
גם קרח סופר אפקטיבי עליה לפרוטוקול.
ולא הבנתי מזתומרת סיבובים 0:
--
ספיל מצליח להתחמק ממתקפת הבלימה של נידוקווין, ותוקף באקדח מים שפוגע בבטנה.
נידוקווין נדחפת קצת אחורה, ומנערת את גופה מהמים שניתזו עליה. היא שואגת בעוצמה ומפחידה את ספיל.
נידקווין שולחת קרן אדומה-כהה מפיה, שפוגעת במהירות בספיל, שמועף אחורה בחזקה.
"קרן על מדהימה!" קוראת אמו של שון.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488986][B]מליפאן;[/B]
סרסקיט שולח מטח בועות עוצמתי, ממוקד בהרבה יותר משהיה עד עכשיו. אתה מבין שהבועות השתפרו לקרן בועות
הבועות פוגעות בג'יאודוד, מתפוצצות בפניו אחת אחרי השנייה, כשלבסוף נוצר פיצוץ מלא אבק. אתה שומע שמשהו כבד נפל על הרצפה, ומחייך חיוך קטן. העשן מועף הצידה, ואתה רואה את סרסקיט עומד על ה'גופה' של ג'יודוד המועלף.
"ג'יודוד לא יכול להילחם יותר!" מורה מרטין, "תרצה להחליף את הפוקימון שלך לפני הפוקימון הבא של המנהיגה?" שואל.
[/QUOTE]
"כן." אענה לשופט, ואז אפנה אל סרסקיט. "מצויין סרסקיט. עשית חצי מהעבודה שלך. עכשיו הפוגה טקטית. תחזור." אחליף את הפוכדור של סרסקיט בזה של רהיהורן ואוציא אותו החוצה. "רהיהורן, הגיע הזמן לחצי השני של הריקוד שלך. תהיה מוכן."
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488986][B]סהר;[/B]
"אל תפחדי.." אתה ממלמל, ומתכופף לעברה בחיוך. היא מכווצת את ראשה תחת רגליה, ורועדת בפחד.
אתה ניגש אל החבל במטרה לשחרר אותה, והיא יוצרת חום דרך זוג אוזניה, שגורם לך במהרה להסיט את ידך.
[/QUOTE]
"אל תדאגי קטנה, אני לא אפגע בך, אני רוצה רק לשחרר אותך" אני אומר לשועלה בקול מודאג ופנים עצובות "אני וטימבור מגן עלייך ונטפל בך בנתיים עד שנימצא מי שעשה לך את זה, יש מישהי שאני מכיר שבטח תשמח לעזור לך ולטפל בך!" אני אומר לשועלה בקול מלא ביטחון וחיוך קטן וחם "נכון טימבור? אנחנו נגן עליה וניתן לאמה לטפל בה, אני בטוח שהיא תשמח לעזור לה ואתה תשמש לה כמגן במקרה הצורך" אני שואל בכוונה בקול את טימבור בתקווה שהוא יהנהן ויעזור לי להרגיע את השועלה הקטנה
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488986][B]סהר;[/B]
[B]מליפאן;[/B]
[B]אייס;[/B]
"יש עוד הרבה דברים.." ממלמלת אליסון, "מלא דוכנים, משחקים, מופעים!" היא מוסיפה.
"לגבי התחרויות, מוטב שתלך לחפש, אולי יש כאן דוכן הרשמה" היא אומרת.
[B]לילי;[/B]
--
נידוקווין נדחפת קצת אחורה, ומנערת את גופה מהמים שניתזו עליה. היא שואגת בעוצמה ומפחידה את ספיל.
"קרן על מדהימה!" קוראת אמו של שון.[/QUOTE]
"אוקיי אז נלך לחפש את דוכן ההרשמה, מקווה שיש אפשרות לקרב שיוכל לבחון את כל הצוות שלי, אחרי זה נרפא ונתקדם לעבר המכון אתה בעד תום? ומה איתך אליסון את תבואי לעודד אותנו?"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488962][B]לוקאס;[/B]
וואט, לא הבנתי. חשבתי אתה מחפש פוקימון איכותי
--
"אם כך, אני אשתמש בסילביון!" היא אומרת, ומוציאה פוכדור.
"השם הוא פנלופי" היא אומרת, ומיישרת את ידה, לוחצת על הכפתור.
מהפוכדור יוצא פוקימון שממש מזכיר לך את אספיון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/700.gif[/IMG][/QUOTE]
"מה לעזאזל זה אמור להיות" אשאל "לא משנה, טורצ'יק תשתמש בטופר צל"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488960][B]
[B]
רון;[/B]
שתוק כבר רונקיפליץ
--
סנטרט מצייץ בחזקה, נראה שהוא לא בדיוק יכול להבין מה אתה רוצה.
הוא תופס עם אצבעותיו הקטנות בקיר, כשלפתע מתחיל ליפול ועומד להתרסק על הקרקע לצדך.
[/QUOTE]
פייר
נפגעתי
get ready for cheesyness
~~~~~~
"סנטרט אל תדאג!" אני אומר לו. אני אחכה מתחת למקום שבו הוא נופל ואתפוס אותו. 'אני לא נותן לי ליפול!' אחשוב ואעשה יותר מיכולתי כדי לתפוס אותו. לאחר שאתפוס אותו, אניח אותו על הרצפה ואומר:"סנטרט, הדאגת אותי! אל תעשה דברים כאלה שוב. עכשיו, בוא נלך לראות מה שלום איימי וארון" אומר לו ואתחיל ללכת איתו לעבר האגם בדרך 104
-
[B]רון;[/B]
אתה מצליח לתפוס את סנטרט, שמתכווץ בין ידיך, ומצייץ בקול חלש.
אתה מעיר לו ואומר שעליכם לחזור, אך נראה שהוא נגד הרעיון.
[B]
לוקאס;[/B]
טורצ'יק מהנהן, ורץ אל עבר סילביון, כשטפריו זוהרות באותו אור סגלגל.
הוא קופץ, כשטפריו לכיוונו של סילביון. "תפוס אותו ותעיף אותו מכאן!" אומרת פנלופי.
סילביון צועק, ואחד מה'צעיפים' שלו תופסים את טורצ'יק בעודו באוויר, מטיח אותו באדמה.
"רוח קסומה!" מורה לו פנלופי, וסילביון [URL="http://pa1.narvii.com/5801/1bf9431cab1a147685717313806e9028c5fe4739_hq.gif"]יוצר רוח קטנה[/URL] שמעיפה את טורצ'יק אחורנית.
[B]
אייס;[/B]
"אממ.. כן, כמובן" אומרת אליסון בשמחה. "איווי, נהיה שם, נכון?" היא שואלת אותם, והם מהנהנים.
אתם מתחילים לחפש דוכן הרשמה, ומסתובבים בעיר, בוחנים את הדוכנים השונים.
באחד הדוכנים יושבת זקנה עצבנית, שמחפשת קונים לאבני ההתפתחות שלה. בעוד לצידה אישה נעימה ורגועה, שתופרת בגדים לפוקימונים. לבסוף אתם מגיעים אל פקידה, "תרצו להירשם לתחרות העיר רסטבורו?" היא שואלת בחיוך.
[B]מליפאן;[/B]
אתה מודה לסרסקיט ומחזיר אותו לפוכדור, מוציא את רהיהורן במקומו.
*הוווורןןןן* הוא נוהם בחזקה, נראה שהמנוחה בפוכדור עשתה את שלה. רוקסן מוציאה שני פוכדורים (אחד של ג'יודוד) ומחזירה אותו, "היית נהדר.. ועכשיו הגיע הזמן למשחק האמיתי, צא החוצה קראסטל!". מהפוכדור השני של רוקסן יוצא משהו דמוי אבן ענקית, אתה מביט למטה ורואה שהלבנה הענקית מונחת על פוקימון חרק.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/558.gif[/IMG]
[B]סהר;[/B]
"אני לא אפגע בך, אני רוצה רק לשחרר אותך" אתה טוען, אך הפוקימון לא נראת משוכנעת.
