-
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה את כול פוקימוני של האזור מתחילים לרוץ בבהלה מי אודיש עד לרטטה אתה רואה שריפות בעצים כמו שלא ראית בחיים שלך אתה מבין כמה גדול כוחו של הויקטיני הזה שפגשת.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;838388][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה בשיחים ויקטיני קטן מאוד הוא אומר לך:"לא בבקשה אל תעצור אותי אם תפסיק את העל-חושי שלי צ'ימצ'אר יפסיד ולזה אני לא נותן,אפשרות ההפסד לא ניתנת,אני לא משתמש בעל-חושי על אגרון הוא לא עמד להפסיד".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לויקטני"אוקי אבל למה לא תרצה שצ'ימצ'אר יפסיד בקרב.גם אני לא רוצה שהוא יפסיד אבל למה אתה לא רוצה שצ'ימצ'אר שלי יפסיד? בגלל שניכם סוג אש"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ויקטיני אומר לך:"אני פשוט אוהב לעזור לפוקימוני אש וגם אני אוהב פוקימונים יותר קטנים ממני,אתה רוצה שאני אפסיק אז ביי",אתה רואה אותו נעלם פתאום,ואתה רואה את צ'ימצ'אר מתמוטט,עומר אומר לך:"מה פה קורה פה?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;838395][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה את כול פוקימוני של האזור מתחילים לרוץ בבהלה מי אודיש עד לרטטה אתה רואה שריפות בעצים כמו שלא ראית בחיים שלך אתה מבין כמה גדול כוחו של הויקטיני הזה שפגשת.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לויקטיני: "אתה אגדי חזק מאוד ואתה חייב להציל את זרקום וראשיאם מצוות פלזמה הזהכדי שננצח טתם כמובן".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;838402][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ויקטיני אומר לך:"אני פשוט אוהב לעזור לפוקימוני אש וגם אני אוהב פוקימונים יותר קטנים ממני,אתה רוצה שאני אפסיק אז ביי",אתה רואה אותו נעלם פתאום,ואתה רואה את צ'ימצ'אר מתמוטט,עומר אומר לך:"מה פה קורה פה?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"ויקטני היה פה הוא השתמש בעל חושי על צ'ימצ'אר שלי כדי לעזור לו לנצח בקרב.אך ויקטני הלך וצ'ימצ'אר יצא מעל חושי והפסיד בקרב.כמו שאמר לי ויקטני"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"טוב נניח תחליף את צ'ימצ'אר בשיימין עכשיו בוקר הוא ישתנה לצורת השמיים שלו מה שיוכל לעזור לנצח את אגרון החלש שלי זאת אומרת הוא חזק אך עכשיו הוא די חלש בגלל קרן העל ורוב המתקפות שהוא וצ'ימצ'אר השתמשו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבות של השריפה רק גדלות וגדלות אתה שומע את קולו של ויקטיני שאומר לך:"אני בחיים לא אסלח לראשיהם וזרקום מצידי שצוות פלזמה ישמיד אותם אני פשוט שונא אותם שונא אותם!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;838416][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"טוב נניח תחליף את צ'ימצ'אר בשיימין עכשיו בוקר הוא ישתנה לצורת השמיים שלו מה שיוכל לעזור לנצח את אגרון החלש שלי זאת אומרת הוא חזק אך עכשיו הוא די חלש בגלל קרן העל ורוב המתקפות שהוא וצ'ימצ'אר השתמשו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"טוב איך שתרצה.אך זה לא היה הוגן.למה שלא קודם נרפא את הפוקימונים ואז נעשה קרב אגרון נגד שיממן שלך.מה אתה אומר עומר?" אני מוציא את שיימן מתוך הפוכדור שלו
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא עוצרים באמצע קרבות בקרב מכון אתה מצפה שהמנהיג פשוט ייתן לך ללכת בשביל לרפות את הפוקימונים שלך ושהוא לא יכול הבנת לא הולכים אגרון חזק מספיק בשביל קרב נגד שיימין ועוד לנצח תוציא אותו עכשיו או שתיחשב כמפסיד בקרב זה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;838482][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"לא עוצרים באמצע קרבות בקרב מכון אתה מצפה שהמנהיג פשוט ייתן לך ללכת בשביל לרפות את הפוקימונים שלך ושהוא לא יכול הבנת לא הולכים אגרון חזק מספיק בשביל קרב נגד שיימין ועוד לנצח תוציא אותו עכשיו או שתיחשב כמפסיד בקרב זה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את שימן ואומר לו"להבת זרעים על ועלי טער על ארגון של עומר"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;837468][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה משהו מוזר בעיניים של לירון של עומר שהם מתחילים לנצוץ באור כחול מוזר אתה רואה שהגחלת שצ'ימצ'אר שלח נלכדה במתקפת על-חושי שלירון שלח אתה רואה שעכשיו לירון משתמש באש רפאים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי פיקאצ'ו הוא הפוקימון הכי מהיר שאפשר למצוא בקנטו הוא חזק והוא יודע להשתמש במגוון סוגים,המתקפות של הפיקאצ'ו של וולקנר הם:מכת וולט,מכת ברק,על חושי וסופה חשמלית".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לוולקנר: "בוא נראה אותך עומד בזה, קדימה דבורן תשתמש ראיית העתיד על התקפה שפיקאצ'ו ישתמש כדי להתחמק ממנה ".
