-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 11:03 AM
[b]
דודי
"בלבאזור, תפוס את הרגליים הקדמיות שלו עם הגפנים שלך!" אומר המאמן, וכששינקס רץ לבלבאזור כדי לשנוך אותו, הגפנים של בלבאזור תופסים את הרגליים של שינקס וזה גורם לו ליפול.
[/b][/quote]
"שינקס דחיפה עכשיו!"
-
ירין
"בידוף, התעלם מהשטויות שלו, השתמש במכניקה הניוטונית ובחוקים של תנועה מעגלית כדי לצפות את המקום שלו, ולאחר שאתה מאתר אותו השתמש מהר בזריזות, ואם הוא תוקף אותך, מהר תתחבא מאחריו" אומר פול מורפי. בידוף עוצם את עיניו ומנסה לחשב כל מיני דברים, ומנקי מבין שזו ההזדמנות שלוף והוא רץ לבידוף. בידוף מבחין בכך וקופץ למעלה ומשתמש במהירות, הוא פוגע במנקי, ובורח אבל אז מנקי מעתבצן ומשתמש בשריטות זעם ופגע בבידוף.
דודי
"בלבאזור, אותו דבר, הוא לא לומד מהטעויות שלו!" אומר המאמן בלעג, ושוב כששינקס רץ כדי לדחוף אותו, בלבאזור תופס את הרגליים הקדמיות שלו ומפיל אותו. תנסה למצוא דרך להשתמש באחיזה הזאת לטובתך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 11:49 AM
[b] ירין
"בידוף, התעלם מהשטויות שלו, השתמש במכניקה הניוטונית ובחוקים של תנועה מעגלית כדי לצפות את המקום שלו, ולאחר שאתה מאתר אותו השתמש מהר בזריזות, ואם הוא תוקף אותך, מהר תתחבא מאחריו" אומר פול מורפי. בידוף עוצם את עיניו ומנסה לחשב כל מיני דברים, ומנקי מבין שזו ההזדמנות שלוף והוא רץ לבידוף. בידוף מבחין בכך וקופץ למעלה ומשתמש במהירות, הוא פוגע במנקי, ובורח אבל אז מנקי מעתבצן ומשתמש בשריטות זעם ופגע בבידוף.
[/b][/quote]
אתה מוסיף לי?
---
"מנקי עכשיו בכל הכח שריטות זעם משולד באגרופי זעם- אגרופי זעם אתה מרכז את הכח בידיים וכמו השריטות זעם אתה תוקף בהם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 11:49 AM
[b] דודי
"בלבאזור, אותו דבר, הוא לא לומד מהטעויות שלו!" אומר המאמן בלעג, ושוב כששינקס רץ כדי לדחוף אותו, בלבאזור תופס את הרגליים הקדמיות שלו ומפיל אותו. תנסה למצוא דרך להשתמש באחיזה הזאת לטובתך. [/b][/quote]
"שינקס תעמוד במקום ותיתרקז זה הזמן שלך להוכיח את עצמך מכת ברק~!"
-
ירין
מוסיף לך מה?
--
מנקי מחטיא את הכמה שריטות הראשונות, ולבסוף הוא פוגע בבידוף ובידוף כושל, והוא שוכב על האדמה
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, ונכנס לזירה, הוא מתבונן בבידוף מספר שניות וחוזר אל מחוץ לזירה "בידוף של מנהיג המכון הובס. למנהיג המכון נותרו שני פקוימונים"
"לא רע... לא רע.." אומר פול מורפי "בידוף חזור! צא רטיקייט!!" הוא מוציא רטיקייט ([img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg020.png[/img])
דודי
סליחה שחכתי אותך.
--
שינקס מנסה, אך שוב יוצאים רק ניצוצות.
"בחיי אתה עלוב," אומר לך המאמן" בלבאזור הצלפת גפן!" הגפנים פוגעים בשינקס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 12:03 PM
[b] דודי
סליחה שחכתי אותך.
--
שינקס מנסה, אך שוב יוצאים רק ניצוצות.
