-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 08:26 AM
[b]
[b][i][u]ירין:[/u][/i][/b]
בדיוק עידכנתי את הסיבוב האחרון לפני השלב הבא.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
סווינאב מביט בך נואשות ואז מראה לך על צד גופו פרווה קצרה מאוד וחרוכה, סימן ודאי לנזק מאש. לאחר מכן סווינאב מביט בצ'מצ'אר ועושה חיקוי של חברים טובים מאוד מילדות. לאחר מכן, הוא נעמד על רגליו, כלומר התבגר ואז הוא מראה שחבר הילדות שלו צ'ימצ'אר תקף אותו ואת משפחתו של סווינאב בעזרת משפחתו של צ'ימצ'אר.
[/b][/quote]
אז מחר אני נוסע וגם לא בטוח שיהיה לי זמן.. אולי תדחה את זה כשאני אחזור..או שנעשה את השלב הבא היום..
-------
"סווינאב, אני מבין... אבל זה צ'ימצ'ר אחר-והוא עכשיו בצוות שלנו והוא לא יפגע בך-נכון צ'ימצ'ר?"
-
[b][i][u][color=darkred][SIZE=4]אני אמשיך את המשחק ברגע שיוכרז מנצח באתגר!
דודי, ירין, כריס וג'יימס הם היחידים שרשאים לענות לי על החידות הבאות:
1. מה החלום של מיאו של צוות רוקט?
2. למה מיאו למד לדבר?
3. מה קשר של ג'סי לצוות רוקט פרט לעובדה שהיא חלק מצוות רוקט?
4. מי גילה לאש על מחוז סינו?
5. מאיזו סוג משפחה הגיעה ג'סי? עמידה או ענייה?
6. מהו הסרט שבו השתתפו הכי הרבה אגדיים וכמה השתתפו בו?
7. מה הקשר בין קרוגאנק של ברוק לצוות רוקט?
[/color][/SIZE][/u][/i][/b]
[b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
אתה יוצא מהמעבדה ויוצא לכיוון השדות. לפתע את רואה משהו עף לעברך. אתה רואה שזה פוקימון דמוי ינשוף עם עיניים גדולות, כנפיים גדולות, מעין שתי קרניים על ראשו ודוגמאות משולשים שחורים על בטנו ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa164.png[/img]). הוא עף מעליך ומפיל עליך נייר ואז עף משם. אתה תופס את הנייר ורואה שעליו רשום '[i]בין שיח הפרי הראשון מימין ועץ הפרי הראשון משמאל, בדיוק בינהן שוכן אוצר מתחת לאדמה'[/i]. האם תלך בעקבות כתב החידה?
נ.ב.: המשכתי רק לדניאל כיוון שהוא לא חלק באתגר.
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 12:44 PM
[b] [b][i][u][color=darkred][SIZE=4]אני אמשיך את המשחק ברגע שיוכרז מנצח באתגר!
דודי, ירין, כריס וג'יימס הם היחידים שרשאים לענות לי על החידות הבאות:
1. מה החלום של מיאו של צוות רוקט?
2. למה מיאו למד לדבר?
3. מה קשר של ג'סי לצוות רוקט פרט לעובדה שהיא חלק מצוות רוקט?
4. מי גילה לאש על מחוז סינו?
5. מאיזו סוג משפחה הגיעה ג'סי? עמידה או ענייה?
6. מהו הסרט שבו השתתפו הכי הרבה אגדיים וכמה השתתפו בו?
7. מה הקשר בין קרוגאנק של ברוק לצוות רוקט?
[/color][/SIZE][/u][/i][/b]
אתה יוצא מהמעבדה ויוצא לכיוון השדות. לפתע את רואה משהו עף לעברך. אתה רואה שזה פוקימון דמוי ינשוף עם עיניים גדולות, כנפיים גדולות, מעין שתי קרניים על ראשו ודוגמאות משולשים שחורים על בטנו ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa164.png[/img]). הוא עף מעליך ומפיל עליך נייר ואז עף משם. אתה תופס את הנייר ורואה שעליו רשום '[i]בין שיח הפרי הראשון מימין ועץ הפרי הראשון משמאל, בדיוק בינהן שוכן אוצר מתחת לאדמה'[/i]. האם תלך בעקבות כתב החידה?
