-
[quote]מור
מכת זנב יהפוך (עם הזמן) לזנב ברזל.
--
"בידוף, תקוף אותו בנגיחה ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ומצליף בבידוף. בידוף רץ קדימה ונוגח בגלימיאו. גלימיאו שורט במהירות את בידוף, ולבסוף בידוף חותך את גלימיאו עם שיניו.
[/quote]
"גלאימיאו תשתמש במכת זנב בכל הכוח!" אצעק לגלאימיאו בתקווה שזה יהפוך לזנב ברזל כדי שיהיה יותר קל לנצח
-
הודעה: בעקבות צפייה בפרק הפוקימון היום פיתחתי (ברגע) שלוש ענפי ספורט של פוקימונים ומהיום בכל עיר יש מרכז ספורט בו ניתן להשתתף בזה. סוגי הספורט מזכירים סוגים קיימים של ספורט ו/או ספורטים מהפוקית'לון מhgss, אבל מהם סוגי הספורט? תצטרכו להגיע למרכז הספורט בעיר. אמנם משחקי הספורט הם לא אליפויות או משהו שאפשר לזכות במשהו, אבל מדי פעם אכן תהייה אליפות בענפי הספורט, אבל זה גם סוג של אימון. כי לא רק קרבות מאמנים פוקימונים, ואת זה כדאי לזכור. כל זה יעודכן מיד בדף הראשי, כנראה בהסבר לרשימת הערים ובהודעה השלישית.
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על, ולאחר מכן בהתקפה מהירה!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת על רטיקייט אך הוא רחוק מדי כדי שהגחלת החלשה של מונפורנו תפגע בו. רטיקייט קופץ על מונפורנו ונועץ בו את שיניו. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט ומאלץ אותו לעזוב. לבסוף רטיקייט דוחף במהירות את מונפורנו.
תמיר
אני עדיין פסימי בנוגע לזה שנגיע לעמוד 200
--
"מה? על מה אתה מדבר? מישהו בסך הכל תקע לי סוגריים מוזרות בתוך הטקסט, אז הקראתי אותם כפי שהתבקשתי. טוב על המידע: זה מאוד מעניין. הם לא עשו את הטעות הקלאסית. אתה מבין, בדרך כלל פושע רוצח כל מי שהיה עד לפשע כדי להעלים ראיות, הבעיה שכשהם רוצחים אנשים הם יכולים לעשות טעות שבדרך כלל מסגירה אותם. הם ידעו את זה ופגעו רק במי שהיה יכול לברוח ולהזעיק עזרה מידית, בשופט ובמסוק. מבחינתם, כל מי שאינו מהווה סכנה לא קיים. הם ממוקדים במטרה ומתעלמים מכל ההסחות. זה מדהים ביותר. טוב תודה על המידע זה בהחלט עוזר, אל תשאל איך, אני לא יודע. ביי" הוא אומר ועדיין לא מנתק.
מור
"בידוף, תקוף אותו במהירות!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ובידוף מתחיל לרוץ לעבר גלימיאו, והזנב בדרכו שלו מצליח לפגוע בבידוף בדרך. בסוף גם בידוף פוגע בגלימיאו.
-
[QUOTE=LordAbizi;718309]הודעה: בעקבות צפייה בפרק הפוקימון היום פיתחתי (ברגע) שלוש ענפי ספורט של פוקימונים ומהיום בכל עיר יש מרכז ספורט בו ניתן להשתתף בזה. סוגי הספורט מזכירים סוגים קיימים של ספורט ו/או ספורטים מהפוקית'לון מhgss, אבל מהם סוגי הספורט? תצטרכו להגיע למרכז הספורט בעיר. אמנם משחקי הספורט הם לא אליפויות או משהו שאפשר לזכות במשהו, אבל מדי פעם אכן תהייה אליפות בענפי הספורט, אבל זה גם סוג של אימון. כי לא רק קרבות מאמנים פוקימונים, ואת זה כדאי לזכור. כל זה יעודכן מיד בדף הראשי, כנראה בהסבר לרשימת הערים ובהודעה השלישית.
