-
[QUOTE=LordAbizi;753558]לי
רגע רגע.. אל תגיד לי... פוקימון ב2 וחצי!
--
"קלפייבל, השתמשי באגרופי מגה!" אומר פול מורפי. מונפורנו יורה גחלת אל קלפייבל שמתקרבת. קלפייבל מגיעה למונפורנו ונותנת לו כמה אגרופים. לבסוף מונפונרו קופץ אחורה ונותן מכה עם הזנב לקלפייבל. מונפורנו נראה מאוד עייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"להביור וגחלת עליו"
-
עדן
אתה מוזמן להתחיל אגב, יש עוד כמה תגובות עד שנגיע לקרב. ההתחלה בהודעה הראשונה.
בנוגע למתקפות, קוראים לזה מתקפות טריוויאליות, מהמילה היוונית טריוויאום שפירושה מובן מאליו.
מתקפות טריוויאליות אלו הן מתקפות מובנות מאליהן, ובההערה ההיא כתבתי בדיוק מה זה אומר:
1. אופן ביצוע המתקפה ברור מהשם: המתקפה דחיפה מקיימת את זה, כי ברור שאם למתקפה קוראים דחיפה אז מה עושים בה? דוחפים. אס אווירי לא מקיימת את זה, כי השם לא אומר כלום.
2. קיים איבר מתאים לביצוע ההתקפה. אין מה לפרט.
3. המתקפה לא דורשת תחכום: כל מי שיש לו יד יכול לתת אגרוף. לא לכל מי שיש יד יכול לגרום ללהבות לצאת ממנה.
כל מתקפה שאינה טריוויאלית, היא מתקפה לא טריוויאלית, ומתקפות מסוג זה יש ללמד את הפוקימונים.
מקווה שהכל ברור.
תמיר
"מאסקריין, רוח כסופה!" אומר המשוגע איתו דיברת. פיקאצ'ו שולח שוק חשמלי שפוגע במאסקריין. לאחר מכן מאסקריין יוצר בכנפיו רוח בצבע כסף ש"פוגעות" בפיקאצ'ו ומזיזה אותו מעט אחורה.
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את האצבעות שלה ובינתיים מונפורנו שולח עליה שני גושי אש גדולים. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לבום על קולי שזורק אחורה את מונפורנו. מונפורנו קם ושולח גחלת אל קלפייבל ופוגע בה.
-
[QUOTE=LordAbizi;754258]
תמיר
"מאסקריין, רוח כסופה!" אומר המשוגע איתו דיברת. פיקאצ'ו שולח שוק חשמלי שפוגע במאסקריין. לאחר מכן מאסקריין יוצר בכנפיו רוח בצבע כסף ש"פוגעות" בפיקאצ'ו ומזיזה אותו מעט אחורה.
[/QUOTE]
למה מתקפות לא מתנגשות אף פעם?
--
"פיקאצ'ו,ברק,ואז מכת זנב!"
-
כן הבנתי הכל
אני לוקח את כל הדברים שלי לקראת היציאה למסע ואז מתקדם לכיוון היציאה מהבית
-
תמיר
השאלה הפתיעה אותי מעט.
לפעמים מתקפות מתנגשות, אבל איך רוח יכולה להתנגש עם ברק? ברק זה לא הים הצהוב הזה שהם אוהבים להראות בסדרה, זה בסך הכל איזה פס קצר ומהיר. אז הוא פשוט עובר דרך הרוח, אבל הרוח ממשיכה כמקודם.
--
"מאסקריין, תקוף בשריטות ואז אקדח מים!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו יורה זרם חשמלי שפוגע במאסקריין. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו ושורט אותו עם כנפיו. פיקאצ'ו חובט עם הזנב במאסקריין וזורק אותו אחורה. לבסוף מאסקריין יורה אקדח מים שפוגע בפיקאצ'ו.
עדן
אתה אוסף הכל מתארגן ויצאת מהבית.
-
[QUOTE=LordAbizi;754592]תמיר
השאלה הפתיעה אותי מעט.
לפעמים מתקפות מתנגשות, אבל איך רוח יכולה להתנגש עם ברק? ברק זה לא הים הצהוב הזה שהם אוהבים להראות בסדרה, זה בסך הכל איזה פס קצר ומהיר. אז הוא פשוט עובר דרך הרוח, אבל הרוח ממשיכה כמקודם.
--
"מאסקריין, תקוף בשריטות ואז אקדח מים!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו יורה זרם חשמלי שפוגע במאסקריין. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו ושורט אותו עם כנפיו. פיקאצ'ו חובט עם הזנב במאסקריין וזורק אותו אחורה. לבסוף מאסקריין יורה אקדח מים שפוגע בפיקאצ'ו.
[/QUOTE]
יודע מה,בסדר.אולי ברק ורוח לא יכולים להתנגש.אבל כשאנ ייורה בו חשמל זה לא 'מתנגש' עם השריטות,ואז הוא לא מצליח לבצע אותה?או ההפך עם אקדח המים שלו?
--
"מכת זנב ואז מכת ברק!"
