-
[QUOTE=LordAbizi;708936]
תמיר
פרינלאפ הפעם לא מתשמש באקדח מים, והוא מופיע מאחוריך כעבור שתי דקות.
[/QUOTE]
"כל הכבוד פרינפלאפ,עכשיו אני רוצה שתשתתמש בשריטה(עם הטפרים) כדי לחתוך את העץ הזה(מצביע על עץ) לחתיכות בגודל 20 ס"מ בערך!"
אם לא הבנת,מטרתי היא לגרום לו ללמוד טופר ברזל...
-
עמוד 250!!!!
בלי נאומים, פרסים על פתיחת עמודים שנבחרו באקראי על ידי תוכנה שכתבתי בג'אווה:
על פתיחת עמוד 200, הפרס אמור ללכת לחיים, אבל הוא מת, אז הוא עובר לנאור, אבל נאור כמעט מת, אז אם נאור לא חוזר לשחק שלומי יקבל צ'ארמנדר
על פתיחת עמוד 210, תמיר מקבל וויפינבל
על פתיחת עמוד 220, שלומי יקבל סלופוק (זה יצא סלוקינג, אבל אני מחליף אותו בסלוקינג)
על פתיחת עמוד 230, לי יקבל ספינרק (שוב, זה יצא אריאדוס, אבל החלפתי אותו בספינרק)
על פתיחת עמוד 240, שלומי יקבל ריולו (שוב, זה יצא לוקאריו אבל אני מחליף את זה בריולו)
ועל פתיחת עמוד 250, תמיר יקבל אנורית' (המאובן מדור 3)
עד כאן להיום! (הערות ומשובים יתקבלו בברכה)
נפגש ב300! (כלומר, כשהמשחק הזה יהיה המשחק הכי ארוך בפורום)
לי
מי שלא חושב בבהירות לא מצליח להתנסח בבהירות. קודם כל אתה צריך לראות ממש מול העיניים שלך איך המתקפה נראית ומה מייחד אותה מסתם דחיפה או התקפה מהירה. [b]אז[/b], אתה כבר יכול לחשוב על הסבר בשבילה. מה שאתה הסברת כאן לא שונה בהרבה מדחיפה, אתה צריך להסביר מה גורם לזה להיות מתקפה אחרת.
--
"בידוף, נגיחה, ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס במהירות לכיוון בידוף, ובידוף קופץ כדי לנגוח בו. המהירות של סטארלי מתאזנת עם העובדה שבידוף כבר יותר והם נפגעים באותו כח בערך. לאחר מכן סטארלי יוצר רוח, אך בידוף מתגבר עליה וקופץ כדי לנשוך את סטארלי.
תמיר
אוקי..
--
פרינלאפ הולך לעץ ומתחיל לשרוט, אבל בינתיים העץ לא מתפרק, קשה לפרינלאפ לחדור דרך כל העץ ולחתוך אותו לגמרי.
-
[QUOTE=LordAbizi;708936]
ג'וני
הסברתי את זה פעם לרומה, ואני אסביר את זה שוב: יש שני סוגים של "כוחות" לפוקימון. כל האנרגיה שפוקימון מפיק ממזון חמצן וכד' מועברת לשני דברים. אחד מהם זה הכח שלו להשאר בחיים, והשני זה הכח שלו לתקוף. פוקימונים חלשים מעבירים יותר כח לכח שמשאיר אותם בחיים, ופחות להתקפות. אם הזמן, כשהפוקימונים לומדים להפיק כמות גדולה יותר של אנרגיה הם גם מטים יותר לכיוון ההתקפה.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט ופיצ'ו מתנגשים עם התקפותיהם, ולאחר מכן פיצ'ו סוטר לו. רטיקייט נפגע מעט, ואז נושך את פיצ'ו. רטיקייט מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
יואו תודה לך על הפרסים!! שנייה בקשר לריולו אז כאילו אני אקבל ריולו ולא לוקריו נכון? ואני אקבל גם צ'רמנדר! יש! תודה רבה רבה רבה לך! חחחחחחחח
"קדימה פיצ'ו תראה לו את הכוח שלך סטירה כפולה ואז זריקה חשמל עליו! מה שתירגלנו!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;710286]עמוד 250!!!!
על פתיחת עמוד 200, הפרס אמור ללכת לחיים, אבל הוא מת, אז הוא עובר לנאור, אבל נאור כמעט מת, אז אם נאור לא חוזר לשחק שלומי יקבל צ'ארמנדר
על פתיחת עמוד 220, שלומי יקבל סלופוק (זה יצא סלוקינג, אבל אני מחליף אותו בסלוקינג)
על פתיחת עמוד 230, לי יקבל ספינרק (שוב, זה יצא אריאדוס, אבל החלפתי אותו בספינרק)
על פתיחת עמוד 240, שלומי יקבל ריולו (שוב, זה יצא לוקאריו אבל אני מחליף את זה בריולו)
לי
מי שלא חושב בבהירות לא מצליח להתנסח בבהירות. קודם כל אתה צריך לראות ממש מול העיניים שלך איך המתקפה נראית ומה מייחד אותה מסתם דחיפה או התקפה מהירה. [b]אז[/b], אתה כבר יכול לחשוב על הסבר בשבילה. מה שאתה הסברת כאן לא שונה בהרבה מדחיפה, אתה צריך להסביר מה גורם לזה להיות מתקפה אחרת.
