-
[quote]מור
כל פעם שאני כותב משהו לא הגיוני בפוקימונים אז התבלבלתי. אני לא חושב כשאני כותב, אני חושב לפני שאני כותב.
וזה יהפוך לזנב ברזל [b]עם הזמן[/b].
--
"בידוף השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ופוגע בבידוף. לאחר מכן בידוף רץ קדימה וחותך את גלימיאו עם שיניו.[/quote]
"גלאימיאו תשתמש בשריטה!" אומר לגלאימיאו!
-
[QUOTE=LordAbizi;720402]
לי
"רטיקייט, נשיכה ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו מסתחרר במהירות ומכה עם זנבו ברטיקייט, אבל רטיקייט תופס את הזנב ועם שיניו ועוצר את מונפורנו, מה שמאפשר לא לפגוע עם חבטת הגוף ללא הפרעות. מונפורנו מתאושש מחבטת הגוף ואז נותן כמה אגרופים לרטיקייט.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"אגרופי מאך ואז זנב ברזל על רטיכייט"
-
תמיר
אתה מוציא את הנדוואר והוא יורה כדור צל אל אנורית' שלא שם לב ופוגע בו. אנורית' לאחר מכן יורה אקדח מים ופוגע בהנדוואר.
מור
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ אל בידוף ושורט אותו, ולאחר מכן בידוף נוגח בגלימיאו.
לי
"רטיקייט, תקוף אותו בניב על, ולאחר מכן בהתקפה מהירה!" אומר פול מורפי. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט, ואז רטיקייט נועץ את שיניו במונפורנו. רטיקייט קופץ אחורה ואז נע במהירות ופוגע במונפורנו. לבסוף מונפורנו שולח את הזנב שלו ופוגע ברטיקייט.
-
[QUOTE=LordAbizi;721154]תמיר
אתה מוציא את הנדוואר והוא יורה כדור צל אל אנורית' שלא שם לב ופוגע בו. אנורית' לאחר מכן יורה אקדח מים ופוגע בהנדוואר.
.[/QUOTE]
מזל טוב על הווינר...
יש לך 20 נקודות להשאיל לי בשביל לשנות כינוי?:um_face:
--
"הנדוואר,להביור ואז כודר צל!"
-
[QUOTE=LordAbizi;719303]
ג'וני
אנא וודא שקראת את ההודעה שלי, כמה תגובות מעליך (יהיה נחמד אם גם תביע את דעתך בעניין זה)
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה את מתקפות המים על קלפייבל שמתחילה להזיז את אצבעותיה. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לרוח תער שעפה אל סקווירטל זורקת אותו אחורה ומפילה אותו. סקווירטל קם בקלות.[/QUOTE]
בקשר לענפי הספורט?
"סקווירטל כל הכבוד! עכשיו תשתמש בגילגול ותוך כדי שאתה מתגלגל לקליפבל תשתמש באקדח מים שיצא מכל חורי השירויון שלך! ואחר כך שתפגע בה מהר קרן בועות!" אומר לו
-
[quote]מור
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ אל בידוף ושורט אותו, ולאחר מכן בידוף נוגח בגלימיאו.
[/quote]
הבידוף הזה לא מתכוון להפסיד?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גלאימיאו תשתמש בחבטת זנב כדי להטיח את ראשו באדמה, ואז שריטה!"
-
תמיר
תודה.
ולא, יש לי רק 5 נקודות ספייר.
--
הנדוואר שולח להביור שפוגע באנורית', ולאחר מכן אנורית' נע אל הנדוואר ושורט אותו. הנדוואר מתרחק מעט ואז שולח כדור צל אל אנורית'. אנורית' לבסוף דוחף את הנדוואר.
ג'וני
כן, אני צריך לדעת אם אני ממציא דברים טובים שבאמת ישתמשו בהם ולא מתאמץ סתם.
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחיל להניע את אצבעותיה בזמן שסקווירטל מתגלגל לכיוונה. סקווירטל יורה אקדחי מים שפוגעים בקלפייבל אך היא ממשיכה את ההתקפה. המטרונום הופך לדופק אפל שמתשחרר ופוגע בסקווירטל ומאלץ אותו להפסיק להתגלגל. סקווירטל יורה קרן בועות שפוגעת בקלפייבל, אך אז קלפייבל רצה אל סקווירטל ונותנת לו אגרוף מגה.
מור
קרבות מכון הם חלק מאוד מייגע במשחק שלי, ואני כבר (במשך מעלה מ200 עמודים) מנסה להשתפר בזה.
--
"בידוף, תנשך את הזנב של גלימיאו כשהוא פוגע בך, ולאחר מכן נגיחה!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ומנחית את הראש של בידוף על רצפת המכון, אך בידוף מיד לאחר מכן תופס את הזנב עם שיניו. גלימיאו מזנק על בידוף (בפראות) ושורט אותו, ולאחר מכן בידוף משחרר את הזנב ונוגח בגלימיאו.
-
[QUOTE=LordAbizi;721154]
לי
"רטיקייט, תקוף אותו בניב על, ולאחר מכן בהתקפה מהירה!" אומר פול מורפי. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט, ואז רטיקייט נועץ את שיניו במונפורנו. רטיקייט קופץ אחורה ואז נע במהירות ופוגע במונפורנו. לבסוף מונפורנו שולח את הזנב שלו ופוגע ברטיקייט.[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנבברזל ואז גחלת על רטיקייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;721904]
ג'וני
כן, אני צריך לדעת אם אני ממציא דברים טובים שבאמת ישתמשו בהם ולא מתאמץ סתם.
