כל מי שעובר על החוקים,יודע על מה הוא קיבל את הבאן או אזהרה...
לאף אחד חוץ מאותו אחד שהוענש לא זכאי לדעת מה קרה לאחר כי זה לא עיניינו.
אם אין לך הוכחות אז אתה סתם מתלונן.
לכל דבר יש סיבה לא סתם נותנים באן.
Printable View
כל מי שעובר על החוקים,יודע על מה הוא קיבל את הבאן או אזהרה...
לכל דבר יש סיבה לא סתם נותנים באן.
[quote=~Tyrael~;624886]כל מי שעובר על החוקים,יודע על מה הוא קיבל את הבאן או אזהרה...
לכל דבר יש סיבה לא סתם נותנים באן.[/quote]
אז אתה לא מסכים שאם נגיד יש ריב בין שניים בפרטי למשל וההנהלה לא יודעת מזה, ואחר כך אחד מהם גם כן משנה את הכינוי לנניח: "שלמה הומו" או משהו פוגע, אתה לא תבדוק מה בין השניים? רק תיתן באן למי ששינה??
ראשית,אתן לשלמה הומו באן על כך שהוא פגע בחברו לזמן מסויים שירגע.
לאחר מכן,אברר מה קרה...ואסדר את העיניינים ביניהם,אם השני מתחיל לעשות משהו לא בסדר כמו לרדת על שלמה הומו או לקלל אותו תלוי מה הוא אמר הוא גם יענש לפי חומרת מעשיו...
לא סתם נותנים באן,אתה מבין?
לכל דבר יש סיבה.
אם אני לא אתן באן לשלמה הומו,המצב יחמיר.
[quote=~Tyrael~;624902]ראשית,אתן לשלמה הומו באן על כך שהוא פגע בחברו לזמן מסויים שירגע.
לאחר מכן,אברר מה קרה...ואסדר את העיניינים ביניהם,אם השני מתחיל לעשות משהו לא בסדר כמו לרדת על שלמה הומו או לקלל אותו תלוי מה הוא אמר הוא גם יענש לפי חומרת מעשיו...
לא סתם נותנים באן,אתה מבין?
לכל דבר יש סיבה.
אם אני לא אתן באן לשלמה הומו,המצב יחמיר.[/quote]
המצב לא יחמיר אם אתה בתור מנהל תטפל בו בהקדם האפשרי.. אם אתה שופט את "שלמה הומו" רק על זה שהוא שינה כינוי, משהו בחשיבה פגום, בלי לבדוק את כל המקרה איך אתה שופט בדיוק??
אם ל"שלמה הומו" יש בעיה, שלא ישנה את הכינוי שלו ל"שלמה הומו", אלא יבוא ויתלונן על זה. לשנות את הכינוי זה לוותר מראש ולכן מגיע לו באן
[quote=Kratos;624898]אז אתה לא מסכים שאם נגיד יש ריב בין שניים בפרטי למשל וההנהלה לא יודעת מזה, ואחר כך אחד מהם גם כן משנה את הכינוי לנניח: "שלמה הומו" או משהו פוגע, אתה לא תבדוק מה בין השניים? רק תיתן באן למי ששינה??[/quote]
קודם כל אם יש ריב בפרטי צריכים לדווח על זה,אנחנו לא מחטטים סתם בה"פ (רק אם ממש משעמם XDDD,סתם.. באמת שלא...)
אם מישהו שינה כינוי ל"שלמה ההומו",כן הוא יקבל באן..
הוא היה צריך לדווח,ברגע שהוא קילל ועבר על החוק הוא יקבל תעונש שהוא צריך לקבל,גם אם קיללו אותו בפרטי זה לא פוטר אותו מלקבל את העונש.
תראה,נגיד ומישהו ישנה את הכינוי שלך פתאום לקראטוס יא כלב...איך תגיב אם הוא ירד עליך בדיבורים...
אחד כזה לא מפחד מאזהרות...נגיד ואזהיר אותו,לא יקרה כלום והוא ימשיך...איך תגיב?