--
"בידוף, נגיחה, ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס במהירות לכיוון בידוף, ובידוף קופץ כדי לנגוח בו. המהירות של סטארלי מתאזנת עם העובדה שבידוף כבר יותר והם נפגעים באותו כח בערך. לאחר מכן סטארלי יוצר רוח, אך בידוף מתגבר עליה וקופץ כדי לנשוך את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקקור ורוח חזקה על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;710286]עמוד 250!!!!
תמיר
אוקי..
--
פרינלאפ הולך לעץ ומתחיל לשרוט, אבל בינתיים העץ לא מתפרק, קשה לפרינלאפ לחדור דרך כל העץ ולחתוך אותו לגמרי.[/QUOTE]
אף משחק פה לא עבר את ה300?:oing:
--
"פרינפלאפ,זה בסדר שזה לא מצליח בפעם הראשונה,אני רוצה שתחזק את הטפרים שלך,כדי שתוכל ללמוד טופר ברזל,אז תמשיך עד שתצליח"
-
ג'וני
אתה תקבל ריולו. (למרות שבהגרלה יצא לוקאריו, אבל אני התערבתי והורדתי את לוקאריו רמה לריולו)
ותזכור, תקבל את צ'ארמנדר רק אם נאור לא יגיב עד מחר ב14:00 שעון מחשב שלי.
--
"רטיקייט, מכה עם הזנב, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט, ואז רטיקייט מסתובב ועם הזנב שלו מכה בפיצ'ו. פיצ'ו מתרחק ואז שולח חשמל אל רטיקייט שפוגע בו (כי הוא לא יותר מדי רחוק). רטיקייט לבסוף חובט עם גופו בפיצ'ו. פיצ'ו מתחיל להתעייף.
לי
סטארלי טס הצידה ובידוף מתחמק את הנשיכה, סטארלי צולל אחרי בידוף ומנקר אותו, אך בידוף מצליח להאחז ברגל שלו מה שמפיל את שניהם לקרקע. סטארלי עף למעלה ושולח רוח על בידוף.
"בידוף, חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
תמיר
כן, אפשר לבדוק את זה אם ב"אפשרויות תצוגה" למטה במסך הפורום תשנה את "ממוין לפי" ל-"מספר הודעות" תקבל רשימת המשחקים בסדר יורד לפי אורך. המשחק הכי ארוך הוא 297 עמודים נראה לי. המטרה שלי היא כמובן לעקוף את המשחק של Konoha Shinobi ובכך להרגיש שלם עם עצמי.
--
פרינלאפ מהנהן, ואז מתחיל לשרוט ולשרוט, ולשרוט את העץ, וכעבור זמן מה הוא סוף סוף מצליח להעביר חתך דרך כל העץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;710488]ג'וני
אתה תקבל ריולו. (למרות שבהגרלה יצא לוקאריו, אבל אני התערבתי והורדתי את לוקאריו רמה לריולו)
ותזכור, תקבל את צ'ארמנדר רק אם נאור לא יגיב עד מחר ב14:00 שעון מחשב שלי.
--
"רטיקייט, מכה עם הזנב, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט, ואז רטיקייט מסתובב ועם הזנב שלו מכה בפיצ'ו. פיצ'ו מתרחק ואז שולח חשמל אל רטיקייט שפוגע בו (כי הוא לא יותר מדי רחוק). רטיקייט לבסוף חובט עם גופו בפיצ'ו. פיצ'ו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
טוב ואני מקבל גם סלוקינג נכון?
"אוקי פיצ'ו קדימה הקרב הזה ארוך! סטירה כפולה ואז מכת וולט בכל הכוח!!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;710488]
לי
סטארלי טס הצידה ובידוף מתחמק את הנשיכה, סטארלי צולל אחרי בידוף ומנקר אותו, אך בידוף מצליח להאחז ברגל שלו מה שמפיל את שניהם לקרקע. סטארלי עף למעלה ושולח רוח על בידוף.
"בידוף, חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור רווח חזקה על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;710488]
תמיר
כן, אפשר לבדוק את זה אם ב"אפשרויות תצוגה" למטה במסך הפורום תשנה את "ממוין לפי" ל-"מספר הודעות" תקבל רשימת המשחקים בסדר יורד לפי אורך. המשחק הכי ארוך הוא 297 עמודים נראה לי. המטרה שלי היא כמובן לעקוף את המשחק של Konoha Shinobi ובכך להרגיש שלם עם עצמי.
