-
ד''א:סורי שהתגובה מעפנה אני מהטלפון
נועם:
אתה אומר להם מה לעשות. צ'ינצ'או יוצרת בועת מים ענקית, אך במקום להתעטף בה היא שולחת אותה לאוויר ומחשבות אותה. סניפי עוטף את הכדור הקרח ופלטצ'ינדר יורה גילת שמנסה את הקרח. נראה כי הם ביטלו האחד את השני. לאחר מכן בארגון מזנק לאוויר ונוכח בבועה כלפי מטה. אתם מתרחקים מהר בזמן שגל של מים מחושמלים מציף את המסדרון ומחשמל את החיילים בזמן שמעלף או פוגע קשה בכל הפוקימונים. אתה מנסה מפחית אחת של תרסיס שינה על כל החיילים ועל הפוקימונים החיים, מחזיר את כולם לפורומים ובורח משם. אתה הולך לשביל שג'וזף הלך בו ומוצא אותו במצב מעניין: הוא במאבק פיסי עם אדם גוץ שנראה כמפקד של החוליה. ליד ג'קוזי מגמורטר, אלקטיוויר, פוקימון ענק וחום ומין עקרב סגול מעופף, רייפריור וגלייסקור, נלחמים בפוקימונים שמולם. ג'קוזי אומר לך: '' זה טאבית'ה, הסגן הראשון של ראש צוות מגמה. תתקיף אותו מיד! זוהי פקודה! ''
מה תעשה?
טדי :
אתה אומר לאדם שאתה מטפל בזה. אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. היא עוטפת עצמה בלהבות ותוקפת חזיתית את אקספלאוד, ולאחר מכן טסה לאחור, עושה סיבוב באוויר ומתמשכת בו ישירות. הוא כבר נראה יותר חלש. שלושת החיילים אומרים באותו זמן: '' אקספלאוד, התפרצות על קולית! (boom burst) ''. שלושת האקספלאודים צורחים בעוצמה, יורים סבירים פיצוצים על קוליים לכל עבר וכמעט מעלפים את טאורוס, פיילוסווין ופלטצ'לינג. הם גם פוגעים בעצמם ושלושים מתעלמים. החיילים אומרים: '' גולם, סטיליקס, קלפייבל, צאו! '' ומהפוקדורים שלהם יוצאים מן צב חום, נחש מתכת ענק ויצור ורדרד בצורת כוכב. אדם אומר: '' טאורוס, זעם על קלפייבל! פיילוסווין, פצצת בוץ על גולם! טדי, תטפל בסטיליקס!''
מה תעשה?
עומר:
את חושבת לעצמך שהיא בחורה מוזרה. את מתקלחת במהירות, מחליפה בגדים והולכת לישון.
~~~~~~~~~~~~
טרם מעירה אותך בבוקר ואומרת:''בואי. קראו לנו בכריזה''. היא מושכת אותך ואתן הולכות לחדר תדרוך כלשהו בבסיס. בחדר אתם פוגשות את וויד, שנראה כי נתקלתם בו בעבר, אך את לא זוכרת מתי. הוא אומר: "שלום לכן. אני וויד, חסר בשילוב הצללים ושומריו של גט'סיס בעבר ושל קולרס כיום. אני אסביר לכם על משימתכן: המשימה שלכן היום פשוטה מאוד, כיאה למשימה ראשונה: גשו לאקרוטיק, עיר קרובה אלינו מצפון. כנסו אליה ותגנבו עשרים פוקימונים מאנשים באולם התאטרון. המשימה תתבצע על אזרחי. כשתסיימו, תפגשו אותי בחדר השלל. אל תיכשלו.להתראות'' הוא אומר ונעלם לשם ברגע. טרם אומרת: '' תתארגני ונלך''.
מה תעשי?
טוטודייל:
אתה משבח את קודי אך מראה לו שהפוקימון שלו הוא לא היחיד שהתפתח, ומציג את מאצ'וק. עיניו נפערות והוא אומר: '' וואו! אני מבין שהצוות ממש התחזק בזמן האחרון! טוב, אז יש משהו שבא לכם לעשות? יש לנו עוד חצי יום פנוי''. טייסי אומרת: '' ריצ'י? ''
מה תעשה?
טל:
מה זורואה וכאלה? חח
~~~~~~~~~~~~~~~
את מסבירה לטרוי והוא אומר: '' יש לך נקודה. בואי, הולכים לפגוש את ההורים שלי''. את הולכת איתו בסמטאות המתפתלות והמכושפות של לאוור, כשלבסוף אתן מגיעים לבית יפה מעץ כחול, בנוי משתי קומות בגודל בינוני. טרור דופק אל הדלת ואישה בת כחמישים עם שיער חום בהיר קצר פותחת את הדלת ועיניה אורות: '' טרוי! באת לבקר! ארתור, בוא, טרוי בא הביתה! ''. אתם מתיישבים בסלון, היפה והדחוס של הבית. נוטף ממנו ריח של פעם. ליד האישה מתיישב אדם גם כבן חמישים, עם שיער מאפיר דליל. טרוי אומר: '' אמא, אבא, היי. תכירו, זאת אליס, השותפה שלי בצוות. ואלי, אלו לינדה וארתור האנטר, ההורים שלי.'' לינדה אומרת: '' היי, נעים מאוד להכיר. וטרוי, תספר לנו איך היה לך עד עכשיו! ''. בשעה הקרובה טרוי מדבר עם הוריו על כמה מהחוויות שעברתם. כשהוא מגיע להיום, ארתור מתרשם: ''וואו, טרוי, כנראה שאתה ואליס ממש מוכשרים! רק כמה ימים בצוות וכבר טוראים! בהצלחה לכם!' ' לאחר עוד כמה מילים מלוות בארוחה חמה, אתן נפרדים מהם. טרוי מחייך קלות, אומר: '' זה היה נחמד. שנלך לדרך 15 עכשיו? '' הוא שואל אותך
מה תעשי?
בר:
אתה חושב לאן אתה אמור ללכת,ומתחיל לנסוע לאורך השביל העוטף, יד ימין על ההגה ויד שמאל אוחזת בטלפון ומחפשת אזורים חלולים. לאחר כמה שעות, סביב גובה 2,000 מטר, אתה מוצא שטח חלול בפני ההר. אתה מתקרב אליו ורואה שמופיע סורק לייזר שסורק לך את המדים שבתיק. הקיר אומר '' ברוך הבא, בר סרוסי'', ודלת נפתחת בו אל מנהרה כחלחלה, בדיוק כמו בתמונה ששלי 'שלחה'. אתה ממשיך ללכת לאורך המנהרה ואז יורד במעלית, ולאחר כמה דקות מגיע אל דלפק שמזכיר לך את הבסיס באגם אקיויטי. הפקיד אומר: '' בר, אני מניח? כל הכבוד שהגעת עד כאן. שלי ביקשה ממני להביא לך את זה כמתנה'' הוא אומר ומביא לך פיקדון רגיל. '' החדר שלך בקומה 7- לדעתי'' הוא אומר.
מה תעשה?
-
טל:
מה זורואה וכאלה? חח
~~~~~~~~~~~~~~~
את מסבירה לטרוי והוא אומר: '' יש לך נקודה. בואי, הולכים לפגוש את ההורים שלי''. את הולכת איתו בסמטאות המתפתלות והמכושפות של לאוור, כשלבסוף אתן מגיעים לבית יפה מעץ כחול, בנוי משתי קומות בגודל בינוני. טרור דופק אל הדלת ואישה בת כחמישים עם שיער חום בהיר קצר פותחת את הדלת ועיניה אורות: '' טרוי! באת לבקר! ארתור, בוא, טרוי בא הביתה! ''. אתם מתיישבים בסלון, היפה והדחוס של הבית. נוטף ממנו ריח של פעם. ליד האישה מתיישב אדם גם כבן חמישים, עם שיער מאפיר דליל. טרוי אומר: '' אמא, אבא, היי. תכירו, זאת אליס, השותפה שלי בצוות. ואלי, אלו לינדה וארתור האנטר, ההורים שלי.'' לינדה אומרת: '' היי, נעים מאוד להכיר. וטרוי, תספר לנו איך היה לך עד עכשיו! ''. בשעה הקרובה טרוי מדבר עם הוריו על כמה מהחוויות שעברתם. כשהוא מגיע להיום, ארתור מתרשם: ''וואו, טרוי, כנראה שאתה ואליס ממש מוכשרים! רק כמה ימים בצוות וכבר טוראים! בהצלחה לכם!' ' לאחר עוד כמה מילים מלוות בארוחה חמה, אתן נפרדים מהם. טרוי מחייך קלות, אומר: '' זה היה נחמד. שנלך לדרך 15 עכשיו? '' הוא שואל אותך
מה תעשי?
יאפפפ זרורא זה אהבה 3> *רמזרמז*
~~~
"יאפ" אשיב בחיוך. "ההורים שלך ממש נחמדים דרך אגב" אומר לו בחיוך "והבית שלך יפה" אוסיף, מעט מסמיקה.
שנגיע אל דרך 15 אתחיל לסרוק את הסביבה, מחפשת פוקימונים. "אתה רואה משהו?" אשאל
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493766]ד''א:סורי שהתגובה מעפנה אני מהטלפון
נועם:
אתה אומר להם מה לעשות. צ'ינצ'או יוצרת בועת מים ענקית, אך במקום להתעטף בה היא שולחת אותה לאוויר ומחשבות אותה. סניפי עוטף את הכדור הקרח ופלטצ'ינדר יורה גילת שמנסה את הקרח. נראה כי הם ביטלו האחד את השני. לאחר מכן בארגון מזנק לאוויר ונוכח בבועה כלפי מטה. אתם מתרחקים מהר בזמן שגל של מים מחושמלים מציף את המסדרון ומחשמל את החיילים בזמן שמעלף או פוגע קשה בכל הפוקימונים. אתה מנסה מפחית אחת של תרסיס שינה על כל החיילים ועל הפוקימונים החיים, מחזיר את כולם לפורומים ובורח משם. אתה הולך לשביל שג'וזף הלך בו ומוצא אותו במצב מעניין: הוא במאבק פיסי עם אדם גוץ שנראה כמפקד של החוליה. ליד ג'קוזי מגמורטר, אלקטיוויר, פוקימון ענק וחום ומין עקרב סגול מעופף, רייפריור וגלייסקור, נלחמים בפוקימונים שמולם. ג'קוזי אומר לך: '' זה טאבית'ה, הסגן הראשון של ראש צוות מגמה. תתקיף אותו מיד! זוהי פקודה! ''
מה תעשה?
טדי :
אתה אומר לאדם שאתה מטפל בזה. אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. היא עוטפת עצמה בלהבות ותוקפת חזיתית את אקספלאוד, ולאחר מכן טסה לאחור, עושה סיבוב באוויר ומתמשכת בו ישירות. הוא כבר נראה יותר חלש. שלושת החיילים אומרים באותו זמן: '' אקספלאוד, התפרצות על קולית! (boom burst) ''. שלושת האקספלאודים צורחים בעוצמה, יורים סבירים פיצוצים על קוליים לכל עבר וכמעט מעלפים את טאורוס, פיילוסווין ופלטצ'לינג. הם גם פוגעים בעצמם ושלושים מתעלמים. החיילים אומרים: '' גולם, סטיליקס, קלפייבל, צאו! '' ומהפוקדורים שלהם יוצאים מן צב חום, נחש מתכת ענק ויצור ורדרד בצורת כוכב. אדם אומר: '' טאורוס, זעם על קלפייבל! פיילוסווין, פצצת בוץ על גולם! טדי, תטפל בסטיליקס!''
מה תעשה?
עומר:
~~~~~~~~~~~~
טרם מעירה אותך בבוקר ואומרת:''בואי. קראו לנו בכריזה''. היא מושכת אותך ואתן הולכות לחדר תדרוך כלשהו בבסיס. בחדר אתם פוגשות את וויד, שנראה כי נתקלתם בו בעבר, אך את לא זוכרת מתי. הוא אומר: "שלום לכן. אני וויד, חסר בשילוב הצללים ושומריו של גט'סיס בעבר ושל קולרס כיום. אני אסביר לכם על משימתכן: המשימה שלכן היום פשוטה מאוד, כיאה למשימה ראשונה: גשו לאקרוטיק, עיר קרובה אלינו מצפון. כנסו אליה ותגנבו עשרים פוקימונים מאנשים באולם התאטרון. המשימה תתבצע על אזרחי. כשתסיימו, תפגשו אותי בחדר השלל. אל תיכשלו.להתראות'' הוא אומר ונעלם לשם ברגע. טרם אומרת: '' תתארגני ונלך''.
מה תעשי?
טוטודייל:
אתה משבח את קודי אך מראה לו שהפוקימון שלו הוא לא היחיד שהתפתח, ומציג את מאצ'וק. עיניו נפערות והוא אומר: '' וואו! אני מבין שהצוות ממש התחזק בזמן האחרון! טוב, אז יש משהו שבא לכם לעשות? יש לנו עוד חצי יום פנוי''. טייסי אומרת: '' ריצ'י? ''
מה תעשה?
טל:
מה זורואה וכאלה? חח
~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?
בר:
אתה חושב לאן אתה אמור ללכת,ומתחיל לנסוע לאורך השביל העוטף, יד ימין על ההגה ויד שמאל אוחזת בטלפון ומחפשת אזורים חלולים. לאחר כמה שעות, סביב גובה 2,000 מטר, אתה מוצא שטח חלול בפני ההר. אתה מתקרב אליו ורואה שמופיע סורק לייזר שסורק לך את המדים שבתיק. הקיר אומר '' ברוך הבא, בר סרוסי'', ודלת נפתחת בו אל מנהרה כחלחלה, בדיוק כמו בתמונה ששלי 'שלחה'. אתה ממשיך ללכת לאורך המנהרה ואז יורד במעלית, ולאחר כמה דקות מגיע אל דלפק שמזכיר לך את הבסיס באגם אקיויטי. הפקיד אומר: '' בר, אני מניח? כל הכבוד שהגעת עד כאן. שלי ביקשה ממני להביא לך את זה כמתנה'' הוא אומר ומביא לך פיקדון רגיל. '' החדר שלך בקומה 7- לדעתי'' הוא אומר.
מה תעשה?[/QUOTE]
אולי כדאי שנסיים עם היום כבר? חחחח
-----------
"אני מציע שנעשה קרב בין שני המפותחים החדשים שלנו. מה אתה אומר קודי? מאצ'וק נגד פרסיאן." אשאל ואסתכל לעבר מאצ'וק לראות אם הוא חדור מוטיבציה לעוד קרב.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493766]
בר:
מה תעשה?[/QUOTE]
'אני מאמין שאברר ואדע קצת יותר טוב בבוקר' אחשוב לעצמי
'טוב אם כך אחנה פה את הקלנועית אעלה לחדר ואחכה לתשובה משלי' אחשוב שוב
-
[QUOTE] טדי :
מה תעשה? [/QUOTE]
"פלצ׳לינג עבודה מעולה, חזרי!" אחזיר אותה במהירות ואמהר להוציא את מיסדרביוס. "השתמשי במבט מרושע, אתה לא זז מפה. עכשיו, להבות רפאים בואי נזוז! אחר כך השתמשי בקרן בילבול." אנחנו אומנם לא חזקים מספיק, אבל עם קצת אסטרטגיה...
-
[QUOTE]נועם:
מה תעשה?[/QUOTE]
*אז כדאי שתפסיק להגיב מהטלפון. עושה רושם שכל מילה שלישית בתגובה שלך אליי [ומשום מה, רק אליי. בדקתי את של כל השאר] מכילה שגיאת כתיב. אני אשתדל להבין מה רצית לכתוב, אבל אם לא הבנתי נכון תקן אותי.
