גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.
Printable View
גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.
[QUOTE=Avivs;1513920]אוי ואבוי! הוא הספיק לסיים בכלל תמנגה שלו???
היי לכולם באתי להגיד שני דברים,
1) תודה לאביזי על ההמלצה על slay the spire. הספקתי לעשות רק act 1, היה קל מדי חוץ מהבוס, מניח שיהיה קשה יותר בהמשך, סך הכל כיף מאוד, זה בדיוק סוג המשחקים שאני אוהב.
2) היטמן טען כאן לפני איזה שנה בדיון על SWORD AND SHIELD למונסטר ש'יודיע לו אם הוא ישלים את המשחקים'. אני רוצה להגיד שצדקת. אני אישית באמת עצרתי את ההתקדמות (פאתי מכון 7), כי גיליתי שסופית איבדתי כל עניין במשחקי פוקימון. הם פשוט כל כך חד ממדיים, חוזרניים, פשטניים, פשוט אני לא מגלה בהם שום עניין מלבד ההתרגשות לראות פוקימון בשדה שלא הכרת. לא חשבתי שאי פעם זה יקרה אבל אני כבר ממש OVER THIS FRENCHISE. אולי אכריח את עצמי יום אחד להשלים תRUN[/QUOTE]
1. לצערי לא סיים תמאנגה.
2 חח מה כולם פורשים מSWORD SHEILD , אני הצלחתי לסיים אותו. תוריד את DLC הם מהניים.
3 מחכהPokémon Legends: Arceus - נראה משחק יפה.
[quote=monster;1513924]1. לצערי לא סיים תמאנגה.
2 חח מה כולם פורשים מsword sheild , אני הצלחתי לסיים אותו. תוריד את dlc הם מהניים.
3 מחכהpokֳ©mon legends: Arceus - נראה משחק יפה.[/quote]
1. אוי ואבוי אפילו לא סיים תיצירה שלו... כל כך עצוב
2. שלא תבין אותי לא נכון, לטעמי s&s הם בין המשחקים הטובים שהיו אם לא הכי. אבל פוקימון כמשחק פשוט משעמם אותי. הוא לא מצליח לגרות בי שום דבר שמשחקים אחרים מצליחים.
זו גם הסיבה שלא מתלהב מסעיף 3. משחקי פוקימון לעולם לא ישתנו. הם יישארו עם אותו מבנה דל, התקדמויות קטנטנות בין גרסה לגרסה שלא משקפות את יכולות הקונסולה עליהם המשחקים נמצאים, והוספת פיצ'רים באופן חד פעמי.
אני פשוט over הדבר הזה. נינטנדו התעללו בי מספיק. די למזוכיזם.
[quote=hit man;1513923]גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.[/quote]
הקונסולות שלהם זה בכלל בדיחה. אם תסתכל על 10 המשחקים הכי נמכרים לכל קונסולה, תגלה ש8-9 מתוך 10 זה פרנצ'ייזים ממוחזרים. מריו, פוקימון, זלדה. שאר המשחקים הם די מעפנים, וחלקם זה imported titles שפשוט באיכות יותר נמוכה בסוויץ'. אישית לא רואה שום סיבה להחזיק דבר כזה. אבל אם אתם נהנים תתעלמו ממני לחלוטין :)
[QUOTE=Avivs;1513927]1. אוי ואבוי אפילו לא סיים תיצירה שלו... כל כך עצוב
2. שלא תבין אותי לא נכון, לטעמי s&s הם בין המשחקים הטובים שהיו אם לא הכי. אבל פוקימון כמשחק פשוט משעמם אותי. הוא לא מצליח לגרות בי שום דבר שמשחקים אחרים מצליחים.
זו גם הסיבה שלא מתלהב מסעיף 3. משחקי פוקימון לעולם לא ישתנו. הם יישארו עם אותו מבנה דל, התקדמויות קטנטנות בין גרסה לגרסה שלא משקפות את יכולות הקונסולה עליהם המשחקים נמצאים, והוספת פיצ'רים באופן חד פעמי.
