-
[QUOTE=MCshay;692010]היי לכולם בסדר הכל טוב לא צריך לשאול מה קורה[/QUOTE]
היי שי
-
[QUOTE=Naruto;692012]אם הקפיטריה היא פח זבל אני פורש! ):<[/QUOTE]
הקפיטרייה זה חתולים... הקפיטרייה הראשית נמצאת בבית הבעלים שם מקבלים אומצה כל יום ולפעמים אוכלים לו את הפרצוף לקינוח חחח...
-
שי בוא למסן S:
מתן אני לא אוהב חתולים זה גורם לי להקיא! ):<
-
-
טוב אני זזתי קצת, מסריח כאן קצת בחדר, וגם אני צמא.
-
-
[QUOTE=MatanS23;692015]דאמ... עשיתם אותי רעב, אפילו שמדובר בפח זבל.... המסעדה שלפני עוררה אצלי תיאבון ורעב.[/QUOTE]
אז תרצה להזמין חתול מעושן ברוטב שמן מתמטיקאי?
-
[QUOTE=killerbee;692018]הקפיטרייה זה חתולים... הקפיטרייה הראשית נמצאת בבית הבעלים שם מקבלים אומצה כל יום ולפעמים אוכלים לו את הפרצוף לקינוח חחח...[/QUOTE]
חחח מזמן לא אכלתי אומצה..
אם תביא לי אומצה אני אביא לך טאקוס..
חחח סתם
-
[quote=Naruto;692002]שועלים שיש להם 9 זנבות לא אוהבים לאכול מתמטיקאים רק מינאטואים D:
וג'ינצ'וריקי זה בן אדם ובן אדם לא אוכל בן אדם אחר! D:
תראו:
[IMG]http://i30.tinypic.com/65y792.gif[/IMG][/quote]
נו כן, כפי שאמרתי, חיות לא יכולות להסתדר טוב עם לאכול מתמטיקאים, כי זה גורם להם לאבד את השפיות. במיוחד כשמדובר במתמטיקאים קדושים כמו [B]Άρχιμήδης[/B] שכל הזמן מקבלים נבואות מאלי המתמטיקה הקדומים...
-
[quote=MatanS23;692021]טוב אני זזתי קצת, מסריח כאן קצת בחדר, וגם אני צמא.[/quote]
ביי
-
[QUOTE=LordAbizi;692025]נו כן, כפי שאמרתי, חיות לא יכולות להסתדר טוב עם לאכול מתמטיקאים, כי זה גורם להם לאבד את השפיות. במיוחד כשמדובר במתמטיקאים קדושים כמו [B]Άρχιμήδης[/B] שכל הזמן מקבלים נבואות מאלי המתמטיקה הקדומים...[/QUOTE]
אני לועש להם קודם את הפרצוף כדי שישתקו יאהאהאהאהא אני הכלב של הרשע הצרפתי!!!
-
[quote=LordAbizi;692025]נו כן, כפי שאמרתי, חיות לא יכולות להסתדר טוב עם לאכול מתמטיקאים, כי זה גורם להם לאבד את השפיות. במיוחד כשמדובר במתמטיקאים קדושים כמו [B]Άρχιμήδης[/B] שכל הזמן מקבלים נבואות מאלי המתמטיקה הקדומים...[/quote]
תודה על ההסבר,
מי כן כול לאכול מתמטיקאים?? O:
-
[QUOTE=MatanS23;692021]טוב אני זזתי קצת, מסריח כאן קצת בחדר[/QUOTE]
כמה מפתיע..
-
[QUOTE=Naruto;692028]תודה על ההסבר,
מי כן כול לאכול מתמטיקאים?? O:[/QUOTE]
אני
-
[quote=Naruto;692028]תודה על ההסבר,
מי כן כול לאכול מתמטיקאים?? O:[/quote]
זמרים צרפתים יכולים לאכול נשמה של כל דבר, לווא דווקא מתמטיקאי.
@killerbee
מתמטיקאי לא מדבר עם הפה, המתמטיקאי מדבר על ידי זה שהוא גורם לכל העולם מסביבו לזמר זמרות מתמטיקה ובכך מרטיט את העולם.