-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אה יוצא ממרכז הפוקימוניםו הולך אל החונות.אתה מגיע לחנות והמנוכרת אומת לך"מה תרצה?.איזה חפץ פיץוח תרצה יש לנוכול חפץ פיתוח שקיים אזמה תרצה?"[/COLOR][/B]ת
[B][COLOR="Red"]טוני
טרויג מצליח להתחמק מדופק האפל של גסטלי.טרטויג משתמש בשוטי גפן עלגסטלי.גסטלי לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע קשה מאוד.טרטויג רץ ומשתמש בבלימה על גסטלי.גסטלי מתחמק מהבלימה של טרטויג .אור אומר לגסטלי שלו"שוב פעם תשתמש בדופק אפל"גסטלי משתמש שוב בדופק אפל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;759499][B][COLOR="Red"]יגאל
אה יוצא ממרכז הפוקימוניםו הולך אל החונות.אתה מגיע לחנות והמנוכרת אומת לך"מה תרצה?.איזה חפץ פיץוח תרצה יש לנוכול חפץ פיתוח שקיים אזמה תרצה?"[/COLOR][/B]ת
[B][COLOR="Red"]טוני
טרויג מצליח להתחמק מדופק האפל של גסטלי.טרטויג משתמש בשוטי גפן עלגסטלי.גסטלי לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע קשה מאוד.טרטויג רץ ומשתמש בבלימה על גסטלי.גסטלי מתחמק מהבלימה של טרטויג .אור אומר לגסטלי שלו"שוב פעם תשתמש בדופק אפל"גסטלי משתמש שוב בדופק אפל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למוכרת שאני רוצה אבן עלה בשביל לפתח את הנזליף שלי
-
[QUOTE=monster;759499][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Red"]טוני
טרויג מצליח להתחמק מדופק האפל של גסטלי.טרטויג משתמש בשוטי גפן עלגסטלי.גסטלי לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע קשה מאוד.טרטויג רץ ומשתמש בבלימה על גסטלי.גסטלי מתחמק מהבלימה של טרטויג .אור אומר לגסטלי שלו"שוב פעם תשתמש בדופק אפל"גסטלי משתמש שוב בדופק אפל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני נכנע" אני אומר לאור
"הפוקימון שלך חזק ומצליח לשרוד ואני עדיין צריך להתאמן".
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
המוכרת אומרת לך"אין בעיה תביא 200$ אני מקווה שיש לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]טוני
אור אומר לך"אתה בחור חזק וגם הטרטויג שלך אסור לך להיכנע אף פעם למאמן.אז תרצה שמשיך תקרב שלנו אך זה היה 1 על 1 ולא 2על 2 נמשיך מאותה נקודה שהפסקנו.אזמה אה אומר.אני יודע שאתה והטרטויג שלך מאמנים חזקים מאוד.ובסוף טרטויג שלך יהפוך לטורטרה.אז החלט"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;759508][B][COLOR="Red"]יגאל
אור אומר לך"אתה בחור חזק וגם הטרטויג שלך אסור לך להיכנע אף פעם למאמן.אז תרצה שמשיך תקרב שלנו אך זה היה 1 על 1 ולא 2על 2 נמשיך מאותה נקודה שהפסקנו.אזמה אה אומר.אני יודע שאתה והטרטויג שלך מאמנים חזקים מאוד.ובסוף טרטויג שלך יהפוך לטורטרה.אז החלט"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה שיש לי ומוציא מהכיס 200$ ומביא לה
-
[B][COLOR="Red"]ייגאל
אתה מוציא מכיסך 200$ ונותן לה והמוכרת מביאה לך אבן עלה.מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;759512][B][COLOR="Red"]ייגאל
אתה מוציא מכיסך 200$ ונותן לה והמוכרת מביאה לך אבן עלה.מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את נזליף ושואל אותו עם הןא רוצה להיתפתח
-
[QUOTE=monster;759508][B][COLOR="Red"]יגאל
אור אומר לך"אתה בחור חזק וגם הטרטויג שלך אסור לך להיכנע אף פעם למאמן.אז תרצה שמשיך תקרב שלנו אך זה היה 1 על 1 ולא 2על 2 נמשיך מאותה נקודה שהפסקנו.אזמה אה אומר.אני יודע שאתה והטרטויג שלך מאמנים חזקים מאוד.ובסוף טרטויג שלך יהפוך לטורטרה.אז החלט"[/COLOR][/B][/QUOTE]
מילותיו של אור מחדירות לי כח ואני מחליט להלחם שוב.
