-
[quote=a.v.i.v;671846][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]קאספיק משתמש בשיגור ומשתגר אל הפרצוף של אולפיום ועומד להשתמש בדופק אפל אך אולפיום משתמש בנשיכה ומצליח לבטל את המתקפה של קאספיק כשהוא בתוך פיו! "עכשיו תשתמש בכדור צל פעם אחרונה!" אומר לני ואולפיום משתמש בכדור צל אשר נטען בתוך פיו וגם מתפוצץ בתוך פיו אך הוא לא נפגע וקאספיק מחוסל! "כל הכבוד,אולפיום!" אומר לני לאולפיום ואומר לך:"יש לפוקימונים שלך פוטנצייל גדול מאוד... אני אשמח ללכת איתך לאימונים שלך ולעזור לך לאמן את שלושת הפוקימונים שראיתי היום."[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מה באמת!? גדול בוא נתחיל ואחרי זה אני ינצח אותך חחח!"
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"את זה עוד נראה..." אומר לני וממשיך:"אך בינתיים כדאי שתלך למרכז הפוקימונים ותיתן לך ולפוקימונים שלך קצת לנוח,גם ככה מתחיל להחשיך ובעיר הזאתי לא כדאי לך להסתובב בלילה בחוץ.... אלא אם כן תרצה לתפוס פוקימון רוח" הוא אומר בחיוך. "אנחנו נתחיל מחר. אני אחכה לך ליד כיפת היער שנמצאת בכניסה לעיר."[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;671857][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"את זה עוד נראה..." אומר לני וממשיך:"אך בינתיים כדאי שתלך למרכז הפוקימונים ותיתן לך ולפוקימונים שלך קצת לנוח,גם ככה מתחיל להחשיך ובעיר הזאתי לא כדאי לך להסתובב בלילה בחוץ.... אלא אם כן תרצה לתפוס פוקימון רוח" הוא אומר בחיוך. "אנחנו נתחיל מחר. אני אחכה לך ליד כיפת היער שנמצאת בכניסה לעיר."[/COLOR]
"אין בעיה לני ני יפגוש אותך שם.." אני ממשיך למרכז הפוקימונים ונותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלי ואומר לה:"סליחה את יכולה לרפאות את הפוקימונים שלי? ואם אפשר מהר כי אני רוצה ללכת לתפוס פוקימון רוח בעיר!"
-
[COLOR=purple]"אין שום בעיה" אומרת האחות ג'וי והולכת עם הפוכדורים שלך לרגע. לאחר כמה זמן אתה מסתכל על השעון ורואה שהמון זמן עבר מאז שנתת לה את הפוקימונים. אתה קורא לה ולא שומע שום תשובה. אתה יוצא החוצה ורואה טירונית של צוות G [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG] על אופנוע וכל הפוכדורים שלך לידה והיא מתחילה לנסוע! אתה רואה שהפוכדור של מילון נופל מהאופנוע והיא ממשיכה לנסוע![/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;671869][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"אין שום בעיה" אומרת האחות ג'וי והולכת עם הפוכדורים שלך לרגע. לאחר כמה זמן אתה מסתכל על השעון ורואה שהמון זמן עבר מאז שנתת לה את הפוקימונים. אתה קורא לה ולא שומע שום תשובה. אתה יוצא החוצה ורואה טירונית של צוות G [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG] על אופנוע וכל הפוכדורים שלך לידה והיא מתחילה לנסוע! אתה רואה שהפוכדור של מילון נופל מהאופנוע והיא ממשיכה לנסוע![/COLOR]
אני רץ לעבר הפוקדור של מילון תופס אותו ואומר:"מילון צא! מהר תשתמש במהירות ואז כדור אנרגיה על האופנוע!"
-
[COLOR=purple]מילון משתמש במהירות ומגיע למהירותו של האופנוע ואז הוא משתמש בכדור אנרגיה שפוגע בגלגל האחורי וכל הפוכדורים מתגלגלים אליך. "מה קורה כאן?! אה זה אתה..." אומרת הטירונית וקמה. "אין בעיה.... צא ארסימון!" היא אומרת ומוציאה מהפוכדור שלה פוקימון עכביש גדול [IMG]http://up203.siz.co.il/img2/y21tmyc2z1jn.png[/IMG]. "מאחר והפוקימונים שלך הרגע נלחמו והתעלפו,הם יהיו חלשים וגם כולם יחד לא יוכלו לעמוד בדרכו של ארסימון! עכשיו תשתמש בעוקץ רעל!"[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;671910][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]מילון משתמש במהירות ומגיע למהירותו של האופנוע ואז הוא משתמש בכדור אנרגיה שפוגע בגלגל האחורי וכל הפוכדורים מתגלגלים אליך. "מה קורה כאן?! אה זה אתה..." אומרת הטירונית וקמה. "אין בעיה.... צא ארסימון!" היא אומרת ומוציאה מהפוכדור שלה פוקימון עכביש גדול [IMG]http://up203.siz.co.il/img2/y21tmyc2z1jn.png[/IMG]. "מאחר והפוקימונים שלך הרגע נלחמו והתעלפו,הם יהיו חלשים וגם כולם יחד לא יוכלו לעמוד בדרכו של ארסימון! עכשיו תשתמש בעוקץ רעל!"[/COLOR]
"לא השתמשתי בכולם..צא רקסליט תשתמש בלהביור ואז סחרור אש צא! תגמור אותם!"
