-
[QUOTE=LordAbizi;727552]אוקי יש כאן אינטרנט, אז אני אגיב במדית האפשר.
תמיר
אה כן, עכשיו הכל ברור.
... (במחשב הזה כמה מקשים לא עובקים כולל המקש של מקו)
הנדוואר יורה כדור צל אל אנורית' ופוגע. אנורית' נע במהירות אל הנדוואר ודוחף אותו. הנדוואר מנצל את הקרבה ויורה להביור על אנורית'.
[/QUOTE]
לא הבנתי את הערת הסוגריים(?!):oing:
--
"הנדוואר,שריטה ואז כדור צל!"
-
[QUOTE=LordAbizi;727552]אוקי יש כאן אינטרנט, אז אני אגיב במדית האפשר.
לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת לעבר רטיקייט ופוגע. רטיקייט מסתובב ופוגע במונפורנו עם הזנב. מופורנו לאחר מכן מגיב במכת זנב משל עצמו. לבסוף רטיקייט חותך את מונפורנו עם שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנב ברזל ואז גחלת על רטיכיייט"
-
הבנתי שהיית איזה דרמה היום בפרום. למה הדברים הכי מעניינים קורים כשאני לא נמצא??
תמיר
נראה לך שאני עכשיו יודע למה התכוונתי?
..
הנדוואר קופץ על אנורית' מ ושורט אותו. אנורית' לאחר מכן תוקף בחבטת גוף את הנדוואר. הנדוואר יורה עליו כדור צל ופוגע. לבסוף אנורית' יורה אקדח מים על הנדוואר.
לי
"רטיקייט, ניב על וחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו קופץ על רטיקייט ומכה בו עם הזנב. רטיקייט קופץ על מונפורנו ונועץ בו את שיניו. רטיקייט קופץ על מונפורנו כדי לנגוח בו, אך מונפורנו מתחמק, ואז יורה גחלת על רטיקייט,אך רטיקייט ממנה מתחמק.
-
[QUOTE=LordAbizi;734199]הבנתי שהיית איזה דרמה היום בפרום. למה הדברים הכי מעניינים קורים כשאני לא נמצא??
תמיר
נראה לך שאני עכשיו יודע למה התכוונתי?
..
הנדוואר קופץ על אנורית' מ ושורט אותו. אנורית' לאחר מכן תוקף בחבטת גוף את הנדוואר. הנדוואר יורה עליו כדור צל ופוגע. לבסוף אנורית' יורה אקדח מים על הנדוואר.
[/QUOTE]
איזה דרמה הייתה?
ציפיתי שתענה בערך שלשום...
וממחר אני הולך לבית מלון,אני לא יודע אם יהיה אינטרנט או לא,אם יהיה ואוכל אני אגיב...
שבוע טוב!
--
"הנדוואר,להביור ואז שריטות"
-
[QUOTE=LordAbizi;734199]הבנתי שהיית איזה דרמה היום בפרום. למה הדברים הכי מעניינים קורים כשאני לא נמצא??
לי
"רטיקייט, ניב על וחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו קופץ על רטיקייט ומכה בו עם הזנב. רטיקייט קופץ על מונפורנו ונועץ בו את שיניו. רטיקייט קופץ על מונפורנו כדי לנגוח בו, אך מונפורנו מתחמק, ואז יורה גחלת על רטיקייט,אך רטיקייט ממנה מתחמק.[/QUOTE]
אני אומר למונרו"גחלת ואז זנב ברזל על ריטיקייט"
-
[quote]מור
"בידוף, השתמש בחיתוך ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. גלימיאו שולח את הזנב וחובט בבידוף. בידוף רץ קדימה וחותך את גלימיאו עם שיניו. גלימיאו נוגח במהירות בבידוף, ולבסוף בידוף מסתער על גלימיאו ופוגע בו עם חבטת הגוף. בידוף מתחיל להתעייף. [/quote]
"גלאימיאו תשתמש בשריטה ואז בחבטת זנב!" אומר לגלאימיאו
-
-
נו טוב נראה שחזרתי.
