-
[QUOTE=טום רידל;994582][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגיבל מתחיל להתעייף,אתה מסתכל על מתקפת מטאור הדרקון נעלמת כלא הייתה,אתה מבין שהמתקפה שלו לא מושלמת,אתה רואה את גיבל מתקרב אליך ומביט בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"רוצה להצטרף למסעי?"אומר לו ואז אוסיף תוך כדי שאזרוק אליו פוקדור:"אם כן כנס לפוקדור"
-
[QUOTE=טום רידל;994582][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האיש המסתורי מכניס את האקדח לכיסו ונעלם,אתה רואה שהערפל נעלם איתו ואתה חוזר לעיר ג'ול-ריו,אתה רואה דמות מסתכלת אליך מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אומר לדמות שמסתכלת מן היער עלי"הי מי שלא תהיה צא החוצה מן העיר ותזדה.אני רוצה לדעת מי אתה.אני מבטיח שלא אעשה לך כלום אם תצא מהיער הזה.אם לא אני אכנס ליער".אני מתקרב קצת אל היער
-
[QUOTE=טום רידל;994582][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האיש המסתורי מכניס את האקדח לכיסו ונעלם,אתה רואה שהערפל נעלם איתו ואתה חוזר לעיר ג'ול-ריו,אתה רואה דמות מסתכלת אליך מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גפני העלים תופסים את סלבי שמשתמש במתקפת סוד היער,אתה רואה שהגפנים חוזרים לכיוון טורטרה והם פוגעים בו בצורה חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סולרוק משתמש במתקפת כוח עתיק,אתה רואה כחמישה שישה אבנים בזוהר סגול מתחילות לעוף והם פוגעות בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא מתעורר אחרי זה ולא מצליח להתחמק מהמתקפות שפוגעות בו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגיבל מתחיל להתעייף,אתה מסתכל על מתקפת מטאור הדרקון נעלמת כלא הייתה,אתה מבין שהמתקפה שלו לא מושלמת,אתה רואה את גיבל מתקרב אליך ומביט בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר ישן לו שנת ישרים,הריינג'ר שעזר לך אומר לך:"הוא ישן קצת,זה בסדר הוא סבל,סבל אימים הוא סבל,תחזיר אותו לפוכדור ותיקח אותו למרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גבר שעונה בדיוק לתיאור של האחות ג'וי,גבר גבוה בעל שיער שחור ועיניים כחולות,לידו צץ גבר גבוה,שיער לבן ועיניים אפורות כפלדה,אתה רואה ששניהם מחייכים חיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסולרוק משתמש במתקפת הדף על חושי שהודף את טריקו שלך לחוץ הזירה,אתה שומע את דיימונד צועק:"קדימה אהוד קדימה תנצח אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]Itai[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ כמה דקות בשדה פרחים לכיוון שבו האיש המסתורי אמר לך איפה הים,אתה רואה שהשדה נגמר בקו ישר מסתורי,אתה רואה שאחרי הקו יש כמה מטרים של אדמה יבשה ואז אתה רואה פסל ענקי עשוי אבן של קיוגר,אתה רואה מאחוריו ים ענקי שמתפרס לכול הכיוונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מסתקל על הנוף היפה ואחריו זה אני מתחיל לחפש פוקימונים כי לתפוס וגם כדי להאמן את באלבזור
-
[quote=טום רידל;994582]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר ישן לו שנת ישרים,הריינג'ר שעזר לך אומר לך:"הוא ישן קצת,זה בסדר הוא סבל,סבל אימים הוא סבל,תחזיר אותו לפוכדור ותיקח אותו למרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאנשים:"תודה רבה, אתם ממש עזרתם לי!" אקח את הפוקדור של צ'ימצ'אר ואגע איתו בצ'ימצ'אר חלש ואומר בלחש:"תנוח היטב, הכול יהייה בסדר" כשצ'ימצ'אר ייכנס לפוקדור, אכניס הפוקדור לחגורה וארוץ הכי מהר שאני יכול לעבר מרכז הפוקימונים של העיר הראשונה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=טום רידל;994582]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסולרוק משתמש במתקפת הדף על חושי שהודף את טריקו שלך לחוץ הזירה,אתה שומע את דיימונד צועק:"קדימה אהוד קדימה תנצח אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
השם זה אוהד.
