-
[QUOTE=LordAbizi;750673]
תמיר
"את הבדיריל? סתם לתפוס. הבעיה היא שכבר תפסתי איזה ארבעה פוקימוני חרק אז אני צריך להזהר" הוא עונה לך. אתה מסתכל למעלה בעץ וייתכן ואתה ראית איזה כתם צהוב שם. "תזכור, הבעיה היא לא בבידריל, הבעיה היא שהיער צופה בי ורק מחכה שאני אתחיל להלחם"[/QUOTE]
"אם יש לך כבר 4 פוקימוני חרק,למה אתה צריך עוד אחד?ואיך תפסת את כולם בלי שהפינסיר תפס אותך?" אני ממשיך לחפור.
-
נראה לי יש קללה על המכון הראשון: כל מי שמתקרב לסיים אותו נעלם באורח מסתורי. (נאור, ועכשיו גם שלומי)
לי
"קלפייבל, השתמש במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניעה את האצבעות שלה. מונפורנו קופץ אל קלפייבל וחובט בה עם הזנב. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לשוק חשמלי ופוגע במונפורנו. מונפורנו לאחר מכן שולח גחלת אל קלפייבל. מונפורנו מתחיל להתעייף.
תמיר
"אני אוהב פוקימוני חרק. יש אנשים שמסתובבים עם אקדחים, ואני מסתובב עם פוקימוני חרק. פינסיר יודע שאנשים תופסים פוקימונים, אז הוא מוכן להתפשר קצת. השניים הראשונים הוא לא השגיח. בשלילה והרביעי הוא היה קצת עצבני, ואני יודע שעכשיו הוא יעכל אותי אם הוא יתפוס אותי תופס את החמישי. לעזאזל בידריל מתרחק מכאן!" הוא אומר ועוקב בעיניו אחרי התזוזות של בידריל.
-
[QUOTE=LordAbizi;751214]נראה לי יש קללה על המכון הראשון: כל מי שמתקרב לסיים אותו נעלם באורח מסתורי. (נאור, ועכשיו גם שלומי)
תמיר
"אני אוהב פוקימוני חרק. יש אנשים שמסתובבים עם אקדחים, ואני מסתובב עם פוקימוני חרק. פינסיר יודע שאנשים תופסים פוקימונים, אז הוא מוכן להתפשר קצת. השניים הראשונים הוא לא השגיח. בשלילה והרביעי הוא היה קצת עצבני, ואני יודע שעכשיו הוא יעכל אותי אם הוא יתפוס אותי תופס את החמישי. לעזאזל בידריל מתרחק מכאן!" הוא אומר ועוקב בעיניו אחרי התזוזות של בידריל.[/QUOTE]
שלומי גם נעלם?
...
אני מרגיש כמו ג'וק-היחידי ששורד פצצת גרעין ששמה המקצועי הוא המכון של פול מורפי...
--
"אתה רוצה שאני אתפוס לך אותו?אני תפסתי רק פוקימון אחד מאז שנכנסתי ליער" אני מציע ומוציא פוכדור.
-
[QUOTE=LordAbizi;751214]נראה לי יש קללה על המכון הראשון: כל מי שמתקרב לסיים אותו נעלם באורח מסתורי. (נאור, ועכשיו גם שלומי)
לי
"קלפייבל, השתמש במטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניעה את האצבעות שלה. מונפורנו קופץ אל קלפייבל וחובט בה עם הזנב. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לשוק חשמלי ופוגע במונפורנו. מונפורנו לאחר מכן שולח גחלת אל קלפייבל. מונפורנו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
שלומי נדמה לי באילת
אני אומר למונפרו"גחלת ואז אגרופי מאך על קלפייבל"
-
תמיר
כמה ציורי.
--
"תודה על ההצעה, אבל לא. אני חייב להיות מאותגר. ואם פינסיר יוכל אותי, שיהיה לו בתאבון." הוא אומר ואז הוא מסתכל לחפש את בידריל "לעזאזל! ראיתי אותו לפני רגע. טוב, הוא נעלם. עכשיו אני חייב לתפוס אותך במקום" הוא אומר ופניו לובשות הבעה מטורפת קלות.