טימבור עומד לו בשקט, נראה כי לא מעניין אותו יותר מידי. אתה מנסה להתקרב שוב לשועלה, אך היא נושפת מעט גחלת שמסיטה את ידך עוד הפעם.
לפתע אתה שומע רשרושים בין השיחים, ורואה מספר עיניים מביטות בכם.
"פנק..." היא ממלמלת בפחד.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053][B]רון;[/B]
[/QUOTE]
'אוקיי, זהו זה. אני סוגר את הפינה הזו כאן ועכשיו' אחשוב. אומר לסנטרט בקול רגוע ורך:"תגיד לי רגע, סנטרט, אתה מפחד מארון?"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053]
[B]סהר;[/B]
טימבור עומד לו בשקט, נראה כי לא מעניין אותו יותר מידי. אתה מנסה להתקרב שוב לשועלה, אך היא נושפת מעט גחלת שמסיטה את ידך עוד הפעם.
"פנק..." היא ממלמלת בפחד.[/QUOTE]
"טימבור תהיה דרוך ומוכן לקרב!" אני פוקד במהירות ובלחץ על טימבור ונעמד חזרה על שני רגליי לכיוון השיחים ונעמד בהיכון לקרב "אל תדאגי שועלה, אנחנו נגן עלייך בכל מחיר!" אני אומר בהחלטיות שגבי מופנה לשועלה, לא מוריד את העיניים מהשיחים.
"קדימה טימבור תשתמש בחבטה על השיחים!" אני פוקד על טימבור במהירות ושולף פוקידע למקרה ופוקימון יצוץ אז אני יוכל לסרוק אותו.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053][B]מליפאן;[/B]
*הוווורןןןן* הוא נוהם בחזקה, נראה שהמנוחה בפוכדור עשתה את שלה. רוקסן מוציאה שני פוכדורים (אחד של ג'יודוד) ומחזירה אותו, "היית נהדר.. ועכשיו הגיע הזמן למשחק האמיתי, צא החוצה קראסטל!". מהפוכדור השני של רוקסן יוצא משהו דמוי אבן ענקית, אתה מביט למטה ורואה שהלבנה הענקית מונחת על פוקימון חרק.
[/QUOTE]
'אלים אדירים, הפוקימון הזה עצום.. אולי הוא אפילו יותר כבד מרהיהורן. זה יהיה מעניין' אני אחשוב קצת 'טוב למזלי הוא גם סוג חרק אז מתקפות אבן יוכלו קצת לעזור? בוא ננסה' "טוב רהיהורן, זה לא עומד להיות קל זה בטוח. תהיה זהיר. תתחיל במתקפת בליסטה."
-
[QUOTE]לוקאס;
הוא קופץ, כשטפריו לכיוונו של סילביון. "תפוס אותו ותעיף אותו מכאן!" אומרת פנלופי.
סילביון צועק, ואחד מה'צעיפים' שלו תופסים את טורצ'יק בעודו באוויר, מטיח אותו באדמה.
"רוח קסומה!" מורה לו פנלופי, וסילביון יוצר רוח קטנה שמעיפה את טורצ'יק אחורנית.
[/QUOTE]
"טורצ'יק תיזהר מהדברים המוזרים האלה שלו" אומר לו "עכשיו קפוץ לאוויר ותשתמש בגחלת מסביבו כדי ליצור מסך עשן שלא יוכל לראות אותך" אחכה שהמסך יווצר ואז אורה לו "שוב טופר צל!" 'אין סיכוי שהוא יחמוק מזה התועבה הזאת' אחשוב
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489053][B]רון;[/B]
[B]
לוקאס;[/B]
"רוח קסומה!" מורה לו פנלופי, וסילביון [URL="http://pa1.narvii.com/5801/1bf9431cab1a147685717313806e9028c5fe4739_hq.gif"]יוצר רוח קטנה[/URL] שמעיפה את טורצ'יק אחורנית.
[B]
אייס;[/B]
"אממ.. כן, כמובן" אומרת אליסון בשמחה. "איווי, נהיה שם, נכון?" היא שואלת אותם, והם מהנהנים.
אתם מתחילים לחפש דוכן הרשמה, ומסתובבים בעיר, בוחנים את הדוכנים השונים.
באחד הדוכנים יושבת זקנה עצבנית, שמחפשת קונים לאבני ההתפתחות שלה. בעוד לצידה אישה נעימה ורגועה, שתופרת בגדים לפוקימונים. לבסוף אתם מגיעים אל פקידה, "תרצו להירשם לתחרות העיר רסטבורו?" היא שואלת בחיוך.
[B]מליפאן;[/B]
[B]סהר;[/B]
"פנק..." היא ממלמלת בפחד.[/QUOTE]
"רגע, בואו נעצור אצל הזקנה. אני רוצה לשאול אותה על אבן התפתחות לנידורינה... אה סליחה, גברתי? את מוכרת במקרה אבני ירח?"
-
רון;
סנטרט מהנהן, ומתכדרר בתוך עצמו, נבוך, אולי גם קצת מתבייש.
סהר;
אתה בודק את הפוקימון בפוקידע שלך:
[QUOTE]פנקין, פוקימון השועל.
בעודו מתהלך, הוא נוהג ללעוס מקלות במקום חטיפים. פנקין מרתיע את אויביו על ידי יצירת אוויר חם מאוזניו.
[/QUOTE]
הרעשים מהשיחים הולכים ומתחזקים, ואתה מביט סביבך, כשלפתע מתוך השיחים יוצאים כל מיני פוקימונים קטנים סגלגלים.
הם כולם מביטים בכם במבטים מבולבלים, ומקיפים אתכם.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/543.gif[/IMG]
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מורה לרהיהורן לתקוף בבליסטרה, ובמהרה הוא שולח את האבן העגולה אל קראסטל.
"קראסטל, השתמש בנסיגה!" מורה רוקסן, וקרסטל נכנס מתחת לאבן הגדולה שלו. הבליסטרה של רהיהורן פוגעת בגופו הגדול של ראסטל, ונשברת במגע עם האבן הקשה.
קראסטל יוצא מתחת לאבן הגדולה, ונראה כי לא ספג כל נזק. לפתע אתה מבחין בדלת המכון נפתחת, וממנה נכנס טיילר. "מצטער שאיחרתי!" הוא אומר ומתיישב במהרה לצד זואי.
"תראו תראו.. מי זה אם לא טיילר" קוראת רוקסן, ואתה אומר שלום גם כן. "טוב לראות אתכם, אבל תמשיכו בקרב!" הוא אומר ומצחקק לו, ואתם מהנהנים.
"קראסטל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, וקרסטל יוצר אבן עטופה באור אדום. האבן מתחילה לגדול בין ידיו.
[B]
אייס;
[/B]אתה מתקדם אל עבר הזקנה, והיא מתחילה לחטט בין החפצים שלה.
"אה..... מתוקי, נראלי שחסרה לי אבן ירח!" היא אומרת ומתחילה לצחוק, "לא נורא, תחזור מחר!"
"אה.. אבל מחר אין פסטיבל" אומר תום בבלבול, "אה.. אז שנה הבאה!" היא אומרת וממשיכה לצחוק.
'מוזרה קצת..' אתה חושב לעצמך בביאוס.
[B]
לוקאס;[/B]
טורצ'יק מסתובב במקום ושולח גחלת, שיוצרת לאדמה היבשה סביבו להתלקח מעט וליצור פיצוץ קטן עם עשן.
העשן מאפף סביב טורצ'יק, שמתחיל לרוץ אל עבר סילביון, פגוע בו עם הטופר האפל שלו.
"סילב!" היא צועקת ומוטחת מעט אחורה, אך קמה על רגליה נחושה להילחם.
"פיצוץ ירח" מורה פנלופי, וסילביון מוקפת אור ורוד מכושף, ונדמה לרגע כי הירח עצמו עומד מולכם.
