-
[QUOTE=~HannibaL ThE CannibaL~;1030293][B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"
[B][COLOR="DarkRed"][U][SIZE="3"]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
אלטריה עפה ברחבי המכרה אבל היא לא מוצאת כלום או סימן לזהב.
סוולו מנסה למצוא את הזהב ומצליח למצוא תוך כמה שניות את הזהב.
"סוולו שלי אלוף!ואתה צריך ללמד את האלטריה שלך מתקפה שתגרום לה לנצח!"אומרת לך ליירה.
"עוד 4 ניסיונות יש לך!"אומרת לך דון שוב.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לדון"אז יזה מתקפה היא אמורה ללמוד?". אני פונה לאלטרה ואומר לה"תקשיבי זהב זה בצבע צהוב בוהק.אז עכשיו תביני מה זה זהב.עכשיו לך לעוף ולמצוא תזהב"
-
[quote=~HannibaL ThE CannibaL~;1030293]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]EDGE[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גרוטל שולח עלי תער וגורם לחלק מהעלי קסם להתבטל ולפגוע באספאון.אספאון נפגע מהמתקפה וגם גרוטל נפגע מהמתקפה של העלים קסומים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]פרינפלאפ משתמש ניקור מקדחה על האדמה ונוצר מלא אבנים שחוסמים את העלים אבל הם חותכים את האדמה ופוגעים בפרינפלאפ קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]פרינפאלפ לא מוותר ותקוף בקרן בועות שמעיפות את קירליה ואת אספאון על הקיר ומעלפות את אספאון אבל קירליה הופכת ללבנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"תחזור אספאון!"אומרת המלכה רוקסן תוך כדי שהיא מחזירה את אספאון לפוקדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]קירליה גודלת וגודלת ואתה והמלכה רוקסן רואים גרדוויר(אני לא יודע איך כותבים את השם) [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/a887403e9d30d310f39cf841c16c5f1c.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"גרדוויר תשתמשי בכדורי צל!"צועקת רוקסן ואז גרדוויר שולחת כדורי צל על גרוטל ועל פרינפלאפ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"זה לא טוב..." אני אומר בחירוק שיניים "קדימה פרינפלאפ וגרוטל, אל תוותרו! שלבו מתקפות קרן בועות וכדיר אנרגיה, קדימה!" אני מצווה על שניהם.
-
[QUOTE]~WarWolf~
"אני יודע הכול בגלל שאתה מצוות סינו"אומר לך לוקאס.
מונפרנו יוצא מהפוקדור שלך ומשתמש באגרוף מאך על לוקריו.
לוקריו מתחמק ממהתקפה של מונפרנו ותוקף בכדור הילה."אני חלק ממנהיגי צוות סינו אז אני יודע על המתלמדים שלנו"
לוקריו מייצר כדור בצבע כחול ואז הוא שולח אותו על מונפרנו.
מה תעשה?[/QUOTE]
"מונפרנו קדימה-תשתמש בצעקה כדי להעביר את כדור ההילה אל לוקאריו ואז תשתמש בגלגל להבה!" אומר למונפרנו.
-
[quote=~HannibaL ThE CannibaL~;1030293][B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מגמר משתמש בלהביור ופוגע קצת בבן ומפיל אותו על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]בן מבקש רחמים אבל מגמר פוגע בו בבטן עם אגרוף חשמל.מגמר מחטט לו בכיסים ומביא לך שלושה פוקדורים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אחד אדום חרוך השני כחול טיפטיפה חרוך והצהוב\שחור בכלל לא חרוך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה מנסה להוציא את הפוקימון שנמצא הפוקדור האדום אבל אתה מבין שהוא מת מהלביור של מגמר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה מנסה להוציא את הפוקימון שבפוקדור הכחול ויוצא משם ספקטייל [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/a1902b7aaa4c1f2a7958f46abce8cc23.png[/IMG][/URL] אבל הוא לא מבין איפה המאמן שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"אני המאמן החדש שלך ספקטייל"אתה אומר לספקטייל והוא משתחווה לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה מוציא את הפוקימון שמהפוקדור הצהוב\שחור ויוצא ממנו סנורלאקס [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/87eb6ad53562ebab31a096dbad66be09.png[/IMG][/URL] ענקי ושמן שנשכב על האדמה כדי לישון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה מבין שסטרפטור מת בגלל הלביור של מגמר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]---------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לעדכן לך אותם או שאתה הולך למכור אותם בשוק?[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]תעדכן.[/B][B] ותודה[/B]
[B]----------------------[/B]
[B]'יפה...' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]" אוקיי תחזרו לפוקדורים!" אני מצווה על כולם ומוציא את הפוקדורים שלהם, [/B]
[B]" סקפטייל, חזור!,סנורלנקס, חזור!,מגמ, חזור!, סאלמנס, אתה תישאר איתי פה אני צריך אותך" אני אומר לסאלמנס ועולה על גבו,.[/B]
[B]" סאלמנס,תקשיב, בוא נעוף לעיר הקרובה ונרפא את כולכם, מיד לאחר מכן ,אני מתכוון לעוף הר קורונט אז תתכונן כי יש לך דרך ארוכה!" אני אומר לסאלמנס.[/B]
-
[QUOTE=~HannibaL ThE CannibaL~;1029715]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
קומבאסקין מושיט את הזרוע לתפיסת מורקוורו אבל המתקפות של מורקוורו פוגעות בו בחוזקה.