לי
"קלפייבל, אגרוף מגה וחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל ומונפורנו מתקרבים זה אל זה ומתחילים להלום אחד בשני עם אגרופים. לאחר מכן מונפורנו יורה גחלת על קלפייבל (החלפתי את הסדר, אין סיבה מיוחדת) ופוגע בה. לבסוף קלפייבל קופצת על מונפורנו וחובטת בו עם הגוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;727552]
ג'וני
"קלפייבל, השתמשי בבחבטת גוף ואז במרטונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל רצה אל סקווירטל ודוחפת אותו. סקוירטל קם ומתחיל לירות את מתקפות המים אל קלפייבל. קלפייבל מתחילה לבצע מטרונום ונפגעת ממתקפות המים. לבסף היא מסיימת את המטרונום שהופך לשוק חשמלי שפוגע בסקווירטל.[/QUOTE]
"קדימה סקוויטל! גילגול ואחר כך אקדח מים!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;752145]תמיר
כמה ציורי.
--
"תודה על ההצעה, אבל לא. אני חייב להיות מאותגר. ואם פינסיר יוכל אותי, שיהיה לו בתאבון." הוא אומר ואז הוא מסתכל לחפש את בידריל "לעזאזל! ראיתי אותו לפני רגע. טוב, הוא נעלם. עכשיו אני חייב לתפוס אותך במקום" הוא אומר ופניו לובשות הבעה מטורפת קלות.
[/QUOTE]
טוב,כנראה שאני לא הג'וק היחידי,כי שלומי חזר...
באסה...(או שלא?)
--
"רק תנסה" אני אומר ופותח את ידי לצדדים לאות כניעה
-
[QUOTE=LordAbizi;752145]
לי
"קלפייבל, אגרוף מגה וחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל ומונפורנו מתקרבים זה אל זה ומתחילים להלום אחד בשני עם אגרופים. לאחר מכן מונפורנו יורה גחלת על קלפייבל (החלפתי את הסדר, אין סיבה מיוחדת) ופוגע בה. לבסוף קלפייבל קופצת על מונפורנו וחובטת בו עם הגוף.[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנבברזל ונסה להביור על קלפייבל"
-
ג'וני
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף ואז אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל מתגלגל לכיוון קלפייבל, וקלפייבל קופצת לכיוונו והם מתנגשים. לאחר מכן סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל. קלפייבל מתקרבת לסקווירטל ונותנת לו כמה אגרופי מגה.
תמיר
להזכריך, הוא עדיין לא עבר את המכון של פול מורפי, וגם אם הוא ינצח את קלפייבל אין שום ערובה לכך שהוא יקבל את תג המכון (ראה: נאור, הפסיק, להגיב בדיוק כשניצח את המכון)
--
"בשמחה!" הוא אומר וזורק עליך פוכדור. הפוכדור פוגע בך ונזרק אחרונית. "אה... אולי לא חשבתי על זה עד הסוף. תכנית ב'!" הוא אומר ומכין פוכדור, כנראה שמכיל פוקימון.
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון מטורנום. מונפורנו קופץ עליה ומכה בה עם הזנב. לאחר מכן מונפורנו קופץ אחורה כדי להשתמש בלהביור. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך ללהביור. מונפורנו מוציא הפעם רק שני גושי אש שמתנגשים בלהביור של קלפייבל והמתקפות מבטלות זו את זו.
-
[QUOTE=LordAbizi;752874]
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון מטורנום. מונפורנו קופץ עליה ומכה בה עם הזנב. לאחר מכן מונפורנו קופץ אחורה כדי להשתמש בלהביור. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך ללהביור. מונפורנו מוציא הפעם רק שני גושי אש שמתנגשים בלהביור של קלפייבל והמתקפות מבטלות זו את זו.[/QUOTE]
אני אור לונפרו"גחלת וזנב ברזל על קלפייבל"
-
[QUOTE=LordAbizi;752874]
תמיר
להזכריך, הוא עדיין לא עבר את המכון של פול מורפי, וגם אם הוא ינצח את קלפייבל אין שום ערובה לכך שהוא יקבל את תג המכון (ראה: נאור, הפסיק, להגיב בדיוק כשניצח את המכון)
--
"בשמחה!" הוא אומר וזורק עליך פוכדור. הפוכדור פוגע בך ונזרק אחרונית. "אה... אולי לא חשבתי על זה עד הסוף. תכנית ב'!" הוא אומר ומכין פוכדור, כנראה שמכיל פוקימון.