אני פשוט over הדבר הזה. נינטנדו התעללו בי מספיק. די למזוכיזם.
הקונסולות שלהם זה בכלל בדיחה. אם תסתכל על 10 המשחקים הכי נמכרים לכל קונסולה, תגלה ש8-9 מתוך 10 זה פרנצ'ייזים ממוחזרים. מריו, פוקימון, זלדה. שאר המשחקים הם די מעפנים, וחלקם זה imported titles שפשוט באיכות יותר נמוכה בסוויץ'. אישית לא רואה שום סיבה להחזיק דבר כזה. אבל אם אתם נהנים תתעלמו ממני לחלוטין :)[/QUOTE]
העניין [I]pokֳ©mon legends: Arceus די שונה משאר משחקי פוקימון, לפי הטרייליר הוא הולך להתעמק בעבר של סינו בסגנון עולם פתוח[/I]
[QUOTE=monster;1513928]העניין [I]pokֳ©mon legends: Arceus די שונה משאר משחקי פוקימון, לפי הטרייליר הוא הולך להתעמק בעבר של סינו בסגנון עולם פתוח[/I][/QUOTE]
האמת שראיתי קמצוץ של טריילרים אז לא יכול להתיימר. בוא נגיד ככה, אם זה לא אותו השיט אני מאוד אופתע
אנחנו כבר ביום שלישי ולא יצא עעוד הפרק של יוגי הו מתורגם:cry:
בלי לפתוח עין הרע, יש מצב שמחר אני מוכר את הסוויץ' והגיים בוי אדוונס שלי.
[quote=hit man;1513931]בלי לפתוח עין הרע, יש מצב שמחר אני מוכר את הסוויץ' והגיים בוי אדוונס שלי.[/quote]
תמורת 25k שקל?
[QUOTE=monster;1513930]אנחנו כבר ביום שלישי ולא יצא עעוד הפרק של יוגי הו מתורגם:cry:[/QUOTE]
ikr?
ראיתי פוסט בטוויטר של המתרגמת שכזה קיבלה המון תגובות זועמות בטוויטר כשהיא איחרה בתרגום של הפרקים הקודמים, וזה לגמרי לא קול שבני אדם עושים את זה, אז אני אשתוק ואסבול בדממה.
[QUOTE=LordAbizi;1513933]ikr?
ראיתי פוסט בטוויטר של המתרגמת שכזה קיבלה המון תגובות זועמות בטוויטר כשהיא איחרה בתרגום של הפרקים הקודמים, וזה לגמרי לא קול שבני אדם עושים את זה, אז אני אשתוק ואסבול בדממה.[/QUOTE]
איזה צופים אכזריים,
[QUOTE=Hit Man;1513923]גם אני במצב דומה. כבר מחפש קונים לקונסולה שלי.[/QUOTE]
אני ממש מתפתה לקנות את הסוויץ לייט או הסוויץ הרגיל.
יש לך?
נמכרו עבור 1250 ש"ח.
אני בהלם שניצחתי את slay the spire (אקט 3. אני מתייחס ל4 כבונוס, ורק עם דמות 1 בינתיים), כבר חשבתי לוותר.
זה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי.
משחק יפה, אבל הפן של המזל והצורך בחפיסה שבורה קצת בעוכריו
כן, יש דקים שהם בבירור יותר חזקים מדקים אחרים. אני כבר די הרבה זמן לא שיחקתי ב-sts, אבל בתקופה שהייתי משחק בזה הרבה הגעתי לאיזה acension 9 אני חושב עם iron clad ולבערך 5/6 עם הsilen והdefect. ה watcher יצא אחרי שכבר הפסקתי לשחק הרבה, אז איתו אולי הבסתי את זה בלי acension, או משהו.
יש תאריכים למשחקים החדשים של פוקימון.
