-
[quote=monster;758237][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש נראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לך"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/quote]
אני מחפש אימון לאיווי
-
[quote]לוקאס
קאקונה יוצר פעימת מים חזקה.הוא משגר את פעימת המים אל המערבולת של פרינפלאפ.המערבולת של פרינלאפ נשברת ופרינפאפ נפגעה.קאקונה משתמש בקרן קרח שפוגעת בפרינפלאפ ומקפיאה את גופו.פרינלאפ קפוא מהקרן קרח.הוא לא יכול לזוז.[/quote]
קאקונה תחזור מהר צא צי'מצ'אר אגרוף חשמל
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתתה מחזיר בחזרה את קאקונה לפוכדור שלו.אתה מוציא מהר את צ'ימצ'אר שלך לקרב.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף חשמל על פרינפלאפ.מכיון שפרינפלאפ קפוא הוא לא מצליח להתחמק מהאגרוף חשמל של צ'ימצ'אר.פרינלאפ משתחרר מהקרח ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"מערבולת מהרעל צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במערבולת[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"]דניס
אתה מתהלך לו באי ורואה איפום שמתנדנד על העצים[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה הולך בדדרך שאיש אמר לך ומגיע לדוכן תוך זמן מה.אתה רואה שבדוכן יש מוכרת שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG]ואומרת לך"שלום נער איה פוקימון תרצה?יש לנו פילאפ נהדר צ'ימצ'אר נהדר ורטויג נהדר כול אחד מהם עולה 2000$"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האמבוסנין מחלטים לזוז ולאפשר את המשך הקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנור.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר בקלות.סנובר משתמש בפטיש עץ על צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
אתה מחזיר את כולם לפוכדירהם וממשיך ללכת בדרך 1.אתה מתהלך ורואה מאמן שניגש אליך שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG]ואומר לך"תרצה נגדיקרב פוקימונים 2 על אבל יחידים?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;758536][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתתה מחזיר בחזרה את קאקונה לפוכדור שלו.אתה מוציא מהר את צ'ימצ'אר שלך לקרב.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף חשמל על פרינפלאפ.מכיון שפרינפלאפ קפוא הוא לא מצליח להתחמק מהאגרוף חשמל של צ'ימצ'אר.פרינלאפ משתחרר מהקרח ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"מערבולת מהרעל צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במערבולת[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"]דניס
אתה מתהלך לו באי ורואה איפום שמתנדנד על העצים[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה הולך בדדרך שאיש אמר לך ומגיע לדוכן תוך זמן מה.אתה רואה שבדוכן יש מוכרת שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG]ואומרת לך"שלום נער איה פוקימון תרצה?יש לנו פילאפ נהדר צ'ימצ'אר נהדר ורטויג נהדר כול אחד מהם עולה 2000$"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
האמבוסנין מחלטים לזוז ולאפשר את המשך הקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנור.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר בקלות.סנובר משתמש בפטיש עץ על צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
אתה מחזיר את כולם לפוכדירהם וממשיך ללכת בדרך 1.אתה מתהלך ורואה מאמן שניגש אליך שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG]ואומר לך"תרצה נגדיקרב פוקימונים 2 על אבל יחידים?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק לאחר כך לתקוף בחימום יתר
-
[quote=monster;758536][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה הולך בדדרך שאיש אמר לך ומגיע לדוכן תוך זמן מה.אתה רואה שבדוכן יש מוכרת שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG]ואומרת לך"שלום נער איה פוקימון תרצה?יש לנו פילאפ נהדר צ'ימצ'אר נהדר ורטויג נהדר כול אחד מהם עולה 2000$"[/COLOR][/B]
[/quote]
"שלום אני חושב שאני אקח טרטוויג אחד בבקשה"
'אני חשבתי לקחת גם פיפלאפ אבל אני חושב שאני אתפוס מגנטון שיתפתח לי למגנזון ואז אני יחפה על סוג המתכת שאין לי' אחשוב לעצמי
ואני יוצא מהכיס 2000$ ויתן למוכרת תמורת טרטוויג אחד
-
[quote]לוקאס
אתתה מחזיר בחזרה את קאקונה לפוכדור שלו.אתה מוציא מהר את צ'ימצ'אר שלך לקרב.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף חשמל על פרינפלאפ.מכיון שפרינפלאפ קפוא הוא לא מצליח להתחמק מהאגרוף חשמל של צ'ימצ'אר.פרינלאפ משתחרר מהקרח ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"מערבולת מהרעל צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במערבולת[/quote]
"תשתמש בלהביור על מערבולת כדי ליצור ערפל ואז תשתמש באגרוף ברק לפרצופו!"