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על, ולאחר מכן בהתקפה מהירה!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת על רטיקייט אך הוא רחוק מדי כדי שהגחלת החלשה של מונפורנו תפגע בו. רטיקייט קופץ על מונפורנו ונועץ בו את שיניו. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט ומאלץ אותו לעזוב. לבסוף רטיקייט דוחף במהירות את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"אגרופי מאך וזנב ברזל עלך רטייכיט"
-
[quote]מור
"בידוף, תקוף אותו במהירות!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ובידוף מתחיל לרוץ לעבר גלימיאו, והזנב בדרכו שלו מצליח לפגוע בבידוף בדרך. בסוף גם בידוף פוגע בגלימיאו.[/quote]
'הבידוף הזה לא רוצה להפסיד!!' אחשוב ואז אומר לגלאימיאו "תשרוט אותו בכל הכוח!! אנחנו חייבים לחסל אותו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;718309]הודעה: בעקבות צפייה בפרק הפוקימון היום פיתחתי (ברגע) שלוש ענפי ספורט של פוקימונים ומהיום בכל עיר יש מרכז ספורט בו ניתן להשתתף בזה. סוגי הספורט מזכירים סוגים קיימים של ספורט ו/או ספורטים מהפוקית'לון מhgss, אבל מהם סוגי הספורט? תצטרכו להגיע למרכז הספורט בעיר. אמנם משחקי הספורט הם לא אליפויות או משהו שאפשר לזכות במשהו, אבל מדי פעם אכן תהייה אליפות בענפי הספורט, אבל זה גם סוג של אימון. כי לא רק קרבות מאמנים פוקימונים, ואת זה כדאי לזכור. כל זה יעודכן מיד בדף הראשי, כנראה בהסבר לרשימת הערים ובהודעה השלישית.
תמיר
אני עדיין פסימי בנוגע לזה שנגיע לעמוד 200
--
"מה? על מה אתה מדבר? מישהו בסך הכל תקע לי סוגריים מוזרות בתוך הטקסט, אז הקראתי אותם כפי שהתבקשתי. טוב על המידע: זה מאוד מעניין. הם לא עשו את הטעות הקלאסית. אתה מבין, בדרך כלל פושע רוצח כל מי שהיה עד לפשע כדי להעלים ראיות, הבעיה שכשהם רוצחים אנשים הם יכולים לעשות טעות שבדרך כלל מסגירה אותם. הם ידעו את זה ופגעו רק במי שהיה יכול לברוח ולהזעיק עזרה מידית, בשופט ובמסוק. מבחינתם, כל מי שאינו מהווה סכנה לא קיים. הם ממוקדים במטרה ומתעלמים מכל ההסחות. זה מדהים ביותר. טוב תודה על המידע זה בהחלט עוזר, אל תשאל איך, אני לא יודע. ביי" הוא אומר ועדיין לא מנתק.
[/QUOTE]
רעיון יפה...
--
"ביי..." אני אומר באי רצון וסוגר את הפלאפון.
לאחר מכן,אני משיך בדרך לעיר הבאה,מסתכל על פוקימונים מסביבי בחפיף,ומהרהר בפרטי השיחה.
-
[QUOTE=LordAbizi;716122]
ג'וני
כמובן, אני תמיד מתבלבל בפוקימונים.
--
"קלפייבל, השתמשי באגרוף מגה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה מים על קלפייבל ופוגע, אך קלפייבל ממשיכה ונותנת אגרוף אל סקווירטל, ובזמן שהוא נפגע קופצת עליו ופוגעת בו עם גופה. סקווירטל קם ונוגח בקלפייבל.[/QUOTE]
"קדימה קרן בועות! ואחר כך אקדח מים!" אומר לו
-
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בניב על!" אומר פול מורפי. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט קופץ אחורה ולאחר מכן קדימה וחותך את מונפורנו עם שיניו. מונפורנו מסתובב ונותן מכה עם הזנב לרטיקייט, אך רטיקייט ממהר ונועץ את שיניו בזנב של מונפורנו.
מור
הביטוי "בכל הכח" בעייתי, המנע משימוש חוזר ונשנה שלו.
--
"בידוף, תקוף אותו בנגיחה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ בפראות על בידוף ושורט אותו, ולאחר מכן בידוף נוגח ברטיקייט ומרחיק אותו.
תמיר
למרבה המוזרות אתה לא נתקל בפוקימון זה זמן מה, ואתה מתחיל לראות חומה של עצים שמתחילה להפרש מולך. כעבור זמן מה אתה מתחיל לראות שילוט שאומר שיער פרסיר נמצא לפניך.
ג'וני
אנא וודא שקראת את ההודעה שלי, כמה תגובות מעליך (יהיה נחמד אם גם תביע את דעתך בעניין זה)
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה את מתקפות המים על קלפייבל שמתחילה להזיז את אצבעותיה. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לרוח תער שעפה אל סקווירטל זורקת אותו אחורה ומפילה אותו. סקווירטל קם בקלות.
