-
[quote][b]לורן - מרקרוו עף אל השמיים אך הבידרילים עוקבים אחריו.
ראלסט משתמשת בבלבול, מה שעוצר את הבידרילים כשלפתע שלושה בידרילים מתנגדים לביבול ועפים לכיוון מרקרוו, שאר הבידרילים נכנעו וברחו.[/b][/quote]אני מחזיר את מרקרוו לפוקדור"ראלטס תבלבל את שלושתם!"
-
עומר - בידוף בורח מהאזור ומשאיר את סנטרט ורטטה לבד.
קלפה משתמשת במטרונום שגורם לגחלת שפוגעת בסנטרט.
סנטרט מגיב בעזרת הצלפת זנב שחוסמת את מתקפת המשקל שלה ומשתמש בנגיחה.
קלפה נופלת על הרצפה אך קמה.
סורבקיט משתמש בבועות על רטטה, שמעלפות את רטטה במהירות.
כשאתה חושב על כמה שהרטטה היה חלש אתה מבחין שיש לו פצע גדול באזור הבטן ואתה מבין שהבועות לא יכלו לגרום לזה.
ירין - לומדים מתקפות כשלומדים.
סינדקוויל משתמש במסך עשן ומנסה לרכז אש בפה שלו, אך ללא הצלחה.
הוא משתמש בדחיפה, שנבללמת בקלות על ידי מכת קראטה של מאצ'וק, שמעיף אותו בעזרת בעיטה נמוכה אל עבר גבול האצטדיון.
סינדקוויל מנסה לקום ומצליח, לפתע נראה שהוא מתעצבן והלהבה שעל גבו גדלה, הוא פותח את הפה שלו וצורח כשלפתי ניצוצות אדומים יוצאים ממנו.
סינדקוויל משתמש בגחלת ופוגע במאצ'וק.
*סינדקוויל למד גחלת*
ריצ'רד - צ'יקוריטה יוצאת ומשתמשת בהצלפת זנב שלא ממש משפיעה על לוטד, ואז עוברת לדחיפה.
לוטד מגיב בעזרת אדח מים שבולם את המכה.
לורן - ראלטס משתמשת שוב בבלבול, אבל היא עייפה ולא מצליחה לתקוף את כולם.
אחד הבידרילים טס לכיוונה ומשתמש בעוקץ רעל שפוגע בראלטס.
ראלטס לא מתייאשת וקמה שוב, כשלפתע 3 הבידרילים מתחילים להשמיע זמזומים והקוץ שלהם מתחיל לזהור בצבע כסף.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:03 PM
[b] עומר - בידוף בורח מהאזור ומשאיר את סנטרט ורטטה לבד.
קלפה משתמשת במטרונום שגורם לגחלת שפוגעת בסנטרט.
סנטרט מגיב בעזרת הצלפת זנב שחוסמת את מתקפת המשקל שלה ומשתמש בנגיחה.
קלפה נופלת על הרצפה אך קמה.
סורבקיט משתמש בבועות על רטטה, שמעלפות את רטטה במהירות.
כשאתה חושב על כמה שהרטטה היה חלש אתה מבחין שיש לו פצע גדול באזור הבטן ואתה מבין שהבועות לא יכלו לגרום לזה.
[/b][/quote]
"אוי לא!" אני אומר ומרים את רטטה הקטן ומחזיר את הפוקימונים שלי ורץ למרכז "ג'וי מצאתי את הרטטה הזה תראי איזה פצע יש לו!"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:03 PM
[b] ירין - לומדים מתקפות כשלומדים.
סינדקוויל משתמש במסך עשן ומנסה לרכז אש בפה שלו, אך ללא הצלחה.
הוא משתמש בדחיפה, שנבללמת בקלות על ידי מכת קראטה של מאצ'וק, שמעיף אותו בעזרת בעיטה נמוכה אל עבר גבול האצטדיון.
סינדקוויל מנסה לקום ומצליח, לפתע נראה שהוא מתעצבן והלהבה שעל גבו גדלה, הוא פותח את הפה שלו וצורח כשלפתי ניצוצות אדומים יוצאים ממנו.
סינדקוויל משתמש בגחלת ופוגע במאצ'וק.
*סינדקוויל למד גחלת*
[/b][/quote]
"יופי! עכשיו מסך עשן ושוב גחלת! נסה להתחמק מהמתקפות של מאצ'וק בדחיפה!" אני אומר
-
עומר - האחות ג'וי ניגשת אליך ואומרת: "זאת לא הפתעה, בזמן האחרון הופיעו יותר ויותר פוקימוני פרא פצועים. רק היום הגיעו שבעה פוקימונים פצועים במצב קשה. תביא לי אותו, אנחנו נטפל בו" היא אומר ולוקחת אותו לחדר אחד.