--
פרינלאפ מהנהן, ואז מתחיל לשרוט ולשרוט, ולשרוט את העץ, וכעבור זמן מה הוא סוף סוף מצליח להעביר חתך דרך כל העץ.[/QUOTE]
"כל הכבוד פרינפלאפ,תחזק את הטפרים שלך." אני אומר,ואז מוציא את פיקצ'ו "פיקצ'ו,אני רוצה ללמד אותך זנב ברזל.תתחיל גם אתה לתקוף את העץ הזה-מצביע על עץ סמוך-במכת זנב"
-
ג'וני
שוב, מאותה סיבה כמקודם אתה מקבל סלופוק ולא סלוקינג.
--
"רטיקייט, ניב על ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט מספר פעמים ואז רטיקייט נועץ את שיניו בפיצ'ו. פיצ'ו קופץ אחורה ומשתמש במכת וולט ורטיקייט בחבטת גוף והם מתנגשים.
לי
בידוף קופץ ופוגע בסטארלי עם חבטת הגוף. בידוף נוחת למטה. סטארלי טס למטה ומנקר את בידוף. לבסוף סטארלי עולה ושולח רוח אל בידוף.
"בידוף, חכה להתקפה שלו ותקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי.
תמיר
פרינלאפ מתחיל לשרוט את העץ שנפל ולאט לאט הוא חופר דרכו. פיקאצ'ו רץ לעץ הקרוב קופץ ומכה בו עם הזנב, אך לא נראה שנגרם כל נזק משמעותי.
-
[QUOTE=LordAbizi;710933]
לי
בידוף קופץ ופוגע בסטארלי עם חבטת הגוף. בידוף נוחת למטה. סטארלי טס למטה ומנקר את בידוף. לבסוף סטארלי עולה ושולח רוח אל בידוף.
"בידוף, חכה להתקפה שלו ותקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"רוח חזקה וכנף ברזל על הבידוף הזה"
-
[QUOTE=LordAbizi;710933]
תמיר
פרינלאפ מתחיל לשרוט את העץ שנפל ולאט לאט הוא חופר דרכו. פיקאצ'ו רץ לעץ הקרוב קופץ ומכה בו עם הזנב, אך לא נראה שנגרם כל נזק משמעותי.[/QUOTE]
"טוב,לא משנה" אני אומר "תחזרו" ומחזיר אותם.
לאחר מכן אני הולך למרכז הפוקימונים,מרפא אותם,וממשיך לעיר הבאה.
-
[quote=LordAbizi;695505]מור
"בידוף, תשחרר את הנשיכה והשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. בידוף משחרר את הנשיכה, אך גלימיאו מספיק לרוץ אחורה ולשרוט אותו. בידוף קופץ אחורה ואז מזנק קדימה עם חבטת גוף ופוגע בליאמיאו.[/quote]
"המ..." אחשוב קצת ואומר לגלאימיאו "עכשיו תשתמש בחבטת גוף גם אתה, תנסה לחכות את הבידוף של מרפי."
-
לי
סטארלי מתחיל לנפנף בכנפיו ויוצר רוח. בידוף קופץ קדימה כדי לחתוך את סטארלי. סטארלי מאמץ את כנפיו ומחזק את הרוח ומאט את בידוף, אבל בידוף עדיין מצליח בקושי להשתמש בחיתוך, ולאחר מכן הוא מתרסק על רצפת המכון. סטארלי טס מטה ומכה בבידוף עם כנפיו. בידוף מתחיל להתעייף.
"בידוף, נגיחה, ולאחר מכן, נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו ומתכוון לקפוץ עליו.
תמיר
אתה חוזר לעיר, מרפא את הפוקימונים, ויוצא מטאוב לכיוון זופר - אום - דר פרסיר (להלן, זאד"פ), וכעבור הליכה מסויימת אתה שומע צלצול מהתיק שלך שמזכיר באופן חשוד Nokia Tune.
מור
ההבדל בין לחכות ללחקות הוא עצום. מה גם שחבטת גוף היא טריוויאלית ואין צורך להסביר אותה.
--
"בידוף, נשיכה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ ומתנגש עם כל גופו בבידוף. בידוף לאחר מכן נושך את גלימיאו ומשחרר את הנשיכה.
-
[QUOTE=LordAbizi;710933]ג'וני
שוב, מאותה סיבה כמקודם אתה מקבל סלופוק ולא סלוקינג.
--
"רטיקייט, ניב על ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פיצ'ו סוטר לרטיקייט מספר פעמים ואז רטיקייט נועץ את שיניו בפיצ'ו. פיצ'ו קופץ אחורה ומשתמש במכת וולט ורטיקייט בחבטת גוף והם מתנגשים.
[/QUOTE]
"מכת וולט וסטירה כפולה!" אקרא לעבר פיצ'ו