[/QUOTE]
חשבתי על זה קצת פילוסופית,ואם אתה השה"ם,אתה האדם שדורך על הג'וק-עלי?
--
"נראה אותך" אני אומר מחזיק את הכדור של גאביט בידי.
-
[b]שם: עדן[/b]
[b]צורת פנייה: עדן[/b]
[b]גיל: 17[/b]
[b]אופי: אוהב לאכול , אגרסיבי יתר על המידה, עצלן , אגואיסט (לא יותר מידי), חזק, קוטר (אתה יודע מה זה נכון?[/b]
[b]כזה שכל הזמן מתלונן כמו הילדים הקטנים ששואלים את ההורים "נו הגענו כבר?" שבעים פעם) ותחרותי[/b]
[b]רקע: (זה הולך להיות רקע קלאסי אז תזהר) כשעדן היה קטן אבא שלו יצא למסע ביחד עם הפוקימונים שלו[/b]
[b]ולא חזר עדן מאוד אהב פוקימונים בגלל שהוא גדל עם הפוקימונים של אבא שלו [/b]
[b]הם היו החברים הכי טובים שלו, עדן תמיד היה עושה איתם תחרויות גם אם זה תחרות אכילה[/b]
[b]משום כך הוא מאוד תחרותי וזאת גם סיבה למה הוא אוהב לאכול.[/b]
[b]פוקימון: סינדוקוויל[/b]
[b]בקשות: להנות O.o חח אין לי מה לבקש[/b]
[b]מודע לשחקנים אחרים: כן אני רוצה להיות מודע[/b]
[b]תמונה: אין[/b]
-
לי
רגע רגע.. אל תגיד לי... פוקימון ב2 וחצי!
--
"קלפייבל, השתמשי באגרופי מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת אל קלפייבל שמתקרבת. קלפייבל מגיעה למונפורנו ונותנת לו כמה אגרופים. לבסוף מונפונרו קופץ אחורה ונותן מכה עם הזנב לקלפייבל. מונפורנו נראה מאוד עייף.
תמיר
ממקודם זה לא היה בכלל טיל גרעיני?
נראה לי זו הייתה ההקדמה הארוכה ביותר אי פעם לקרב במשחק הזה...
--
"ככה אתה רוצה, ככה יהיה! צא מאסקריין!" הוא אומר ומוציא מאסקריין
עדן
רשום.
1) האם תרצה שבחלק שלך ב"רשומים" יהיו תמונות של הפוקימונים?
2) האם תרצה לעבור הדרכה למשחק (ראה פירוט בהודעה השלישית), ואם כן, אז הכל או רק חלק מסויים?
3) האם קראת בעיון רב את החלק העוסק בלימוד מתקפות? אם לא אנא קרא וודא שהבנת.
מיד מוסיף אותך.
-
[quote=LordAbizi;753558]לי
עדן
רשום.
1) האם תרצה שבחלק שלך ב"רשומים" יהיו תמונות של הפוקימונים?
2) האם תרצה לעבור הדרכה למשחק (ראה פירוט בהודעה השלישית), ואם כן, אז הכל או רק חלק מסויים?
3) האם קראת בעיון רב את החלק העוסק בלימוד מתקפות? אם לא אנא קרא וודא שהבנת.
מיד מוסיף אותך.[/quote]
1. כן
2. לא לא תודה
3. כן בדיוק מה שששכחתי לכתוב
אני לא כל כך הבנתי מזאת מתקפה ויזואלית או איך שלא קראת לזה ומתקפה לא ויזואלית
ולגבי הלימוד מתקפות כן קראתי הכל
-
[QUOTE=LordAbizi;753558]
תמיר
ממקודם זה לא היה בכלל טיל גרעיני?
נראה לי זו הייתה ההקדמה הארוכה ביותר אי פעם לקרב במשחק הזה...
--
"ככה אתה רוצה, ככה יהיה! צא מאסקריין!" הוא אומר ומוציא מאסקריין
[/QUOTE]
שני המקרים לא קשורים אחד לשני :wink: מסתבר שאני ג'וק בכל המובנים...
--
"צא פיקאצ'ו!" אני אומר ומוציא את הפוכדור של פיקאצ'ו
"מכת ברק על מאסקריין!"