-
[QUOTE=LordAbizi;712039]
תמיר
אתה חוזר לעיר, מרפא את הפוקימונים, ויוצא מטאוב לכיוון זופר - אום - דר פרסיר (להלן, זאד"פ), וכעבור הליכה מסויימת אתה שומע צלצול מהתיק שלך שמזכיר באופן חשוד Nokia Tune.
[/QUOTE]
אני מבין בראשי שזה הנוקיה דור 3- שלי,לכן אני מוציא אותו ועונה לשיחה
-
[QUOTE=LordAbizi;712039]לי
סטארלי מתחיל לנפנף בכנפיו ויוצר רוח. בידוף קופץ קדימה כדי לחתוך את סטארלי. סטארלי מאמץ את כנפיו ומחזק את הרוח ומאט את בידוף, אבל בידוף עדיין מצליח בקושי להשתמש בחיתוך, ולאחר מכן הוא מתרסק על רצפת המכון. סטארלי טס מטה ומכה בבידוף עם כנפיו. בידוף מתחיל להתעייף.
"בידוף, נגיחה, ולאחר מכן, נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו ומתכוון לקפוץ עליו.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור ואז רוח חזקה על בידוף"
-
ג'וני
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. פיצ'ו מסתער קדימה עם מכת הוולט ופוגע ברטייקייט. רטיקייט מסתובב והזנב שלו מצליף בפיצ'ו. פיצ'ו נותן כמה סטירות לריקייט, ולבסוף רטיקייט נועץ בו את שיניו.
תמיר
אתה עונה לטלפון.
"הלו? ראיין? זה אנדרסן" נשמע הקול במכשיר.
לי
סטארלי טס אל בידוף ומנקר אותו, ובידוף נושך את סטארלי ונתלה עליו וככה גורר אותם למטה. סטארלי מנסה ליצור רוח אך זה לא עוזר לו ולבסוף בידוף מנחית אותם למטה.
"כעת בידוף, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. בידוף מתכוון לקפוץ על סטארלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;712530]ג'וני
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. פיצ'ו מסתער קדימה עם מכת הוולט ופוגע ברטייקייט. רטיקייט מסתובב והזנב שלו מצליף בפיצ'ו. פיצ'ו נותן כמה סטירות לריקייט, ולבסוף רטיקייט נועץ בו את שיניו.
[/QUOTE]
"תנסה את מכת הברק שלך! את מה שתירגלנו! ואז תתקיף בסטירה כפולה!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;712530]
תמיר
אתה עונה לטלפון.
"הלו? ראיין? זה אנדרסן" נשמע הקול במכשיר.
[/QUOTE]
"היי אנדרסן,מה חדש?הכל בסדר?" אני שואל בדאגה,אך בהתרגשות (כי ככל הנראה יש קייס חדש לפתור!:))
-
[QUOTE=LordAbizi;712530]
לי
סטארלי טס אל בידוף ומנקר אותו, ובידוף נושך את סטארלי ונתלה עליו וככה גורר אותם למטה. סטארלי מנסה ליצור רוח אך זה לא עוזר לו ולבסוף בידוף מנחית אותם למטה.
"כעת בידוף, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. בידוף מתכוון לקפוץ על סטארלי.[/QUOTE]
אני אומר לסטרלי"תתחמק מהמכה וז כנף ברזל וניקור על בידוף"
-
[quote]מור
ההבדל בין לחכות ללחקות הוא עצום. מה גם שחבטת גוף היא טריוויאלית ואין צורך להסביר אותה.
--
"בידוף, נשיכה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ ומתנגש עם כל גופו בבידוף. בידוף לאחר מכן נושך את גלימיאו ומשחרר את הנשיכה.[/quote]
יש לי בעיה עם המילים האלו...
~~~~~~~~~~~~~~~
"גלאימיאו, תשתמש בכל הכוח חבטת זנב!" אומר לגלאימיאו, "חייבים לנצח את פול!".
-
זיו, נאור, יש לכם עוד בדיוק 92 דקות שעון מחשב שלי להגיב.