-
[quote=monster;758536]
[COLOR=green]דניס[/COLOR]
[COLOR=green]אתה מתהלך לו באי ורואה איפום שמתנדנד על העצים[/COLOR]
[/quote]
"צא איווי!" אני מחכה שאייפום יבצע מהלך
-
[quote=monster;758481][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טרטויג מתחמק ממשאבת ההידרו של גולדק.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה אך גולדג מתחמק מהדחיפה בקלות.טרטויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.גולדג נפגע קשה מהשוטי גפן של טרטויג.גולדגנראה תשוש מאוד מהקרב.גולדג שוב משתמש באקדח מים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "תתחמק מהר מאקדח מים של גולדג ואז סיים עם הקרב זה בשוטי גפן הכי חזקים שלך".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהאקדח מים של גולדג במהירות.טרטויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.לפתע טרטויג משתמש בעלי טער על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טרטויג למד עלי טער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אתה מוציא את איוי לקרב.איפום משתמש במהירות על איווי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"][B]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בלההביור ויורה אותו על המערבולת של פרינפלאפ.זה יוצר ערפל .צ'ימצ'אר מהר משתמש באגרוף חשמל על פרינפלאפ.פרינלאפ מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"תשתמש במשאבת הידרו על צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא מכיסך השמאלי 2000$ ונותן למכורת.המכורת נותמת לך פוכדור ואתה לוקח אותו.המוכרת אומרת לך"זהו הפוכדורשל טרטויג שרצית לקנות.אזבי ובהצלחה במסע שלך נערי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר לא מצליח להתחמק מפטיש העץ של סנובר.צ'רמנדאר נפגע קצת מהתקפה של סנובר.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על סנובר.סנובר לא מצליח להתחמק מהחימום היתר של צ'רמנדאר ולכן נפגע קשה.סנובר מתאושש.סנובר שוב משתמש בפטיש עץ[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;758785][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טרטויג מתחמק מהאקדח מים של גולדג במהירות.טרטויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.לפתע טרטויג משתמש בעלי טער על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טרטויג למד עלי טער[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "כל הכבוד טרטויג, למדת עלי טער, תשתמש בעלי טער שוב על גולדג כדי לסיים את זה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בעלי טער על גולדג.גולדג לא מספיק בזמן להתחמק מהעלי טער של טרטויג ולכן נפגע קשה.אתה רואה שגולדג לפתע מתעלף וצף לו על מי הנחל.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;758785][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא מכיסך השמאלי 2000$ ונותן למכורת.המכורת נותמת לך פוכדור ואתה לוקח אותו.המוכרת אומרת לך"זהו הפוכדורשל טרטויג שרצית לקנות.אזבי ובהצלחה במסע שלך נערי"[/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה גברת"
אני מסתכל על הפוכדור של טרטוויג ואומר:"בוא נכיר אותך ידידי צא החוצה טרטוויג!"
ואני זורק את הפוכדור לאויר
אחרי שטרטוויג יוצא החוצה אני מוציא את טורצ'יק ואומר
"טורצ'יק זהו טרטוויג הוא יהיה חבר נוסף בצוות שלנו בוא תכיר אותו" ואחייך אליהם
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
האחות ג'וי אומרת לך"אוקי ג'וני,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך ג'וני"מה תעשה[/color][/b][/quote]אגש אל הדלת הירוקה בחחש ממה שנמצא מאחוריה.
-
[quote]יום אחד,אתם קמים מהמיטה שלכם לוקחים את הדואר ומגלים ששלחו לכם מכתב.
אתם פותחים אותו:
שלום מאמן\נת,
אנו רוצים שתעזרו לנו לגלות מי הם שלושת הפוקימונים שיצרו את המחוזות?
המטרה היא לגלות זאת.בשביל זה,תצטרכו להשיג פוקימון התחלתי (הפרפסור יתן לכם) ולצאת למסע חייכם.אם אתם מסכימים אז לכו לפרפסור שנמצא בקרבתכם והוא יתן לך מה שאתם צריכים.
[/quote]
אם זאת ההתחלה אז אני מתארגן לוקח תיק עם כל מה שאני צריך ואז הולך וכיוון הפרופסור
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בלההביור ויורה אותו על המערבולת של פרינפלאפ.זה יוצר ערפל .צ'ימצ'אר מהר משתמש באגרוף חשמל על פרינפלאפ.פרינלאפ מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"תשתמש במשאבת הידרו על צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו[/quote]
"צ'ימצ'אר חפירה מהר!ואז (אני קורא לזה קריטיקל כומבו) תמשוך אותו לאדמה ותחסל אותו עם אגרופי ברק!"