[quote=lordabizi;1513938]כן, יש דקים שהם בבירור יותר חזקים מדקים אחרים. אני כבר די הרבה זמן לא שיחקתי ב-sts, אבל בתקופה שהייתי משחק בזה הרבה הגעתי לאיזה acension 9 אני חושב עם iron clad ולבערך 5/6 עם הsilen והdefect. ה watcher יצא אחרי שכבר הפסקתי לשחק הרבה, אז איתו אולי הבסתי את זה בלי acension, או משהו.[/quote]
האמת לא נראה לי איזה אנסה אסנשן וכאלה, אשתעמם הרבה לפני.
אני מנסה עכשיו את דה סיילנט, לא יודע אם אנצח איתו אבל וואו הוא הרבה יותר כיפי! הרבה יותר מבוסס קומבואים ומחשבה קדימה. איירון-קלאד הוא יותר raw power.
האמת אין על ההתרגשות הזו של לקבל סט חדש של קלפים ולהתחיל לקרוא ולנתח כל דבר, חולה על זה
וואו אני לא מאמין איזה מזל נורא היה לי בקרב האחרון ><
אשכרה באתי לנצח את Act 3 בפעם הראשונה שמשחק עם The Silent, אבל לא שלפתי אחד משני העותקים של קלף שנותן לי 3 intangible (העליתי אותו רמה), וכך לא יכולתי לנגד דמג' ולנצח. פאק כל כך קרוב... זה מה שמעצבן במשחקי קלפים, אתה יודע לשחק ולבנות חפיסה אבל המזל דופק אותך. ייקח לי בטח הרבה שעות של ריצות עד שאקבל שוב כמות יפה כזו של הקלפים החזקים
ל Silent יש שני meme decks - אחד עם רעל, ובשביל זה צריך CATALYST. אחד עם SHIV. אני חושב שלשחקנים שמשחקים בacension 20 הדק של הshiv הוא לא באמת עובד. אבל אני באמת לא בקיא עד כדי כך במטא. ולא באמת שיחקתי כבר שנה במשחק הזה...
[QUOTE=LordAbizi;1513944]ל Silent יש שני meme decks - אחד עם רעל, ובשביל זה צריך CATALYST. אחד עם SHIV. אני חושב שלשחקנים שמשחקים בacension 20 הדק של הshiv הוא לא באמת עובד. אבל אני באמת לא בקיא עד כדי כך במטא. ולא באמת שיחקתי כבר שנה במשחק הזה...[/QUOTE]
האמת השתמשתי ברעל בלי קטליסט
nice
[QUOTE=LordAbizi;1513946]nice[/QUOTE]
קיבלתי פשוט קלפים שבורים בדמות זה שנותן הגנה מוחלטת ל2 תורים, והשני שבתחילת כל תור שלך מוסיף 2 רעל לכל היריבים. פיתחתי את כל אלה והשילוב שלהם הוא מטורף
אני לא יודע, אני תמיד פחדתי מלקחת את wraith form. כי אוקיי, שני תורים אני לא פגיע, אבל מה אחר כך? אני פשוט מאבד את ההגנה ומת. במיוחד נגיד כשאתה מסתמך על הobnoxious fumes שמוסיף רעל, אז אתה כאילו רוצה למשוך את הקרב לנצח... זה קצת מתנגש, לא?
[QUOTE=LordAbizi;1513948]אני לא יודע, אני תמיד פחדתי מלקחת את wraith form. כי אוקיי, שני תורים אני לא פגיע, אבל מה אחר כך? אני פשוט מאבד את ההגנה ומת. במיוחד נגיד כשאתה מסתמך על הobnoxious fumes שמוסיף רעל, אז אתה כאילו רוצה למשוך את הקרב לנצח... זה קצת מתנגש, לא?[/QUOTE]
היו לי הרבה קלפי שליפה, בעיקר זה שאתה שולף 3 וזורק 1. בנוסף Relic שמוסיף לך 2 שליפות בתור, אם בתור הקודם הפעלת 3 קלפים ומטה. אז כאילו קיבלתי את wraith form יחסית בקונסיסטנטיות. יכול להיות שעם עותק אחד זה באמת היה יותר פוגע מאשר עוזר.
לגבי obnoxious fumes זה פשוט קלף עם value מדהים במידה והקרב מתארך כמו שאמרת, וwraith form קנה לי עוד תורים.