היא פותחת את פיה וכדור ורוד מתחיל להיווצר מתחתיו, אתה מכין את עצמך למתקפה עוצמתית ביותר.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489069]רון;
[/QUOTE]
"סנטרט, תפסיק. אין לך ממה לפחד מארון. הוא חבר צוות שלנו. וגם אם אתה מפחד, אני מבטיח לך שאם תילחם מולו, אתה תדע לנשום עמוק, לקחת את כל הכוח בך ולהיות חזקי ותר וומפחיד יותר מארון. אז אני בטוח ששניכם תסתדרו נהדר". 'אני חייב לנסות את זה' אני חושב. "ועכשיו, אתה מוכן ללכת לראות מה קורה עם ארון ואיימי?" אשאל אותו בטון מעודד.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489069][B]
מליפאן;[/B]
"קראסטל, השתמש בנסיגה!" מורה רוקסן, וקרסטל נכנס מתחת לאבן הגדולה שלו. הבליסטרה של רהיהורן פוגעת בגופו הגדול של ראסטל, ונשברת במגע עם האבן הקשה.
קראסטל יוצא מתחת לאבן הגדולה, ונראה כי לא ספג כל נזק. לפתע אתה מבחין בדלת המכון נפתחת, וממנה נכנס טיילר. "מצטער שאיחרתי!" הוא אומר ומתיישב במהרה לצד זואי.
"תראו תראו.. מי זה אם לא טיילר" קוראת רוקסן, ואתה אומר שלום גם כן. "טוב לראות אתכם, אבל תמשיכו בקרב!" הוא אומר ומצחקק לו, ואתם מהנהנים.
"קראסטל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, וקרסטל יוצר אבן עטופה באור אדום. האבן מתחילה לגדול בין ידיו.
[/QUOTE]
זה מתקפה של דור 6 או משהו?
--
"אני לא אוהב את איך שהאבן הזאת נראית! צא למתקפת קרן ונסה לשבש כמה שאפשר את הריכוז של קרסטל!"
-
[QUOTE]לוקאס;
טורצ'יק מסתובב במקום ושולח גחלת, שיוצרת לאדמה היבשה סביבו להתלקח מעט וליצור פיצוץ קטן עם עשן.
"פיצוץ ירח" מורה פנלופי, וסילביון מוקפת אור ורוד מכושף, ונדמה לרגע כי הירח עצמו עומד מולכם.
היא פותחת את פיה וכדור ורוד מתחיל להיווצר מתחתיו, אתה מכין את עצמך למתקפה עוצמתית ביותר.[/QUOTE]
"holy mother of god" אומר "טורצ'יק מהר אתה חייב להתחמק, תיצור מסך עשן כדי להסתיר את עצמך כמו קודם שהוא לא ידע לאן לכוון"
-
[b]לוקאס;
[/b]אתה מורה לטורצ'יק להתחמק, והוא שולח גחלת אל הרצפה שגורמת לפיצוץ קטן, אך זה לא עוזר.
סילביון יורה את פיצוץ הירח, שעובר במהירות דרך העשן ומסיט אותו לצדדים. טורצ'יק מנסה להתחמק, ומצליח.. אך עדיין נפגע ומועף אחורה מעוצמת הפיצוץ, חוטף נזק.
הוא קם על רגליו ומתנשף, נראה שגם סילביון לא בדיוק מלאת אנרגיה.
ה'כרבולת' שלו זוהרת באור כתמתם, ואתה מבחין בעווית פניו של טורצ'יק משתנה מעט, הוא נראה יותר מאיים.
הוא שולח גחלת עוצמתית ביותר, אולי אפילו להביור, ופוגע ממש קרוב לסילביון שמצליח להתחמק מהמתקפה.
[b]
רון;[/b]
סנטרט שותק, נראה שהוא לא בטוח ברעיון, אך שוקל אותו.
'אני חייב לנסות את זה' אתה חושב לעצמך, ומתחיל להתקדם עם סנטרט אל עבר הגשר.
אתה מגיע, ורואה את סילקון ופאראס לצד איימי, מחכים לך.
ארון נוגח לו בכמה עמודים, נראה שקורפיש כבר לא כאן
[b]מליפאן;[/b]
למעשה 4. Rock wrecker, ניסיתי למצוא את השם הטוב ביותר פשוט.
--
רהיהורן שואג ומתחיל לרוץ אל עבר קראסטל, נואש לשבש את המתקפה.
הקרן שלו זוהרת בלבן, והוא שועט אל עבר קראסטל. נראה כי קראסטל כבר מוכן להשתמש בהתקפה, אך רהיהורן פוגע באבן העוצמתית רגע לפני שקראסטל מספיק להשתמש בה, וגורם לפיצוץ עוצמתי של האבן, ולהטחת אבנים אל כל עבר. קראסטל הכבד נדחף מעט אחורה מהפיצוץ, אך רהיהורן שנפגע חזיתות ממנו מתנשף בכבדות, עייף וחסר אנרגיה.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489074][b]
[b]
רון;[/b]
סנטרט שותק, נראה שהוא לא בטוח ברעיון, אך שוקל אותו.
'אני חייב לנסות את זה' אתה חושב לעצמך, ומתחיל להתקדם עם סנטרט אל עבר הגשר.
אתה מגיע, ורואה את סילקון ופאראס לצד איימי, מחכים לך.
ארון נוגח לו בכמה עמודים, נראה שקורפיש כבר לא כאן
[/QUOTE]
"ארון, בוא לכאן!" אקרא לוו אחכה שהוא יבוא. "תודה איימי" אומר לה. אלחש לסנטרט:"תזכור: תרכז את כל הכוח שלך, ותהיה גדול ומפחיד יותר ממנו". "ארון, אני רוצה שאתה וסנטרט תערכו קרב ביניכם, אבל, אתה חייב להיות קצת יותר רגוע מבדרך כלל. אתה מוכן?" אשאל אותו. אם הוא מסרב אוריד את סנטרט ואלחש לאוזנו של ארון:"אני רוצה לחזק את הביטחון של סנטרט. בבקשה תעזור".
-
[QUOTE]לוקאס;
אתה מורה לטורצ'יק להתחמק, והוא שולח גחלת אל הרצפה שגורמת לפיצוץ קטן, אך זה לא עוזר.
סילביון יורה את פיצוץ הירח, שעובר במהירות דרך העשן ומסיט אותו לצדדים. טורצ'יק מנסה להתחמק, ומצליח.. אך עדיין נפגע ומועף אחורה מעוצמת הפיצוץ, חוטף נזק.
הוא קם על רגליו ומתנשף, נראה שגם סילביון לא בדיוק מלאת אנרגיה.
ה'כרבולת' שלו זוהרת באור כתמתם, ואתה מבחין בעווית פניו של טורצ'יק משתנה מעט, הוא נראה יותר מאיים.
הוא שולח גחלת עוצמתית ביותר, אולי אפילו להביור, ופוגע ממש קרוב לסילביון שמצליח להתחמק מהמתקפה.
[/QUOTE]
'זאת כנראה היכולת של טורצ'יק' אחשוב "טורצ'יק תנצל את זה ותרוץ אליו מהר, תסיים את זה בגחלת מטווח אפס!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489069]רון;
סהר;
הרעשים מהשיחים הולכים ומתחזקים, ואתה מביט סביבך, כשלפתע מתוך השיחים יוצאים כל מיני פוקימונים קטנים סגלגלים.
[B]
מליפאן;[/B]
[B]
אייס;
[/B]אתה מתקדם אל עבר הזקנה, והיא מתחילה לחטט בין החפצים שלה.
"אה..... מתוקי, נראלי שחסרה לי אבן ירח!" היא אומרת ומתחילה לצחוק, "לא נורא, תחזור מחר!"
"אה.. אבל מחר אין פסטיבל" אומר תום בבלבול, "אה.. אז שנה הבאה!" היא אומרת וממשיכה לצחוק.
'מוזרה קצת..' אתה חושב לעצמך בביאוס.
[B]
לוקאס;[/B]
היא פותחת את פיה וכדור ורוד מתחיל להיווצר מתחתיו, אתה מכין את עצמך למתקפה עוצמתית ביותר.[/QUOTE]
"קצת הרבה" אומר לתום. "טוב אני חושב שמיציתי, אתם רוצים ללכת לאנשהו או שנתקדם לעבר המכון? נהיה לי חשק לקרב רציני."
