-
[color=blue]עומר-[/color]
טנטקול נרדם פוליווג משתמש בחבטה וטנטקול נהדף אחורנית. אתה והילדה מגיעים בבטחה חזרה לחוף. שניכם רטובים. "צא מגבי."[img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/240magby.png[/img] היא אומרת וזורקת פוקדור. "גלי חום." מגבי משתמש בגלי חום ואתם יבשים עכשיו. "תודה! אני קייט."
[color=orange]כריס-[/color]
"אני חושב שסובבתי את הקרסול" הוא עונה לך. "מה אם הצמח?" שואל פנפי,"אם הוא מרפא פוקימונים הוא לא ירפא גם בני אדם?"
[color=gray]לורן-[/color]
אתה פוגש סנדשרו [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/027sandshrew.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 15 2009, 08:45 AM
[b]
"אני חושב שסובבתי את הקרסול" הוא עונה לך. "מה אם הצמח?" שואל פנפי,"אם הוא מרפא פוקימונים הוא לא ירפא גם בני אדם?"
[/b][/quote]
"יש בזה משהו, אבל הוא רצה לחקור אותו... אם נשתמש בו, כל מה שעברנו עד עכשיו (נלחמנו בנידורן נקבה וברחנו מנידוקווין XD) היה לחינם.
בוא, ננסה לעזור לך. אם המצב באמת כזה חמור, נשתמש בצמח.
או ש..." אמרתי והתחיל לצוץ במוחי רעיון.
"רק שנייה" אני אומר ומוציא את התקשורדור ומחייג לפרופסור אלם.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 15 2009, 12:44 AM
[b] [color=green]ארתור-[/color]
גולדין טובל בתוך המים וכך גם העלי תער וגם הגז הרעיל מפספסים. גולדין קופצת מחוץ למים ומשתמשת בבועות. ההתקפה די חלשה על צ'יקוריטה. [/b][/quote]
"אוקיי צ'יקוריטה הוא מחוץ למים הוא לא יכול לזוז שם זאת ההזדמנות שלנו" אומר לצ'יקוריטה ואז אומר לה עוד "גז רעיל ואז עלי תער ואל תפסיקי עד שהם יחסלו אותו"
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 15 2009, 08:45 AM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
טנטקול נרדם פוליווג משתמש בחבטה וטנטקול נהדף אחורנית. אתה והילדה מגיעים בבטחה חזרה לחוף. שניכם רטובים. "צא מגבי."[img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/240magby.png[/img] היא אומרת וזורקת פוקדור. "גלי חום." מגבי משתמש בגלי חום ואתם יבשים עכשיו. "תודה! אני קייט."
[/b][/quote]
"נעים מאוד אני עומר וזה הפאווליואג שלי"
-
[b]
[color=yellow]ירין-[/color]
פסיידק נפגע בעל התער ונראה שהוא נפגע קשה. הוא משתמש בבועות ומצליח לדחוף ולשרוט את סנקרן. סנקרן מנסה לזרוע זרעי חיים על פסיידק.
[/b][/quote]
"פסיידק אתה יכול, תתחמק ושוב דחיפה וסריטה משולבת!" אני אומר לו
-
[b] [color=purple]ג'ייד-[/color]
אתם עוברים את המקום הצר ורואים את הים שוב. רק שיש פסולת שנראית רעילה שמגיעה מאחת המעבדות ונשפכת לים. פוליווג נראה מתחנן לעזרה. [/b][/quote]
זה היה אזוריל אבל לא משנהXD
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 13 2009, 11:08 PM
[b] [color=red]בן-[/color]
אתה נכנס ויש מלא עשן. הפרופסור על הרצפה.
[/b][/quote]
"פרופסור!" אצעק בבהלה, "אתה בסדר?!" אשאל ואעזור לו לקום.
-
[quote][b]לורן-
אתה פוגש סנדשרו [/b][/quote]ממשיך
-
אתה מתקשר לפרופסור [b][i]גולד[/i][/b]. נראה שהוא תפוס.
[color=green]ארתור-[/color]
גולדין מעולפת.
"נעים מאוד. אני רוצה להודות לך באופן אישי. בוא אחריי." קייט אומרת
[color=yellow]ירין-[/color]
ההתקפה מצליחה. סנקרן מעולף.
[color=purple]ג'ייד-[/color]
נראה שתפוס אצל הפרופסור. אזומריל אומרת משהו לגרולייט, גרולייט מחפש ממך אישור למרות שאינך יודעת מה הוא מתכוון לעשות.
[color=red]בן-[/color]
הפרופסור מתאושש ואומר "נכנסו לפה שני אנשים שרצו את פוקימוני הזהב. הם הפכו את כל המעבדה ו.."
"אנחנו עדיין פה." עונה אחד האנשים
[color=gray]לורן-[/color]
אתה רואה הורסי. [img]http://www.dragonflycave.com/flsprites/116horsea.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 17 2009, 08:39 AM
[b]
"נעים מאוד. אני רוצה להודות לך באופן אישי. בוא אחריי." קייט אומרת [/b][/quote]
"אממ אוקי" אני אומר והולך אחריה ומחזיר את פולי לפוכדור שלו.
-
אתם מגיעים למעבדה של פרופ. שיין. קייט רואה את הפרופסור ואומרת "אבא, הילד הזה הוא עומר והוא הציל אותי כרגע בים מטנטקול." הפרופסור מסתכל עלייך ועליה "אמרתי לך שזה מסוכן בשבילך. תודה רבה עומר, ששמרת עליה. אולי תרצ.." יש פיצוץ במעבדה והמעבדה מתמלאת עשן.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 17 2009, 08:46 AM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
אתם מגיעים למעבדה של פרופ. שיין. קייט רואה את הפרופסור ואומרת "אבא, הילד הזה הוא עומר והוא הציל אותי כרגע בים מטנטקול." הפרופסור מסתכל עלייך ועליה "אמרתי לך שזה מסוכן בשבילך. תודה רבה עומר, ששמרת עליה. אולי תרצ.." יש פיצוץ במעבדה והמעבדה מתמלאת עשן. [/b][/quote]
"קייט! פרופסור! אתם בסדר?" אני צועק
-
[b] [color=purple]ג'ייד-[/color]
נראה שתפוס אצל הפרופסור. אזומריל אומרת משהו לגרולייט, גרולייט מחפש ממך אישור למרות שאינך יודעת מה הוא מתכוון לעשות.
[/b][/quote]
"טוב, תנסה מה שאתה רוצה... הפרופסור לא עונה <_< "
-
[b] [color=orange]כריס-[/color]
אתה מתקשר לפרופסור [b][i]גולד[/i][/b]. נראה שהוא תפוס.
[/b][/quote]
"לעזאזל!" אני פולט מפי וממשיך: "כנראה שהברירה היחידה היא לנסות לרפאות אותך בעזרת הצמח".
-
[b] [color=green]ארתור-[/color]
גולדין מעולפת. [/b][/quote]
"צא פוקדור" אצעק ואזרוק פוקדור על גולדין