נ.ב.: המשכתי רק לדניאל כיוון שהוא לא חלק באתגר. [/b][/quote]
כן אני אילך לפי המכתב אני מוציא את מצופ והשני XD לעזור לי לחפש
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 08:26 AM
[b]
[b][i][u]כריס:[/u][/i][/b]
מגנמייט יוצא מהפוקדור ומביט בך. אתה רואה שצבעו שונה כי בדרך כלל מגנמייטים הם כסופים ועל המגנטים שלהם יש סימונים. המגנמייט הזה הוא בגוון מסויים של חום ואין לו סימונים על המגנטים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa081.png[/img]). זהו מגנמייט זוהר! לפתע אתה שומע מישהו קורא בשמך: "כריס? יש פה ילד בשם כריס?"
[/b][/quote]
"כן, זה אני" אני אומר ומחפש את מי שקרה לי.
-
[b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
[b]כל הכבוד! פתרת את החידות! הפרס שלך הוא רג'יג'יאס! ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa486.png[/img]).
אתה תקבל אותו בהמשך המשחק כדי שהוא קבלה שלו תיתקשר לעלילה (אי אפשר שפתאום מישהו בא אליך ואומר "בגלל ש________ אנחנו שמחים להודיע לך כי אתה מקבל רג'יג'יאס" :XD:).[/b]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אמבראון משתמש בכדור צל אבל לא כלפי נידוקינג אלה כלפיי האדמה, מה שמעיף אותו למעלה וכך הוא לא נפגע מרעידת האדמה. לפתע, אמבראון מגיע לחלק שבו אור הירח פוגע בו ישירות. אתה לא יודע מה בדיוק קורה אבל אתה שם לב שפתאום אמבראון נראה הרבה יותר חזק, כאילו הכפילו לו את העוצמה והכוח פי 4. אמבראון מביט ישירות לעיניו של נידוקינג ומיד נידוקינג צורח. הוא נשכב על הריצפה ומתחי לצרוח ולבכות לעזרה. אמבראון משתמש בסיוט אבל הכוח של הסיוט הרבה יותר חזק. יריבך אומר: "נו טוב אז יש לך אמבראון עם יכולת 'חיזוק ירח'".
סווינאב מביט בל ואז נושך את השרוול של היד שלך וגורר אותך ואת צ'ימצ'אר ללוח מודעות. אתה קורא את המודעה שעליה מביט סווינאב:
'[i]נלכד סווינאב שהותקף לפני שנה על ידי חבורה של צ'ימצ'ארים, מונפרואים ואינפריימיפים. התוקפים החריבו את ביתם של משפחות הסווינאב שהתגוררו, פצעו והבריחו אותן. נודע שאימו של הסווינאבנסחפה על קרחון בגל שמונפרו אחד ניתק את הקרחון מהאזור מגורים. הסווינאב שנלכד פוחד מאז מצ'ימצ'ארים[/i]'.
עכשיו אתה מבין מה קרה לסווינאב. צ'ימצ'אר גם מבין והוא מביט ברחמים על סווינאב. אתה מבין שאתה חייב בדרך כלשהי לגרום לסווינאב להפסיק לפחד. 'והדרך היא...' אתה חושב לעצמך ארוכות כשלפתע עולה במוחך רעיון אדיר 'ניצחון על צ'ימצ'אר!'
אתה הולך בעקבות הדף ומחפש עצי פרי. אתה לא מוצא כאלו ומחליט לבקש ממצ'ופ ומפוליוואג שירחרחו את האוויר. שניהםם מרחרחים ואז מבט רעב מתפשט על עינהם. אם מתחילים לרוץ קדימה ואתה בעקבותיההם עד שאתם מגיעים לעץ פרי בצד אחד של הדרך ובשיח פרי בצד האחר של הדרך. מצ'ופ ופוליוואג מסתערים על הפירות ומתחילים לאכול אותם.