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489069]
סהר;
[/QUOTE]
'אני אסרוק אותם קודם בפוקידע כדי לקבל טיפה רקע ומשם נתקדם הלאה' אני חושב לעצמי בחשש מועט כשאני רואה שאנחנו מוקפים בהמון פוקימונים סגלגלים וקטנים.
"אל תדאגי פנקין, אנחנו נגן עלייך!" אני אומר לה בחצי חיוך מהוסס בניסיון לתת לה טיפה רוגע למרות שאני בעצמי לא בטוח מה לעשות.
"טימבור תשתמש במיקוד אנרגיה ובזריקת אבן על הפוקימונים הסגלגלים, נסה להרתיע אותם ולגרום להם להתפזר!" אני פוקד בחשש על טימבור
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489074][B]מ[/B][B]ליפאן;[/B]
למעשה 4. Rock wrecker, ניסיתי למצוא את השם הטוב ביותר פשוט.
--
רהיהורן שואג ומתחיל לרוץ אל עבר קראסטל, נואש לשבש את המתקפה.
הקרן שלו זוהרת בלבן, והוא שועט אל עבר קראסטל. נראה כי קראסטל כבר מוכן להשתמש בהתקפה, אך רהיהורן פוגע באבן העוצמתית רגע לפני שקראסטל מספיק להשתמש בה, וגורם לפיצוץ עוצמתי של האבן, ולהטחת אבנים אל כל עבר. קראסטל הכבד נדחף מעט אחורה מהפיצוץ, אך רהיהורן שנפגע חזיתות ממנו מתנשף בכבדות, עייף וחסר אנרגיה.[/QUOTE]
אה. לא הכרתי את המתקפה בכלל אז לא משנה.
--
'טוב נראה שרהיהורן יהיה גמור בעוד כמה רגעים אז אני חייב לעשות משהו שלא מצריך הרבה אנרגיה ושעדיין יכול לפגוע' אני אחשוב קצת ואהיה מעט מתוח "רהיהורן, מקהלה! תמשיך בה כמה זמן שאתה רק יכול!" אורה לו, בידיעה שהזמן הזה ככל הנראה אינו רב.
-
[b]לילי;[/b]
--
"קרן על מדהימה!" קוראת אמו של שון.[/quote]
כאילו להסתובב במקום ותוך כדי אקדח מים ואז המים שוט בכל מקום
~~~
"ספל, תשתמש באבקת שלג ואז ישר אקדח מים לראש שלה!" אצעק לספל.
"אתה יכול לעשות את זה, למען שון!" אוסיף בלחישה
-
[QUOTE]
מייק;
אתה מורה לצ'רמנדר לחזור, ומבקש מאזוריל להילחם.
צ'רמנדר מתחיל לחזור לכיוונך, והדירלינג נרגעת, עומדת במקומה, קצת רחוק מכם, מחכה לראות מה קורה.
אתה מחזיר את צ'רמנדר לפוכדור רגע לפני שהוא מאחל לאזוריל בהצלחה, ואזוריל מקפץ לו אל מול הדירלינג.
"אקדח מים!" אתה מורה לו, ואזוריל מתחיל לקפץ על הזנב שלו בעודו שולח אקדחי מים, אשר לא מצליחים לפגוע בדירלינג שמתחמקת מהם בקלות.[/QUOTE]
"אזוריל, אתה מעולה, לא לדאוג, אני ממש ממש גאה בך!" אעודד אותו "אני רוצה שתתן קפיצה ותתקרב אליה הכי קרוב שאפשר ואז תירה עליה אקדח מים עוצמתי. אבל אסור לך לקפץ בזמן שאתה יורה זה יקשה עליך לכוון!" ׳אני יודע שאזוריל מתפתח מקירבה למאמן שלו ואני מראה לו עד כמה אני מאמין בו. אילו רק הוא יצליח לפגוע...׳ אני מייחל.
-
[CENTER][COLOR=#2f4f4f][B][SIZE=5][SIZE=4]אהלן[/SIZE]
[SIZE=3]אם אפשר, בקשה קטנה:
[/SIZE][/SIZE][/B]# תנו לפוקימונים שלכם הוראות שהם [U]מסוגלים[/U] לבצע.
בזמן האחרון יוצא לחלקכם להשתמש במתקפות או הוראות שהם די מסובכות, בשביל פוקימונים מתחילים, או בכללי בשביל פוקימונים. אל תשכחו שאתם רק מאמנים מתחילים, והפוקימונים שלכם גם ללא ניסיון. (חוץ מסייטר שלך, ששבצר)
למי שלא הבין, הכוונה שלי היא:[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/80.gif[/IMG]
[S]-[B]סלווברו, תקפוץ הכי גבוה שאתה יכול ואז תשתמש בקרן קרח!-[/B][/S]
למה לא תופס? סלווברו כבד מידי לקפוץ גבוה.[B]
-סלווברו, תחליק על הבטן שלך לכיוונו!-
[/B]-תופס, הבטן של סלווברו חלקה ו'כשירה' להחלקה.----
זה מבחינת יכולת של הפוקימון, כפוקימון.
כמובן שאם תתאמנו עם סלווברו על קפיצה, הוא יקפוץ גבוה יותר משאר הסלווברו. אך עדיין לא כמו שג'יגליפאף או טריקו יוכלו לקפוץ, גם אם תתאמנו כל היום. החלק השני הוא מבחינת ניסיון:
[B]---
[/B][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/82.gif[/IMG]
[/COLOR][B][COLOR=#2f4f4f]-מגנטון, [/COLOR][U][URL="http://i.imgur.com/aUQX5FF.gif"][COLOR=#4b0082]תפריד את עצמך[/COLOR][/URL][/U][COLOR=#2f4f4f] על מנת להתחמק!-
[/COLOR][/B][COLOR=#2f4f4f]-בעצם ההוראה שנתתי למגנטון הגיונית לגמרי, ואפשרית. אבל? אי אפשר לצפות ממגנטון מתחיל, או מישהו שרק התפתח למגנטון, לדעת לבצע הוראה כזו או אחרת. עליכם להתאמן
---
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/336.gif[/IMG]
[B]-סוייפר, תנסה ליצור להבות בפיך ואז לירות אותן על האויב!-
[/B]-זו עוד דוגמה קלאסית לטעות קטנה. סוייפר שיורה להביור? אוקיי, זה הגיוני.. זה אפשרי. הוא יכול ללמוד את המתקפה (אפילו שלרוב אני לא עוקב לפי זה), ולכן אני כן מבין את הרצון ללמד אותו. אבל בתור סוייפר שרק נלכד, שכל מה שעשה, כל החיים שלו, זה להכות עם זנב הרעל.. די בעייתי פתאום להסביר לו כיצד להשתמש בלהביור. במקרים כאלה אני סומך עליכם למצוא את הפתרון, בין אם זה לפנות אל מלמד המתקפות (שאגב, הולך להיות בכל עיר החל מאחרי רסטבורו), או בין אם זה להוציא את הארקניין שלכם ושיראה לו את הבסיס. סתם ככה.. דברים כאלו לא קורים.
[B]---
[/B]אני אנסה להיות גמיש בקטעים כאלה, כמה שאפשר. אם אראה שמישהו מבצע דברים שממש בלתי אפשריים, אצטרך פשוט לגרום לזה להיכשל, וזה ממש לא כיף כי זה תוקע את ההתקדמות.
אז זהו, זה הכל. כמובן שיש כאלו שנוהגים תמיד להורות על דברים אפשריים, אבל בכל אופן..
מוטב שתדעו את הגישה שלי כלפי זה.[/COLOR][COLOR=#ee82ee]
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
אייס;[/B]
שים לב שאמרתי שחשבת, לא תום אמר 0:
--
נראה כי לתמי, אליסון ותום אין באמת רעיון לאן ללכת. "אני חושבת שאלווה את תמי הביתה.." אומרת אליסון בשקט, ואתם נפרדים ממנה לשלום, קובעים כי תיפגשו כאן. "חשק לקרב רציני, הא?" שואל אותך תום, ומביט לצדדים.