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחיל להניע את אצבעותיה בזמן שסקווירטל מתגלגל לכיוונה. סקווירטל יורה אקדחי מים שפוגעים בקלפייבל אך היא ממשיכה את ההתקפה. המטרונום הופך לדופק אפל שמתשחרר ופוגע בסקווירטל ומאלץ אותו להפסיק להתגלגל. סקווירטל יורה קרן בועות שפוגעת בקלפייבל, אך אז קלפייבל רצה אל סקווירטל ונותנת לו אגרוף מגה.
[/QUOTE]
"קדימה! תרוץ אל קלייפבל והשתמש בגילגול! ואחר כך מייד אקדח מים!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;721904]תמיר
תודה.
ולא, יש לי רק 5 נקודות ספייר.
--
הנדוואר שולח להביור שפוגע באנורית', ולאחר מכן אנורית' נע אל הנדוואר ושורט אותו. הנדוואר מתרחק מעט ואז שולח כדור צל אל אנורית'. אנורית' לבסוף דוחף את הנדוואר.
[/QUOTE]
אפשר להשאיל נקודות בכלל??:what::nose_pick:
--
"הנדוואר,תקפוץ באוויר ולהביור,תנחת מאחוריו ותשתמש בשריטה,ואז כדור צל!"
-
[quote]מור
קרבות מכון הם חלק מאוד מייגע במשחק שלי, ואני כבר (במשך מעלה מ200 עמודים) מנסה להשתפר בזה.
--
"בידוף, תנשך את הזנב של גלימיאו כשהוא פוגע בך, ולאחר מכן נגיחה!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב ומנחית את הראש של בידוף על רצפת המכון, אך בידוף מיד לאחר מכן תופס את הזנב עם שיניו. גלימיאו מזנק על בידוף (בפראות) ושורט אותו, ולאחר מכן בידוף משחרר את הזנב ונוגח בגלימיאו. [/quote]
"גלאימיאו תשתמש בחבטת זנב ואז בנגיחה!" אומר לגלאימיאו
-
לי
"רטיקייט, תקוף תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו קופץ ומסתובב כדי לחבוט ברטיקייט עם הזנב שלו, ורטיקיט קופץ קדימה וחותך את מונפורנו עם שיניו ושניהם נפגעים. לאחר מכן מונפורנו יורה גחלת על רטיקייט (ונראה שיש שיפור משמעותי בגחלת) ואז רטיקיט דוחף את מונפורנו.
ג'וני
"קלפייבל, חבטת גוף, ולאחר מכן אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל רץ אל קלפייבל ומתגלגל וקלפייבל מסתערת עם גופה על סקווירטל ושניהם נפגעים. סקווירטל יורה ויורה אקדח מים, וקלפייבל סוגרת את המרחק עליו נונתנת לו אגרוף מגה.
תמיר
אני נראה לך כמו ErWiN?
--
הנדוואר קופץ ויורה אש על אנורית' שפוגעת בו. הנדוואר נוחת מאחורי אנורית', ובזמן שלוקח לו להסתובב אנורית' מתרחק והנדוואר מחטיא את השריטה. אנורית' יורה אקדח מים על הנדוואר. הנדוואר יורה כדור צל על אנורית' ופוגע, ובסוף אנורית' דוחף את הנדוואר.
מור
"בידוף, השתמש בחיתוך ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב וחובט בבידוף. בידוף רץ קדימה וחותך את גלימיאו עם שיניו. גלימיאו נוגח במהירות בבידוף, ולבסוף בידוף מסתער על גלימיאו ופוגע בו עם חבטת הגוף. בידוף מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;722601]לי
"רטיקייט, תקוף תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו קופץ ומסתובב כדי לחבוט ברטיקייט עם הזנב שלו, ורטיקיט קופץ קדימה וחותך את מונפורנו עם שיניו ושניהם נפגעים. לאחר מכן מונפורנו יורה גחלת על רטיקייט (ונראה שיש שיפור משמעותי בגחלת) ואז רטיקיט דוחף את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"גחלת ואז אגרופי מאך על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;722601]
תמיר
אני נראה לך כמו ErWiN?
--
הנדוואר קופץ ויורה אש על אנורית' שפוגעת בו. הנדוואר נוחת מאחורי אנורית', ובזמן שלוקח לו להסתובב אנורית' מתרחק והנדוואר מחטיא את השריטה. אנורית' יורה אקדח מים על הנדוואר. הנדוואר יורה כדור צל על אנורית' ופוגע, ובסוף אנורית' דוחף את הנדוואר.
[/QUOTE]
אתה נראה לי כקוד מקודד באינטרנט,שאין לי שום אפשרות לפצח או להגיע למקורן-וכל ניסיון רק ירחיק אותי יותר מהתשובה.
ERWIN נראה לי כמו...טוב,כמו ERWIN...
--
"הנדוואר,שריטה ואז כדור צל!"
-
[QUOTE=LordAbizi;722601]
ג'וני
"קלפייבל, חבטת גוף, ולאחר מכן אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל רץ אל קלפייבל ומתגלגל וקלפייבל מסתערת עם גופה על סקווירטל ושניהם נפגעים. סקווירטל יורה ויורה אקדח מים, וקלפייבל סוגרת את המרחק עליו נונתנת לו אגרוף מגה.
[/QUOTE]
רשמת לתמיר,מה אני ארווין? מה זה אמור להיות?
"סקווירטל! תשתמש בקרן בועות על קלייפבל ואחר כך תשתמש בחבטה!" אומר לו