אתה רואה איש מתקרב אליך. הוא מגיע אליך ואומר "סוף סוף מצאתי אותך! הפרופסור אוק הקשר אלי ברגע שנתן לך את המגנמייט הזוהר. ברכותיי, אתה האדם האלף שמקבל פוקימון התחלתי זוהר במחוזינו הקט. אז מגיע לך פרס, הלוא כן? אזתבחר אחד משלושת הפוקימונים שאציג לך:
פוקימון הדרקון- גיבל" הוא אומר וזורק פוקדור, ממנו יוצא גיבל ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa443.png[/img])
"פוקימון האבן- לרביטר" הוא אומר וזורק פוקדור נוסף, ממנו יוצא לרביטר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa246.png[/img])
"או אולי בעצם פוקימון במתכת- שילדון" הוא אומר וזורק פוקדור שלישי, ממנו יוצא שילדון ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa410.png[/img])
"כמוכן אציין שהסוג המשני של כל אחד מהם הוא אדמה, הסוג החזק על המגנמייט שלך, במי אתה בוחר?"
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 03:29 PM
[b] [b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
[b]כל הכבוד! פתרת את החידות! הפרס שלך הוא רג'יג'יאס! ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa486.png[/img]).
אתה תקבל אותו בהמשך המשחק כדי שהוא קבלה שלו תיתקשר לעלילה (אי אפשר שפתאום מישהו בא אליך ואומר "בגלל ש________ אנחנו שמחים להודיע לך כי אתה מקבל רג'יג'יאס" :XD:).[/b]
אמבראון משתמש בכדור צל אבל לא כלפי נידוקינג אלה כלפיי האדמה, מה שמעיף אותו למעלה וכך הוא לא נפגע מרעידת האדמה. לפתע, אמבראון מגיע לחלק שבו אור הירח פוגע בו ישירות. אתה לא יודע מה בדיוק קורה אבל אתה שם לב שפתאום אמבראון נראה הרבה יותר חזק, כאילו הכפילו לו את העוצמה והכוח פי 4. אמבראון מביט ישירות לעיניו של נידוקינג ומיד נידוקינג צורח. הוא נשכב על הריצפה ומתחי לצרוח ולבכות לעזרה. אמבראון משתמש בסיוט אבל הכוח של הסיוט הרבה יותר חזק. יריבך אומר: "נו טוב אז יש לך אמבראון עם יכולת 'חיזוק ירח'".
[/b][/quote]
יש שזה כבר יקרה!!!!!!!!! אפשר לילכוד ריולו?
-----------------------------------------
"גמור אותו בכדור צל!"
-
[b]
אתה רואה איש מתקרב אליך. הוא מגיע אליך ואומר "סוף סוף מצאתי אותך! הפרופסור אוק הקשר אלי ברגע שנתן לך את המגנמייט הזוהר. ברכותיי, אתה האדם האלף שמקבל פוקימון התחלתי זוהר במחוזינו הקט. אז מגיע לך פרס, הלוא כן? אזתבחר אחד משלושת הפוקימונים שאציג לך:
פוקימון הדרקון- גיבל" הוא אומר וזורק פוקדור, ממנו יוצא גיבל ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa443.png[/img])
"פוקימון האבן- לרביטר" הוא אומר וזורק פוקדור נוסף, ממנו יוצא לרביטר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa246.png[/img])
"או אולי בעצם פוקימון במתכת- שילדון" הוא אומר וזורק פוקדור שלישי, ממנו יוצא שילדון ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa410.png[/img])
"כמוכן אציין שהסוג המשני של כל אחד מהם הוא אדמה, הסוג החזק על המגנמייט שלך, במי אתה בוחר?" [/b][/quote]
פויה, אין שם דרטיני! :angry:
"אני אקח את לארביטאר" אני אומר ומושיט את ידי בשביל לקבל את הפוקדור.
"תודה רבה" אני אומר אחרי שאני מקבל את הכדור ומחפש את היציאה מהעיר.