"תראה אותו.." הוא ממלמל, ומצביע על בחור שנשען על פנס תאורה. "אולי הוא ירצה להילחם?" שואל אותך תום.
[B]לילי;[/B]
ספיל משתמש באבקת שלג, ותחת הלחץ שלך גם תוקף באקדח מים בו זמנית.
שילוב המתקפות יוצר מאין כדור קרח עגלגל, שפוגע ישירות בבטנה של הנידוקווין. [U][I]ספיל למד כדור קרח!
[/I][/U]נידוקווין תופסת בכדור בשתי ידיה, נדחפת אחורה קצת, ומתנשפת. היא צועקת בחזקה, ואז זורקת את הכדור חזרה אל ספיל בעוצמה חזקה. הכדור תופס תאוצה ונראה כי הולך לפגוע בחזקה בספיל
[B]מליפאן;[/B]
אם ככה, אז מוטב שתדע על האפקט המשני שלה.
--
רהיהורן קם על רגליו, נראה כי קראסטל לא ממהר לתקוף, ולא ממהר לברוח. רהיהורן מביט בנחישות להחזיר לקראסטל, ותוקף במקהלה. הוא נוהם בעוצמה, קורא בשמו פעם אחר פעם, ובכל אחת מהן קולו גובר וההד שנוצר במכון מתחזק.
קראסטל עדיין עומד, מעט תשוש, סופג את כל הנזק. ורהיהורן ממשיך. "למה הוא לא זז?" שואלת זואי מהצד, בינתיים.
"ובכן, שימוש בחורבן אבן מתיש את האויב מכדי לזוז בתור לאחר מכן, ולכן אין לקראסטל דבר שהוא יכול לעשות, עד ש-.." מסביר טיילר, וקראסטל בדיוק קורא בחזקה, מוכן להילחם חזרה.
[B]לוקאס;[/B]
טורצ'יק מתחיל לרוץ אל עבר סילביון, שמנסה להתחמק ורץ אחורנית, כשפניו מופנות אל טורצ'יק.
"תסיים את זה עם גחלת מטווח אפס!" אתה מורה לטורצ'יק, שקופץ קפיצה גדולה אל עבר סילביון ושולח גחלת- לרגע אתה אף תוהה האם זו גחלת או להביור, כי המתקפה התעצמה בהרבה יותר.
הלהביור פוגע בסילביון, שנופל חרוך ומאופר, הוא מביט בחשש על טורצ'יק המאיים.
"עכשיו, משיכה!" מורה לו פנלופי, וסילביון שולח כשלושה לבבות קטנים אל עבר טורצ'יק. הוא מביט בהם מבולבל, כשלפתע מסתובבים סביבו, ולבסוף פוגעים בו. המבט המאיים של טורצ'יק נעלם, והוא נראה מרחף.
[B]מייק;[/B]
אתה מעודד את אזוריל. מהצד אתה מבחין בקורה, נראה כי דירלינג הצליח לנצח את וניליש אחרי הכל.
"הם ממש חזקים!" מקטרת קורה ברוגז, מחזיקה את וניליש. "תודה וניליש, היית נהדר.. צא פרוגאדיר!", היא קוראת וזורקת את הפוכדור של פרוגאדיר, הוא יוצא מוכן לקרב, ומסנן קריאת שלום אל עבר אזוריל, שנבהל מעט. "חתך!" היא מורה לו, והם מתחילים להילחם בקרב שלהם. בינתיים אתה מורה לאזוריל לקפץ, ולתקוף באקדח מים.
אזוריל מאשר, ומקפץ על זנבו החזק, מתקרב מעט אליה. הוא תוקף באקדח מים, ודירלינג הזריזה מצליחה להתחמק שוב!
'הרגליים האלה מהירות..' אתה חושב לעצמך, דירלינג זוהרת באור לבן, וכעשר כדורים זוהרים נשלחים אל עבר אזוריל. אתה מזהה את המתקפה כ'כוח נסתר', ומבין כי אזוריל נתון להיפגע חזק.
סהר;
הפוקימונים הזרים מביטים עליכם, מרשרשים במחושיהם הקטנים. נראה כי סופסוף הבינו מה הולך סביבכם, ומבטים תוקפניים עולים פניהם. הפוקימונים קוראים "פיד.. פידד.. פידד..." ואתה שולף את הפוקדקס:
[QUOTE]
[/QUOTE][/COLOR][QUOTE][IMG]https://j.gifs.com/y5z7jL.gif[/IMG][COLOR=#000000]
וניפיד, פוקימון הנדל.
וניפיד מרגישים את אשר קורה סביבם על ידי שימוש במחושים על ראשם וזנבם. וניפיד הם פוקימונים אגרסיביים, ונשיכתם רעילה מספיק בכדי לשתק פוקימוני ציפור גדולים המנסים לצוד אותם
[/COLOR][/QUOTE][COLOR=#000000]
אתה מורה לטימבור לתקוף במיקוד אנרגיה, והוא זוהר באור כחלחל, מתפקס על עצמו, ומחכה להתקפה של אחד מהוניפיד.
הוניפידים הכעוסים מתחילים לתקוף, ואחד אחד הם רצים אל טימבור, חושפים שיניים קטנות וכעוסות.
טימבור חובט בוניפיד הראשונה, ואז מטיח גם את השלישי אחורה. גורם להם לחטוף נזק מאסיבי, אך לא באמת מרתיע את השאר, שממשיכים להתקבץ סביבכם.. נראה כי בקצב הזה טימבור יפסיד בקרב, ואתה שוקל לעצמך האם הקרב אבוד.
[B]רון;[/B]
נראה כי ארון נחוש להילחם, ומסכים להצעה שלך. לעומתו, נראה כי סנטרט לא בטוח בעצמו. והוא עומד על האדמה, מביט בך ומחכה להוראות. 'אולי הוא מנסה אחרי הכל' אתה חושב לעצמך, ואיימי מביטה מהצד. "רון? מה אתה מתכנן?" היא שואלת.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Snivy Boy;1489273][CENTER][COLOR=#2f4f4f][B][SIZE=5][SIZE=4]אהלן[/SIZE]
בזמן האחרון יוצא לחלקכם להשתמש במתקפות או הוראות שהם די מסובכות, בשביל פוקימונים מתחילים, או בכללי בשביל פוקימונים. אל תשכחו שאתם רק מאמנים מתחילים, והפוקימונים שלכם גם ללא ניסיון. (חוץ מסייטר שלך, ששבצר)
למי שלא הבין, הכוונה שלי היא:[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/80.gif[/IMG]
כמובן שאם תתאמנו עם סלווברו על קפיצה, הוא יקפוץ גבוה יותר משאר הסלווברו. אך עדיין לא כמו שג'יגליפאף או טריקו יוכלו לקפוץ, גם אם תתאמנו כל היום. החלק השני הוא מבחינת ניסיון:
[B]---
[/COLOR][B][COLOR=#2f4f4f]-מגנטון, [/COLOR][U][URL="http://i.imgur.com/aUQX5FF.gif"][COLOR=#4b0082]תפריד את עצמך[/COLOR][/URL][/U][COLOR=#2f4f4f] על מנת להתחמק!-
[/COLOR][/B][COLOR=#2f4f4f]-בעצם ההוראה שנתתי למגנטון הגיונית לגמרי, ואפשרית. אבל? אי אפשר לצפות ממגנטון מתחיל, או מישהו שרק התפתח למגנטון, לדעת לבצע הוראה כזו או אחרת. עליכם להתאמן
---
[/B]-זו עוד דוגמה קלאסית לטעות קטנה. סוייפר שיורה להביור? אוקיי, זה הגיוני.. זה אפשרי. הוא יכול ללמוד את המתקפה (אפילו שלרוב אני לא עוקב לפי זה), ולכן אני כן מבין את הרצון ללמד אותו. אבל בתור סוייפר שרק נלכד, שכל מה שעשה, כל החיים שלו, זה להכות עם זנב הרעל.. די בעייתי פתאום להסביר לו כיצד להשתמש בלהביור. במקרים כאלה אני סומך עליכם למצוא את הפתרון, בין אם זה לפנות אל מלמד המתקפות (שאגב, הולך להיות בכל עיר החל מאחרי רסטבורו), או בין אם זה להוציא את הארקניין שלכם ושיראה לו את הבסיס. סתם ככה.. דברים כאלו לא קורים.