האמת שאני די מבולבל, כי עד לפני כמה שעות הייתי עסוק בלהדחס בתור לביקורת גבולות בנתב"ג וקרה מקרה מעניין בו דודה שלי (לה יש את הדרכונים) נמצאית בראש הטור, ואני מאחורה, והאיש אחד באמצע צועק עליה שהיא גורמת לי לעקוף את כולם. אז כמובן כמו כל בעיה אני מנסה להסביר לו בהיגיון שאם אני לא מתקדם הלאה אז הוא ייתקע שם כי הבקר בביקורת הגבולות לא יכול להחתים דרכון של מישהו שלא נמצא שם, ולכן אם אני לא קדימה, אז דודה שלי לא יכולה לזוז משם ואז גם הוא לא יתקדם. אבל מסתבר שב-4 בבוקר אנשים לא ממש מבינים מה שקורה סביבם, אז הוא הסתפק בלהתעצבן על כולם. עכשיו איכשהו מצאתי את עצמי במשהו שמזכיר את החדר שלי, רק שאח שלי ביצע כאן כל מיני שינויים מוזרים שאת טיבם עליי עוד לאמוד. נו טוב, נסתגל איכשהו.
אני מקווה שקל לכם להבין שאם אני מתחיל להתבלבל בהכל פשוט תשלימו את זה לאיך שאתם חושבים שזה צריך להיות, ומקסימום תבלבלו הכל עוד יותר. -סוףחפירה-
תמיר
אוקיי.
הדרמה שהייתה נפרשה על טריאליארדתלפים נושאים במשוב ובפורום דיבורים, אך מפאת עייפות וחוסר זמן לא ממש עברתי על כולם.
--
הנדוואר שולח להביור אל אנורית' ופוגע. אנורית' לאחר מכן מתקרב אל הדנוואר ודוחוף אותו. לאחר מכן אנורית' והנדוואר שורטים זה את זה. אנוירת' מתחיל להתעייף.
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת אל רטיקייט ופוגע. לאחר מכן רטיקייט מתנפל על מונפורנו וחותך אותו עם שיניו. מונפורנו מסתובב ונותן מכה עם הזנב לרטיקייט, ואז רטיקייט עושה אותו דבר. רטיקייט מתחיל להתעייף.
מור
"בידוף, תקוף בנגיחה ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ אל בידוף ושורט אותו. בידוף נוגח בגלימיאו וזורק אותו מעט אחורנית. גלימיאו שולח כמה מכות עם הזנב שלו שפוגעות בבידוף ולבסוף בידוף נושך את הזנב של גלימיאו.
Dragonair
אתה בטוח שזו טעות? אולי הגורל מכוון אותך לכאן...
-
[QUOTE=LordAbizi;745078]נו טוב נראה שחזרתי.
האמת שאני די מבולבל, כי עד לפני כמה שעות הייתי עסוק בלהדחס בתור לביקורת גבולות בנתב"ג וקרה מקרה מעניין בו דודה שלי (לה יש את הדרכונים) נמצאית בראש הטור, ואני מאחורה, והאיש אחד באמצע צועק עליה שהיא גורמת לי לעקוף את כולם. אז כמובן כמו כל בעיה אני מנסה להסביר לו בהיגיון שאם אני לא מתקדם הלאה אז הוא ייתקע שם כי הבקר בביקורת הגבולות לא יכול להחתים דרכון של מישהו שלא נמצא שם, ולכן אם אני לא קדימה, אז דודה שלי לא יכולה לזוז משם ואז גם הוא לא יתקדם. אבל מסתבר שב-4 בבוקר אנשים לא ממש מבינים מה שקורה סביבם, אז הוא הסתפק בלהתעצבן על כולם. עכשיו איכשהו מצאתי את עצמי במשהו שמזכיר את החדר שלי, רק שאח שלי ביצע כאן כל מיני שינויים מוזרים שאת טיבם עליי עוד לאמוד. נו טוב, נסתגל איכשהו.
