[QUOTE=The Charizard;1483333][IMG]https://i.imgflip.com/r8hum.jpg[/IMG][/QUOTE]
היא פוקימון?
Printable View
[QUOTE=The Charizard;1483333][IMG]https://i.imgflip.com/r8hum.jpg[/IMG][/QUOTE]
היא פוקימון?
[QUOTE=LordAbizi;1483307]אני לגמרי לא מבין מה לעזאזל קורה במשחק של the charmander... כל פעם מחדש...[/QUOTE]
גם הוא לא חחחחחח
זה רק במשחק שלי או שגם אצל האחרים שיש להם משחק פוקימון קורה רק בעמוד 4 מתחיל קרב הפוקימונים הראשון?
אתמול עד 10 בלילה בביה"ס, לא מצטער על שנייה אחת, היה ממש כיף.
למה שתעשה דבר נורא שכזה טוטודייל
אביזי, אתה הולך ובוגד בלקוח שלך? רק כי הוא ברח כמו נמושה עם הדיסק?
[QUOTE=The Charmander;1483375]אביזי, אתה הולך ובוגד בלקוח שלך? רק כי הוא ברח כמו נמושה עם הדיסק?[/QUOTE]
עד כמה שאני יכול לדעת, הוא פשוט זנח אותי למותי וברח להציל את עצמו. חוץ מזה, הגעתי למסקנה שאני לא יכול להבין יותר שום דבר אז אני פשוט אהרוג את כולם. וחוץ מזה חיסיון עורך דין לקוח לא באמת תקף בינינו כי הוא שיתף אותי במידע על עבירה פלילית, ייצור הסמים שלו, אז אני לא באמת חייב להגן עליו.
לסיכום: כרגע אין לי מושג מה קורה סביבי אז אני אתנהג בחשדנות ובמשנה זהירות כלפי כולם, כי אין לי שום דרך לדעת שהם לא נגדי.
אני בכלל כרגע בלבטים רציניים.
אולי כל הקוע של העוד מיותר, אולי פשוט אאמץ את המשחק של ניב, הוא מושקע ומסודר ויהיה קל יותר לפתח עלילה דרכו מאשר משפטים, שאין לי מושג מה לעשות או מכיר את כל החוקים.
אז מה דעתכם על טראנפר, עם כל הפוקימונים שכבר לכדתם?
ביי אדם
ביי?
אמממ אדם?
מזתומרת [RIGHT][COLOR=#333333]טראנפר[/COLOR][/RIGHT]?
הכל בסדר עמית, שכח מזה.
@Ritsuka^kun מתי אתה חוזר :'(
נראה לי הרגע כתבתי את אחד המשכים הזוים שאי פעם כתבתי:sorry:
[QUOTE=יוסי הגבר;1483424]@Ritsuka^kun מתי אתה חוזר :'([/QUOTE]
אני פה!
[quote=ritsuka kun;1483428]אני פה![/quote]
חחחח בדיוק ראיתי שהגבת :p
איזה בלאגן נהיה לי שם עם כל הפוקימונים...
[quote=יוסי הגבר;1483430]חחחח בדיוק ראיתי שהגבת :p
איזה בלאגן נהיה לי שם עם כל הפוקימונים...[/quote]
בעיה שלך :p
[QUOTE=monster;1483426]נראה לי הרגע כתבתי את אחד המשכים הזוים שאי פעם כתבתי:sorry:[/QUOTE]
yeap!
וזה למה לפי הפרדיגמה שלי מתקפות כמו משיכה הן מוזרות מדי / שבורות מדי מכדי שיהיו קיימות במשחק.
[QUOTE=Ritsuka kun;1483431]בעיה שלך :p[/QUOTE]
חחחח אתה לא נותן לו ללמוד מתקפה חדשה אה..
כנראה שאני אצטרך ללכת למכון ככה..
[QUOTE=LordAbizi;1483444]yeap!
וזה למה לפי הפרדיגמה שלי מתקפות כמו משיכה הן מוזרות מדי / שבורות מדי מכדי שיהיו קיימות במשחק.[/QUOTE]
מה זה פרדיגמה?
[QUOTE=יוסי הגבר;1483448]חחחח אתה לא נותן לו ללמוד מתקפה חדשה אה..
כנראה שאני אצטרך ללכת למכון ככה..[/QUOTE]
אתה לא סבלני!!
[QUOTE=Ritsuka kun;1483451]אתה לא סבלני!![/QUOTE]
חחחח אתה גרמת לי להיות נחמד מידי עם זה שהם התקרבלו לי בלילה תכננתי לקום בבוקר ולעשות להם:
Alright maggots, listen up. Lucas's about to teach you the Pecking Order. It goes: you, the dirt, the wurmples inside of the dirt, Lucas's stool (his dung), Tesa, then Lucas. Any questions
[QUOTE=monster;1483450]מה זה פרדיגמה?[/QUOTE]
אני מבין את המושג כך: אוסף ההנחיות והכללים שמתווים לאדם איך להתנהג. בוא נגגל שנייה ונבדוק מה המשמעות האמיתית:
a distinct set of concepts or thought patterns... for what constitues legitimate contributions to a field
כלומר משהו בסגנון אוסף של מושגים שמגדירים מה תורם לתחום מסויים.
