-
[SIZE=5]הודעה חשובה בהחלט:[/SIZE]
[SIZE=5]מחר אני טס לחו"ל לשבוע, [B]אבל[/B] אמא שלי לוקחת איתה את המחשב הנייד שלה, ככה שאם לא יהיו בו באגים (כמו אתמול) אז כנראה אני אגיב בערך פעם ביום משם. אם יהיו באגים מוזרים, אז, חבל. [/SIZE]
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך ולאחר מכן הצלף בו עם הזנב שלך!" אומר פול מורפי. מונפורנו מנצל את הקרבה שלו לרטיקייט ויורה עליו גחלת. רטיקייט מתרחק ממונפורנו ואז קופץ וחותך את מונפורנו עם שיניו. מונפורנו לא נותן לרטיקייט לברוח ונותן לו כמה אגרופי מאך. רטיקייט לבסוף מסתובב ומצליף ברטיקייט עם הזנב שלו.
תמיר
אנורית' והנדוואר שורטים זה את זה ואז קופצים אחורה. הנדוואר יורה כדור צל אך הנדוואר שולח אליו אקדח מים שעוצר את כדור הצל. (כדור הצל עדיין מנסה להגיע לאנורית')
ג'וני
אם היית קורא כמה הודעות אחרונות היית מבין שתמיר שאל האם ניתן להשאיל נקודות בפוקישופ, ואז התשובה שלי פירושה: "היות ואני לא ErWiN, אני לא יודע את החוקים של הפוקישופ וממילא אני לא יודע אם מותר להשאיל נקודות שם".
--
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון את המטרונום וסקווירטל יורה עליה קרן בועות. המטרונום הופך לאקדח מים שקלפייבל יורה על הבועות ומפוצצת רבות מהן ואז פוגעת גם בסקווירטל. סקווירטל קופץ אל קלפייבל וחובט בה.
-
[QUOTE=LordAbizi;723309][SIZE=5]הודעה חשובה בהחלט:[/SIZE]
[SIZE=5]מחר אני טס לחו"ל לשבוע, [B]אבל[/B] אמא שלי לוקחת איתה את המחשב הנייד שלה, ככה שאם לא יהיו בו באגים (כמו אתמול) אז כנראה אני אגיב בערך פעם ביום משם. אם יהיו באגים מוזרים, אז, חבל. [/SIZE]
תמיר
אנורית' והנדוואר שורטים זה את זה ואז קופצים אחורה. הנדוואר יורה כדור צל אך הנדוואר שולח אליו אקדח מים שעוצר את כדור הצל. (כדור הצל עדיין מנסה להגיע לאנורית')
[/QUOTE]
תהנה
--
"תשתמש בכדור צל עוד כמה פעמים על כדור הצל הזה כדי ליצור פיצוץ,ואז להביור!"
-
[QUOTE=LordAbizi;723309][SIZE=5]הודעה חשובה בהחלט:[/SIZE]
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך ולאחר מכן הצלף בו עם הזנב שלך!" אומר פול מורפי. מונפורנו מנצל את הקרבה שלו לרטיקייט ויורה עליו גחלת. רטיקייט מתרחק ממונפורנו ואז קופץ וחותך את מונפורנו עם שיניו. מונפורנו לא נותן לרטיקייט לברוח ונותן לו כמה אגרופי מאך. רטיקייט לבסוף מסתובב ומצליף ברטיקייט עם הזנב שלו.
[/QUOTE]
תהנה
אני אומר למונפרו"זנבב רזל ואז אגופי מאך על רטיקייט"
-
תמיר
הנדוואר יורה עוד כדורי צל ואנורית' מבחין בסכנה, משחרר את אקדח המים ומתרחק. נוצר פיצוץ שלאחריו הנדוואר יורה להביור ופוגע באנורית'. אנורית' טס אל הנדוואר ודוחף אותו.