מעניין שהמנוע של החפיסה שלי זה משהו שבכלל לא השתמשת בו! כנראה שיש טקטיקות אחרות מעניינות
אה, אם יש לך כמה WRAITH FORM בחפישה ודרך קונסיסטנטית להשיג מספיק אנרגיה כדי לשחק אותם כשאתה שולף אותם אז זה באמת טוב. אבל שוב, כבר למעלה משנה לא שיחקתי, אני לא זוכר מה עבד לי ומה אהבתי לעשות. חוץ מ SHIV. תמיד אהבתי SHIV במיוחד אם יש לך KUNAI/SHURIKEN/DEAD BRANCH או משהו כזה.
וכן, באמת ל iron clad אין הרבה מכניקות ייחודיות. יש לו קלפים שעושים exhaust, אבל לכולם יש כאלה. יש לו קלפים שמשחקים על STRENGTH, אבל כולם יכולים להרוויח מSTRENGTH. לSILENT יש shiv ורעל, שאלו מכניקות שאין לאחרים. ל-defect יש את ה-orbs, שזה משהו שאין לאחרים, ול-watcher יש את ה-stances, שזה גם משהו שאין לאחרים. אז איכשהו באמת ironclad הכי בסיסי לעומת כולם.
[quote=lordabizi;1513950]אה, אם יש לך כמה wraith form בחפישה ודרך קונסיסטנטית להשיג מספיק אנרגיה כדי לשחק אותם כשאתה שולף אותם אז זה באמת טוב. אבל שוב, כבר למעלה משנה לא שיחקתי, אני לא זוכר מה עבד לי ומה אהבתי לעשות. חוץ מ shiv. תמיד אהבתי shiv במיוחד אם יש לך kunai/shuriken/dead branch או משהו כזה.
וכן, באמת ל iron clad אין הרבה מכניקות ייחודיות. יש לו קלפים שעושים exhaust, אבל לכולם יש כאלה. יש לו קלפים שמשחקים על strength, אבל כולם יכולים להרוויח מstrength. לsilent יש shiv ורעל, שאלו מכניקות שאין לאחרים. ל-defect יש את ה-orbs, שזה משהו שאין לאחרים, ול-watcher יש את ה-stances, שזה גם משהו שאין לאחרים. אז איכשהו באמת ironclad הכי בסיסי לעומת כולם.[/quote]
כן לא היו לי אמצעים שהשתלבו באיזושהי צורה עם shiv אז לא שקלתי אפילו. OMG אני בRUN שני וקיבלתי עכשיו TERROR, עכשיו אני מבין למה אתה דיברת על SHIV חחחח
האמת זה ממש הגיוני שאיירון-קלאד הוא הדמות הראשונה, הכי פחות מורכב ואתה לומד דרכו איך המשחק פועל
[CENTER][COLOR=#5D5D5D][FONT=Arial]האשכול מתעדכן כל [/FONT][/COLOR][/CENTER][B]5 שניות.[/B]
אוקי אני לא מאמין אבל בניסיון רביעי ניצחתי עם הסיילנט XDDD
לא הייתה לי חפיסה בנויה לעילה אבל היו בה הרבה טריקים.
הקרב נגד הבוס האחרון היה ממש מצחיק,
השתמשתי ב-Burst ואז ב-Nightmare כדי לייצר 6 עותקים של Escape Plan.
בנוסף היה לי After Image עם Innate כך שמשלב מסוים הייתי מפעיל טונה של Escape Plan's בכל תור, ומקבל מהם ומ-After Image מלא ארמור.
את רוב הנזק עשיתי כמובן מהקלפי רעל הבינוניים שהיו לי, למרות שפלאסק שם 12 רעל זה נחמד מאוד. אתה מכפיל את זה עם Burst וזה 24 רעל. ב5 תורים זה יוצא 129 נזק.
[IMG]https://i.imgur.com/TNW313A.png[/IMG]
אביב, אני מציע לך להתכתב בצ'אט, ככה הנו"ד שלי לא יסתיים כל כך מהר.