ג'וני
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת ברטיקייט. רטיקייט לאחר מכן מסתער על פיצ'ו ודוחף אותו. פיצ'ו מנצל את הקרבה וסוטר לרטיקייט מספר פעמים, ולבסוף רטיקייט חותך את פיצ'ו עם שיניו. רטיקייט נראה ממש עייף.
תמיר
"איתי הכל בסדר, אבל אין שום דבר חדש וזה נהיה מוזר מדי. בדקתי את מה שהצעתי אי שם לפני 30 עמודים בערך לבדוק תביעות אצבעות, ובכן ניסיתי. אין. פשוט אין שם שום דבר שמזכיר את זה אפילו" אומר אנדרסן (כמובן היה לי נוח לתת לו להמשיך לשפוך עליך דברים אבל אולי יש לך משהו לאמר).
לי
בידוף קופץ אל סטארלי, ובסטארלי מנמיך עצמו וכך בידוף מחטיא אותו. סטארלי מסתובב ונותן מכות עם כנפיו לבידוף ובידוף מתרסק. סטארלי צולל מטה כדי לנקר אותו אך בידוף קופץ הצידה וסטארלי מתנגש ברצפת המכון. סטארלי מתחיל להתעייף.
"בידוף, כעת תקוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
מור
את אתה רוצה לנצח את [URL="http://he.wikipedia.org/wiki/פול_מורפי"]פול מורפי[/URL] בשחמט, זה יהיה קצת קשה כי הוא מעולם לא הפסיד (אם אני זוכר נכון), אבל לנצח את פול מורפי מנהיג המכון בקרב פוקימון זה בהחלט מתקבל על הדעת (סתם הערה חסרת משמעות)
--
"בידוף, תנשך את הזנב שלו, ואז תרוץ אליו בזמן שאתה מחזיק אותו ותדחוף!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב שלו ופוגע בחזקה בבידוף. בידוף נפגע אך אז תופס את הזנב עם שיניו ומתחיל לרוץ לכיוון גלימיאו.
-
[QUOTE]מור
את אתה רוצה לנצח את [URL="http://he.wikipedia.org/wiki/פול_מורפי"]פול מורפי[/URL] בשחמט, זה יהיה קצת קשה כי הוא מעולם לא הפסיד (אם אני זוכר נכון), אבל לנצח את פול מורפי מנהיג המכון בקרב פוקימון זה בהחלט מתקבל על הדעת (סתם הערה חסרת משמעות)
--
"בידוף, תנשך את הזנב שלו, ואז תרוץ אליו בזמן שאתה מחזיק אותו ותדחוף!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב שלו ופוגע בחזקה בבידוף. בידוף נפגע אך אז תופס את הזנב עם שיניו ומתחיל לרוץ לכיוון גלימיאו.[/QUOTE]
חחחחחח אני מבין :)
~~~~~~~~~
"לא אתה לא!" אצעק לפול מרפי, "גלאימיאו תזנק למעלה ותנחת על גבו של בידוף ואז תמשיך לקפוץ על הגב של בידוף!"
-
[QUOTE=LordAbizi;712777]זיו, נאור, יש לכם עוד בדיוק 92 דקות שעון מחשב שלי להגיב.
ג'וני
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת ברטיקייט. רטיקייט לאחר מכן מסתער על פיצ'ו ודוחף אותו. פיצ'ו מנצל את הקרבה וסוטר לרטיקייט מספר פעמים, ולבסוף רטיקייט חותך את פיצ'ו עם שיניו. רטיקייט נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אקבל את הצ'רמנדר אל תדאג XD
"קדימה פיצ'ו זאת ההזדמנות! תכה בו במכת ברק ואחר כך במכת וולט בכל הכוח!" אומר לו ואקווה שיצליח
-
[QUOTE=LordAbizi;712777]
תמיר
"איתי הכל בסדר, אבל אין שום דבר חדש וזה נהיה מוזר מדי. בדקתי את מה שהצעתי אי שם לפני 30 עמודים בערך לבדוק תביעות אצבעות, ובכן ניסיתי. אין. פשוט אין שם שום דבר שמזכיר את זה אפילו" אומר אנדרסן (כמובן היה לי נוח לתת לו להמשיך לשפוך עליך דברים אבל אולי יש לך משהו לאמר).
