היי כולם
Printable View
היי כולם
היי כולם
מה קורה כולם?
היי אופיר, נחש מה?
השגתי בידופו D:
בקרוב מורקרוו מגיע לרמה 100 ואני עובר לשלב הבא במסע D:
היי כולם !
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1001618]היי אופיר, נחש מה?
השגתי בידופו D:
בקרוב מורקרוו מגיע לרמה 100 ואני עובר לשלב הבא במסע D:[/quote]
בתורת הקבוצות יש אינסוף אקסיומות. הדבר הזה גורם לי למחשבות אובדניות.
[quote=LordAbizi;1001623]בתורת הקבוצות יש אינסוף אקסיומות. הדבר הזה גורם לי למחשבות אובדניות.[/quote]
אבל איזה אינסוף? יש אינסוף כאלו...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1001624]אבל איזה אינסוף? יש אינסוף כאלו...[/quote]
שמואל ברגר אמר שיש 0א. זה אמנם מנחם, אך עדיין עצוב לחשוב שלא ניתן לתאר את העולם שלנו באמצעות מספר סופי של אקסיומות. נו טוב, לפחות פעם הבאה שאיזה פריק חת"ם יגיד לי שאני צריך לכתוב תיאורים יותר טובים, אז אמר לו שכדי שאוכל לכתוב תיאור טוב ואמיתי, עליי להשתמש ב-0א אקסיומות.
[quote=LordAbizi;1001626]שמואל ברגר אמר שיש 0א. זה אמנם מנחם, אך עדיין עצוב לחשוב שלא ניתן לתאר את העולם שלנו באמצעות מספר סופי של אקסיומות. נו טוב, לפחות פעם הבאה שאיזה פריק חת"ם יגיד לי שאני צריך לכתוב תיאורים יותר טובים, אז אמר לו שכדי שאוכל לכתוב תיאור טוב ואמיתי, עליי להשתמש ב-0א אקסיומות.[/quote]
א0 לא יפחיד אותו, יפחיד אותו רק אם תגיד לו שעלייך להשתמש במספר בן מניה של אקסיומות.
הי חזרתי מהלימודים
מישהו יודע מה עושים עם Secret Key?
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1001629]א0 לא יפחיד אותו, יפחיד אותו רק אם תגיד לו שעלייך להשתמש במספר בן מניה של אקסיומות.[/quote]
אני עוד לא מצאתי את פריק החת"ם שאינו מפחד מעוצמות וממשחקי האינסוף. וחוץ מזה, לפחות בקורס "תורת הקבוצות", עצמה סופית נחשבת בת מנייה.
שלטם.. ירד לי החום ואחרי יומיים שלא הייתי פה חזרתי
היי עומר!
מה קורה?
הי עומר
[quote=Tsubasa;1001630]הי חזרתי מהלימודים
מישהו יודע מה עושים עם Secret Key?[/quote]
אתה נכנס לחדר האחורי וקונה שם דברים שמשתמשים אחרים מכרו...
@LordAbizi
בכל מקום קבוצה סופית היא בת מניה...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1001640]אתה נכנס לחדר האחורי וקונה שם דברים שמשתמשים אחרים מכרו...
@LordAbizi
בכל מקום קבוצה סופית היא בת מניה...[/quote]
לא בקורס "מתמטיקה דיסקרטית".