[quote=הראשון מהסוף;624907]אם ל"שלמה הומו" יש בעיה, שלא ישנה את הכינוי שלו ל"שלמה הומו", אלא יבוא ויתלונן על זה. לשנות את הכינוי זה לוותר מראש ולכן מגיע לו באן[/quote]
אם השני קילל אותו והוא רוצה לקלל אותו חזרה רק בצורה עוצמתית יותר? חשבת על זה? ואם שניהם תכננו בפרטי שכל אחד יקלל ככה את השני, אתה לא יכול לקבוע לפי מה שאתה רואה חיצונית..
אלכס-
לא אמרתי שתזהיר, קודם תראה מה היה בינינו לאורך כל הדרך, אם שנינו קיללנו לשנינו מגיע עונש, אבל להעניש רק אחד כי הוא שינה את הכינוי ורק אז לבדוק את העניין לעומק זוהי טעות..
מה פספסתי? 0.0
תראה,יש הרבה מקרים אם אני מגלה שהאחר פגע בשלמה הומו,הוא יענש גם כן,לא אמרתי זאת?
[quote=~Tyrael~;624922]תראה,יש הרבה מקרים אם אני מגלה שהאחר פגע בשלמה הומו,הוא יענש גם כן,לא אמרתי זאת?[/quote]
אתם כולכם לא מבינים מה שאני מנסה להציג..
אם יש שיחה בפרטי קללות מריבות וכו' לא מתלונן אף אחד ובסוף אחד משנה את הכינוי שלו לקללה אתם ישר נותנים על החיצוניות, על השינוי ולא בודקים מה היה ביניהם ומה הוביל לשינוי הכינוי בצורה כזו..
[quote=Kratos;624917]אם השני קילל אותו והוא רוצה לקלל אותו חזרה רק בצורה עוצמתית יותר? חשבת על זה? ואם שניהם תכננו בפרטי שכל אחד יקלל ככה את השני, אתה לא יכול לקבוע לפי מה שאתה רואה חיצונית..
אלכס-
לא אמרתי שתזהיר, קודם תראה מה היה בינינו לאורך כל הדרך, אם שנינו קיללנו לשנינו מגיע עונש, אבל להעניש רק אחד כי הוא שינה את הכינוי ורק אז לבדוק את העניין לעומק זוהי טעות..[/quote]
מה פתאום... נניח גנבו לי משהו מהבית... גנבו לי את השידה. אני יודע מי זה ויש לי הוכחות. אז במקום ללכת למשטרה אני אגנוב לו את הטלוויזיה? כי זה מה שאתה אומר פה
תראה,אני עוצר אחד על מנת שהוא יוכל לברר מה קרה,כי אם אני לא אעשה כלום,הריב ביניהם יכלול עוד מעורבים...אז בעצם אני מבודד אחד על מנת לברר את העיניין ולהפסיק ביניהם את הריב...
אתה באמת מצפה שאשאיר את שלמה הומו ואגיד לו שהוא בסדר ושימשיך ככה?
זה לא מקובל ככה עליי!
אבל תבין אלכס שאם הריב הוא בין קבוצה, אתה לא תוכל להרחיק את כולם ואז לחקור.. ואתה יכול להשאיר את שלמה הומו ולבדוק את הכל באותו, בטוח התפתחו עוד מריבויות בין השניים אבל תוכל לאסוף את הנתונים ואז לקבוע, לא ישר להחליט: "זה שינה לשמה הומו! באן עד שאני אחקור את הכל!"..
[quote=Kratos;624924]אתם כולכם לא מבינים מה שאני מנסה להציג..
אם יש שיחה בפרטי קללות מריבות וכו' לא מתלונן אף אחד ובסוף אחד משנה את הכינוי שלו לקללה אתם ישר נותנים על החיצוניות, על השינוי ולא בודקים מה היה ביניהם ומה הוביל לשינוי הכינוי בצורה כזו..[/quote]
כינוי בוטה זה כבר עברה על החוק ומי שעושה זאת הוא עושה את זה בכוונה