קומבאסקין לא מוותר ותופס אותו חזק,מוריד אותו לאדמה ותוקף אותו בלהביור חזק ועוצמתי.
מורקוורו נשרף מהמתקפה אבל הוא לא מוותר ומצליח להשתחרר מהיד של קומבאסקין.
קומבאסקין גם לא מוותר ותוקף בגחלת אבל מורקוורו מתחמק בעזרת מתקפה מהירה.
מורקוורו תוקף במתקפה מהירה עם כנף ברזל.מורקוורו עף במהירות וכנפיו הופכות לצבע כסוף.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה חבר תראה לו שגם אתה יכול להשתמש בשתי ידיים, מכה כפולה שתחזק את היד שלך (שהידיים של קומבאסקין סגולות, כלומר המתקפה פועלת ) ותתפוס את שני הכנפיים שלו יד בכל כנף תעצור אותו ולהביור ישרות לפרצוף שלו, קדימה חבר את תצליח" אגיד לקומבאסקין בעידוד
-
[quote=~HannibaL ThE CannibaL~;1030293]
[B][COLOR=Blue][U][SIZE=3]MarshMellow[/SIZE][/U]
סניזל רץ במהירות בציפורן צל ששובר את המגן ופוגע בצ'יקוריטה המסכן.
צ'יקוריטה עף משם ואז סניזל מוסיף רסיסי קרח שפוגעים בחוזקה בצ'יקוריטה.
צ'יקוריטה עף על המכרה ונפגע קשות מהמתקפה זאת.
צ'יקוריטה אוגר לו כוח והופך ללבן.הוא גודל וגודל ואז אתה רואה בייליף [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/03f4d09e2d30757a07dd4cbc9794a237.png[/IMG][/URL] יפה.
"צ'יקו...זאת אומרת...בייליף!התפתחת!עכשיו תשתמש בקרן סולארית!"צועקת ליירה ואז בייליף שולח קרן ענקית לעבר סניזל.
מה תעשי?[/COLOR][/B][B][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][/B][/quote]
"סניזל, בתגובה תשלח כדורי צל בכל הכח על הקרן הסולארית! תוסיף גם רסיסי קרח ותאט את הקרן!" אני פוקדת עליו, מקווה שזה יעבוד. "באותן מתקפות, תתקוף את בייליף!"
-
[B][COLOR="Blue"][U][SIZE="3"]MarshMellow[/SIZE][/U]
סניזל שולח כדור צל על הקרן סולארית ושני המתקפות נלחמות על מי שישלוט.
סניזל לא מהסס ושולח מהר רסיסי קרח שנותנים לכדור צל כוח והם מנצחים את הקרן סולארית של בייליף.
בייליף נפגע מהמתקפות אבל הוא מצליח לעמוד עדיין אבל הוא תשוש.
סניזל שולח שוב את אותם מתקפות ושוב פוגע בבייליף ובגלל שהוא תשוש הוא מתעלף ישר על האדמה.
"תחזור לפוקדור בייליף!"אומרת ליירה בשמחה ואז מוסיפה:"לין עברת את המבחן תמשיכי במכרה!"ואז ליירה הולכת משם על תוך המכרה.
מה תעשי?[/COLOR][/B]
קומבאסקין מחזק את ידיו במכה כפולה והם הופכים לסגולים.
קומבאסקין לא מהסס ותופס את כנפיו של מורקוורו בחוזקה.
לאחר-מכן הוא שולח להביור ששורף את מורקוורו ומעלף אותו על האדמה.
קומבאסקין מרוצה מעצמו והוא נותן לך את הדרך לתפוס את מורקוורו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
אתה צריך להיות במכון כבר אז אני עושה שאתה עף למכון...