-
[QUOTE=LordAbizi;719303]לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בניב על!" אומר פול מורפי. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט קופץ אחורה ולאחר מכן קדימה וחותך את מונפורנו עם שיניו. מונפורנו מסתובב ונותן מכה עם הזנב לרטיקייט, אך רטיקייט ממהר ונועץ את שיניו בזנב של מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנב ברזל וגחלת על רטיקקיט"
-
[QUOTE=LordAbizi;719303]
תמיר
למרבה המוזרות אתה לא נתקל בפוקימון זה זמן מה, ואתה מתחיל לראות חומה של עצים שמתחילה להפרש מולך. כעבור זמן מה אתה מתחיל לראות שילוט שאומר שיער פרסיר נמצא לפניך.
.[/QUOTE]
"יער?מה שאומר הרבה פוקימוני עשב וחרק-אימון מושלם להנדוואר במיוחד" אני חושב לעצמי,מוציא את הנדוואר,ונכנס ליער כשהוא לידי
-
לי
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן מכה עם הזנב!" אומר פול מורפי. מונפורנו מסתובב והזנב שלו פוגע ברטיקייט ורטיקייט מתגלגל הצידה. רטיקייט קופץ על מונפורנו ופוגע בו. מונפורנו יורה גחלת (שפוגעת רק בגלל שרטיקייט קרוב דיו) ולאחר מכן רטיקייט מסתובב וזנבו מצליף במהירות במונפורנו.
תמיר
אתה מתקדם לכיוון היער, ולרגע אתה רואה קרניים (מוצקות, לא קרני אור או משהו כזה) ענקיות יוצאות מהיער. הקרניים נשארות זמן מה ואז נעלמות. (אני אניח שאתה בסך הכל תבהה בזה קצת בהרמת גבה ואז תשכח שכל זה קרה אי פעם.) בתוך היער אתה מטייל זמן מה ואתה פוגש יאנמה.
-
[quote]מור
הביטוי "בכל הכח" בעייתי, המנע משימוש חוזר ונשנה שלו.
--
"בידוף, תקוף אותו בנגיחה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ בפראות על בידוף ושורט אותו, ולאחר מכן בידוף נוגח ברטיקייט ומרחיק אותו.[/quote]
רטיקייט????
----------------
"גלאימיאו תשתמש בחבטת זנב שוב, תנסה לגרום לזה להפוך איכשהו לזנב ברזל!" אומר לגלאימיאו
-
[QUOTE=LordAbizi;719658]לי
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן מכה עם הזנב!" אומר פול מורפי. מונפורנו מסתובב והזנב שלו פוגע ברטיקייט ורטיקייט מתגלגל הצידה. רטיקייט קופץ על מונפורנו ופוגע בו. מונפורנו יורה גחלת (שפוגעת רק בגלל שרטיקייט קרוב דיו) ולאחר מכן רטיקייט מסתובב וזנבו מצליף במהירות במונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנב ברזל ואגרופי מאך על רטיקיט"
-
[QUOTE=LordAbizi;719658]
תמיר
אתה מתקדם לכיוון היער, ולרגע אתה רואה קרניים (מוצקות, לא קרני אור או משהו כזה) ענקיות יוצאות מהיער. הקרניים נשארות זמן מה ואז נעלמות. (אני אניח שאתה בסך הכל תבהה בזה קצת בהרמת גבה ואז תשכח שכל זה קרה אי פעם.) בתוך היער אתה מטייל זמן מה ואתה פוגש יאנמה.[/QUOTE]
אני עוקף אותו,וממשיך הלאה אל מעבי היער
-
מור
כל פעם שאני כותב משהו לא הגיוני בפוקימונים אז התבלבלתי. אני לא חושב כשאני כותב, אני חושב לפני שאני כותב.
וזה יהפוך לזנב ברזל [b]עם הזמן[/b].
--
"בידוף השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ופוגע בבידוף. לאחר מכן בידוף רץ קדימה וחותך את גלימיאו עם שיניו.
לי
"רטיקייט, נשיכה ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו מסתחרר במהירות ומכה עם זנבו ברטיקייט, אבל רטיקייט תופס את הזנב ועם שיניו ועוצר את מונפורנו, מה שמאפשר לא לפגוע עם חבטת הגוף ללא הפרעות. מונפורנו מתאושש מחבטת הגוף ואז נותן כמה אגרופים לרטיקייט.
תמיר
אתה ממשיך לטייל ביער (ונהיה מעט חשוך יותר בגלל שיש פחות אור) ואתה מוצא למרבה הפתעתך אנורית' (שאני חייב מעמוד 250).
-
[QUOTE=LordAbizi;720402]מ
תמיר
אתה ממשיך לטייל ביער (ונהיה מעט חשוך יותר בגלל שיש פחות אור) ואתה מוצא למרבה הפתעתך אנורית' (שאני חייב מעמוד 250).[/QUOTE]
בהחלטה של שניות אני מחליט לתפוס אותו
"הנדוור,תקוף בכדור צל את אנורית'!"