נייס. מי היה הבוס האחרון? ניחוש שלי: The awoken. וכן, גם אני מחבב after image, זה גם טוב בshiv deck.
וואללה, אולי אני אשחק מתישהו שוב ב-sts. אבל... מתי? (ואז אחרי משחק אחד אני אזכר שזה לא כזה מעניין אותי ואפסיק)
[QUOTE=LordAbizi;1513955]נייס. מי היה הבוס האחרון? ניחוש שלי: The awoken. וכן, גם אני מחבב after image, זה גם טוב בshiv deck.
וואללה, אולי אני אשחק מתישהו שוב ב-sts. אבל... מתי? (ואז אחרי משחק אחד אני אזכר שזה לא כזה מעניין אותי ואפסיק)[/QUOTE]
דווקא את awaken הבסתי עם ironclad, הוא נראה לי הכי קל כי יש לו רק ת300-400 חיים. הפעם היה לי את הצמד של הדונאט והשני.
עשיתי לך חשק אה חחח אם שיחקת בזה מאות שעות אז בטח אין לך מה לחפש בזה. ניסית אגב להוריד מודים וכאלה?
כן, יש לי בזה 370 שעות. (וואו, קצת מפתיע שכל כך הרבה) היה פרץ התחלתי שבו שיחקתי די הרבה, אבל אחריו פחות או יותר עשיתי רק daily challange כזה עד שהפסקתי כשיצא monster train, ואז היה מעגל דומה עם monster train אבל הרבה יותר קצר (אני בערך כבר לא משחק בזה, אפילו שהמשחק הזה יצא בערך לפני שנה). יש לי רק 75 שעות בזה, ותכלס בmonster train יש יותר קומבינציות לחקור (ב-monster train יש 5 "דמויות" (שהן למעשה clans) ואתה תמיד בוחר clan ראשי וclan משני. עדיין לא ניצחתי עם כל קומבינציה אפשרית...)
בקיצור, יש לי עוד מה לעשות במשחקים האלו אם אני ארצה, פשוט הז'אנר קצת שעמם אותי עד שהגעתי למצב של "אחת לכמה זמן אני אסתכל על האתגר היומי אשחק אותו, וזה מספיק לי"
אה כן, וכל אחד מהבוסים מיועד לחסום סוג מסויים של סגנון משחק: דונו & דקה חזקים נגד דקים של מלחמת התשה, THE AWOKEN חזק נגד דק שמבוסס על מנוע של POWERS, ו TIME EATER חזק נגד דקים של 0-cost ושמיועדים לשחק הרבה קלפים בתור (למשל: shiv deck!)
[QUOTE=LordAbizi;1513957]כן, יש לי בזה 370 שעות. (וואו, קצת מפתיע שכל כך הרבה) היה פרץ התחלתי שבו שיחקתי די הרבה, אבל אחריו פחות או יותר עשיתי רק daily challange כזה עד שהפסקתי כשיצא monster train, ואז היה מעגל דומה עם monster train אבל הרבה יותר קצר (אני בערך כבר לא משחק בזה, אפילו שהמשחק הזה יצא בערך לפני שנה). יש לי רק 75 שעות בזה, ותכלס בmonster train יש יותר קומבינציות לחקור (ב-monster train יש 5 "דמויות" (שהן למעשה clans) ואתה תמיד בוחר clan ראשי וclan משני. עדיין לא ניצחתי עם כל קומבינציה אפשרית...)
בקיצור, יש לי עוד מה לעשות במשחקים האלו אם אני ארצה, פשוט הז'אנר קצת שעמם אותי עד שהגעתי למצב של "אחת לכמה זמן אני אסתכל על האתגר היומי אשחק אותו, וזה מספיק לי"
אה כן, וכל אחד מהבוסים מיועד לחסום סוג מסויים של סגנון משחק: דונו & דקה חזקים נגד דקים של מלחמת התשה, THE AWOKEN חזק נגד דק שמבוסס על מנוע של POWERS, ו TIME EATER חזק נגד דקים של 0-cost ושמיועדים לשחק הרבה קלפים בתור (למשל: shiv deck!)[/QUOTE]
הבנתי, דווקא אני רואה בז'אנר הזה הרבה פוטנציאל עבורי, אבל עוד לא שיחקתי 400 שעות חחח
אוי טעיתי, ניצחתי עם איירונקלאד את time eater
אני לא מאמין, אני מתנשף לחלוטין עכשיו... הצלחתי לנצח עם The Defect, אחרי שכבר חשבתי לפרוש מהמשחק כי הוא עצבן אותי שצריך מזל והכל. פעם ראשונה ניצחתי את The Awaken. נשארתי על 2 חיים זה היה כל כך מותח.