"מוכן?" אני שואל את אור
-
[quote=monster;759485
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ממשיך ללכת באי המאוחד.אתה רואהשלט שכתוב עליווו"יער הפחדים הכניסה מכאן"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "אולי לא כדאי להכנס לשם, השם קצת מפחיד אותי" ואז אני מתעלם ומיער וממשיך בדרך".
-
[quote=monster;758785][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מוציא את איוי לקרב.איפום משתמש במהירות על איווי שלך[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בנשיכה ואז סופת חול!" אני מורה לו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציע תפוכדור של נזליף ונזליף יוצא לאיר.נזליף שומע אותך והוא עושהכן עם הראש.אתה מבין שהוא רוצה להתפתח לשיפטרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
אור אומר לך"יופי שהחלטת לחזור לקרב.אוקי גסטלי תשתמש בבכדור חשמל על טרטויג שלו"גסטלי משגר כדור חשמל לעבר טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מתעלם מיער הפחד וממשיך ללכת באי המאוחד.כעבור דקה את רוטאה טריה גדולה.אתה רואה שלט שכתוב עליו"טירת האימונים"האם תיכנס לטירה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
איוי מתחמק מהמהירות של איפום.איואי רץ אל איפום בנשיכה.איפום לא מצליח להתחמק מהנשיכה של איוי ונפגע קשה.איוי משתמש בסופת חול ואיפום לא רואה כלום.איפום משתמש בחבטה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;759635][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איוי מתחמק מהמהירות של איפום.איואי רץ אל איפום בנשיכה.איפום לא מצליח להתחמק מהנשיכה של איוי ונפגע קשה.איוי משתמש בסופת חול ואיפום לא רואה כלום.איפום משתמש בחבטה.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"עוד נשיכה!" אני מורה לו "אל תרפה!"
-
[QUOTE=monster;759635][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציע תפוכדור של נזליף ונזליף יוצא לאיר.נזליף שומע אותך והוא עושהכן עם הראש.אתה מבין שהוא רוצה להתפתח לשיפטרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]טוני
אור אומר לך"יופי שהחלטת לחזור לקרב.אוקי גסטלי תשתמש בבכדור חשמל על טרטויג שלו"גסטלי משגר כדור חשמל לעבר טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מתעלם מיער הפחד וממשיך ללכת באי המאוחד.כעבור דקה את רוטאה טריה גדולה.אתה רואה שלט שכתוב עליו"טירת האימונים"האם תיכנס לטירה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
איוי מתחמק מהמהירות של איפום.איואי רץ אל איפום בנשיכה.איפום לא מצליח להתחמק מהנשיכה של איוי ונפגע קשה.איוי משתמש בסופת חול ואיפום לא רואה כלום.איפום משתמש בחבטה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ומביא לו את האבן
-
[quote=monster;759635]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מתעלם מיער הפחד וממשיך ללכת באי המאוחד.כעבור דקה את רוטאה טריה גדולה.אתה רואה שלט שכתוב עליו"טירת האימונים"האם תיכנס לטירה?[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "וואו זה מקום טוב לנסול לפתח את טרטויג שלי לגרוטל, בוא נכנס" ואני נכנס לטירה.
-
[quote]לוקאס
קאקונה רץ אל פרינפלאפ ונושך את את פניו.פרינפלאפ מתרגז מזה.קאקונה שולח קרןקרח שמקפיאה שוב את פרינפלאפ.אתה רוה שפרינפלאפ מנסה להשתחרר מהקרח אך לא מצליח.ושאלכס מתחיל לדאוג[/quote]
"זהו זה נגמר תחזור קראקונה צא גלאיסקור תשתמש בניב רעם עד שהוא מתעלף"