-
[b]
אתה הולך בעקבות הדף ומחפש עצי פרי. אתה לא מוצא כאלו ומחליט לבקש ממצ'ופ ומפוליוואג שירחרחו את האוויר. שניהםם מרחרחים ואז מבט רעב מתפשט על עינהם. אם מתחילים לרוץ קדימה ואתה בעקבותיההם עד שאתם מגיעים לעץ פרי בצד אחד של הדרך ובשיח פרי בצד האחר של הדרך. מצ'ופ ופוליוואג מסתערים על הפירות ומתחילים לאכול אותם.
[/b][/quote]
באו תעזרו לי לחפש את האוצר חברה :)
-
[b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
כן. כשתצא מהעיר, אני אתן לך ללכוד ריולו.
אמבראון מיף את ראשו ומביט לירח. עיניו בוהקות ואז הוא פותח את פיו. אתה רואה כדור צל שנטען במהירות עצומה. לבסוף כדר הצל גדול כמו דלת של בית מלון. אמבראון מביט בנידוקינג הרועד מהשפעת הסיוט ושלח את כדור הצל ישירות אליו. לרגע אתה לו רועה כלום פרט לענן אבק ואז כשהוא מתפזר נידוקינג נחשף שכוב על האדמה מסוחרר לחלוטין. "נידוקינג לא יכול להלחם!" מכריז השופט "המנצח הוא אמבראון!". יריבך מביט באמבראון בזעם גלוי ומחזיר את נידוקינג לפוקדור. "צא, גנגר!" הוא אור והגנגר הזוהר שלו מופיע שוב על הזירה.
אם אתה רוצה ללכוד דרטיני אני אסדר את זה פשוט רשמתי פוקימוני אדמה עם סוג נוסף כיוון שפוקימוני אדמה חזקים פי 4 ממגנמייט.
"אין בעד מה!" אומר האיש "אבל תקשיב, לרביטר הזה יכול להשתמש בחפירה, מיקוד אנרגיה, זריקת סלעים ומלכודת חול." הוא מסיים ופוסע משם. אתה מחפש את היציאה מהעיר ולפתע מרגיש גס רוח על שלא הצגת את עצמך ללרביטר ולא הכרת לו את מגנמייט
מצ'ופ ופוליוואג מביטים זה בזה ומהנהנים. מצ'ופ קוטף כמה פירות עסיסיים וגדולים ומתקרב אליך. הוא קופץ מעלה ונתלה על התיק שלך ומכניס לשם את הפירות ואז מורה לפוליוואג לבוא. יחד הם עוזרים לך לחפור בכך שפוליוואג הופך את האדמה לבוץ עם אקדח מים ואתה ומצ'ופ חופרים. לבסוף אתה מרגיש מגע של עץ. אתה מושך את העץ ומצ'ופ עוזר לך. לבסוף נשלפת מהאדמה קופסת עץ בצורת קובייה. האם תפתח אותה?
-
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 20 2009, 03:47 PM
[b] [b][i][u]דודי:[/u][/i][/b]
כן. כשתצא מהעיר, אני אתן לך ללכוד ריולו.
אמבראון מיף את ראשו ומביט לירח. עיניו בוהקות ואז הוא פותח את פיו. אתה רואה כדור צל שנטען במהירות עצומה. לבסוף כדר הצל גדול כמו דלת של בית מלון. אמבראון מביט בנידוקינג הרועד מהשפעת הסיוט ושלח את כדור הצל ישירות אליו. לרגע אתה לו רועה כלום פרט לענן אבק ואז כשהוא מתפזר נידוקינג נחשף שכוב על האדמה מסוחרר לחלוטין. "נידוקינג לא יכול להלחם!" מכריז השופט "המנצח הוא אמבראון!". יריבך מביט באמבראון בזעם גלוי ומחזיר את נידוקינג לפוקדור. "צא, גנגר!" הוא אור והגנגר הזוהר שלו מופיע שוב על הזירה.
[/b][/quote]
"טוב אמבראון זה היה מספיק לבנתיים תחזור.אלקיד צא מכת ברק ואז אגרוף רעם
-
[b]
אם אתה רוצה ללכוד דרטיני אני אסדר את זה פשוט רשמתי פוקימוני אדמה עם סוג נוסף כיוון שפוקימוני אדמה חזקים פי 4 ממגנמייט.