אני אעדכן אותם עוד מעט...
----------
אתה מחזיר את כולם שכלולים בהם:סנורלאקס, ספקטייל ואת מגמר ועולה על סלאמנס בשמחה.
אתה מצווה אליו לקחת אותך לעיר אורבורג והוא עף לפי פקודתך.
אחרי כמה שניות תעופה אתה מגיע עם סלאמנס לעיר אורבורג היבשה מכול צמח.
אתם נוחתים ליד המרכז פוקימונים בשמחה רבה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]~WarWolf~[/SIZE][/U]
מונפרנו תוקף בצעקה ופוגע בכדור הילה שמעלימה אותה מהזירה.
מונפרנו לא מוותר ותוקף בגלגל להבה.מונפרנו מייצר גלגל אש שהוא נכנס אליו והוא משתגר לעבר לוקריו.
"לוקריו תתפוס אותו ואז תשתמש בכדור הילה שוב!"צועק לוקאס ואז לוקריו מחכה למונפרנו.
מונפרנו מבין את הבעיה אז הוא נותן ללוקריו לתפוס אותו אבל אז הוא שולח להביור על לוקריו והוא נשרף.
לוקריו נשכב על האדמה אבל הוא קם עם עיינים סגולות אדמדמות.
לוקריו שולח פעימת מים חזקה על מונפרנו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]EDGE[/SIZE][/U]
אתה מצווה על גרוטל ועל פרינפלאפ לתקוף בקרן בועות עם כדור אנרגיה.
פרינפלאפ שולח מלא בועות וגרוטל שולח מלא כדורי אנרגיה על הכדורי צל של גארדווייר.
גארדווייר לא מוותרת ומוסיפה עוד מלא כדורי צל וכול המתקפות נפגשות ויוצרות פיצוץ קטן.
יש מלא עשן בזירה אבל אתה רואה שגרוטל עף לצד שלך מעולף ופרינפלאפ נשאר בתוך העשן עם גארדווייר.
"גארדווייר תעיפי את העשן ואז תשתמשי בחרב עלה!"צועקת המלכה רוקסן ואז כול העשן נעלם וגארדווייר רצה במהירות לעבר פרינפלאפ עם חרב שעשוי מעלה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"][U][SIZE="3"]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
"את זה אני לא מגלה!"אומרת לך דון עם ליירה.
אתה מסביר לאלטריה מה זה הזהב שמדובר אליו והיא עפה לחפש אותו.
אתה רואה את סוולו עפה עם זהב בתוף פיה וגם אלטריה!
סוולו משתמש במתקפה מהירה כדי להגיע ללירה וגם אלטריה משתמשת מתקפה מהירה.
סוולו מגיע ראשון לליירה וכך מנצחת שוב ליירה.
"תאמין באלטריה שלך ג'ק!"אומרת לך דון.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=~HannibaL ThE CannibaL~;1030866]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]EDGE[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מצווה על גרוטל ועל פרינפלאפ לתקוף בקרן בועות עם כדור אנרגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]פרינפלאפ שולח מלא בועות וגרוטל שולח מלא כדורי אנרגיה על הכדורי צל של גארדווייר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גארדווייר לא מוותרת ומוסיפה עוד מלא כדורי צל וכול המתקפות נפגשות ויוצרות פיצוץ קטן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]יש מלא עשן בזירה אבל אתה רואה שגרוטל עף לצד שלך מעולף ופרינפלאפ נשאר בתוך העשן עם גארדווייר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"גארדווייר תעיפי את העשן ואז תשתמשי בחרב עלה!"צועקת המלכה רוקסן ואז כול העשן נעלם וגארדווייר רצה במהירות לעבר פרינפלאפ עם חרב שעשוי מעלה.[/COLOR][/B]
"פרינפלאפ, אתה יכול לעשות זאת, קדימה! עכשיו צא קדימה, והשתמש בציפורן מתכת כדי לחסום את חרב העלה! לאחר מכן, מתקפת זעם! אתה יכול לעשות זאת!" אני קורא ומעודד אותו.
-
אתה מעודד את פרינפאלפ להשתמש בציפורן מתכת והוא רץ לעבר גארדווייר עם הציפורן ברזל.
שני המתקפות מתנגשות כול הזמן ואז במתקפה האחרונה פרינפלאפ משתמש במתקפת זעם על גארדווייר.
גארדווייר נפגעת מהמתקפה ועפה משם על הקיר.גארדווייר נפגעת מהקיר ומתעלפת.
"וואו פרינפלאפ שלך ניצח את גארדווייר שלי מזל טוב!"צועקת המלכה רוקסן ואז היא מוסיפה:"תבוא לקחת את התג שלך..."