---
"טריקו תנסה לןהשתמש בחבטה כדי להדוף את ה'קרן העל חושית מגופך,ואז תשתמש בעקה כדי לקבל עוד הגנה כך שזה לא יקרה בפעם הבאה."אני אומר לטריקו.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גפני העלים תופסים את סלבי שמשתמש במתקפת סוד היער,אתה רואה שהגפנים חוזרים לכיוון טורטרה והם פוגעים בו בצורה חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סולרוק משתמש במתקפת כוח עתיק,אתה רואה כחמישה שישה אבנים בזוהר סגול מתחילות לעוף והם פוגעות בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא מתעורר אחרי זה ולא מצליח להתחמק מהמתקפות שפוגעות בו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גבר שעונה בדיוק לתיאור של האחות ג'וי,גבר גבוה בעל שיער שחור ועיניים כחולות,לידו צץ גבר גבוה,שיער לבן ועיניים אפורות כפלדה,אתה רואה ששניהם מחייכים חיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]Itai[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ כמה דקות בשדה פרחים לכיוון שבו האיש המסתורי אמר לך איפה הים,אתה רואה שהשדה נגמר בקו ישר מסתורי,אתה רואה שאחרי הקו יש כמה מטרים של אדמה יבשה ואז אתה רואה פסל ענקי עשוי אבן של קיוגר,אתה רואה מאחוריו ים ענקי שמתפרס לכול הכיוונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תתגלגל הצדה מהר!"אני צועק לצארמנדר"ואחרכך תשתמש עליו בנהמה ואז חבטה
-
[quote=טום רידל;994582]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"לא באתי לפה להילחם,באתי בשביל שתעזרו לי לרפא את זורואה. מה אתם יודעים עליו ואיך אני יכול לטפל בו?!" אצעק אליהם עם מבט זועם והוציא את הפוקדור של וולפיקס לידי
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Tsubasa[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מהיער פוקימון דומה לאדם,קטן,בצבע ורוד מחייך אליך,גופו בצבע חום-ורוד,אתה רואה שזה טיירוג נחמד שיוצא אלייך מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מאוחר מדי,האבנים האלה פוגעות בצ'רמנדר שנופל במהירות רבה,אתה רואה את סולרוק מתרומם ומתכונן לתת את המתקפה הסופית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]גיבל נכנס לפוכדור שנתת לו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי ואחרון,לכידה,אתה רואה את גיבל יוצא כולו שמח מאוד,אתה רואה את דסדוקס ופיפלאפ מברכים את גיבל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת גיבל זכר שיודע ציפורן פלדה ומטאור דרקון[לא מושלם],איבדת פוכדור אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב למרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך היא אומרת לך:"שלום לך,נכון הריינג'ר הזה מדהים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האיש האחות ג'וי דיברה אליו מתקרב אליך ומושיט לך אבן מוזהבת מוזרה מאוד ועגולה למדי הוא אומר לך:"תן את זה לזורא,תגיד לג'וי המחיר הרגיל,היא תדע על מה מדובר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]*אופס[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו משתמש במתקפת חבטה אך לא מצליח לפגוע בסולרוק בגלל שהוא משתמש במתקפת מסך אור,אתה רואה את טריקו של דיימונד מסתכלת בהערצה על הטריקו שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגל אחד נשבר על האדמה הרטובה,אתה מסתכל סביבך,הנוף נראה מדהים אך טיפה שומם,אף עץ,אדם או פוקימון נראה מסביב רק אתה ובאלבזור,אתה רואה דמות מוזרה נכנסת לים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;995710][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]גיבל נכנס לפוכדור שנתת לו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי ואחרון,לכידה,אתה רואה את גיבל יוצא כולו שמח מאוד,אתה רואה את דסדוקס ופיפלאפ מברכים את גיבל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת גיבל זכר שיודע ציפורן פלדה ומטאור דרקון[לא מושלם],איבדת פוכדור אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
אני אצרח משמחה שתפסתי גיבל.
אני אומר לגיבל:"ראיתי שאתה לא יודע ממש מטאור דרקון,רוצה שננסה ללמד אותך את המתקפה השולטת הזאת?"ואז אחכה לתשובתו אם פיפלאפ ודסדוקס.
