-
[QUOTE=monster;757935][COLOR="Blue"][B]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק מהטופר מתכת של פרינפלאפ.אתה מחזיר את צ'ימצ'אר ומוציא את גליסקור לקרב.גלייסקור משתמש בסופת חול וגורם לפרינלאפ לא לראות כלום[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל משתמש בגחלת ויורה אותה על עלי הטער.הגחלת שורפת את העלי טער לגמרי.סינדקויל רץ ודוחף את אודיש חזק.אודיש משתמש באבקת שינה על סינדקווויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנובר.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ומשתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיסקור תתפוס אותו ותעיף אותו למעלה עם מספרי אקס ואז תנחית עליו ניב ברק רצחני!"
-
צ'ימצ'אר מתחמק מהטופר מתכת של פרינפלאפ.אתה מחזיר את צ'ימצ'אר ומוציא את גליסקור לקרב.גלייסקור משתמש בסופת חול וגורם לפרינלאפ לא לראות כלום[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל משתמש בגחלת ויורה אותה על עלי הטער.הגחלת שורפת את העלי טער לגמרי.סינדקויל רץ ודוחף את אודיש חזק.אודיש משתמש באבקת שינה על סינדקווויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנובר.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ומשתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר וחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]טוני
[B][COLOR="Red"]יגאל
"סינדקוויל מהר! תתחמק!" אני צועק לו בדאגה לפני שיהיה מאוחר מידי
-
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל במהירות מתחמק מהאבקת שינה של אודיש.אודיש תוקף בעלי טער את סינדקוויל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר זז הצידה וכך מתחמק מהזרע עלוקה של סנובר .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותו על סנובר.בנובר לא מספיק מהיר בשבילך הצ'רמנדאר שלך.ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.סנובר משתמש ברוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור תופס את פרינפלאפ ומשתמש במספרי איקס.פרינלאפ לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור בשבל האחיזה של גלייסקור.פרינפלאפ נפגע קשה.פרינפלאפ מתאושש מהפגיעה.פרינלאפ משתחחר מהאחיזה של גלייסקור.כלייסקור משתמש בניב חשמל על פרינלאפ.פרינפלאפ מתחמק מהניב חשמל של גליסקור.אלכס אומר לפרינפלאפ"טפר מתכת עכשיו"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;757950][B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל במהירות מתחמק מהאבקת שינה של אודיש.אודיש תוקף בעלי טער את סינדקוויל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר זז הצידה וכך מתחמק מהזרע עלוקה של סנובר .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותו על סנובר.בנובר לא מספיק מהיר בשבילך הצ'רמנדאר שלך.ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.סנובר משתמש ברוח קרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור תופס את פרינפלאפ ומשתמש במספרי איקס.פרינלאפ לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור בשבל האחיזה של גלייסקור.פרינפלאפ נפגע קשה.פרינפלאפ מתאושש מהפגיעה.פרינלאפ משתחחר מהאחיזה של גלייסקור.כלייסקור משתמש בניב חשמל על פרינלאפ.פרינפלאפ מתחמק מהניב חשמל של גליסקור.אלכס אומר לפרינפלאפ"טפר מתכת עכשיו"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף את סנובור בשריטה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור תופס את פרינפלאפ ומשתמש במספרי איקס.פרינלאפ לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור בשבל האחיזה של גלייסקור.פרינפלאפ נפגע קשה.פרינפלאפ מתאושש מהפגיעה.פרינלאפ משתחחר מהאחיזה של גלייסקור.כלייסקור משתמש בניב חשמל על פרינלאפ.פרינפלאפ מתחמק מהניב חשמל של גליסקור.אלכס אומר לפרינפלאפ"טפר מתכת עכשיו"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזו מהירות" אני מחמיא לסינדקוויל בכדי להכניס לו מוטיבציה,"תתחמק שוב סינדקוויל ותפגע בו ישירות עם גחלת!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"גלייסקור תשתמש בזנב שלך כדי להפיל את פרינפלפ ואז גליוטינה!"
*רק שתדע שגיליוטינה זה נוקאווט
-
[quote=monster;757867][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש בילבול.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג, תתחמק מהר מהבילבול ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;757867][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגררותה אל פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ולכן מפסיד בקרב.אלכס נדהם.הוא מחזיר את פיצ'ו חזרה לפוכדור והולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש!" אני אומר לארון ולצ'יקו בשמחה "עלינו ואנחנו נלך לאי המאוחד"
-
[QUOTE=monster;757867][B][COLOR="DarkRed"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ראיצ'ן.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע קשה.לפתע ראיצ'ו מתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את ראיצ'ו שלו לפוכדור[/COLOR][/B]
. [/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי טריפנאץ' !אני גאה בך,לא התפתחת פעם אחת וניצחת ריצ'ו בקלות !" אני אומרת לו .
