-
[quote][COLOR=DimGray]תומר
אתה שייך לצוות 3, צוות של מקצוענים. אתה קם בבוקר, וקיבלת משימה ביחד עם צוותים 7, 11, ו-17
נשלחת לחפש פוקימון מסויים שהסיר את האפלה ממחוז קפטייק. מה תעשה?[/COLOR][/quote]אני אחלק את הצוותים שיחפשו עדים למקרה בכל המחוז ואקבע נקודת מפגש ואתחיל להתקדם עם צוות 3 לכיוון העיר ריצ'ליף
-
[COLOR="DarkOrange"]רועי
אתה מגיע לעיר, ואז לפתע אתה רואה כמה שודדים נלחמים אחד בשני. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
קן עונה לך:"אני חושב שכן..." הוא מוציא נייר דבק מהכיס וקושר את מלויה שמשתמשת באיתור שוב."לא, אין לי. הוא ממשיך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DimGray"]עומר
לוק, חבר די טוב שלך שנחשב בריון וחזק, אומר לך:" אל תיתן לי פקודות, כי אני מחלק כאן פקודות!" בעצבנות... מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]הראל
רשום, יפה מאוד. תגיב כשאתה מוכן להתחיל לשחק.[/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;859461][COLOR="DarkOrange"]
[COLOR="RoyalBlue"]הראל
רשום, יפה מאוד. תגיב כשאתה מוכן להתחיל לשחק.[/COLOR][/QUOTE]
אני מוכן אחי
-
[COLOR="RoyalBlue"]הראל
קמת בבוקר וכשאתה יוצא מהבית אתה רואה לפתע פוקימון קטן בצורת דג. מה תעשה?[/COLOR]
-
-
-
[QUOTE=ealay;859555][COLOR="RoyalBlue"]הראל
קמת בבוקר וכשאתה יוצא מהבית אתה רואה לפתע פוקימון קטן בצורת דג. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"רק התחיל היום וכבר פוקימון , זה מעניין דג באמצע יער ?" אחשוב לעצמי
ואנסה לברר איזה פוקימון זה והאם הוא שייך למישהו .
-
[quote]לוקאס
קן עונה לך:"אני חושב שכן..." הוא מוציא נייר דבק מהכיס וקושר את מלויה שמשתמשת באיתור שוב."לא, אין לי. הוא ממשיך. מה תעשה?[/quote]
אני מנסה לתקשר עם מלויה
-
[COLOR="DarkGreen"]לוקאס
היא עונה לך בקול נעים, אך מפחיד למעט. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]הראל
הפוקימון אומר לך:"שי, שיבי! שיבישי!" בצורה כאילו שהוא חושב שאתה מבין אותו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;860416]
[COLOR="RoyalBlue"]הראל
הפוקימון אומר לך:"שי, שיבי! שיבישי!" בצורה כאילו שהוא חושב שאתה מבין אותו. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אצחק ואתפלא שהוא מצליח לשרוד בסביבה כזאת
'מעניין .. אולי הוא לא פוקימון מים .. בוא ננסה את זה' אתלוש קצת עשב ואזרוק עליו ..
'אם יתקוף אותי אוכל לדעת באיזה כוח הוא , אם הוא ייפגע אז הוא כן מסוג מים'
-
[COLOR="RoyalBlue"]הראל
העלים פוגעים והפוקימון:[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/602.png[/IMG] לפתע נרתע ומתחיל לבכות בכאב. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=ealay;860436][COLOR="RoyalBlue"]הראל
העלים פוגעים והפוקימון:[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/602.png[/IMG] לפתע נרתע ומתחיל לבכות בכאב. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוי אני כ"כ מצטער !" אגיד לו ואחבק אותו , אביא אותו מיד אל הכיור שבבקתת העץ שלי ואשטוף אותו במים
-
[COLOR="RoyalBlue"]הראל
אתה לוקח אותו לבית והוא ממשיך לבכות, ואז כשאתה שם אותו ליד המים בכיור לפתע אתה מרגיש חשמל סטטי בידיים שלך. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote][COLOR=#696969]עומר[/COLOR]
[COLOR=#696969]לוק, חבר די טוב שלך שנחשב בריון וחזק, אומר לך:" אל תיתן לי פקודות, כי אני מחלק כאן פקודות!" בעצבנות... מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לו זו לא הייתה פקודה זו הייתה הצעה ובקשר לפקודות שנתתי לכל השאר זה רק חסך לך זמן במילא היית מגיע למסקנה שצריך לעשות את זה
נ.ב-קוראים לי תומר לא עומר
-
[COLOR="Gray"]תומר
'סליחה יש לי עוד אחד שקוראים לו ככה...'
"כן, אבל בכל מקרה זה התפקיד שלי. לפחות היית אומר לי להגיד את זה..." מה תעשה?[/COLOR]