-
[COLOR=purple]"מה?! חשבתי שהשתמש בכולם... נו טוב,ארסימון התחמק ותשתמש בקור!" אומרת הטירונית וארסימון מתחמק במהירות מהמתקפות ומשתמש בקור שעוטף אותך ואת רקסליט יחד! היא לוקחת את הפוכדורים ובורחת! לפתע אתה רואה שהלהבה שעל זנבו של רקסליט מתפרצת כמו הר געש וכל גופו עולה בלהבות! אתה נזכר שבפוקדע היה כתוב שכאשר רקסליט מתעצבן,גופו עולה בלהבות והלהבה שעל זנבו מתפרצת. הוא שרף את הקורים שעטפו אותו וגם את שלך ויצא לרדוף אחרי הטירונית. אתה רואה שהוא נהיה ממש מהיר ויכולות האש שלו נהיו ממש חזקות והוא השתמש בהם כדי לפגוע בארסימון![/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;671960][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה?! חשבתי שהשתמש בכולם... נו טוב,ארסימון התחמק ותשתמש בקור!" אומרת הטירונית וארסימון מתחמק במהירות מהמתקפות ומשתמש בקור שעוטף אותך ואת רקסליט יחד! היא לוקחת את הפוכדורים ובורחת! לפתע אתה רואה שהלהבה שעל זנבו של רקסליט מתפרצת כמו הר געש וכל גופו עולה בלהבות! אתה נזכר שבפוקדע היה כתוב שכאשר רקסליט מתעצבן,גופו עולה בלהבות והלהבה שעל זנבו מתפרצת. הוא שרף את הקורים שעטפו אותו וגם את שלך ויצא לרדוף אחרי הטירונית. אתה רואה שהוא נהיה ממש מהיר ויכולות האש שלו נהיו ממש חזקות והוא השתמש בהם כדי לפגוע בארסימון![/COLOR]
"היי רקסליט מה קורה לך!? טוב זה לא משנה עכשיו תשתמש בסחרור אש צא!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
רקסליט יוצר פיצוץ אש שמעיף גם את הטירונית וגם אותך.לפתע אתה רואה שרקסליט משתמשב בסחרור אש חזק שמתפרש על כל האזור.לפתע אתה רואה שמילון מתחיל לזהור באור ירוק ופיתאום הוא יורה כדור אנרגיה עוצמטתי שמיתנגש בסחרור האש של רקסליט ויוצר פיצוץ שמעיף את רקסליט ומעלף אותו.באותו הזמן אתה רואה שהטירונית בורחת.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;672003][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]רקסליט יוצר פיצוץ אש שמעיף גם את הטירונית וגם אותך.לפתע אתה רואה שרקסליט משתמשב בסחרור אש חזק שמתפרש על כל האזור.לפתע אתה רואה שמילון מתחיל לזהור באור ירוק ופיתאום הוא יורה כדור אנרגיה עוצמטתי שמיתנגש בסחרור האש של רקסליט ויוצר פיצוץ שמעיף את רקסליט ומעלף אותו.באותו הזמן אתה רואה שהטירונית בורחת.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
"רקסליט תחזור! מילון תודה רבה על העזרה אבל למה אתה משתגע אתה יכול להגיד לי?...טוב קדימה אנחנו צריכים ללכת לתפוס פוקימון רוח!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה מתחיל ללכת אבל אתה רואה שכולם נרדמים כבר.לפתע אתה רואה שכבר מאוחר מידי כדי לתפוס פוקימון רוח."היי אדם! אתה עדיין מחפש פוקימון רוח? טוב כדי שתיכנס פנימה בשוב היה חשוך מידיי!" אומרת האחות ג'וי ומראה לך את החדר שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673310][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה מתחיל ללכת אבל אתה רואה שכולם נרדמים כבר.לפתע אתה רואה שכבר מאוחר מידי כדי לתפוס פוקימון רוח."היי אדם! אתה עדיין מחפש פוקימון רוח? טוב כדי שתיכנס פנימה בשוב היה חשוך מידיי!" אומרת האחות ג'וי ומראה לך את החדר שלך.[/COLOR][/I]
"אוקיי האחות גו'י!" ואני נכנס למיטה שוכב בה וחושב: 'איזה כיף מחר אני מתאמן עם לני חח'
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
מגיע הבוקר וכולם מוכנים חוץ ממילון שניראה קצת מוטרד מה הקרב שלו נגד אולפיום.לפתע אתה רואה בחלון שיש אזור אם אמון עצים וסלעים גדולים שמתאמיים לאימון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;673347][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מגיע הבוקר וכולם מוכנים חוץ ממילון שניראה קצת מוטרד מה הקרב שלו נגד אולפיום.לפתע אתה רואה בחלון שיש אזור אם אמון עצים וסלעים גדולים שמתאמיים לאימון.[/COLOR][/I]
"היי מילון,מה דעתך ללכת להתאמן רק אני ואתה? ואז נילך להתאמן עם לני..."