----------------------------------------------
"אני לא מאמין שזה עבד..." אומר לעצמי בגאווה בזמן שארוץ לחפש את ג'וזף. "אני מגיע!" אצעק אל ג'וזף. לאחר מכן, אטעין בזריזות דיסקית קרח ואתנפל על החייל שתקף את ג'וזף על מנת לעזור לג'וזף להתרחק. לאחר מכן, אשגר את הדיסקית על החייל ואברח עם ג'וזף אל מחוץ לבסיס.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493766]
עומר:
~~~~~~~~~~~~
טרם מעירה אותך בבוקר ואומרת:''בואי. קראו לנו בכריזה''. היא מושכת אותך ואתן הולכות לחדר תדרוך כלשהו בבסיס. בחדר אתם פוגשות את וויד, שנראה כי נתקלתם בו בעבר, אך את לא זוכרת מתי. הוא אומר: "שלום לכן. אני וויד, חסר בשילוב הצללים ושומריו של גט'סיס בעבר ושל קולרס כיום. אני אסביר לכם על משימתכן: המשימה שלכן היום פשוטה מאוד, כיאה למשימה ראשונה: גשו לאקרוטיק, עיר קרובה אלינו מצפון. כנסו אליה ותגנבו עשרים פוקימונים מאנשים באולם התאטרון. המשימה תתבצע על אזרחי. כשתסיימו, תפגשו אותי בחדר השלל. אל תיכשלו .להתראות'' הוא אומר ונעלם לשם ברגע. טרם אומרת: '' תתארגני ונלך''.
מה תעשי?
[/QUOTE]
"אני מוכנה" אומר לה ברצינות ואקשיח את פני בזעף 'מה נראה לה?' אחשוב לעצמי בזעף ואכין את עצמי למשימה הראשונה שלי ואז יחד איתה אצא לעבר העיר אקרוטיק.
-
[B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"][B]*מצטער שלא הגבתי בשבועות האחרונים. היה לי עומס אדיר עם עבודות ומבחנים בבי"ס (3 עבודות ו4 מבחנים, מבחן חמישי עוד מעט), וגם יש המון הכנות לקראת איזה אירוע בצופים ביום שבת הזהמה שאומר שמיום ראשון חוזרים לשגרה! מראשון כולי שלכם :nose_pick:[/B][/COLOR]
*נ.ב: זה היה אמור להישלח ביום שישי אבל היה באג במחשב :nose_pick:
[B][COLOR="#FF8C00"]*שיניתי את מערכת הקרבות: סטאב נותן בין 1 ל2 נ"ח יותר, מתקפות חזקות מאוד עושות כמעט פי 2 יותר נזק ממה שצריך. ביטלתי את המיוחד-פיסי[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*אז לכי לדרך 101 *רמזרמז*
*מיקום - העיר לאוור, קאלוס
*זמן - בוקר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת שכן. בדרך את אומרת לו שההורים שלו נחמדים והבית שלו יפה. את מסמיקה קצת, ונראה כי הוא מסמיק גם קצת. אתם מגיעים לדרך 15, שביל יפהפה מכוסה כולו בעלי שלכת חומים-אדומים. אתם מתחילים לחפש ואת שומעת צרחה של טרוי ונהמה פראית. את רצה לשם מיד, ומוצאת של מייטיינות מנסים להסתער על טרוי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/262.gif[/IMG]. טרוי אומר, בין אנקה לאנקה:"אודיש, נבג הלם! אליס... תמשיכי מש... שם!!". הוא כבר קצת פצוע ששלושת המייטינות משתתקים.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*אז היית אומר להם שאין לך כוח חח
*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - אחה"צ
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 1,075 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מציע קרב בין פרסיאן למאצ'וק, אך קודי אומר:" לא יודע, אני כבר די עייף לקרב. אולי משהו בבית? טלוויזיה או משהו אולי? טרייסי אומרת:" גם לי אין בעיה".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*לא פיקדון פוקדור***
*מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
*זמן - צהריים
*עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
*כסף - 6,985 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מאמין שתגלה על זה יותר מחר, ולוקח את הפוקדור איתך, מחנה את הקלנועית והולך לחדר. אתה מתכנן להכינס לישון אך הפוקדור נוצץ.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מחזיר את פלטצ'לינג ואומר למיסדרבוס מה לעשות. היא מסתכלת על סטיליקס בנבזיות, מונעת ממנו לנוע. לאחר מכן היא שולחת להבות כחולות שאופפות את סטיליקס וגורמות לו לכוויות. לבסוף, היא שולחת קרן זוהרת דקיקה ומבלבלת אותו. גולם וקלפייבל נפגעים פגיעה ישירה, חוטפים הרבה נזק. החיילי אומרים: סטיליקס, זנב ברזל על מיסדרבוס! גולם, מפולת אבנים! קלפייבל, מטרונום!". סטיליקס מתבלבל וחובט בקיר, גורם לעצמו נזק. גולם שולח מפולת אבנים על שלושתם פוקימוניכם, אך פיילוסווין ממהר ועוטף את הפוקימונים שלכם במגן דקיק ושקוף בצבע חום, שמגן עליהם מהמפולת. *מזל טוב! פיילוסווין של אדם למד [B]שמירה רחבה[/B] (Wide Guard) (מגן ממתקפות שפוגעות בכל היריבים)!!!* . קלפייבל מנפנף באצבעו, ואז שולח להביור אל פיילוסווין, ששורד את המתקפה בקושי. אדם אומר:" פיילוסווין, פצצת בוץ על סטיליקס! טאורוס, זעם על קלפייבל!". פיילוסווין שולח כדור בוץ ענק על סטיליקס, גורם לו הרבה מאוד נזק. קלפייבל נפגע ישירות מנגיחות הזעם של טאורוס. סטיליקס מתעלף מהכוויות. החייל של סטיליקס אומר:" חזור! מטאנג, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא גוש מתכת כחול וגדול, מרחף עם שתי ידיים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/375.gif[/IMG]
מה תעשה?
פלטצ'לינג - 1/10
מיסדרבוס - 10/10
טאורוס - 2/10
פיילוסווין - 1/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*זה אצל כולם. תעיף מבט טוב יותר.
*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה לא מאמין שזה עבד. יחד עם כולם, אתה רץ ישירות אל [B]טאבית'ה, הסגן של צוות מגמה ביונובה (ג'וזף אמר לך שהוא כך)[/B] ומנסה להפריד אותו מג'וזף. זאת מתגלה כמשימה מאתגרת: טאבית'ה מוצק וחזק מאוד, ולא מראה נכונות לנוע. רק לאחר שאתה יורה עליו דיסקית קרח אתה מצליח לנתק ממנו את ג'וזף. סוף סוף אתה זוכה להעביר מבט חוקר יותר על החדר: ארבעה חיילים של צוות מגמה נלחמים באמפוליון, טורטרה, אמביפום ואינפרנייפ של ג'וזף. בסוף החדר, שהוא עתיק אך גדול מאוד, מעבר השמור במאצעות סורגי לייזר המרשתים את הדלת. נראה כי יש קוד פתיחה ליד הדלת. אתה מנסה לברוח עם ג'וזף משם, אך הוא אומר:"לא. כבר קראתי לתגבורת, אנחנו נשארים כאן וגורמים כמה שיותר נזק לבסיס שלהם, בלי לפגוע בטירה. תתחיל בכך שתנטרל את כל החייילים, לא אכפת לי איך. פשוט תעשה זאת". אתה רואה שהמבט הספק-מטורף ספק-מתלהב מאוד של ג'וזף נעלם מעיניו, והוחלף במבט עמום ומזוגג.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*במהלך משימה
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את חושבת לעצמך שמה נראה לטרה, ואומר לה שאת מוכנה. את מנסה לצאת מפתח הדלת אך כוח בלתי נראה עוצר אותך. הודעה מוקלטת מתנגת אצלכן בחדר:" נא לוודא שהיציאה מהחדר מתרחשת רק עם שישה פוקימונים בידך.
מה תעשי?
-
[QUOTE]
טדי
*מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מחזיר את פלטצ'לינג ואומר למיסדרבוס מה לעשות. היא מסתכלת על סטיליקס בנבזיות, מונעת ממנו לנוע. לאחר מכן היא שולחת להבות כחולות שאופפות את סטיליקס וגורמות לו לכוויות. לבסוף, היא שולחת קרן זוהרת דקיקה ומבלבלת אותו. גולם וקלפייבל נפגעים פגיעה ישירה, חוטפים הרבה נזק. החיילי אומרים: סטיליקס, זנב ברזל על מיסדרבוס! גולם, מפולת אבנים! קלפייבל, מטרונום!". סטיליקס מתבלבל וחובט בקיר, גורם לעצמו נזק. גולם שולח מפולת אבנים על שלושתם פוקימוניכם, אך פיילוסווין ממהר ועוטף את הפוקימונים שלכם במגן דקיק ושקוף בצבע חום, שמגן עליהם מהמפולת. *מזל טוב! פיילוסווין של אדם למד שמירה רחבה (Wide Guard) (מגן ממתקפות שפוגעות בכל היריבים)!!!* . קלפייבל מנפנף באצבעו, ואז שולח להביור אל פיילוסווין, ששורד את המתקפה בקושי. אדם אומר:" פיילוסווין, פצצת בוץ על סטיליקס! טאורוס, זעם על קלפייבל!". פיילוסווין שולח כדור בוץ ענק על סטיליקס, גורם לו הרבה מאוד נזק. קלפייבל נפגע ישירות מנגיחות הזעם של טאורוס. סטיליקס מתעלף מהכוויות. החייל של סטיליקס אומר:" חזור! מטאנג, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא גוש מתכת כחול וגדול, מרחף עם שתי ידיים:
מה תעשה?
פלטצ'לינג - 1/10
מיסדרבוס - 10/10
טאורוס - 2/10
פיילוסווין - 1/10 [/QUOTE]
אני מניח שפלאצ׳לינג אמורה כבר להיות ממש מהירה מרוב הפעמים שהשתמשתי בדחיפת להבה...
"פלצ׳לינג, התקפה חזיתית היישר לעבר מטאגרוס, וכשתתקלי בו חזרי מהכיוון השני וכך תעשי בכל הכח שוב ושוב!"
במידה ופלאצ׳לינג תחטוף מתקפה ותתעלף אני אוציא את מסטרבוס שוב "קדימה, אש רפאים ואז מבט נבזי וקרן בלבול, כמו קודם!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495321][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"][B]*מצטער שלא הגבתי בשבועות האחרונים. היה לי עומס אדיר עם עבודות ומבחנים בבי"ס (3 עבודות ו4 מבחנים, מבחן חמישי עוד מעט), וגם יש המון הכנות לקראת איזה אירוע בצופים ביום שבת הזהמה שאומר שמיום ראשון חוזרים לשגרה! מראשון כולי שלכם :nose_pick:[/B][/COLOR]
[B][COLOR="#FF8C00"]*שיניתי את מערכת הקרבות: סטאב נותן בין 1 ל2 נ"ח יותר, מתקפות חזקות מאוד עושות כמעט פי 2 יותר נזק ממה שצריך. ביטלתי את המיוחד-פיסי[/COLOR][/B]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מאמין שתגלה על זה יותר מחר, ולוקח את הפוקדור איתך, מחנה את הקלנועית והולך לחדר. אתה מתכנן להכינס לישון אך הפוקדור נוצץ.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'רגע מה קורה כאן, מה מיוחד בפוקדור שהביאו לי' אחשוב
'אם כך אברר מה יש בפנים' אחשוב לעצמי והוציא את הפוקימון (?) שבפנים ואחכה לראות מה יקרה, לאחר מכן אלך לישון ואראה מה יקרה בבוקר
-
[QUOTE]נועם
*זה אצל כולם. תעיף מבט טוב יותר.
*זמן - בוקר מאוחר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה לא מאמין שזה עבד. יחד עם כולם, אתה רץ ישירות אל טאבית'ה, הסגן של צוות מגמה ביונובה (ג'וזף אמר לך שהוא כך) ומנסה להפריד אותו מג'וזף. זאת מתגלה כמשימה מאתגרת: טאבית'ה מוצק וחזק מאוד, ולא מראה נכונות לנוע. רק לאחר שאתה יורה עליו דיסקית קרח אתה מצליח לנתק ממנו את ג'וזף. סוף סוף אתה זוכה להעביר מבט חוקר יותר על החדר: ארבעה חיילים של צוות מגמה נלחמים באמפוליון, טורטרה, אמביפום ואינפרנייפ של ג'וזף. בסוף החדר, שהוא עתיק אך גדול מאוד, מעבר השמור במאצעות סורגי לייזר המרשתים את הדלת. נראה כי יש קוד פתיחה ליד הדלת. אתה מנסה לברוח עם ג'וזף משם, אך הוא אומר:"לא. כבר קראתי לתגבורת, אנחנו נשארים כאן וגורמים כמה שיותר נזק לבסיס שלהם, בלי לפגוע בטירה. תתחיל בכך שתנטרל את כל החייילים, לא אכפת לי איך. פשוט תעשה זאת". אתה רואה שהמבט הספק-מטורף ספק-מתלהב מאוד של ג'וזף נעלם מעיניו, והוחלף במבט עמום ומזוגג.
מה תעשה?[/QUOTE]
"הכרת תודה לא הייתה הורגת אף אחד." אסנן לעבר ג'וזף, אשתדל שהוא יישמע ואתחיל להתרחק ממנו. "כשהחיים נותנים לך לימונים, תכין לימונדה. כששולחים אותך להרוס בסיס אויב... תמיד תוודא שאין מה לקחת קודם." אחשוב לעצמי ואסרוק את הבסיס בחיפוש אחרי מציאות מעניינות.
-
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת שכן. בדרך את אומרת לו שההורים שלו נחמדים והבית שלו יפה. את מסמיקה קצת, ונראה כי הוא מסמיק גם קצת. אתם מגיעים לדרך 15, שביל יפהפה מכוסה כולו בעלי שלכת חומים-אדומים. אתם מתחילים לחפש ואת שומעת צרחה של טרוי ונהמה פראית. את רצה לשם מיד, ומוצאת של מייטיינות מנסים להסתער על טרוי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/262.gif[/IMG]. טרוי אומר, בין אנקה לאנקה:"אודיש, נבג הלם! אליס... תמשיכי מש... שם!!". הוא כבר קצת פצוע ששלושת המייטינות משתתקים.