[B]---
[/B]אני אנסה להיות גמיש בקטעים כאלה, כמה שאפשר. אם אראה שמישהו מבצע דברים שממש בלתי אפשריים, אצטרך פשוט לגרום לזה להיכשל, וזה ממש לא כיף כי זה תוקע את ההתקדמות.
אז זהו, זה הכל. כמובן שיש כאלו שנוהגים תמיד להורות על דברים אפשריים, אבל בכל אופן..
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
אייס;[/B]
שים לב שאמרתי שחשבת, לא תום אמר 0:
--
נראה כי לתמי, אליסון ותום אין באמת רעיון לאן ללכת. "אני חושבת שאלווה את תמי הביתה.." אומרת אליסון בשקט, ואתם נפרדים ממנה לשלום, קובעים כי תיפגשו כאן. "חשק לקרב רציני, הא?" שואל אותך תום, ומביט לצדדים.
"תראה אותו.." הוא ממלמל, ומצביע על בחור שנשען על פנס תאורה. "אולי הוא ירצה להילחם?" שואל אותך תום.
[B]לילי;[/B]
שילוב המתקפות יוצר מאין כדור קרח עגלגל, שפוגע ישירות בבטנה של הנידוקווין. [U][I]ספיל למד כדור קרח!
[/I][/U]נידוקווין תופסת בכדור בשתי ידיה, נדחפת אחורה קצת, ומתנשפת. היא צועקת בחזקה, ואז זורקת את הכדור חזרה אל ספיל בעוצמה חזקה. הכדור תופס תאוצה ונראה כי הולך לפגוע בחזקה בספיל
[B]מליפאן;[/B]
--
רהיהורן קם על רגליו, נראה כי קראסטל לא ממהר לתקוף, ולא ממהר לברוח. רהיהורן מביט בנחישות להחזיר לקראסטל, ותוקף במקהלה. הוא נוהם בעוצמה, קורא בשמו פעם אחר פעם, ובכל אחת מהן קולו גובר וההד שנוצר במכון מתחזק.
קראסטל עדיין עומד, מעט תשוש, סופג את כל הנזק. ורהיהורן ממשיך. "למה הוא לא זז?" שואלת זואי מהצד, בינתיים.
"ובכן, שימוש בחורבן אבן מתיש את האויב מכדי לזוז בתור לאחר מכן, ולכן אין לקראסטל דבר שהוא יכול לעשות, עד ש-.." מסביר טיילר, וקראסטל בדיוק קורא בחזקה, מוכן להילחם חזרה.
[B]לוקאס;[/B]
טורצ'יק מתחיל לרוץ אל עבר סילביון, שמנסה להתחמק ורץ אחורנית, כשפניו מופנות אל טורצ'יק.
"תסיים את זה עם גחלת מטווח אפס!" אתה מורה לטורצ'יק, שקופץ קפיצה גדולה אל עבר סילביון ושולח גחלת- לרגע אתה אף תוהה האם זו גחלת או להביור, כי המתקפה התעצמה בהרבה יותר.
"עכשיו, משיכה!" מורה לו פנלופי, וסילביון שולח כשלושה לבבות קטנים אל עבר טורצ'יק. הוא מביט בהם מבולבל, כשלפתע מסתובבים סביבו, ולבסוף פוגעים בו. המבט המאיים של טורצ'יק נעלם, והוא נראה מרחף.
[B]מייק;[/B]
אתה מעודד את אזוריל. מהצד אתה מבחין בקורה, נראה כי דירלינג הצליח לנצח את וניליש אחרי הכל.
"הם ממש חזקים!" מקטרת קורה ברוגז, מחזיקה את וניליש. "תודה וניליש, היית נהדר.. צא פרוגאדיר!", היא קוראת וזורקת את הפוכדור של פרוגאדיר, הוא יוצא מוכן לקרב, ומסנן קריאת שלום אל עבר אזוריל, שנבהל מעט. "חתך!" היא מורה לו, והם מתחילים להילחם בקרב שלהם. בינתיים אתה מורה לאזוריל לקפץ, ולתקוף באקדח מים.
אזוריל מאשר, ומקפץ על זנבו החזק, מתקרב מעט אליה. הוא תוקף באקדח מים, ודירלינג הזריזה מצליחה להתחמק שוב!
'הרגליים האלה מהירות..' אתה חושב לעצמך, דירלינג זוהרת באור לבן, וכעשר כדורים זוהרים נשלחים אל עבר אזוריל. אתה מזהה את המתקפה כ'כוח נסתר', ומבין כי אזוריל נתון להיפגע חזק.
סהר;
הפוקימונים הזרים מביטים עליכם, מרשרשים במחושיהם הקטנים. נראה כי סופסוף הבינו מה הולך סביבכם, ומבטים תוקפניים עולים פניהם. הפוקימונים קוראים "פיד.. פידד.. פידד..." ואתה שולף את הפוקדקס:
[/COLOR][COLOR=#000000]
אתה מורה לטימבור לתקוף במיקוד אנרגיה, והוא זוהר באור כחלחל, מתפקס על עצמו, ומחכה להתקפה של אחד מהוניפיד.
הוניפידים הכעוסים מתחילים לתקוף, ואחד אחד הם רצים אל טימבור, חושפים שיניים קטנות וכעוסות.
טימבור חובט בוניפיד הראשונה, ואז מטיח גם את השלישי אחורה. גורם להם לחטוף נזק מאסיבי, אך לא באמת מרתיע את השאר, שממשיכים להתקבץ סביבכם.. נראה כי בקצב הזה טימבור יפסיד בקרב, ואתה שוקל לעצמך האם הקרב אבוד.
[B]רון;[/B]
נראה כי ארון נחוש להילחם, ומסכים להצעה שלך. לעומתו, נראה כי סנטרט לא בטוח בעצמו. והוא עומד על האדמה, מביט בך ומחכה להוראות. 'אולי הוא מנסה אחרי הכל' אתה חושב לעצמך, ואיימי מביטה מהצד. "רון? מה אתה מתכנן?" היא שואלת.
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי תמי ואליסון, מחר אל תשכחו לבוא לעודד אותי!" אומר להם ואנופף לשלום עד מחר. "אהבתי את הראייה שלך תום, הוא נראה יריב ראוי, בוא נתקדם לעברו ונשאל אותו אם הוא מעוניין בקרב."
-
[B]---
---
[B]---
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000]
סהר;
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
אלון אתה מנסה להרוג אותי על ידי וניפידים?
-----------------------------------------
'זה לא יעבוד ככה!' אני חושב לעצמי בלחץ וזה ניכר מאוד על פניי 'מה לעשות? הם רבים מידי כדי להתחיל לטפל בהם רק בעזרת טימבור ופידג'ו, ואני לא יכול לשחרר את פניקן כי היא לא נותנת לי להתקרב אליה! אני חייב למצוא דרך להיחלץ מפה!' אני ממשיך לחשוב בלחץ ולבנתיים מוציא את פידג'י החוצה.
"פידג'י, טימבור, זה סביר להניח קרב אבוד מראש, אני יודע את זה" אני מתחיל לדבר אל שניהם בשקט "אבל אנחנו לא יכולים לפרוש, אנחנו חייבים להגן על פניקן ולעמוד בהבטחה שנתתי לה שהכל יהיה בסדר אז אל תפחדו ואל תרתעו, אנחנו נילחם בכל הוניפדים עד האחרון שבהם וננצח בסופו של יום!" אני מנסה לתת נאום עידוד לשני הפוקימונים שלי למרות שאני לא מאמין במילותיי שלי "טימבור זריקת אבן, אל תפסיק להשתמש במתקפה, זרוק עליהם כמה שיותר אבנים ותהדוף כל ניסון התקדמות של הוניפידים בעזרת חבטה!" אני פוקד על טימבור "פידג'י תשתמשי במכת חול על העיניים של הוניפידים, תגרמי להם לאבד את הראייה שלהם אפילו לזמן קצר ותשתמשי בסופה על כולם, זה אמור לגרום להם נזק רב בשל כך שמתקפות מסוג מעופף גורמות נזק רב לפוקימוני חרק!" אני פוקד על פידג'י.