"טוב אלכס ,מה הפוקימון הבא?"
-
[quote=monster;757867][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.ומסתובב וכך מעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.אודיש שוב משתמש באבקת שינה [/COLOR][/B].
[B][COLOR=blue].[/COLOR][/B][/quote]
"טורצ'יק מהר תשתמש בגחלת כדי להעיף את אבקת השינה של אודיש ואז תשתמש בניקור צא!"
'ניקור היא מתקפת מעופף ככה שהיא תיהיה מאוד אפקטיבית על אודיש' אחשוב לעצמי
-
[B][COLOR="Navy"]מרי
אלכס אומר לך"הפפוקימון הבא שלי הוא פרינפלאפ.צא פרינלאפ תשתמש בטופר מתכת על טראפינץ' שלה"אלכס מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG] פרינלפאפם שלו.פרינלאפ שלו תוקף בטופר מתכת על טראפינץ' שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצח בקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהבילבול של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]לוקאס
גלייסקור מתחמק מהטופר מתכת של פרינפלאפ.גלייסקור מפיל את פרינלאפ על ריצפת הסיפון.גלייסקור משתמש בגיליוטינה על פרינלאפ.פרינלאפ מצליח להתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור.אלכס אומר לפרינלאפ שלו"תשתמש במערבולת על הגלייסקור שלו"פרינלאפ משתמש במערבולת על גלייסקור מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל מתחמק מעלי טער של אודיש בקלילות.סינדקוויל משתמש בגחלת ויורה אותה על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מהגחלת של סינדקוויל.אודיש נפגע קשה ומתעלף על שביל דרך אחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מתחמק מהרוח קרה של סנובר.צ'רמנדאר רץ אל סנובר ושורט אותו בחוזקה.סנובר נפגעוכועס.הוא משתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת כדי להעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק רץ אל אודיש במתקפת ניקור.טורצ'יק מנקר את אודיש בחוזקה רבה.אודיש נפגע ומתעלף על השביל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;758125][B][COLOR="Navy"]מרי
אלכס אומר לך"הפפוקימון הבא שלי הוא פרינפלאפ.צא פרינלאפ תשתמש בטופר מתכת על טראפינץ' שלה"אלכס מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG] פרינלפאפם שלו.פרינלאפ שלו תוקף בטופר מתכת על טראפינץ' שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצח בקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהבילבול של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]לוקאס
גלייסקור מתחמק מהטופר מתכת של פרינפלאפ.גלייסקור מפיל את פרינלאפ על ריצפת הסיפון.גלייסקור משתמש בגיליוטינה על פרינלאפ.פרינלאפ מצליח להתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור.אלכס אומר לפרינלאפ שלו"תשתמש במערבולת על הגלייסקור שלו"פרינלאפ משתמש במערבולת על גלייסקור מה תעשה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
סינדקוויל מתחמק מעלי טער של אודיש בקלילות.סינדקוויל משתמש בגחלת ויורה אותה על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מהגחלת של סינדקוויל.אודיש נפגע קשה ומתעלף על שביל דרך אחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מתחמק מהרוח קרה של סנובר.צ'רמנדאר רץ אל סנובר ושורט אותו בחוזקה.סנובר נפגעוכועס.הוא משתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד סינדקוויל!: אני אומר לו בשמחה וחושב בראשי אם כדאי לנסות ללכוד את אודיש לבסוף אני מוציא את הפוכדור וזורק אותו לעבר אודיש.
-
[quote]לוקאס
גלייסקור מתחמק מהטופר מתכת של פרינפלאפ.גלייסקור מפיל את פרינלאפ על ריצפת הסיפון.גלייסקור משתמש בגיליוטינה על פרינלאפ.פרינלאפ מצליח להתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור.אלכס אומר לפרינלאפ שלו"תשתמש במערבולת על הגלייסקור שלו"פרינלאפ משתמש במערבולת על גלייסקור מה תעשה[/quote]
"הו זה נחמד מערבולת אולי תוכל ללמד את קראקונה שלי את זה? טוב לעניין תחזור גלאיסקור צא קראקונה תשתמש בסילון אקווה כדי לחדור את המערבולת ואז אגרוף קרח!"
-
[QUOTE=monster;758125][B][COLOR="Navy"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="green"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מתחמק מהרוח קרה של סנובר.צ'רמנדאר רץ אל סנובר ושורט אותו בחוזקה.סנובר נפגעוכועס.הוא משתמש בזרע עלוקה על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת כדי להעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק רץ אל אודיש במתקפת ניקור.טורצ'יק מנקר את אודיש בחוזקה רבה.אודיש נפגע ומתעלף על השביל[/COLOR][/B][/QUOTE]
ואני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר