-
[QUOTE=LordAbizi;747187]תמיר
אתה זורק פוכדור על אנורית' והוא נכנס פנימה. הפוכדור מסתובב מעט ולבסוף נעצר. לכדת אנורית', יעודכן מיד.
[/QUOTE]
יאי מי!
"עבודה מעולה הנדוואר,חזור!" אני קורא ומחזיר את הנדוואר
לאחר מכן אני ממשיך לסייר ביער,נזהר שלא לטעות בדרך,ומסתכ לסביבי.
-
[quote]מור
"בידוף, תקוף בנגיחה ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. גלימיאו קופץ אל בידוף ושורט אותו. בידוף נוגח בגלימיאו וזורק אותו מעט אחורנית. גלימיאו שולח כמה מכות עם הזנב שלו שפוגעות בבידוף ולבסוף בידוף נושך את הזנב של גלימיאו.[/quote]
"גלאימיאו תשתמש בחבטת זנב בפרצוף שלו כדי להרים אותו למעלה, ואז תשרוט אותו בבטן!" אצעק לו
-
לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. מופורנו נותן כמה אגרופים לרייקיט. רטיקייט בתגובה מסתובב ומצליף עם הזנב שלו ברטיקייט. מונפורנו שולח גחלת אל רטיקייט ופוגע בו. רטיקייט קופץ אל מונפורנו כדי לנשוך אותו אך מונפורנו מצליח לחמוק ממנו.
תמיר
אתה ממשיך ללכת בשביל, שהוא די ברור, אך מתפתל לעיתים קרובות (ומכאן ומהעובדה שהאנשים באינטורה שומרים על "כדור ארץ ירוק", ניתן להסיק שאין כביש למכוניות ביער, הבנייה שלו תהיה קשה מדי). אתה מבחין שעל אחד העצים יושב מישהו שמביט בצומת לב גרנדיוזית בעץ שמולו.
מור
"בידוף נסה להחזיק אותו, ואם אתה לא מצליח, תנגח בו!" אומר פול מורפי. גלימיאו מנסה להרים את בידוף אך הוא כבד מדי, ולכן גלימיאו מנסה לגרור אותו. בידוף לא משחרר ומתנגד, מה שמכאיב לגלימיאו. ברגע שגלימיאו מרגיש שהוא משך מספיק, הוא קופץ על בידוף ושורט אותו. לבסוף בידוף נוגח בגלימיאו.
-
[QUOTE=LordAbizi;747883]לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. מופורנו נותן כמה אגרופים לרייקיט. רטיקייט בתגובה מסתובב ומצליף עם הזנב שלו ברטיקייט. מונפורנו שולח גחלת אל רטיקייט ופוגע בו. רטיקייט קופץ אל מונפורנו כדי לנשוך אותו אך מונפורנו מצליח לחמוק ממנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"תשתמש בגחלת נסה להביור פשוט תגדיל את הגחלת לטוח ארוך יותר"
-
[QUOTE=LordAbizi;747883]
תמיר
אתה ממשיך ללכת בשביל, שהוא די ברור, אך מתפתל לעיתים קרובות (ומכאן ומהעובדה שהאנשים באינטורה שומרים על "כדור ארץ ירוק", ניתן להסיק שאין כביש למכוניות ביער, הבנייה שלו תהיה קשה מדי). אתה מבחין שעל אחד העצים יושב מישהו שמביט בצומת לב גרנדיוזית בעץ שמולו.
[/QUOTE]
לאחר תהיות רבות,אני הולך אלי וואומר לו:"היי,מה אתה עושה בדיוק?"
-
נו, יפה, לפי פרסי X השנה הלא ממש הוגנים או מה שזה לא יהיה המשחק הזה מחלק מקום ראשון שני בקטגורית משחק השנה (אולי כי המשחק הזה [b]קיים[/b] שנה). הבה נחייך.
לי
יש הבדל נוסף בין גחלת ללהביור. ההבדל הוא בכלל לא בטווח ההתקפה. הסתכל על המתקפות האלה בסדרה ובדוק שוב את ההסבר שלך!
--
"רטיקייט, תקוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת על רטיקיט בזמן שרטיקייט קופץ על מונפורנו ורטיקייט מתנגש במונפורנו. מונפורנו לא ביצע להביור בגלל הסיבות בהערה לעיל.
תמיר
"מחכה שהיער יפסיק להסתכל על הבידריל הענקי ההוא. אתה הרי יודע את הסיפור של יער פרסיר. אם מנסים לתפוס יותר מדי פוקימוני חרק פינסיר ענקי אוכל אותך. אני מחכה שהוא יפסיק להסתכל" הוא אומר ועדיין מביט בתשומת לב אינטסניבית בעץ מולו.
-
[QUOTE=LordAbizi;748863]נו, יפה, לפי פרסי X השנה הלא ממש הוגנים או מה שזה לא יהיה המשחק הזה מחלק מקום ראשון שני בקטגורית משחק השנה (אולי כי המשחק הזה [b]קיים[/b] שנה). הבה נחייך.
לי
יש הבדל נוסף בין גחלת ללהביור. ההבדל הוא בכלל לא בטווח ההתקפה. הסתכל על המתקפות האלה בסדרה ובדוק שוב את ההסבר שלך!
--
"רטיקייט, תקוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת על רטיקיט בזמן שרטיקייט קופץ על מונפורנו ורטיקייט מתנגש במונפורנו. מונפורנו לא ביצע להביור בגלל הסיבות בהערה לעיל.
[/QUOTE]
אני אומר למורנפרו"תשתמש בגחלת ואז להביור פשוט תגדיל את העוצמה ואת האורך של הגחלת שלך"
-
לי
ההסבר כמעט טוב לחלוטין, אבל הבדל נוסף הוא שגחלת היא כמה חתיכות אש המכוונות לאותו כיוון, ולהביור זה מטח אש רציף ומאוחד.
--
"רטיקייט, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת ומנסה להאריך אותה קצת, ויוצאות גחלים מעט ארוכות יותר שפוגעות ברטיקייט. רטיקייט קופץ אל מונפורנו וחותך אותו עם שיניו. רטיקייט נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;749669]לי
ההסבר כמעט טוב לחלוטין, אבל הבדל נוסף הוא שגחלת היא כמה חתיכות אש המכוונות לאותו כיוון, ולהביור זה מטח אש רציף ומאוחד.
--
"רטיקייט, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת ומנסה להאריך אותה קצת, ויוצאות גחלים מעט ארוכות יותר שפוגעות ברטיקייט. רטיקייט קופץ אל מונפורנו וחותך אותו עם שיניו. רטיקייט נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"נסה שוב להביור אני מאמין שתצליח"
-
[QUOTE=LordAbizi;748863]נו, יפה, לפי פרסי X השנה הלא ממש הוגנים או מה שזה לא יהיה המשחק הזה מחלק מקום ראשון שני בקטגורית משחק השנה (אולי כי המשחק הזה [b]קיים[/b] שנה). הבה נחייך.
תמיר
"מחכה שהיער יפסיק להסתכל על הבידריל הענקי ההוא. אתה הרי יודע את הסיפור של יער פרסיר. אם מנסים לתפוס יותר מדי פוקימוני חרק פינסיר ענקי אוכל אותך. אני מחכה שהוא יפסיק להסתכל" הוא אומר ועדיין מביט בתשומת לב אינטסניבית בעץ מולו.[/QUOTE]
?
מה?
פרסי X?
--
"למה לרוב האנשים במשחק הזה יש בעיות במוח?" אני שואל את עצמי בשקט
"על איזה פינסיר אתה מדבר?ומאיפה שמעת את האגדה המפגרת הזו?"
-
לי
כלומר באופן סמוי אתה מוסיף את התיקון שהצעתי?
--
"רטיקייט, תשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה את הגחלות ומנסה לאחד אותם ללהביור, ונוצרים בערך שלושה גושי גחלת גדולים שפוגעים ברטיקייט. רטייקט לאחר מכן נועץ את שיניו במונפורנו.