מההתחלה לא התחברתי ל[COLOR=#333333]Defect[/COLOR]. אהבתי בעיקר את הקלפים שממלאים את הSLOTS ב2-3 אורבים וזהו.
בסוף הבנתי ש-Claw באמת חזק אם בונים סביבו. למזלי הצלחתי לצמצם את החפיסה ממש, לא הוספתי כמעט כלום, והשגתי בסוף 3 Claw. בנוסף היה לי 2 עותקים של קלפים שמחזירים אותם לטופ דק, או מהדיסקרד ליד.
FTL גם היה נחמד ביותר, דמג' בחינם ושליפה.
דאגתי להוסיף כמה קלפי הגנה טובים.
אבל גולת הכותרת היא ללא ספק Hyperbeam. לרוב היה לי קומבו של Rebound + Hyperbeam אז עשיתי המון נזק. בגללו הוצאתי מהחפיסה גם את Dualcast וגם את Zap.
זו הייתה נטו חפיסת Claw ו-Hyperbeam.
עכשיו נראה אם יבוא לי לנצח עם The Watcher
[IMG]https://i.imgur.com/gNHlJ7T.png[/IMG]
nice.
כן, הדק של 0-cost אצל DEFECT הוא גם חביב למדי (טוב, אם אני כזה חובב גדול של SHIV DECK אצל THE SILENT....). עוד דקים שאני אוהב אצל הDEFECT - דק קרח+FOCUS. בשביל זה צריך קלף מאוד מרכזי: BLIZZARD. אחרת אין כל כך כוח התקפי.
דברים שעובדים יותר ב DAILY CHALALNGES כשיש MODIFIERS מעניינים זה המון ORBS ופשוט להפוך למכונה שמתפעלת את עצמה לבד, ו POWER-DECK שמבוסס על הקלף הזה של AI שמוסיף POWER אקראי ליד שלך בכל תור, ואז שוב אתה פשוט עושה דברים לבד בערך, והתוצאות יכולות להיות מצחיקות.
THE WATCHER זה חתיכת שחקן שחמט 4 ממדי. זה אחד שצריך לחשוב כשמשחקים איתו...
[quote=lordabizi;1513960]nice.
כן, הדק של 0-cost אצל defect הוא גם חביב למדי (טוב, אם אני כזה חובב גדול של shiv deck אצל the silent....). עוד דקים שאני אוהב אצל הdefect - דק קרח+focus. בשביל זה צריך קלף מאוד מרכזי: Blizzard. אחרת אין כל כך כוח התקפי.
דברים שעובדים יותר ב daily chalalnges כשיש modifiers מעניינים זה המון orbs ופשוט להפוך למכונה שמתפעלת את עצמה לבד, ו power-deck שמבוסס על הקלף הזה של ai שמוסיף power אקראי ליד שלך בכל תור, ואז שוב אתה פשוט עושה דברים לבד בערך, והתוצאות יכולות להיות מצחיקות.