אני מקווה שקל לכם להבין שאם אני מתחיל להתבלבל בהכל פשוט תשלימו את זה לאיך שאתם חושבים שזה צריך להיות, ומקסימום תבלבלו הכל עוד יותר. -סוףחפירה-
ת
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת אל רטיקייט ופוגע. לאחר מכן רטיקייט מתנפל על מונפורנו וחותך אותו עם שיניו. מונפורנו מסתובב ונותן מכה עם הזנב לרטיקייט, ואז רטיקייט עושה אותו דבר. רטיקייט מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנב ברזל ואז גחלת על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;745078]נו טוב נראה שחזרתי.
תמיר
אוקיי.
הדרמה שהייתה נפרשה על טריאליארדתלפים נושאים במשוב ובפורום דיבורים, אך מפאת עייפות וחוסר זמן לא ממש עברתי על כולם.
--
הנדוואר שולח להביור אל אנורית' ופוגע. אנורית' לאחר מכן מתקרב אל הדנוואר ודוחוף אותו. לאחר מכן אנורית' והנדוואר שורטים זה את זה. אנוירת' מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
למה אין בפורום הזה כפתור LIKE?אם כן,הייתי שם אחד על התגובה הזו...
אני הייתי בחיפה במשך כל הצהרים,בחום הזה,בלי כמעט מזגן.אז אולי זה לא משתווה לזה,אבל עדיין >_>
--
"הנדוואר,להביור ואז כדור צל!"
-
לי
"רטיקייט, תחבוט בו עם גופך, ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ אל מונפורנו וחובט בו. מונפורנו מסתובב במהירות וחובט ברטיקייט עם זנבו. רטיקייט יורה גחלת שפוגעת ברטיקיייט. לבסוף רטיקייט נועץ במונפורנו את שיניו.
תמיר
הנדוואר שולח להביור שפוגע באנורית'. אנורית' יורה אקדח מים על הנדוואר אך הנדוואר קופץ הצידה ומתחמק. הנדוואר יורה כדור צל אל אנורית' שפוגע בו. לבסוף אנורית' דוחף את הנדוואר.
-
[QUOTE=LordAbizi;746792]
תמיר
הנדוואר שולח להביור שפוגע באנורית'. אנורית' יורה אקדח מים על הנדוואר אך הנדוואר קופץ הצידה ומתחמק. הנדוואר יורה כדור צל אל אנורית' שפוגע בו. לבסוף אנורית' דוחף את הנדוואר.[/QUOTE]
אני זורק פוכדור על אנורית'.
-
[QUOTE=LordAbizi;746792]לי
"רטיקייט, תחבוט בו עם גופך, ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ אל מונפורנו וחובט בו. מונפורנו מסתובב במהירות וחובט ברטיקייט עם זנבו. רטיקייט יורה גחלת שפוגעת ברטיקיייט. לבסוף רטיקייט נועץ במונפורנו את שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"גחלת ואז זנב ברזל על רטיקקייט"
-
תמיר
אתה זורק פוכדור על אנורית' והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב מעט ולבסוף נעצר. לכדת אנורית', יעודכן מיד.
לי
"רטיקייט, תקוף בחבטת גוף ואז חיתוך!" אומר פול מורפי. מונפונרנו יורה גחלת שפוגעת ברטיקייט הקרוב. רטיקייט נפגע ומתרחק מעט ואז דוחף בחזקה את מונפורנו ומפיל אותו. מונפורנו קם ומנסה לפגוע עם הזנב ברטיקייט אך רטיקייט קופץ הצידה ומתחמק, ולבסוף רטיקייט חותך את מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;747187]
לי
"רטיקייט, תקוף בחבטת גוף ואז חיתוך!" אומר פול מורפי. מונפונרנו יורה גחלת שפוגעת ברטיקייט הקרוב. רטיקייט נפגע ומתרחק מעט ואז דוחף בחזקה את מונפורנו ומפיל אותו. מונפורנו קם ומנסה לפגוע עם הזנב ברטיקייט אך רטיקייט קופץ הצידה ומתחמק, ולבסוף רטיקייט חותך את מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"אגרוף מאך וגחלת על רטיכייט"