-
[quote=טום רידל;995710][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Tsubasa[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוצא מהיער פוקימון דומה לאדם,קטן,בצבע ורוד מחייך אליך,גופו בצבע חום-ורוד,אתה רואה שזה טיירוג נחמד שיוצא אלייך מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני ניגש אל טירוג ואז מתכוףף כידי שאהיה בגובה העיניים שלו ואז אומר לו"שלום טירוג תרצה קרב פוקימונים נגד אחד הפוקימונים שלי?".אני מוציא את טאפיג ואת איווי החוצה ואז אומר לטירוג"אלו הפוקימונים שלי במי תבחר להילחם?"}
-
[quote=טום רידל;995710]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו משתמש במתקפת חבטה אך לא מצליח לפגוע בסולרוק בגלל שהוא משתמש במתקפת מסך אור,אתה רואה את טריקו של דיימונד מסתכלת בהערצה על הטריקו שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טריקו עם אם אתה לא מליח להשתמש בחוש הראאיה,תנסה להקשיב,תחפש תנסה לנוח לרגע ולשמוע את הצללים. שתצליח להבין איפה יריביך נמצא תשתמש מולו בחטה בכל הכוח!"אני אומ רלטריקו ומדריך אותו.
-
[QUOTE=טום רידל;995710][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Tsubasa[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מאוחר מדי,האבנים האלה פוגעות בצ'רמנדר שנופל במהירות רבה,אתה רואה את סולרוק מתרומם ומתכונן לתת את המתקפה הסופית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב למרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך היא אומרת לך:"שלום לך,נכון הריינג'ר הזה מדהים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האיש האחות ג'וי דיברה אליו מתקרב אליך ומושיט לך אבן מוזהבת מוזרה מאוד ועגולה למדי הוא אומר לך:"תן את זה לזורא,תגיד לג'וי המחיר הרגיל,היא תדע על מה מדובר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגל אחד נשבר על האדמה הרטובה,אתה מסתכל סביבך,הנוף נראה מדהים אך טיפה שומם,אף עץ,אדם או פוקימון נראה מסביב רק אתה ובאלבזור,אתה רואה דמות מוזרה נכנסת לים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני צועק לדמות ''תעצור אני רוצה להילחם לתפוס אותך'' ואני רץ עליו
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג מסתכל על פוקאבו ועל איווי והוא בורח ליער במהירות רבה,אתה רואה שאיווי ופוקאבו מסתכלים אליך במבט מוזר מאוד,אתה רואה מאמן יוצא מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל חוזר לפוכדור שלו ואתה מבין שהוא לא[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אוהב להשתמש במתקפת מטאור הדרקון,אתה מרגיש משהו נוגע לך בכתף אתה שומע את קולו של יוליוס:"טוב,הגיע הזמן להילחם,במכון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו מסתכל על הטריקו של דיימונד אתה רואה שידיו מתחילות לזהור,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה,אתה רואה שהאגרוף פוגע בסולרוק,אך סולרוק משתמש במתקפת סונר על חושי שעומדת לפגוע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אולי טריקו למד אגרוף שאיבה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדמות מביטה בך,בדרך פלא הדמות הופכת למים ונעלמת במהירות רבה,אתה מבין שהדמות הייתה נשמת מים,אתה רואה שהפסל של קיוגר מתחיל להיסדק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;995967]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו מסתכל על הטריקו של דיימונד אתה רואה שידיו מתחילות לזהור,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה,אתה רואה שהאגרוף פוגע בסולרוק,אך סולרוק משתמש במתקפת סונר על חושי שעומדת לפגוע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אולי טריקו למד אגרוף שאיבה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"טריקו תקפוץ לצד השני והפעם לא כמ בפעם הרודמת תנסה להמישך לזכור את התהלליכים של אגרוף שאיבה"אומר לטריקו שלי.
-
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוליוס מתחיל להילחץ קצת הוא מלמל לעצמו:"סולרוק שלי צריך עוד קצת זמן בשביל להשתמש במתקפה אחרונה,סולרוק תשתמש בסערה על חושית!" אתה רואה גלי אנרגיה חזקים יוצאים מסולרוק,אתה רואה שטריקו לא יכול לזוז.[/SIZE][/FONT][/COLOR]