מה תעשי?[/COLOR]
אואמגד פרנציפ אני לוכדת אותו
והרגת אותי עם המייטהינה הזוהר כי לא יודעת אם שמת לב אבל גם במ"ת שלי יש אחד חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"סילביאון, פרי וטרופיוס-אני סומכת עליכם!" אצעק ואוציא את הפוקימונים שלי מהפוקדורים שלהם. אקח רגע כדי לבחון את המצב שאבחין במייטהינה בצבעים הזהובים. 'אני לא מאמינה! אני חושבת שזה...מייטהינה זוהר!' אחשוב בתדמה. 'אני חייבת ללכוד אותו' אחליט. "סילביאון, רוח פיה ואז מהירות על המייטהינה הזהוב. פרי, חותך זעם ושריטה על המייטהינה האמצעי, וטרופיוס-זה הקרב הראשון שלנו, אני סומכת עלייך-עלים קסומים וטורנדו עלים על המייטהינה הנותר!" הורה לכולם. אנצל את מהומת הקרב כדי להגיע לטרוי ולעזור לו לקום.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495321][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*אז היית אומר להם שאין לך כוח חח
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מציע קרב בין פרסיאן למאצ'וק, אך קודי אומר:" לא יודע, אני כבר די עייף לקרב. אולי משהו בבית? טלוויזיה או משהו אולי? טרייסי אומרת:" גם לי אין בעיה".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מחזיר את פלטצ'לינג ואומר למיסדרבוס מה לעשות. היא מסתכלת על סטיליקס בנבזיות, מונעת ממנו לנוע. לאחר מכן היא שולחת להבות כחולות שאופפות את סטיליקס וגורמות לו לכוויות. לבסוף, היא שולחת קרן זוהרת דקיקה ומבלבלת אותו. גולם וקלפייבל נפגעים פגיעה ישירה, חוטפים הרבה נזק. החיילי אומרים: סטיליקס, זנב ברזל על מיסדרבוס! גולם, מפולת אבנים! קלפייבל, מטרונום!". סטיליקס מתבלבל וחובט בקיר, גורם לעצמו נזק. גולם שולח מפולת אבנים על שלושתם פוקימוניכם, אך פיילוסווין ממהר ועוטף את הפוקימונים שלכם במגן דקיק ושקוף בצבע חום, שמגן עליהם מהמפולת. *מזל טוב! פיילוסווין של אדם למד [B]שמירה רחבה[/B] (Wide Guard) (מגן ממתקפות שפוגעות בכל היריבים)!!!* . קלפייבל מנפנף באצבעו, ואז שולח להביור אל פיילוסווין, ששורד את המתקפה בקושי. אדם אומר:" פיילוסווין, פצצת בוץ על סטיליקס! טאורוס, זעם על קלפייבל!". פיילוסווין שולח כדור בוץ ענק על סטיליקס, גורם לו הרבה מאוד נזק. קלפייבל נפגע ישירות מנגיחות הזעם של טאורוס. סטיליקס מתעלף מהכוויות. החייל של סטיליקס אומר:" חזור! מטאנג, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא גוש מתכת כחול וגדול, מרחף עם שתי ידיים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/375.gif[/IMG]
מה תעשה?
פלטצ'לינג - 1/10
מיסדרבוס - 10/10
טאורוס - 2/10
פיילוסווין - 1/10[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*זה אצל כולם. תעיף מבט טוב יותר.
*זמן - בוקר מאוחר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה לא מאמין שזה עבד. יחד עם כולם, אתה רץ ישירות אל [B]טאבית'ה, הסגן של צוות מגמה ביונובה (ג'וזף אמר לך שהוא כך)[/B] ומנסה להפריד אותו מג'וזף. זאת מתגלה כמשימה מאתגרת: טאבית'ה מוצק וחזק מאוד, ולא מראה נכונות לנוע. רק לאחר שאתה יורה עליו דיסקית קרח אתה מצליח לנתק ממנו את ג'וזף. סוף סוף אתה זוכה להעביר מבט חוקר יותר על החדר: ארבעה חיילים של צוות מגמה נלחמים באמפוליון, טורטרה, אמביפום ואינפרנייפ של ג'וזף. בסוף החדר, שהוא עתיק אך גדול מאוד, מעבר השמור במאצעות סורגי לייזר המרשתים את הדלת. נראה כי יש קוד פתיחה ליד הדלת. אתה מנסה לברוח עם ג'וזף משם, אך הוא אומר:"לא. כבר קראתי לתגבורת, אנחנו נשארים כאן וגורמים כמה שיותר נזק לבסיס שלהם, בלי לפגוע בטירה. תתחיל בכך שתנטרל את כל החייילים, לא אכפת לי איך. פשוט תעשה זאת". אתה רואה שהמבט הספק-מטורף ספק-מתלהב מאוד של ג'וזף נעלם מעיניו, והוחלף במבט עמום ומזוגג.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - ערב
*במהלך משימה
*כסף - 26,600 פ"ד
את חושבת לעצמך שמה נראה לטרה, ואומר לה שאת מוכנה. את מנסה לצאת מפתח הדלת אך כוח בלתי נראה עוצר אותך. הודעה מוקלטת מתנגת אצלכן בחדר:" נא לוודא שהיציאה מהחדר מתרחשת רק עם שישה פוקימונים בידך.
מה תעשי?[/QUOTE]
"אוקיי... בואו נצפה בטלוויזיה..." (התגובה הכי מעפנה שלי עד היום במ"ת)
-
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מוציא את פלטצ'לינג, ואתה לאמ ופתע: היא פושט טסה באוויר במהירות-על. אתה אומר לה מה לעשות, ולמרות שהיא חלשה, היא תוקפת את מטאנג באסים אוויריים משני הכיוונים בחוזקה. לאחר זמן רב שנראה כי לא חל שינוי, היא עוצרת באוויר, קוראת בקול:"לינג!לינג!" וזוהרת כולה באור כחול. כל הנוכחים בתדהמה, כשפלטצ'לינג גדלה וצומחת, מקבלת מקור גדול יותר, גוף גדול יותר ועיניים ממוקדות יותר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/662.gif[/IMG] *מאזלט! פלטצ'לינג התפתחה ל[B]פלטצ'ינדר![/B]!!!*. פלטצ'ינדר עוטפת עצמה בלהבות, מתנגשת חזיתית במטאנג ומעלפת אותו. היא עצמה נפגעת מהמתקפה ומתעלפת. *מאזלט! פלטצ'ינדר למדה [B]בליץ להבה[/B] (Flare Blitz). אדם, אמנם קצת בהלם, אך אומר:"טאורוס, זעם על קלפייבל! פיילוסווין, פצצת בוץ על גולם!". טאורוס חובט בקלפייבל בזעם רב, מעלף אותו, ופיילוסווין שולח כדור בוץ אל גולם, שם הוא מתפוצץ ומעלף גם אותו. החייל של מטאנג יושב בחוסר מעש, כנראה כי לא נשארו לו יותר פוקימונים. החיילים הנותרים אומרים:"זהו זה! הגיע הזמן! סלאמנס, גארצ'ומפ, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים דרקון מעופף כחול-אדום ענק ודרקון סגול גדול בעל סנפירים חדים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/373.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/445.gif[/IMG]. החיילים אומרים:" התעלו על כוחותיכם! התפתחו-מגה!", ושניהם לוחצים אל אבן צבעונית במשובצת על מפרק ידם. סלאמנס וגארצ'ומפ זוהרים, עוברים שינוי: סלאמנס הופך לגרסה גדולה ומשופררת שלו, עם כנפי ענק וידיים משובצות בתוך ידיות בשביל תעופה מהירה יותר:[IMG]http://www.pkparaiso.com/imagenes/rubi-omega-zafiro-alfa/sprites/animados/salamence-mega.gif[/IMG], וגארצ'ומפ הופך לגרסה יותר פתוחה שלו, כולו קוצני ועם גרזני ענק בידיו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/445-mega.gif[/IMG]. שניהם התפתחו-מגה! שני החיילים אומרים:"גארצ'ומפ, סלאמנס, פעימת דרקון!" ושניהם שולחים ירייה של אנרגיה ירקרקה מפיהם, אל עבר טאורוס ופיילוסווין, מעלפים את שניהם על המקום. אדם חושק שיניים ואומר:"טדי, בוא תחזה בשניים הנוספים שלי. הראקרוס, אלקיד, צאו!" הוא אומר, ומהפוקדורים יוצאים חיפושית קרנף כחולה ענקית ויצור דמוי ילד עם תקע חשמלי על ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/214.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/239.gif[/IMG]. אדם אומר:" הראקרוס, גם אתה יכול! התפתח-מגה!", ואדם לוחץ על אבן צבעונית המשובצת על התליון שלו. הראקרוס זוהר, וגדל בנפחו: הוא הופך למוצק וגדול יותר, והקרן על ראשו גדלה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/214-mega.gif[/IMG]. הראקרוס התפתח-מגה!. אדם אומר:" הראקרוס, מתקפת זעם על סלאמנס! אלקיד, מכת ברק על סלאמנס!". הראקרוס ניגש אל סלאמנס ותוקע בו את קרנו כחמש פעמים, גורם לו נזק רב ומחליש אותו. אלקיד מסובב את ידיו, טוען חשמל בין שני התקעים על ראשו ושולח הלם חשמלי עוצמתי אל עבר סלאמנס, מעלף אותו. שני החיילים ללא הפוקימונים אומרים לחברם:"סליחה, חבר", ונעלמים בהבזק עשן. השלישי נשאר, חסר אונים ומחכה שתבצע את תורך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה תוהה מה יש בפוקדור, ופותח אותו. כל מה שאתה רואה לפני שנהיה חשוך הוא פה ירוק וגדול. לאחר כמה רגעים אתה מתנשם בכבדות, כשמולך עומד יצור מזוויע וחייכן, עם פה ירוק וגדול: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/455.gif[/IMG].
אתה מקבל ממנו את התחושה שהוא אוהב אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*When life give you lemons... Be a filthy scavanger
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מתחי להתרחק ממנו ומסתובב לך מסביב לבסיס במהירות. אתה חולף בקלילות על חייילים רבים, ולא דואג כי אתה מודע לבואם של תגבורת. אתה עוצר ליד מעבדה חשאית למראה וחשוכה, שבה כמה אנשים יושבים ובוהים במסכים שמציגים את רגע הגניבה של חפץ זהוב, אותו אתה מזהה ככדור הגריסאוס, ממוזיאון הזמן-חלל באטרנה. אתה ממשיך ללכת, ועם הזמן רואה שהחדרים נהיים יותר ויותר עתיקים והסביבה יותר ויותר אפלולית. לאט לאט התאורה מתחלפת מנורות תאורה מאורכות ללפידים על מחתות. האווירה נהיית שקטה יותר, כשלבסוף אתה מגיע לחדר ענקי וחשוך. במרכז החדר צינור ענקי, מואר באור הלפידים, מלא כולו בנוזל צהוב מבעבע. במרכז הנוזל צף לו כדור הגריסאוס שראית ממקודם, זוהר כולו באור זהוב שזכור לך בדרך כלשהי. למרבה האימה, הצללית של הצינור מזוויעה: בתוך הצינור, במקום צללית שלהכדור, מופיעות שתי עיניים אדומות זוהרות, וסביבם מתחילים להיווצר פני צללים שחורים. כמה קוצים אדומים מופיעים פה ושם. אתה מסתכל סביב החדר ורואה שהוא כולו עגול ומלא בציורים מסתוריים. מסביב לצינור יש כוכב מחומש, כאשר בכל קצה שלו מונחת חנית ועליה גופה של אדם, משופדת במרכזה עם עיניים זהובות. מיד אתה מבין שאת האור הזהוב אתה מכיר מהעיניים הזהובות ושטופות-המוח של השוטר מסרוליאן. באימה אתה מביט על כל החדר, ומבין שאתה רואה טקס זימון של אדון כל השדים, גיראטינה, והצללית ההולכת ומתווצרת היא אדון השדים והצללים, GiraFU***INGTina
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*תאמת שלא שמתי לב חח
*מאזלט! היית הראשונה להגיב אחריי בעמ' 65 לכן זכית באבן מגה לבחירתך! (את מוזמנת לשאול בה"פ האם לפוקימון מסוים שאת אוהבת יש התפתחות מגה ולהשיג את האבן שלו).
*מיקום - דרך 15, קאלוס
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
את מוציאה את סילביון, פרי וטרופיוס כדי שיעזרו לך (כל הזמן אני חושב על הפלטיפוס). את בוחנת את המצב וקולטת את המייטינה הזהוב, מבינה להפתעתך שהוא זוהר. טרוי נאנק:" זוהר זוהר, אבל תוקפ....ן...".
את מחליטה שאת חייבת ללכוד אותו.
את מורה לפוקימונייך מה לעשות. סילביון שולחת רוח ורדרדה וריחנית לעבר מייטינה הזהוב, פוגעת בו קשה מאוד. לאחר מכן היא פוגעת בו עם כוכבים זריזים וזוהרים, משאירה אותו תשוש וכמעט מעולף. פרי עוטף את טפרו באנרגיה ירקרקה בהירה, משסע בחוזקה את המייטיינה ומיד לאחר מכן משסע אותו בפשטות עם ידו השנייה, גורם לו לא מעט נזק. את אומרת לטרופיוס שאת סומכת עליו, והוא שולח גם עלים צבעוניים ומרחפים וגם טורנדו קטן מלא כולו בעלים לעבר מייטינה השלישי, גורם לו כמות יפה של נזק. את מנצלת את המהומה ומגיעה אל טרוי הפצועה והמשתנק, שאומר לך:" סך הכל התקרבתי אליהם יותר מדיי..." הוא נאנק ונשכב על הקרקע. שלושת המייטיינות מייללים בחוזקה אל השמיים, מרתיעים אותך מעט ומחזקים, ככל הנראה, את התקפתם. לאחר מכן שלושתם מזנקים על פוקימונייך, מייטיינה הזהוב בשיסוע קטלני, מייטיינה2 בבעיטה עוצמתית ברגלו האחורית ומייטיינה3 בנשיכה עוצמתית, שלושתם גורמים כמויות אדירות של נזק לפוקימונייך. הם מתנשפים בחיוך מרושע.
מה תעשי?