כעבור כמה רגעים היא חוזרת ונאנחת.
"הרטטה הזה יהיה ממש בסדר, הוא כבר מרגיש יותר טוב" היא אומרת לך ומחייכת.
ירין - סינדקוויל משתמש במסך עשן ומאצ'וק לא מצליח לראות מה הוא עושה..
הוא רץ ונופל כשסינדקוויל נוגח בו בעזרת דחיפה ומשתמש בגלחת.
העשן מתחיל להתפזר ולפתע אתה רואה בזירה את מאצ'וק וסינדקוויל נאבקים אחד בשני כשסינדקוויל משתמש בדחיפה ומאצ'וק בבעיטה נמוכה.
שני הפוקימונים נראים תשושים ושמחים מהקרב.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:18 PM
[b] ירין - סינדקוויל משתמש במסך עשן ומאצ'וק לא מצליח לראות מה הוא עושה..
הוא רץ ונופל כשסינדקוויל נוגח בו בעזרת דחיפה ומשתמש בגלחת.
העשן מתחיל להתפזר ולפתע אתה רואה בזירה את מאצ'וק וסינדקוויל נאבקים אחד בשני כשסינדקוויל משתמש בדחיפה ומאצ'וק בבעיטה נמוכה.
שני הפוקימונים נראים תשושים ושמחים מהקרב. [/b][/quote]
"סינק אתה יכול! שוב מסך עשן ובכל הכח גחלת! נסה להפתיע אותו מאחור!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:18 PM
[b] עומר - האחות ג'וי ניגשת אליך ואומרת: "זאת לא הפתעה, בזמן האחרון הופיעו יותר ויותר פוקימוני פרא פצועים. רק היום הגיעו שבעה פוקימונים פצועים במצב קשה. תביא לי אותו, אנחנו נטפל בו" היא אומר ולוקחת אותו לחדר אחד.
כעבור כמה רגעים היא חוזרת ונאנחת.
"הרטטה הזה יהיה ממש בסדר, הוא כבר מרגיש יותר טוב" היא אומרת לך ומחייכת. [/b][/quote]
"ווא ג'וי תודה!" אני אומר ולוקח את רטטה "אתה תיהיה בסדר לבדך?" אני שואל אותו.
-
ירין - סינדקוויל משתמש במסך עשן וחומק אל עבר הצד האחורי של הזירה ומשתמש בגחלת.
מאצ'וק הבין שסינדקוויל תןקף מאחור ומשתמש בהטחה ססמית. אתה לא מצליחלראות כלום דרך העשן, כשלפתע אתה שומע קול של גוף נחבט ברצפה.
כשהעשן מתפזר אתה רואה את סינדקוויל ואת מאצ'וק שוכבים על הרצפה מעולפים.
"זה היה קרב טוב" אומר לך הילד ולוחץ לך את היד.
"קוראים לי אנטוני, ואני חייב להודות שהתרשמתי מאוד" הוא מחייך לעברך.
"קח את זה" הוא אמר והגיש לך שקית קטנה.
"זה יעזור לך מתישהו, ואני צריך לחזור אל האצטדיון, אז נתראה" הוא מודה לך וחוזר אל עבר האצטדיון.
עומר - רטטה מהנהן ומתחיל לרוץ אל כיוון היער, כשלפתע אתה שומע צעקה של פוקימון מהכיוון שאליו רטטה הלך.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:30 PM
[b]
עומר - רטטה מהנהן ומתחיל לרוץ אל כיוון היער, כשלפתע אתה שומע צעקה של פוקימון מהכיוון שאליו רטטה הלך. [/b][/quote]
"שיט!" אני אומר ורץ אחריו במהירות
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:30 PM
[b] ירין - סינדקוויל משתמש במסך עשן וחומק אל עבר הצד האחורי של הזירה ומשתמש בגחלת.
מאצ'וק הבין שסינדקוויל תןקף מאחור ומשתמש בהטחה ססמית. אתה לא מצליחלראות כלום דרך העשן, כשלפתע אתה שומע קול של גוף נחבט ברצפה.
כשהעשן מתפזר אתה רואה את סינדקוויל ואת מאצ'וק שוכבים על הרצפה מעולפים.
"זה היה קרב טוב" אומר לך הילד ולוחץ לך את היד.
"קוראים לי אנטוני, ואני חייב להודות שהתרשמתי מאוד" הוא מחייך לעברך.
"קח את זה" הוא אמר והגיש לך שקית קטנה.
