-
ג'וני
כן, כמובן, עידכנתי.
--
"רטיקייט, חבטת גוף במלוא הכח!" אומר פול מורפי פיצ'ו שולח מכת ברק ורטיקייט קופץ וחובט בפיצ'ו. לאחר מכן רטיקייט קורס. ופיצ'ו נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את רטיקייט. "רטיקייט אינו יכול להלחם יותר. 3-1 למאמן." הוא יוצא מהיזרה "המשיכו!"
"רטיקייט, חזור! צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
לי
סטארלי מנסה להתחמק אך בכל זאת נפגע מבידוף, ולאחר מכן פוגע בבידוף עם הכנפיים שלו מה שגורם לו להתחיל ליפול לכיוון מסויים. הרוח של סטארלי מזרזרת את הנפילה ולבסוף בידוף נופל על הקרקע. אך מיד קם.
"בידוף, עוד קצת, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי.
-
[QUOTE=LordAbizi;714158]ג'וני
כן, כמובן, עידכנתי.
--
"רטיקייט, חבטת גוף במלוא הכח!" אומר פול מורפי פיצ'ו שולח מכת ברק ורטיקייט קופץ וחובט בפיצ'ו. לאחר מכן רטיקייט קורס. ופיצ'ו נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את רטיקייט. "רטיקייט אינו יכול להלחם יותר. 3-1 למאמן." הוא יוצא מהיזרה "המשיכו!"
"רטיקייט, חזור! צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
[/QUOTE]
"פיצ'ו חזור" אומר ואחזיר את פיצ'ו לפוכדור שינוח "צא סקווירטל" אומר ואוציא את סקווירטל "קדימה אקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;714158]
לי
סטארלי מנסה להתחמק אך בכל זאת נפגע מבידוף, ולאחר מכן פוגע בבידוף עם הכנפיים שלו מה שגורם לו להתחיל ליפול לכיוון מסויים. הרוח של סטארלי מזרזרת את הנפילה ולבסוף בידוף נופל על הקרקע. אך מיד קם.
"בידוף, עוד קצת, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"תתחמק ואז כנף ברזל וניקור על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;713784]זיו, נאור
לפתע קופץ עליכם איש במסיכת חזיר ואתם מתעוררים במלכודת Jigsaw שאין לה פתרון. מתתם. ביי. יעודכן מיד.
תמיר
"ניסיתי לבצע עוד בדיקה, אני לא זוכר אם ראית את זה או לא, אבל כשהם ברחו, יצא כלי תחבורה מהיר מהאדמה, הם נעלמו לתוכו, והכלי חזר לאדמה ולא הותיר סימן. ניסיתי לחפש בקטלוגים משהו שמזכיר את כלי התחבורה הזה ואין. לאחר מכן חזרתי לשם וניסיתי לחפור שם עם הסמל, בתקווה שהאדמה רעועה מהחפירה של המכונה הזו, אבל לא, לא מצאתי שום זכר לנתיב הזה. זה כאילו שהופיעו הדברים האלה משום מקום ולא מותירים לעצמם שום זכר." הוא אומר.
[/QUOTE]
חח
אהבתי איך שהרגת אותם...
כמה דרכים שונות יש במוחך המתמטי להרוג שחקנים?
--
"אז זה פיתוח שלהם עצמם...מרשים..
יכול להיות שהם הצליחו להעתיק יכולת של פוקימוני רוח וכך לעבור דרך דברים מוצקים?" אני שואל בדאגה
-
ג'וני
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה את אקדח המים ופוגע בקלפייבל, וקלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה. לאחר מכן סקווירטל יורה בועות ופוגע בקלפייבל. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך ללהביור שפוגע בקלפייבל.
לי
סטארלי בורח מההתקפה, בידוף מחטיא אותו ואז סטארלי נותן לו מכה עם כנפיו ובידוף מתרסק על רצפת המכון. סטארלי נראה ממש עייף.
"עצרו!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה ומאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 למאמן" אומר השופט ויוצא מזירת המכון. "המשיכו!"
"בידוף חזור!" אומר פול מורפי ומחזיר את בידוף, "צא רטיקייט!" פול מורפי מוציא את רטיקייט.
תמיר
ככל שיש שחקנים, יש לי שיטות להרוג אותם. אבל לא יתקשה הקורא החרוץ לראות שהדרכים בהם השחקנים מתים נובעות באופן מידי ממה שאני עוסק בו (בתחילת המשחק זה היה JAVA GARBAGE COLLECTOR שאכל שחקנים שלא היה בהם שימוש, ועכשיו זה Jigsaw שהורג אותם)
--
"זו אפשרות. בדבר המשונה הזה כבר אי אפשר לפסול שום מחשבה. בכל אופן אני לא יכול להתקדם עכשיו בשום כיוון. מבוי סתום. אם אני אגלה עוד משהו אני אתקשר, ונהג אתה גם באופן דומה, בסדר?" אומר לך אנדרסן.
