[quote=roi857;630089][CENTER][COLOR=Olive][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל מתחיל לרוץ במעגלים כמו משוגע מהפחד
[/COLOR][/COLOR][/quote]
[/CENTER]
"מה קרה?"אני שואל אותו.
Printable View
[quote=roi857;630089][CENTER][COLOR=Olive][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל מתחיל לרוץ במעגלים כמו משוגע מהפחד
[/COLOR][/COLOR][/quote]
[/CENTER]
"מה קרה?"אני שואל אותו.
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל בורח מבלבזור ונעלם
[/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל אוהב את השם
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה יוצא ורואה שכל המרכז פוקימון מוקף בסלעים, כולם לכודים
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Olive][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Blue]מאדקיפ לא מצליח, לפתע אחד מהפוקימון ריינג'ר מוציא מהמכשיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] הסיזור טס במהירות למטה ושובר סלע, ברגע זה המסוק נוחת ואתם נכנסים, כמה מהפוקימוני ריינג'ר נכנסים עם אקדח
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue]
[COLOR=Purple]נייט:
אף אחד לא יכול לעזור במצב זה, האחות ג'וי אומרת מהצד השני: "אני מצטערת, כרגע אנחנו במצור, תלך למכרז פוקימונים אחר"[/COLOR][/COLOR]
[LEFT] [IMG]http://pokemons.co.il/forum/images/bluefantasy/misc/progress.gif[/IMG][URL="http://pokemons.co.il/forum/editpost.php?do=editpost&p=630089"][/URL][/LEFT]
[COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange]
[COLOR=Red]סמיט:
הכדור התחיל להתנענע ולקפוץ, ראו שגליסקור נאבק המון, בסופו של דבר הוא נתפס[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[/CENTER]
[quote=roi857;630096][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen][/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל אוהב את השם[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[/CENTER]
[/quote]
"טוב בוא נתחיל ללכת לעיר הבאה" אומר לו בזמן שאתחיל ללכת ובאותו הזמן לחפש פוקימון להילחם בו.
[quote=roi857;630032][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Navy][COLOR=DarkOrange]
[COLOR=Red]סמיט: [באמא ש'ך זה קווין לא סמיט, די XD]
הכדור התחיל להתנענע ולקפוץ, ראו שגליסקור נאבק המון, בסופו של דבר הוא נתפס
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"יופי סוף סוף יש לנו פוקימון אדמה חדש, ציפיתי לאחד יותר קשוח אבל גליסקור יספיק לבינתיים" אני חושב לעצמי
"צא גלייסקור" אני מוציא את גלייסקור ובודק אותו עם הפוקדע.
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
יש מעבר ל3 דרכים, לדרך 1 דרך 2 ודרך 3, באיזו דרך תלכו?
[COLOR=Red]קווין:
הפוקידע אומר: "גלייסקור, פוקימון ניב העקרב, אם הוא מצליח לתפוס אפילו רוח קלה כראוי הוא יכול להקיף את העולם בלי לנפנף אפילו פעם אחת", נראה שבין וויבייל וגלייסקור מתפתחת יריבות
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;630096][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל בורח מבלבזור ונעלם[/COLOR]
[LEFT]
[/LEFT]
[/CENTER]
[/quote]
"בוא נמשיך בלאבזור."אני אומר וממשיך את המסע.
[quote=roi857;630113][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
יש מעבר ל3 דרכים, לדרך 1 דרך 2 ודרך 3, באיזו דרך תלכו?[COLOR=Red]
[/quote]
אבחר בדרך 1 כמובן [היית יכול לרשום לאן כל אחת מובילה..]
[CENTER][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אף אחד לא יכול לעזור במצב זה, האחות ג'וי אומרת מהצד השני: "אני מצטערת, כרגע אנחנו במצור, תלך למכרז פוקימונים אחר"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][COLOR=#545454]אני ממשיך בדרכי[/COLOR]
[quote=roi857;630096]
[COLOR=blue][COLOR=purple][COLOR=darkgreen][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue][CENTER][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=olive][COLOR=darkolivegreen][COLOR=blue]מאדקיפ לא מצליח, לפתע אחד מהפוקימון ריינג'ר מוציא מהמכשיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] הסיזור טס במהירות למטה ושובר סלע, ברגע זה המסוק נוחת ואתם נכנסים, כמה מהפוקימוני ריינג'ר נכנסים עם אקדח[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=olive][COLOR=darkolivegreen][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
'מה קורה כאן?אקדח?אז יש מלחמה?אוקי אני לא מבין כלום!'אני חושב לעצמי ומנסה להבין מה אני רואה בעיני.