סילביון - 6/10
פרי - 3/10
טרופיוס - 5/10[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מעפפפן
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מציע שתצפו בטלוויזיה, ואתם בהחלט צופים בה במשך כמה שעות. בשלב מסוים קודי הולך, ואומר:" הלכתי לדייט שלי" טרייסי אומרת לו:" בהצלחה! ואל תחזור מאוחר מדי, יש לנו משימה מחר!", בזמן שקודי מנופף לה במגבעתו המהודרת והוא יוצא מפתח הדלת. טרייסי ממשיכה לצפות איתך בטלוויזיה עוד מכה שעות ואז מפהקת מעייפות, אומרת:" כבר עשר בלילה, כדאי שנלך לישון". כמו שעון, קודי נכנס בדלת בנינוחות, אומר תוך כדי פיהוק "היה סבבה" וזורם ישירות לחדרו. טרייסי כמעט ונרדמת על הספה וגם היא פורשת לחדרה. נראה כי פרליגייטר מחייכת או מפהקת, זה לא ברור כל כך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495472][B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מוציא את פלטצ'לינג, ואתה לאמ ופתע: היא פושט טסה באוויר במהירות-על. אתה אומר לה מה לעשות, ולמרות שהיא חלשה, היא תוקפת את מטאנג באסים אוויריים משני הכיוונים בחוזקה. לאחר זמן רב שנראה כי לא חל שינוי, היא עוצרת באוויר, קוראת בקול:"לינג!לינג!" וזוהרת כולה באור כחול. כל הנוכחים בתדהמה, כשפלטצ'לינג גדלה וצומחת, מקבלת מקור גדול יותר, גוף גדול יותר ועיניים ממוקדות יותר: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/662.gif[/IMG] *מאזלט! פלטצ'לינג התפתחה ל[B]פלטצ'ינדר![/B]!!!*. פלטצ'ינדר עוטפת עצמה בלהבות, מתנגשת חזיתית במטאנג ומעלפת אותו. היא עצמה נפגעת מהמתקפה ומתעלפת. *מאזלט! פלטצ'ינדר למדה [B]בליץ להבה[/B] (Flare Blitz). אדם, אמנם קצת בהלם, אך אומר:"טאורוס, זעם על קלפייבל! פיילוסווין, פצצת בוץ על גולם!". טאורוס חובט בקלפייבל בזעם רב, מעלף אותו, ופיילוסווין שולח כדור בוץ אל גולם, שם הוא מתפוצץ ומעלף גם אותו. החייל של מטאנג יושב בחוסר מעש, כנראה כי לא נשארו לו יותר פוקימונים. החיילים הנותרים אומרים:"זהו זה! הגיע הזמן! סלאמנס, גארצ'ומפ, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים דרקון מעופף כחול-אדום ענק ודרקון סגול גדול בעל סנפירים חדים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/373.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/445.gif[/IMG]. החיילים אומרים:" התעלו על כוחותיכם! התפתחו-מגה!", ושניהם לוחצים אל אבן צבעונית במשובצת על מפרק ידם. סלאמנס וגארצ'ומפ זוהרים, עוברים שינוי: סלאמנס הופך לגרסה גדולה ומשופררת שלו, עם כנפי ענק וידיים משובצות בתוך ידיות בשביל תעופה מהירה יותר:[IMG]http://www.pkparaiso.com/imagenes/rubi-omega-zafiro-alfa/sprites/animados/salamence-mega.gif[/IMG], וגארצ'ומפ הופך לגרסה יותר פתוחה שלו, כולו קוצני ועם גרזני ענק בידיו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/445-mega.gif[/IMG]. שניהם התפתחו-מגה! שני החיילים אומרים:"גארצ'ומפ, סלאמנס, פעימת דרקון!" ושניהם שולחים ירייה של אנרגיה ירקרקה מפיהם, אל עבר טאורוס ופיילוסווין, מעלפים את שניהם על המקום. אדם חושק שיניים ואומר:"טדי, בוא תחזה בשניים הנוספים שלי. הראקרוס, אלקיד, צאו!" הוא אומר, ומהפוקדורים יוצאים חיפושית קרנף כחולה ענקית ויצור דמוי ילד עם תקע חשמלי על ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/214.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/239.gif[/IMG]. אדם אומר:" הראקרוס, גם אתה יכול! התפתח-מגה!", ואדם לוחץ על אבן צבעונית המשובצת על התליון שלו. הראקרוס זוהר, וגדל בנפחו: הוא הופך למוצק וגדול יותר, והקרן על ראשו גדלה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/214-mega.gif[/IMG]. הראקרוס התפתח-מגה!. אדם אומר:" הראקרוס, מתקפת זעם על סלאמנס! אלקיד, מכת ברק על סלאמנס!". הראקרוס ניגש אל סלאמנס ותוקע בו את קרנו כחמש פעמים, גורם לו נזק רב ומחליש אותו. אלקיד מסובב את ידיו, טוען חשמל בין שני התקעים על ראשו ושולח הלם חשמלי עוצמתי אל עבר סלאמנס, מעלף אותו. שני החיילים ללא הפוקימונים אומרים לחברם:"סליחה, חבר", ונעלמים בהבזק עשן. השלישי נשאר, חסר אונים ומחכה שתבצע את תורך.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה תוהה מה יש בפוקדור, ופותח אותו. כל מה שאתה רואה לפני שנהיה חשוך הוא פה ירוק וגדול. לאחר כמה רגעים אתה מתנשם בכבדות, כשמולך עומד יצור מזוויע וחייכן, עם פה ירוק וגדול: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/455.gif[/IMG].
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*When life give you lemons... Be a filthy scavanger
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מתחי להתרחק ממנו ומסתובב לך מסביב לבסיס במהירות. אתה חולף בקלילות על חייילים רבים, ולא דואג כי אתה מודע לבואם של תגבורת. אתה עוצר ליד מעבדה חשאית למראה וחשוכה, שבה כמה אנשים יושבים ובוהים במסכים שמציגים את רגע הגניבה של חפץ זהוב, אותו אתה מזהה ככדור הגריסאוס, ממוזיאון הזמן-חלל באטרנה. אתה ממשיך ללכת, ועם הזמן רואה שהחדרים נהיים יותר ויותר עתיקים והסביבה יותר ויותר אפלולית. לאט לאט התאורה מתחלפת מנורות תאורה מאורכות ללפידים על מחתות. האווירה נהיית שקטה יותר, כשלבסוף אתה מגיע לחדר ענקי וחשוך. במרכז החדר צינור ענקי, מואר באור הלפידים, מלא כולו בנוזל צהוב מבעבע. במרכז הנוזל צף לו כדור הגריסאוס שראית ממקודם, זוהר כולו באור זהוב שזכור לך בדרך כלשהי. למרבה האימה, הצללית של הצינור מזוויעה: בתוך הצינור, במקום צללית שלהכדור, מופיעות שתי עיניים אדומות זוהרות, וסביבם מתחילים להיווצר פני צללים שחורים. כמה קוצים אדומים מופיעים פה ושם. אתה מסתכל סביב החדר ורואה שהוא כולו עגול ומלא בציורים מסתוריים. מסביב לצינור יש כוכב מחומש, כאשר בכל קצה שלו מונחת חנית ועליה גופה של אדם, משופדת במרכזה עם עיניים זהובות. מיד אתה מבין שאת האור הזהוב אתה מכיר מהעיניים הזהובות ושטופות-המוח של השוטר מסרוליאן. באימה אתה מביט על כל החדר, ומבין שאתה רואה טקס זימון של אדון כל השדים, גיראטינה, והצללית ההולכת ומתווצרת היא אדון השדים והצללים, GiraFU***INGTina
מה תעשה?[/COLOR]
*מאזלט! היית הראשונה להגיב אחריי בעמ' 65 לכן זכית באבן מגה לבחירתך! (את מוזמנת לשאול בה"פ האם לפוקימון מסוים שאת אוהבת יש התפתחות מגה ולהשיג את האבן שלו).
*מיקום - דרך 15, קאלוס
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
את מוציאה את סילביון, פרי וטרופיוס כדי שיעזרו לך (כל הזמן אני חושב על הפלטיפוס). את בוחנת את המצב וקולטת את המייטינה הזהוב, מבינה להפתעתך שהוא זוהר. טרוי נאנק:" זוהר זוהר, אבל תוקפ....ן...".
את מורה לפוקימונייך מה לעשות. סילביון שולחת רוח ורדרדה וריחנית לעבר מייטינה הזהוב, פוגעת בו קשה מאוד. לאחר מכן היא פוגעת בו עם כוכבים זריזים וזוהרים, משאירה אותו תשוש וכמעט מעולף. פרי עוטף את טפרו באנרגיה ירקרקה בהירה, משסע בחוזקה את המייטיינה ומיד לאחר מכן משסע אותו בפשטות עם ידו השנייה, גורם לו לא מעט נזק. את אומרת לטרופיוס שאת סומכת עליו, והוא שולח גם עלים צבעוניים ומרחפים וגם טורנדו קטן מלא כולו בעלים לעבר מייטינה השלישי, גורם לו כמות יפה של נזק. את מנצלת את המהומה ומגיעה אל טרוי הפצועה והמשתנק, שאומר לך:" סך הכל התקרבתי אליהם יותר מדיי..." הוא נאנק ונשכב על הקרקע. שלושת המייטיינות מייללים בחוזקה אל השמיים, מרתיעים אותך מעט ומחזקים, ככל הנראה, את התקפתם. לאחר מכן שלושתם מזנקים על פוקימונייך, מייטיינה הזהוב בשיסוע קטלני, מייטיינה2 בבעיטה עוצמתית ברגלו האחורית ומייטיינה3 בנשיכה עוצמתית, שלושתם גורמים כמויות אדירות של נזק לפוקימונייך. הם מתנשפים בחיוך מרושע.
מה תעשי?
סילביון - 6/10
פרי - 3/10
טרופיוס - 5/10[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מעפפפן
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מציע שתצפו בטלוויזיה, ואתם בהחלט צופים בה במשך כמה שעות. בשלב מסוים קודי הולך, ואומר:" הלכתי לדייט שלי" טרייסי אומרת לו:" בהצלחה! ואל תחזור מאוחר מדי, יש לנו משימה מחר!", בזמן שקודי מנופף לה במגבעתו המהודרת והוא יוצא מפתח הדלת. טרייסי ממשיכה לצפות איתך בטלוויזיה עוד מכה שעות ואז מפהקת מעייפות, אומרת:" כבר עשר בלילה, כדאי שנלך לישון". כמו שעון, קודי נכנס בדלת בנינוחות, אומר תוך כדי פיהוק "היה סבבה" וזורם ישירות לחדרו. טרייסי כמעט ונרדמת על הספה וגם היא פורשת לחדרה. נראה כי פרליגייטר מחייכת או מפהקת, זה לא ברור כל כך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יאללה פרליגייטר בואי נלך לישון, תעשי כפית."
-
*מיקום - דרך 15, קאלוס
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?
סילביון - 6/10
פרי - 3/10
טרופיוס - 5/10[/COLOR]
"כל הכבוד, אתם מדהימים!" אעודד את פוקימוניי. "סילביאון, תסיימי אותו, רוח פיה הכי חזק!" הורה לסילביאון לתקוף את הייטהינה הזהוב. "פרי, חיתוך זעם על מייטהינה2, תנסה להכפיל אותו בשתיים כך שהתקפה תהיה ארוכה יותר וטרופיוס טורנדו עלים, הכי חזק שאתה יכול על מייטהינה3!" אצעק להם. "אתה בסדדר?" אפנה אל טרוי ואושיט לו יד כדי לעזור לו לקום.
-
[quote]נועם
*when life give you lemons... Be a filthy scavanger
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מתחי להתרחק ממנו ומסתובב לך מסביב לבסיס במהירות. אתה חולף בקלילות על חייילים רבים, ולא דואג כי אתה מודע לבואם של תגבורת. אתה עוצר ליד מעבדה חשאית למראה וחשוכה, שבה כמה אנשים יושבים ובוהים במסכים שמציגים את רגע הגניבה של חפץ זהוב, אותו אתה מזהה ככדור הגריסאוס, ממוזיאון הזמן-חלל באטרנה. אתה ממשיך ללכת, ועם הזמן רואה שהחדרים נהיים יותר ויותר עתיקים והסביבה יותר ויותר אפלולית. לאט לאט התאורה מתחלפת מנורות תאורה מאורכות ללפידים על מחתות. האווירה נהיית שקטה יותר, כשלבסוף אתה מגיע לחדר ענקי וחשוך. במרכז החדר צינור ענקי, מואר באור הלפידים, מלא כולו בנוזל צהוב מבעבע. במרכז הנוזל צף לו כדור הגריסאוס שראית ממקודם, זוהר כולו באור זהוב שזכור לך בדרך כלשהי. למרבה האימה, הצללית של הצינור מזוויעה: בתוך הצינור, במקום צללית שלהכדור, מופיעות שתי עיניים אדומות זוהרות, וסביבם מתחילים להיווצר פני צללים שחורים. כמה קוצים אדומים מופיעים פה ושם. אתה מסתכל סביב החדר ורואה שהוא כולו עגול ומלא בציורים מסתוריים. מסביב לצינור יש כוכב מחומש, כאשר בכל קצה שלו מונחת חנית ועליה גופה של אדם, משופדת במרכזה עם עיניים זהובות. מיד אתה מבין שאת האור הזהוב אתה מכיר מהעיניים הזהובות ושטופות-המוח של השוטר מסרוליאן. באימה אתה מביט על כל החדר, ומבין שאתה רואה טקס זימון של אדון כל השדים, גיראטינה, והצללית ההולכת ומתווצרת היא אדון השדים והצללים, girafu***ingtina
מה תעשה?[/quote]
*מה כבר יש לי להפסיד? Xd
** אתה צריך לעדכן את כל מה שלקחתי מהבסיס של סטיבן בדף דמות, קצת קשה לי לזכור איזה אבני מגה לקחתי ממנו.
----------------------------------------
"אלוהים אדירים..." אומר בפה פעור "אם הם יצליחו לזמן את גיראטינה ולגרום לו להקשיב לפקודות שלהם... ג'וזף, אני חייב לקרוא לג'ו.." אומר ואעצור את עצמי "ולמה בעצם? כדי שהוא יעצור את הכול ויקח את הקרדיט? יש לי את משגר הדיסקים והציוד שלי, יש לי את הפוקימונים שלי... ויש לי אבני מגה." אומר ואתגנב בקור רוח אל החדר. "נו, נו, נו... לזמן פוקימון אפל ממימד אחר. זה שפל ראמפ"גים. אפילו בשבילכם. צאו!" אקרא ואוציא את מאוויל, סניזל, לוטאד, פלטצ'ינדר, באגון וצ'ינצ'או מהפוקדורים שלהם. "מאוויל, תפוס!" אקרא למאוויל ואזרוק לעברו את אבן המגה שלו. "מאוויל- התפתחות מגה!" אקרא בגאווה בעת שאצפה במאוויל מתפתח לצורתו החזקה ביותר. "עכשיו על זה אני מדבר! מאוויל, הטלה ססמית! סניזל, אגרוף קרח! פלטצ'ינדר- זריזות ואז גחלת! צ'ינצ'או, חשמל אותם! באגון, זעם דרקון! לוטאד, הדהמה!"
-
[COLOR="#0000FF"]*[video=youtube;lf_wVfwpfp8]https://www.youtube.com/watch?v=lf_wVfwpfp8[/video]
*זמן - לילה
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה הולך אל חדרך, כשפרליגייטר ישנה על מזרון ענק שמצאת במחסן ואתה על מיטתך. אתה נרדם ושוקע לחלומות עמוקים.
~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|
*~*~*חלוווום*~*~* אתה מרגיש כאילו צופים בך. צל ענק מופיע מאחוריך. שתי עיניים אדומות ענקיות יוקדות אל תוכך ו......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר, כולך מלא אגלי זיעה קרה. לאחר כמה דקות של התנשפות מהחלוום הרע והמציאותי שלך, לוח המשימות מצפצף. אתה מתלבש במהרה ויוצא לסלון, שם אתה פוגש את קודי וטרייסי, שניהם הפוכים. אתה פותח את ההודעה וקורא:
'קודי, טרייסי וריצ'י שלום
משימה 2: הפשיטה על חורבות הטירה!
תיאור: מוקדם יותר הבוקר שלחנו צמד סוכנים שלנו למשימת סיור בחורבות הטירה שבמדבר רזורט ביונובה. לפני כעשר דקות התקבלה מהם קריאת מצוקה, שבמקום יש בסיס של צוות מגמה והם זקוקים לתגבורת. נוכחותכם חשובה להשתלטות על הבסיס. התארגנו במהירות המירבית וצאו!
-מגנו-'.
טרייסי אומרת:תבחרו פוקימונים ותתארגנו, מהר!" וטרייסי וקודי רצים במהירות כדי להתארגן כמה שיותר מהר. השעה כמעט 10 בבוקר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - דרך 15, קאלוס
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
את מרוה לכל פוקימונייך מה לעשות. סילביון שולחת רוח ורודה עוצמתית לעבר מייטינה הזהוב, מעלפת אותו. פרי, בשני חיתוכים ירוקים וארוכים מחסל את מייטיינה2, וטורנדו עלים חזק מספיק גם כדי לעלף את מייטיינה3. את עוזרת לטרוי לקום, והוא אומר:"תתפסי מייטיינה אחד ונעוף מכאן. אני חושב ששמעתי עוד כמה יללות". כולו מסוחרר.
מה תעשי?
סילבאון - 6/10
פרי - 3/10
טרופיוס - 5/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]7
[COLOR="#DAA520"]*אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט
*Your live... Muahahah
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה בשוק. אתה מבין שהם הגיעו לשפל חדש. אתה מוציא את כל פוקימוניך, ועוזר למאוויל להתפתח-מגה. מאוויל משנה צורה: רגליו נהיות ורדרדות ולסת נוספת מופיעה על ראשו. צורתו גדלה בסה"כ: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/303-mega.gif[/IMG]. אתה מורה לכל פוקימוניך לתקוף, אך אין להם מה לתקוף. אתה מבין שתהליך זימונו של גיראטינה ארוך מאוד, ושמה שאתה רואה בחדר הוא רק תמצית קטנה של ישותו האפלה. אתה מתחיל לשמוע קולות מהומה מהאולם המרכזי של הבסיס. האפלה מתחזקת אט-אט בחדר.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495472]
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה זה הדבר הזה, הוא נראה עלוב' אחשוב לעצמי
'אני חייב לטפל בזה עכשיו' אחשוב אחזיר אותו לפוכדור ואצעד לכיוון הדלפק
"סליחה, אני חושב שיש פה טעות, הוא לא שייך לי ואני לא מעוניין בו, קחו אותו בחזרה" אגיד לפקיד
-
[COLOR="#006400"]*[video=youtube;M42WsohyYzE]https://www.youtube.com/watch?v=M42WsohyYzE[/video]. מה עלוב בקרניביין?
