[quote=פיקא'צו;866475]
לי:
אתה אומר לגרוטל להישתמש בסינטזה והוא משתמש בה ואחר כך בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ותוקף את גרוטל במערבולת בועות מה תעשה?[/quote]
אני אומר לגרוטל"תתחמק מזה ואז עלי טער על פיפלאפ"
Printable View
[quote=פיקא'צו;866475]
לי:
אתה אומר לגרוטל להישתמש בסינטזה והוא משתמש בה ואחר כך בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ותוקף את גרוטל במערבולת בועות מה תעשה?[/quote]
אני אומר לגרוטל"תתחמק מזה ואז עלי טער על פיפלאפ"
[quote=פיקא'צו;866475]סטיבן:
צ'ימצ'אר מקשיב לך ומשתמש בגחלת חזקה אבל פיקאצ'ו מתחמק מימנה ותוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק שפוגעת בו מה תעשה?
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר "אל תוותר, תשתמש בשריטות על הפיקאצ'ו הזה ומיד אחרי זה בגחלת".
[COLOR="Black"]לי:
אתה אומר לגרוטל לחמוק וזה מה שהוא עושה ומצליח לחמוק ואחר הוא תוקף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעים בפיפלאפ חזק והוא נופל אבל פיפלאפ קם מהר ותוקף את גרוטל בניקור מגדחה שפוגעת בו חזק יותר מה תעשה?
סטיבן:
צ'ימצ'אר שומע אותך והוא קם ורץ אל פיקאצ'ו כדי לתקוף אבל פיקאצ'ו תוקף אותו מה בזנב ברגל שזומר אותו ואחרי זה אתה רואה את פיקאצ'ו צוחק על צ'ימצ'אר מה תעשה?[/COLOR]
[quote=פיקא'צו;866475]סטיבן:
צ'ימצ'אר מקשיב לך ומשתמש בגחלת חזקה אבל פיקאצ'ו מתחמק מימנה ותוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק שפוגעת בו מה תעשה?
בר:
אתה אומר לו ששמך בר והוא אומר לך שהוא מצא לפני יום כדור עגול זוהר בצבע אדום מה תעשה?
לי:
אשאל אותו: "אתה יכול להראות לי אותו יכול להיות שאני מכיר את החפץ הזה". אשאל בצפייה
[quote]רון:
אתה אומר לה בטח אני יעזור לך ואתם הולכים כעבור שעה אתם מגיעים לעיר ודון אומרת לך שכדי לך להישתתף בתחרות הפוקימונים שבעיר מה תעשה?[/quote]
אני אומר לה: "אני לא יודע, אני רוצה לאמן את המונפרנו שלי לקראת המכון הראשון. על מה התחרות בכלל?"
[QUOTE=פיקא'צו;866687][COLOR="Black"]לי:
אתה אומר לגרוטל לחמוק וזה מה שהוא עושה ומצליח לחמוק ואחר הוא תוקף את פיפלאפ בעלי טער שפוגעים בפיפלאפ חזק והוא נופל אבל פיפלאפ קם מהר ותוקף את גרוטל בניקור מגדחה שפוגעת בו חזק יותר מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגרוטל"תעיף עלי טער על פיפלאפ ואז תרפא את עצמך בסינטזה"
[QUOTE=פיקא'צו;866687][COLOR="Black"]סטיבן:
צ'ימצ'אר שומע אותך והוא קם ורץ אל פיקאצ'ו כדי לתקוף אבל פיקאצ'ו תוקף אותו מה בזנב ברגל שזומר אותו ואחרי זה אתה רואה את פיקאצ'ו צוחק על צ'ימצ'אר מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר "לא נורא, היית טוב" ומחזיר אותו. ואומר לפיקאצ'ו "לא בטוח שתצחק כשתראה את הפוקימון הבא שלי" ומוציא את איפום. ואומר לו להשתמש בזנב ברזל על פיקאצ'ו.
סטיבן:
אתה אומר לפיקאצ'ו ומוציא את אייפום ואומר לו לתקוף בזנב ברזל על פיקאצ'ו ואייפום עושה את זה ופוגע בפיקאצ'ו ומחסל אותו מה תעשה?
לי:
גרוטל שומע בקולך ותוקיף בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ופוגיע בגרוטל ומחסל אותו מה תעשה?
רון:
דון אומרת לך שזואת תחרות סרטים ובסיבוב השני יש סיבוב קרבות מה תעשה?\
בר:
הוא מראה לך את הכדור ואתה רואה שזה אחד מהכדורים שאתה צריך מה תעשה?
הודעה חשובה אני יגיב כל יום מעכשיו
[quote=פיקא'צו;878851]
לי:
גרוטל שומע בקולך ותוקיף בעלי טער אבל פיפלאפ חומק ופוגיע בגרוטל ומחסל אותו מה תעשה?
[/quote]
אני מחזיר את גרוטל ומוציא את סרביה"תשתמש באס וירי על פיפלאפ"
[quote]רון:
דון אומרת לך שזואת תחרות סרטים ובסיבוב השני יש סיבוב קרבות מה תעשה?\[/quote]
אני אומר לה: "נו טוב אני אשתתף, כל עוד זה יעזור למונפרנו שלי להתחזק!"