-
[quote=מאסטר פלריון;838376][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"חבל שסיברת לו זה היה אולי מזכה אותו מכול האשמות החמורות שהיו לו,מה זה?",אתה רואה במרכז העיר יש משהו אתה רואה קרחון ענק מגיע משום מקום ואתה רואה שמאליו יש איש מוזר בעל גלימה שחורה כמו הלילה ומסכה כחולה כמו הקרח והוא אומר:"אני מסכת הקרח ואני באתי בזה שאני אספר לכם מקרה באמת באותו יום של מותו של לירנס ג'ר לי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מפעיל הקלטה בטלפון ואז אומר לו:"אוקיי תספר לי מה קרה אז אבל חסר לך אם אתה משקר לי" אומר לו במבט כועס והמשיך להקליט טת דיבוריו ואז הסתכל לו בעניים ואחפש פרט אשר יכול לגלות לי מי הוא
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מסכת הקרח אומר:"אני אף פעם לא משקר אולי אני רשע וגנב וגם רוצח אך אני לא שקרן,אני חטפתי את דייזי אוק ופניתי לגרי אוק המסכן בידיעה שאם הוא לא ירצח את לירנס ג'ר לי אני ארצח את דייזי אוק בדם קר,הנה מכתב שלירנס כתב לפני מותו,פרופסור גרי אוק היקר אני באמת מוקיר לך תודה על זה שאתה נתת לי את המחקר הזה אך אני שמעתי על המקרה של דייזי אוק אחותך אני מוכן לזה שתרצח אותי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה עננת אוויר מזוהם ששיימין צורת השמיים שואב אותו ואתה רואה את הפרחים הוורודים שלו הופכים להיות שחורים ומזוהמים כמו הלילה האפל ביותר,אתה רואה את אגרון שעומד להשתמש בקרן על מיוחדת מאוד,שתי המתקפות מתנקשות זו בזו והן גורמות הרס כה רב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה ברק אדיר מגיע לשמיים אך הוא נעלם בשדה כוח מוזר,אתה רואה את מכת הברק של פיקאצ'ו פוגעת בדבורן,אתה רואה את דבורן משותק בגלל מכת הברק ההיא,אתה רואה שוב את שדה הכוח המוזר ומכת הברק של דבורן מפספסת את פיקאצ'ו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;838601][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מסכת הקרח אומר:"אני אף פעם לא משקר אולי אני רשע וגנב וגם רוצח אך אני לא שקרן,אני חטפתי את דייזי אוק ופניתי לגרי אוק המסכן בידיעה שאם הוא לא ירצח את לירנס ג'ר לי אני ארצח את דייזי אוק בדם קר,הנה מכתב שלירנס כתב לפני מותו,פרופסור גרי אוק היקר אני באמת מוקיר לך תודה על זה שאתה נתת לי את המחקר הזה אך אני שמעתי על המקרה של דייזי אוק אחותך אני מוכן לזה שתרצח אותי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מפסיק להקליט ואז אומר לו:"יחסית לרוצח אתה נחמד למה אמרתה לי את זה?" אני הולך מי שם נכנס למרכז הפוקימונים ומביא לאחות גוי לישמוע את ההקלטה ואז אני שואל אותה:"את חושבת שהוא שיקר? והינה מכתב שהוא הביא לי" אני מושיט לה את המכתב
-
[quote=מאסטר פלריון;838601]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה עננת אוויר מזוהם ששיימין צורת השמיים שואב אותו ואתה רואה את הפרחים הוורודים שלו הופכים להיות שחורים ומזוהמים כמו הלילה האפל ביותר,אתה רואה את אגרון שעומד להשתמש בקרן על מיוחדת מאוד,שתי המתקפות מתנקשות זו בזו והן גורמות הרס כה רב.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לשיימן"עלי טער על אגרון של עומר"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה לא מבין כלום הוא נואם לפני כול העיר הוא לא הביא לך שום מכתב,המרכז הרוס אין לך טלפון גם שנה את ההודעה עכשיו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שעלי התער לא פוגע באגרון בגלל השריון החזק שלו,הפוקדע אומר לך:"אגרון מתמחה במיוחד במתקפות חזקות במיוחד והגנה חזקה מאוד מתקפות חלשות כמו עלי תער לא משפיעות אליו".[/FONT][/COLOR]