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מחזיר את היצור הירוק (והלא עלוב הזה) אל הפוקדור שלו וחוזר על הדלפק. אתה מגיש אותו לפקיד ואומר לו שאתה לא רוצה בו. הפקיד אומר:" איך אתה לא מתבייש להחזיר מתנה? זה מאוד לא מנומס. ועוד מתנה מהסגנית של הצוות? לך מכאן מהר! אם אתה ממש רוצה, אתה מוזמן ללכת לחדר השלל ולהחליף אותו בפוקימון אחר לבחירתך".
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495503][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*[video=youtube;M42WsohyYzE]https://www.youtube.com/watch?v=M42WsohyYzE[/video]. מה עלוב בקרניביין?
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מחזיר את היצור הירוק (והלא עלוב הזה) אל הפוקדור שלו וחוזר על הדלפק. אתה מגיש אותו לפקיד ואומר לו שאתה לא רוצה בו. הפקיד אומר:" איך אתה לא מתבייש להחזיר מתנה? זה מאוד לא מנומס. ועוד מתנה מהסגנית של הצוות? לך מכאן מהר! אם אתה ממש רוצה, אתה מוזמן ללכת לחדר השלל ולהחליף אותו בפוקימון אחר לבחירתך".
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחח צחקתי בקול
אין התפתחויות עיצוב מעפן (משהו אישי חחחחח)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל אחד והדעה שלו" אגיד לו ואלך
'מעניין מה יש להם שם בחדר של השלל' אחשוב לעצמי ואלך לחדר השלל ואתחיל לחשוב איזה פוקימון אני רוצה
-
[QUOTE] טדי
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מוציא את פלטצ'לינג, ואתה לאמ ופתע: היא פושט טסה באוויר במהירות-על. אתה אומר לה מה לעשות, ולמרות שהיא חלשה, היא תוקפת את מטאנג באסים אוויריים משני הכיוונים בחוזקה. לאחר זמן רב שנראה כי לא חל שינוי, היא עוצרת באוויר, קוראת בקול:"לינג!לינג!" וזוהרת כולה באור כחול. כל הנוכחים בתדהמה, כשפלטצ'לינג גדלה וצומחת, מקבלת מקור גדול יותר, גוף גדול יותר ועיניים ממוקדות יותר: *מאזלט! פלטצ'לינג התפתחה לפלטצ'ינדר!!!!*. פלטצ'ינדר עוטפת עצמה בלהבות, מתנגשת חזיתית במטאנג ומעלפת אותו. היא עצמה נפגעת מהמתקפה ומתעלפת. *מאזלט! פלטצ'ינדר למדה בליץ להבה (Flare Blitz). אדם, אמנם קצת בהלם, אך אומר:"טאורוס, זעם על קלפייבל! פיילוסווין, פצצת בוץ על גולם!". טאורוס חובט בקלפייבל בזעם רב, מעלף אותו, ופיילוסווין שולח כדור בוץ אל גולם, שם הוא מתפוצץ ומעלף גם אותו. החייל של מטאנג יושב בחוסר מעש, כנראה כי לא נשארו לו יותר פוקימונים. החיילים הנותרים אומרים:"זהו זה! הגיע הזמן! סלאמנס, גארצ'ומפ, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים דרקון מעופף כחול-אדום ענק ודרקון סגול גדול בעל סנפירים חדים: . החיילים אומרים:" התעלו על כוחותיכם! התפתחו-מגה!", ושניהם לוחצים אל אבן צבעונית במשובצת על מפרק ידם. סלאמנס וגארצ'ומפ זוהרים, עוברים שינוי: סלאמנס הופך לגרסה גדולה ומשופררת שלו, עם כנפי ענק וידיים משובצות בתוך ידיות בשביל תעופה מהירה יותר:, וגארצ'ומפ הופך לגרסה יותר פתוחה שלו, כולו קוצני ועם גרזני ענק בידיו: . שניהם התפתחו-מגה! שני החיילים אומרים:"גארצ'ומפ, סלאמנס, פעימת דרקון!" ושניהם שולחים ירייה של אנרגיה ירקרקה מפיהם, אל עבר טאורוס ופיילוסווין, מעלפים את שניהם על המקום. אדם חושק שיניים ואומר:"טדי, בוא תחזה בשניים הנוספים שלי. הראקרוס, אלקיד, צאו!" הוא אומר, ומהפוקדורים יוצאים חיפושית קרנף כחולה ענקית ויצור דמוי ילד עם תקע חשמלי על ראשו: . אדם אומר:" הראקרוס, גם אתה יכול! התפתח-מגה!", ואדם לוחץ על אבן צבעונית המשובצת על התליון שלו. הראקרוס זוהר, וגדל בנפחו: הוא הופך למוצק וגדול יותר, והקרן על ראשו גדלה: . הראקרוס התפתח-מגה!. אדם אומר:" הראקרוס, מתקפת זעם על סלאמנס! אלקיד, מכת ברק על סלאמנס!". הראקרוס ניגש אל סלאמנס ותוקע בו את קרנו כחמש פעמים, גורם לו נזק רב ומחליש אותו. אלקיד מסובב את ידיו, טוען חשמל בין שני התקעים על ראשו ושולח הלם חשמלי עוצמתי אל עבר סלאמנס, מעלף אותו. שני החיילים ללא הפוקימונים אומרים לחברם:"סליחה, חבר", ונעלמים בהבזק עשן. השלישי נשאר, חסר אונים ומחכה שתבצע את תורך.
מה תעשה? [/QUOTE]
"פלצ׳נדר, חזרי. היית מעולה." אודה לה ואתן לה מנוחה. "ברגמיט אני זקוק לעזרה!" אני יודע שיש הבדל רב ברמות, אבל עם קצת אסטרטגיה וטיפת מזל אנחנו נעשה את זה. ברגמייט הוכיחה לי בעבר שהיא עשויה מחומר קשוח למדי. "קדימה ברגמייט, רוח קרחית ואז קרן קרח! השתמשי ברוח כדי לצבור תנופה!"
-
[quote]נועם7
*אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט
*your live... Muahahah
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה בשוק. אתה מבין שהם הגיעו לשפל חדש. אתה מוציא את כל פוקימוניך, ועוזר למאוויל להתפתח-מגה. מאוויל משנה צורה: רגליו נהיות ורדרדות ולסת נוספת מופיעה על ראשו. צורתו גדלה בסה"כ: . אתה מורה לכל פוקימוניך לתקוף, אך אין להם מה לתקוף. אתה מבין שתהליך זימונו של גיראטינה ארוך מאוד, ושמה שאתה רואה בחדר הוא רק תמצית קטנה של ישותו האפלה. אתה מתחיל לשמוע קולות מהומה מהאולם המרכזי של הבסיס. האפלה מתחזקת אט-אט בחדר.
מה תעשה?[/quote]
are you serious
--------------------------
"איך אני הולך לעצור את זה?! תחשוב קלאן, תחשוב, בטוח יש משהו שאפשר לעשות... אולי אם אקח מהם את כדור הגריסאוס אוכל לבטל את הזימון..." אחשוב לעצמי. לאחר מכן, אתקדם לעבר הקולות ואסרוק את החדר בשקט אחרי כדור כדור הגריסאוס.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495498][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*[video=youtube;lf_wVfwpfp8]https://www.youtube.com/watch?v=lf_wVfwpfp8[/video]
*זמן - לילה
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה הולך אל חדרך, כשפרליגייטר ישנה על מזרון ענק שמצאת במחסן ואתה על מיטתך. אתה נרדם ושוקע לחלומות עמוקים.
~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|~|
*~*~*חלוווום*~*~* אתה מרגיש כאילו צופים בך. צל ענק מופיע מאחוריך. שתי עיניים אדומות ענקיות יוקדות אל תוכך ו......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר, כולך מלא אגלי זיעה קרה. לאחר כמה דקות של התנשפות מהחלוום הרע והמציאותי שלך, לוח המשימות מצפצף. אתה מתלבש במהרה ויוצא לסלון, שם אתה פוגש את קודי וטרייסי, שניהם הפוכים. אתה פותח את ההודעה וקורא:
'קודי, טרייסי וריצ'י שלום
משימה 2: הפשיטה על חורבות הטירה!
תיאור: מוקדם יותר הבוקר שלחנו צמד סוכנים שלנו למשימת סיור בחורבות הטירה שבמדבר רזורט ביונובה. לפני כעשר דקות התקבלה מהם קריאת מצוקה, שבמקום יש בסיס של צוות מגמה והם זקוקים לתגבורת. נוכחותכם חשובה להשתלטות על הבסיס. התארגנו במהירות המירבית וצאו!
-מגנו-'.
טרייסי אומרת:תבחרו פוקימונים ותתארגנו, מהר!" וטרייסי וקודי רצים במהירות כדי להתארגן כמה שיותר מהר. השעה כמעט 10 בבוקר.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
את מרוה לכל פוקימונייך מה לעשות. סילביון שולחת רוח ורודה עוצמתית לעבר מייטינה הזהוב, מעלפת אותו. פרי, בשני חיתוכים ירוקים וארוכים מחסל את מייטיינה2, וטורנדו עלים חזק מספיק גם כדי לעלף את מייטיינה3. את עוזרת לטרוי לקום, והוא אומר:"תתפסי מייטיינה אחד ונעוף מכאן. אני חושב ששמעתי עוד כמה יללות". כולו מסוחרר.
מה תעשי?
סילבאון - 6/10
פרי - 3/10
טרופיוס - 5/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]7
[COLOR="#DAA520"]*אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט
*Your live... Muahahah
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה בשוק. אתה מבין שהם הגיעו לשפל חדש. אתה מוציא את כל פוקימוניך, ועוזר למאוויל להתפתח-מגה. מאוויל משנה צורה: רגליו נהיות ורדרדות ולסת נוספת מופיעה על ראשו. צורתו גדלה בסה"כ: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/303-mega.gif[/IMG]. אתה מורה לכל פוקימוניך לתקוף, אך אין להם מה לתקוף. אתה מבין שתהליך זימונו של גיראטינה ארוך מאוד, ושמה שאתה רואה בחדר הוא רק תמצית קטנה של ישותו האפלה. אתה מתחיל לשמוע קולות מהומה מהאולם המרכזי של הבסיס. האפלה מתחזקת אט-אט בחדר.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"משימה שנייה סוף סוף, כמה חיכיתי לזה" אחשוב לעצמי ואודה לדור על שברא את צוות אג'נטרה.
"קדימה טרייסי, קודי. אתם מוכנים?" אשאל בחיפזון.
"אמרו שצוות מגמה מיקם בריזורט בסיס. זאת אומרת שכנראה שיהיו שם חיילים שלהם. (1+1=צוות מגמה). צוות מגמה נוהג להשתמש בפוקימוני אדמה ואש. אז אני אקח איתי את פרליגייטר, באלטוי, מאצ'וק, פידג'יוטו, פוניטה וגאסטלי." אחשוב עד שקודי וטרייסי יתארגנו ולאחר כן אוציא את דודואו אקסגיוט ושרומיש. "תקשיבו, אני לקחתי אותם מתוך בחירה של סוגים ועזרה, אל תפגעו גם ההזדמנות שלכם תגיע, בינתיים אני רוצה שתשמרו על עצמכם ועל הביצה שנמצאת באינקובטור אוקיי?" אסיים את דבריי ואחזיר אותם לתוך הפוקדורים (כן כן בזבוז זמן מיותר). "קדימה טרייסי, קודי, אני משתגר לשם ניפגש כבר שם."
-
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?
סילבאון - 6/10
פרי - 3/10
טרופיוס - 5/10[/COLOR]
פחחחחחחחחח רחמים על טרוי
~~~~
אוציא בזריזות פוקדור מהתיק שלי ואזרוק אותו על המייטהינה הזהוב. "אתה לא רוצה אחד?" אומר לטרוי, אשתדל שלא לצחוק. "בוא נעוף מכאן" אומר וארוץ עם טרוי חזרה לכיוון העיר, שנגיע אפנה אל טרוי "אז.............. זורם איתי לטיול גם בדרך 101? או שאתה רוצה ללכת לבסיס לנוח?" ואצחק.
