-
ניב-
גבייט מקפץ בסימן שהוא בסדר גמור, הוא יוצא בתנופה בכל הכוח ורץ אל הקיר, כאשר הוא מגיע לקיר הוא מנסה לחפור אבל מתנגש בקיר. לא ברור מאיזה סוג אבן הוא עשוי אבל הקיר קשה מדי לחפירה
עומר-
"פה יש אימון לילדים, מבחן רוח הקרב וגם אתגר מול מאסטר ג'דן" אומר האיש "היית רוצה לנסות איזה משהו, להוכיח שבאחד מפוקימוניך יש רוח של פוקימון לוחם אמיתי?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 02:42 PM
[b]
עומר-
"פה יש אימון לילדים, מבחן רוח הקרב וגם אתגר מול מאסטר ג'דן" אומר האיש "היית רוצה לנסות איזה משהו, להוכיח שבאחד מפוקימוניך יש רוח של פוקימון לוחם אמיתי?" [/b][/quote]
"בהיתחשב בעובדה שיש לי שניים כאלה.. אני מניח שכן" אני אומר לו
-
עומר-
"לא נערי" אומר האיש "הקטע במבחן רוח הלחימה הוא להישתמש בפוקימון אחר לא מסוג לוחם אבל שיכול לדעת מתקפות לוחם ואז לראות אם יש בו את רוח הלוחם"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 02:42 PM
[b] ניב-
גבייט מקפץ בסימן שהוא בסדר גמור, הוא יוצא בתנופה בכל הכוח ורץ אל הקיר, כאשר הוא מגיע לקיר הוא מנסה לחפור אבל מתנגש בקיר. לא ברור מאיזה סוג אבן הוא עשוי אבל הקיר קשה מדי לחפירה [/b][/quote]
"טוב, אני מניח שנצתרך לעוף. הונצקרוו צא וגבייט חזור! הונצקרו תעוף צמוד לקיר האבן, אני לא רוצה להסתבך עם סטארפטור"
-
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:20 AM
[b] עומר-
"לא נערי" אומר האיש "הקטע במבחן רוח הלחימה הוא להישתמש בפוקימון אחר לא מסוג לוחם אבל שיכול לדעת מתקפות לוחם ואז לראות אם יש בו את רוח הלוחם" [/b][/quote]
"אני מניח שפלוצל שלי יתאים, לא?"
-
ניב-
אתה מוציא את הונצ'קרוו ומתחיל לעוף איתו, בגלל המקרה של אתמול הוא עף שמהירות איטית מהרגיל. הונצ'קרוו ממשיך בדרכו למעלה ולפתע אתה רואה את אותו סטראפטור שחסם את דרכך בפעם הקודמת שעפת על הונצ'קרוו, הסטראפטור מתקדם יותר מהר מהונצ'קרוו והוא מתקרב אליכם יותר ויותר.
Norg Man-
אני לא יודע מי אתה או למה אתה מגיב כאן, אבל פעם הבאה אני מדווח :P
עומר-
"כן" אומר האיש "אני מאמין שפלוצל יהיה מצויין זה, אז להסביר לך את חוקי הקרב או שאתה יודע?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:45 PM
[b]
עומר-
"כן" אומר האיש "אני מאמין שפלוצל יהיה מצויין זה, אז להסביר לך את חוקי הקרב או שאתה יודע?" [/b][/quote]
"אני לא מכיר את החוקים, תסביר בבקשה"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:45 PM
[b] ניב-
אתה מוציא את הונצ'קרוו ומתחיל לעוף איתו, בגלל המקרה של אתמול הוא עף שמהירות איטית מהרגיל. הונצ'קרוו ממשיך בדרכו למעלה ולפתע אתה רואה את אותו סטראפטור שחסם את דרכך בפעם הקודמת שעפת על הונצ'קרוו, הסטראפטור מתקדם יותר מהר מהונצ'קרוו והוא מתקרב אליכם יותר ויותר. [/b][/quote]
הבדיחה מצחיקה מאוד :angry: :angry: :angry: :angry:
"למאסטר ג'דן יש אחד מפוקימון לוחם, אתם תצטרך אם פלוצל לנצח כמה שיותר פוקימונים. ברור?" שואל האיש
ניב-
אני יכול להסיר הודעות ואתה לא :P
--------------------------------
הונצ'קרוו מנסה לתקוף, אבל אתה על גבו וזה די מפריע לו. סטרפטור כבר ממש קרוב אליכם
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:57 PM
[b] עומר-
"למאסטר ג'דן יש אחד מפוקימון לוחם, אתם תצטרך אם פלוצל לנצח כמה שיותר פוקימונים. ברור?" שואל האיש [/b][/quote]
"אני מניח שכן" אני אומר.
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 03:57 PM
[b] ניב-
אני יכול להסיר הודעות ואתה לא :P
--------------------------------
הונצ'קרוו מנסה לתקוף, אבל אתה על גבו וזה די מפריע לו. סטרפטור כבר ממש קרוב אליכם [/b][/quote]
אז?
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 09:20 AM
[b] ארתור-
מה יעזור לך ביל?
------------------
אתה במהירות אל העיר סרולין, אתה מתקדם ולמזלך כעת מצעד הוובפט לא מתרחש, אתה ממשיך ומגיע לסרולין, כולך מותש ומיוזע. "מה כל הלחץ?" נשמע קול מוכר, אתה מסתכל לאחור ורואה את ביל [/b][/quote]
"אמרתה שתביא לי אבן זריחה על פוקפון לא?אז הנה קח פוקפון" אני אומר ומביא לו את הפוקפון של מנהל מרכז הרבייה
-
עומר-
אתה מתקדם לזירה ואז האיש עומד מולך, "נעים מאוד, אני מאסטר ג'דן" הוא אומר. "למאסטר ג'דן יש 15 פוקימוני לחימה, השיא בלנצח הכי הרבה פוקימונים עם פוקימון אחד הוא 7-על ידי ילד בשם רובי" מסביר השופט "התחילו". "צא טופי" אומר ג'דן ומוציא היטמונטופ-[img]http://i27.tinypic.com/258z59y.png[/img]
ניב-
אז לי אין דאבלים כאלה :P
-------------------------
כאשר אתה מסיים לדבר סטראפטור צוחק, כנראה הוא לא מאמין שנמצאת אצלך לוגיה
ארתור-
:o , מרושע!
-----------------
"בסדר" אומר ביל "קח" ואז הוא לוקח ממך את הפוק'פון ונותן לך אבן נוצצת. "אתה צריך עוד משהו? או שיש לך להביא לי עוד משהו?" הוא שואל
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 28 2009, 06:20 PM
[b] עומר-
אתה מתקדם לזירה ואז האיש עומד מולך, "נעים מאוד, אני מאסטר ג'דן" הוא אומר. "למאסטר ג'דן יש 15 פוקימוני לחימה, השיא בלנצח הכי הרבה פוקימונים עם פוקימון אחד הוא 7-על ידי ילד בשם רובי" מסביר השופט "התחילו". "צא טופי" אומר ג'דן ומוציא היטמונטופ-[img]http://i27.tinypic.com/258z59y.png[/img]
[/b][/quote]
"פלוצל מוכן? אקדח מים ואז בום קולי!"