"אין בעד מה!" אומר האיש "אבל תקשיב, לרביטר הזה יכול להשתמש בחפירה, מיקוד אנרגיה, זריקת סלעים ומלכודת חול." הוא מסיים ופוסע משם. אתה מחפש את היציאה מהעיר ולפתע מרגיש גס רוח על שלא הצגת את עצמך ללרביטר ולא הכרת לו את מגנמייט [/b][/quote]
"צא לארביטר!" אני צועק וזורק את הכדור של לארביטאר אל האוויר.
"היי, אני כריס, אני אהיה המאמן שלך" אני אומר לו ומחייך.
"וזה מגנמייט" אני אומר ומוציא את מגנמיטט מהכדור שלו.
-
[b]
מצ'ופ ופוליוואג מביטים זה בזה ומהנהנים. מצ'ופ קוטף כמה פירות עסיסיים וגדולים ומתקרב אליך. הוא קופץ מעלה ונתלה על התיק שלך ומכניס לשם את הפירות ואז מורה לפוליוואג לבוא. יחד הם עוזרים לך לחפור בכך שפוליוואג הופך את האדמה לבוץ עם אקדח מים ואתה ומצ'ופ חופרים. לבסוף אתה מרגיש מגע של עץ. אתה מושך את העץ ומצ'ופ עוזר לך. לבסוף נשלפת מהאדמה קופסת עץ בצורת קובייה. האם תפתח אותה? [/b][/quote]
כן אני יפתח אותה :)
-
שם:אנג'ל
תמונה:[url]http://pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr055.png[/url]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):נולדתי למשפחה ממוצעת מכפר קטן.
להוריי היה חוות פוקימונים קרוב לכפר שם הייתי מבלה את רוב הזמני .
מגיל קטן התחברתי לפוקימונים .
לילה אחד שמעתי משהו גדול נופל שיצאתי ראיתי נידוקווין מעולפת על הריצפה ולידה היה פוקימון גדול שלא הספקתי לזהות בגלל החושך ישר הערתי את הוריי .
בגלל שלא יכלנו להעביר את נידוקווין משם אז אבי תפס אותה ומשם ישר הלכנו למרכז הפוקימונים שהיה בכפר .
אחריי שנידוקווין התאוששה קצת מהנזק שהיה לה אני הייתי צריך לטפל בא .
ככה אני והיא התחברנו .
עכשיו שאני מקבל את הפוקימון הראשון שלי אני רוצה לקבל נידורן מסוג נקבה בשביל שיהיה לי נידוקווין .
כינוי בפורום:tomer14
פוקימון התחלתי:נידורן F
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:לתפוס סקווירטל וצארמנדר
-
[b]
סווינאב מביט בל ואז נושך את השרוול של היד שלך וגורר אותך ואת צ'ימצ'אר ללוח מודעות. אתה קורא את המודעה שעליה מביט סווינאב:
'[i]נלכד סווינאב שהותקף לפני שנה על ידי חבורה של צ'ימצ'ארים, מונפרואים ואינפריימיפים. התוקפים החריבו את ביתם של משפחות הסווינאב שהתגוררו, פצעו והבריחו אותן. נודע שאימו של הסווינאבנסחפה על קרחון בגל שמונפרו אחד ניתק את הקרחון מהאזור מגורים. הסווינאב שנלכד פוחד מאז מצ'ימצ'ארים[/i]'.
עכשיו אתה מבין מה קרה לסווינאב. צ'ימצ'אר גם מבין והוא מביט ברחמים על סווינאב. אתה מבין שאתה חייב בדרך כלשהי לגרום לסווינאב להפסיק לפחד. 'והדרך היא...' אתה חושב לעצמך ארוכות כשלפתע עולה במוחך רעיון אדיר 'ניצחון על צ'ימצ'אר!'
[/b][/quote]
יש שלב הבא בחידון? או שאני לא אוכל לזכות בכלום... :(
------
"היי אולי תעשו קרב בינכם?" אני שואל