-
[QUOTE=LordAbizi;714910]
לי
סטארלי בורח מההתקפה, בידוף מחטיא אותו ואז סטארלי נותן לו מכה עם כנפיו ובידוף מתרסק על רצפת המכון. סטארלי נראה ממש עייף.
"עצרו!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה ומאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 למאמן" אומר השופט ויוצא מזירת המכון. "המשיכו!"
"בידוף חזור!" אומר פול מורפי ומחזיר את בידוף, "צא רטיקייט!" פול מורפי מוציא את רטיקייט.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי,ניקור וכנף ברזל על רטיקייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;714910]
תמיר
ככל שיש שחקנים, יש לי שיטות להרוג אותם. אבל לא יתקשה הקורא החרוץ לראות שהדרכים בהם השחקנים מתים נובעות באופן מידי ממה שאני עוסק בו (בתחילת המשחק זה היה JAVA GARBAGE COLLECTOR שאכל שחקנים שלא היה בהם שימוש, ועכשיו זה Jigsaw שהורג אותם)
--
"זו אפשרות. בדבר המשונה הזה כבר אי אפשר לפסול שום מחשבה. בכל אופן אני לא יכול להתקדם עכשיו בשום כיוון. מבוי סתום. אם אני אגלה עוד משהו אני אתקשר, ונהג אתה גם באופן דומה, בסדר?" אומר לך אנדרסן.[/QUOTE]
"אין עוד משהו חוץ מזה?" אני שואל מופתע.
-
לי
"רטיקייט, חבטת גוף, ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. סטארלי טס לנקר את רטיקייט, אך רטיקייט קופץ מעלה במהירות ומתנגש בו. סטארלי מתעשט לפני שרטיקייט מספיק להתרחק ומנקר אותו. סטארלי טס מטה ונותן מכות עם כנפיו לרטיקייט. רטיקייט לבסוף נועץ את שיניו בסטארלי.
תמיר
"לא, לי אין עוד. אבל אולי אתה תוכל לספר לי משהו, בכל זאת אתה היית שם לפני. אז אולי תספר לי מה קרה במכון לפני שהגעתי? עד כמה שהבנתי אתה היית בקרב מכון עם הרץ, ואז לפתע הם הופיעו, ואני הגעתי כשהם כמעט השמידו אותכם, אז אולי תספר לי מה קרה באמצע?" הוא אומר לך.
-
[QUOTE=LordAbizi;715638]
תמיר
"לא, לי אין עוד. אבל אולי אתה תוכל לספר לי משהו, בכל זאת אתה היית שם לפני. אז אולי תספר לי מה קרה במכון לפני שהגעתי? עד כמה שהבנתי אתה היית בקרב מכון עם הרץ, ואז לפתע הם הופיעו, ואני הגעתי כשהם כמעט השמידו אותכם, אז אולי תספר לי מה קרה באמצע?" הוא אומר לך.[/QUOTE]
"מה קרה באמצע?,תשמע,זה היה לפני יותר מ30 עמוד,ככה שאני לא ממש זוכר בפרטים...שום דבר לא קרה "באמצע",נלחמנו,הם פתאום הופיעו,אתה הופעת,ואת השאר אתה יודע"
-
[QUOTE=LordAbizi;715638]לי
"רטיקייט, חבטת גוף, ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. סטארלי טס לנקר את רטיקייט, אך רטיקייט קופץ מעלה במהירות ומתנגש בו. סטארלי מתעשט לפני שרטיקייט מספיק להתרחק ומנקר אותו. סטארלי טס מטה ונותן מכות עם כנפיו לרטיקייט. רטיקייט לבסוף נועץ את שיניו בסטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור ורוח חזקה על רטיקייט"
-
[quote]מור
"בידוף, המשך לרוץ ישר!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ לכיוון בידוף ובידוף רץ לכיוון גלימיאו, ובידוף נע מהר יותר ונמצא מתחת לגלימיאו ועובר אותו ואז מתחיל למשוך אותו אחורה עם הזנב ובסוף גלימיאו מתרסק על רצפת המכון.[/quote]
אני מתעצבן ואומר "גלאימיאו, תנסה להקשיח את הזנב שלך או משהו שיעשה זנב ברזל! אם זה לא עובד אז שריטה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;714910]ג'וני
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה את אקדח המים ופוגע בקלפייבל, וקלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה. לאחר מכן סקווירטל יורה בועות ופוגע בקלפייבל. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך ללהביור שפוגע בקלפייבל.