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו שולח את הזנב ומכה ברטיקייט. רטיקייט קופץ אחורה ומסתער על מונפורנו ונועץ בו את שיניו. לאחר כמה אגרופי מאך של מונפורנו רטיקייט עוזב אותו, ואז רטייקט חובט בו עם גופו.
-
[QUOTE=LordAbizi;724270]
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו שולח את הזנב ומכה ברטיקייט. רטיקייט קופץ אחורה ומסתער על מונפורנו ונועץ בו את שיניו. לאחר כמה אגרופי מאך של מונפורנו רטיקייט עוזב אותו, ואז רטייקט חובט בו עם גופו.[/QUOTE]
אני אומר לונפרו"אגרופי מאך ואזגחלת על רטיקייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;723309][SIZE=5]
אם היית קורא כמה הודעות אחרונות היית מבין שתמיר שאל האם ניתן להשאיל נקודות בפוקישופ, ואז התשובה שלי פירושה: "היות ואני לא ErWiN, אני לא יודע את החוקים של הפוקישופ וממילא אני לא יודע אם מותר להשאיל נקודות שם".
--
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון את המטרונום וסקווירטל יורה עליה קרן בועות. המטרונום הופך לאקדח מים שקלפייבל יורה על הבועות ומפוצצת רבות מהן ואז פוגעת גם בסקווירטל. סקווירטל קופץ אל קלפייבל וחובט בה.[/QUOTE]
תהנה,לאן אתה טס?
"אוקי סקווירטל קדימה אתה צריך לנצח את הקלייפבל הזאת! תשתמש באקדח מים עוצמתי ואחר כך תשתמש במכת זנב!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;724270]תמיר
הנדוואר יורה עוד כדורי צל ואנורית' מבחין בסכנה, משחרר את אקדח המים ומתרחק. נוצר פיצוץ שלאחריו הנדוואר יורה להביור ופוגע באנורית'. אנורית' טס אל הנדוואר ודוחף אותו.
[/QUOTE]
"שריטה ואז גחלת!"
-
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט, ואז רטיקייט קופץ עליו וחותך אותו. רטיקייט מסתער עם גופו ופוגע במונפורנו ואז מונפורנו יורה עליו גחלת.
ג'וני
אוסטריה.
--
"קלפייבל, תקוף באגרופי מגה!" אומר פול מורפי.סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל. קלפייבל רצה אל סקווירטל ואז נותנת לו כמה אגרופי מגה. סקווירטל קופץ אחורה ואז קופץ עם הזנב ופוגע בקלפייבל. לאחר מכן קלפייבל נותנת עוד כמה אגרופי מגה.
תמיר
הנדוואר קופץ ושורט את אנורית'. אנורית' נפגע לאחור ואז יורה אקדח מים על הנדוואר. הנדוואר יוצא מאקדח המים ואז יורה גחלת על אנורית'. לבסוף אנורית' דוחף את הנדוואר.
-
[QUOTE=LordAbizi;724925]לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו נותן כמה אגרופים לרטיקייט, ואז רטיקייט קופץ עליו וחותך אותו. רטיקייט מסתער עם גופו ופוגע במונפורנו ואז מונפורנו יורה עליו גחלת.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"תשתמש בגחלת ואז זנב ברזל על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;724925]
תמיר
הנדוואר קופץ ושורט את אנורית'. אנורית' נפגע לאחור ואז יורה אקדח מים על הנדוואר. הנדוואר יוצא מאקדח המים ואז יורה גחלת על אנורית'. לבסוף אנורית' דוחף את הנדוואר.[/QUOTE]
שאלה:מה יש לעשות באוסטריה??איזה אטרקציות יש שם?
--
"אני זורק פוכדור על אנורית'
-
לי
"רטיקייט, השתמש בניב על ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת על רטיקייט ופוגע, ואז רטיקייט קופץ עליו ונועץ בו את שיניו. מונפורנו מסתובב ונותן לו מכה עם הזנב שזורקת אותו אחורה. רטיקייט קופץ על מונפורנו וחובט בו עם גופו.