The watcher זה חתיכת שחקן שחמט 4 ממדי. זה אחד שצריך לחשוב כשמשחקים איתו...[/quote]
כן the watcher אני ממש לא סגור עוד איך לשחק איתה. מצד אחד יש תמצב של הפי 3 נזק אבל צריך להשקיע בקלפים להגיע אליו. מצד שני יש את הwraith שאתה צריך להפעיל, לתקוף ומיד לשנות מוד כי אחרת אונסים אותך. ומצד שלישי אפשר פשוט ללכת על גרסת אנרגיה של פשוט להתעסק במצב מדיטציה הזה שנראלי מביא מנה כשאתה יוצא ממנו או משהו... וזה בלי לציין קלפים ספציפיים
כן. וגם כאן יש סגנון משחק שמערב 0 COST, כי יש את הקלף הזה שאם הוא בDISCARD ואתה עושה SCRY הוא חוזר ליד, ויש את המטבע הזאת שנותנת קצת BLOCK ועושה SCRY, ואפשר לעשות עם זה דברים.
ופעם, כשהWATCHER רק יצא, לא היה OVERFLOW של MANTRA כשנכנסת לDIVINE MODE. כלומר אם היית נכנס ל-DIVINE MODE עם 12 MANTRA, אז עדיין בתור הבא היה לך 0, ועכשיו אתה פשוט נשאר עם 2 MANTRA. אז עכשיו זה יותר סביר.
אגב: יש קלף שמכניס אותך לDIVINE MODE מיד, אבל גורם לך למות בתור הבא. "גורם לך למות בתור הבא" הוא debuff, אז אם יש לך את גלגלי השיניים האלו (ARTIFACT?) אז זה פשוט מעלים אחד מהם :}
[QUOTE=LordAbizi;1513962]כן. וגם כאן יש סגנון משחק שמערב 0 COST, כי יש את הקלף הזה שאם הוא בDISCARD ואתה עושה SCRY הוא חוזר ליד, ויש את המטבע הזאת שנותנת קצת BLOCK ועושה SCRY, ואפשר לעשות עם זה דברים.
ופעם, כשהWATCHER רק יצא, לא היה OVERFLOW של MANTRA כשנכנסת לDIVINE MODE. כלומר אם היית נכנס ל-DIVINE MODE עם 12 MANTRA, אז עדיין בתור הבא היה לך 0, ועכשיו אתה פשוט נשאר עם 2 MANTRA. אז עכשיו זה יותר סביר.
אגב: יש קלף שמכניס אותך לDIVINE MODE מיד, אבל גורם לך למות בתור הבא. "גורם לך למות בתור הבא" הוא debuff, אז אם יש לך את גלגלי השיניים האלו (ARTIFACT?) אז זה פשוט מעלים אחד מהם :}[/QUOTE]
חחחחח יואו לא הייתי חושב שזה דיבאף
איזה כיף, אני בפתחו של תקופת מבחנים מזעזעת, מאחל בהצלחה לי ולכל מי שנמצא במצב שלי. :)
[QUOTE=ltay;1513967]איזה כיף, אני בפתחו של תקופת מבחנים מזעזעת, מאחל בהצלחה לי ולכל מי שנמצא במצב שלי. :)[/QUOTE]
בהצלחה! תואר זה איכסה
או מיי גאד... I actually did it...
חשבתי שזה כבר לא יקרה.
ניצחתי עם הדמות האחרונה, 40 שעות משחק מינוס לנצח עם ארבעת הדמויות.
סוף סוף לא פגשתי בוסים שמצריכים AOE........ פגשתי ב2 את האביר וב3 את החילזון עם השעון יד.
החלטתי פעם ראשונה להשתמש במנטרה.
ידעתי שאני צריך לצוות לזה קלפי הגנה טובים בגלל שאתה מפעיל קלף שלא עושה כלום בפני עצמו, הסתדרתי עם protect.
בנוסף, הבנתי בקרבות האחרונים איך אני רוצה לשחק בWRAITH. אני נכנס מבעוד מועד לCALM, ואז מפעיל WARITH ברגע שאני יכול לאפשר לי. Fear No Evil מאוד תמך בזה. זאת אומרת שלא השקעתי באף קלפים אחרים כמעט שתומכים ב2 STANCES האלה.
הוספתי תכמה קלפי התקפה הסבירים שהיו.
טוב אני מופתע. עכשיו נשאר לבדוק מודים וכאלה, כי אני לא מתכוון לשחק באסנשן...
[IMG]https://i.imgur.com/eaHMEc2.png[/IMG]