-
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה אומר כל אחד ודעתו, והולך אל חדר השלל, תוהה מה תוכל לקחת. אתה מגיע אל חדר השלל ומתיישב ליד אחד מהמחשבים, רואה שכרגע במלאי כ-520 פוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*חומר קשוח למדי חח
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מחזיר את פלטצ'ינדר ומוציא את ברגמייט, אומר לה מה לעשות. ברגמייט שולחת אל האוויר רוח קפואה וקרה, אשר פוגעת קלות בגארצ'ומפ. הרוח יוצרת ערפל מסתורי. מתוך הערפל, ברגמייט מזנקת, עם הקרן על ראשה בוהקת באור תכול, ודוקרת את גארצ'ומפ היישר בבטנו, גורמת לו הרבה מאוד נזק ומצליחה לעלף אותו במכה אחת. החייל בא להיעלם, אך אלקיד מחשמל אותו והראקרוס עף אליו, תופס אותו בידיו. אדם ניגש אליו ועורך עליו חיפוש גופני, מרוקן אותו מכל הציוד. בינתיים ברגמייט מחייכת לעצמה, מאושרת לניצחון הלא צפוי. לאחר כמה רגעים, בזמן ששניכם יוצרים קשר עין, היא מחייכת וזוהרת באור בהיר ומסנוור. כל המנהרה מתעטפת כולה בערפל קריר, בזמן ברגמייט גדלה וגדלה, אך אתה לא רואה את תווי גופה. לאחר כמה רגעים של מטמורפוזה שהדהימה את כל הנוכחים, אתה רואה מולך יצור ענקי בחלקו העליון שטוח לחלוטין. הוא נראה כמו קרחון. הוא אומר לעברך:" אבא! אבאלוג!", ואתה מבין שברגמייט התפתחה, וזוהי היא! *מזלטוב! ברגמייט התפתחה ל[B]אבאלוג[/B]!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/713.gif[/IMG]*. אדם קצת בהלם, אך אומר לך:"וואו, אדם, שתי התפתחויות בקרב אחד! כנראה שממש יש לך מזל! ועכשיו, בוא נראה מה יש לטינופת הזאת. אתה, ידידי, בא איתנו" הוא אומר ומוציא מכיסו חבל ארוך, קושר אותו לכל אורכו. הוא אומר:"פיילוסווין, צא! אני מניח אותו עליך, שמור עליו!", ואדם קושר את החייל אל גבו של פיילוסווין. החייל מפוחד, אך הראקרוס נותן לו מכה קלה בראשו ומעלף אותו. אדם מחזיר את הראקרוס ואלקיד ואומר:" זה יחזיק אותו עד שנגיע. שנמשיך?".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*לא הבנת... הקולות מהאולם המרכזי, החדר שבו אתה וג'וזף התפצלתם בהתחלה. אתה עכשיו בחדר הזימון של גיראטינה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושב לעצמך מה תוכל לעשות, ומתלבט אם ללכת אל עבר הכדור או אל עבר הקולות. אתה מחליט ללכת אל הכדור, וצועד כמה צעדים קדימה. ברגע שרגלך נוחתת בפתח האולם העגול, האורות מתעמעים עוד יותר, ולהבות כחולות נדלקות על חמשת הגופות הזהובות. " ' " לא היית צריך לעשות את זה " ' ", קול עמוק, עתיק ומחוספס מהדהד, ספק במוחך ספק ברחבי החדר. הלהבות רק מתחזקות. אתה מתחיל להרגיש תחושת חמימות באזור החלציים שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*איזה אסטרטג חח
*זמן - בוקר
*לפני משימה רשמית
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה חושב לך את מי לקחת, ולבסוף מחליט להשאיר את דודואו, שרומיש ואקסגיוט. אתה אומר להם שגם ההזדמנות שלהם תגיע ומשאיר אותם להשגיח על הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה הולך אל הסלון עם ששת הפוקדורים שלך. קודי אומר:" אנחנו הולכים לבסיס אויב, לכן בטוח נהיה בחיסרון מספרי. אני חושב שכדאי שנלך להצטייד בחנות של הבסיס, אולי נמצא כמה אביזרים שיעזרו לנו להשוות את הכוחות בינינו". טרייסי אומרת:" אני מסכימה".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
את מוציאה בזריזות פוקדור מתיקך וזורקת אותו על המייטיינה הזהוב. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
[SPOILER]מאזלטט! תפסת [B]מייטיינה זוהר!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/262.gif\[/IMG][/B][/SPOILER]. את שואלת את טרוי אם הוא לא רוצה לתפוס עוד אחד, והוא אומר:" האמת... למה לא? תפסי לי אחד" הוא אומר ומביא לך פוקדור אג'נטרה. את זורקת על מייטיינה נוסף. נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
[SPOILER]מאזלט! תפסת לטרוי [B]מייטיינה!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG][/B][/SPOILER]. את מציעה לו 'טיול קצר' לדרך 101 והוא אומר:" הכל רק לעוף מכאן". אתם משתגרים מיד לעיירה ליטלרוט שבדרום הואן. נראה ששמש הבוקר החמימה והמסע שיפרו את מצבו של טרוי. הוא כבר יכול להיעמד על רגליו ולנוע. אתם נחתתם במרכז העיירה, ממש בסמיכות לביתו של פרופסור בירץ' ובתו, מיי, מתאמת הפוקימונים והמאמנת המפורסמת. מצידו השני של הכביש ביתו של נורמן ושל בנו, ברנדן, האלוף של הואן לשעבר. או שהוא עדיין האלוף? אתם ממשיכים משם צפונה מגיעים לשביל ירוק שבסמוך אליהם ניצב שלה משולש ועליו רשום '101'. טרוי אומר:" אני אלך צפונה, לאולדייל. אולי במרכז הפוקימונים שם יוכלו לרפא אותי", והוא הולך. את רואה סביבך רשרושים בשיחים. סריקה דרך יישום הפוקדקס שלך מגלה שהפוקימונים המצויים בדרך זו הם: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/265.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/263.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/540.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/506.gif[/IMG]
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495563][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה אומר כל אחד ודעתו, והולך אל חדר השלל, תוהה מה תוכל לקחת. אתה מגיע אל חדר השלל ומתיישב ליד אחד מהמחשבים, רואה שכרגע במלאי כ-520 פוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אדיר, יש כמעט את כולם, אני מקווה שיש את מי שאני רוצה' אחשוב
'גאסטלי, אותו אני רוצה' אגיד ואקליד את השם שלו במחשב ואראה אם הוא שם.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495563][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*חומר קשוח למדי חח
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מחזיר את פלטצ'ינדר ומוציא את ברגמייט, אומר לה מה לעשות. ברגמייט שולחת אל האוויר רוח קפואה וקרה, אשר פוגעת קלות בגארצ'ומפ. הרוח יוצרת ערפל מסתורי. מתוך הערפל, ברגמייט מזנקת, עם הקרן על ראשה בוהקת באור תכול, ודוקרת את גארצ'ומפ היישר בבטנו, גורמת לו הרבה מאוד נזק ומצליחה לעלף אותו במכה אחת. החייל בא להיעלם, אך אלקיד מחשמל אותו והראקרוס עף אליו, תופס אותו בידיו. אדם ניגש אליו ועורך עליו חיפוש גופני, מרוקן אותו מכל הציוד. בינתיים ברגמייט מחייכת לעצמה, מאושרת לניצחון הלא צפוי. לאחר כמה רגעים, בזמן ששניכם יוצרים קשר עין, היא מחייכת וזוהרת באור בהיר ומסנוור. כל המנהרה מתעטפת כולה בערפל קריר, בזמן ברגמייט גדלה וגדלה, אך אתה לא רואה את תווי גופה. לאחר כמה רגעים של מטמורפוזה שהדהימה את כל הנוכחים, אתה רואה מולך יצור ענקי בחלקו העליון שטוח לחלוטין. הוא נראה כמו קרחון. הוא אומר לעברך:" אבא! אבאלוג!", ואתה מבין שברגמייט התפתחה, וזוהי היא! *מזלטוב! ברגמייט התפתחה ל[B]אבאלוג[/B]!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/713.gif[/IMG]*. אדם קצת בהלם, אך אומר לך:"וואו, אדם, שתי התפתחויות בקרב אחד! כנראה שממש יש לך מזל! ועכשיו, בוא נראה מה יש לטינופת הזאת. אתה, ידידי, בא איתנו" הוא אומר ומוציא מכיסו חבל ארוך, קושר אותו לכל אורכו. הוא אומר:"פיילוסווין, צא! אני מניח אותו עליך, שמור עליו!", ואדם קושר את החייל אל גבו של פיילוסווין. החייל מפוחד, אך הראקרוס נותן לו מכה קלה בראשו ומעלף אותו. אדם מחזיר את הראקרוס ואלקיד ואומר:" זה יחזיק אותו עד שנגיע. שנמשיך?".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*לא הבנת... הקולות מהאולם המרכזי, החדר שבו אתה וג'וזף התפצלתם בהתחלה. אתה עכשיו בחדר הזימון של גיראטינה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושב לעצמך מה תוכל לעשות, ומתלבט אם ללכת אל עבר הכדור או אל עבר הקולות. אתה מחליט ללכת אל הכדור, וצועד כמה צעדים קדימה. ברגע שרגלך נוחתת בפתח האולם העגול, האורות מתעמעים עוד יותר, ולהבות כחולות נדלקות על חמשת הגופות הזהובות. " ' " לא היית צריך לעשות את זה " ' ", קול עמוק, עתיק ומחוספס מהדהד, ספק במוחך ספק ברחבי החדר. הלהבות רק מתחזקות. אתה מתחיל להרגיש תחושת חמימות באזור החלציים שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*איזה אסטרטג חח
*זמן - בוקר
*לפני משימה רשמית
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה חושב לך את מי לקחת, ולבסוף מחליט להשאיר את דודואו, שרומיש ואקסגיוט. אתה אומר להם שגם ההזדמנות שלהם תגיע ומשאיר אותם להשגיח על הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה הולך אל הסלון עם ששת הפוקדורים שלך. קודי אומר:" אנחנו הולכים לבסיס אויב, לכן בטוח נהיה בחיסרון מספרי. אני חושב שכדאי שנלך להצטייד בחנות של הבסיס, אולי נמצא כמה אביזרים שיעזרו לנו להשוות את הכוחות בינינו". טרייסי אומרת:" אני מסכימה".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
את מוציאה בזריזות פוקדור מתיקך וזורקת אותו על המייטיינה הזהוב. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
[SPOILER]מאזלטט! תפסת [B]מייטיינה זוהר!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/262.gif\[/IMG][/B][/SPOILER]. את שואלת את טרוי אם הוא לא רוצה לתפוס עוד אחד, והוא אומר:" האמת... למה לא? תפסי לי אחד" הוא אומר ומביא לך פוקדור אג'נטרה. את זורקת על מייטיינה נוסף. נדנוד1... נדנוד2... נדנוד3 ו.....
[SPOILER]מאזלט! תפסת לטרוי [B]מייטיינה!!! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG][/B][/SPOILER]. את מציעה לו 'טיול קצר' לדרך 101 והוא אומר:" הכל רק לעוף מכאן". אתם משתגרים מיד לעיירה ליטלרוט שבדרום הואן. נראה ששמש הבוקר החמימה והמסע שיפרו את מצבו של טרוי. הוא כבר יכול להיעמד על רגליו ולנוע. אתם נחתתם במרכז העיירה, ממש בסמיכות לביתו של פרופסור בירץ' ובתו, מיי, מתאמת הפוקימונים והמאמנת המפורסמת. מצידו השני של הכביש ביתו של נורמן ושל בנו, ברנדן, האלוף של הואן לשעבר. או שהוא עדיין האלוף? אתם ממשיכים משם צפונה מגיעים לשביל ירוק שבסמוך אליהם ניצב שלה משולש ועליו רשום '101'. טרוי אומר:" אני אלך צפונה, לאולדייל. אולי במרכז הפוקימונים שם יוכלו לרפא אותי", והוא הולך. את רואה סביבך רשרושים בשיחים. סריקה דרך יישום הפוקדקס שלך מגלה שהפוקימונים המצויים בדרך זו הם: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/265.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/263.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/540.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/506.gif[/IMG]
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
תודה תודה
----------
אלך לקנות ארבעה מרפאים 50% ואשתגר בזריזות אל עבר הר ריזורט בלי לחכות לשותפים שלי ואסתתר שם (אל תאכזב אותי ותחביא אותי, לקחתי את גאסטלי בשביל הדבר הזה!)
-
[QUOTE]טדי
*חומר קשוח למדי חח
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מחזיר את פלטצ'ינדר ומוציא את ברגמייט, אומר לה מה לעשות. ברגמייט שולחת אל האוויר רוח קפואה וקרה, אשר פוגעת קלות בגארצ'ומפ. הרוח יוצרת ערפל מסתורי. מתוך הערפל, ברגמייט מזנקת, עם הקרן על ראשה בוהקת באור תכול, ודוקרת את גארצ'ומפ היישר בבטנו, גורמת לו הרבה מאוד נזק ומצליחה לעלף אותו במכה אחת. החייל בא להיעלם, אך אלקיד מחשמל אותו והראקרוס עף אליו, תופס אותו בידיו. אדם ניגש אליו ועורך עליו חיפוש גופני, מרוקן אותו מכל הציוד. בינתיים ברגמייט מחייכת לעצמה, מאושרת לניצחון הלא צפוי. לאחר כמה רגעים, בזמן ששניכם יוצרים קשר עין, היא מחייכת וזוהרת באור בהיר ומסנוור. כל המנהרה מתעטפת כולה בערפל קריר, בזמן ברגמייט גדלה וגדלה, אך אתה לא רואה את תווי גופה. לאחר כמה רגעים של מטמורפוזה שהדהימה את כל הנוכחים, אתה רואה מולך יצור ענקי בחלקו העליון שטוח לחלוטין. הוא נראה כמו קרחון. הוא אומר לעברך:" אבא! אבאלוג!", ואתה מבין שברגמייט התפתחה, וזוהי היא! *מזלטוב! ברגמייט התפתחה לאבאלוג!!! *. אדם קצת בהלם, אך אומר לך:"וואו, אדם, שתי התפתחויות בקרב אחד! כנראה שממש יש לך מזל! ועכשיו, בוא נראה מה יש לטינופת הזאת. אתה, ידידי, בא איתנו" הוא אומר ומוציא מכיסו חבל ארוך, קושר אותו לכל אורכו. הוא אומר:"פיילוסווין, צא! אני מניח אותו עליך, שמור עליו!", ואדם קושר את החייל אל גבו של פיילוסווין. החייל מפוחד, אך הראקרוס נותן לו מכה קלה בראשו ומעלף אותו. אדם מחזיר את הראקרוס ואלקיד ואומר:" זה יחזיק אותו עד שנגיע. שנמשיך?".
מה תעשה? [/QUOTE]
I have no idea why I even wrote that!
~
"אה! אבאלוג את מדהימה!" אקרא בהתלהבות ואחזיר אותה לפוקדור. "אני מוכן להמשיך, אבל אתה, בן נאוות המרדות שכמותך, אתה תספר לי מהיכן לעזאזל למדת להילחם כל כך מדהים! ואיך מצאת אבן מגה?! גם אני רוצה!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495321]
[B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ערב
*במהלך משימה
*כסף - 26,600 פ"ד
מה תעשי?[/QUOTE]
>>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשאיר בחדר את זובאט,פיפיטר ואת טורטוויג. ואחר כך אנסה שוב לצאת משם.. אם לא עובד אשאיר גם את ארידוס
-
[QUOTE]נועם
*לא הבנת... הקולות מהאולם המרכזי, החדר שבו אתה וג'וזף התפצלתם בהתחלה. אתה עכשיו בחדר הזימון של גיראטינה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/QUOTE]
----------------------------------------------
"ז...זה... גיראטינה?" אומר בחשש ואחזיר את כולם למעט מגה מאוויל. "אני... תבטל את הזימון! או מה שזה לא יהיה, תחזור לכדור הזה!" אומר בחשש ולרגע אתחרט על מה שאני עומד להגיד. "אני... אני פוקד עליך לבטל את הזימון ולחזור לתול כדור הגריסאוס! אם לא תעשה זאת, אני... אני... אני אשמיד אותך!"
-
*זמן - בוקר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
YESSSSSSSSSSSSSS
~~~~~~~
"וואוו! הפוקימון השחור השועלי הזה... אני מזהה אותו.. זה זרורא!" אזכר לפתע בפוקימון שאני כל כך (אבל כל כך) אוהבת. 'אני חייבת ללכוד זרורא, הוא יהיה תוספת מושלמת לצוות שלי!' אחליט במוחי. אתחיל להסתובב בדרך, מחפשת זרורא. (אתה בטח לא תסכים אבל אם כן אז ממש בכיף שהמייטהינה לא יהיה זוהר והזרורא כן:embarrassed: )
-
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה שמח מכיוון שיש שם כמעט את כולם, ומקליד במחשב את המילה 'Gastly'. על המסך מופיעים 12 איורי פוקדורים, כולם מכילים גסטלים. חלקן נקבות וחלקן זכרים. כדי להוציא פוקימון מהמערכת אתה חייב קודם להכניס אחד פנימה, לכן אתה מניח את הפוקדור של קרניביין, והוא נעלם בהבזק אור מסמא.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה רוכש ארבעה מרפאים 50%, בעוד שותפיך קונים מספר מרפאים, והרבה אביזרי סוכנים, כולל כדוריות קטנות ומוזרות, שקיקים לא מזוהים, שקיות נייר קטנות ותרסיסים מוזרים. אתה משתגר אל העיר נימבאסה מיד, ולאחר כחצי דקה גם קודי וטרייסי מגיעים. הם אומרים:"ריצ'י, חכה רגע! בוא נלך ביחד, זה לא רחוק". במשך כחצי שעה אתם הולכים דרומה מהעיר נימבאסה שביונובה, עוד קצת דרומה לאורך הכביש הראשי של דרך 4, ולאחר כמה זמן אתם פונים מזרחה, אל עבר חוצות מדבר רזורט. אתם עוברים בשער ומקבלים בד טורבן לכיסוי ראשכם מחול, ולאחר שאתם צועדים ממבנה השער, אתם מגיעים אל דיונות על גבי דיונות של חול, עם סופת חול עוצמתית שמתרחשת באוויר. מסביב לדיונות מסתובבים כל מיני פוקימונים משונים בעל מראה מדברי, את רובם ככולם אתה לא מזהה דרך סופת החול. לאחר עוד כעשרים דקות אתם מגיעים לדיונה גבוהה מאוד שנראית מעט יותר מוצקה. אתם מטפסים עליה ורואים מראה משונה: כעשרה פסלים תכולים מוזרים עומדים ללא נוע, מפוזרים ללא תבנית לאורך כל הדיונה: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/555-d.png[/IMG]. בסביבתכם גם שתי כניסות מפוארות מאוד, שנראות כמו שערים בשני צריחים של טירה. אחד הצריחים עוד עומד בשלמותו בצד ימין, והצריח השני נותר בחצי גובהו. טרייסי אומרת:" כנראה שאלו חוברות הטירה, ורוב הטירה נמצאת כעת מתחת לדיונה הזו". אתם רואים שלט בין הצריחים. השלט באנגלית וקודי מתרגם לכם אותו: 'ברוכים הבאים לאתר הארכאולוגי חורבות הטירה. כדי לשמור על המבנה הזה יפהפה כמו שהוא, אין להיכנס אל שטחי החורבות, אלא עם אישור מיוחד.
