-
[quote=monster;758125][B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]טורצ'יק משתמש בגחלת כדי להעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק רץ אל אודיש במתקפת ניקור.טורצ'יק מנקר את אודיש בחוזקה רבה.אודיש נפגע ומתעלף על השביל[/COLOR][/B][/quote]
"כל הכבוד טורצ'יק עכשיו אתה צריך מנוחה קצרה" ואני מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו
'אני חושב שאני אלך לשוק עכשיו אני רוצה לקנות שני פוקימונים חדשים לצוות שלי,ואני חושב שאני ילד על פיפלאפ וטרטוויג' אחשוב לעצמי
ואמשיך בדרכי לעבר השוק
-
[quote=monster;758125][B][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצח בקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
אני יורד מהספינה לאי המאוחד
-
[quote=monster;758125]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מצליח להתחמק מהבילבול של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהאקדח מים ואז תשתמש בשוטי גפן פעמיים כדי לסיים את הקרב הזה".
-
[QUOTE=monster;758125][B][COLOR="Navy"]מרי
אלכס אומר לך"הפפוקימון הבא שלי הוא פרינפלאפ.צא פרינלאפ תשתמש בטופר מתכת על טראפינץ' שלה"אלכס מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/394.png[/IMG] פרינלפאפם שלו.פרינלאפ שלו תוקף בטופר מתכת על טראפינץ' שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חזור!" אני מחזירה את טריפינאץ' לפני שהספיק ."צא ,ארון !תתחמק וראשיה !"
"היי,כשהקרב הזה יסתיים ,תוציא את הלאירון שלך ,אני בטוחה שהם יתחברו ."
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש נראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לך"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
טראפינץ' מתחמק מהטופר מתכת של פרינלאפ.טראפינץ' מוחזר לפוכדור שלו.את מוציאה פוכדור וממנו יוצא ארון שלך.ארון רץ בראשיה אל פרינפלאפ.פרינלאפ קופץ לאויר ואז נוחת על ריצפת הסיפון וכך מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לך"אולי.פרינפלאפ מערבולת"פרינלאפ משתמש במערבולת.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג צולל במהירות לתוך מי הנחל וכך מתחמק משוטי הגפן הכפולים שלו.גולדג משתמש במשאבת הידרו על טרטויג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
אתה מחזיר את טורצ'יק חזרה לפוכדור שלו והולך לשוק.כעבור 5דקות של הליכה אתת המגיע לשוק.אתה רואה שיש הרבה דוכנים והרבה אנשים שעוברים בין דוכני השוק.איש אחד ניגש אליך ואומר לך"מה תרצה ילד.איזה דוכן תרצה להגיע"?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר לא מצליח להתחמק מזרע עלוקה של סנובר ונפגע קשה.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה האותו על סנובר.סנובר לא מליח להתחק מהחיום היתר של צ'רמנדאר ונפגע קשה.סנובר משתמש בחלקיקי קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]טוני
אתה זורק פוכדר על אודיש.הפוכדור מכניס את אודיש לתוכו.הפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת אודיש יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.קאקונה יוצא לקרב.קאקונה משתמש בסילון אקוה בזכות סילון האקוה.קאקונה נכס לתוך המערבולת של פרינפלאפ.קאקונה משתמש באגרוף קרח על פרינפאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהאגרוף הקרח של קאקונה ונפגע קשה.אלכס אומר לך"לא..פרינפלאפ שוב מערבולת"פרינפלאפ משתמש במערבולת[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;758237][B][COLOR="Green"]דניס
אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש נראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לך"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