[/QUOTE]
שפוגע בכלייפבל? התכוונת סקווירטל?
"סקווירטל קדימה אקדח מים ואז נגיחה!" אומר לו
-
תמיר
"אוקיי אז אני אשאל משהו ספיציפי. כשאני הגעתי ראיתי שהמסוק ואחד השופטים היו פגועים, אבל הם היו לאורך הקרב באוויר. ומצד שני איזה 4 חיילים כיוונו עליכם אקדחים. אז מה שאני שואל זה, האם הם תקפו אותכם או משהו כזה? מה הם אמרו לכם? (אם אתה לא מוצא איפה זה, חפש באשכול הזה את המילה אבסול ותלך כמה עמודים אחורה)" אומר לך אנדרסן.
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. שני הפוקימונים נעים זה לעבר זה ומתנגשים, ולאחר מכן סטארלי נופל על רצפת המכון באפיסת כוחות.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את סטארלי "סטארלי אינו יכול להלחם. תיקו 2." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!" הוא אומר.
מור
מכת זנב יהפוך (עם הזמן) לזנב ברזל.
--
"בידוף, תקוף אותו בנגיחה ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ומצליף בבידוף. בידוף רץ קדימה ונוגח בגלימיאו. גלימיאו שורט במהירות את בידוף, ולבסוף בידוף חותך את גלימיאו עם שיניו.
ג'וני
כמובן, אני תמיד מתבלבל בפוקימונים.
--
"קלפייבל, השתמשי באגרוף מגה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה מים על קלפייבל ופוגע, אך קלפייבל ממשיכה ונותנת אגרוף אל סקווירטל, ובזמן שהוא נפגע קופצת עליו ופוגעת בו עם גופה. סקווירטל קם ונוגח בקלפייבל.
-
[QUOTE=LordAbizi;716122]
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. שני הפוקימונים נעים זה לעבר זה ומתנגשים, ולאחר מכן סטארלי נופל על רצפת המכון באפיסת כוחות.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את סטארלי "סטארלי אינו יכול להלחם. תיקו 2." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!" הוא אומר.
[/QUOTE]
אני מחזיר את סטארלי ומוצא את מונפרו לקרב ואומר לו"גחלת ואגרופי מאך על רטיקייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;716122]תמיר
"אוקיי אז אני אשאל משהו ספיציפי. כשאני הגעתי ראיתי שהמסוק ואחד השופטים היו פגועים, אבל הם היו לאורך הקרב באוויר. ומצד שני איזה 4 חיילים כיוונו עליכם אקדחים. אז מה שאני שואל זה, האם הם תקפו אותכם או משהו כזה? מה הם אמרו לכם? (אם אתה לא מוצא איפה זה, חפש באשכול הזה את המילה אבסול ותלך כמה עמודים אחורה)" אומר לך אנדרסן.
[/QUOTE]
זוכר שהיית פסימי וחשבת שלא נגיע ל200 עמוד?
GOOD TIMES,GOOD TIMES...
---
"
[QUOTE]"עצרו!" אומר שופט הדגלים ומפנה את עצמו לכיוון הזירה, כשלפתע משהו פוגע בו והוא מתחיל ליפול. גם במסוק של השופטים פוגעים כמה משוהים ואז גם המסוק מתחיל ליפול. הינריך הרץ מבחין בכל זה.
"סקארמורי צא! תפוס את השופט ואת המסוק!" אומר הינריך הרץ. סאקרמורי יוצא החוצה ותופס עם רגליו את השופט ואת המסוק הוא טופס. סקארמורי מביא את כולם לזירה. אתה והינריך הרץ מסתכלים למטה ורואים שאנטנת השידור (ראה תרשים של המכון לפני כמה עמודים) זזה, ובמהירות מופיעים חמישה אנשים עם ג'קטים וכובעים חומים ומשקפי שמש. ארבעה מהם מכוונים אליכם רובים משונים.
"אנחנו לא מחפשים אותכם. אם לא תתערבו אנחנו לא נפגע בכם" אומר החמישי שלא מכוון אליכם נשק
"שטויות! אתם כבר פגעתם בשופטים!" אומר הינריך הרץ. "מי אתם ומה אתם רוצים?"
"אני אציג את עצמי. קוראים לי בכיר. פגענו בשופטים שלך רק כי הבננו שהם סכנה לתכנית שלנו ואנחנו צריכים שהם יהיו מנוטרלים. אם לא תתערבו לא תפגעו" אומר בכיר.[/QUOTE]
וזה בערך מה שקרה" אני אומר כשזכרוני מתחיל לאט לאט להתבהר "למרות שאני לא מבין,אם אתה יודע איפה לחפש את המידע,אתה מכריח אותי ללכת לחפש אותו..."