"אל תדאגי פניקן! אנחנו לא ננטוש אותך פה לבדך!" אני אומר לפניקן שאני עם הגב אליה ומסתכל על הפוקימונים שלי נלחמים
-
[B]---
---
[B]---
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
[B]רון;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"תכף תראי" אומר לעברה בחיוך. "ארון, תתגונן! סנטרט, תקוף את ארון בסיוע! ארון, אל תתקיף בחזרה!". אחכה שהמהלך יתבצע.
-
[QUOTE=SKULL KID;1489273][COLOR=#000000]
[B]מליפאן;[/B]
--
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
אה כן חצי קראתי את זה אבל לא באמת עשיתי אחד ועוד אחד = 5000.
גם יש עניין שרהיהורן בעצמו עייף אז שלפחות ההתקפות שלו עצמו לא יגזלו את האנרגיה שלו. לא שזה ישפיע כל כך אני מניח.
--
'טוב עכשיו הוא [I]בטוח[/I] יתקוף אותי ורהיהורן is kill, אז פשוט נלך על הכול.' אנתח בקצרה, "רהיהורן, תתקוף בבליסטה!"
-
[QUOTE] מייק;
'הרגליים האלה מהירות..' אתה חושב לעצמך, דירלינג זוהרת באור לבן, וכעשר כדורים זוהרים נשלחים אל עבר אזוריל. אתה מזהה את המתקפה כ'כוח נסתר', ומבין כי אזוריל נתון להיפגע חזק[/QUOTE]
"אזוריל, קפץ על הזנב שלך וקפוץ, תירה אקדח מים על האדמה, חמוק מהכדורים ואז תירה שוב אקדח מים לעבר האדמה, עשה אותה בוצית וספוגה ואז, אקדח מים עוצמתי ישירות על דירלינג!"
-
[B]לילי;[/B]
לחצתי עליו 0: ? אני אזהר יותר חח מסכן ספל
~~~~~~~~~~~
"ספל תחליק על הבטן *להראות שקראתי את הלמעלה* שמאלה, מהר!. תקום אחר כך ותירה כדור קרח נוסף, הפעם לראש של נידוקווין. אתה מעולה" אצעק לו בעידוד וגאווה על ההתקפה החדשה
-
[B]אייס;[/B]
אתה מתקדם אל עבר הבחור, ועיניך נתקלות בשלו.
"כאשר עיניים של שני מאמנים נתקלות, החוק אומר כי עליהם להילחם" אומר תום בנימה סרקסטית, "זה באמת חוק?" אתה שואל בפליאה, והמאמן לצדכם מצחקק. "לא בטוח שזה חוק רשמי, אבל זה בהחלט דבר שכיח" הוא מציין, ואתם מתקדמים לאט לאט אל רחבה ריקה, מתאימה לקרב. "סלארפאף, החוצה!" הוא קורא, ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/685.gif[/IMG]
[B]
רון;[/B]
אתה מורה לסנטרט לתקוף בסיוע, וסנטרט זוהר באור לבן - יורה עוקץ רעל אל עבר ארון.
ארון מקשיח את גופו והעוקצים אשר פוגעים בו נופלים, לא מסבים נזק. הוא להוט לתקוף
[B]מליפאן;[/B]
רהיהורן משתמש בבליסטה, ויוצר אבן כבדה, שולח אותה אל עבר קראסטל.
"קראטסל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, ואתה מבין מה הולך לקרות. שתי מתקפות האבן מתנגשות זו בזו, אך חורבן האבן מנפץ לרסיסים את הבליסטרה של רהיהורן, ופוגע בו בעוצמה. רהיהורן נוחת מעולף על האדמה.
"רהיהורן לא יכול להילחם!" מורה מרטין, אתה מביט בקראסטל, מבין כי אם מה שטיילר נכון, עליו לנוח כעת.
[B]מייק;[/B]
אזוריל קופץ על הזנב שלו, ובעזרת מספר ניתורים קטנים מצליח להתחמק מהמתקפה, אם כי מתעייף.
אזוריל מביט בך בלחץ, ואתה מעודד אותו לתקוף באקדח מים.
במהרה הקרקע נהפכת לבוצית ורטובה, נראה כי גם אזוריל וגם הדירלינג לא בדיוק נהנים למראה זה.
"תפסתי!" קוראת קורה בינתיים, מרימה פוכדור בוהק. פרוגאדיר מביט בך בפרצוף מקנא, כאילו היה נהנה להמשיך את הקרב ולהילחם. אזוריל בינתיים שולח אל דירלינג אקדח מים, ונראה כי הצליח לדייק. דירלינג מנסה לקפוץ הצידה, אך הבוץ מפריע לה והיא מתקשית להתחמק, כך יוצא שהיא נפגעת מהמתקפה, וחוטפת נזק די רציני.
"אוי לא.." ממלמלת קורה, ואתה מביט לכיוונה של דירלינג, אך לא מוצא אותה.
נראה כי היא נעלמה, "הסוואה. עוד הפעם" אומרת קורה בדאגה. אזוריל מביט סביבו בלחץ
[B]
לילי;[/B]
מחליק פחות ילך כי זו אדמה, אבל אוקיי 0:
--
ספיל מתגלגל שמאלה, מנצל את גופו העגלגל והקטן. והכדור קרח הענק עובר ממש על ידו
"נהדר נידוקווין, חסלי אותו!" צוחקת אמא של שון, ואז מבחינה בספיל שהתחמק. "אבל איך?" היא שואלת בפליאה
"כדור קרח!" את מורה לספיל, ששולח כדור קרח במהרה אל עבר נידוקווין. "נידוקווין, להביור!" מורה אמא של שון כהתקפת נגד. נידקווין פולטת מפיה להביור אימתני וחזק שממיס בקלות את כדור הקרח, ופוגע בספיל, שלמרות מאמציו נופל הצידה ומתעלף. אמא של שון מצחקקת, "ידעתי, נידוקווין היית נהדרת!" היא אומרת, ומצחקקת לה.
--
קצת ביטצ'ית
[B]
סהר;[/B]
:love:
--
פידג'י יוצאת מהפוכדור שלה, רעננה ונינוחה. נראה כי היא לא מוטרדת מידי מעניין הוניפיד, אולי עצם היותה מהיער עצמו קשורה לכך. היא מצטרפת אל טימבור, שלוחם בכמה מהם.
אתה מתחיל לעודד את הפוקימונים שלך, שנראים לחוצים אך מתעודדים מעט.
טימבור מקשיב לך ושולח אבנים עוצמתיות, פעם אחר פעם. מידי פעם אף חובט בוניפיד או שניים שמתקרבים אליו או לפידג'י. פידג'י מנפנפת בכנפיה, ובעזרת משב רוח קטן מעיפה מעט חול על הוניפיד, שלא מושפעים מהמתקפה כלכך.
היא מתחילה לנפנף יותר חזק, יוצרת סופה שמרחיקה אותם וגורמת להם לנזק רב.
אך בכל פעם שפידג'י פועלת כך, מצטרפים עוד שני וניפיד למסיבה.
שני הפוקימונים שלך פועלים נהדר, אך לאחר כל הדיפה או עילפון של וניפיד, מצטרפים עוד שניים.
שני הפוקימונים שלך מתעייפים לגמרי, ונראה כי בכל רגע כבר לא יוכלו להילחם עוד. מספר הוניפיד עוד רב.
במאמציה האחרונים פידג'י מעופפת לה גבוה, ומצביעה על דרך מהצד. 'נראה כי היא מציעה שנברח משם..' אתה חושב לעצמך, ומביט בפנקין, שיושבת מפוחדת מאחוריכם. אתה מתקרב מעט, אך היא שוב פולטת חום.