[/QUOTE]
אני שותק ומקשיב להמשך.
-
[QUOTE=LordAbizi;712777]זיו, נאור, יש לכם עוד בדיוק 92 דקות שעון מחשב שלי להגיב.
.
לי
בידוף קופץ אל סטארלי, ובסטארלי מנמיך עצמו וכך בידוף מחטיא אותו. סטארלי מסתובב ונותן מכות עם כנפיו לבידוף ובידוף מתרסק. סטארלי צולל מטה כדי לנקר אותו אך בידוף קופץ הצידה וסטארלי מתנגש ברצפת המכון. סטארלי מתחיל להתעייף.
"בידוף, כעת תקוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"תתחמק ואזניקור ורח חזקה"
-
זיו, נאור
לפתע קופץ עליכם איש במסיכת חזיר ואתם מתעוררים במלכודת Jigsaw שאין לה פתרון. מתתם. ביי. יעודכן מיד.
מור
"בידוף, המשך לרוץ ישר!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ לכיוון בידוף ובידוף רץ לכיוון גלימיאו, ובידוף נע מהר יותר ונמצא מתחת לגלימיאו ועובר אותו ואז מתחיל למשוך אותו אחורה עם הזנב ובסוף גלימיאו מתרסק על רצפת המכון.
ג'וני
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו שולח את מכת הברק ופוגעת ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט מתקרב אליו ונותן לו מכה עם הזנב. פיצ'ו קופץ ונותן מכת וולט לרטיקייט. רטיקייט חותך את פיצ'ו עם שיניו.
תמיר
"ניסיתי לבצע עוד בדיקה, אני לא זוכר אם ראית את זה או לא, אבל כשהם ברחו, יצא כלי תחבורה מהיר מהאדמה, הם נעלמו לתוכו, והכלי חזר לאדמה ולא הותיר סימן. ניסיתי לחפש בקטלוגים משהו שמזכיר את כלי התחבורה הזה ואין. לאחר מכן חזרתי לשם וניסיתי לחפור שם עם הסמל, בתקווה שהאדמה רעועה מהחפירה של המכונה הזו, אבל לא, לא מצאתי שום זכר לנתיב הזה. זה כאילו שהופיעו הדברים האלה משום מקום ולא מותירים לעצמם שום זכר." הוא אומר.
לי
בידוף רץ לעבר סטארלי. סטארלי קם ומנסה לעוף משם אך נפגע מבידוף. לאחר מכן סטארלי טס ומנקר את בידוף. בידוף נראה ממש עייף. סטארלי שולח רוח אל בידוף.
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אומר פול מורפי. בידוף מתכוון לקפוץ אל סטארלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;713784]
ג'וני
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. פיצ'ו שולח את מכת הברק ופוגעת ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט מתקרב אליו ונותן לו מכה עם הזנב. פיצ'ו קופץ ונותן מכת וולט לרטיקייט. רטיקייט חותך את פיצ'ו עם שיניו.
[/QUOTE]
אני צריך לקבל את צ'רמנדר
"קדימה מכת וולט ואחר כך מכת ברק!" אומר לו ואנסה שיצליח סוףסוף לנצח את רטיקיט אחת ולתמיד
-
[QUOTE=LordAbizi;713784]
לי
בידוף רץ לעבר סטארלי. סטארלי קם ומנסה לעוף משם אך נפגע מבידוף. לאחר מכן סטארלי טס ומנקר את בידוף. בידוף נראה ממש עייף. סטארלי שולח רוח אל בידוף.
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אומר פול מורפי. בידוף מתכוון לקפוץ אל סטארלי.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"תתחמק ואז כנף ברזל ורטח חזקה על בידוף"