-
ארתור
אתה מרפא את הפוקימונים וניגש לחנות.
המוכר שואל "כמה פוקדורים תרצה? ורק שתדע, מחלקת המיוחדים בהנחה של 50% שעומדת להסתיים בקרוב"
ירין
בתחלה רייצו מזיל דעמה, וברגע שאתה מציע לתפוס אזוריל הוא מחשמל אותך והולך לפינת החדר, מתיישב שם וממלמל לעצמו בכעס "ריי ריי"
כולם
אני לא אהייה פעיל עד ה31.7, קצת תגובות פה ושם.
בלי ספאם בבקשה
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 09:48 PM
[b]
ירין
בתחלה רייצו מזיל דעמה, וברגע שאתה מציע לתפוס אזוריל הוא מחשמל אותך והולך לפינת החדר, מתיישב שם וממלמל לעצמו בכעס "ריי ריי"
כולם
אני לא אהייה פעיל עד ה31.7, קצת תגובות פה ושם.
בלי ספאם בבקשה [/b][/quote]
"היי אני מצתער על זה.. אבל לא ידעתי שאתה כל כך מתגעגע..אם אתה רוצה לחזור, לך עכשיו.." אנ י אומר פותח תחלון ומחכה לתגובה שלו
-------
אני בכל זאת לא יהיה פה..- אני אחזור בערך 10 ימים אחר כך..
-
ירין
רייצו לא מוציא מילה מהפה שלו, הוא פשוט קופץ מהחלון ומתחיל להתקדם, ואחרי דקה אתה קולט שהוא פנה לכיוון פליגאן ולא מונטריט
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 10:03 PM
[b] ירין
רייצו לא מוציא מילה מהפה שלו, הוא פשוט קופץ מהחלון ומתחיל להתקדם, ואחרי דקה אתה קולט שהוא פנה לכיוון פליגאן ולא מונטריט [/b][/quote]
"היי למה אתה הולך לפלייגן?" אני הולך אחריו
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 09:48 PM
[b] ארתור
אתה מרפא את הפוקימונים וניגש לחנות.
המוכר שואל "כמה פוקדורים תרצה? ורק שתדע, מחלקת המיוחדים בהנחה של 50% שעומדת להסתיים בקרוב" [/b][/quote]
"אני רוצה אופניים ועוד 10 פוקדורים" אומר לו ואאכין את הכסף להביא לו
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 06:26 PM
[b] עומר
פיגי משתמש בכוח סודי ומשחרר חבטה חזקה במיוחד על אחד הדרוגניירים ואז יוצר רוח, אבל דרגונייר מצליח לפגוע בו בזנב אקווה ולהפסיק את הרוח.
טדיאוסה שורט בכל זעמו את הדרגונייר השני אבל הוא מעיף אותו במכת זנב
[/b][/quote]
"טדי זעם בכל הכוח! פידג'יוטו רוח חזקה ואז ניקור!"
-
ירין
רייצו מביט עליך מבולבל.
נראה שהוא ממש לא יודע לאיפה ללכת.
ארתור
"זה 3250 ומגיע לך גם כדור פריימר במתנה"
המוכר מגיש לך 10 פוקדורים ועוד כדור פריימר אחד ומפתח למנעול של אופניים אדומים שמחכים לך בחוץ
עומר
פידג'יוטו משתמש ברוח כדי לעקב את דרגונייר ואז מתחיל לנקר אותו.
דרגונייר שולך זנב אקווה אבל לא מצליח לסיים אותו בגלל הרעל ומובס.
טדיאוסה מתחיל לשרוט בכל כוחו הזועם את דרגונייר אבל נפתס עלידיו ונמעך אט אט.
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 11:11 PM
[b]
עומר
פידג'יוטו משתמש ברוח כדי לעקב את דרגונייר ואז מתחיל לנקר אותו.
דרגונייר שולך זנב אקווה אבל לא מצליח לסיים אותו בגלל הרעל ומובס.
טדיאוסה מתחיל לשרוט בכל כוחו הזועם את דרגונייר אבל נפתס עלידיו ונמעך אט אט. [/b][/quote]
"טדי תנסה להשיתחרר עם שירטות לעיניים שלו! פידג'יוטו תעזור לו תנסה כוח סודי ואז ניקור!"
[b] ירין
רייצו מביט עליך מבולבל.
נראה שהוא ממש לא יודע לאיפה ללכת.
[/b][/quote]
"תשמע אני אמצא דרך להחזיר אותך.. בוא איתי.." אני אומר ורץ למרכז הפוקימונים ושואל:" איזה דרך הכי מהירה פוקימון יכול ללכת לעיר אורדור?" אני שואל
-
עומר
לא הוא לא למד
ירין
"מכונת שיגור הפוקדורים כמובן, למה?"
-
[b] ארתור
"זה 3250 ומגיע לך גם כדור פריימר במתנה"
המוכר מגיש לך 10 פוקדורים ועוד כדור פריימר אחד ומפתח למנעול של אופניים אדומים שמחכים לך בחוץ [/b][/quote]
"תודה רבה" אני יוצא החוצה שם את כל הפוקדורים בתיק פותח את האופניים ומוציא אותם מהמנעול ואז אני הולך לאזור עם פוקימונים כדי לחפש פוקימון דרקון להשתתף איתו בתחרויות של כוח הדרקון
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 11:16 PM
[b]
ירין
"מכונת שיגור הפוקדורים כמובן, למה?" [/b][/quote]
"הרייצ'ו שלי מתגעגע למשפחה ולחברים שלוו שהיו ביער מונטרייט אז אני רוצה להביא אותו לשם-איך אני יוכל שיביאו אותו ליער?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 19 2009, 11:16 PM
[b] עומר
לא הוא לא למד
אוקי...
"יער מונטריט, זאת יכולה להיות בעיה שכן לא יהיה יער בעוד חודש שניים ואסור להיכנס לשם"
עומר
אתה מסתובב ורואה אורסרינג[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa217.png[/img] עצום, כנראה הוא חושב שטדיאוסה שלך הוא התינוק שלו, או היא חושבת.
ארתור
אתה לא יודע איפה אפשר למצוא פוקימוני דרקון והמוכר צועק לך "תחזור לכאן ותשלם לי לפני שאני אקרא למשטרה!"
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 20 2009, 09:06 AM
[b] ירין
"יער מונטריט, זאת יכולה להיות בעיה שכן לא יהיה יער בעוד חודש שניים ואסור להיכנס לשם"
[/b][/quote]
"ומה אם כך הפוקימונים שביפנים?" אני שואל