טראפינץ' מתחמק מהטופר מתכת של פרינלאפ.טראפינץ' מוחזר לפוכדור שלו.את מוציאה פוכדור וממנו יוצא ארון שלך.ארון רץ בראשיה אל פרינפלאפ.פרינלאפ קופץ לאויר ואז נוחת על ריצפת הסיפון וכך מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לך"אולי.פרינפלאפ מערבולת"פרינלאפ משתמש במערבולת.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גולדג צולל במהירות לתוך מי הנחל וכך מתחמק משוטי הגפן הכפולים שלו.גולדג משתמש במשאבת הידרו על טרטויג שלך[/COLOR][/B]
אתה מחזיר את טורצ'יק חזרה לפוכדור שלו והולך לשוק.כעבור 5דקות של הליכה אתת המגיע לשוק.אתה רואה שיש הרבה דוכנים והרבה אנשים שעוברים בין דוכני השוק.איש אחד ניגש אליך ואומר לך"מה תרצה ילד.איזה דוכן תרצה להגיע"?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר לא מצליח להתחמק מזרע עלוקה של סנובר ונפגע קשה.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה האותו על סנובר.סנובר לא מליח להתחק מהחיום היתר של צ'רמנדאר ונפגע קשה.סנובר משתמש בחלקיקי קרח[/COLOR][/B]
אתה זורק פוכדר על אודיש.הפוכדור מכניס את אודיש לתוכו.הפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת אודיש יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.קאקונה יוצא לקרב.קאקונה משתמש בסילון אקוה בזכות סילון האקוה.קאקונה נכס לתוך המערבולת של פרינפלאפ.קאקונה משתמש באגרוף קרח על פרינפאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהאגרוף הקרח של קאקונה ונפגע קשה.אלכס אומר לך"לא..פרינפלאפ שוב מערבולת"פרינפלאפ משתמש במערבולת[/COLOR][/B][/QUOTE]
כולי שמח מרים את הפוכדור ומשחרר את אודיש בכדי להכיר אותו לסינדקוויל וטרטויג,לאחר מכן אמשיך בדרכי
-
[B][COLOR="Navy"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.קאקונה יוצא לקרב.קאקונה משתמש בסילון אקוה בזכות סילון האקוה.קאקונה נכס לתוך המערבולת של פרינפלאפ.קאקונה משתמש באגרוף קרח על פרינפאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהאגרוף הקרח של קאקונה ונפגע קשה.אלכס אומר לך"לא..פרינפלאפ שוב מערבולת"פרינפלאפ משתמש במערבולת[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף את חלקיקי הקרח בגחלת ואחר כך בחימום יתר
-
[B][COLOR="Navy"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"אוקיי אז קראקונה תשתמש בפעימת מים כי לפוצץ את המערבולת שהיא עוד מעליו ואז תחסל אותו בקרן קרח רצחנית שתגרום גם לנזק אבל ג להקפאה של כל הגוף החצי מתכתי שלו!"
-
[quote=monster;758237]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גולדג צולל במהירות לתוך מי הנחל וכך מתחמק משוטי הגפן הכפולים שלו.גולדג משתמש במשאבת הידרו על טרטויג שלך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "תתחמק מהר מהמשאבת הידרו של גולדג ואז תשתמש בדחיפה ואז בשוטי גפן על גולדג כדי לסיים את זה".
-
[quote=monster;758237][B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אתה מחזיר את טורצ'יק חזרה לפוכדור שלו והולך לשוק.כעבור 5דקות של הליכה אתת המגיע לשוק.אתה רואה שיש הרבה דוכנים והרבה אנשים שעוברים בין דוכני השוק.איש אחד ניגש אליך ואומר לך"מה תרצה ילד.איזה דוכן תרצה להגיע"?[/COLOR][/B]
[/quote]
"שלום,אני רוצה להגיע לדוכן הפוקימונים,אני רוצה לקנות שני פוקימונים חדשים לצוות שלי איפה הוא נמצא?"
אשאל את האיש בחיוך
-
כינוי: ShadowPokemon
שם במשחק: עדן
רקע: עדן תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים כשהיה קטן הוא היה משחק עם הפוקימונים של אביו
יום אחד אבא שלו יצא למסע לחקור משהו שעדן לא יודע מה הוא ולא חזר עד היום
עדן תמיד חיכה להזדמנות לצאת למסע משלו ולחפש גם את אביו כאשר הוא קיבל את המכתב
הוא התלהב מאוד והבין שההזדמנות שלו הגיעה.
