[quote=pokedex;767483]תסביר לי איך אתה אמור לצחקק כשאתה מת, אני מקשיב.[/quote]
מוציא את הנשמה מהגוף רגע לפני שהורגים אותי, אז נכנס לתוך גוף חדש וצוחק. בעיה נפתרה. אחרי הכל, גם אם יהרגו אותי, זה יהיה דניאל שהם יהרגו. ארכימדס ישרוד.
Printable View
[quote=pokedex;767483]תסביר לי איך אתה אמור לצחקק כשאתה מת, אני מקשיב.[/quote]
מוציא את הנשמה מהגוף רגע לפני שהורגים אותי, אז נכנס לתוך גוף חדש וצוחק. בעיה נפתרה. אחרי הכל, גם אם יהרגו אותי, זה יהיה דניאל שהם יהרגו. ארכימדס ישרוד.
[QUOTE=killerbee;767462]אי אפשר לרצוח מטמטיקאי (תאמין לי שניסיתי...)[/QUOTE]
אתה לא קורא את זה?
[quote=יגאל;767484]ליאור איך אני לא פגשתי את רוצח האש חוץ מי זה שהוא נלחם נגד מנהיג האש של הצוות הרשע[/quote]
לא רק אתה יש מס' שחקנים שלא פגשו
נדמה לי שיש ללה על כול מי שפוגש רוצח
מי עוזר לי לעקוף את 23 ?
אני שואל שוב
[quote=יגאל;767491]מי עוזר לי לעקוף את 23 ?
אני שואל שוב[/quote]
אני
ליאור אתה יודע שאני ארצח אותו... אני אוהב לרצוח אני אשתמש בכוח ההילה כדי לכלוא אותו בכדור הילה ואז אני אמאך את הכדור לאט עד שהגוף שלו יתפוצץ!
ליאור אני כבר רוצה לעשות את התוכנית שלי במשחק שלך
[QUOTE=monster;767492]אני[/QUOTE]
יופי מזל טוב אתה מקום שני בנו''ד
[QUOTE=יגאל;767499]יופי מזל טוב אתה מקום שני בנו''ד[/QUOTE]
תודה
[QUOTE=nilasak;767497]ליאור אני כבר רוצה לעשות את התוכנית שלי במשחק שלך[/QUOTE]
אנסה להגיב
[QUOTE=killerbee;767496]ליאור אתה יודע שאני ארצח אותו... אני אוהב לרצוח אני אשתמש בכוח ההילה כדי לכלוא אותו בכדור הילה ואז אני אמאך את הכדור לאט עד שהגוף שלו יתפוצץ![/QUOTE]
אחלה תרצח
[QUOTE=MoR;767471]הכל סבבה ואתה?[/QUOTE]
אני קצת רעב,תודה. חח אז מה על מה מדברים...
[QUOTE=monster;767503]תודה
אנסה להגיב
אחלה תרצח[/QUOTE]
ואז אני אמכור את הדם שלו בכוסות ואני אגיד לאנשים שזה מיץ רימונים ואם הם לא יאמינו... יהיה עוד "מיץ רימונים"!
[QUOTE=monster;767503]תודה
אנסה להגיב
אחלה תרצח[/QUOTE]
ואבל אני מקום ראשון בנו''ד ישש
[quote=LordAbizi;767487]מוציא את הנשמה מהגוף רגע לפני שהורגים אותי, אז נכנס לתוך גוף חדש וצוחק. בעיה נפתרה. אחרי הכל, גם אם יהרגו אותי, זה יהיה דניאל שהם יהרגו. ארכימדס ישרוד.[/quote]
ארכימדוס מת כבר ממזמן (במאה השלישית, לא?) ודניאל נרצח כבר על ידי אביזי, ככה שטכנית אם שניהם מתים כבר אז זה שעכשיו נרצח זה אביזי, וזהו, כל שלושת הנשמות שלך מתות.
[QUOTE=killerbee;767508]ואז אני אמכור את הדם שלו בכוסות ואני אגיד לאנשים שזה מיץ רימונים ואם הם לא יאמינו... יהיה עוד "מיץ רימונים"![/QUOTE]
הצחקת אותי
[QUOTE=monster;767514]הצחקת אותי[/QUOTE]
אוף... טוב לא נורא אז אני אשתה הכל לבד...