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]אייס;[/B]
אתה מתקדם אל עבר הבחור, ועיניך נתקלות בשלו.
"כאשר עיניים של שני מאמנים נתקלות, החוק אומר כי עליהם להילחם" אומר תום בנימה סרקסטית, "זה באמת חוק?" אתה שואל בפליאה, והמאמן לצדכם מצחקק. "לא בטוח שזה חוק רשמי, אבל זה בהחלט דבר שכיח" הוא מציין, ואתם מתקדמים לאט לאט אל רחבה ריקה, מתאימה לקרב. "סלארפאף, החוצה!" הוא קורא, ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/685.gif[/IMG]
[B]
רון;[/B]
[B]מליפאן;[/B]
"קראטסל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, ואתה מבין מה הולך לקרות. שתי מתקפות האבן מתנגשות זו בזו, אך חורבן האבן מנפץ לרסיסים את הבליסטרה של רהיהורן, ופוגע בו בעוצמה. רהיהורן נוחת מעולף על האדמה.
"רהיהורן לא יכול להילחם!" מורה מרטין, אתה מביט בקראסטל, מבין כי אם מה שטיילר נכון, עליו לנוח כעת.
[B]מייק;[/B]
אזוריל קופץ על הזנב שלו, ובעזרת מספר ניתורים קטנים מצליח להתחמק מהמתקפה, אם כי מתעייף.
אזוריל מביט בך בלחץ, ואתה מעודד אותו לתקוף באקדח מים.
במהרה הקרקע נהפכת לבוצית ורטובה, נראה כי גם אזוריל וגם הדירלינג לא בדיוק נהנים למראה זה.
"תפסתי!" קוראת קורה בינתיים, מרימה פוכדור בוהק. פרוגאדיר מביט בך בפרצוף מקנא, כאילו היה נהנה להמשיך את הקרב ולהילחם. אזוריל בינתיים שולח אל דירלינג אקדח מים, ונראה כי הצליח לדייק. דירלינג מנסה לקפוץ הצידה, אך הבוץ מפריע לה והיא מתקשית להתחמק, כך יוצא שהיא נפגעת מהמתקפה, וחוטפת נזק די רציני.
"אוי לא.." ממלמלת קורה, ואתה מביט לכיוונה של דירלינג, אך לא מוצא אותה.
נראה כי היא נעלמה, "הסוואה. עוד הפעם" אומרת קורה בדאגה. אזוריל מביט סביבו בלחץ
[B]
לילי;[/B]
--
"נהדר נידוקווין, חסלי אותו!" צוחקת אמא של שון, ואז מבחינה בספיל שהתחמק. "אבל איך?" היא שואלת בפליאה
"כדור קרח!" את מורה לספיל, ששולח כדור קרח במהרה אל עבר נידוקווין. "נידוקווין, להביור!" מורה אמא של שון כהתקפת נגד. נידקווין פולטת מפיה להביור אימתני וחזק שממיס בקלות את כדור הקרח, ופוגע בספיל, שלמרות מאמציו נופל הצידה ומתעלף. אמא של שון מצחקקת, "ידעתי, נידוקווין היית נהדרת!" היא אומרת, ומצחקקת לה.
--
קצת ביטצ'ית
[B]
סהר;[/B]
--
פידג'י יוצאת מהפוכדור שלה, רעננה ונינוחה. נראה כי היא לא מוטרדת מידי מעניין הוניפיד, אולי עצם היותה מהיער עצמו קשורה לכך. היא מצטרפת אל טימבור, שלוחם בכמה מהם.
טימבור מקשיב לך ושולח אבנים עוצמתיות, פעם אחר פעם. מידי פעם אף חובט בוניפיד או שניים שמתקרבים אליו או לפידג'י. פידג'י מנפנפת בכנפיה, ובעזרת משב רוח קטן מעיפה מעט חול על הוניפיד, שלא מושפעים מהמתקפה כלכך.
שני הפוקימונים שלך פועלים נהדר, אך לאחר כל הדיפה או עילפון של וניפיד, מצטרפים עוד שניים.
שני הפוקימונים שלך מתעייפים לגמרי, ונראה כי בכל רגע כבר לא יוכלו להילחם עוד. מספר הוניפיד עוד רב.
במאמציה האחרונים פידג'י מעופפת לה גבוה, ומצביעה על דרך מהצד. 'נראה כי היא מציעה שנברח משם..' אתה חושב לעצמך, ומביט בפנקין, שיושבת מפוחדת מאחוריכם. אתה מתקרב מעט, אך היא שוב פולטת חום.[/QUOTE]
"מי... מי זה סלארפאף?" אשאל ואוציא את הפוקדקס כדי לסרוק אותו. "קוראים לי אייס ומה השם שלך?" אשאל את המאמן שנלחם מולי "אני לא בטוח מה זה הפוקימון הזה או איזה סוג הוא אז אני אסתכן ואוציא אותך, צאי נידורינה! השתמשי בעוקצי רעל אל עבר סלארפאף, תירי כמו רובה ללא הפסקה!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
"רהיהורן חזור, עשית את עבודתך נאמנה." אני אחזיר את רהיהורן לפוכדור, ואוציא את סרסקיט. "קדימה סרסקיט, זה הקרב המכריע. אתה צריך להחזיק מעמד יותר זמן מקרסטל ותנצח. מהר, תתקוף בקרן בועות, כי בכמה שניות הקרובות קרסטל לא יוכל להתנגד! אז תצבור יתרון בזמן הזה!"
-
[QUOTE]לוקאס;
[/QUOTE]
'אולי אני אוכל להשתמש בזה לטובתי' אחשוב "טורצ'יק תן לו חיבוק נעים עם הציפורניים שלך ואז תן לו נשיקות חזקות בפרצוף"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]
סהר;[/B]
--
במאמציה האחרונים פידג'י מעופפת לה גבוה, ומצביעה על דרך מהצד. 'נראה כי היא מציעה שנברח משם..' אתה חושב לעצמך, ומביט בפנקין, שיושבת מפוחדת מאחוריכם. אתה מתקרב מעט, אך היא שוב פולטת חום.[/QUOTE]
'מה אני עוד יכול לעשות?!' אני חושב לעצמי בחשש 'פנקין לא נותנת לי להתקרב אליה והוניפידים רק מתרבים, הפוקימונים שלי כבר תשושים!' אני נכנס ללחץ יוצא דופן ולא מצליח למצוא פתרון בראשי.
'אין ברירה!' אני חושב לעצמי ומרים את פנקין בידיים למרות גלי החום שהיא פולטת "אני מצטער פנקין! אין לי ברירה, אני לא יכול להגן עלייך מול כל כך הרבה וניפידים והפוקימונים שלי כבר תשושים לגמרי.. נצטרך להשתמש בדרך המילוט שפידג'י זיהתה!" אני אומר לפנקין ומתחיל לרוץ תוך כדי שאני צועק לשני הפוקימונים שלי "קדימה טימבור ופידג'י! אנחנו בורחים מפה, תחפו עליי ועל פנקין אם הם מתקרבים, הכי חשוב שלא יפגעו בפנקין!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489349][B]
רון;[/B]
[/QUOTE]
"ארון, רק עוד קצת! סנטרט, גלגול אל ארון! ארון, תיתן לזה לפגוע בך!" אומר לו.
-
[B]
לילי;[/B]
--
--
קצת ביטצ'ית
קצת הרבה. damn it מה אני עושה עכשיו חחח
יצא לי תגובה קצת צולעת כי בניתי על ניצחון חח
~~~~~~~~
"קרבות הם לא רק על ניצחונות והפסדים. מה שבאמת חשוב הוא דרך הלחימה, הקשר שבין המאמן לפוקימון" אומר לאמא של שון. אחזיק את ספל לפוקדור תוך כדי שאומר "עבודה טובה".
"אני אולי לא מאמנת מנוסה, אבל יש קשר מיוחד ביני לבין הפוקימונים שלי, אני אעשה הכל כדי להגן עליהם וכך גם הם. אני מרגישה אותו דבר לגבי שותפיי למסע-אעשה כל מה שצריך כדי להגן על שון" אומר לה