בתודה,
הרשות לארכיאולוגיה של יונובה'.
טרייסי אומרת במבט עקום:"ביונובה אין בכלל רשות ארכאולוגית. בוא ניכנס". קודי אומר:" השאלה היא רק לאיזה מהצריחים". מולכם עומדים שני הצריחים, האחד הבנוי והאחד החצי-הרוס.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*בן נאוות המרדות מה זו השפה הזאת חח
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה קורא בהתהבות על כמה שאבאלוג מדהימה ומחזיר אותה לפוקדורה. לאחר מכן אתה פונה אל 'בן נאוות המרדות' (באמת למה שתרשום את זה חח) ושואל אותו מאיפה אבן המגה. הוא אומר:" אחרי שיצאתי בעצבים אתמול, השתגרתי למקום אקראי כלשהו בקאלוס. מסתבר שהשתרגתי לעיר שאלור, ושבעיר מגדל בשם 'מגדל ההתמחות', ושבשנים האחרונות הם מצאו מצבור של אבני מפתח הדרושות להתפתחות מגה, והם מעניקים אבן מפתח לכל אדם הראוי לזאת. ניסיתי את מזלי נגד קורינה, נכדתו של גורו התפתחות המגה, גורקין, שבמקרה היא גם מנהיגת מכון העיר שאלור, והצלחתי. זכיתי באבן מגה, וכמובן ששיבצתי אותה בתליון שעל צווארי" הוא אומר ומראה לך את התליון שבצורת עלה שעל צווארו. בתוך העלה הקעור ממוקמת אבן מפתח זכוכיתית, בתוכה תצורה יפה בצבעי הקשת: [IMG]http://wiki.p-insurgence.com/images/d/d9/Mega_Evolution_icon.png[/IMG]." לאחר מכן, כשחזרתי אל יער סנטאלון שליד העיירה, ראיתי נצנוץ בולט על הקרקע. העפתי מבט קרוב עליו ומצאתי אבן מוזרה: [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2gWnN_1YY-x2pGclSpFFHlQJBYptFW1Ut4BBkEvPDVDPu2aXFAN7qKtU[/IMG]. מיד לאחר מכן נחת לידי עדר הראקרוסים, כולם מוקסמים ממראית האבן. אחד מהם כנראה הוקסם יותר מדי כי הוא ניסה לחטוף אותה ממני. נלחמתי בו עם הפוקימונים שלי ותפסתי אותו, וברגע שהוצאתי אותו הוא לקח מידיי את האבן ובלע אותה. מיד החל לזהור באור כחול חלוש, התפתח מגה ואז חזר. לאחר מכן, כשלחצתי על אבן המפתח בזמן שהוא היה בחוץ, הוא התפתח מגה. ועכשיו, בוא ניקח את חלאת האדם הזוז שעל פיילוסווין ונגיע לפחות לוורדאנטורף, בתור התחלה" הוא אומר ומתחיל ללכת אל סוף המנהרה. לאחר כדקה אתם יוצאים מן המנהרה אל עיר הממוקמת כולה על מדשאה ירוקה. לואיס המדען אומר:"זו העיירה ורדאנטורף. רק עוד קצת ואנחנו מגיעים למאוויל. שנמשיך?".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*באמת? לא השארת את רטיקייט? חח
*זמן - בוקר
*במהלך משימה
*כסף - 26,600 פ"ד
את משאירה את זובאט, פיופיטאר וטרטוויג בחדר, יחד עם שתי הביצים, ומנסה לצאת. את יוצאת מהחדר בהצלחה, וטרה אחרייך. אתן הולכות אל עבר היציאה מהבסיס וחוזרות אל החורבות שהייתן בהן אתמול. טרה אומרת:" אני חושבת שאקרוטיק צפונה מכאן" ומתחילה ללכת לכיוון צפון.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושב שהקול הוא גיראטינה, ומחזיר את כולם חוץ ממגה מאוויל, שנשאר בחוץ ועומד על המשמר. אתה פוקד עליו לבטל את זימונו או שתחסל אותו. לפתע אתה שומע, הפעם בוודאות במוחך, נהמה עוצמתית, כמו של שד מהגיהנום. לאחר מכן הקול העתיק ממשיך" ' " אתה תחסל אותי? אותי, גיראטינה, אדון הצללים והאופל? אני בטוח שאותם אתה לא תצליח לחסל " ' " הוא אומר, ובעד נהמת צחוק במוחך, מעל חמש הגופות מופיעים חמישה פוקימונים דמויי מנורה עם להבה סגולה בתוכה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/608.gif[/IMG]. חמשת הפוקימון יורים להביורים של אש כחולה לעבר מאוויל המפוחד, שמצליח במזל להתחמק מהם. אתה מנסה להוציא עוד פוקימון אך רואה שהם כאילו ננעלו. כנראה שאת הקרב הזה יהיה עליך לנצח עם מאוויל בלבד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*חח
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחד
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת שאת מזהה את הפוקימון השחור השועלי שעל מסך הפוקדקס, ושזהו זורואה, הפוקימון שאת כל כך אוהבת. את מחליטה במוחך שאת חייבת ללכוד זורואה ושהוא יהיה התוספת המשולמת לצוות שלך. את מחפשת שעות על גבי שעות בדרך, אך מוצאת כמעט אך ורק זיגזגונים. לבסוף, מרוב שיטוטייך את מגיעה לעייאה אולדייל שמצפון לדרך, שם את רואה את טרוי יושב על ספסל ואוכל כריך נחמד למראה. הוא אומר לך:" היי אליס! תראי מה מצאתי כאן!", ומצביע על מתקן כתום בוהק. את הולכת אליו ורואה שלט:'רק היום! נסו את הפוקינאב+! מכיל כלי תקשורת אלחוטי, מפה של מחוז הואן, ערוץ חדשות הפועל תמידית וסייע למציאת פוקימונים! רק היום, תוכלו להשתמש במכשיר כניסיון למשך 60 דקות לפני הקנייה!'. למטה רשום באותיות קטנות מאוד:'לאחר 60 דקות המכשיר יינעל. מחיר המכשיר 10,500 פ"ד. לא עובד מחוץ לשטחי הואן'.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495707][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה שמח מכיוון שיש שם כמעט את כולם, ומקליד במחשב את המילה 'Gastly'. על המסך מופיעים 12 איורי פוקדורים, כולם מכילים גסטלים. חלקן נקבות וחלקן זכרים. כדי להוציא פוקימון מהמערכת אתה חייב קודם להכניס אחד פנימה, לכן אתה מניח את הפוקדור של קרניביין, והוא נעלם בהבזק אור מסמא.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מעולה, עכשיו רק אחפש גאסטלי זכר (סתם כי יותר מתאים לו זכר)' אחשוב
"מעולה אני אחד" אגיד ואבחר את הגאסטלי הזכר, אעלה לחדר ואלך לישון ואחכה למחר בבוקר (אני מרגיש שאני תקוע פה יותר מדי זמן אז....)
-
[QUOTE=[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*חח
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחד
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת שאת מזהה את הפוקימון השחור השועלי שעל מסך הפוקדקס, ושזהו זורואה, הפוקימון שאת כל כך אוהבת. את מחליטה במוחך שאת חייבת ללכוד זורואה ושהוא יהיה התוספת המשולמת לצוות שלך. את מחפשת שעות על גבי שעות בדרך, אך מוצאת כמעט אך ורק זיגזגונים. לבסוף, מרוב שיטוטייך את מגיעה לעייאה אולדייל שמצפון לדרך, שם את רואה את טרוי יושב על ספסל ואוכל כריך נחמד למראה. הוא אומר לך:" היי אליס! תראי מה מצאתי כאן!", ומצביע על מתקן כתום בוהק. את הולכת אליו ורואה שלט:'רק היום! נסו את הפוקינאב+! מכיל כלי תקשורת אלחוטי, מפה של מחוז הואן, ערוץ חדשות הפועל תמידית וסייע למציאת פוקימונים! רק היום, תוכלו להשתמש במכשיר כניסיון למשך 60 דקות לפני הקנייה!'. למטה רשום באותיות קטנות מאוד:'לאחר 60 דקות המכשיר יינעל. מחיר המכשיר 10,500 פ"ד. לא עובד מחוץ לשטחי הואן'.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
וואי נלחצתי לרגע לא קלטתי את הניסיון חינם והייתי כזה דה פאק אין לי חצי מזה
~~~~~~~~~~
"אומאגד טרוי! זאת הדרך שלי למצא את זרורא!" אומר בהתלהבות. "מוזמן לבוא אם אתה רוצה" אומר לו בחיוך. 'אוקיי. אני יכולה לעשות את זה!' אחליט במוחי. ארים את המכשיר ואלך במהירות האפשרית (עם טרוי או בלי, מה שהוא רצה) חזרה לדרך 101, תוך כדי הליכה אבחן את המכשיר ואחפש את הכפתור לפהעלת הסייע במציאת פוקימונים. שאגיע לדרך אשתמש בכשיר, מביטה כל הזמן על המסך, ועל הדרך בתקווה למצא את פוקימון חלומתיי (אולי אפילו בכחול שחור במקום שחור אדום just saying)
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495707][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה רוכש ארבעה מרפאים 50%, בעוד שותפיך קונים מספר מרפאים, והרבה אביזרי סוכנים, כולל כדוריות קטנות ומוזרות, שקיקים לא מזוהים, שקיות נייר קטנות ותרסיסים מוזרים. אתה משתגר אל העיר נימבאסה מיד, ולאחר כחצי דקה גם קודי וטרייסי מגיעים. הם אומרים:"ריצ'י, חכה רגע! בוא נלך ביחד, זה לא רחוק". במשך כחצי שעה אתם הולכים דרומה מהעיר נימבאסה שביונובה, עוד קצת דרומה לאורך הכביש הראשי של דרך 4, ולאחר כמה זמן אתם פונים מזרחה, אל עבר חוצות מדבר רזורט. אתם עוברים בשער ומקבלים בד טורבן לכיסוי ראשכם מחול, ולאחר שאתם צועדים ממבנה השער, אתם מגיעים אל דיונות על גבי דיונות של חול, עם סופת חול עוצמתית שמתרחשת באוויר. מסביב לדיונות מסתובבים כל מיני פוקימונים משונים בעל מראה מדברי, את רובם ככולם אתה לא מזהה דרך סופת החול. לאחר עוד כעשרים דקות אתם מגיעים לדיונה גבוהה מאוד שנראית מעט יותר מוצקה. אתם מטפסים עליה ורואים מראה משונה: כעשרה פסלים תכולים מוזרים עומדים ללא נוע, מפוזרים ללא תבנית לאורך כל הדיונה: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/555-d.png[/IMG]. בסביבתכם גם שתי כניסות מפוארות מאוד, שנראות כמו שערים בשני צריחים של טירה. אחד הצריחים עוד עומד בשלמותו בצד ימין, והצריח השני נותר בחצי גובהו. טרייסי אומרת:" כנראה שאלו חוברות הטירה, ורוב הטירה נמצאת כעת מתחת לדיונה הזו". אתם רואים שלט בין הצריחים. השלט באנגלית וקודי מתרגם לכם אותו: 'ברוכים הבאים לאתר הארכאולוגי חורבות הטירה. כדי לשמור על המבנה הזה יפהפה כמו שהוא, אין להיכנס אל שטחי החורבות, אלא עם אישור מיוחד.
בתודה,
הרשות לארכיאולוגיה של יונובה'.
טרייסי אומרת במבט עקום:"ביונובה אין בכלל רשות ארכאולוגית. בוא ניכנס". קודי אומר:" השאלה היא רק לאיזה מהצריחים". מולכם עומדים שני הצריחים, האחד הבנוי והאחד החצי-הרוס.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*בן נאוות המרדות מה זו השפה הזאת חח
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה קורא בהתהבות על כמה שאבאלוג מדהימה ומחזיר אותה לפוקדורה. לאחר מכן אתה פונה אל 'בן נאוות המרדות' (באמת למה שתרשום את זה חח) ושואל אותו מאיפה אבן המגה. הוא אומר:" אחרי שיצאתי בעצבים אתמול, השתגרתי למקום אקראי כלשהו בקאלוס. מסתבר שהשתרגתי לעיר שאלור, ושבעיר מגדל בשם 'מגדל ההתמחות', ושבשנים האחרונות הם מצאו מצבור של אבני מפתח הדרושות להתפתחות מגה, והם מעניקים אבן מפתח לכל אדם הראוי לזאת. ניסיתי את מזלי נגד קורינה, נכדתו של גורו התפתחות המגה, גורקין, שבמקרה היא גם מנהיגת מכון העיר שאלור, והצלחתי. זכיתי באבן מגה, וכמובן ששיבצתי אותה בתליון שעל צווארי" הוא אומר ומראה לך את התליון שבצורת עלה שעל צווארו. בתוך העלה הקעור ממוקמת אבן מפתח זכוכיתית, בתוכה תצורה יפה בצבעי הקשת: [IMG]http://wiki.p-insurgence.com/images/d/d9/Mega_Evolution_icon.png[/IMG]." לאחר מכן, כשחזרתי אל יער סנטאלון שליד העיירה, ראיתי נצנוץ בולט על הקרקע. העפתי מבט קרוב עליו ומצאתי אבן מוזרה: [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2gWnN_1YY-x2pGclSpFFHlQJBYptFW1Ut4BBkEvPDVDPu2aXFAN7qKtU[/IMG]. מיד לאחר מכן נחת לידי עדר הראקרוסים, כולם מוקסמים ממראית האבן. אחד מהם כנראה הוקסם יותר מדי כי הוא ניסה לחטוף אותה ממני. נלחמתי בו עם הפוקימונים שלי ותפסתי אותו, וברגע שהוצאתי אותו הוא לקח מידיי את האבן ובלע אותה. מיד החל לזהור באור כחול חלוש, התפתח מגה ואז חזר. לאחר מכן, כשלחצתי על אבן המפתח בזמן שהוא היה בחוץ, הוא התפתח מגה. ועכשיו, בוא ניקח את חלאת האדם הזוז שעל פיילוסווין ונגיע לפחות לוורדאנטורף, בתור התחלה" הוא אומר ומתחיל ללכת אל סוף המנהרה. לאחר כדקה אתם יוצאים מן המנהרה אל עיר הממוקמת כולה על מדשאה ירוקה. לואיס המדען אומר:"זו העיירה ורדאנטורף. רק עוד קצת ואנחנו מגיעים למאוויל. שנמשיך?".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*באמת? לא השארת את רטיקייט? חח
*זמן - בוקר
*במהלך משימה
*כסף - 26,600 פ"ד
את משאירה את זובאט, פיופיטאר וטרטוויג בחדר, יחד עם שתי הביצים, ומנסה לצאת. את יוצאת מהחדר בהצלחה, וטרה אחרייך. אתן הולכות אל עבר היציאה מהבסיס וחוזרות אל החורבות שהייתן בהן אתמול. טרה אומרת:" אני חושבת שאקרוטיק צפונה מכאן" ומתחילה ללכת לכיוון צפון.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושב שהקול הוא גיראטינה, ומחזיר את כולם חוץ ממגה מאוויל, שנשאר בחוץ ועומד על המשמר. אתה פוקד עליו לבטל את זימונו או שתחסל אותו. לפתע אתה שומע, הפעם בוודאות במוחך, נהמה עוצמתית, כמו של שד מהגיהנום. לאחר מכן הקול העתיק ממשיך" ' " אתה תחסל אותי? אותי, גיראטינה, אדון הצללים והאופל? אני בטוח שאותם אתה לא תצליח לחסל " ' " הוא אומר, ובעד נהמת צחוק במוחך, מעל חמש הגופות מופיעים חמישה פוקימונים דמויי מנורה עם להבה סגולה בתוכה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/608.gif[/IMG]. חמשת הפוקימון יורים להביורים של אש כחולה לעבר מאוויל המפוחד, שמצליח במזל להתחמק מהם. אתה מנסה להוציא עוד פוקימון אך רואה שהם כאילו ננעלו. כנראה שאת הקרב הזה יהיה עליך לנצח עם מאוויל בלבד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*חח
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחד
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"המממ, מצד אחד יותר הגיוני שהבסיס יהיה בצד הבנוי... אבל מצד שני, אולי זה מה שהם רוצים שנחשוב." אומר לטרייסי וקודי. "או שאולי בכלל שניהם הם של הבסיס שלהם ומה פשר הפסלים האלה שמונחים באיזור?" אחשוב לרגע ואחליט: "קודי אתה תכנס למבנה הבנוי, אני אכנס למבנה ההרוס. טרייסי, תוכלי לחקור את הפסלים?" אספר להם את התכנית הזו ואקווה שיסכימו למהלך.