"בחיי אתה עלוב," אומר לך המאמן" בלבאזור הצלפת גפן!" הגפנים פוגעים בשינקס. [/b][/quote]
"אתה ביקשת את זה שינקס תימשוך את הגפנים שלו אליך ואז ששהוא יגיע אליך נשיכה ודחיפה ביחד!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 12:03 PM
[b] ירין
מוסיף לך מה?
--
מנקי מחטיא את הכמה שריטות הראשונות, ולבסוף הוא פוגע בבידוף ובידוף כושל, והוא שוכב על האדמה
"עצרו!" אומר שופט הדגלים, ונכנס לזירה, הוא מתבונן בבידוף מספר שניות וחוזר אל מחוץ לזירה "בידוף של מנהיג המכון הובס. למנהיג המכון נותרו שני פקוימונים"
"לא רע... לא רע.." אומר פול מורפי "בידוף חזור! צא רטיקייט!!" הוא מוציא רטיקייט ([img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg020.png[/img])
[/b][/quote]
את האגורפי והשריטות זעם
------
"מנקי חזור! ג'יגי צא! תתחיל בריחוף ותבלבל אותו ביבובים באוויר ואז בעיטה אוורית! נסה אז חבטת גוף אווירית כשאתה משחרר אוויר לתנופה!" אני אומר
-
דודי
שינקס מושך את בלבאזור, שלפתע מוצא את עצמו בעמוד נחיתוך ונושך אותו.
"בלבאזור, השתמש בדחיפה, כל עוד אתה קורב ואין לו זמן לברוח!" הוא אומר
ירין
את השריטות היו לו כשפגשת אותו, אבל אני אוסיף בכל זאת.
--
ג'יגליפף יוצא, ומתחיל לרחף.
"רטיקייט, צרח כדי לחסום את מתקפת הקול שלו!" אומר פול מורפי. רטיקייט צורח בשאגה מרשימה, וגורם לקול של ג'יגליפף לא לשמע. ג'יגליפף מתכוון לבעוט בו, אך רטיקייט מתחמק במהירות המפתיעה לגוף המסיבי שלו. ג'יגליפף עוקב אחריו, ומשחרר את האויר ופוגע ברטיקייט לפני שהוא מספיק לברוח
"נחמד... יש לי את אחד הרטיקייטים המהירים בעולם. זה נועד להפתיע. לא מצפים לזה מרטיקייט." אומר פול מורפי. "רטיקייט קדימה, עכשיו כשהוא קרוב, ניב על!" רטקייט תופס את ג'יגליפף ונושך בו בעצמה עם הניבים שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 12:29 PM
[b] דודי
שינקס מושך את בלבאזור, שלפתע מוצא את עצמו בעמוד נחיתוך ונושך אותו.
"בלבאזור, השתמש בדחיפה, כל עוד אתה קורב ואין לו זמן לברוח!" הוא אומר
[/b][/quote]
"חחח" אני מגחח ואומר:
"דווקא יש לי שינקס קפץ למעלה ואז תירד במהירות למטה ותינשך את בלבזור"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 12:29 PM
[b]
ירין
את השריטות היו לו כשפגשת אותו, אבל אני אוסיף בכל זאת.
--
ג'יגליפף יוצא, ומתחיל לרחף.
"רטיקייט, צרח כדי לחסום את מתקפת הקול שלו!" אומר פול מורפי. רטיקייט צורח בשאגה מרשימה, וגורם לקול של ג'יגליפף לא לשמע. ג'יגליפף מתכוון לבעוט בו, אך רטיקייט מתחמק במהירות המפתיעה לגוף המסיבי שלו. ג'יגליפף עוקב אחריו, ומשחרר את האויר ופוגע ברטיקייט לפני שהוא מספיק לברוח
"נחמד... יש לי את אחד הרטיקייטים המהירים בעולם. זה נועד להפתיע. לא מצפים לזה מרטיקייט." אומר פול מורפי. "רטיקייט קדימה, עכשיו כשהוא קרוב, ניב על!" רטקייט תופס את ג'יגליפף ונושך בו בעצמה עם הניבים שלו. [/b][/quote]
ג'יגי שירה! ואז נסה לתקפוף כמה שיותר בבעיטה אווירית! ותתרחק ממנו כל פעם בשחרור אוויר!" אני אומר
-
דודי
שינקס לא מצליח להתחמק ונפגע מבלבאזור, ולאחר מכן הוא קופץ ונושך את בלבאזור.