[quote=roi857;630113][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Red]קווין:
הפוקידע אומר: "גלייסקור, פוקימון ניב העקרב, אם הוא מצליח לתפוס אפילו רוח קלה כראוי הוא יכול להקיף את העולם בלי לנפנף אפילו פעם אחת", נראה שבין וויבייל וגלייסקור מתפתחת יריבות
[/quote]
"אוקיי יריבות זה טוב כי יש לנו שתי משימות חדשות וממש קשות"
"בקרוב נצא לעבר יער דרגו שמעתי שחיים שם דרקונים ואנחנו הולכים לתפוס בייגון ולא משנה מה!"
"אבל הדרקונים חזקים ויכול להיות שהקרח של וויביל לא תספיק ופה אתה נכנס לסיפור גלייסקור"
"אתה יכול ללמוד את אחת מ4 המתקפות היחידות שיכולות לחסל פוקימון במכה גם אם הוא בשיא הכושר"
"המתקפה ניקראת גיליוטינה, אומנם היא נשמעת מבטיחה אבל החיסרון היחיד והגדול זה ש70% שהיא תפספס כי נורא קשה לשלוט על הכוח העצום, מזלנו שיש לנו את וויביל שיכולה להקפיא פוקימונים ואז זה יעזור לך"
"אתה חושב שאתה מספיק חזק כדי ללמוד מתקפת גיליוטינה?"
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה הולך לדרך 1 לפתע צץ אדם ואומר לך: "יש לך 10 תגים?"
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה צריך לבחור בין דרך 1, 2, או 3
[COLOR=Purple]נייט:
אתה ממשיך ולפתע נופל לבור, אתה רואה המון מטוסים בשמיים
[COLOR=Blue]סמיט:
אף אחד לא עונה, אתם פשוט ממשיכים, פרצתם את הסלעים והיה שם את הצוות שתקף את הכיתה ביחד עם צוות רוקט, לפתע מהצוותים פרצה [IMG]http://www.serebiiforums.com/images/avatars/trainers-hgss/will.png[/IMG] שאמרה: "אמיץ מאוד מצדכם, קדימה אלקטיוויר צא!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/466.png[/IMG] יצא עם המון כוח, האישה אמרה: "בוא נראה להם מזו מכת ברק!", סיזור חושמל לגמרי ונפל, לפתע דרגונייט ירה אל אלקטיוויר זהם דרקון, האישה חייכה ואמרה: "ככה אתה מכיר את אינדי שיון? שאני אוותר כל כך בקלות? אגרוף קרח", דרגונייט הוקפא לגמרי מהאגרוף קרח של אלקיוויר
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור לא ממש היה נראה בטוח בעצמו
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;630160][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Purple][COLOR=Blue]
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור לא ממש היה נראה בטוח בעצמו
[/quote]
"ממ.. טוב אני אשאיר אותך בחוץ בינתיים איתי, וויביל חיזרי"
"תיראה, אני רוצה שתנסה למקד את כל הכוח שיש לך בצבתות החדות שנימצאות בקצה היד שלך, כשהן יתחילו לזהור זה אומר שאתה מוכן להנחית מתקפת גיליוטינה"
[quote=roi857;630160][CENTER][COLOR=navy][CENTER][COLOR=navy][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=navy][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]אתה ממשיך ולפתע נופל לבור, אתה רואה המון מטוסים בשמיים[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=navy][COLOR=navy][COLOR=#0000ff]אני מתחבא בבור [/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[quote=roi857;630160][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה הולך לדרך 1 לפתע צץ אדם ואומר לך: "יש לך 10 תגים?"
[COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Purple][COLOR=Blue][COLOR=Red]
[/quote]
"אממ לא" אומר לו .
[CENTER][COLOR=Purple]נייט:
לפתע אתה שומע צעקה: "איי!!!!!"
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור קפץ לאויר וניסה את זה, האור הלבן בכלל לא הופיע, היה מזל גדול שהוא לא נפגע בנחיתה
[COLOR=Navy]אדם:
אז אל תבוא לכאן, הדרך הזאת מובילה ישר לליגה, תפנה לדרך אחרת
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]