"זה יעזור לך מתישהו, ואני צריך לחזור אל האצטדיון, אז נתראה" הוא מודה לך וחוזר אל עבר האצטדיון.
[/b][/quote]
"תודה! לי קוראים ירין!" אני אומר וממשיך בדרכי
-
עומר - אתה רץ במהירות לכיוון שממנו הצעקה באה ורואה את הסנטרט שנלחמת מולו מקודם מעולף על הרצפה, כשמולו עומד מאמן עם אלקטאבאז([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa125.png[/img]).
"אוקיי אלקטאבאז, תחסל אותו בעזרת רעם!" המאמן צועק.
אתה רואה את אלקטאבאז מחשמל את סנטרט, כשלפתע סנטרט קם מהאדמה אך בקושי, כשלפתע הוא נוחת על הרצפה.
הבנת שסנטרט מת.
ירין - אתה פוגש שוב את השוטרת ג'ני בעיר.
"נו, איך היה?" היא שואלת אותך.
"ניצחת את אנטוני או שהפסדת? הוא יריב קשוח" היא אומרת ומתיישבת על ספספל קרוב.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:37 PM
[b] עומר - אתה רץ במהירות לכיוון שממנו הצעקה באה ורואה את הסנטרט שנלחמת מולו מקודם מעולף על הרצפה, כשמולו עומד מאמן עם אלקטאבאז([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa125.png[/img]).
"אוקיי אלקטאבאז, תחסל אותו בעזרת רעם!" המאמן צועק.
אתה רואה את אלקטאבאז מחשמל את סנטרט, כשלפתע סנטרט קם מהאדמה אך בקושי, כשלפתע הוא נוחת על הרצפה.
הבנת שסנטרט מת. [/b][/quote]
"למה עשית את זה?!" אני צועק "מה הסנטרט הקטן הזה עשה לך?!" אני ממשיך
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:37 PM
[b] ירין - אתה פוגש שוב את השוטרת ג'ני בעיר.
"נו, איך היה?" היא שואלת אותך.
"ניצחת את אנטוני או שהפסדת? הוא יריב קשוח" היא אומרת ומתיישבת על ספספל קרוב. [/b][/quote]
"היה לנו קרב מאוד צמוד! בסוף היה תיקו.. אז יש פשעים בעיר?" אני שואל בציניות
-
עומר - "הוא בסך הכל אימון לאלקטאבאז, כלי פשוט, חסר תועלת וצורך, מה זה משנה כבר מה קורה לו?" הוא שואל בלעג ובועט בגופה של סנטרט אל עבר אחד השיחים.
"פוקימונים הם רק יצורים שמשמשים למלחמה, כלים פשוטים במשחק שגדול עליהם. הם חסרי תועלת." הוא אומר ומסתכל עליך בזעם.
ירין - "יפה! רוב המאמנים מפסידים לו..." היא אומרת.
"טוב, בטח תרצה להמשיך לעיר הבאה, אני לא אעצור בעדך" היא אומרת וקמה.
"ובנוגע לשאלה, אין פשעים בעיר הזאת" היא מכריזה ומחייכת מגאווה.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 6 2009, 10:55 PM
[b] עומר - "הוא בסך הכל אימון לאלקטאבאז, כלי פשוט, חסר תועלת וצורך, מה זה משנה כבר מה קורה לו?" הוא שואל בלעג ובועט בגופה של סנטרט אל עבר אחד השיחים.
"פוקימונים הם רק יצורים שמשמשים למלחמה, כלים פשוטים במשחק שגדול עליהם. הם חסרי תועלת." הוא אומר ומסתכל עליך בזעם. [/b][/quote]
"אתה כ"כ טועה מה אתה חושב שאין להם רגשות?!" אני צועק בזעם ומרים את הגופה של סנטרט "תראה יצור שפל שכמותך מה עשית! ובשביל מה?!" אני אומר לו בכעס "נראה לך שלאלקטורבז שלך אין רגשות? אם תירה בו הוא לא ידמם? אם תקלל אותו הוא לא יעלב? מאיפה הקרצת את השטות הזאת שפוקימונים הם רק כלי מלחמה?" אני אומר בכעס "בטח גדלת בלי חברים והרגת פוקימונים כי היית ילד קטן ופאטתי, מה שלא בדיוק משנה כי אתה עכשיו בן אדם בוגר ופאטתי" אני אומר והולך ממנו "רטטה בוא" אני אומר וממשיך "אתה יודע משהו נראה לי שכדאי שתלמד שפוקימונים הם לא כלי משחק! צא דיטו שינוי צורה ואז תתקוף אותו ברעם!"