-
[QUOTE]נועם
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושב שהקול הוא גיראטינה, ומחזיר את כולם חוץ ממגה מאוויל, שנשאר בחוץ ועומד על המשמר. אתה פוקד עליו לבטל את זימונו או שתחסל אותו. לפתע אתה שומע, הפעם בוודאות במוחך, נהמה עוצמתית, כמו של שד מהגיהנום. לאחר מכן הקול העתיק ממשיך" ' " אתה תחסל אותי? אותי, גיראטינה, אדון הצללים והאופל? אני בטוח שאותם אתה לא תצליח לחסל " ' " הוא אומר, ובעד נהמת צחוק במוחך, מעל חמש הגופות מופיעים חמישה פוקימונים דמויי מנורה עם להבה סגולה בתוכה: . חמשת הפוקימון יורים להביורים של אש כחולה לעבר מאוויל המפוחד, שמצליח במזל להתחמק מהם. אתה מנסה להוציא עוד פוקימון אך רואה שהם כאילו ננעלו. כנראה שאת הקרב הזה יהיה עליך לנצח עם מאוויל בלבד.
מה תעשה?
[/QUOTE]
חבל, דווקא היה מתאים לי גיראטינה בצוות שלי.
----------------------------------
"אתה... אתה לא מפחיד אותי!" אומר בכעס. "אני אמנם רק נער, אבל... אבל אני בטוח בעצמי! וזה מספיק! אני פוקד עליך בשנית!" אומר בקול מאיים. "תבטל את זימונך במיידית! או שאשמיד אותך ואקח את כדור הגריסאוס למקום מבטחים, היכן שתישאר נעול בפנים ולא תוכל להזיק לאף אחד!" אצעק ואפנה למגה-מאוויל. "אתה פוקימון מגה, הם רק חמישה פוקימונים עלובים, והם אפילו לא מפותחים סופית! אני... אני מאמין בך מאוויל. אתה מסוגל! עכשיו, חסל אותם!"
-
[COLOR="#006400"]*גם אני שמתי לב חח
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מסמן עם אצבעך על אחד מהפוקדורים שמכיל גסטלי זכר. מספר פרטים שהתגוללו מספרים לך שהוא נתפס באחוזה הישנה בסינו (גסטלי עם טעם טוב חח), ושהוא נגנב בעיר אורבורג שבסינו. הפוקדור נוחת החוצה מהמכונה ואתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת [I]גסטלי!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/092.gif[/IMG]*. אתה מרגיש מותש, ואז אתה הולך ומוצא את עצמך לחדרך הפרטי בבסיס. אתה פותח אותו ורואה, דבר ראשון, שליד הדלת תלוי מפתח עם התמונה שלך, שמן הסתם יועד לך. החדר צפוף מאוד, ורוב נפחו היא המיטה. בפינת החדר שולחן קטן עם מגירות וכיסי אחסון לפוקדורים שאתה לא לוקח איתך בקיר. בצד ימין מקלחון ושירותים. יש לומר שהיית יכול לקבל חדר טוב יותר. אתה מאתרגן במהירות, נועל את הדלת מבפנים ונרדם על המיטה, שוקע בחלומות עמוקים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דפיקות עוצמתיות על הדלת מעירות אותך בבוקר. אתה פותח את הדלת, חצי הפוך, וחייל של צוות אקווה עם פרצוף זועף מביא לך מכתב. "תלבש מדים!" הוא אומר. אתה רואה סיכה כלשהי ועליה R סגולה המוצמדת לחזו, ואתה מבין שהוא בדרגה גבוהה. הוא הולך מהדלת. על המכתב כתוב 'לבר'.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - העיירה אולדייל, הואן, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת לטרוי בהתלהבות שזו הדרך שלך למצוא זורואה ושואלת אותו אם הוא רוצה לבוא. הוא מסתכל עלייך, ואז על חצי הסנדוויץ' שבידו, ואז עלייך, ואז על הסנדוויץ' ומבטו נתקע. הוא עושה לעברך פרצוף של 'מצטער' וממשיך לאכול. את לוקחת את הפוקינאב+ ומדליקה אותו. המסך מתעורר לחיים, ואת מחליפה בין המצבים אל מצב מציאת הפוקימונים. הוא קולט שכרגע את באולדייל. בפינת המסך טיימר שסופר לאחור. את הולכת אל הדרך ועל המסך מוקרנת תמונת רקע של עשב, עליה מוצגים ששת הפוקימונים המצויים בדרך. את לוחצת על הזורואה (האדום, לבינתיים :nose_pick:), ומין טבעות של רדאר יוצאות מהסמך. החצים מכוונים אותך לכיוון מסוים. את עוקבת אחרי החיצים, ונעצרת ממש לפני מעבר צר מאוד בין כמה עצים. בתוך המעבר חשוך ביותר, ואת חושבת שאת שומעת נשימות קלילות מתוכו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מתלבט בקול מול טרוי וטרייסי מה לעשות, ומציע להם את התכנית שלך. "מקובל" קודי אומר בחיוך ורץ אל המנהרה. טרייסי אומרת:" אין בעיה. ממילא אני לא כל כך בקטע של כל האקשן הזה. תיהנו אתם, הבנים." אתה רואה את טרייסי מוציאה את גולפין וחוקרת את פסלים לפני שהאור נבלע בתוך המנהרה. אתה משתמש בפנס של הטלפון שלך ומאיר את השביל, זוכה להצצה לארכיטקטורה העתיקה של המקום. לאחר כשעה הליכה אתה מגיע להתחברות של שני כיוונים, ומבין שהכיוון השני שמתחבר לשביל יחד איתך הוא מאיפה שקודי נכנס. מטריד אותך שהוא נכנס לפניך ועוד לא הגיע לכאן, מכיוון שאין שום טביעות רגל על החול. השביל ממשיך לעוד כחצי קילומטר ואז אתה רואה התרחבות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*לי פחות חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה אומר לו שאתה לא פמחד ממנו ופוקד עליו לחזור לכדור (למרות שהכדור רק מזמן אותו, הוא מין Channeler שכזה). הוא נוהם שוב בנהמה שהבנת שהיא בעצם צחוק מתגלגל, וקולו מהדהד בראשך: " ' " אתה? נער פשוט ותמים מעיירה קטנה בהואן חושב שתוכל לאיים עליי? אתה יודע, אני מתחיל לחבב פחות ופחות את נוכחותך " ' ", הוא אומר, בעוד החדר מחשיך עוד יותר. צלליתו מתחזקת ומתחזקת. " ' " ברגעים אלו קלטתי שאני נותן לבני אדם לזמן אותי ולתעל את כוחי. אני מסרב. תודה לך, קלאן מפטאלבורג, על שהארת את עיני. אני מאמין שבפגישתנו הבאה אהיה פחות רחמן " ' " הוא אומר, ונעלם מהחדר, מאיר אותו מחדש וגורם לו לזהור באור כדור הגריסאוס הצף במים. נראה כי תהליך הזימון מפסיק והגופות נכבות. הלאמפנטים עומדים סביב חמשת הגופות ושולחים קרני אנרגיה דקיקות, שואבים את אנרגיית חייהן ומעלימים אותן. החדר מחשיך שוב, וחמישתם מתחזקים וגדלים, הופכים לנברשות-רפאים גדולות ומאיימות: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG]
נראה שאפילו מאוויל מתחיל לחשוש מעט.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495721][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*גם אני שמתי לב חח
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מסמן עם אצבעך על אחד מהפוקדורים שמכיל גסטלי זכר. מספר פרטים שהתגוללו מספרים לך שהוא נתפס באחוזה הישנה בסינו (גסטלי עם טעם טוב חח), ושהוא נגנב בעיר אורבורג שבסינו. הפוקדור נוחת החוצה מהמכונה ואתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת [I]גסטלי!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/092.gif[/IMG]*. אתה מרגיש מותש, ואז אתה הולך ומוצא את עצמך לחדרך הפרטי בבסיס. אתה פותח אותו ורואה, דבר ראשון, שליד הדלת תלוי מפתח עם התמונה שלך, שמן הסתם יועד לך. החדר צפוף מאוד, ורוב נפחו היא המיטה. בפינת החדר שולחן קטן עם מגירות וכיסי אחסון לפוקדורים שאתה לא לוקח איתך בקיר. בצד ימין מקלחון ושירותים. יש לומר שהיית יכול לקבל חדר טוב יותר. אתה מאתרגן במהירות, נועל את הדלת מבפנים ונרדם על המיטה, שוקע בחלומות עמוקים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דפיקות עוצמתיות על הדלת מעירות אותך בבוקר. אתה פותח את הדלת, חצי הפוך, וחייל של צוות אקווה עם פרצוף זועף מביא לך מכתב. "תלבש מדים!" הוא אומר. אתה רואה סיכה כלשהי ועליה R סגולה המוצמדת לחזו, ואתה מבין שהוא בדרגה גבוהה. הוא הולך מהדלת. על המכתב כתוב 'לבר'.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת לטרוי בהתלהבות שזו הדרך שלך למצוא זורואה ושואלת אותו אם הוא רוצה לבוא. הוא מסתכל עלייך, ואז על חצי הסנדוויץ' שבידו, ואז עלייך, ואז על הסנדוויץ' ומבטו נתקע. הוא עושה לעברך פרצוף של 'מצטער' וממשיך לאכול. את לוקחת את הפוקינאב+ ומדליקה אותו. המסך מתעורר לחיים, ואת מחליפה בין המצבים אל מצב מציאת הפוקימונים. הוא קולט שכרגע את באולדייל. בפינת המסך טיימר שסופר לאחור. את הולכת אל הדרך ועל המסך מוקרנת תמונת רקע של עשב, עליה מוצגים ששת הפוקימונים המצויים בדרך. את לוחצת על הזורואה (האדום, לבינתיים :nose_pick:), ומין טבעות של רדאר יוצאות מהסמך. החצים מכוונים אותך לכיוון מסוים. את עוקבת אחרי החיצים, ונעצרת ממש לפני מעבר צר מאוד בין כמה עצים. בתוך המעבר חשוך ביותר, ואת חושבת שאת שומעת נשימות קלילות מתוכו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מתלבט בקול מול טרוי וטרייסי מה לעשות, ומציע להם את התכנית שלך. "מקובל" קודי אומר בחיוך ורץ אל המנהרה. טרייסי אומרת:" אין בעיה. ממילא אני לא כל כך בקטע של כל האקשן הזה. תיהנו אתם, הבנים." אתה רואה את טרייסי מוציאה את גולפין וחוקרת את פסלים לפני שהאור נבלע בתוך המנהרה. אתה משתמש בפנס של הטלפון שלך ומאיר את השביל, זוכה להצצה לארכיטקטורה העתיקה של המקום. לאחר כשעה הליכה אתה מגיע להתחברות של שני כיוונים, ומבין שהכיוון השני שמתחבר לשביל יחד איתך הוא מאיפה שקודי נכנס. מטריד אותך שהוא נכנס לפניך ועוד לא הגיע לכאן, מכיוון שאין שום טביעות רגל על החול. השביל ממשיך לעוד כחצי קילומטר ואז אתה רואה התרחבות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*לי פחות חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה אומר לו שאתה לא פמחד ממנו ופוקד עליו לחזור לכדור (למרות שהכדור רק מזמן אותו, הוא מין Channeler שכזה). הוא נוהם שוב בנהמה שהבנת שהיא בעצם צחוק מתגלגל, וקולו מהדהד בראשך: " ' " אתה? נער פשוט ותמים מעיירה קטנה בהואן חושב שתוכל לאיים עליי? אתה יודע, אני מתחיל לחבב פחות ופחות את נוכחותך " ' ", הוא אומר, בעוד החדר מחשיך עוד יותר. צלליתו מתחזקת ומתחזקת. " ' " ברגעים אלו קלטתי שאני נותן לבני אדם לזמן אותי ולתעל את כוחי. אני מסרב. תודה לך, קלאן מפטאלבורג, על שהארת את עיני. אני מאמין שבפגישתנו הבאה אהיה פחות רחמן " ' " הוא אומר, ונעלם מהחדר, מאיר אותו מחדש וגורם לו לזהור באור כדור הגריסאוס הצף במים. נראה כי תהליך הזימון מפסיק והגופות נכבות. הלאמפנטים עומדים סביב חמשת הגופות ושולחים קרני אנרגיה דקיקות, שואבים את אנרגיית חייהן ומעלימים אותן. החדר מחשיך שוב, וחמישתם מתחזקים וגדלים, הופכים לנברשות-רפאים גדולות ומאיימות: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/609.gif[/IMG]
נראה שאפילו מאוויל מתחיל לחשוש מעט.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אם שני המעברים מצטלבים לאותו איזור... איפה קודי?" אחשוב בתמיהה. "עדיף שאני אתקדם לכיוונו, משהו נראה לי חשוד פה, גאסטלי צא! אני רוצה שתעבור ותתחבא תלך לברר איפה קודי, אני מאחורייך." אורה עליו ואאחל לו בהצלחה.
-
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[B]בינתיים[/B]
~~~~~
'לא להאמין. מעדיף סנדוויץ על פניי' אחשוב מעט ברוגז. 'למה זה מכעיס אותי בכלל' אחשוב לאחר כמה דקות וארגע. שאקלוט את המעבר הצר אוציא אוכל פוקימונים ואתכופף לפניו, אושיט את ידי עם האוכל פנימה. "היי, בוא לפה" אומר בקול שקט ורגוע.
אביט בתקווה וציפייה למעבר, במתח לראות איזה פוקימון יצא ממנו.