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[quote=~HannibaL ThE CannibaL~;1030873][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]EDGE[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מעודד את פרינפאלפ להשתמש בציפורן מתכת והוא רץ לעבר גארדווייר עם הציפורן ברזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]שני המתקפות מתנגשות כול הזמן ואז במתקפה האחרונה פרינפלאפ משתמש במתקפת זעם על גארדווייר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גארדווייר נפגעת מהמתקפה ועפה משם על הקיר.גארדווייר נפגעת מהקיר ומתעלפת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"וואו פרינפלאפ שלך ניצח את גארדווייר שלי מזל טוב!"צועקת המלכה רוקסן ואז היא מוסיפה:"תבוא לקחת את התג שלך..."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה? [/COLOR][/B][/quote]
"יאי ניצחתי במכון!" אני קורא בשמחה "היית מצויין פרינפלאפ!" אני אומר לו ומחבק אותו. לאחר מכן אני ניגש אל רוקסן לקבל את התג שלי.
-
אתה שמח שניצחת במכון של העיר אטרנה ורץ לחבק את פרינפלאפ.
פרינפלאפ מתחמק איתך ומנשק אותך בלחי.
אתה ניגש עם פרינפלאפ להמלכה רוקסן והיא אומרת לך:"אתה ניצחת במכון אטרנה, מכון העל-חושי והינה תג אהבה!ואז היא מגישה לך את תג אהבה - [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/45324543c64e08928a43f1a135f448c9.png[/IMG][/URL] .
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=~HannibaL ThE CannibaL~;1030883][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]EDGE[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה שמח שניצחת במכון של העיר אטרנה ורץ לחבק את פרינפלאפ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]פרינפלאפ מתחמק איתך ומנשק אותך בלחי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה ניגש עם פרינפלאפ להמלכה רוקסן והיא אומרת לך:"אתה ניצחת במכון אטרנה, מכון העל-חושי והינה תג אהבה!ואז היא מגישה לך את תג אהבה - [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/45324543c64e08928a43f1a135f448c9.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
"תודה רבה!" אני אודה לה על התג, אחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו ואני יוצא החוצה, ניגש למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים.
-
אתה מודה למלכה רוקסן,מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים.
אתה יוצא מהמכון וצועד בשמחה לעבר מרכז הפוקימונים.
אתה מגיע למרכז הפוקימונים,נכנס אליו, מגיש לאחות ג'וי את הפוקדורים של הפוקימונים שלך והיא אומרת לך:"למה אתה שמח?"
ואז אתה עונה לה בגלל שניצחת במכון של העיר זאת.
"מזל טוב אדוני ואם אתה רוצה לצאת מכאן תצטרך להשיג את האופניים זה בדרום העיר"מוסיפה האחות ג'וי תוך כדי שהיא מגישה לך את הפוקדורים בשמחה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=~HannibaL ThE CannibaL~;1030896][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]EDGE[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מודה למלכה רוקסן,מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו ואז אתה הולך למרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה יוצא מהמכון וצועד בשמחה לעבר מרכז הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מגיע למרכז הפוקימונים,נכנס אליו, מגיש לאחות ג'וי את הפוקדורים של הפוקימונים שלך והיא אומרת לך:"למה אתה שמח?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ואז אתה עונה לה בגלל שניצחת במכון של העיר זאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"מזל טוב אדוני ואם אתה רוצה לצאת מכאן תצטרך להשיג את האופניים זה בדרום העיר"מוסיפה האחות ג'וי תוך כדי שהיא מגישה לך את הפוקדורים בשמחה.[/COLOR][/B]
אני לוקח את הפוכדורים שלי ומודה לה, ולאחר מכן אני מסתכל על השעה, ויוצא להשיג את האופניים בדרום העיר.
-
[QUOTE=~HannibaL ThE CannibaL~;1030866]
קומבאסקין מחזק את ידיו במכה כפולה והם הופכים לסגולים.
קומבאסקין לא מהסס ותופס את כנפיו של מורקוורו בחוזקה.
לאחר-מכן הוא שולח להביור ששורף את מורקוורו ומעלף אותו על האדמה.
קומבאסקין מרוצה מעצמו והוא נותן לך את הדרך לתפוס את מורקוורו.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד לך חבר, הגיע הזמן פוכדור צא!" אגיד ואזרוק פוכדור על מורקרוו.
"קומבאסקין עוד מעט נראה עם יצטרף אלינו חבר חדש למסע" אגיד לקומבאסקין בהתלהבות