-
[QUOTE=LordAbizi;754258]
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את האצבעות שלה ובינתיים מונפורנו שולח עליה שני גושי אש גדולים. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לבום על קולי שזורק אחורה את מונפורנו. מונפורנו קם ושולח גחלת אל קלפייבל ופוגע בה.[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"זנב ברזל וואגרופי מאך על קלייפלב"
-
תמיר
כי לא הכל בו זמני. פיקאצ'ו יורה את החשמל, אבל השני קודם צריך להתקרב כדי לשרוט, אז החשמל פוגע ביריב לפני שהוא הגיע לפוקימון. וחוץ מזה הפוקימון לא בהכרח מכוון לנקודה שבה הוא תוקף (כלומר למה לא לכוון את אקדח המים לזנב של פיקאצ'ו? הוא מכוון נגיד לא יודע לראש, אקדח המים פוגע בראש, פיקאצ'ו נרתע קצת, אבל אז ממשיך ופוגע עם מתקפת הזנב)
--
"מאסקריין, רוח כסופה ונשיכה!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו קופץ עם הזנב לכיוון מאסקריין. מאסקריין יוצר רוח כסופה שמאטה את פיקאצ'ו, אבל בסוף פיקאצ'ו מגיע אל מאסקריין ופוגע בו. מאסקריין נהדף מעט אחורה. פיקאצ'ו שולח את הברק אל מאסקריין, ולאחר מכן מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו ונושך אותו.
לי
"קלפייבל, חבטת גוף ואגרופי מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל קופצת אל מונפורנו ומפילה אותו. מונפורנו קם מסתובב ונותן לה מכה עם הזנב. לאחר מכן הפוקימון מחליפים כמה אגרופים ומונפורנו קורס על רצפת המכון.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את מונפורנו "מונפורנו לא יכול להלחם. תיקו 1" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;755141]
לי
"קלפייבל, חבטת גוף ואגרופי מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל קופצת אל מונפורנו ומפילה אותו. מונפורנו קם מסתובב ונותן לה מכה עם הזנב. לאחר מכן הפוקימון מחליפים כמה אגרופים ומונפורנו קורס על רצפת המכון.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את מונפורנו "מונפורנו לא יכול להלחם. תיקו 1" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"[/QUOTE]
אני אומר לשופט"אין לי עוד פוקימון"
-
[QUOTE=LordAbizi;755141]תמיר
כי לא הכל בו זמני. פיקאצ'ו יורה את החשמל, אבל השני קודם צריך להתקרב כדי לשרוט, אז החשמל פוגע ביריב לפני שהוא הגיע לפוקימון. וחוץ מזה הפוקימון לא בהכרח מכוון לנקודה שבה הוא תוקף (כלומר למה לא לכוון את אקדח המים לזנב של פיקאצ'ו? הוא מכוון נגיד לא יודע לראש, אקדח המים פוגע בראש, פיקאצ'ו נרתע קצת, אבל אז ממשיך ופוגע עם מתקפת הזנב)
--
"מאסקריין, רוח כסופה ונשיכה!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו קופץ עם הזנב לכיוון מאסקריין. מאסקריין יוצר רוח כסופה שמאטה את פיקאצ'ו, אבל בסוף פיקאצ'ו מגיע אל מאסקריין ופוגע בו. מאסקריין נהדף מעט אחורה. פיקאצ'ו שולח את הברק אל מאסקריין, ולאחר מכן מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו ונושך אותו.
[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,מכת ברק ואז מהירות"
-
לי
השופט מביט בך מופתע מעט.
"אז הפסדת בקרב." הוא אומר
"הפוקימונים שלך בסדר, רק שאין לך מספיק. תתפוס עוד אחד ותבוא שוב. כשתבוא נדון שוב על תנאי הקרב" אומר לך פול מורפי.
תמיר
"מאסקריין, דחיפה ולאחר מכן בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח ברק שפוגע במאסקריין. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו ודוחף אותו. פיקאצ'ו תוקף מהר ופוגע במאסקריין. לפני שפיקאצ'ו מספיק להתרחק מאסקריין יורה כמה בועות שמתפוצצות סביב פיקאצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;756106]
תמיר
"מאסקריין, דחיפה ולאחר מכן בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח ברק שפוגע במאסקריין. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו ודוחף אותו. פיקאצ'ו תוקף מהר ופוגע במאסקריין. לפני שפיקאצ'ו מספיק להתרחק מאסקריין יורה כמה בועות שמתפוצצות סביב פיקאצ'ו.[/QUOTE]
"מכת ברק"
-
[QUOTE=LordAbizi;756106]לי
השופט מביט בך מופתע מעט.
"אז הפסדת בקרב." הוא אומר
"הפוקימונים שלך בסדר, רק שאין לך מספיק. תתפוס עוד אחד ותבוא שוב. כשתבוא נדון שוב על תנאי הקרב" אומר לך פול מורפי.
[/QUOTE]
אני אומר לפול מורפי"אוקי"אני יוצא מהמכון והולך אל מרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=LordAbizi;752874]ג'וני
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף ואז אגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל מתגלגל לכיוון קלפייבל, וקלפייבל קופצת לכיוונו והם מתנגשים. לאחר מכן סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל. קלפייבל מתקרבת לסקווירטל ונותנת לו כמה אגרופי מגה.
[/QUOTE]
,תוכל לשים תמונות של הפוקימונים שלי<?
"סקווירטל בוא ננצח! אקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
תמיר
"מאסקריין, בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח זרם חשמלי אל מאסקריין, בזמן שמאסקריין שולח בועות. הזרם החשמלי מפוצץ את אחת הבועות ופוגע במאסקריין, ושאר הבועות פוגעות בפיקאצ'ו.
לי
אתה יוצא מהמכון ולאחר הליכה קצרה אתה מגיע למרכז הפוקימונים.
ג'וני
אוקיי. מיד מטפל בזה.
--
"קלפייבל, תקפי באגרופי מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל בזמן שהיא מתקרבת. קלפייבל מגיעה אל סקווירטל ונותנת לו כמה אגרופי מגה. סקווירטל קופץ אחורה ושולח בועות אל קלפייבל שמתפוצצות סביבה.