[QUOTE=יוסי הגבר;1483452]חחחח אתה גרמת לי להיות נחמד מידי עם זה שהם התקרבלו לי בלילה תכננתי לקום בבוקר ולעשות להם:
Alright maggots, listen up. Lucas's about to teach you the Pecking Order. It goes: you, the dirt, the wurmples inside of the dirt, Lucas's stool (his dung), Tesa, then Lucas. Any questions[/QUOTE]
חחחחחח דפוק
[QUOTE=Ritsuka kun;1483459]חחחחחח דפוק[/QUOTE]
חחח never go full retard
טוב אני אנסה לתת צ'אנס עוד פעם לmedieval ages
אבל קודם אני אשפץ אותו קצת במחשב.
בינתיים בוא נשמע קצת את רחשי הרחוב:
1. האם לאפשר התחלה מכמה ערים במחוז? אם כן, אילו? (מדובר בג'וטו ובקנטו אז אתם יכולים להיות ספיציפיים אם בא לכם).
2. האם לשלב פוקימונים מדורות 1-5 ולא רק פוקימונים שמופיעים באופן טבעי בקנטו וג'וטו? (דהיינו, דור 1, 2 וכל מה שמתפתח ל- ומ- פוקימון של דור 1 או 2)
3. לתת יותר דגש על המלחמה עם הווארנדים, או עם הצוות הרע? או אולי לפוליטיקה פנימית של הממלכות?
4. עוד הערות?
(רצוי לרפרף במשחק קצת לפני שעונים, אם לא כל כך זוכרים מה היה שם)
pokemon-revolution-online - מי מכיר?
[QUOTE=LordAbizi;1483476]טוב אני אנסה לתת צ'אנס עוד פעם לmedieval ages
1. האם לאפשר התחלה מכמה ערים במחוז? אם כן, אילו? (מדובר בג'וטו ובקנטו אז אתם יכולים להיות ספיציפיים אם בא לכם).
2. האם לשלב פוקימונים מדורות 1-5 ולא רק פוקימונים שמופיעים באופן טבעי בקנטו וג'וטו? (דהיינו, דור 1, 2 וכל מה שמתפתח ל- ומ- פוקימון של דור 1 או 2)
3. לתת יותר דגש על המלחמה עם הווארנדים, או עם הצוות הרע? או אולי לפוליטיקה פנימית של הממלכות?
4. עוד הערות?
(רצוי לרפרף במשחק קצת לפני שעונים, אם לא כל כך זוכרים מה היה שם)[/QUOTE]
האמת שלא הכי אהבתי את הקונספט של המשחק [U]הזה[/U] שלך... אבל בהצלחה
איזה כיף לאלה שיש להם משחק
גם אני הייתי רוצה להכין אבל אני אל יודע איך
[QUOTE=The Charizard;1483368]למה שתעשה דבר נורא שכזה טוטודייל[/QUOTE]
היה לנו "ערב קהילה" שמה מ4 עד 10 ככה ששרפתי את כל היום שם. לא נורא שש שעות ברדיו (אני משדר ברדיו של העיר) העבירו לי את הזמן בכיף.
[QUOTE=LordAbizi;1483476]טוב אני אנסה לתת צ'אנס עוד פעם לmedieval ages
4. עוד הערות?
(רצוי לרפרף במשחק קצת לפני שעונים, אם לא כל כך זוכרים מה היה שם)[/QUOTE]
5. כסף, כן או לא?
[QUOTE=LordAbizi;1483493]5. כסף, כן או לא?[/QUOTE]
סחר חליפין
[QUOTE=itayQT;1483479]pokemon-revolution-online - מי מכיר?[/QUOTE]
ראיתי מישהו פירסם את זה בפורום אחר אבל לא היה לי צאנס להוריד,זה כיף?
זה נראה כמו pokemmo רק מעפן..
אני זוכר שהייתה פעם תוכנה כזאת שהיה אפשר לבנות שישיה ולהילחם ולפורום היה שרת בזה ורצינו לעשות מנהיגי מכון וכאלה... או שאני חושב על משהו אחר
טוב בינתיים רחשי הרחוב הם שאף אחד לא מעוניין בפוקימון ימי הביניים, מה שגורם לי לתמוה למה אני בכלל משפץ את המשחק הזה בוורד עכשיו...
[QUOTE=Garnet;1483525]ראיתי מישהו פירסם את זה בפורום אחר אבל לא היה לי צאנס להוריד,זה כיף?[/QUOTE]
אני כאן כדי לברר את זה..
הכנתי כמה קריקטורות כדי לרדת על ההחלטה לעשות מצור אוירי בשמי ישראל לכבוד החתונה של בר רפאלי:
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtl1/v/t1.0-9/12046717_10206844519207235_6876456591349597180_n.jpg?oh=d4d5722a49daf3f9730a28f84c37e55e&oe=56675152&__gda__=1453876787_cb7ce44869bb20c337b3622ddc3301e6[/IMG]
[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/12002798_10206845378708722_9136713880456332828_n.jpg?oh=642d9f75292e47f8a446d34fbd93c9c4&oe=56A7FEA1&__gda__=1449137235_701eea1906357260d1c680fa86796640[/IMG]
טוב סיימתי לשפץ את הקובץ של המשחק. כעת נותר רק לשמוע את רחשי השוק, ולהחליט אם אני רוצה ללכת על זה או לא...
[quote=lordabizi;1483553]טוב סיימתי לשפץ את הקובץ של המשחק. כעת נותר רק לשמוע את רחשי השוק, ולהחליט אם אני רוצה ללכת על זה או לא...[/quote]
gimmi gimmi
כשאני מדבר על רחשי השוק אני לא מדבר על האם אנשים רוצים לשחק במשחק או לא, אלא אני מדבר על ה-5 נקודות ששאלתי קודם, שמעניין אותי לדעת באילו מהשינויים שאני חושב עליהם אנשים תומכים.