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: בלבזור
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
הערות/בקשות:
שיהיה כייף חח
הינה העתקתי
-
עדן רשום תגיב להתחלה שבעמ'1
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
האיש אומר לך"אה פוקימונים לצוות אוקי.קודם כול פנה בפניה ה1 ימינה ואז שמאלה וככה תגיע לדוכן שאתה רוצה.ביי ילד"האיש הולך ממך לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג מתחמק ממשאבת ההידרו של גולדק.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה אך גולדג מתחמק מהדחיפה בקלות.טרטויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.גולדג נפגע קשה מהשוטי גפן של טרטויג.גולדגנראה תשוש מאוד מהקרב.גולדג שוב משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה יוצר פעימת מים חזקה.הוא משגר את פעימת המים אל המערבולת של פרינפלאפ.המערבולת של פרינלאפ נשברת ופרינפאפ נפגעה.קאקונה משתמש בקרן קרח שפוגעת בפרינפלאפ ומקפיאה את גופו.פרינלאפ קפוא מהקרן קרח.הוא לא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
צ'רמנדאר תוקף בגחלת את חלקיקי הקרח של סנובר.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את סנובר.סנובר מתחמק מהחימום יתר של צ'רמנדאר.לפתע 3 אמבאסנו באים ומגנים על סנובר .אתה מבין שהם חברים שלווהם מגנים על סנובר שלהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]טוני
אודיש וטרטויג יוצאים מהפוכדורים שלהם.אתה רואהשסינהדקוויל מתחבר אל טרטויג ואדיש והם נהים חברים טובים[/COLOR][/B]
-
[quote]טוני
אודיש וטרטויג יוצאים מהפוכדורים שלהם.אתה רואהשסינהדקוויל מתחבר אל טרטויג ואדיש והם נהים חברים טובים [/quote]
"אני שמח שאתם מסתדרים" אני אומר להם בשמחה
אני מחזיר את כולם לפוכדורים וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=monster;758481]עדן רשום
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
האיש אומר לך"אה פוקימונים לצוות אוקי.קודם כול פנה בפניה ה1 ימינה ואז שמאלה וככה תגיע לדוכן שאתה רוצה.ביי ילד"האיש הולך ממך לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג מתחמק ממשאבת ההידרו של גולדק.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה אך גולדג מתחמק מהדחיפה בקלות.טרטויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.גולדג נפגע קשה מהשוטי גפן של טרטויג.גולדגנראה תשוש מאוד מהקרב.גולדג שוב משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה יוצר פעימת מים חזקה.הוא משגר את פעימת המים אל המערבולת של פרינפלאפ.המערבולת של פרינלאפ נשברת ופרינפאפ נפגעה.קאקונה משתמש בקרן קרח שפוגעת בפרינפלאפ ומקפיאה את גופו.פרינלאפ קפוא מהקרן קרח.הוא לא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
צ'רמנדאר תוקף בגחלת את חלקיקי הקרח של סנובר.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את סנובר.סנובר מתחמק מהחימום יתר של צ'רמנדאר.לפתע 3 אמבאסנו באים ומגנים על סנובר .אתה מבין שהם חברים שלווהם מגנים על סנובר שלהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]טוני
אודיש וטרטויג יוצאים מהפוכדורים שלהם.אתה רואהשסינהדקוויל מתחבר אל טרטויג ואדיש והם נהים חברים טובים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להם לזוז כי אנחנו באמצע קרב ואחר כך אני אומר לצ'רמנדר לתוקף בגחלת את סנובר
-
[quote=monster;758481]עדן רשום
[B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]האיש אומר לך"אה פוקימונים לצוות אוקי.קודם כול פנה בפניה ה1 ימינה ואז שמאלה וככה תגיע לדוכן שאתה רוצה.ביי ילד"האיש הולך ממך לדרכו[/COLOR][/B]
[/quote]
'פניה ימינה ואז אני יגיע טוב בוא נזוז' אחשוב
"קדימה אסור לבזבז אף רגע אני חייב לרות לשם" ואני מתחיל לרוץ לעבר הדוכן