תמיר
אין לי מושג, אבל אני כמובן לקחתי עמי ספרי מתמטיקה שאני אלמד שם כל הזמן (פרט לזמן שבו אני מגיב בפורום כדי להמשיך לכם), בכל זאת יום אחרי שאני חוזר לארץ יש לי 2 מטלות להגיש...
ומזה זה הפיסוק המוזר הזה? מרכעות ואז גרש כשזה בכלל לא דיבור ולא מחשבה o.O?
--
אתה זורק פוכדור על אנורית' והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב מעט אך אז נפתח ואנורית' יוצא החוצה. הפוכדור עדיין בריא ושלם.
-
[QUOTE=LordAbizi;725372]לי
"רטיקייט, השתמש בניב על ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת על רטיקייט ופוגע, ואז רטיקייט קופץ עליו ונועץ בו את שיניו. מונפורנו מסתובב ונותן לו מכה עם הזנב שזורקת אותו אחורה. רטיקייט קופץ על מונפורנו וחובט בו עם גופו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"תשתמש בגחלת ואזזנברזל על רטיקייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;725372]
תמיר
אין לי מושג, אבל אני כמובן לקחתי עמי ספרי מתמטיקה שאני אלמד שם כל הזמן (פרט לזמן שבו אני מגיב בפורום כדי להמשיך לכם), בכל זאת יום אחרי שאני חוזר לארץ יש לי 2 מטלות להגיש...
ומזה זה הפיסוק המוזר הזה? מרכעות ואז גרש כשזה בכלל לא דיבור ולא מחשבה o.O?
--
אתה זורק פוכדור על אנורית' והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב מעט אך אז נפתח ואנורית' יוצא החוצה. הפוכדור עדיין בריא ושלם.[/QUOTE]
רוב ההודעות שלי במשחק היו דיבור,ולכן אני רגיל להתחיל [B]כל[/B] הודעה בגרשיים.והגרש של המילה אנורית[B]'[/B]...
--
"הנדוואר,כדור צל ואז גחלת!" אני קורא ובזמן שהוא נלחם אני רץ במהירות ולוקח את הפוכדור
-
[QUOTE=LordAbizi;724925]
ג'וני
אוסטריה.
--
"קלפייבל, תקוף באגרופי מגה!" אומר פול מורפי.סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל. קלפייבל רצה אל סקווירטל ואז נותנת לו כמה אגרופי מגה. סקווירטל קופץ אחורה ואז קופץ עם הזנב ופוגע בקלפייבל. לאחר מכן קלפייבל נותנת עוד כמה אגרופי מגה.
[/QUOTE]
קדימה תתקיף בקרן בועות ואחר כך אקדח מים!" אומר לו
-
אוקי יש כאן אינטרנט, אז אני אגיב במדית האפשר.
לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת לעבר רטיקייט ופוגע. רטיקייט מסתובב ופוגע במונפורנו עם הזנב. מופורנו לאחר מכן מגיב במכת זנב משל עצמו. לבסוף רטיקייט חותך את מונפורנו עם שיניו.
תמיר
אה כן, עכשיו הכל ברור.
... (במחשב הזה כמה מקשים לא עובקים כולל המקש של מקו)
הנדוואר יורה כדור צל אל אנורית' ופוגע. אנורית' נע במהירות אל הנדוואר ודוחף אותו. הנדוואר מנצל את הקרבה ויורה להביור על אנורית'.
ג'וני
"קלפייבל, השתמשי בבחבטת גוף ואז במרטונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל רצה אל סקווירטל ודוחפת אותו. סקוירטל קם ומתחיל לירות את מתקפות המים אל קלפייבל. קלפייבל מתחילה לבצע מטרונום ונפגעת ממתקפות המים. לבסף היא מסיימת את המטרונום שהופך לשוק חשמלי שפוגע בסקווירטל.