"בלבאזור עלי תער!" אומר המאמן, ובזמן ששינקס נושך את בלבאזור, בלבאזור יורה עליו עלי תער שפוגעים. שניהם מתחילים להתעייף
ירין
"רטיקייט תחסום את השירה שלו שוב בצרחה!" אומר פול מורפי. השירה של ג'יגליפף לא בדיוק נשמעת, וג'יגליפף עובר לבעיטות האוויריות "קדימה, תראה לו למה אתה הג'יגליפף המהיר בעולם!" רטיקייט מתחמק מכל הבעיטות האוויריות, ולבסוף ג'יגליפף משחרר אוויר (כדי לנשום), ובאותה הזדמנות מבצע חבטת גוף אווירית ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 01:10 PM
[b] דודי
שינקס לא מצליח להתחמק ונפגע מבלבאזור, ולאחר מכן הוא קופץ ונושך את בלבאזור.
"בלבאזור עלי תער!" אומר המאמן, ובזמן ששינקס נושך את בלבאזור, בלבאזור יורה עליו עלי תער שפוגעים. שניהם מתחילים להתעייף
[/b][/quote]
"שינקס גמור את זה בדחיפה עעכשיו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 01:10 PM
[b]
ירין
"רטיקייט תחסום את השירה שלו שוב בצרחה!" אומר פול מורפי. השירה של ג'יגליפף לא בדיוק נשמעת, וג'יגליפף עובר לבעיטות האוויריות "קדימה, תראה לו למה אתה הג'יגליפף המהיר בעולם!" רטיקייט מתחמק מכל הבעיטות האוויריות, ולבסוף ג'יגליפף משחרר אוויר (כדי לנשום), ובאותה הזדמנות מבצע חבטת גוף אווירית ופוגע. [/b][/quote]
"ג'יגי שוב חבטת גוף ותשלב את זה בשירה! ואז תפתיע אותו בסיבובים וישר תפתיע אותו בכמה שיותר בעיטות!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 03:14 PM
[b] ליאו
אל תדאג, אם באמת הייתי מקפיד כל כך על כך התהליכים האנרגטיים וכל השטויות האלו שקורות כאן, ממזמן כל הפוקימונים היו יודעים רק דחיפה.
--
התיאור בעייתי מעט, בגלל 'לתוך הידיים' ולא בין הידיים, 'בתוך הידיים' מתאר יותר אגרוף קרח.
סניזל שוב יורה כודרי צל חלשים ביותר, חלשים מדי כדי לקבל את התואר 'כדור צל', אולי יותר כמו 'גולת צל'.
[/b][/quote]
"בסדרגמור סניזל תחזור!התקדמת מספיק..." אני אומר, מחזיר אותו וממשיך לחפש פוקימונים באיזור
-
דודי
"בלבאזור התחמק ותשתמש בהצלפת גפן!" הוא אומר. שינקס רץ ומצליח לדחוף את בלבאזור, ולאחר מכן בלבאזור תוקף בהצלפת גפן אבל בלבאזור מחטיא
ירין
המתקפות האלה פוגעות יותר בי מאשר ברטיקייט @_@, אבל אל תתן לזה לעצור אותך.
--
יש בעיה... חבטת הגוף כוללת נשיפה של אוויר, אז קצת קשה לשיר בעת נשיפת אוויר ם.ם
ג'יגליפף בועט מספר פעמים ברטיקייט, אבל אז הוא בורח
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ במהירות ופוגע בג'יגליפף ומפיל אותו על האדמה.
ליאו
אתה מתקדם שם ואתה רואה שם בדו ( [img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa406.png[/img]