תמיר
הייתה איזה חלוקת תארים בפורום דיבורים, אך מסתבר שהם החליטו שזה לא רלוונטי מספיק ומחקו את הנושא.
עריכה: אה אופס, לא מחקו אותו. זה אחד הנעוצים בפורום דיבורים.
--
הוא מפנה את המבט שלו מהעץ אליך ומביט בך בסלידה.
"זהו יער פרסיר. היער של פינסיר. היער עם הקרניים. ביער הזה שולט פינסיר ענקי שאוכל כל מי שמנסה להשתולל יותר מדי. זה ידוע לכל" הוא אומר, ומיד חוזר להביט בעץ מולו.
-
[QUOTE=LordAbizi;749814]לי
כלומר באופן סמוי אתה מוסיף את התיקון שהצעתי?
--
"רטיקייט, תשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה את הגחלות ומנסה לאחד אותם ללהביור, ונוצרים בערך שלושה גושי גחלת גדולים שפוגעים ברטיקייט. רטייקט לאחר מכן נועץ את שיניו במונפורנו.
[/QUOTE]
כן
אני אומר ללמונפרו"להביור ואז זנב ברזל"
-
[QUOTE=LordAbizi;749814]
תמיר
הייתה איזה חלוקת תארים בפורום דיבורים, אך מסתבר שהם החליטו שזה לא רלוונטי מספיק ומחקו את הנושא.
עריכה: אה אופס, לא מחקו אותו. זה אחד הנעוצים בפורום דיבורים.
--
הוא מפנה את המבט שלו מהעץ אליך ומביט בך בסלידה.
"זהו יער פרסיר. היער של פינסיר. היער עם הקרניים. ביער הזה שולט פינסיר ענקי שאוכל כל מי שמנסה להשתולל יותר מדי. זה ידוע לכל" הוא אומר, ומיד חוזר להביט בעץ מולו.[/QUOTE]
"ומה אתה רוצה מהבידריל?איפה הוא ביכלל?" אני שואל ומסתכל ומחפש את הבידריל המדובר.
-
לי
"רטיקייט, הצלפת זנב ואז נשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ ומצליף במונפורנו עם הזנב. מונפורנו שוב מנסה לאחד גחלת, אך הפעם גם יוצאים לו שלוש חתיכות אש גדולות שפוגעות ברטיקייט. רטיקייט קופץ אל מונפורנו ונושך אותו. מונפורנו מתאמץ מעט, ואיכשהו מצליח לחבוט ברטיקייט עם זנבו ורטיקייט נופל. "עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את רטיקייט. "רטיקייט אינו יכול להלחם. 2-1 למאמן" הוא יוצא מהיזירה "המשיכו!"
"רטיקייט חזור, קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי מחזיר את רטיקייט ומוציא קלפייבל.
תמיר
"את הבדיריל? סתם לתפוס. הבעיה היא שכבר תפסתי איזה ארבעה פוקימוני חרק אז אני צריך להזהר" הוא עונה לך. אתה מסתכל למעלה בעץ וייתכן ואתה ראית איזה כתם צהוב שם. "תזכור, הבעיה היא לא בבידריל, הבעיה היא שהיער צופה בי ורק מחכה שאני אתחיל להלחם"
-
[QUOTE=LordAbizi;750673]לי
"רטיקייט, הצלפת זנב ואז נשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ ומצליף במונפורנו עם הזנב. מונפורנו שוב מנסה לאחד גחלת, אך הפעם גם יוצאים לו שלוש חתיכות אש גדולות שפוגעות ברטיקייט. רטיקייט קופץ אל מונפורנו ונושך אותו. מונפורנו מתאמץ מעט, ואיכשהו מצליח לחבוט ברטיקייט עם זנבו ורטיקייט נופל. "עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את רטיקייט. "רטיקייט אינו יכול להלחם. 2-1 למאמן" הוא יוצא מהיזירה "המשיכו!"
"רטיקייט חזור, קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי מחזיר את רטיקייט ומוציא קלפייבל.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנב ברזל ואז גחלת על קלפייבל"